Revisions de còpia de seguretat en línia 2020: més de 34 proveïdors en comparació

Les persones generen 2,5 bytes de quintillions de bytes de dades un dia. Hi ha moltes pel·lícules, fotos i publicacions d’alta definició, però es tracta d’un funcionament defectuós del disc dur lluny del cementiri digital. Si no és així, algú podria robar el vostre ordinador portàtil o algun altre accident pot fer que perdeu les dades.


Podeu utilitzar la nostra selecció del millor programari de recuperació de dades per recuperar els vostres fitxers, però no és una solució fiable. Tampoc podeu dependre de les unitats d’estat sòlid, perquè experimenten més errors de dades, tot i que la seva taxa de fallada és inferior a l’1 per cent.

Una estratègia millor per prevenir la pèrdua de dades és utilitzar serveis de còpia de seguretat en línia per protegir les vostres dades. Aquesta és la regla 3-2-1. Amb un servei de còpia de seguretat en núvol, podeu accedir a les vostres dades de forma remota, configurar còpies de seguretat automàtiques i fer-les per increments per agilitzar el procés..

L’etiquetatge de fitxers específics o tipus de fitxer per fer còpies de seguretat mantindrà les vostres dades segures perquè tindreu una còpia en un servidor remot. Les vostres dades es replicaran en diversos servidors, de manera que es mantindran accessibles si falla un.

No podeu utilitzar serveis de còpia de seguretat en línia per esborrar espai al disc dur. Aquesta és una funció d’emmagatzematge al núvol. Podeu obtenir més informació sobre les diferències entre els dos tipus de serveis aquí. Per obtenir informació sobre el servei d’emmagatzematge en núvol que us serveix millor, consulteu la nostra millor llista de serveis d’emmagatzematge en núvol. Si us esteu centrant en la col·laboració, llegiu el nostre millor article d’emmagatzematge en núvol per a col·laboració.

Si no esteu segurs de l’espai de còpia de seguretat que necessitareu, llegiu la nostra millor guia de còpia de seguretat en línia il·limitada. Els entusiastes de l’emmagatzematge connectat a la xarxa haurien de consultar la nostra millor còpia de seguretat en línia per a la peça NAS.

Com valorem

Els serveis de còpia de seguretat en línia són similars entre si, amb lleus variacions en les funcions que ofereixen. Utilitzem categories habituals com ara restauració i còpia de seguretat de fitxers, velocitat i fixació de preus per puntuar i classificar els serveis. A continuació, ho explicarem amb més detall.

Restauració i còpia de seguretat de fitxers

La còpia de seguretat de fitxers és el pas més important per enviar les vostres dades al núvol. Alguns serveis us permeten etiquetar fitxers i carpetes específics com a còpia de seguretat, mentre que d’altres escanegeu el disc dur i us mostren una visió general dels fitxers seleccionats. Backblaze utilitza aquest últim enfocament i ens agrada el senzill que és. Si voleu obtenir més informació sobre Backblaze, llegiu la nostra crítica de Backblaze.

Després de la còpia de seguretat inicial, que pot trigar setmanes en funció de la quantitat que necessiteu per fer una còpia de seguretat, podeu programar còpies de seguretat per executar-les automàticament. Podeu definir una hora o un dia determinat, fer-les funcionar un cop cada dia o encendre-les manualment. La còpia de seguretat incremental, que s’executa cada vegada que hi ha un canvi, és, de molt, la funció més útil.

Un cop hàgiu creat una còpia de seguretat dels fitxers, els canvis en ells provocaran el servei per penjar-los a les porcions canviades, en lloc de substituir-los completament. Es coneix com a còpia de fitxers a nivell de blocs i accelera els processos de còpia de seguretat mentre limita la filtració dels recursos del sistema.

En comptes de fer una còpia de seguretat del núvol, podeu enviar la vostra còpia de seguretat a altres particions del disc dur, disc dur extern, dispositiu NAS i molt més. Quan voleu una còpia de seguretat completa, podeu crear una imatge de disc, ideal per si el vostre disc dur es bloqueja.

No us limitareu a fer còpies de seguretat de l’ordinador. Serveis com IDrive et permeten fer còpia de seguretat de dispositius il·limitats. De fet, IDrive és la nostra opció més destacada, així que assegureu-vos d’aprendre’n més coses a la nostra revisió IDrive.

Quan vulgueu restaurar un fitxer, normalment utilitzeu la funció de restauració de l’escriptori o del client web. Podeu restaurar tot el que tingueu una còpia de seguretat o fitxers específics. També teniu l’opció de restaurar els fitxers a la ubicació original o a un de nou. Alguns serveis, inclòs IDrive, disposen d’un servei de missatgeria que us enviarà les vostres dades en un disc extern al correu.

Característiques

En aquesta categoria, mirem les funcions atípiques per a la còpia de seguretat i restauració. A diferència dels serveis d’emmagatzematge al núvol, que poden integrar-se amb moltes aplicacions de tercers i tenir aplicacions natives de col·laboració, els serveis de còpia de seguretat en línia no són tan versàtils.

La majoria ofereixen accés per a telèfons intel·ligents, versionar, accelerar la velocitat i permetre diversos fils de còpia de seguretat per augmentar la velocitat de transferència. Dit això, n’hi ha, com ara Acronis True Image i SpiderOak ONE, que tenen funcions addicionals. Inclouen eines d’arxiu, sincronització, compartició, clonació i molt més. A continuació, parlarem d’especials de la nostra categoria “cinc primers”.

Els serveis com ara Backblaze us permeten reproduir fitxers d’àudio que heu fet una còpia de seguretat. El retrovisor no és l’únic servei que us permet fer això, llegiu la nostra millor còpia de seguretat en línia per a la peça musical per obtenir més opcions.

CloudBerry Backup té un potent conjunt de funcions, incloent una còpia de seguretat de núvol a núvol, la possibilitat de crear una unitat USB d’arrencada i les polítiques de retenció que podeu utilitzar per especificar quan hauria d’esborrar versions anteriors del vostre emmagatzematge. Per obtenir més informació sobre el servei, consulteu la nostra crítica de còpia de seguretat de CloudBerry.

Seguretat

No pugueu carregar les vostres dades al núvol sense tenir una seguretat adequada. Els ciberdelinqüents podrien robar-vos les credencials, algú pot llegir la vostra informació secreta i el govern pot navegar per les vostres fotos. Tenir una bona seguretat és imprescindible, per tant, considerem com de forta és la seguretat de cada servei.

Els serveis de còpia de seguretat en línia utilitzen molts mètodes per protegir les vostres dades contra possibles amenaces. Per exemple, l’autenticació de dos factors impedirà que els hackers que els han robat la contrasenya accedeixin al vostre compte. Tot i així, us heu d’assegurar que teniu una contrasenya forta per començar.

El xifratge privat impedeix que qualsevol altra persona que no sigui la vostra lectura. L’inconvenient és que els serveis que la proporcionen no podran restablir la vostra contrasenya si l’oblidis. Per evitar perdre l’accés al contingut, utilitzeu un gestor de contrasenyes.

El protocol TLS impedeix que els atacs man-in-the-middle tinguin èxit, mentre que el xifratge assegura les vostres dades en trànsit i en repòs. Ransomware pot tenir com a ostatge les dades del núvol i exigir el pagament per a la seva publicació, però el nostre article sobre protecció ransomware pot ajudar-lo a evitar-ho.

Un dels serveis més segurs és SpiderOak ONE. Utilitza xifrat de coneixement zero amb AES 256 bits per protegir els vostres fitxers i xifra les vostres metadades, que mai no penja a un servidor en primer lloc. Llegiu-ne més informació a la nostra crítica sobre SpiderOak ONE.

Privacitat

Una seguretat segura no garanteix la vostra privadesa. Alguns governs espien els seus ciutadans. El programa de vigilància PRISM als EUA n’és un exemple. La Llei Patriota dels Estats Units i la Llei CLOUD ajuden el govern dels Estats Units a tenir una comprensió ferma de les dades del núvol també. Altres actors importants en el joc de vigilància són Rússia, el Regne Unit i Austràlia.

Tenint en compte això, és fonamental que garanteixi la privadesa de la informació a la xarxa. La importància de la vostra privadesa depèn del país en què es basa el servei de còpia de seguretat en núvol. Alguns països, com Canadà i Suïssa, cuiden millor els drets de privacitat dels usuaris que altres. Podeu aprofitar-ho consultant la nostra millor còpia de seguretat en línia per a la peça del Canadà.

Ens agrada veure els serveis que s’ajusten al Reglament general de protecció de dades, amb l’enfocament de la UE en clau de privadesa al núvol. BigMIND Home té una pàgina de conformitat GDPR clara i senzilla que podeu consultar per veure com el va implementar el servei. Si voleu obtenir més informació sobre la privadesa i les funcions de BigMIND Home, llegiu la nostra ressenya de BigMIND Homes.

Preu

La quantitat que pagueu per utilitzar un servei és un dels criteris més importants a l’hora d’escollir un servei de còpia de seguretat en línia. No té cap intenció obtenir un servei fantàstic que us fallirà. El millor si té plans premium amb un bon valor.

Un bon valor ve determinat per la quantitat que obteniu pel preu. Com més plans tingui un servei, seran millors les vostres opcions. És fantàstic si el servei ofereix un pla o prova gratuïta, de manera que podeu provar-lo abans de fer-ho. Si només us interessa un bon valor, consulteu la nostra guia de còpia de seguretat en línia més barata.

La majoria de serveis ofereixen proves i altres ofereixen un pla gratuït. Per exemple, podeu subscriure’s al pla gratuït d’IDrive de 5 GB. CloudBerry Backup proporciona fins a 200 GB d’espai de còpia de seguretat gratuïta, cosa que significa que podeu combinar-ho amb un compte gratuït en qualsevol servei d’emmagatzematge al núvol..

Facilitat d’ús

La importància d’utilitzar el servei és tan important perquè, per molt que tingui funcions excel·lents, no seran suficients si és difícil fer còpies de seguretat i restaurar fitxers.

L’experiència d’usuari hauria de ser senzilla. D’aquesta manera, podreu centrar-vos en la vostra feina i no en les vostres dades. El client d’escriptori ha de treballar en la majoria dels sistemes operatius i la seva interfície, juntament amb els de la web i les aplicacions mòbils, hauria de ser agradable i intuïtiu d’utilitzar.

La majoria de clients d’escriptori treballen en Windows i macOS, però també ens agrada veure que funcionen a Linux. Podeu veure quines opcions realitzen a la nostra còpia de seguretat en línia per a Linux. A més dels que hem esmentat, CrashPlan per a petites empreses i Duplicati es troben a la llista, per tant, llegiu la nostra revisió CrashPlan per a les petites empreses i la revisió de Duplicati per obtenir més informació..

Si treballeu a Windows, consulteu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la comparació de Windows.

Velocitat

Les còpies de seguretat inicials poden trigar molt temps. Quant de temps depèn de molts factors, inclosa la distància a un servidor, el proveïdor de serveis d’internet i quantes dades heu de fer una còpia de seguretat. Hem buscat serveis que us permetin ajustar la configuració de la transferència per millorar la vostra connexió i utilitzar un algorisme de transferència a nivell de bloc. Els serveis que us permeten posar un límit a l’ample de banda també aconsegueixen un avantatge.

Per classificar els serveis, realitzem diverses proves de càrrega i descàrrega mitjançant una carpeta d’1 GB i mesurem el temps que triguem. També tenim en compte la nostra distància amb un servidor.

Un dels serveis més ràpids del mercat de còpies de seguretat en línia és Acronis True Image. Només vam trigar 14 minuts de mitjana a penjar la nostra carpeta de prova. Hem utilitzat una connexió amb una velocitat de pujada de 14 megabits per segon des del sud-est asiàtic. Ajuda que Acronis True Image tingui una xarxa de servidors repartits arreu del món.

Assistència

Tot funciona bé, mentre que el servei funciona, però és una altra qüestió quan no ho sigui. És aquí on arriba el suport tècnic, i un bon suport tècnic no té preu. Els serveis solen tenir assistència per correu electrònic, i alguns ofereixen suport de xat o fins i tot de telèfon.

Tot i així, abans de contactar amb l’equip d’assistència, els usuaris poden consultar les preguntes freqüents, la base de coneixement i, en molts casos, els fòrums d’usuaris. Sovint també hi haurà vídeos tutorials. Tenim en compte quins tipus d’ofertes de serveis ofereixen i el temps que triguen a respondre a les nostres preguntes.

Els millors proveïdors de còpia de seguretat en línia

La majoria dels serveis de còpia de seguretat en línia són similars, i el que estrany té novetats. Hem creat aquest rànquing comparant les seves actuacions generals segons els criteris descrits a la secció anterior. Aquesta secció us permetrà una ràpida recuperació dels cinc serveis principals de la nostra llista, a partir de IDrive.

Condueixo

IDrive té la seu a la vall de San Fernando, a Califòrnia. L’empresa es va llançar el 1995, cosa que la converteix en una veterana. La seva edat no es mostra, però, tret de la seva rica experiència.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-Restore-Slider2

IDrive-Client-Scheduler-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Anterior

Pròxim

IDrive no ofereix una còpia de seguretat il·limitada, però us permet fer còpia de seguretat de dispositius il·limitats, inclosa la NAS. Hi ha dos plans personals anuals per triar: 2TB o 5TB. El pla de 2TB us permetrà recuperar una mica més de 50 dòlars, mentre que el pla de 5 TB costa uns 75 dòlars. IDrive també ofereix un pla gratuït amb 5 GB d’espai de còpia de seguretat per provar-lo.

IDrive utilitza AES 256 bits per xifrar les vostres dades en repòs i en trànsit. Conserva la clau per desxifrar les vostres dades, però podeu conservar-la si voleu assegurar-vos que teniu xifratge privat. Tanmateix, heu d’optar per fer-ho abans de executar la primera còpia de seguretat.

És més complicat treballar amb IDrive perquè no ofereix una còpia de seguretat il·limitada. Heu de triar i triar els fitxers que voleu fer còpies de seguretat. Podeu fer-ho per ubicació, però no per tipus de fitxer. A més, IDrive té moltes opcions de configuració, de manera que us heu d’acostumar a això. Això no hauria de ser un problema per a la majoria de la gent.

Podeu utilitzar IDrive a Windows, macOS i Linux. També hi ha aplicacions per a smartphones per a Android o iOS.

Retardada

Backblaze es va llançar el 2007 i és un dels serveis de còpia de seguretat en línia més populars. Amb una trajectòria tan llarga, no és estrany que estigui a la part superior de la nostra millor llista de còpia de seguretat en línia.

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Anterior

Pròxim

No posa restriccions de fitxer a la vostra còpia de seguretat il·limitada. Podeu fer còpia de seguretat de fitxers de qualsevol mida sense selecció manual. Amb un únic pla, el pla de preus és senzill. Costa 5 dòlars al mes o 50 dòlars a l’any. El pla mensual és convenient, tenint en compte que la majoria de serveis de còpia de seguretat no l’ofereixen.

Si decidiu fer servir Backblaze a llarg termini, podeu optar per pagar amb un any o dos per avançat, cosa que us oferirà un descompte de 10 o 25 dòlars..

Backblaze té moltes funcions de seguretat que esperem veure en un servei de còpia de seguretat, inclòs el xifrat privat. Per evitar que els pirates informàtics robin la vostra contrasenya, cosa que poden fer si és feble, podeu activar l’autenticació de dos factors. També podeu definir una opció per requerir un codi de seguretat cada vegada que inicieu la sessió.

El backblaze xifra els teus fitxers amb AES 128-bit. Ningú no ha trencat això pel que sabem, però ens agrada la versió més pesada, AES 256-bit, més. SSL protegirà els vostres fitxers en trànsit.

Al igual que el seu pla de preus, l’experiència d’usuari de Backblaze és senzilla i senzilla. No cal que gestioneu quant o què voleu fer una còpia de seguretat, perquè Backblaze ho fa per vosaltres, tot i que el servei exclou els fitxers del sistema i temporals. Ni tan sols heu de crear un pla de còpia de seguretat. Tot està automatitzat.

Imatge veritable d’Acronis

Podeu obtenir una llicència de per vida per a Acronis True Image. Tanmateix, no us permet fer una còpia de seguretat de les dades al núvol, només en emmagatzematge local. Per això, recomanem obtenir un pla anual. Hi ha dues per triar: Advanced i Premium.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Slider1

Acronis-True-Image-Destination-Slider2

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3

Acronis-True-Image-Settings-Slider4

Acronis-True-Image-Tools-Slider5

Anterior

Pròxim

L’avançada costa 4,16 dòlars al mes, o 49,99 dòlars l’any, per 250 GB. Inclou còpia de seguretat d’imatges completa, clonació de discos activa, restauració universal i còpia de seguretat de xarxes socials. La prima costa 8,33 dòlars al mes, 99,99 dòlars anuals, per 1TB. Afegeix signatures electròniques i certificació blockchain per a fitxers a la llista de funcions.

Acronis True Image té una eina d’arxiu útil que es pot utilitzar per alliberar espai al disc dur. El servei també permet sincronitzar fitxers entre dispositius. El seu client també disposa d’un conjunt d’eines que ajuden a fer tasques de gestió de dades.

Acronis True Image utilitza encriptació AES de 256 bits i el protocol TLS / SSL per protegir les vostres dades durant la transferència. També és zero.

Còpia de seguretat de CloudBerry

Còpia de seguretat de CloudBerry no és un servei de còpia de seguretat en línia estàndard. En canvi, és un centre de control que us ajuda a gestionar els plans de còpia de seguretat d’altres serveis d’emmagatzematge al núvol. Tècnicament, és una solució d’infraestructura com a servei que no ofereix espai de seguretat. Per això, heu de combinar-ho amb un servei com Wasabi. Podeu obtenir més informació sobre aquest comentari de Wasabi.

CloudBerry-Backup-Plans-Slider1

CloudBerry-Cloud-Storage-Slider2

Modalitat del núvol-còpia de seguretat-slider3

CloudBerry-Backup-Source-Slider4

CloudBerry-Backup-Schedule-Slider5

Anterior

Pròxim

Wasabi cobra 0,0049 cèntims per gigaquet de magatzem. Això vol dir que 1 TB només costa 5 dòlars al mes, i a diferència d’altres serveis IaaS, Wasabi no cobra per la seva descàrrega.

Còpia de seguretat de CloudBerry només requereix una llicència única. La llicència d’escriptori és l’opció més barata a 49,99 dòlars. Podeu provar-lo amb una prova gratuïta de 15 dies abans de decidir subscriure-us. Un cop fet això, heu d’aconseguir un servei en núvol que proporcioni espai d’emmagatzematge.

CloudBerry Backup admet molts mètodes de seguretat estàndard per a solucions en núvol, però la seva disponibilitat també depèn del servei de socis. Amb el soci adequat, CloudBerry Backup pot utilitzar fins a AES 256-bit al client.

Molts serveis només admeten el xifrat del costat del servidor, però CloudBerry Backup també el proporciona al client. Durant la transferència, el servei utilitza el protocol TLS per protegir els vostres fitxers. També ofereix la versió que us ajuda si us deixen veure amb ransomware. Wasabi admet el xifratge en repòs i us proporciona autenticació de dos factors.

La funció de còpia de seguretat de CloudBerry no és per a usuaris principals perquè no és tan fàcil d’utilitzar, però els usuaris potents se sentiran com a casa.

BigMIND Home

BigMIND Home és un altre producte de l’empresa que ha creat Zoolz Home Backup. No és estrany que siguin similars, però BigMIND Home compta amb funcions alimentades per intel·ligència artificial

Tauler de control d’escriptori BigMIND

Opcions de connexió BigMIND

Selecció intel·ligent BigMIND

Programació de còpia de seguretat de BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Pròxim

El pla personal de BigMIND Home té un cost de 2,99 dòlars mensuals, però es paga anualment i proporciona una escassa capacitat de còpia de seguretat de 100 GB per a un usuari i tres ordinadors. El pla Family costa 6,99 dòlars al mes i us proporciona 500 GB d’espai d’emmagatzematge per a tres usuaris, nou ordinadors i sis dispositius mòbils.

Podeu obtenir 1 TB d’espai de còpia de seguretat al núvol per 12,99 dòlars subscrivint-vos al pla Family Plus. El pla us permet compartir amb quatre usuaris més de 15 equips i dispositius mòbils il·limitats.

Podeu provar el servei mitjançant el pla gratuït, que proporciona 5 GB d’espai de còpia de seguretat per a un usuari. Us permet fer una còpia de seguretat d’un equip, d’una unitat externa i de dos dispositius mòbils.

BigMIND Home xifra fitxers en servidors mitjançant l’algoritme AES de 256 bits. Podeu optar pel xifratge privat mentre configureu el vostre pla de còpia de seguretat, però no ho podreu fer després. Els fitxers estan protegits pel protocol SSL en trànsit, però, curiosament, cal habilitar-lo. BigMIND proporciona autenticació de dos factors per protegir les vostres credencials.

El client d’escriptori és útil i la interfície és atractiva i fàcil d’utilitzar. La interfície web, que mostra categories i dispositius de fitxers, és més vistosa i us permet navegar pel contingut al núvol. BigMIND Home està disponible per a Windows, macOS, Android i iOS.

Còpia de seguretat en línia Preguntes freqüents

Mirem algunes de les preguntes que hem trobat pels lectors al llarg dels anys.

Què és la còpia de seguretat en línia?

La còpia de seguretat en línia és un mètode d’emmagatzematge fora del lloc en què es recolza regularment dades a través d’internet i normalment allotjat per un proveïdor de serveis.

Quin servei de còpia de seguretat en línia és millor?

IDrive és el millor servei de còpia de seguretat en línia, segons el nostre rànquing. Té una forta seguretat i plans de subscripció barats, et permet fer còpia de seguretat de dispositius il·limitats i inclou seguretat de coneixement zero.

Quant costa la còpia de seguretat en línia?

El cost depèn de la quantitat d’espai de còpia de seguretat que necessiteu i del servei que feu servir. Per exemple, el pla personal de 2TB d’IDrive us costarà 52,12 dòlars l’any, mentre que el únic pla de Backblaze, que té un espai il·limitat, us costarà 50 dòlars anuals..

Els preus d’Acronis True Image depenen de la quantitat d’emmagatzematge que necessiteu i de quants equips voleu fer una còpia de seguretat. El seu pla avançat té un cost de 49,99 dòlars l’any i proporciona 250 GB per a un equip.

Com utilitzar la còpia de seguretat en línia?

Per utilitzar la còpia de seguretat en línia, us heu de subscriure a un servei. Podeu fer clic al botó “visitar” al rànquing anterior per accedir al lloc web d’un servei determinat i registrar-vos en el pla o prova previst..

A continuació, cal descarregar i instal·lar el client d’escriptori o, si teniu previst fer una còpia de seguretat del dispositiu mòbil, l’aplicació per a mòbils. Hi ha petites variacions sobre el funcionament dels serveis, però tots requereixen que trieu quins fitxers o tipus de fitxers voleu fer una còpia de seguretat. Després de fer-ho, podeu iniciar la vostra còpia de seguretat i aviat les vostres dades seran segures al núvol.

Per obtenir un mètode més detallat sobre com fer còpies de seguretat de les vostres dades, llegiu aquest article.

On podeu fer una còpia de seguretat de les fotos en línia?

Hauríeu d’utilitzar Backblaze per fer còpies de seguretat de les vostres fotos. Proporciona un espai de còpia de seguretat il·limitat de manera barata i no té taps ocults. Si s’utilitza també es garanteix que no hi ha límits de càrrega o mida de fitxer. Podeu obtenir més informació sobre per què serveix les fotos a la nostra millor còpia de seguretat en línia per a fotos.

Pensaments finals

Sigui quin sigui o quant necessiteu fer una còpia de seguretat, el nostre rànquing us ajudarà a triar la millor còpia de seguretat en línia segons les vostres necessitats. Hem considerat molts criteris, com ara la restauració i recuperació de fitxers, seguretat, privadesa i funcions.

IDrive és la nostra opció més alta perquè ofereix ofertes de gran valor, seguretat segura i capacitat de còpia de seguretat de dispositius il·limitats i encriptació privada.

Backblaze es troba al seu darrere gràcies a la seva gran facilitat d’ús, un pla senzill i barat i un espai de còpia de seguretat il·limitat.

Acronis True Image té funcions que es treuen del manual d’emmagatzematge al núvol, incloses la sincronització i una biblioteca d’eines. També és ràpid.

CloudBerry Backup és ideal per a entusiastes que vulguin ajustar-ho tot i obtenir una visió general de diversos serveis de còpia de seguretat en un mateix lloc.

Tot i que el mínim, la nostra darrera elecció és BigMIND Home, que no ofereix gaire espai per a còpies de seguretat econòmic, però té novetats, com ara el reconeixement facial i la detecció d’objectes. La seva seguretat i privacitat també són fortes.

Aquest article és una visió general dels millors serveis de còpia de seguretat en línia. Per tant, quan creieu que heu trobat un servei que us serveixi, us recomanem que consulteu la seva revisió per obtenir més informació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map