Rishikimi i Hosting InMotion – Përditësuar 2020

Rishikimi i hostimit të lëvizjeve

InMotion ofron një gamë të gjerë shërbimesh, të gjitha të mbushura me karakteristika. Themimi nuk është i keq, ose, por do të duhet të luftoni me shpejtësi pak më të ngadaltë.InMotion Hosting është një nga ofruesit kryesorë të pavarur të pritjes në internet në treg. Si një nga ofruesit më të mirë të mbajtjes së faqes në internet, bën përshtypje me një listë të gjatë karakteristikash, siguri të madhe dhe qasje në mjete të shumta ndërtimi. Thënë kjo, shpejtësia më e ngadaltë se hostet e tjerë kryesorë të uebit mund të jenë një ndërprerje e marrëveshjeve për ju.

Në këtë përmbledhje të Hosting InMotion, ne do të detajojmë përvojën tonë pasi të krijojmë një faqe në internet me hostin e saj të biznesit. Ne do të flasim për tiparet, çmimet, lehtësinë e përdorimit, llojet e pritjes, shpejtësinë, sigurinë, privatësinë dhe mbështetjen, atëherë do të japim verdiktin tonë.

Etiketa më e lartë se çmimi mesatar mund të largojë disa përdorues, por vlera e ofruar nga secili plan është e jashtëzakonshme. Kjo po injoron faktin se është rreth të njëjtit çmim si hostet e tjerë kryesorë të internetit pas rinovimit, gjithashtu. Thënë kjo, shpejtësia e saj më pak se ideale është diçka që duhet marrë në konsideratë.

InMotion-Slider1

InMotion-slider2

InMotion-slider3

InMotion-slider4

InMotion-slider5

i mëparshëm

tjetër

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Pritjen e InMotion

Features

Për newbies që duan të krijojnë një faqe në internet, ka një luftë midis WordPress dhe krijuesve të faqeve të internetit. Megjithëse ne rekomandojmë ndërtuesit më të mirë të faqeve të internetit, të tilla si Wix (lexoni rishikimin tonë Wix), për shumicën e njerëzve, nganjëherë WordPress është një e keqe e nevojshme. Thënë kështu, ju prapë mund të merrni fleksibilitetin e WordPress me një ndërfaqe zvarritëse.

Me InMotion Hosting, që vjen në formën e BoldGrid, të cilën mund ta instaloni me ndonjë plan pritës. BoldGrid është më i ndërlikuar sesa një ndërtues i dedikuar i faqes në internet, por tregtia e vogël e shfrytëzueshmërisë ia vlen fleksibiliteti që WordPress ju jep.

InMotion-hosting-rishikim-boldgrid

Ju gjithashtu mund të keni krijimin e faqes tuaj të internetit për InMotion Hosting. Ka dy mënyra për të bërë atë. QuickStarter, i cili është vetëm 99 dollarë në kohën e shkrimit, ju siguron një faqe në internet me një faqe brenda dy ditëve të punës, e ndërtuar në një platformë që ju lejon të zgjeroni faqen tuaj në të ardhmen. InMotion Hosting do të krijojë një email të biznesit dhe formularin e gjeneratorit kryesor për ju gjithashtu.

Ekziston edhe shërbimi i dizajnit të dorezave të bardha, i cili do t’ju çojë me një ekspert të WordPress i cili do të kontrollojë hartimin e faqes suaj të internetit. Kjo mund të jetë aq e thjeshtë sa modifikimi i kodit për një optimizim më të mirë të motorit të kërkimit ose një rregullim të plotë të dizajnit tuaj.

Karakteristikat e projektimit të InMotion Hosting janë më të mirat e grupit. Disa nga karakteristikat e tjera teknike, të tilla si ruajtja e makinës në gjendje të ngurtë, nuk janë aq tërheqëse, por gjithsesi të plota. Një tipar i tillë është backup-i i përditshëm. Përtej të gjitha planeve, InMotion Hosting rezervon faqen tuaj çdo ditë, falas.

Midis rezervave ditore, ruajtjes së SSD, një çertifikate SSL falas dhe shërbimeve të projektimit të faqes në internet, InMotion Hosting dallon me një gamë më karakteristike mbresëlënëse sesa shumica. Heqja e malware-it mungon, gjë që është diçka në të cilën do të prekemi në pjesën “siguri” më poshtë, por ne jemi plotësisht të përmbajtur.

Përmbledhje e Karakteristikave të Hosting InMotion

Logo e hostimit të lëvizjeswww.inmotionhosting.com

Fillon nga 499 $ çdo muaj Plane

Llojet e serverit

Ndarja e përbashkët

VPS Hosting

Menaxhuar WordPress

Rezervimi në re

Përkushtuar Hosting

Reseller Hosting

Usablity

Qasja në FTP

Qasja në SSH

cPanel

Qasja në rrënjë

Rezervime ditore

Ndërtues i faqes në internet

Sherbime

SEO

marketing

Dizajnimi i faqes në internet

siguri

Privatësia e domenit

Kriptimi SSL

Heqja e malware

Zjarri i Aplikimit të Uebit

Autentifikimi me dy faktorë

Mbrojtja e DDoS

sFTP

mbështetje

Ndihmë me email

Mbështetje telefonike

Mbështetje e Bisedës Live

Tutorials

Forumi i përdoruesit

Njohuri baze

24/7 Mbështetje

Çmimeve

Në qoftë se nuk flisni për një pritje të nivelit të lartë, të përqendruar në ndërmarrje, të tilla si Pagely (lexoni rishikimin tonë të faqes), InMotion Hosting nuk duket i lirë. Planet e përbashkëta, ose të biznesit, janë rreth dyfishi i çmimit të ofruesve të tjerë të rafteve të lartë, siç janë planet e WordPress. Leximi i printimit të shkëlqyeshëm në faqet e internetit të tjera do të tregojë se numrat ende funksionojnë në favor të InMotion Hosting, megjithëse.

Merrni për shembull Bluehost. Siç mund ta lexoni në rishikimin tonë në Bluehost, mund të blini një pritje themelore të përbashkët për 3,95 $ në muaj, por kjo është vetëm nëse keni tre vjet pritje në internet. Kjo nuk është për tu veçuar nga Bluehost – gati se të gjithë hostet në internet e bëjnë këtë – por është për të ilustruar diçka të pazakontë në lidhje me InMotion Hosting.

InMotion Hosting ka çmime promovuese si çdo host tjetër në internet, por është më afër nivelit të rinovimit. Në fakt, paketa themelore e përbashkët nga ajo dhe Bluehost kushton njësoj, por është më e qartë për atë që po blini në krye.

Për ne, ky është një profesionist. Transparenca në çmime është parë rrallë nga hostet e uebit, dhe ne mund të vlerësojmë përpjekjen e InMotion Hosting për ta balancuar atë me normat e promovimit. Pavarësisht, nëse po kërkoni të kurseni sa më shumë para në front, InMotion Hosting nuk do t’ju marrë atje. Lexoni rishikimin tonë të Hostinger për një ofrues që do.

Jashtë formacionit të InMotion Hosting, planet e WordPress janë më interesante. Në shumicën e rasteve, planet e WordPress thjesht janë të mbërritura në plane të përbashkëta me disa veçori shtesë – lexoni rishikimin tonë të SiteGround për të parë një shembull. Thënë kështu, InMotion Hosting siguron gjashtë paketa WordPress për të akomoduar nivele të ndryshme të faqeve të WordPress.

Ne do të flasim më shumë rreth dallimeve teknike në seksionin “llojet e pritjes” më poshtë. Megjithatë, për çmimet, nivelet e shumëfishta janë të shkëlqyera. Nëse po planifikoni të filloni një uebfaqe të WordPress, mund të blini me një ritëm më të lirë dhe të azhurnoni në një shkallë më të lartë pasi të kërkojë trafiku juaj.

Në të gjithë formacionin, ekziston një çështje e vogël, dhe kjo është aftësia për të blerë një muaj pritje. Nuk ka ndonjë rimë apo arsye për të. Planet e lira ofrohen vetëm në kohëzgjatje një ose dy-vjeçare. Për shembull, WP-3000S, një plan i WordPress me rreth 15 dollarë, nuk mund të blihet çdo muaj, por një plan i ngjashëm i përbashkët me të njëjtin çmim mund të jetë.

Në përgjithësi, është një çështje e vogël dhe një çështje që vihet në hije nga skemat më të bezdisshme të çmimeve të disa hosteve të tjerë – duke parë ju, Bluehost.

Anydo mospërfillje që ka InMotion Hosting në çmimet janë tejkaluar nga garancia bujare e kthimit të parave. Një pjesë e arsyes pse nuk mund të blini një muaj pritje në plane të lira është sepse InMotion Hosting ju jep tre muaj për të ndryshuar mendimin tuaj. Anshtë një udhëheqës i industrisë në këtë drejtim.

Lehtësinë e përdorimit

Zgjedhja e një plani në InMotion Hosting është më e vështirë sesa duhet. Uebfaqja e tij nuk vuan nga një dizajn i datës si FatCow (lexoni rishikimin tonë të FatCow), por ndryshimet në hartimin e sensit të zakonshëm do ta bëjnë zgjedhjen e një plani shumë më të lehtë.

Për shembull, faqja fillestare e faqes në internet tregon të gjitha llojet e hostimit të InMotion Hosting, por krijuesi i faqes në internet dhe pritja e përbashkët janë e drejta më e largët. Kjo tingëllon e vogël, por duke marrë parasysh që shumica e njerëzve lexojnë dhe shkruajnë majtas djathtas, ka më pak theks në planet e lira për të cilat duket se shumica e njerëzve do t’i arrinin.

InMotion-hosting-rishikim-home-page

Asnjë nga këto nuk po zmbrapset, por ka vendime të projektimit me të cilat ne nuk pajtohemi.

Por, kjo është ndarja e qimeve Sapo të gjeni shërbimin që po kërkoni, zgjedhja e një plani është e lehtë. InMotion Hosting tregon se cilat janë llojet e pritjes, si dhe ndryshimet midis niveleve. Ekziston edhe një krahasim i hollësishëm për secilin lloj të hostimit që tregon se çfarë do të merrni me planin tuaj.

InMotion-hosting-rishikim-krahasim

Sapo të bëni pagesa, InMotion do t’ju dërgojë një seri email-eve ku detajohen se si të regjistroheni. Do të regjistroheni në Panelin e Menaxhimit të Llogarisë, ku është vendi ku menaxhoni detajet tuaja të faturimit, blerjen e hosteve të reja dhe paraqitjen e biletave mbështetëse. Shtë gjithashtu aty ku mund të regjistroheni te cPanel, por nuk do të keni nevojë të shkoni atje.

InMotion Hosting përfshin shumë nga sendet e dobishme nga cPanel në AMP. Për shembull, mund të shtoni adresa të postës elektronike në domenin tuaj dhe të hyni në dyqanin e aplikacioneve Softaculous pa lëvizur në cPanel.

InMotion-hosting-rishikim-AMP

Kjo nuk do të thotë se do të shmangni cPanel. Zbatimi i InMotion Hosting është i denjë për mbajtjen më të mirë në internet me udhëzues cPanel, me një plan urbanistik tërheqës dhe navigim të thjeshtë. Një ndryshim i madh nga një zbatim normal i cPanel është shtimi i një menuje të lartë për të hyrë në kategori të ndryshme.

InMotion-hosting-rishikim-cPanel

Jashtë çështjeve kur të gjeni për herë të parë hostin që dëshironi, InMotion Hosting është i thjeshtë dhe i thjeshtë. Zona e pranimit është AMP, e cila përfshin jo vetëm informacionin tuaj të faturimit dhe domain, por edhe shumë nga cilësimet e dobishme nga cPanel. cPanel nuk është aspak i keq, por kryesisht është një gjendje aksionesh.

Llojet e strehimit

InMotion Hosting ofron një formacion të qëndrueshëm shërbimesh, por nuk mungon pritja në re. Për shkak të kësaj, nuk ka aq shumë për të zgjedhur nga sa ka, të themi, HostGator (lexoni rishikimin tonë të HostGator), por prapëseprapë duhet të jeni në gjendje të gjeni një plan që funksionon për ju.

Rruga e shtratit është nikoqir i biznesit, i cili është emri InMotion Hosting që i jep planeve të tij të përbashkëta. Pritja e përbashkët vendos përdorues të shumtë në një server të vetëm, për të ndarë burimet. Efekti i bashkimit është i shkëlqyeshëm për të kursyer para, por jo më i miri për shpejtësinë ose kohën e duhur. Asnjë kufizim nuk u imponohet përdoruesve, kështu që nëse një faqe në internet po kërkon burime, ju mund të keni performancë të ngadaltë.

Kjo është e vërtetë për çdo plan të përbashkët, megjithëkëtë, dhe InMotion Hosting bën një punë të mirë, duke u përshtatur planeve të saj të përbashkëta me karakteristika. Do të merrni regjistrim falas të kopjuesve të të dhënave dhe të të dhënave, si dhe qasje në një ndërtues të faqes në internet dhe adresa të pakufizuara të postës elektronike në domenin tuaj.

InMotion Hosting përfshin instalues ​​të shumëfishtë me një klik për platforma të tilla si WordPress, por duhet të blini një plan të WordPress nëse kështu dëshironi të ndërtoni faqen tuaj të internetit. Megjithëse ato janë pak më të shtrenjta sesa pritja e biznesit, planet e WordPress përfshijnë shumë karakteristika specifike të platformës, për të cilat duhet të gjesh vetë, përndryshe.

InMotion-hosting-Review-wordpress-planet

Një shenjë që po blini një pritje të një cilësie më të lartë është kur gjëra të tilla si hapësira në disk largohen nga të qenët e pakufizuar, dhe i tillë është rasti me paketat WordPress të InMotion Hosting. Ju merrni disa sasi të burimeve të dedikuara, kështu që megjithëse ka të ngjarë që faqja juaj e internetit të jetë e pritur në një server me të tjerët, nuk do të duhet të shqetësoheni për dikë tjetër që do të përqafojë të dhënat tuaja.

Plus, planet e WordPress janë menaxhuar, që do të thotë InMotion Hosting merret me aspektet teknike të shërbimit. Kjo përfshin para-instalimin e WordPress kur regjistroheni, rezervoni automatikisht në faqen tuaj të internetit dhe automatikisht azhurnoni faqen tuaj të internetit.

Jashtë kësaj, ka VPS dhe plane të dedikuara. Planet VPS vijnë si një paketë e menaxhuar me Linux dhe cPanel ose si një server me sy të lirë që administratorët e sistemit ose zhvilluesit mund të rregullojnë.

Planet e dedikuara janë më mbresëlënëse, sidoqoftë, kryesisht sepse InMotion Hosting ju lejon të konfiguroni serverin si dëshironi. Ju mund të përfshini deri në 512 GB memorje dhe 8TB ruajtje SSD, së bashku me karakteristika të tjera, siç është konfigurimi juaj RAID. CPU është diktuar nga niveli i hosteve të dedikuara që ju zgjidhni, duke shkuar deri në Intel Xeon Silver 4110s të dyfishtë.

Tipi i vetëm që mungon është hostimi në cloud, i cili përhap faqen tuaj të internetit në të gjithë rrjetin e serverëve për tepricë dhe siguri. Fatkeqësisht, kjo është një lëshim që kemi parë nga hostet e tjerë të pavarur të internetit, përkatësisht A2 Hosting.

shpejtësi & uptime

Për testimin e shpejtësisë së faqes në internet, ne përdorim Testin e Shpejtësisë Pingdom dhe Ndikimi i ngarkesës. Testi i Shpejtësisë së Pingdomit na lejon të futemi në detaje dhe të shohim se ku gjenden problemet e mundshme, ndërsa Load Impact mat se sa mirë shërbimi kryen nën ngarkesë të simuluar. Ne i drejtuam të dy testet në një uebfaqe të zbrazët WordPress duke përdorur planin e biznesit Pro të InMotion Hosting.

InMotion Hosting u kthyen rezultate të mira, por ne kemi parë më mirë (shiko udhëzuesin tonë më të shpejtë të pritjes në internet). Në Testin e Shpejtësisë së Pingdom, kemi pasur një mesatare prej 1.04 sekondash për kohën e ngarkesës, por një notë të përgjithshme prej 84 nga 100. Kjo është e mundshme sepse nuk duket të ketë caching të serverëve në planet e biznesit, ose, të paktën, asgjë që mund të kontrollohet në cPanel.

InMotion-hosting-rishikim-speed-test

Duke parë hapat në zinxhir, gjithçka ishte aty ku duhej të ishte. Kërkesat e DNS llogariten për pak kohë, ashtu si edhe lidhja me serverin. Metrika “prisni”, e cila mat sa kohë duhet që shfletuesi të fillojë të marrë të dhëna, llogarit më shumë kohë se zakonisht, megjithëse.

Shpejtësia nuk është e keqe, por mund të përmirësohet. A2 Hosting, për shembull, fitoi një rezultat prej 96 nga 100, kryesisht për shkak të llojeve të shumta të caching që përdor në plane të caktuara të përbashkëta (lexoni rishikimin tonë të Hosting A2).

Impact Load prodhoi rezultate në mënyrë të ngjashme zhgënjyese. Gjatë pesë minutave që testuam, Load Impact dërgoi 50 përdorues virtualë në faqen tonë të internetit, por me një nivel të lartë të variancës në kohën e ngarkesës. Midis pikave më të ulëta dhe më të larta, InMotion Hosting pati një hendek prej 300 milje sekondash, i cili është domethënës. Ju mund ta shihni grafikun tonë më poshtë për rezultatet e plota.

InMotion-hosting-rishikim-load-ndikim

Sa për kohën e duhur, InMotion Hosting thotë se garanton 99.9 përqind në kohën e duhur, por afatet e shërbimit thonë 99.999 përqind, që është një ndryshim i rëndësishëm. Nëse shërbimi juaj bie nën atë prag, InMotion Hosting do të kreditojë llogarinë tuaj për një vlerë të shërbimit të një muaji.

Thënë kjo, mënyra se si ju shkoni për të marrë atë kredi është e çuditshme. InMotion Hosting thotë se mund të kontaktoni ekipin mbështetës jo më shumë se një herë çdo 30 ditë në lidhje me kohën e duhur fizike. Atëherë, nëse shërbimi juaj bie nën pragun, mund të kërkoni kredi.

Kjo është një mënyrë e çuditshme për ta bërë atë, dhe imagjinojmë që shumë njerëz do ta humbasin procesin. Fatmirësisht, nuk duhet të jetë çështje. Ne nuk kemi përjetuar kohë të keqe gjatë testimit, dhe me garancinë e InMotion Hosting, nuk ka gjasa që ju.

siguri

InMotion Hosting ka një paketë të fortë sigurie. Fillon me një certifikatë SSL / TLS, e cila dikur ishte një gjë e rrallë, por është bërë më e zakonshme në muajt e fundit. Një çertifikatë SSL tregon në thelb se faqja juaj e internetit ka besim dhe, si e tillë, lejon përdoruesit të lidhen me të duke përdorur një lidhje të koduar.

Megjithëse një çertifikatë falas SSL / TLS është e zakonshme, mbrojtja falas nga malware nuk është. Përtej të gjitha planeve, Hosting InMotion përfshin mbrojtje ndaj malware, i cili në thelb është një antivirus për faqen tuaj të internetit (lexoni udhëzuesin më të mirë të softuerëve antivirus).

Mbrojtja nga malware e InMotion Hosting do të skanojë dhe rregullojë faqen tuaj të internetit çdo ditë për dobësitë. Nëse zbulohet ndonjë gjë, do të karantinohet gjithashtu. Megjithëse jo heqja e malware vetvetiu, kërcënimet e karantinimit është një kompromis i fortë duke pasur parasysh që InMotion Hosting përfshin mbrojtje nga malware falas me çdo plan.

Në rast të pamundur që faqja juaj e internetit të infektohet, InMotion ende ju ka mbuluar. Rikthimi automatik i faqes në internet është gjithashtu i përfshirë në të gjitha planet falas. Mund të bëni gjithashtu kopje rezervë me dorë, por InMotion Hosting do të krijojë një kopje të mjedisit të përbashkët automatikisht. Restaurimi është falas, për sa kohë që nuk do të rivendosni më shumë se një herë në katër muaj.

InMotion Hosting nuk është hosti i vetëm që përfshin ato veçori të sigurisë, por është ndër të paktat që e bëjnë këtë në të gjitha planet. Pavarësisht se në cilin grup të hostit blini, do të merrni një certifikatë SSL / TLS, mbrojtje ndaj malware dhe kopjime të hequra nga pudo dhe heqjen e automatizuar të faqes tuaj të internetit.

intimitet

Web hosting nuk e ka marrë trajtimin e intimitetit shqyrtimet tona VPN deri tani. Me kaq shumë informacion personal të lidhur me faqen tuaj të internetit, është e rëndësishme të qëndroni privat, veçanërisht nëse faqja juaj e internetit merr një qëndrim të rrezikshëm për çështje të caktuara.

Emri juaj i domain, për shembull, ka të gjitha informacionet tuaja personale të lidhura me të. Të dhënat e WHOIS tregojnë emrin, adresën, numrin e fotografisë, adresën e emailit dhe më shumë, dhe ato regjistrime janë në dispozicion të publikut në internet. Thënë kështu, ju mund ta regjistroni domenin tuaj privatisht, i cili zëvendëson informacionin tuaj me regjistrin.

InMotion Hosting ofron regjistrim të domenit privat, por me një çmim. Do t’ju ekzekutojë rreth 13 dollarë në fushë në vit. Nuk është e vështirë për tu blerë – InMotion Hosting siguron një lidhje në AMP – por megjithatë kushton. DreamHost, për shembull, ofron intimitetin e domain falas.

Politika e privatësisë e InMotion Hosting është e fortë, megjithatë. Ashtu si shumica e hostëve në internet, ajo rezervon të drejtën për të ndarë disa informacione të identifikueshme personalisht me kompani të tjera ose zbatimin e ligjit. Politika e tij e intimitetit thotë se nuk mund të shesë asnjë prej atyre informacioneve, megjithëse.

Seksioni 4.6 i politikës së privatësisë thotë “ne nuk shesim ose marrim me qira adresa të postës elektronike për askënd jashtë Kompanisë. Kompania gjithashtu nuk do të ndajë adresat e postës elektronike për palë të treta ose bashkëpunëtorë të palidhur. “

Seksionet e ardhshme gjithashtu thonë se mund të keni qasje, shikim, azhurnim dhe fshirjen e informacionit tuaj personal përmes postës elektronike [e mbrojtur me email].

Asnjë regjistrim falas i domenit privat nuk është një sulmues, por politika e intimitetit të InMotion Hosting është e shëndoshë – për sa i përket ushtrive të internetit, sidoqoftë. Thënë kjo, shpresojmë të shohim më shumë hostë në internet të ndjekin drejtimin e DreamHost dhe të përfshijnë regjistrimin e domain privat.

mbështetje

Markat në krye të faqes së internetit të InMotion Hosting janë lidhje me forma të shumta të mbështetjes. Shërbimi ndaj klientit është i rëndësishëm për mbajtjen në internet duke pasur parasysh se sa i ndërlikuar është shërbimi, dhe InMotion Hosting nuk bën asnjë eshtër se si të kontaktoni ekipin e tij. Email, chat live, telefon dhe mbështetje Skype janë në dispozicion, me anëtarë të shkëlqyer të ekipit të shpërndarë nëpër to.

Shqyrtuesi juaj foli me InMotion Hosting para fillimit të shërbimit të tij në WordPress rreth një vit më parë, dhe përfaqësuesi jo vetëm që dha detaje të sakta dhe të plota, por gjithashtu punoi për të marrë çmimin sa më të ulët të jetë e mundur. Ekipi i shitjeve të InMotion Hosting e bën të vështirë për të refuzuar blerjen e një plani të pritjes.

Jashtë kontaktit të drejtpërdrejtë, ekziston një bazë e njohurive dhe forumi. Baza e njohurive e InMotion Hosting është e arritshme nga faqja fillestare pa qenë e nevojshme të regjistroheni duke klikuar në skedën “qendra mbështetëse”. Baza e njohurive është e ndarë në një FAQ, udhëzues të produkteve dhe udhëzime, dhe secila pjesë është e mbushur me detaje.

InMotion-hosting-rishikim-Arkivi

Kur vlerësojmë një bazë të njohurive për mbajtjen në internet, na pëlqen të shohim një përzierje të mirë të mësimeve, udhëzuesve të konfigurimit dhe pjesëve të zgjidhjes së problemeve, dhe InMotion Hosting nuk zhgënjen. Ka një sasi mbresëlënëse të burimeve arsimore, si dhe udhëzues të përgjithshëm të zgjidhjes së problemeve që mbulojnë shumë çështje të mundshme.

Ne nuk mund të hynim në forum, pavarësisht nga shumë kërkesa për t’u kyçur.

InMotion-hosting-rishikim-community

Sidoqoftë, nën qendrën e mbështetjes është një lidhje me pyetjet e komunitetit, e cila funksionon në mënyrë të ngjashme. Nuk ka shumë ndërveprim në komunitet, por është e qartë se InMotion Hosting po monitoron pyetjet e komunitetit. Edhe pa ndërveprim në bashkësi, arkivi i pyetjeve është një referencë e mirë për çështje të mundshme që nuk janë përgjigjur në bazën e njohurive.

Aktgjykimi

InMotion Hosting është një host i fortë, i pavarur në internet që mund të funksionojë me shpejtësinë e tij. Nuk është e ngadaltë, por ka hoste me një optimizim më të mirë. Pavarësisht, lista e gjatë e tipareve dhe llojeve të shumta të pritjes e bëjnë atë një pretendent të denjë. Më mbresëlënëse është ekipi mbështetës dhe gamë e veçorive të sigurisë.

Mbështetja për WordPress është gjithashtu e shkëlqyeshme. Në fakt, është kaq e mirë që InMotion Hosting varet nga hostimi ynë më i mirë në internet për udhëzuesin WordPress. Nëse InMotion Hosting nuk tingëllon si pritës për ju, megjithatë, shikoni vlerësimet e tua të tjera të mbajtjes në internet.

Whatfarë mendoni për Hosting InMotion? E keni përdorur? Na tregoni për përvojën tuaj në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, faleminderit për leximin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me