Rishikimi i Namecheap – Përditësuar 2020

Rishikimi i Namecheap

Namecheap është një host regjistrues i kthyer që ofron një pritje të lirë, të paraqitur plotësisht. Megjithëse nuk është perfekt, me këto çmime do të keni pak për tu ankuar për të. Gjeni nëse funksionon për ju duke lexuar përmbledhjen tonë të plotë të Namecheap.


Namecheap ka qenë në biznesin e regjistrimit të domain për pothuajse dy dekada, dhe ashtu si bashkëkohësit e saj, ajo ka zgjeruar përbërjen e saj për të përfshirë hostimin në internet gjatë asaj kohe. Për dallim nga, të themi, GoDaddy, megjithëkëtë, Namecheap është në kërkim të udhëzuesit më të mirë të web-hosting, me një formulim të fortë të veçorive dhe çmim të ulët, për të filluar.

Në këtë përmbledhje të Namecheap, ne do të kalojmë mbi karakteristikat e regjistruesit të domain-it të kthyer në host të faqeve, çmimet, shpejtësinë, sigurinë dhe më shumë. Ne do të flasim gjithashtu për përvojën tonë duke përdorur panelin e kontrollit dhe kontaktimin e mbështetjes përpara se të jepni verdiktin tonë

Namecheap është mbresëlënës, megjithë çmimin e saj modest. Mimi është i shkëlqyeshëm, siç është edhe siguria, por do të duhet të merreni me një tabelë të shpërndarë dhe disa karakteristika të humbura nëse regjistroheni.

namecheap-Slider1

namecheap-slider2

namecheap-slider3

namecheap-slider4

namecheap-slider5

i mëparshëm

tjetër

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Namecheap

Features

Namecheap ka një listë të qëndrueshme të të gjitha planeve, duke e bërë çmimin tashmë të ulët edhe më mbresëlënës. Thënë kështu, skimps në disa fusha, gjë që ndihmon në shpjegimin e çmimit të ulët. Namecheap ka shumë karakteristika për planin tuaj të pritjes, por ju duhet të jeni të gatshëm të blini një kartelë për disa sende thelbësore nëse doni një paketë të plotë.

Veçanërisht, ka kufizime në regjistrimin tuaj falas të domain. Regjistrimi i domain falas .com është bërë normë për shumicën e pritësve të uebit – lexoni rishikimin tonë të HostGator vetëm për një shembull – kështu që është e çuditshme të shihni Namecheap të kufizojë domenin tuaj falas në një adresë në internet. Kostoja për një domen .com nuk është e shtrenjtë, por do të ishte mirë sikur të ishte përfshirë.

Thënë kjo, është e vështirë të trokitni Namecheap duke pasur parasysh se sa i lirë është pritja, veçanërisht kur përfshihen shumë karakteristika kritike. Midis listës është një ndërtues i faqes në internet që përmban shtojca për opsionet e pagesave, integrimin e mediave sociale dhe më shumë, si dhe tema të shumta të përgjegjshme.

namecheap-rishikim-website-ndërtues

Nuk është ndeshje për ndërtuesin më të mirë të faqes sonë të internetit, Wix, por siç mund ta lexoni rishikimin tonë Wix, disa ndërtues të faqeve të internetit janë. Megjithatë, ai përfshin thelbësore, duke përfshirë një ndërfaqe tërheqëse dhe mbështetje dhe e-commerce. Nëse nuk e dashuroni atë, Namecheap gjithashtu ju lejon të përdorni Weebly ose Strikingly edhe përmes dyqanit të aplikacioneve (lexoni rishikimin tonë të Weebly dhe rishikimin e rreptësisht).

Pavarësisht se si e ndërtoni faqen tuaj, ju mund ta lidhni domenin tuaj me Google Apps përmes cPanel. Kjo përfshin kalendarin e Google, suitat e zyrës dhe Gmail për domenin tuaj. Do të duhet të vendosni gjithçka me Google, por opsioni shfaqet në cPanel.

Karakteristikat e tjera janë të përqendruara rreth sigurisë, përfshirë 50 çertifikata falas PositiveSSL, backup ditor dhe WHOIS regjistrojnë intimitetin. Do të futemi në ato të “sigurisë” dhe “intimitetit” seksione më poshtë.

Ne na pëlqen formacioni në përgjithësi, por mungesa e gjurmëve të regjistrimit të domain falas .com. Duke pasur parasysh sa është e lirë Namecheap, dhe sa karakteristika ofron, ne e kuptojmë pse ju kërkohet të regjistroni domenin tuaj veç e veç, por do të ishte mirë të shihni pavarësisht.

Përmbledhje e Karakteristikave të Namecheap

Logoja e Namecheapwww.namecheap.com

Fillon nga 288 $ muaj të gjitha planet

Llojet e serverit

Ndarja e përbashkët

VPS Hosting

Menaxhuar WordPress

Rezervimi në re

Përkushtuar Hosting

Reseller Hosting

Usablity

Qasja në FTP

Qasja në SSH

cPanel

Qasja në rrënjë

Rezervime ditore

Ndërtues i faqes në internet

Sherbime

SEO

marketing

Dizajnimi i faqes në internet

siguri

Privatësia e domenit

Kriptimi SSL

Heqja e malware

Zjarri i Aplikimit të Uebit

Autentifikimi me dy faktorë

Mbrojtja e DDoS
i paguar

sFTP

mbështetje

Ndihmë me email

Mbështetje telefonike

Mbështetje e Bisedës Live

Tutorials

Forumi i përdoruesit

Njohuri baze

24/7 Mbështetje

Çmimeve

Namecheap bën diçka të rrallë në botën e web hosting: shfaqni çmimin aktual që do të paguani. Ashtu si WebHostingBuzz (lexoni rishikimin tonë të WebHostingBuzz), Namecheap nuk futet me shenanigans e çmimeve që shohim nga ofruesit e tjerë të pritjes së faqes në internet. Ju mund të kontrolloni çmimin për kohëzgjatjen që dëshironi nga faqja e produktit, duke e bërë atë në mënyrë që të mos ketë befasi.

Sshtë gjithashtu i lirë. Namecheap, siç nënkupton vetë emri, përmban çmime të çmimit të kazanëve, duke rrahur ish-hostin tonë më të lirë të internetit, 1&1 IONOS (lexoni 1 tonë&1 përmbledhje IONOS). Nëse pritja e lirë në internet është ajo që jeni pas, Namecheap mund të sigurojë, me disa plane të përbashkëta që kushtojnë më pak në vit sesa kostot e Arvixe në muaj (lexoni përmbledhjen tonë në Arvixe).

Skema e çmimeve është e lehtë për tu kuptuar. Ju mund të blini pritjen për një muaj ose një vit, me këtë të fundit duke ofruar një zbritje prej 6-7 përqind. Namecheap nuk ka çmime promovuese jashtë një shënimi 50 përqind të planit vjetor, ose. Nëse kjo është ajo që ju po kërkoni, lexoni përmbledhjen tonë të Hostinger.

Kjo skemë çmimesh është e vërtetë për planet e përbashkëta dhe WordPress. VPS dhe përdoruesit e dedikuar gjithashtu kanë aftësinë për të paguar çdo tre muaj, dhe shitësit mund të paguajnë për sa më pak se një muaj dhe sa më shumë se dy vjet.  

Namecheap gjithashtu ofron serverë të dedikuar për pastrimin. Ata janë serverë me pajisje të vjetëruara që janë hequr nga rotacioni. Megjithëse nuk është një konfigurim ideal, ato janë një mënyrë e mirë për të kursyer para nëse keni nevojë për një server të dedikuar. Në kohën e shkrimit, Namecheap ka serverë po aq të lirë sa 34.88 dollarë në muaj, por kjo do të ndryshojë siç bën inventari.

Pavarësisht se me çfarë plani të shkoni, megjithatë, ai mbështetet për një muaj, përveç nëse është një plan VPS, i cili ju jep dy javë. Namecheap ofron 30 ditë për të marrë një rimbursim, i cili, edhe pse jo aq bujar sa dritarja 97-ditës e DreamHost, është standarde për shumicën e ofruesve të mbajtjes së faqes në internet (lexoni rishikimin tonë të DreamHost).

Lehtësinë e përdorimit

Regjistrimi në Namecheap është aq i thjeshtë sa marrja e planit tuaj, krijimi i një llogarie dhe goditja e “arkëtimit”. Shtë e ngjashme me GoDaddy në atë që ka shumë në uebfaqe, duke e bërë të vështirë të përcaktoni shërbimin që ju nevojitet (lexoni rishikimin tonë të GoDaddy). Thënë kjo, është e qartë që Namecheap është përpjekur të drejtojë procesin, kështu që megjithëse është më e bezdisshme sesa disa, nuk po zmbrapset.

Issuesdo çështje që zgjedh një plan, kompensohet shpejt nga procesi i arkëtimit. Namecheap ju pyet që së pari të krijoni një llogari, do të thotë se mund të shkoni nga arka në panelin e kontrollit pa gjetur kredencialet e llogarisë suaj në një email. Plus, faqja përfundimtare e arka nuk është mashtruar me shtesa për llogarinë tuaj dhe madje ka një ndërprerës të ndryshueshëm për të fikur rinovimin automatik.

namecheap-rishikim-checkout

Thënë kjo, procesi i arkëtimit ndihet mjaft i gjatë sepse segmentet Namecheap secili hap në faqen e vet. Do të krijoni një llogari në njërën faqe, do të konfirmoni porosinë tuaj në një tjetër, shkruani adresën tuaj të faturimit në një tjetër dhe, më në fund, do të plotësoni informacionin tuaj të pagesës. Kjo nuk është një shtrëngim i madh me Namecheap, por procesi mund të kondensohet në një ose dy faqe.

Pas gjithë kësaj, do të dërgoheni në një faqe përmbledhëse të rendit, ku mund të lundroni në pultin e llogarisë duke klikuar “menaxhuar” pranë llogarisë tuaj të pritjes. Paneli i kontrollit është vendosur qartë për anën e domenit të biznesit, pasi të gjitha skedat në thelb ju tregojnë drejt blerjes së pritjes për domenin që keni.

namecheap-rishikim-llogari-pult

Na u desh pak kohë për të gjetur cPanel. Ju duhet të hapni pultin tuaj, të klikoni në shigjetën poshtë në vendin tuaj, të goditni një shigjetë tjetër poshtë paketës që keni blerë dhe, më në fund, klikoni “shkoni te cPanel”.

cPanel është i njëjtë siç është për shumicën e faqeve tona më të mira në internet me zgjedhje cPanel, jashtë një pjese në krye me aplikacione ekskluzive Namecheap. Ata nuk janë “ekskluzivë” siç nënkupton Namecheap, por është një mënyrë e bukur për të organizuar lidhje me bazën e njohurive, krijimin e faqeve të internetit dhe qendrën e Google Apps në një vend.

namecheap-rishikim-cPanel

Namecheap nuk është e vështirë për t’u përdorur, por nuk ka të njëjtin fokus si, të themi Kinsta (lexoni rishikimin tonë Kinsta). Pulti është ndërtuar për menaxhimin e domain, jo për mbajtjen në internet, gjë që mund të çojë në konfuzion kur përpiqeni të menaxhoni uebfaqen tuaj.

Llojet e strehimit

Përkundër faktit se një regjistrues domain i kthyer në web host, Namecheap ka shumë gjëra kur bëhet fjalë për llojet e pritjes. Për dallim nga iPage (lexoni rishikimin tonë të iPage), nuk kufizohet vetëm në një pritje të përbashkët, e cila ofron fleksibilitetin e një hosti më të madh pa etiketën e çmimeve.

Fillon me një pritje të përbashkët, megjithëse, siç bëjnë shumica e hostëve në internet jashtë, thonë, Pagely (lexoni rishikimin tonë të faqes). Shpërndarja e përbashkët ruan faqet e internetit të shumta në të njëjtin server dhe bën që ato faqe interneti të ndajnë burimet. Namecheap ilustron se si mund të jetë një pritje e lirë e lirë, por që gjithashtu vjen me çështjen e rastit me shpejtësi ose kohë të shpejtë.

Pranë planeve të përbashkëta janë planet e menaxhuara të WordPress. Bazuar në çmimin, i cili është i ngjashëm me pritjen e përbashkët, supozuam se kjo ishte vetëm një kopje e formacionit të përbashkët të pritjes me azhurnime automatike të WordPress. Nuk është, sidoqoftë Përkundrazi, planet e menaxhuara të WordPress përdorin hostimin në cloud, dhe siç mund ta lexoni në rishikimin tonë MDDHosting, kjo është e shkëlqyeshme për WordPress.

Cloud hosting është fije që lidh web-in tonë më të mirë me zgjedh WordPress së bashku. Megjithëse faqja juaj e internetit është akoma e vendosur në një server të vetëm, ajo mund të thërrasë në një rrjet të serverëve themelorë për burime shtesë. Me pak fjalë, kjo do të thotë pa marrë parasysh nëse faqja juaj në internet po përjeton një sulm trafiku, shpërndarje të një sulmi të mohuar të shërbimit ose ndonjë gjë tjetër, burimet do të jenë të disponueshme.

Megjithatë, nuk është thjesht hostimi i WordPress në re. Pjesa e “menaxhuar” e ekuacionit i referohet Namecheap që ruan versionin tuaj të WordPress. Megjithëse do të duhet të krijoni uebfaqen tuaj dhe ta mbushni atë me përmbajtje, Namecheap do të shqetësohet për rezervimet dhe azhurnimet e WordPress falas për ju.

Nëse jeni duke kërkuar më shumë energji për jo më shumë, planet VPS do t’ju përshtaten. Serverat virtualë virtualë janë serverë virtualë të pritur në ato fizikë. Burimet e llogaritjes së serverit janë të izoluara dhe të ndara midis serverëve virtualë, gjë që ofron një përvojë të ngjashme me hostimin e dedikuar pa kosto shtesë.

Planet VPS të Namecheap janë të lira, dhe nëse keni lexuar rishikimin tonë të Hosting A2, ju e dini që kjo do të thotë se ato nuk janë të menaxhuara. Do të jeni në gjendje të kërkoni ndihmë të klientit për këshilla, por rivendosja e serverit, ndryshimet thelbësore të softuerit dhe hetimi i dështimit do t’ju ekzekutojnë një tarifë shtesë në muaj.

Kreu i serive tregon servers të dedikuar, të cilët, siç nënkupton emri, ju japin një server për veten tuaj. Ashtu si planet VPS, serverat e dedikuar janë të pa menaxhuar, do të thotë se do të duhet të merreni me dështime dhe azhurnime. Nëse çmimi është shumë i lartë, mund të blini blerjen në listën e serverave të dedikuar të Namecheap.

shpejtësi & uptime

Ne testojmë shpejtësinë e faqes së internetit duke përdorur Testin e Shpejtësisë së Pingdom dhe Ndikimin e Load Procesi ynë është i thjeshtë: ne regjistrohemi për një llogari me planin më të lirë në dispozicion, instalojmë një kopje të boshllëk të WordPress dhe për të marrë në provë. Megjithëse nuk është një shkencë e përsosur për kohën e ngarkimit të faqeve në internet, ne përpiqemi të marrim sa më qartë një tregues të shpejtësisë duke ekzekutuar testet tona në këtë mënyrë.  

Namecheap performoi mirë, por jo sa duhet për të fituar një vend në udhëzuesin tonë më të shpejtë të hostimit. Testi i Shpejtësisë së Pingdomit i dha asaj një 90 nga 100, që ndoshta është falë përdoruesve të Namecheap të Apache-ve. Ne kemi parë hoste si A2 Hosting dhe MDDHosting përdorin serverët LiteSpeed, të cilët janë një alternative e Apache, për efekt të shkëlqyeshëm, kështu që kjo është diçka që dëshirojmë të shohim nga Namecheap në të ardhmen.

namecheap-rishikim-speed-test

Mund të prisni që shpejtësia të ulet pasi faqja juaj e internetit të jetë e mbushur me përmbajtje. Dy nivelet e para të pritjes së përbashkët nuk përfshijnë eAccelerator ose xCache, të cilat përfshihen në nivelin e parë. Skedarët e mëparshëm të memorjeve PHP në një gjendje të përpiluar, do të thotë se ata janë në gjendje të ekzekutohen shumë më shpejt, ndërsa kjo e fundit bën të njëjtën gjë, por i ruan ato në RAM-in e serverit.

Thënë kështu, testi ynë i Ndikimit në Load pati rezultate të shkëlqyera. Impact Load, për qëllimet tona, është një mjet i testimit të stresit, megjithëse mund të bëjë shumë më tepër. Ne dërguam 50 përdorues virtualë në faqen e internetit për pesë minuta, me Load Impact që matin kohën e përgjigjes për secilin përdorues dhe numrin e kërkesave që janë përmbushur.

Namecheap kishte një linjë pothuajse të drejtë kur erdhi koha e përgjigjes dhe përmbushi çdo kërkesë. Ne presim që paketa e përbashkët më e lirë me secilin pritës të thyejë rreth 50 përdorues, prandaj kjo është arsyeja pse ne e provojmë atë kufi. Namecheap nuk përshtatet në atë kategori, megjithatë. Ajo ishte në gjendje të vazhdonte me kërkesat dhe të mbante një kohë të ulët përgjigjeje.

namecheap-rishikim-load-ndikim

Kjo sugjeron që ka shumë burime informatike për të parë, kështu që shumë nga çështjet e pritjes së përbashkët nuk duhet të dalin. Megjithëse nuk mund të garantojmë se gjithmonë do të jetë kështu, ishte gjatë testimit tonë.

Namecheap nuk është vetëm në sigurimin e një pritje të shpejtë, megjithëse. Ajo gjithashtu siguron një host të besueshëm. Mbështetja e llogarisë suaj është një garanci prej 99.9 përqind ose 100 përqind, në varësi të llojit të pritjes që përdorni. Planet e shitësit dhe VPS kanë kufirin 99.9 përqind, që në thelb do të thotë 45 minutat e para të joproduktive në një muaj nuk janë të pranueshme.

Jashtë kësaj, Namecheap siguron një vlerë të shërbimit të një dite për çdo orë jo të planifikuar, serverët janë ulur. Ashtu si me shumicën e hostëve në internet, do të duhet të arrini të mbështesni brenda 10 ditëve nga joproduktive për të marrë kredi.

siguri

Namecheap ka gjurmët e karakteristikave të sigurisë që ne kërkojmë: SSL / TLS certifikata, skanim malware dhe kopje rezervë automatike. Artikulli i fundit nuk është i disponueshëm në të gjitha planet, i cili, megjithëse zhgënjyes, ka kuptim duke pasur parasysh sa mund të jetë Namecheap i lirë. Thënë kjo, ne jemi të lumtur të shohim certifikatat SSL / TLS dhe skanimin e malware në planet.

Një certifikatë SSL / TLS është thelbësore për sigurinë e faqes në internet. Ai i tregon shfletuesit që viziton faqen tuaj të internetit që mund t’ju besohet me informacione personale, e cila hap një lidhje të koduar midis faqes tuaj të internetit dhe vizitorit (lexoni përshkrimin tonë të kriptimit për specifikat e procesit).

Namecheap përfshin 50 çertifikata Comodo PositiveSSL me çdo paketë pritëse. Certifikata e nivelit të hyrjes është e përshtatshme për shumicën e faqeve të internetit që nuk kërkojnë shumë informacion personal nga përdoruesit. Nëse për shembull po përdorni një forum ose po pranoni pagesa në faqen tuaj të internetit, do të duhet të merrni një çertifikatë më të rëndë.

Skanimi i malware përfshihet në cPanel nën emrin “skanues i viruseve”. Ju mund të skanoni faqen tuaj të internetit për malware dhe marrëzi të tjera të lidhura me krimin në internet një herë në ditë dhe jo më shumë. Thënë kjo, është e rëndësishme të theksohet se megjithëse mjeti skanon faqen tuaj të internetit, nuk e pastron atë. Nëse identifikoni një problem, do të duhet të gjeni një mënyrë tjetër për ta hequr atë.

namecheap-rishikim-virus-scanning

Certifikatat SSL / TLS dhe skanimi i malware përfshihen me të gjitha planet, por kopjet automatike nuk janë. Plani më i lirë i përbashkët nuk i përfshin ato, megjithëse, për fat të mirë, çdo plan tjetër bën. Mund t’i qaseni kopjeve rezervë përmes cPanel, duke i caktuar ato çdo ditë, javore ose mujore, duke i shkarkuar ato në vend ose duke kopjuar lidhje për të ndarë.

Pas skenave, ekziston edhe ModSecurance. Sshtë një mur i hapur për aplikacionet me burim të hapur për serverët Apache, që do të thotë se mund t’ju mbrojë nga trafiku i keq që vjen në server. Për shkak se është burim i hapur, ka shumë rregulla dhe konfigurime që mund të vendosen për të siguruar që faqja juaj e internetit të jetë aq e sigurt sa mund të jetë.

Megjithëse ne do të donim të shihnim rezervë në të gjitha planet, suita e sigurisë është mbresëlënëse. Kërcimi në nivelin e dytë të pritjes së përbashkët është e vlefshme, sidoqoftë, me kopje rezervë që janë qershia në krye. Shtë e vështirë të ankoheni kur Namecheap ofron kaq shumë në rrugën e sigurisë për kaq, mirë, lirë.

intimitet

Privatësia është një nga ato gjëra që është e lehtë për tu folur, por e vështirë për tu ndjekur më tej. Namecheap vendos paratë e veta ku është goja e saj, dhe siguron disa nga masat më të mira të intimitetit që kemi parë nga një host i uebit. Sshtë shumë e keqe nga të dhënat e minierave që kemi parë nga markat e Grupit Ndërkombëtar të Qëndrueshmërisë (lexoni rishikimin tonë të FatCow për një shembull të kësaj).

Namecheap ofron intimitet falas të domenit me çdo domen që mban. Privatësia e domenit zëvendëson informacionin që regjistroheni në domenin tuaj me informacione kuzhine, duke maskuar në mënyrë efektive identitetin tuaj. Për shkak se regjistrimet WHOIS mund të kërkohen në internet, çdokush mund të gjejë informacionin tuaj personal nëse nuk keni intimitet të domain.

Kemi parë disa hoste ofrojnë intimitet falas të domain (lexoni rishikimin tonë të WestHost për një shembull), por zakonisht vetëm në domenet që regjistroheni me ofruesin. Namecheap është e pazakontë në atë që siguron gjithashtu privatësi të domain falas në transferimet e domenit, do të thotë nëse domeni juaj është i regjistruar, të themi GoDaddy, mund ta transferoni atë në Namecheap dhe të mbroni të dhënat tuaja personale.

Politika e privatësisë është gjithashtu e shëndoshë, por Namecheap rezervon të drejtën për të ndarë informacione jo personalisht të identifikueshme me reklamat dhe partnerët e biznesit. Edhe pse, asnjë informacion personal nuk ndahet, dhe duke pasur parasysh që Namecheap mbështet Luftimin për Ardhmërinë dhe Fondacionin Elektronik Kufitar, ne jemi të qetë duke dorëzuar pak të dhëna.

mbështetje

Namecheap ka një qendër mbështetëse ku mund të gjeni të gjitha burimet e saj mbështetëse. Megjithëse të dyshuarit e zakonshëm janë atje – Namecheap përfshin lidhje për mbështetje me bazë biletash, bisedë live, përshtypje, azhurnime të statusit dhe më shumë – ka edhe disa burime të rralla të mbështetjes..

Kjo përfshin dokumentet e Namecheap API, të cilat ju lejojnë të bëni kërkime domain, regjistrim dhe më automatikisht nga një aplikacion që keni ndërtuar. Megjithëse ju mund të përdorni API për të shitur fusha, çertifikata SSL / TLS dhe më shumë, ai gjithashtu mund të përdoret për monitorimin dhe menaxhimin e domain.

namecheap-rishikim-api

Nëse keni nevojë për ndihmë, Namecheap mund ta strehojë atë. Biseda e drejtpërdrejtë dhe mbështetja e postës elektronike janë në dispozicion rreth orës, dhe ne i kemi përdorur të dy gjatë shqyrtimit. Biseda live është gati aq e mirë sa ajo e SiteGround, e cila po thotë diçka (lexoni rishikimin tonë të SiteGround). Përgjigjet ishin të shpejta dhe të drejtpërdrejta, duke treguar një njohuri të qartë për aspektet teknike të shërbimit.  

Për vetë-ndihmë, ekziston një bazë e njohurive që ndahet në kategoritë e produkteve të Namecheap. Seksionet komplekse, siç është “pritja”, ndahen më tej, duke e bërë të gjeni artikullin që ju nevojitet i thjeshtë.

namecheap-rishikim-Arkivi

Ka edhe shumë artikuj. Namecheap ka mësime, sqarime dhe udhëzues të zgjidhjes së problemeve në të gjithë bazën e njohurive, secila prej të cilave përfshin një sasi të shkëlqyeshme detajesh. Megjithëse përvoja jonë me mbështetjen njerëzore ishte e shkëlqyeshme, nuk do të duhet të arrini më shumë duke pasur parasysh sa e thellë është baza e njohurive.

Aktgjykimi

Namecheap thotë gjithçka që ju duhet të dini në emër. Shtë një host i lirë në internet me një mori karakteristikash, megjithëse ka edhe disa probleme. Ne na pëlqejnë shpejtësia, veçoritë e sigurisë, intimiteti i domain-it dhe çmimi, por mungesa e regjistrimit të domain falas .com dhe pult i çuditshëm janë çështje të bezdisshme.

Whatfarë mendoni për Namecheap? A planifikoni ta provoni? Na tregoni në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, faleminderit për leximin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map