Millors serveis d’emmagatzematge i còpia de seguretat al núvol empresarial 2020

Millor servei de còpia de seguretat en línia en línia revisat el 2020

Si l’emmagatzematge en línia és cada cop més popular per a ús privat, no és estrany veure que aquests serveis han acabat en un entorn empresarial. Tanmateix, l’ús de comptes personals podria deixar en risc els clients empresarials perquè la informació es vegi compromesa.


Amb l’emmagatzematge d’arxius de núvol corporatiu, els clients empresarials tenen una major protecció contra la pirateria o el pirat de fitxers. Cada proveïdor ofereix funcions i opcions lleugerament diferents per triar, cosa que pot dificultar la decisió d’un proveïdor per a tota una empresa.

Riscos i beneficis
© Shane Meehan

Millor emmagatzematge al núvol de petites empreses

L’emmagatzematge en núvol empresarial està dissenyat per a les empreses per fer-les funcionar de manera més eficaç. Tot i que molts dels proveïdors van començar com a serveis personals d’emmagatzematge i còpia de seguretat fora del lloc que van evolucionar fins incloure el client corporatiu, alguns, com Box, es van crear tenint en compte els clients empresarials..

La diferència entre l’emmagatzematge en núvol empresarial i l’emmagatzematge en núvol personal és sovint les funcions, així com la quantitat de usuaris que tenen accés al compte general. Amb un pla personal, només se suposa que l’usuari que es va inscriure al compte hauria d’accés a emmagatzemar fitxers i documents. És possible que puguin compartir aquests fitxers, però se suposa que ningú emmagatzemi fitxers al seu compte.


© 드림 포유

Un pla d’empresa, d’altra banda, està dissenyat perquè diversos usuaris accedeixin al compte. Com que hi ha diverses credencials d’inici de sessió, un administrador ha de ser capaç d’establir les limitacions i les restriccions per als diversos empleats que accedeixin i desin informació. Aquest administrador central pot decidir qui és capaç de fer el que hi ha dins del compte.

Els plans d’emmagatzematge en núvol empresarial tenen freqüentment funcions que els comptes personals no tenen, com ara la possibilitat de definir la limitació dels fitxers i de les carpetes. També solen tenir opcions de col·laboració que poden faltar en un compte individual.

Solucions d’emmagatzematge en línia per a negocis: els avantatges

L’emmagatzematge en núvol empresarial té molts avantatges que poden proporcionar a una empresa més que un lloc on guardar totes les seves dades precioses. A més de ser un lloc per protegir els fitxers de possibles pirates informàtics, les ubicacions d’emmagatzematge en línia proporcionen als empleats noves maneres de treballar junts que mai havien pogut aprofitar abans.

Els treballadors ja no han d’estar a la mateixa habitació per completar un projecte. En canvi, els col·laboradors poden estar a qualsevol part del món sempre que tinguin connexió a Internet. Amb la missatgeria i el programari col·laboratiu inclòs amb la majoria de serveis en núvol empresarial, és fàcil per als empleats abordar un projecte sense que els correus electrònics interminables vagin adelantats i actualitzats per a la seva revisió. Moltes d’aquestes funcions col·laboratives permeten als usuaris etiquetar-se els uns als altres als comentaris per alertar-los dels canvis del fitxer.

A més, la sincronització d’emmagatzematge en núvol empresarial permet als usuaris treballar en un lloc un projecte i accedir-hi a través de diversos dispositius, fins i tot quan no estan a la taula de treball. En sincronitzar tots els comptes, els altres treballadors podran accedir immediatament als fitxers i documents actualitzats sense la molèstia de correu electrònic. El fitxer es vincula automàticament a la carpeta mestra dels altres dispositius.

Les empreses també poden aprofitar l’estalvi de costos que comporta l’emmagatzematge en núvol en línia. Si bé hi ha una quota mensual o anual de servei per utilitzar els seus serveis, no hi ha cap manteniment ni equipament per comprar. Els departaments d’informàtica no han de perdre el temps, que són diners per a una empresa, mantenint equips; en canvi, poden treballar en projectes que puguin avançar l’empresa.

Altres avantatges inclouen:

  • Compartir amb empleats i clients externs a l’empresa
  • Capacitat de restringir l’accés a fitxers o carpetes en funció de necessitats particulars de l’usuari
  • Possibilitat d’establir una data de caducitat d’elements compartits
  • Seguretat de grau militar

Les empreses també es dirigeixen més cap a un entorn “porta el teu propi dispositiu”. Els empleats poden estar al dia de l’última tecnologia adquirint-la ells mateixos i aconseguint el que saben que els serà millor. Al núvol, llavors les empreses poden concedir accés a aquests dispositius. La companyia s’estalvia en els costos d’actualització de la tecnologia cada any o dos i els empleats no han d’aprendre dos o tres tipus diferents de dispositius només per fer la feina.

Quan compareu les empreses d’emmagatzematge en núvol empresarial, és important tenir en compte quines són les característiques i avantatges que el proveïdor pot tenir per a l’empresa. Algunes opcions que hi ha allà poden ajudar els grups a avançar en el patró de creixement desitjat, mentre que d’altres, simplement, seran despeses innecessàries. No tots els proveïdors ofereixen el mateix conjunt d’opcions.

Servidors d’emmagatzematge al núvol: on es troben?

La ubicació d’emmagatzematge és una altra consideració durant la compra de comparació al núvol. No tots els països tenen les mateixes normes i regulacions sobre privadesa. Emmagatzematge en núvol empresarial El Regne Unit tindrà requisits diferents que els Estats Units, el Canadà o, fins i tot, la Xina. Les empreses han d’estar pendents d’ubicar-se on es troben els centres de dades, on s’emmagatzemarà la seva informació amb més probabilitat i quines són les normes de privadesa d’aquest país..


© StormSignal

Per exemple, l’emmagatzematge en núvol empresarial Austràlia té una llista de les lleis de privadesa que han de complir per poder funcionar legalment. Aquesta normativa obliga les empreses que utilitzen el núvol per emmagatzemar informació de clients per garantir que aquestes dades siguin privades de fonts externes. Aquestes regles també detallen què se suposa que els proveïdors de núvols hauran de fer per ajudar les empreses a complir aquests estàndards.

Conèixer la ubicació on es guarden les dades realment pot ajudar a mantenir les empreses dins de la regulació del seu propi país. Els clients empresarials fora dels Estats Units poden trobar que no disposen les seves lleis de privadesa i que no compleixin les seves regulacions. Els clients nord-americans poden gaudir de la protecció addicional en un país estranger; tanmateix, hi pot haver problemes legals en cas que la informació emmagatzemada sigui considerada il·legal pel govern extern.

Cost d’emmagatzematge al núvol

El núvol d’ubicacions beneficia a part, quan es tracta de comparar dos proveïdors, la línia de fons sempre és diners. La gran pregunta per als administradors és: quant costa l’emmagatzematge en núvol empresarial? Si bé les tarifes mensuals no seran tan baixes com les d’un usuari privat, sovint és més rendible que comprar el maquinari i mantenir-lo tot localment..

Els costos d’emmagatzematge en núvol empresarial variaran en funció de les funcions i de la quantitat global d’emmagatzematge que s’utilitzi. Hi ha alguns proveïdors que ofereixen un preu fixat per usuari. Cada treballador rep accés a les mateixes funcions i a una quantitat d’espai d’emmagatzematge fixat. També hi ha serveis que permeten a les empreses adquirir emmagatzematge flexible que s’anirà ampliant a mesura que ho necessitin. El preu d’aquest servei sempre varia en funció de la quantitat o el recorregut de la mida global del compte.


© Ken Teegardin

Per obtenir l’emmagatzematge en núvol de negoci més barat, cal completar una comparació. Els preus dels serveis varien en funció de les funcions i la mida del compte. També pot variar depenent de quants usuaris accedeixin al compte. Normalment, el servei més rendible té menys característiques que els seus competidors, tot i que els proveïdors canvien habitualment els seus costos per mantenir-se competitius.

Serveis empresarials al núvol

Si bé el núvol pot beneficiar-se al màxim de les grans empreses, les petites empreses poden aprofitar moltes de les mateixes característiques i opcions. L’emmagatzematge de còpies de seguretat en núvol de petites empreses s’està convertint en una manera popular per a les PIME de competir amb empreses més grans. Utilitzant l’emmagatzematge fora del lloc, aquestes empreses poden reduir les despeses de TI per no haver de comprar els servidors necessaris per mantenir-se al dia. També poden aprofitar el mateix poder informàtic que tenen les grans empreses al trobar un proveïdor amb capacitat de computació en núvol.

Igual que amb les grans empreses, les petites empreses poden obtenir el mateix accés a qualsevol lloc. Els empleats poden fer còpies virtuals de les aplicacions que utilitzen i portar-les a la carretera. Pot ser de gran ajuda per a enginyers i vendes que no puguin accedir a l’oficina durant el dia durant períodes de temps més llargs.

Les petites empreses també aconsegueixen aprofitar la seguretat que potser no han pogut separar del núvol. D’aquesta manera, poden assegurar que els seus fitxers i documents siguin segurs dels pirates informàtics. Aquesta seguretat afegida els pot ajudar a mantenir-se en compliment i protegir no només la seva informació, sinó la informació del seu client.

Com que més empreses petites es dirigeixen al núvol per reduir el cost global, més proveïdors ofereixen paquets adequats per a ells. Sovint ofereixen menys espai global o menys cobertura de seients per ajudar a mantenir el preu de la subscripció. Tanmateix, normalment, no obliden les funcions que atrauen els clients empresarials en primer lloc.

Còpia de seguretat del núvol empresarial

Si bé els clients empresarials solen utilitzar el núvol per a més que un lloc per aparcar els seus articles, hi ha alguns que ho desitgen només per a còpia de seguretat i emmagatzematge de documents en núvol. Aquests grups no volen gaire campanes i xiulets, només necessiten una zona fora del lloc que els permeti seguir complint les seves pròpies regulacions de seguretat.

Hi ha una diferència entre l’emmagatzematge al núvol i la còpia de seguretat del núvol. L’emmagatzematge sovint permet als usuaris accedir, editar i compartir els seus fitxers. Tot i que es pot automatitzar de la mateixa manera que una còpia de seguretat, generalment hi ha funcions perquè els clients empresarials puguin treballar sense problemes. Un exemple principal d’aquest tipus de servei seria:

  • Amazon
  • Google
  • Dropbox

Els serveis de còpia de seguretat al núvol són igual que semblen. Són per fer còpies de seguretat de fitxers ubicats en un disc dur o servidor. Tot i que alguns d’aquests proveïdors permeten accedir a qualsevol lloc com l’emmagatzematge i la informàtica, sovint no hi ha funcions de compartició o edició que permetin als usuaris treballar junts en un projecte. Aquests fitxers simplement es posen al servidor fora del lloc i es conserven fins que siguin necessaris per restaurar un sistema o eliminar els usuaris a causa de ser desactualitzats o innecessaris. Uns exemples de serveis de còpia de seguretat inclouen:

  • Carbonite Pro
  • Crashplan Pro
  • Mozy Pro

Típicament, quan una empresa tria un servei de còpia de seguretat únic, és ajudar a mantenir el compliment del seu pla de recuperació de desastres.

Seguretat

Hi ha problemes evidents de seguretat en desar al núvol. És probable que la majoria de les empreses no estiguin interessades a utilitzar el núvol per a les seves necessitats informàtiques i d’emmagatzematge. És un problema vàlid i no un que cal passar per alt amb facilitat.

Alguns proveïdors no són tan segurs com podrien ser-ho. Si es comparen dos o més serveis, s’ha d’examinar el nivell de seguretat per sobre de tot. La majoria utilitzaran seguretat AES de grau militar per protegir els servidors ubicats als seus centres de dades. Tot i això, no tots els serveis xifraran la informació durant el trànsit, només quan està en repòs als discos durs. Altres asseguraran que els fitxers estiguin protegits abans de penjar-los.


© Dennis Skley

A més, alguns dels principals proveïdors d’emmagatzematge en núvol dels proveïdors empresarials permetran que l’administrador del compte retingui la clau mestra. Aquesta contrasenya és l’única manera de desxifrar fitxers perquè siguin llegibles. Sense el mestre, qualsevol persona que es produeixi un fitxer al compte només trobarà fitxers codificats i, per tant, il·legibles. Al no tenir accés a aquest codi, els empleats de l’empresa proveïdora de núvols no poden accedir als fitxers dels seus servidors, afegint una capa de seguretat per als seus clients.

Si bé tots els comptes ofereixen una capa de seguretat, els comptes empresarials i professionals solen tenir nivells superiors als plans personals. Això és perquè els clients empresarials utilitzin aquests serveis en lloc que els empleats portin els seus propis plans i els utilitzin sense coneixements ni aprovació de l’administrador..

Les opcions per a l’emmagatzematge en núvol empresarial 2020 creixen cada dia. Per garantir que la informació és segura, els administradors haurien de prendre el seu temps i examinar totes les seves opcions. No només s’han de tenir en compte coses com les funcions i el cost, també s’ha de tenir en compte la seguretat i la ubicació dels centres d’emmagatzematge.

Aprofitant el núvol, les empreses poden augmentar la capacitat d’emmagatzematge i permetre als empleats treballar millor que mai. No és una decisió que s’hagi de prendre a la lleugera. Les empreses han de prendre el seu temps per trobar el millor servei per a ells, que satisfarà les seves necessitats per compartir i col·laborar, així com per guardar els fitxers importants en cas d’esdeveniment catastròfic..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me