Rishikimi MDDHosting – Përditësuar 2020

Rishikimi MDDHosting

MDDHosting është një kompani e vogël e pavarur e mbajtjes së faqes në internet që ne jemi në rritje për të dashur. Ajo ofron shumë karakteristika, shpejtësi të mirë dhe siguri të madhe, dhe të gjitha për një çmim shumë modest. Shikoni shqyrtimin tonë të plotë për MDDHosting për detajet mbi këtë shërbim.


MDDHosting është një ofrues i pavarur i mbajtjes së faqeve në internet që u themelua në vitin 2007 me qëllimin për të ofruar shërbime me cilësi të lartë për bizneset e mëdha dhe faqet e internetit të hostimit të njësoj. Ajo gjithashtu arrin sukses në atë shpejtësi, me një shpejtësi të zjarrtë, një listë të gjatë karakteristikash dhe një pikë çmimi të ulët. MDDHosting është duke u bërë një i preferuar këtu në Cloudwards.net dhe është një nga ofruesit më të mirë të mbajtjes në internet.

Në këtë përmbledhje të MDDHosting, ne do të eksplorojmë se çfarë e veçon shërbimin nga paketa e hostimit në internet. Pasi hapëm një faqe në internet me planin e saj më të lirë, ne testuam përdorshmërinë, veçoritë, shpejtësinë dhe më shumë për të dhënë një pamje të plotë të asaj që ofron shërbimi.

Ajo që ofron është një përvojë në web hosting që nuk kufizon veçori ose siguri, megjithë etiketën e saj modeste të çmimeve. Ajo tregon vetëkënaqësinë e tregut të web hosting në formën e tij aktuale dhe sa më mirë mund të jepen teknologji të reja.

mddhosting-Slider1

mddhosting-slider2

mddhosting-slider3

mddhosting-slider4

mddhosting-slider5

i mëparshëm

tjetër

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për MDDHosting

Features

Shumë nga karakteristikat e MDDHosting përqendrohen në performancën e jo në shtesat e ndezura. Në vend që të merrni disa, sinqerisht të padobishme, kredi reklamimi për Bing dhe Google si ju me iPage (lexoni rishikimin tonë iPage), MDDHosting përqendron përbërjen e saj të karakteristikave rreth performancës dhe sigurisë, duke siguruar që vizitorët tuaj të arrijnë shpejt dhe me siguri (nëse doni të bëni shumica e Google Ads, shiko artikullin tonë të Këshilla të Reklamave Google).

Kjo fillon me serverin e internetit LiteSpeed. Me shumicën e pritësve të internetit, do të merrni një server Apache, i cili është një softver falas me burim të hapur të uebit që përdoret gjerësisht sepse mund të zgjerohet me aplikacione si ModSecurance. LiteSpeed ​​është një alternative, e paguar, e pronarit që mund të zvogëlojë ngarkesën e serverit deri në 50 përqind.

Akoma vjen me veçoritë e Apache, përfshirë ModSecurance, shpërndarë mbrojtje nga sulmi për mohimin e shërbimit, .htaccess dhe HTTP / 2 mbështetje. Thënë kjo, ngarkesa e ulur do të thotë që faqet e internetit të pritura në një server të përbashkët LiteSpeed ​​zakonisht do të ngarkojnë më shpejt sesa ato të pritura në serverët Apache, veçanërisht nëse burimet po përhapen hollë.

Ka edhe përparësi të tjera, veçanërisht LiteSpeed ​​Cache. Mjeti i caching komunikon drejtpërdrejt me serverin LiteSpeed ​​për të përmirësuar kohën e ngarkesës. Megjithëse është i mbështetur në pothuajse çdo platformë, ekziston një plugin falas WordPress që mund ta instaloni nëse jeni në atë platformë (lexoni udhëzuesin e fillestarit tonë për të përdorur WordPress për të mësuar se si ta bëni këtë).

Shpejtësia e mëtejshme në rritje është Cloudflare Railgun. Ju mund të lexoni se çfarë është udhëzuesi Cloudflare për të mësuar në lidhje me rrjetin e shpërndarjes së përmbajtjes në tërësi, por Railgun, në veçanti, është një mjet revolucionar i mbajtjes së faqes në internet që ju lejon të fshehni objekte të mëparshme të padepërtueshme. Kjo rrit shpejtësinë tuaj përtej asaj që mund të bëjë një mjet normal mbajtjeje.

Nuk është normalisht e lirë, e cila nuk është për t’u habitur nëse keni nevojë për një llogari të Cloudflare Business $ 200 në muaj për të hyrë në Railgun, por për shkak se MDDHosting është një partner i Optimizuar në Cloudflare, ju merrni Railgun me pritjen tuaj për jo një qindarkë më shumë. Do të marrim një optimist 200 $ në muaj mbi 200 dollarë në kredi reklamash çdo ditë.

Nëse dëshironi të ndërtoni faqen tuaj të internetit duke përdorur një ndërtues të faqes në internet, MDDHosting ofron një integrim me Builder Uebfaqen e SitePad. Shtë një ndërtues i mirë me rreth 350 tema në gatishmëri, por ndjehet si një riparim i Weebly më shumë sesa një zgjedhje për udhëzuesin tonë më të mirë për ndërtuesit e faqes në internet (lexoni rishikimin tonë të Weebly).

mddhosting-rishikim-sitepad

Ekzistojnë shumë karakteristika të sigurisë, por do t’i arrijmë ato në seksionin “siguri” më poshtë. Sa i përket tipareve jo të sigurisë, MDDHosting është i shkëlqyeshëm, duke përqendruar gamën e tij të ofertave në rritjen e performancës së faqes së internetit tuaj në vend se të sigurojë shtesa pothuajse të pakuptimta.

Përmbledhje e Karakteristikave të MDDHosting

Logoja MDDHostingwww.mddhosting.com

Fillon nga 400 dollarë muaj për të gjitha planet

Llojet e serverit

Ndarja e përbashkët

VPS Hosting

Menaxhuar WordPress

Rezervimi në re

Përkushtuar Hosting

Reseller Hosting

Usablity

Qasja në FTP

Qasja në SSH

cPanel

Qasja në rrënjë

Rezervime ditore

Ndërtues i faqes në internet

Sherbime

SEO

marketing

Dizajnimi i faqes në internet

siguri

Privatësia e domenit

Kriptimi SSL

Heqja e malware

Zjarri i Aplikimit të Uebit

Autentifikimi me dy faktorë

Mbrojtja e DDoS

sFTP

mbështetje

Ndihmë me email

Mbështetje telefonike
Faturimi & shitje vetem

Mbështetje e Bisedës Live

Tutorials

Forumi i përdoruesit

Njohuri baze

24/7 Mbështetje

Çmimeve

MDDHosting është i lirë, fleksibël dhe transparent, të cilat janë tiparet më të mira që mund të kërkojmë kur bëhet fjalë për çmimet. Ju nuk do të paguani shumë për të marrë një plan të përshtatshëm të pritjes, për sa kohë që kaloni opsionet VPS, dhe MDDHosting është i qartë gjatë gjithë arkëtimit për sa do të paguani.

Planet e reve janë shpërndarë në nëntë nivele, duke filluar nga nivelet e lirë të Hostinger (lexoni rishikimin tonë të Hostinger) deri te planet mbi 100 dollarë në muaj. Kjo është një gjë e mirë, sidoqoftë. MDDHosting tregon fuqinë dhe fleksibilitetin e pritjes së cloud, duke lejuar të ardhurit dhe përdoruesit e energjisë njësoj të gjejnë një plan që funksionon për ta.

Edhe çmimi nuk është i keq. Planet fillojnë me 4 dollarë në muaj për afatin më të gjatë, i cili, megjithëse jo aq i lirë sa 1&1 IONOS, është më i lirë se pothuajse çdo host tjetër në internet (lexoni 1 tonë&1 rishikim IONOS).

MDDHosting është gjithashtu fleksibël në kohëzgjatjet e tij të pritjes. Planet në re mund të blihen në kohëzgjatje njëmujore, tre mujore, gjashtëmujore, një vjeçare, dy vjeçare dhe tre-vjeçare, kështu që mund të gjeni një kohëzgjatje që funksionon për ju. Ekziston një zbritje e vogël në planet shumëvjeçare, por jo aq shumë sa që norma mujore po kthehet (lexoni rishikimin tonë Arvixe për të parë një shembull të kësaj).

Planet VPS, nga ana tjetër, nuk janë aq të nxehta. Nëse hidheni për kontratën shumë vjeçare që ka zbritjen më të madhe, do të shpenzoni mijëra, madje edhe në planin bazë. Kjo po injoron që MDDHosting nuk përfshin instaluesin e aplikacionit Softaculous ose serverin e internetit të LiteSpeed.

Plus, megjithëse keni akses rrënjësor në server, MDDHosting nuk ofron plane VPS të pakontrolluara, do të thotë që gjithmonë do të paguani, edhe nëse doni ta menaxhoni vetë serverin. Nëse jeni një zhvillues dhe doni të kurseni disa kocka në planet VPS, lexoni përmbledhjen tonë të Hosting A2.

Planet e reve janë ylli i shfaqjes, dhe megjithëse kjo zakonisht nënkupton një mungesë fleksibiliteti, nuk është kështu me MDDHosting. Për shkak se ofrohen kaq shumë nivele të mbajtjes së cloud, diapazoni mund të strehojë pothuajse çdo përdorues, i cili shtyn planet VPS edhe më tej nga shqyrtimi.

Pavarësisht nga plani që ju zgjidhni, ju do të merrni 30 ditë për të ndryshuar mendimin tuaj. Megjithëse DreamHost ofron 97 ditë dhe InMotion Hosting ofron 90 ditë, një muaj duhet të ketë mjaft kohë për të provuar MDDHosting.

Lehtësinë e përdorimit

Fillimi me MDDHosting është i thjeshtë, kryesisht sepse ofron vetëm disa shërbime. Për dallim nga GoDaddy, i cili mbytet faqen e saj të internetit me gamën e gjerë të shërbimeve, MDDHosting ka një formacion të kondensuar, duke e bërë procesin e gjetjes së planit të duhur (të thjeshtë) (lexoni rishikimin tonë të GoDaddy).

Pasi të zgjidhni një plan, MDDHosting do t’ju kërkojë të regjistroheni një domain të ri, transferoni një të cilin e zotëroni ose pikën një të regjistruar me një ofrues tjetër. Më pas do të dërgoheni në një faqe arka që detajon planin tuaj, së bashku me shtesat që vijnë me të.

mddhosting-rishikim-checkout

Për dallim, të themi, Bluehost (lexoni rishikimin tonë për Bluehost), MDDHosting nuk pret paraprakisht shtesa. Ju keni mundësinë të shtoni SpamExperts dhe SiteLock, por është e qartë se MDDHosting nuk po përpiqet të tërheqë mbi vete duke paracaktuar paketat që mund të mos dëshironi.

Para se të përfundoni arka, duhet të shkruani informacionin e llogarisë tuaj, dhe MDDHosting kërkon shumë, duke përfshirë mënyrën në të cilën e keni gjetur shërbimin. Megjithëse nuk është e panjohur të pyesni për burimin e referimit, MDDHosting kërkon që ju të hyni në të, gjë që është e bezdisshme.

Groaning mënjanë, ju do të vendosni fjalëkalimin tuaj në faqen e fundit të arka, kështu që nuk do të duhet të shkoni në emailin tuaj për të gjetur kredencialet e llogarisë suaj. MDDHosting ka një sistem të mbyllur, që do të thotë që ju mund të lëvizni nga arka në panelin tuaj të kontrollit me lehtësi.

Zona e klientit është një kopje e Karbonit InMotion (lexoni rishikimin tonë të hostimit të InMotion), përkundër faktit se të dy janë hostë të pavarur të uebit. Nëse MDDHosting do të kopjojë një host tjetër të internetit këtu, InMotion Hosting është një zgjedhje e mirë. Ajo shkëlqen në përdorshmëri, siç bën MDDHosting, me një zonë të qartë klienti që tregon shërbimet tuaja, biletat mbështetëse dhe faturat pa u mbushur shumë me njerëz.

mddhosting-rishikim-klient-zonë

Nën skedën “shërbime”, do të gjeni llogarinë tuaj të pritjes, e cila do të sjellë një faqe menaxhimi që tregon hapësirën e diskut, përdorimin e gjerësisë së bandës dhe më shumë. Një menu veprimesh në anën e majtë ju lejon të regjistroheni në cPanel, të hyrni në webmail, të azhurnoni ose zvogëloni llogarinë tuaj dhe të kërkoni anulimin.

Megjithëse ofrohet cPanel, nuk do të duhet të shkoni atje shpesh. MDDHosting ka një panel të lidhjeve të shpejta në faqen e menaxhimit të pritjes që ju lejon të përdorni funksione të zakonshme cPanel, të tilla si menaxheri i skedarit tuaj dhe llogaritë e postës elektronike. Nën këtë, shfaqen gjithashtu serverat tuaj të emrave.

Ju mund të futeni në pisllëk me cPanel, por zbatimi i MDDHosting është më i mbushur me shumicë se shumica. Nuk është e vështirë për t’u përdorur, por ajo ka më shumë mundësi sesa shërbimi ynë më i mirë në internet me zgjedhje cPanel. Në këtë rast, kjo është një gjë e mirë, sepse shtesat ju lejojnë të merrni një kopje rezervë, të përdorni mjete shtesë për optimizimin e motorit të kërkimit dhe të gjeni tema të reja për faqen tuaj.

mddhosting-rishikim-cPanel

Procesi i arkëtimit me shumë hapa është i gjatë, por MDDHosting është një gëzim për të përdorur ndryshe. Zona e klientit është e drejtpërdrejtë, raftet e cPanel janë të pajisura dhe nuk keni pse të hapni emailin tuaj për të zbuluar se si të regjistroheni. Nga zgjedhja e një plani për të menaxhuar faqen tuaj, MDDHosting është i rrjedhshëm.

Llojet e strehimit

MDDHosting ka një plan të planeve joadradicionale. Në vend që të përqëndrohet në paketa të lira dhe të menaxhuara të WordPress, të përqëndruara, ai përqendrohet në mbajtjen e cloud. Ajo arkitekturë është e shkëlqyeshme për WordPress, siç mund ta shihni në web hosting-in tonë më të mirë për udhëzuesin WordPress, por nuk ka plane të dedikuara për WordPress.

Megjithatë, pritja në cloud nuk është vetëm një term i kapur. Për dallim nga Pagely, i cili zbaton cloud VPS ose host të dedikuar cloud, MDDHosting ofron një pritje të përbashkët cloud (lexoni rishikimin tonë të faqes). Thënë kjo, pritja e përbashkët e cloud është një azhurnim nga pritja standarde e përbashkët në pothuajse të gjitha rastet.

Kur filloni një plan të përbashkët, ju jeni duke pritur faqen tuaj në një server me përdoruesit e tjerë. Serveri ka një sasi të kufizuar burimesh, por nuk ka kufi në sasinë që ju ose ndonjë përdorues tjetër mund të merrni. Për shkak të kësaj, faqet e internetit shpesh janë konkurruese për burimet, gjë që rezulton me gabime të ngarkesës së faqeve dhe shpejtësi të ngadaltë (lexoni rishikimin tonë të Midfazës për të parë se në veprim).

Cloud hosting ende pret faqen tuaj të internetit në një server të vetëm, por ai server mund të thërrasë në një rrjet të serverëve themelorë për burime shtesë. Ka dy arsye që janë të dobishme. E para është se faqja juaj e internetit, teorikisht, nuk do të shkojë asnjëherë jashtë linje. Duke ruajtur kopjet e tepërta të faqes suaj të internetit në serverat e tjerë, MDDHosting gjithmonë do të ketë diçka për t’i shërbyer një përdoruesi.

Arsyeja e dytë është se gjithmonë mund të shtoni burime në planin tuaj. Për dallim nga pritja e përbashkët normale, ju merrni një sasi të dedikuar të fuqisë përpunuese, hapësirës në disk dhe RAM, dhe mund t’i rritni ato pa u zhvendosur në një server tjetër. Për shkak se serverët e cloud janë të ndërlidhur, MDDHosting thjesht duhet të ndez një ndërprerës.

Ajo që qëndron në lidhje me atë qasje nuk është se MDDHosting ofron pako cloud. Kinsta, për shembull, është ndërtuar rreth pritjes së reve (lexoni rishikimin tonë Kinsta). Ajo që është e shkëlqyeshme për MDDHosting është se e bën të pranueshëm mbajtjen e cloud. Planet kanë çmim më të lirë se shumica e opsioneve të përbashkëta, ndërsa ofrojnë të gjitha anët e paketave të cloud.

Ka edhe plane VPS, të cilat akoma ruajnë faqen tuaj të internetit në një server të përbashkët, por ata e bëjnë këtë në një server virtual me burime të dedikuara. Planet VPS janë niveli i lartë i formacionit, me planin më të lirë janë gati 70 dollarë në muaj. Karakteristikat thelbësore, siç është instaluesi i aplikacionit Softaculous, gjithashtu mungojnë.

Në krye të rreshtit janë paketat e shitësit, të cilat duket se janë pako të programeve të përbashkët të programeve të shpërndara në rrjetin e MDDHosting. Ata kanë disa karakteristika të pazakonta, të tilla si aftësia për të mbivlerësuar llogarinë tuaj tejkalimit të kufizimeve të hapësirës, ​​por ato janë paketa themelore të shitësit, përndryshe.

shpejtësi & uptime

Shpejtësia e mbajtjes në internet është një temë komplekse, me ndryshore të shumta që luajnë se sa shpejt ngarkon faqja juaj e internetit. Për shkak të kësaj, ne testojmë një version bosh të WordPress të instaluar në planin më të lirë me dy mjete: Testin e Shpejtësisë së Pingdom dhe Load Impact. Bërja e tij në atë mënyrë na lejon të mbajmë në minimum ndryshoret dhe të shohim shpejtësinë nga dy kënde.

I gjithë optimizimi që përmendëm në seksionin “tiparet” paguhet këtu. MDDHosting është çuditërisht i shpejtë, i denjë për udhëzuesin tonë më të shpejtë të mbajtjes në internet dhe rivalizon shpejtësinë e Kinsta dhe A2 Hosting në planet që kushtojnë gjysma më shumë. Infrastruktura në re, përdorimi i serverëve LiteSpeed ​​dhe Cloudflare Railgun tregojnë fuqinë e tyre.

MDDHosting shënoi një 96 nga 100 nga Testi i Shpejtësisë Pingdom, që në thelb do të thotë që faqja e internetit është aq e shpejtë sa mund të jetë. Degradimi i vetëm i shpejtësisë erdhi nga fakti që ne kishim gjithçka të instaluar në faqen e internetit, e cila duhet të pritet. Duke pasur parasysh shtresat e shumta të caching të MDDHosting, sidoqoftë, faqja juaj e internetit duhet të mbetet e shpejtë, edhe kur është e ngarkuar me përmbajtje.

mddhosting-rishikim-speed-test

Testi ynë i Ndikimit në Load nuk ishte aq i mirë, por është më i nuancuar se shumica e hostëve në internet. Load Impact dërgoi 50 përdorues virtualë në faqen tonë të internetit gjatë pesë minutave, duke matur kërkesat dhe kohën e përgjigjes për secilin përdorues. Ne morëm një gabim të kufirit të xhiros, e cila sugjeron që serveri të mos mbaronte burimet dhe të fillonte të linte drejt kërkesat.

mddhosting-rishikim-load-ndikim

Nga 2,410 kërkesa HTTP, megjithatë, vetëm një u përmbush me një gabim. Për dallim nga testet tona të tjera, kjo nuk po bën përpjekje për MDDHosting si një e tërë. Ndikimi i ngarkesës tregon që plani më themelor i pritjes së cloud prish rreth 50 përdorues të njëkohshëm, por nuk keni nevojë të ndryshoni serverët për të zgjidhur atë çështje.

Siç përshkruhet në seksionin “Llojet e pritjes”, mund të shtoni më shumë burime në serverin tuaj pa kohëzgjatje. MDDHosting thjesht do t’u bëjë thirrje serverëve të tjerë në rrjetin e saj. Kjo do të thotë nëse pikat tuaja të trafikut dhe keni nevojë për më shumë karburant, mund ta shtoni pa e marrë faqen tuaj në internet.

Në fakt, ju nuk duhet të keni kohë joproduktive. MDDHosting ka një garanci 1.000 për qind në kohë, dhe nuk është vetëm marketing i pakuptimtë. Nëse keni përvojë kohore nga joproduktive, ju mund të kërkoni 10 herë shumën në kredinë e shërbimit. Kjo do të thotë nëse faqja juaj në internet është ulur për një orë, ju mund të kërkoni 10 orë pritje falas.

Shtë e rëndësishme të theksohet se ajo vlen vetëm për kohën e prishjes në fund të MDDHosting, siç bëjnë të gjitha garancitë e kohës. Nëse e merrni faqen tuaj jashtë linje, MDDHosting nuk mund t’ju ndihmojë.

siguri

MDDHosting ofron gjithçka që dëshirojmë kur bëhet fjalë për sigurinë. Në shumicën e rasteve, ne zbulojmë se hostet në internet ofrojnë disa veçori të sigurisë dhe nuk i lënë të tjerët, duke i bërë planet të ndjehen të ndara (lexoni rishikimin tonë të WestHost për një shembull të kësaj). MDDHosting, nga ana tjetër, ofron një shije të gjithçkaje, duke bërë të mundur që faqja juaj e internetit të qëndrojë e sigurt në të gjitha frontet.

Përfshihet hyrja SFTP dhe SSH, e cila do të sigurojë që lidhja juaj me serverin të mos ndërpritet gjatë transferimit ose ndryshimit të skedarëve. Kjo qasje mund të aktivizohet ose çaktivizohet me komandë, kështu që ju duhet vetëm ta lejoni atë kur të keni nevojë për të.

Serverët janë të mbrojtur me ModSecurance, i cili është një firewall i aplikacionit në internet i ndërtuar për serverët Apache. Një firewall i aplikacionit në internet përdor një sërë rregullash për të bllokuar ose lejuar trafikun në konvertimin HTTP. Kjo mund të, për shembull, të parandalojë sulme, të tilla si një injeksion SQL, që mund të rrëzojnë serverin tuaj (lexoni udhëzuesin tonë SSL vs TLS për një shembull të një sulmi të tillë).

Nuk do ta shihni kurrë murin e zjarrit të aplikacionit në internet. Ajo që do të shihni është SiteLock. SiteLock është në thelb një antivirus për faqen tuaj të internetit, duke e mbrojtur atë nga malware ose çdo gjë tjetër që lidhet me krimin kibernetik. MDDHosting ofron SiteLock Lite, e cila siguron skanimin e përditshëm të malware dhe monitorimin e listës së zezë deri në pesë faqe, me secilën paketë.

Ekzistojnë versione më të avancuara të SiteLock që ofrojnë heqjen e malware dhe një kufi më të lartë të faqeve nëse i dëshironi, por versioni themelor që përfshin MDDHosting është i shkëlqyeshëm.

Përfshirë gjithashtu me planin tuaj është një çertifikatë falas SSL / TLS dhe backup-eve të përditshme në vend. Këto karakteristika zakonisht fshihen pas një pagese ose rezervohen për plane më të shtrenjta. Me MDDHosting, ju merrni gjithçka, pavarësisht se çfarë çmimi po paguani.  

intimitet

Privatësia është, fatmirësisht, e thjeshtë me MDDHosting. Megjithëse nuk goditet aq shumë sa DreamHost (lexoni rishikimin tonë të DreamHost), politika e intimitetit të pakuptimtë e bën të qartë që MDDHosting nuk është në biznes të shesë informacionin tuaj personal. Ne do të donim të shohim përmirësime në disa fusha, megjithatë.

Në veçanti, ne do të donim të shihnim intimitet falas të domain. Kur regjistroni një domen, ju gjithashtu krijoni një procesverbal që përmban emrin tuaj, adresën e postës elektronike, adresën e postës, numrin e telefonit dhe më shumë. Ky rekord është i disponueshëm për këdo që të kërkojë në internet, gjë që çon në mbledhjen e të dhënave masive dhe, në disa raste, stalking.

Privatësia e domenit zëvendëson informacionin tuaj, në thelb duke e bërë regjistrimin tuaj privat. Për dallim nga DreamHost dhe 1&1 IONOS, MDDHosting nuk ofron privatësi të domain falas. Megjithëse është e vërtetë për shumicën e pritësve të internetit, ne dëshirojmë të shohim që MDDHosting ta ofrojë atë të paktën për termin fillestar, veçanërisht me sa i fortë është politika e privatësisë.

Megjithëse nuk është përfshirë, është e vështirë të ankohen. Mbrojtja e identitetit, e cila është ajo që MDDHosting e quan intimitet të domain, është vetëm 5 dollarë në vit, që është afro gjysma e shumës sesa hostet në internet siç është HostGator (lexoni rishikimin tonë të HostGator). Megjithëse falas është gjithmonë më i mirë, MDDHosting ofron një pikë të ulët hyrje për privatësinë e domain.

Megjithatë, politika e privatësisë është e shkëlqyeshme. Shtë e shkurtër dhe për pikë, duke e bërë të qartë se MDDHosting është “e përkushtuar për të mbrojtur privatësinë tuaj”. MDDHosting thotë se nuk do t’i zbulojë informacionet personale të marra në lidhje me ju palëve të treta, për shitje ose ndryshe. MDDHosting sqaron se nuk do të ndryshojë pa dijeninë dhe pëlqimin tuaj.

’Shtë një përjashtim kur bëhet fjalë për zbatimin e ligjit, i cili nuk duhet të vijë si befasi. Megjithatë, jashtë kësaj, MDDHosting nuk do të shesë ose të ndajnë informacionin tuaj personal me këdo. Disa të dhëna anonime mund të përdoren, por MDDHosting thotë se “nuk do të përdorë asnjë informacion që mund të identifikojë … individët”.

mbështetje

MDDHosting përfundon në një shënim të thartë, për fat të keq. Duke pasur parasysh që pjesa tjetër e shërbimit është e shkëlqyeshme, kemi pasur shpresa të mëdha duke u mbështetur. Megjithëse i kalueshëm, MDDHosting nuk shkon më lart dhe përtej si SiteGround, e cila çon në një përvojë mbështetjeje të mirë, por mediokre (lexoni rishikimin tonë të SiteGround).

Cilësia e mbështetjes nuk është e keqe. Sshtë opsionet që vuajnë. MDDHosting nuk ofron bisedë të drejtpërdrejtë, ose të paktën ne menduam kështu në fillim, që është një kanal kritik i ndihmës për mbajtjen e faqeve në internet për sqarimin e çështjeve të vogla rreth orës. Mbështetja telefonike ofrohet, teknikisht, por vetëm për pyetjet e faturimit dhe shitjes, duke ju lënë vetëm mbështetjen elektronike të mbështetur në biletë.

Biseda live është në dispozicion përmes një flluskë të vogël në fund të çdo ekrani, të cilin e kemi humbur përgjatë shumicës së shqyrtimit. MDDHosting vazhdimisht thotë se ofron mbështetje gjatë gjithë ditës me email, por nuk përmend ndonjë bisedë live, kështu që një shfaqje e vogël ose sqarim mund ta bëjë më të lehtë gjetjen e mbështetjes.

Mund të dërgoni një email në çdo kohë, MDDHosting thotë se ka përgjigje në dispozicion 24/7, por ne jemi të hezituar ta quajmë atë mbështetje të vërtetë 24/7. MDDHosting është i shpejtë me përgjigje, por prapë do të prisni të paktën disa orë për të dëgjuar mbrapa nga një pyetje.

Kjo ju lë bazën e njohurive, e cila, fatmirësisht, është e mbushur me artikuj të dobishëm. Megjithatë, ka një përqendrim të fortë në mësime dhe sqarime sesa në udhëzues për zgjidhjen e problemeve. Në kundërshtim me seksionin e presales, ekzistojnë vetëm shtatë udhëzues për zgjidhjen e problemeve për 25 të presales.

mddhosting-rishikim-Arkivi

Ne nuk kishim asnjë problem gjatë përdorimit të MDDHosting, megjithëse. Gjithçka u sqarua gjatë gjithë testimit tonë, duke përfshirë një çështje të vogël që kishim gjatë instalimit të WordPress. Kur sistemi funksionon me efikasitetin në të cilin vepron MDDHosting, mbështetja është më pak shqetësuese.

Aktgjykimi

MDDHosting është i shpejtë, i mbushur me karakteristika dhe i lirë. Ajo tregon fuqinë e cloud pritjes bukur, me një formacion të gjerë, fleksibël të planeve dhe karakteristika të teknologjisë së lartë, duke përfshirë serverët Cloudflare Railgun dhe LiteSpeed. Mbështetja e klientit nuk është më e mira, por është e lehtë të anashkalohet duke marrë parasysh sa tjetër duhet të ofrojë MDDHosting.

Ajo bën gjithçka që duam, e cila është e rrallë në botën e web hosting.

Whatfarë mendoni për MDDHosting? Na tregoni nëse planifikoni ta provoni në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, faleminderit për leximin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map