Millors ressenyes VPN del 2020: compareu els 31 millors serveis

No és fàcil triar quin és el millor proveïdor de VPN. Hi ha moltes opcions disponibles (les revisions de VPN anteriors ho demostren), de manera que no cal agafar-ne una elecció adequada. Al cap i a la fi, les VPN són el nucli de la privadesa en línia, de manera que no voldreu arribar a la paperera quan escolliu un proveïdor.


Les nostres revisions VPN són el cor dels nostres articles de seguretat en línia. Tant se val que parlem de ciberdelinqüència o del millor programari antivirus, les VPN sempre tenen un paper. Com a informació bàsica per a la nostra millor guia VPN i les nostres revisions sobre VPN, a continuació podeu trobar la nostra metodologia per fer proves, així com algunes preguntes de VPN freqüents..

Per tant, si esteu interessats en aprendre a veure pel·lícules en línia o si el torrent és legal, llegiu. Les VPN permeten transmetre, torrent i navegar fins al contingut del vostre cor. Si esteu buscant la millor VPN per a Kodi, assegureu-vos també de consultar el nostre arxiu de Kodi.

Com valorem

Les VPN no són fàcils d’avaluar tenint en compte quantes parts mòbils es requereixen perquè un funcioni. També hi ha molts casos d’ús per a VPN, de manera que intentar fer foradar un proveïdor en un nínxol determinat no sempre funciona. Per això, fem un enfocament analític a les nostres revisions VPN, avaluant cada proveïdor en nou categories.

Característiques

Les funcions són el que realment fa que una VPN sigui “pop” quan anem a revisar-la. Hi ha molts proveïdors que us permetran connectar-vos de forma segura; només cal veure la llista de les revisions VPN anteriors, de manera que les funcions solen ser un punt de venda clau sobre quin proveïdor haureu d’escollir..

Hi ha algunes funcions estàndard, com ara un interruptor VPN, que sempre busquem, però també són benvingudes ofertes úniques. Per exemple, Windscribe inclou un verificador d’enllaços de privadesa (llegiu la revisió de Windscribe) i VyprVPN ve amb un protocol VPN propietari (llegiu la nostra revisió VyprVPN).

Preu

Les opcions per als serveis de VPN gratuïtes són poques i molt distants, per la qual cosa haureu de gastar una mica de diners per protegir-vos. Dit això, només perquè haureu de gastar alguna cosa, no vol dir que haureu de gastar molt.

A l’hora de jutjar els preus d’un proveïdor, mirem el valor que ofereix el proveïdor. Si bé el preu és un factor important en això, també considerem l’experiència de l’usuari en general, les funcions addicionals, el nombre de connexions simultànies i el període de reemborsament..

Amabilitat amb l’Usuari

Alguns proveïdors entenen que només perquè les VPN apel·len a una multitud més “tecnològica” no vol dir que hagin de ser difícils d’utilitzar. Alguns proveïdors no ho fan. Des de la sessió d’inici de sessió a la connexió, aquesta secció explica el fàcil que és utilitzar una VPN.

Les funcions també entren en joc durant aquesta secció. Avaluem quines funcions estan disponibles fàcilment a la interfície. Per exemple, el túnel de divisió i el desviament de ports, per exemple, són funcions disponibles. Tot i això, molt poques VPN proporcionen una forma de configurar fàcilment aquestes configuracions avançades.

Velocitat

La velocitat és un aspecte important de qualsevol VPN. Si bé hem adoptat un enfocament científic per comparar diversos proveïdors de la nostra guia VPN més ràpida, aquesta secció de les nostres revisions VPN amplia cada proveïdor.  

Per fer la prova, mesurem la nostra velocitat sense protecció mitjançant speedtest.net i, a continuació, procedim a provar cinc altres ubicacions del món. Tot i que és impossible utilitzar les mateixes ubicacions per a cada VPN, intentem obtenir una barreja de resultats diferents dels EUA, Europa i el Pacífic d’Àsia.

Seguretat

Podeu llegir la nostra guia de seguretat VPN per conèixer els detalls sobre què busquem en avaluar la seguretat. En resum, però, el principal mecanisme que avaluem és el protocol VPN i el nivell de xifrat. Si no esteu iniciats en el món de la criptografia, us recomanem que mireu la nostra descripció del xifratge per quedar-vos atrapat..

Fora d’això, també mirem totes les funcions de seguretat addicionals, com ara un killswitch, un servidor de doble salt i una aplicació. Aquesta és també la secció on executem proves de filtració DNS mitjançant ipleak.org per veure si la VPN està soltant peticions, la vostra adreça IP o informació WebRTC..  

Privacitat

No es pot subratllar la importància de la privadesa de VPN. Quan utilitzeu una VPN, confieu les vostres dades en mans d’una altra empresa en lloc del vostre proveïdor independent o del govern. Per això, és important tenir un historial sòlid i una posició clara sobre la privadesa. Hi ha un cert nivell de confiança que entra en aquesta secció.

No recomanem cegament els proveïdors, però. Aquesta és la secció on aconseguim treure les llibretes i fer una mica de periodisme. No hi ha una regla dura fora de mirar la política de privadesa de la VPN, però fem una cerca per Internet per trobar si la VPN ha estat alguna vegada captada en la informació de la informació quan diu que no ho ha fet..

Reproducció en temps real

Una de les raons per les quals voleu utilitzar una VPN és transmetre contingut geoblocat. En aquesta secció, posem a prova diversos servidors (normalment al voltant de les deu) amb Netflix, Hulu, BBC iPlayer i Amazon Prime Video. Si bé hi ha moltes altres plataformes de streaming allà, aquestes quatre donen una base bàsica de si la VPN funciona per streaming.

Podeu llegir la nostra millor VPN per guiar informació en temps real si voleu les nostres millors opcions. En la majoria dels casos, un proveïdor treballarà amb un parell de proveïdors i fallarà amb altres. Tingueu en compte que aquesta secció està basada en el temps. Escrivim a partir de la nostra experiència en aquell moment. És possible que tingueu millor o pitjor sort segons quin servidor utilitzeu en quin moment.

Ubicacions del servidor

Aquesta categoria és important, tot i que no és tan important com, per exemple, la seguretat VPN. A l’hora d’avaluar les ubicacions dels servidors, ens fixem no només en el nombre brut de servidors, sinó també en com es dispersen pel món.

En particular, ens fixem en l’Orient Mitjà, l’Àsia del Pacífic i el nord d’Àfrica, ja que aquestes àrees es representen normalment menys representades en proveïdors de VPN. NordVPN, per exemple, té el nombre més gran de servidors fàcilment, però HideMyAss, tot i tenir menys servidors, té una millor cobertura de regions úniques (consulteu la nostra revisió HideMyAss)..

Servei d’atenció al client

Si bé les VPN han de funcionar sense que sabeu que hi són, els problemes no són poc freqüents. En aquest cas, cal un equip de suport sòlid. Durant la secció final de les nostres revisions VPN, posem a prova el suport mitjançant xerrades en directe, correu electrònic i / o trucant per avaluar la rapidesa i la qualitat de les respostes..

Normalment es fa enviant una pregunta fictícia que es troba a la base de coneixement de la VPN. L’objectiu és veure si un representant de suport trigarà el temps a respondre la pregunta o simplement ens redirigirà a l’entrada de la base de coneixement.

Parlant d’això, també mirem totes les opcions d’autoajuda, incloses una base de coneixement, un fòrum de la comunitat o un canal de YouTube. A més d’estar-hi presents, també mirem la qualitat i la rigorositat del contingut.

Principals proveïdors de VPN

Tot i que hi ha casos especials en què és possible que vulgueu utilitzar una VPN sobre una altra, tenim els nostres cinc principals proveïdors de VPN classificats segons els criteris anteriors. Tingueu en compte que només valorem les seccions individuals, la qualificació general es calcula a partir d’això. Així que estigueu segurs que els proveïdors dels cinc primers llocs són realment els millors.

ExpressVPN

ExpressVPN no és una mica millor que altres VPN; tritura la competència. El nostre segon proveïdor de serveis, NordVPN, es va acostar a la nostra comparació ExpressVPN vs NordVPN, però el nostre gos superior encara va sortir amb la corona. Des de la transmissió en directe al torrent, ExpressVPN marca totes les caselles que volem veure d’un proveïdor.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

L’aspecte més fort del servei és la seva coherència. ExpressVPN explica la privadesa, seguretat i velocitat de VPN, i ho fa amb resiliència. Si voleu una VPN, ExpressVPN és l’elecció de facto. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN és l’antítesi d’ExpressVPN. Arrossega tota la consistència per la finestra en favor d’un conjunt de funcions i una interfície més robusts i d’una velocitat màxima més alta. Tot i que prestem precaució al vent comporta certs problemes d’ús, no hi ha dubte que NordVPN té molta potència bruta i, per això, és el segon millor servei VPN que podeu comprar..

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

El millor aspecte de NordVPN són les seves característiques. Pel mateix preu que altres proveïdors de VPN de primer nivell, teniu accés a una eina de bloqueig inclusiva de programari maliciós, connexió de doble salt i Tor a través de VPN. Pot ser que no sigui el millor optimitzat, però el valor és innegable. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió NordVPN.

CyberGhost

CyberGhost és similar al NordVPN, podeu veure com de semblant és la nostra comparació NordVPN vs CyberGhost, però no és tan ràpida com el segon millor proveïdor VPN. Dit això, CyberGhost té moltes funcions i també és bastant barat. Les funcions, la facilitat d’ús i el baix preu permeten tenir problemes de velocitat.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

No és tan ràpid com NordVPN, però és més coherent. CyberGhost realitza el millor rendiment amb el protocol IKEv2 amb què s’instal·la, de manera que si no us preocupa massa ser bloquejat pels tallafocs, és una bona elecció. També inclou el límit de connexió simultània més alt dels nostres cinc principals proveïdors de VPN, de manera que també és ideal per a les famílies. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de CyberGhost.

Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat es refereix a la facilitat d’ús. És el proveïdor més barat dels nostres cinc primers llocs i inclou un nombre decent de funcions per arrencar. Tot i que és molest fer servir l’aplicació a través de la safata, l’accés a Internet privat ofereix un gran equilibri de valor, seguretat i privadesa..

Anterior

Pròxim

Aproximadament la meitat del preu entre els altres punts més destacats, l’accés a Internet privat és l’elecció de facto per estalviar diners. Fins i tot ofereix un pla de dos anys que és inferior a un any la majoria dels altres llocs. Podeu obtenir més informació sobre els preus, així com altres funcions de PIA, a la nostra revisió d’accés a Internet privat.

TorGuard

TorGuard és un proveïdor de VPN centrat en la seguretat que és perfecte per als registradors. Tot i que no és el més accessible per als nouvinguts, TorGuard posa tots els aspectes de la VPN al vostre control, proporcionant un gran control sobre el funcionament de la VPN i la seguretat que té..

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Pròxim

També és extremadament ràpid. Tot i que no compleix els nivells de ExpressVPN, TorGuard s’acosta a l’hora de fer velocitat. A més, inclou una excel·lent llista de funcions, com ara correu electrònic segur, scripts personalitzats i aplicació d’aplicacions. Podeu obtenir més informació sobre les revisions de TorGuard.  

Preguntes freqüents VPN

Tot i que tractem la majoria de temes de la nostra millor guia VPN, hi ha algunes preguntes bàsiques per les quals és sorprenentment difícil trobar respostes. Respondrem a les preguntes més freqüents sobre les VPN, de manera que us pugueu avançar.

Què és una VPN?

La nostra guia VPN és la millor font per a aquest tema, però us proporcionarem una visió general. “VPN” és un acrònim de xarxa privada virtual. És una xarxa, és a dir, hi ha diversos servidors connectats entre si, és privada, és a dir, ningú de fora de la xarxa no pot accedir-hi i és virtual, cosa que significa que els servidors no estan connectats físicament junts.

En lloc de connectar-vos directament amb el lloc web al qual vulgueu dirigir-vos, us connecteu primer a la VPN i feu la ruta de tot el vostre trànsit. En fer-ho d’aquesta manera, amagau la vostra adreça IP, ubicació i informació del navegador, fent que el vostre viatge sigui invisible en línia.

Què puc fer amb una VPN?

Una vegada que aneu invisibles, hi ha moltes possibilitats noves. Pel que fa a una VPN, normalment es redueix a la transmissió i la transmissió en temps real. Quan torces, estàs obrint el que es diu connexió peer-to-peer, és a dir, hi ha diversos altres companys (ordinadors) connectats a la teva, cadascun dels quals comparteix una petita quantitat del fitxer que estàs baixant..

Això obre, òbviament, alguns problemes de seguretat, ja que els altres ordinadors podrien localitzar aquesta connexió per identificar qui sou. Des que us heu connectat per primera vegada a la VPN, qualsevol cosa que vulgui fer de la parella de l’altre costat de la connexió s’orienta al servidor VPN, és a dir, que esteu segur de la resta de connexió.

Segons el lloc on viviu, el streaming amb Netflix o Hulu ja és possible, però no tot el contingut disponible en aquestes plataformes està disponible per a vosaltres. A causa de les geoblocacions de distribució, les plataformes de streaming només allibereixen cert contingut en determinades regions. Per exemple, si voleu veure la temporada 4 de Better Call Saul a Netflix, haureu de ser al Regne Unit.

Transmetre la reproducció a diverses regions amb una VPN. En substituir la vostra adreça IP per l’adreça IP del servidor VPN al qual esteu connectats, podeu enganyar la plataforma de reproducció per pensar que esteu en una ubicació on no us trobeu. Malauradament, això no sempre funciona, així que assegureu-vos de llegir la nostra millor guia VPN per Netflix si la importància de la transmissió és important.

Tot i això, pot ser més simple que això. Si viviu o viatgeu a un país amb estricta censura, l’ús d’una VPN només us permetrà accedir a Internet. Els millors serveis VPN de la Xina, per exemple, tenen opcions que anul·len la inspecció profunda de paquets, cosa que us permet avançar fàcilment per la censura.

Per què necessito una VPN??

Si voleu fer qualsevol de les coses enumerades anteriorment, necessiteu una VPN. Tanmateix, fins i tot si no us interessa el streaming, la torrentació o la superació de la censura, és una bona idea una VPN. Amb una vaga de govern que espia arreu del món, una VPN mantindrà les vostres dades a les mans on pertanyin.

La privadesa és un tema clau quan utilitzeu una VPN, de manera que, tot i que tot el que feu és veure YouTube i comprovar el vostre correu electrònic, una VPN continua essent important. En xifrar la connexió a Internet i en esporgar la vostra adreça IP, una VPN fa que sembli que estiguis en qualsevol altra banda en línia. En una configuració així, podeu deixar de banda la recollida de dades del govern, Facebook, Google i gairebé tots els altres.

A més, podeu mantenir la vostra connexió segura. Com que la connexió entre vostè i el servidor VPN està xifrada, normalment amb AES de 256 bits, qualsevol persona que espia a la xarxa no podrà veure quines sol·licituds envia. Amb una VPN, esteu connectant de manera segura a una fortalesa que protegeix tot allò que feu en línia.

És legal VPN?

En una paraula, sí, les VPN són legals, excepte si es troba en un grapat de països que les han prohibit. La Xina és un d’aquests països i Rússia i Turquia tenen aplicades polítiques que es redueixen fins a una prohibició definitiva.

Si viatgeu a un d’aquests països, assegureu-vos d’instal·lar i configurar la vostra VPN abans d’anar-hi. Llegiu-ne més els nostres articles VPN per a Rússia i els millors articles VPN per a Turquia.

Una VPN retardarà la meva velocitat d’Internet?

Una de les preguntes que cal fer més és: retardarà la VPN la meva velocitat a Internet? La resposta breu és que sí. Com sempre, hi ha una mica més la resposta llarga. Quan us connecteu a un servidor VPN, afegireu despeses generals a la vostra xarxa. Es necessita el xifrat de la sol·licitud, després de viatjar pel servidor VPN i per internet obert.

No obstant això, hi ha casos en què una VPN pot augmentar la seva velocitat. En el recent pànic al voltant de la neutralitat de la xarxa, es va parlar molt de l’acceleració de l’ISP. L’acceleració ISP és quan el vostre proveïdor de serveis d’Internet accelera o redueix la vostra velocitat quan es connecta a determinats llocs web. En alguns casos, la vostra velocitat es pot reduir només d’utilitzar massa ample de banda.

Com que un proveïdor d’Internet pot reduir la vostra velocitat, és possible que Internet tingui una velocitat més baixa del que paga. Tanmateix, quan utilitzeu una VPN, el vostre ISP no sap què fas i, per tant, els seus sistemes automatitzats no poden discriminar la vostra connexió. En aquest cas, una VPN podria millorar la velocitat d’internet.

Com puc obtenir una VPN?

Configurar una VPN és molt més senzilla del que abans. En totes les ressenyes anteriors, trobareu enllaços per adquirir una subscripció VPN. Simplement segueix les instruccions que ofereix la VPN, descarrega’l i connecta’t. Us dirigim en el procés per a qualsevol VPN que tingui una configuració més implicada al llarg de cada revisió.

Pensaments finals

Com veieu, les nostres revisions VPN no es prenen a la lleugera. El nostre enfocament intenta donar compte de qualsevol problema que pugui sorgir durant l’ús, inclosos el rendiment en streaming, la velocitat i la usabilitat. Tot i que les preferències personals són algunes de les nostres opinions, creiem que els nostres millors proveïdors VPN són els millors.

Tanmateix, no heu de parlar només d’això. Més amunt, podeu llegir qualsevol de les nostres revisions de VPN de format llarg per veure si esteu d’acord amb el que vam veure. Et convidem a que pensis si penses que una VPN val la pena allà.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me