Rishikimi i sitit5 – Përditësuar 2020

Rishikimi i sitit5

Një nga ngritjet më të përdorshme nga EIG i qëndrueshëm, Site5 është i shpejtë dhe ofron një ndërfaqe të shkëlqyeshme. Sidoqoftë, ajo mungon në disa tipare thelbësore, duke e bërë atë të ndjehet pak e tepërt. Lexoni mendimin tonë të plotë në këtë përmbledhje të Site5.


Site5 ka qenë rreth e rrotull që nga viti 1998, por shërbimi mori një kthesë masive pasi u ble nga Endurance International Group në vitin 2015. Shumë nga pikat e tij të forta mbeten, duke përfshirë një formacion të arritshëm të planeve, lehtësi të shkëlqyeshme të përdorimit dhe shpejtësi të fortë. Thënë kjo, disa nga pikat e saj të dobëta na lënë të pyesim nëse kreu i korporatës ka shumë ndikim.

Në këtë përmbledhje të Site5, ne do ta krahasojmë atë me ofruesit tanë më të mirë të mbajtjes në internet për të parë nëse ia vlen dollari juaj. Ne filluam një faqe në internet me planin më të lirë të përbashkët, instaluam një kopje të zbrazët të WordPress dhe filluam testimin. Uebfaqja jonë u lançua edhe pa dijeninë e sitit5, kështu që ne mund të krijojmë përsëri atë që kalon një klient normal.

Fatkeqësisht, ai proces ka pikë të larta dhe të ulëta. Site5 shkëlqen në lehtësinë e përdorimit dhe aksesit dhe është mjaft i shpejtë, por mungesa e karakteristikave thelbësore i bën planet të ndjehen shumë të shtrenjta.

site5-Slider1

site5-slider2

site5-slider3

site5-slider4

site5-slider5

i mëparshëm

tjetër

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për sitin5

Features

Site5 ka një listë të veçuar të veçorive, të cilat edhe pse nuk janë të shkëlqyera, nuk janë as të këqija. Ne jemi të lumtur të shohim shumë nga karakteristikat thelbësore që duhet të përfshijnë hostet në internet, por mbetemi të dëshirojmë më shumë, veçanërisht në nivelet e çmimeve të përbashkëta.   

Ai varet nga mungesa e diversitetit në formacionin e përbashkët të sitit, të cilin do të prekim në seksionin “llojet e pritjes” më poshtë. Të tre nivelet e pritjes së përbashkët janë praktikisht të njëjta, do të thotë nuk ka pak ose aspak nxitje për të përmirësuar kur bëhet fjalë për veçoritë.

Sidoqoftë, ekzistojnë veçori të dukshme, siç janë migrimi falas në Site5 dhe kopjet automatike. Edhe pse, mungesa e asaj që ne konsiderojmë tipare thelbësore nuk mund të anashkalohet.

Tiparet e Munguara të Site5

Kjo përfshin asnjë çertifikatë SSL / TLS, asnjë skanim të malware dhe asnjë domain falas. Megjithëse kemi parë dy të parat që janë lëshuar më parë, disa hostë në internet prenë fushën e lirë nga planet e përbashkëta. Nëse jeni duke kërkuar për një host që ofron thelbësore, dhe shumë më tepër, lexoni rishikimin tonë të SiteGround.

Edhe me kaq shumë karakteristika që mungojnë, asgjë nuk është më keq sesa të mos përfshini ndërtuesin e faqes në internet. Ne kemi parë marka të tjera EIG, të tilla si HostGator, të sigurojë integrimin falas me Weebly, dhe siç mund të lexoni në rishikimin tonë të Weebly, kjo është një gjë e mirë. Megjithëse nuk kërkojmë nivele të cilësisë Weebly nga një ndërtues i faqeve në internet, ofrimi i një është thelbësor.

Nëse kjo është ajo që ju po kërkoni, lexoni udhëzuesin tonë më të mirë për ndërtuesit e faqeve të internetit. Weebly renditet mirë në shumë kategori, por preferojmë Wix. Siç mund ta shihni në rishikimin tonë Wix, ekuilibron përdorueshmërinë, fuqinë dhe çmimin në një mënyrë që bëjnë disa krijues të faqeve të internetit, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për fillestarët që kërkojnë të fillojnë një faqe në internet.

Përmbledhje e Karakteristikave të sitit5

Logo5 e faqeswww.site5.com

Fillon nga 695 $ çdo muaj Plane

Llojet e serverit

Ndarja e përbashkët

VPS Hosting

Menaxhuar WordPress

Rezervimi në re

Përkushtuar Hosting

Reseller Hosting

Usablity

Qasja në FTP

Qasja në SSH

cPanel

Qasja në rrënjë

Rezervime ditore

Ndërtues i faqes në internet

Sherbime

SEO

marketing

Dizajnimi i faqes në internet

siguri

Privatësia e domenit

Kriptimi SSL

Heqja e malware
i paguar

Zjarri i Aplikimit të Uebit

Autentifikimi me dy faktorë

Mbrojtja e DDoS

sFTP

mbështetje

Ndihmë me email

Mbështetje telefonike

Mbështetje e Bisedës Live

Tutorials

Forumi i përdoruesit

Njohuri baze

24/7 Mbështetje

Çmimeve

Site5 bën diçka të pazakontë midis markave EIG: i bën të qarta çmimet e saj. Megjithëse çmimi është i lartë, Site5 nuk do të ngatërrohet me shenjganë shumëvjeçarë si ai i motrës së tij Bluehost (lexoni rishikimin tonë për Bluehost). Përkundrazi, e bën të qartë nga faqja e produktit se çfarë çmimi do të paguani.

Ai merr shënime nga A2 Hosting (lexoni rishikimin tonë të Hosting A2). Në faqen e produktit për secilin lloj të hostimit, do të gjeni kohëzgjatjet në të cilat ofrohet secila paketë dhe çmimi mujor për atë kohëzgjatje. Kjo do të thotë, për shembull, është e lehtë të dini se hostPro + Turbo është 13.95 $ në muaj nëse blini dy vjet, por 19,95 $ në muaj nëse shkoni çdo muaj.

site5-rishikim-produkt-faqe

Megjithëse na pëlqen transparenca, çmimet nuk janë të mëdha. Site5 është një rrugë e gjatë nga 1&1 IONOS kur bëhet fjalë për planet mujore të përbashkëta (lexoni 1 tonë&1 përmbledhje IONOS). Pjesët shtesë të Site5 janë tërheqëse, por ka shumë host të uebit që bëjnë të njëjtën gjë më lirë, me 1&1 IONOS që udhëheq paketën.

Do të ishte mirë nëse do të kishte shumë karakteristika, por siç u përmend, thelbësore mungojnë. Mbrojtja nga malware, për shembull, është në dispozicion, por do t’ju ekzekutojë 50 dollarë në vit përveç nivelit tuaj mujor. Po kështu, një domen i lirë nuk është i përfshirë me planin tuaj, kështu që do të duhet ta faktoni këtë edhe në çmimin e arkëtimit, gjithashtu.

Edhe kështu, Site5 nuk është shumë egzistues, dhe gjithashtu ka një periudhë të fortë kthimesh. Rishitesi dhe përdoruesit e përbashkët mund të provojnë shërbimin deri në 45 ditë dhe të marrin një rimbursim, pa asnjë pyetje. Përdoruesit e VPS kanë vetëm 15 ditë, për fat të keq, që është gjysma e asaj që ofrojnë shumica e hostëve në internet.

Lehtësinë e përdorimit

Kontrollimi i faqes5 është një çështje e thjeshtë, veçanërisht me sa të qarta janë faqet e produktit. Skema e kufizuar e planeve është e segmentuar me mendime, kështu që nuk ka pyetje se çfarë mund të keni në dispozicion ose çfarë çmimi do të paguani për të hyrë në të.

Procesi i arkëtimit me pesë pjesë është i qetë, me bezdi minimale për të përfshirë shtesa me paketën tuaj, e cila është e këndshme për tu parë. Megjithëse i ngjashëm me Namecheap me atë që ekziston një proces arkëtimi me shumë hapa, Site5 nuk ndihet i gjatë. Siç mund ta shihni në rishikimin tonë në Namecheap, hapat gjatë kontrollimit të tij ndjehen të panevojshëm, gjë që, për fat të mirë, nuk është rasti këtu.  

site5-rishikim-checkout

Menjëherë pas arkë, ju do të merrni një bateri prej pesë postë elektronike, por nuk keni nevojë t’i shikoni ato për t’u regjistruar. Ashtu si Kinsta (lexoni rishikimin tonë Kinsta), Site5 ju drejton nga arka në pultin e llogarisë tuaj, pa asnjë të panevojshme duke bërë tablotë në mes.

Pulti është kryesisht i njëjtë me InMotion Hosting (lexoni rishikimin tonë të hostimit të InMotion). Nga ekrani kryesor, ju mund të shihni shërbimet tuaja, domenet dhe faturat, si dhe kodin tuaj të mbështetjes dhe informacionin e llogarisë. Klikimi në skedën “shërbime” do të sjellë panelin tuaj të menaxhimit të pritjes.

site5-rishikim-llogari-pult

Ashtu si me InMotion Hosting, dhe disa host të tjerë, është pjesa më e mirë e përvojës së përdoruesit. Ai tregon përdorimin e diskut dhe gjerësisë së brezit tuaj, informacionin tuaj të faturimit dhe informacionin e planit tuaj. Sidoqoftë, më e rëndësishmja, ajo siguron lidhje të shpejtë në artikujt cPanel, gjë që e bën të lehtë shtimin e një adrese emaili ose hapjen e menaxherit të skedarëve pa hyrë në të vërtetë në cPanel.

site5-rishikim-hosting-menaxhimit

Megjithëse ne e duam cPanel – mund të shihni se sa në web-in tonë më të mirë me udhëzuesin cPanel – është një panel i dendur kontrolli që mund ta vështirësojë gjetjen e sendeve të thjeshta. Pasja e lidhjeve të shpejta nga pulti i llogarisë kryesore jo vetëm që e bën përdorimin më efikas, por gjithashtu e bën atë më pak irritues.

Fatmirësisht, sidoqoftë, cPanel është në dispozicion nëse jeni të gatshëm të gërmoni, ndryshe nga LunarPages (lexoni rishikimin tonë të LunarPages). Theshtë cPanel që ne kemi njohur dhe dashuruar, përshtatur me navigacionin me bazë ikonash dhe kategoritë e kolapsueshme. Thënë kështu, mungon një artikull i rëndësishëm.

site5-rishikim-cPanel

Ju nuk do ta gjeni instaluesin e aplikacionit Softaculous në cPanel, që është ajo që përdorin shumica e pritësve të internetit për instalimin e skripteteve, siç është WordPress. Në vend të kësaj, ju do të gjeni “QuickInstall”, e cila është një ndërfaqe e ngjashme që mundësohet nga MOJO Marketplace, një markë tjetër EIG.

Nëse e keni lexuar rishikimin tonë të FatCow, e dini se ne nuk jemi tifozë të instalimit përmes MOJO Marketplace sepse gjithmonë duket se nuk funksionon. Sidoqoftë, për çudinë tonë, instalimi shkoi pa probleme këtë herë. Ju jeni ende dëmtuar nga MOJO Marketplace për të blerë një temë ndërsa instalimi po ndodh, por është një proces i thjeshtë në përgjithësi.

Llojet e strehimit

Site5 ka një formacion të qartë të planeve. Vetëm dy forma të hostimit ofrohen: VPS të përbashkëta dhe të menaxhuara. Ka plane të shitësit gjithashtu, por ato janë thjesht plane të përbashkëta të bashkuara për qëllime të rishitjes. Megjithëse ne dëshirojmë të shohim një gamë më të larmishme të planeve, ne jemi të kënaqur me formacionin e kufizuar të Site5 për tregun ku synohet të.

Planet e përbashkëta, të cilat thjesht quhen “web hosting” në faqen e internetit të Site5, janë zemra e formacionit. Ekzistojnë tre nivele në dispozicion, por ndryshimet midis tyre janë më të vogla nga sa sugjerojnë emrat. hostBasic është një plan i përbashkët i ndërtuar për një faqe të vetme, ndërsa hostPro është i ndërtuar për një numër të pakufizuar të faqeve të internetit.

Në krye, megjithatë, ekziston një plan i quajtur hostPro + Turbo, për të cilin supozuam se do të kishte ndonjë përfitim të performancës mbi një plan standardProPro. Ky përfitim i performancës nuk është i detajuar në faqen e produktit, kështu që ne arritëm në një përfaqësues të presales dhe e pyetëm se cilat janë ndryshimet midis planeve.

Për çudinë tonë, nuk ka shumë ndryshim. Jashtë etiketës më të lartë të çmimeve, e vetmja gjë që ofron hostPro + Turbo është llogari e shumëfishtë cPanel për faqet e internetit që po përdorni. Karakteristikat, specifikat e serverit dhe siguria janë të njëjta, kështu që përveç nëse keni nevojë për llogari të shumta cPanel, hostBasic duhet të jetë i njëjtë me hostPro + Turbo kur bëhet fjalë për performancën.

Planet e Shitësit të sitit5

Planet e shitësit vijnë gjithashtu në tre nivele, por ka dallime më të mëdha midis secilit. Të gjitha nivelet janë të pa-matura, do të thotë që ju mund të shesni sa më shumë pako që dëshironi për aq kohë sa keni hapësirën e diskut dhe bandën e tij për të akomoduar. Këto syze janë ndryshimi midis niveleve.

Planet më të shtrenjta janë ato VPS. Site5 ofron shtatë nivele të VPS hosting që variojnë nga nën 70 dollarë në muaj deri në mbi 300 dollarë në muaj. Ashtu si planet e shitësit, të vetmet ndryshime midis niveleve janë specifikimet. Të gjitha planet vijnë me dy adresa të dedikuara IP, cPanel / WHM dhe menaxhim të plotë nga Site5.

Sidoqoftë, mungojnë planet WordPress dhe cloud. Planet e menaxhuara të WordPress, të cilat janë të zakonshme në mesin e web më të mirë për zgjedhjet e WordPress, sigurojnë një host të menaxhuar që është përshtatur për WordPress. Kjo do të thotë azhurnime automatike thelbësore, instalim të problemeve dhe më shumë.

Shpesh, hostimi i menaxhuar i WordPress përdor një arkitekturë të re, të cilën ne e kemi parë nga Kinsta, DreamHost dhe Pagely (lexoni rishikimin tonë të faqes). Ky stil i hostimit i lejon serverit të thërrasë burime shtesë kur është e nevojshme, do të thotë se është shumë e vështirë, nëse jo e pamundur, që faqja juaj e internetit të dalë jashtë linje.

Rritjet e mëdha në shpejtësi dhe siguri kanë bërë që shumë pritës të uebit të përfshijnë një formë të mbajtjes së cloud, kështu që është zhgënjyese të shohësh që Site5 nuk është bashkuar me klubin. Nëse jeni duke kërkuar për një pritje të lirë të cloud, lexoni në rishikimin tonë të MDDHosting.

shpejtësi & uptime

Procesi ynë i testimit të shpejtësisë është i thjeshtë. Ne lëshojmë një uebfaqe me planin më të lirë të përbashkët pa dijeninë e hostit, instalojmë një kopje të boshatisur të WordPress dhe provojmë teste me Load Impact dhe Testin e Shpejtësisë Pingdom në konfigurimin e paracaktuar të pritjes. Kjo do të thotë që optimizimet, të tilla si memorja nga klienti ose gzip, nuk përfshihen nëse nuk vendosen nga hosti nga ndërmarrja.

Kjo është një shënim i rëndësishëm për të bërë këtu sepse Site5 ka të ngjarë të bëjë më mirë nëse do të kryhej mbajtja e memorjes nga klienti. Site5 mori rezultate të mira nga Testi i Shpejtësisë së Pingdom, me një rezultat 90 nga 100, por nën skedën “rekomandime”, Testi i Shpejtësisë së Pingdom sugjeroi që të shtojmë tituj të skaduar në faqet tona.

site5-rishikim-speed-test

Me pak fjalë, kjo do të thotë që caching nuk po ndodh, por duhet të jetë ulja e kohës së ngarkesës. Ne jemi të kënaqur me performancën e Site5 jashtë kutisë, dhe mund të shkëlqejë edhe më shumë me caching, por do t’ju duhet të merrni duart tuaja të ndyra për t’i bërë ato gjithçka që mund të jetë.

Site5 Testi i Stresit

Megjithëse rezultatet tona të shpejtësisë me një pikë ishin mbresëlënëse, testi ynë Load Impact nuk ishte. Impact Load, për qëllimet tona, është një mjet i krijuar për të theksuar burimet e faqes sonë të internetit për të parë në cilën pikë do të prishet. Kjo është bërë duke dërguar përdorues të shumtë virtualë në uebfaqe gjatë një periudhe kohe të caktuar dhe duke vlerësuar kohën e përgjigjes dhe numrin e kërkesave të përmbushura.

Kemi zbuluar që planet e lira të përbashkëta zakonisht prishen në fund kur dërgojmë 50 përdorues gjatë pesë minutave. Fatkeqësisht, Site5 u shkatërrua më shpejt se kaq. Impact Load zbuloi një numër të ngritur të gabimeve të kërkesës HTTP kur goditëm rreth 30 përdorues, që mund të nënkuptojnë disa gjëra.

site5-rishikim-load-ndikim

Mund të nënkuptojë që serveri në faqen tonë të internetit është pritur në kufirin e tij të performancës, do të thotë se nuk ka burime të mjaftueshme për të akomoduar numrin e kërkesave që rrjedhin nga të gjitha faqet e internetit. Për më tepër, kjo mund të nënkuptojë që ka një sasi të kufizimit të normës që po ndodh në fundin e sitit5.

Ne jemi këtu për të raportuar gjetjet tona, jo për të spekuluar. Pavarësisht nga arsyeja, testimi ynë sugjeron që planet e përbashkëta prishen më shpejt se shumë nga konkurrentët e Site5.  

Garancia e faqes5 Uptime

Megjithatë, ekziston një garanci në kohë që mbron planin tuaj. Në faqen e produktit, Site5 thotë se garanton 99.9 përqind në kohën e duhur ose kthimin e parave tuaja. Madje shkon deri aty sa të thuash që do të marrësh 100 përqind të parave të kthyera.

Megjithatë, është e qartë se nuk është e vërtetë. Serverët e përbashkët dhe të shitësit do të marrin kredi deri në 100 përqind, por kjo është vetëm nëse afati i përdorimit është nën 95 përqind. Mbi të, do të merrni një kredi të prorizuar. Planet VPS janë më afër garancisë së reklamuar, megjithëse, sigurojnë 100 përqind kredi për një kohë më të vogël se 99.5 përqind.

siguri

Site5 ka një listë të ngurta të veçorive të sigurisë, megjithëse jemi të zhgënjyer kur shohim mungesën e skanimit falas të malware. Jashtë kësaj, suita mbështetëse është mbresëlënëse, duke mbrojtur faqen tuaj të internetit nga krimi në internet, dështimi ose ndonjë shqetësim tjetër që mund të dalë kundër.

Megjithëse mund të mos duken kaq në fillim, rezervimet e automatizuara, të përditshme janë mbrojtja më e mirë për faqen tuaj të internetit. Në të njëjtën mënyrë ju do të përdorni shërbimet tona më të mira rezervë në internet për të mbrojtur kundër, të themi, ransomware, ju do të përdorni kopjet rezervë të faqes suaj të internetit për të siguruar që mund ta merrni dhe të drejtoni përsëri në rast se diçka nuk shkon.

Nuk është vetëm kopjimi i faqes tuaj të internetit dhe shkarkimi i tij në vend, megjithëse. Site5 miraton rregullin 3-2-1 në atë që gjeneron një kopje rezervë të çdo natë të çdo skedari në serverat e tij, ndërsa akoma ju lejon të gjeneroni kopje rezervë manuale dhe t’i ruani ato kudo që dëshironi..

Plus, ruajtja në çdo server është konfiguruar në RAID 10, i cili siguron edhe më shumë tepricë. Ju mund të lexoni se çfarë është udhëzuesi RAID për të mësuar specifikat, por me pak fjalë, RAID 10 siguron shpejtësinë e RAID 0 ndërsa mban një kopje të tepërt të të gjitha të dhënave që janë shkruar në disqet.

Site5 SSL

Megjithëse teprica është e madhe, Site5 mungon në fusha të tjera. Për shembull, nuk përfshin një certifikatë SSL / TLS me planin tuaj. Ajo çertifikatë lejon që shfletuesit që vizitojnë faqen tuaj të internetit të hapin një lidhje të koduar midis jush dhe përdoruesit, i cili mbron të dhënat që përdoruesi po transferon.

Megjithëse çertifikatat SSL / TLS ishin të rezervuara kryesisht për pikat e tregtisë elektronike në të kaluarën, çdo faqe në internet duhet të ketë një tani. Në fakt, nëse faqja juaj e internetit nuk ka një të tillë, Google do ta varrosë atë në renditjen e kërkimit, duke e bërë të pamundur për të fituar një audiencë. Certifikatat SSL / TLS janë thelbësore për drejtimin e një faqe në internet, dhe fakti që Site5 nuk përfshin një të tillë është një lajm i keq.

Skanimi dhe mbrojtja e malware nuk janë përfshirë gjithashtu. Megjithëse ne pothuajse kurrë nuk shohim heqjen e malware, përfshirë një formë themelore të skanimit zakonisht ofrohet. Me Site5, do të përfundoni të shpenzoni 50 dollarë në internet në vit për të qëndruar të mbrojtur.

Kjo është edhe më e bezdisshme duke konsideruar se EIG zotëron SiteLock, e cila është një mjet për skanimin dhe heqjen e malware. Shumë marka EIG përfshijnë një version “lite” të SiteLock që përfshin skanimin e malware, kështu që mosveprimi i Site5 thjesht duket i çuditshëm.

intimitet

Në të kaluarën, markat EIG kanë humbur pikë kryesore kur bëhet fjalë për privatësinë – lexoni rishikimin tonë iPage për një shembull – dhe Site5 nuk është i ndryshëm. Privatësia duket të jetë shqetësimi i fundit për markat EIG, do të thotë informacioni juaj personal do të shitet dhe shpërndahet aq sa kokat e korporatave e shohin të përshtatshme.

Kjo tha, ndryshe nga Arvixe, nuk duket se Site5 ishte shumë i nxehtë për privatësinë para blerjes, ose (lexo rishikimin tonë të Arvixe). Sipas një Q&Një postim nga 2012, privatësia e domain ishte një shërbim me pagesë atëherë, dhe kjo është akoma e vërtetë sot.

Intimiteti i domain-it është kur regjistruesi zëvendëson informacionin personal në procesverbalin WHOIS me informacionin e tyre, duke ju mbrojtur nga grumbullimi i të dhënave nga spamming ose i keq. Disa host të uebit, të tilla si DreamHost, kanë filluar ta përfshijnë atë falas, dhe fakti që markat EIG nuk janë hedhur në bord akoma është shqetësuese (lexoni rishikimin tonë të DreamHost).

Thënë kështu, privatësia e domain nuk është një marrëveshje shumë e madhe se sa shqetësuese është politika e intimitetit të EIG. Të gjitha markat EIG ndajnë të njëjtën politikë të privatësisë, kështu që shqetësimet që kemi pasur në rishikimin tonë të HostGator janë gjithashtu të pranishme këtu.

Site5, ose EIG, me të vërtetë, rezervon të drejtën për të shitur dhe shkëmbyer informacionin tuaj personal ashtu siç e sheh të përshtatshme. Megjithëse mund të kaloni në prerjet e adresës tuaj IP dhe gjurmëve të gishtërinjve të shfletuesit me VPN-në tonë më të mirë, informacioni me të cilin regjistroheni llogarinë tuaj është akoma lojë e drejtë.

Kjo do të thotë që EIG mund ta ndajë atë me listën e gjatë të partnerëve reklamues, i cili përfshin Google, Facebook, Yahoo, Bing, WPBeginner dhe më shumë. Nuk ka asnjë arsye pse disa prej atyre partnerëve të reklamave janë të pranishëm përveç fitimit. Nëse jeni të shqetësuar me të dhënat tuaja personale, çdo markë EIG është një lajm i keq.

mbështetje

Si pothuajse të gjitha markat EIG, Site5 ofron dy forma të kontaktit: chat live dhe email. Ndërsa punuam për rishikimin, ne biseduam me shumë përsëritje mbështetëse, duke kërkuar gjithçka nga mënyra se si ishin konfiguruar serverët në çfarë masash shtesë të sigurisë ka Site5.

Për çudinë tonë, Site5 ishte në gjendje të përgjigjet me shpejtësi në pyetjet tona, duke treguar njohuri të denjë për platformën dhe ndërlikimet e saj teknike. Edhe pse, qetësia dhe komoditeti i bisedës live me, të themi, Hostinger funksionon më mirë (lexoni rishikimin tonë të Hostinger).

Ekzistojnë tre burime të vetë-ndihmës, por baza e njohurive është më e dobishmja. Sa i përket shkrimit, ka 560 artikuj që mbulojnë gjithçka nga fillimi deri te zgjidhja e problemeve të zakonshme. Megjithëse shumica e bazave të njohurive janë një burim i vendosur dhe harruar, duket se Site5 mban bazën e saj të diturisë, duke mbuluar gjëra të tilla si WordPress 5.0 pas lëshimit.

Numri i artikujve nuk ka rëndësi nëse nuk janë të dobishëm, sidoqoftë. Fatmirësisht, kjo nuk është rasti me Site5. Përgjigjet e thjeshta trajtohen thjesht ndërsa çështjet komplekse trajtohen me komplekse. Site5 arrin të ziejë temat poshtë në një format të tretshëm, të përshtatet me fotografi nga ekrani dhe udhëzime hap pas hapi.

site5-rishikim-load-ndikim

Plus, ka një Q&Një seksion që funksionon si një forum. Thënë kështu, postimi i fundit, në kohën e shkrimit, ishte nga 30 Mars 2016. Po ashtu ka kuptim, sepse gjatë testimit tonë, ne nuk ishim në gjendje të gjenim një mënyrë për të bërë një pyetje atje.

site5-shqyrtim-q & a

Përgjigjet janë akoma live, të cilat mund të jenë të dobishme për t’iu përgjigjur pyetjeve të vogla që nuk garantojnë një hyrje në bazën e njohurive. Thënë kjo, ne nuk do të rekomandojmë të shikojmë Q&Një për pyetjet e faturimit. EIG e fitoi Site5 në 2015, kështu që ka të ngjarë që aspektet e faturimit dhe privatësisë të jenë ndryshuar që nga ajo kohë.

Aktgjykimi

Site5 kombinon disa nga aspektet më të mira të vëllezërve dhe motrave të saj EIG. Shtë e arritshme si iPage ndërsa ka ndërfaqen e fuqishme të Bluehost. Për sa më shumë që bëhet e drejtë, sidoqoftë, bëhet shumë e gabuar. Keqformimi i tipareve e bën atë të ndjehet i ekuilibruar në disa fusha dhe i shpërndarë në të tjerë.

Ju mund të bëni më keq – shikoni rishikimin tonë të HostMonster për të parë se sa më keq – por gjithashtu mund të bëni shumë më mirë.

Whatfarë mendoni për Site5? E keni përdorur? Na tregoni në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, faleminderit për leximin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map