Comparació d’emmagatzematge al núvol 2020: compareu 50+ proveïdors de núvol

Més informació sobre l’emmagatzematge al núvol:


 • Millor emmagatzematge al núvol 
 • Emmagatzematge al núvol empresarial
 • Emmagatzematge al núvol de fotos

Opinions dels proveïdors: 

 • Sync.com
 • pCloud
 • Tresorit (empresa)

Categories relacionades amb el programari:

 • Millor VPN 
 • Programari antivirus
 • Millor gestor de contrasenya
 • Programari de recuperació de dades

Opinions de proveïdors populars: 

 • Revisió ExpressVPN
 • Revisió NordVPN
 • Ressenya de Dashlane
 • Revisió de Bitdefender

Millor emmagatzematge al núvol 2020: allò que cal saber

Aquest article explora tot el que necessiteu saber sobre el núvol. Us mostrem les definicions i expliquem de què tracta el problema. Tant si teniu l’emmagatzematge en núvol més barat com si busqueu el millor emmagatzematge en línia, us donem cobertura.

Emmagatzematge al núvol més barat: no sempre és la millor idea

Durant els últims cinc anys observant la indústria, una cosa és certa: com més barat sigui un servei, més probabilitats tingui de sortir del negoci aviat. 

Una vegada que veieu una oferta “de tota la vida” d’un servei d’emmagatzematge en núvol il·limitat que es troba massa bé per ser veritat, el més probable és. 

Un bon emmagatzematge en línia “barat” costa al voltant de 10 dòlars al mes. Això no us proporcionarà espai al núvol il·limitat, però normalment al voltant de la marca d’1TB, prou per emmagatzemar vídeos, fotos i documents.. 

Un dels nostres millors serveis, per exemple, Sync.com ofereix fins i tot 2 GB de magatzematge per menys de 10 dòlars al mes, i una seguretat excepcional que manca de Dropbox.

Les nostres recomanacions són que no aneu als serveis més barats que us envien una oferta. Avalueu-ne detingudament, llegiu les nostres guies i comproveu la comparació d’emmagatzematge al núvol anterior. Per als nostres lectors alemanys, consulteu aquest bonic article sobre Sonntagmorgen.com.

Taula de continguts

Tot sobre emmagatzematge al núvol

 • Terminologia
 • Emmagatzematge al núvol: per què l’utilitzem
 • Definició
 • Casos d’ús
 • Avantatges & Desavantatges
 • Emmagatzematge gratuït al núvol

Millors proveïdors d’emmagatzematge al núvol

 • Sync.com
 • pCloud
 • SugarSync
 • Livedrive

Millors proveïdors de còpia de seguretat en línia

 • Accident
 • Condueixo
 • Retardada
 • Carbonita
 • Còpia de seguretat en línia SOS

Comparació d’emmagatzematge en línia

 • Còpia de seguretat en línia: què és exactament
 • Còpia de seguretat en línia i còpia de seguretat del núvol: hi ha alguna diferència?
 • Còpia de seguretat del núvol il·limitada
 • Quanta quantitat d’emmagatzematge de còpia de seguretat necessiteu?

S'han explicat sistemes d'emmagatzematge al núvol

Comparació d’emmagatzematge al núvol: què busqueu “núvol”?

Probablement, heu trobat el nostre gràfic de comparació mitjançant un motor de cerca que cerca el millor emmagatzematge en núvol dels vostres fitxers. Però esteu buscant un servei com Dropbox que sincronitzi i comparteixi fitxers, o necessiteu més un servei per fer còpies de seguretat de fitxers al núvol com Backblaze o Crashplan? Abans de poder-vos donar cap recomanació, és vital conèixer les vostres necessitats. Per tant, aclarim un parell d’aquests conceptes i termes del núvol complicats:

Emmagatzematge al núvol explicat en termes senzills

Termes del núvol explicats: *

T’ajudem a comprendre la diferent terminologia del núvol perquè puguis estar segur de conèixer la diferència.

Emmagatzematge al núvol

Aquest és el terme general d’emmagatzematge de fitxers en línia. Una suposició habitual és que inclou sincronització, compartició i col·laboració de fitxers on una còpia local sempre està present a l’ordinador de l’usuari.

Còpia de seguretat en línia / còpia de seguretat del núvol

La còpia de seguretat al núvol també és una forma d’emmagatzematge al núvol, però sense sincronització de fitxers. Es centra principalment en la còpia de seguretat, és a dir, es crea una còpia del disc dur al núvol.

Emmagatzematge en línia

Emmagatzemar fitxers en línia sense tenir una còpia local en un ordinador. Per editar un fitxer, cal descarregar-lo del web o d’una aplicació específica.

Sincronitza i comparteix el fitxer

Pertany a l’espai d’emmagatzematge al núvol i connecta una carpeta del projecte al núvol de manera que tots els fitxers siguin iguals a tots els dispositius connectats per a tots els usuaris que participen en la compartició.

Hosters / Cyberlockers amb un sol clic

Només amb finalitats d’emmagatzematge en línia i molt utilitzat a la comunitat il·legal d’intercanvi de fitxers a causa del seu anonimat.

* Aquesta és només una visió ràpida, a continuació trobareu una explicació més detallada quan feu clic als hiperenllaços.

Torna al gràfic de comparació

Definició d’emmagatzematge en núvol

L’emmagatzematge al núvol és probablement el terme general de tots els serveis que figuren a la nostra comparació i ressenyes. Tots els proveïdors transfereixen i emmagatzemen dades al núvol, cosa que significa essencialment en ordinadors o servidors situats a tot el món que es fan accessibles a través d’internet.

Quan les persones busquen aquest terme en línia, de seguida pensen en Dropbox, Google Drive o OneDrive perquè aquests són els serveis (en particular Dropbox) que van encunyar el terme i van fer que la sincronització i la compartició de fitxers estiguin disponibles per a l’usuari final en lloc de només empreses..

En termes molt senzills, un proveïdor d’emmagatzematge en núvol (l’empresa d’allotjament) instal·la un programa client a l’ordinador d’un usuari. Aleshores, aquest programa transmet qualsevol fitxer que un usuari tria per Internet al proveïdor de serveis perquè aquests fitxers puguin ser compartits i accedir fàcilment en altres dispositius propietat del mateix usuari..

Pot ser un dispositiu mòbil, un ordinador portàtil o un escriptori amb sistema operatiu Windows o Macintosh. Tots els canvis realitzats a les dades que s’ha de sincronitzar entre dispositius s’actualitzen en temps real a totes les màquines on està instal·lat el programari al núvol.

Per què el faig servir …

Amb emmagatzematge en núvol, tinc tots els fitxers que necessito al meu abast perquè els projectes actuals es sincronitzen a tots els meus dispositius en temps real, no importa si hi ha presentacions, fulls de càlcul o vídeos grans. Estic utilitzant emmagatzematge al núvol per treballar amb el meu equip remot i compartir fotos amb la meva àvia alhora.

Si s’utilitza correctament, fins i tot puc alliberar algun espai del disc dur només sincronitzant i baixant els fitxers que necessito realment al meu equip. 

Mauricio Prinzlau - Expert en emmagatzematge al núvol a

Emmagatzematge en línia en línia

Per tant, suposem que un usuari disposa de tres dispositius: un PC d’escriptori un ordinador portàtil i un dispositiu mòbil i que instal·la Dropbox (o qualsevol altre servei d’emmagatzematge en núvol) en tots ells. Després hi ha un total de 4 còpies de cada fitxer disponibles: una còpia a cada dispositiu i una altra a l’anomenat “núvol”.

Emmagatzema dades al núvol
Desant un fitxer a la seva portàtil carregarà els canvis al núvol on els algoritmes comparen la nova còpia amb les altres còpies de les seves màquines i, a continuació, decideixen quina és la versió més actual. D’aquesta manera, l’usuari sempre pot estar segur de treballar en el fitxer correcte en qualsevol moment.

Els proveïdors d’emmagatzematge al núvol no només poden sincronitzar fitxers, sinó que els posen a l’abast d’una altra persona o fins i tot d’un grup de persones compartint-los. La còpia en núvol d’un fitxer està disponible per a tercers. Ara hi ha dos conceptes importants per entendre: enllaços públics i privats. Amb un enllaç públic, qualsevol persona amb aquest enllaç pot accedir a un fitxer o carpeta, mentre que un enllaç privat només és accessible prèvia invitació i generalment requereix que els usuaris convidats crein un compte amb l’empresa d’emmagatzematge en núvol. Ara, que enteneu què és l’emmagatzematge al núvol i què és, ja podeu veure les infinites possibilitats:

Torna al gràfic de comparació

Serveis il·limitats d’emmagatzematge en núvol: és possible?

El núvol té moltes aplicacions. Hem recollit una llista de coses que podeu fer i de com el núvol us pot ajudar a treballar de manera més eficient.

No hi ha fitxers adjunts per correu electrònic amb emmagatzematge al núvol

No hi ha més fitxers adjunts per correu electrònic

Els fitxers adjunts de correu electrònic grans són un dolor, és difícil saber si realment arriben de forma segura al destinatari. Com que els fitxers es poden compartir amb un enllaç públic, aquest enllaç es pot enviar per correu electrònic a un destinatari on es pot descarregar.

No hi ha més noms de fitxers akward

No hi ha noms més desagradables de fitxers com final, 1 final, final final

Totes les versions d’un fitxer d’un document, presentació, full de càlcul o qualsevol fitxer d’aquesta matèria es guarden al núvol. Totes les parts que tinguin accés a aquest fitxer o carpeta sempre veuran la versió actual sense importar qui l’hagi editat per última vegada. El que va ser una cadena interminable de nous documents, el nombre de fitxer que la creativitat va disminuir en cada versió es combina ara en un sol fitxer.

Sincronitza i comparteix el fitxer

Sabent que tots els fitxers sempre hi són, com també la sincronització de fitxers

No importa si esteu a l’aeroport, a una cafeteria, a un espai de treball, viatjant, a l’oficina, a casa, tots els fitxers crucials sempre estan disponibles i no heu de recordar-los de transferir-los a un polze USB. conduïu o fins i tot envieu un correu electrònic perquè els fitxers es sincronitzen mitjançant el programari d’emmagatzematge en núvol a través dels vostres dispositius (mòbils).

Còpies de seguretat de núvol

Emmagatzematge de fitxers al núvol per a còpies de seguretat

Els serveis d’emmagatzematge de fitxers en núvol poden servir com a còpia de seguretat ràpida, ja que hi ha disponibles diverses versions d’un sol fitxer al núvol i en altres dispositius. Així, si es produeix un desallotjament d’ordinador, tenir una subscripció amb un servei d’emmagatzematge en núvol permet restaurar ràpidament els fitxers perduts.

Col·laboració en núvol

Emmagatzematge en línia per a la col·laboració

Un dels principals beneficis de serveis com Dropbox és, certament, la col·laboració amb un equip virtual repartit pels diferents continents. Tots els membres d’un equip poden tenir accés a una carpeta compartida i carregar i descarregar dades, de manera que tots estan a la mateixa pàgina amb l’estat del projecte. Tot i que algú de l’equip comet un error, la majoria dels serveis ofereixen “versionar fitxers”, cosa que significa que l’administrador pot tornar enrere i recuperar fitxers suprimits o versions anteriors del mateix fitxer..

Accés als fitxers fora de línia

Millor emmagatzematge en línia per accedir fora de línia?

Tot i que s’anomenen proveïdors d’emmagatzematge en núvol, amb la sincronització de fitxers esmentada anteriorment, tots els fitxers estan disponibles fora de línia. Per tant, és possible treballar en un projecte amb una connexió a Internet feble o inexistent. Un cop tornats a connectar, els canvis es carreguen automàticament.

Torna al gràfic de comparació

Opcions d'emmagatzematge en núvol principals

Les millors opcions d’emmagatzematge en núvol que ens agraden

Desafortunadament, no hi ha una solució única per adaptar-se a la mida. Heu de mirar atentament els vostres requisits i seleccionar un servei amb l’ajuda del nostre gràfic de comparació. A continuació, es mostren alguns serveis que els nostres lectors ens agraden molt. 

Sync.com 

Sync.com és un proveïdor força nou al bloc. Amb seu a Canadà, rivalitzen amb Dropbox tant en facilitat d’ús com en velocitat de sincronització. Tot i això, ofereixen una cosa molt més valuosa: seguretat de coneixement zero. Les dades de l’usuari es xifren de punta a punta, per tant, ningú més que l’usuari pot veure les dades de manera clara. Sync ofereix aplicacions mòbils tant per a iOS com per a Android i està disponible tant per a Mac com per a Windows. Malauradament, un client de Linux encara no és al full de ruta.

Visiteu www.sync.com

Llegiu la ressenya

pCloud

pCloud Review
pCloud es pot considerar un dels jugadors més nous del bloc i inclouen un preu interessant. Els usuaris poden obtenir un emmagatzematge gratuït de 20 GB. Els seus nivells de pagament també tenen un preu raonable:

El client obté 1 TB d’emmagatzematge per 7.99 dòlars al mes i s’estalviaran uns dòlars en comparació amb Dropbox o Google Drive. pCloud permet als clients configurar-lo com a unitat de núvol, cosa que significa que els fitxers emmagatzemats a pCloud no han d’estar disponibles localment als discs durs de l’usuari. Malauradament, si voleu tenir seguretat addicional, haureu de pagar una quota addicional per pCloud Crypto.

Els usuaris de negocis obtenen 5TB d’emmagatzematge. Aquest pla inclou un mínim de 5 usuaris, cada un amb 1 TB d’emmagatzematge. Aquests plans us fixen a 49,95 dòlars mensuals, i cada usuari addicional costarà 10 dòlars.

pCloud està disponible per a Windows i Mac i una bona notícia per als usuaris de Linux, que també poden descarregar un client. Les seves aplicacions mòbils tenen una bellesa i estan disponibles a les botigues d’aplicacions iOS i Android.

Pros

Contres

Visiteu www.pcloud.com

Llegiu la ressenya

SugarSync

Revisió empresarial de SugarSync
Com el nom ja indica, SugarSync és un servei centrat en la sincronització i la compartició de fitxers, però també permeten als usuaris executar treballs de còpia de seguretat en segon pla. El que és bo amb SugarSync és que permeten als usuaris seleccionar qualsevol carpeta d’un ordinador per sincronitzar-se amb el seu núvol, a diferència de Dropbox, on els clients han de triar una carpeta a les seves màquines. SugarSync està disponible en molts sabors diferents a partir de 100 GB per 7,49 $ / mes. Més car que Dropbox, però val la pena els diners addicionals per a la flexibilitat.

L’aplicació d’emmagatzematge de fitxers en línia de SugarSync està disponible per a Windows i Mac i els sospitosos habituals per a clients mòbils: Android i iOS.

Pros

Contres

Visita SugarSync

Llegiu la ressenya

Livedrive

Revisió Livedrive
El lloc web i el servei de Livedrive no han canviat gaire en els darrers 4 anys. Des de fora Livedrive no ha canviat gaire en els darrers anys, el seu lloc web i els seus plans continuen sent els mateixos de sempre. Tanmateix, tinc la sensació ja que han estat adquirits per J2 Global, les coses van movent-se millor: han actualitzat el seu programari client a un aspecte més modern, les velocitats de càrrega han augmentat i estic satisfet amb l’experiència. És un d’aquells proveïdors que combinen la sincronització de fitxers i la comparteixen amb les còpies de seguretat del núvol (si esteu disposats a despesar els diners en efectiu de la suite Pro), però els usuaris que busquen una còpia de seguretat o una sincronització poden triar plans més barats. A diferència d’altres serveis Livedrive també permet als usuaris fer còpies de seguretat de les unitats NAS. Si teniu molts fitxers a sincronitzar, us encantarà la funció de sincronització LAN de Livedrive que accelera de forma important el procés, si totes les vostres màquines es troben a la mateixa xarxa. Els clients estan disponibles per a Windows i Mac i per a dispositius iOS, Android i Windows 8.

Pros

Contres

Visiteu www.livedrive.com

Llegiu la ressenya

Altres marques a conèixer …

 • SpiderOakONE
 • MEGA
 • Dropbox
 • Sincronia
 • Google Drive
 • OneDrive
 • Caixa
 • MediaFire
 • Còpia (descatalogada)
 • Tresorit
 • Cubby
 • CloudMe
 • Bitcasa
 • OpenDrive
 • hubiC
 • ZipCloud
 • pogoplug
 • Amazon Cloud Drive
 • Yandex.Disk
 • 4Sync

Torna al gràfic de comparació

Avantatges d’emmagatzematge al núvol & Desavantatges

Hi ha alguns avantatges i desavantatges quan utilitzeu proveïdors d’emmagatzematge en núvol per a les vostres dades. Aquí hi ha alguns a considerar:

Avantatges

Desavantatges

Torna al gràfic de comparació

Emmagatzematge gratuït al núvol

Emmagatzematge gratuït al núvol

L’emmagatzematge gratuït al núvol sembla estar disponible en abundància en aquests dies, a partir de 2 GB (Dropbox) i 15 GB (Google Drive) a 50 GB per a MEGA.nz. Tot i que gratuïtament és prou bo per provar si un servei funciona o no, inclou una varietat de restriccions que els usuaris han de tenir en compte. Permet abordar els avantatges i els contres de l’emmagatzematge gratuït amb una comparació de costat i mostra un parell de serveis que ofereixen emmagatzematge gratuït.

Avantatges

Desavantatges

* Tingueu en compte, però, que hi ha serveis gratuïts que ofereixen un excel·lent xifratge per a aquests comptes, com ara MEGA, Tresorit, Sync.com i molt més.
** Això pot ser un desavantatge com vam veure amb Copy.com: van permetre als usuaris augmentar l’emmagatzematge gratuït fins a 200 GB i ara per defecte.

Torna al gràfic de comparació

Serveis d’emmagatzematge al núvol per a ús empresarial, comercial o personal?

Els serveis d’emmagatzematge al núvol es poden utilitzar per a ús personal i empresarial. Tot i això, els requisits difereixen molt els uns dels altres. Si bé des del punt de vista del consumidor és la principal preocupació, la prioritat es desplaça cap a la privadesa i la seguretat en un entorn empresarial o empresarial..

Per exemple, les empreses necessiten un control més granular sobre els fitxers compartits. Han de ser capaços d’establir els permisos de carpetes cas per cas i fins i tot controlar les subcarpetes. Aquest és un únic exemple. A continuació, es mostra una taula de comparació que mostra la diferència entre l’emmagatzematge en núvol de tipus consumidor i el negoci / empresa.

Emmagatzematge al núvol empresarial
Els serveis d’emmagatzematge en núvol empresarial s’anomenen generalment proveïdors Enterprise File Sync i Share (EFSS) perquè es centren en la col·laboració empresarial i l’activació mòbil. El quadrant màgic de Gartner per als proveïdors de sincronització i compartició de fitxers compara aquests serveis cada any i tria els que dirigeixen el camp. Mentre que Dropbox for Business guanya cada vegada més tracció, encara els utilitza principalment els usuaris finals.

Els venedors més populars són Egnyte, que han fet popular el model de núvol híbrid i Box, conegut per la seva àmplia gamma d’integracions en aplicacions de tercers com Salesforce. L’anàlisi de Gartner classifica Citrix Sharefile com a líder del mercat actual dels venedors de Enterprise File Sync i Share, però, generalment, s’orienten més a l’empresa amb 10 o més usuaris. Si us interessa mirar les opcions d’emmagatzematge en núvol per a la petita empresa, podeu consultar el nostre gràfic de comparació.

Torna al gràfic de comparació

Còpia de seguretat en línia

Còpia de seguretat en línia per a particulars
Quan s’utilitza un equip de servei de còpia de seguretat en línia, les dades s’emmagatzemen al núvol, però funciona de manera diferent de les aplicacions d’emmagatzematge en núvol: les còpies de seguretat en línia produeixen una còpia exacta d’un disc dur i transfereixen tota l’estructura de fitxers i carpetes al proveïdor de serveis de còpia de seguretat en línia. Aquest procés de rèplica és molt convenient perquè els usuaris no s’han de recordar de copiar i enganxar fitxers importants en una carpeta específica. Els usuaris d’Apple poden conèixer aquest procediment des de Time Machine on es copia el disc dur complet en una altra unitat.

Ara, els serveis de còpia de seguretat en línia poden funcionar com a treballs programats un cop al dia, setmana o mes o bé de forma contínua, de manera que cada vegada que un fitxer canvia, es penja immediatament als servidors de l’empresa. Si l’ample de banda i la CPU ho permeten, sempre us recomanem que activeu còpies de seguretat contínues.

En els darrers anys, els proveïdors de serveis de còpia de seguretat en línia han trobat el seu animal de companyia preferit per a màrqueting impulsant la paraula “il·limitada” en la seva còpia de màrqueting. El que signifiquen, per descomptat, és que no posaran cap restricció als fitxers que un usuari pengi dins de la seva política d’ús raonable. Els usuaris experimentats coneixen aquest anunci dels serveis d’allotjament web que ofereixen una amplada de banda il·limitada. Tot i això, les polítiques d’ús just en general són força elevades en l’interval de terabytes, per la qual cosa els usuaris d’ordinadors mitjans no s’han de preocupar de “quedar-se sense espai”..

L’aposta segura és anar amb qualsevol servei de còpia de seguretat il·limitat que valorem altament, per exemple Backblaze, Crashplan o Carbonite, perquè també podeu fer còpies de seguretat de discs durs externs o dispositius NAS i no us haureu de preocupar mai per problemes d’espai..

Si necessiteu funcions addicionals, com ara la sincronització de fitxers i la compartició de fitxers, heu de triar amb atenció el proveïdor de còpia de seguretat en línia, ja que no tots els serveis tenen aquestes funcions. Consulteu alguns exemples de IDrive, Acronis True Image Cloud, Jottacloud, Justcloud o Livedrive.

A continuació, oferim alguns suggeriments de serveis de còpia de seguretat en línia que us recomanem que feu un cop d’ull:

Torna al gràfic de comparació

5 millors opcions de còpia de seguretat en línia que ens agraden

Sabem que pot resultar aclaparador escollint l’opció correcta. El mercat està força saturat amb més de 50 proveïdors, de manera que us mostrem els nostres cinc preferits que han demostrat un alt nivell de rendiment i cosistència durant els darrers anys..

Accident

Revisió de accidents
Crashplan ha estat el nostre servei de còpia de seguretat en núvol més recomanat perquè fa anys que ofereix experiències realment il·limitades (si estan configurades correctament). Pràcticament no hi ha limitacions quant a quantes dades podeu fer una còpia de seguretat, quantes versions podeu emmagatzemar o les mides de fitxer, fins i tot una base de dades de correu electrònic de Outlook de 10 GB és una còpia de seguretat adequada.

Llavors, on és la captura? Hem experimentat velocitats de còpia de seguretat força lentes des de la nostra ubicació a Europa. Els clients dels EUA no semblen tenir aquest problema. En qualsevol cas, sempre fa temps per fer una còpia de seguretat d’una gran quantitat de fitxers, però Crashplan fa un treball fantàstic amb un senzill enfocament de configuració. Els usuaris poden triar el pla de la família que permet fer còpies de seguretat de fins a 5 ordinadors / dispositius.

Visiteu www.crashplan.com

Llegiu la ressenya

Condueixo

Revisió IDrive
Amb els anys, IDrive s’ha convertit en un servei híbrid: a partir d’oferir només còpies de seguretat en núvol, ara s’han aventurat a compartir joc i sincronitzar fitxers i s’ho estan passant bastant bé. No obstant això, els consumidors han d’utilitzar IDrive per allò que es va fer originalment: les còpies de seguretat del núvol.

IDrive ofereix als usuaris finals tot un seguit d’opcions de personalització de còpies de seguretat des de crear diversos conjunts de còpia de seguretat, configuració de programes de còpies de seguretat granular per protegir les seves còpies de seguretat amb una clau de xifrat personal que només l’usuari coneix i posseeix. A les nostres proves penjant 10 GB no va ser la solució més ràpida, però va afegir tots els fitxers en poc més d’una hora. IDrive no és un servei il·limitat, però té plans d’1TB molt assequibles a partir de 5 dòlars mensuals.

Interessant: els subscriptors pagats poden obtenir 1 enviament físic de les seves dades de forma gratuïta, que facilita el procés de recuperació / recuperació de forma molt significativa.

Visiteu www.idrive.com

Llegiu la ressenya

Retardada

Revisió de retrocessos
El backblaze ha estat el meu servei de còpia de seguretat de Goto per recomanar a la part menys alfabetitzada de la meva família i amics. És molt fàcil de configurar: instal·leu el client, inicieu la còpia de seguretat i feu una còpia de seguretat de tot el que hi ha al vostre disc dur, excepte els sistemes i fitxers d’aplicació. Els usuaris poden excloure les carpetes o fitxers que no volen fer una còpia de seguretat, per exemple, sempre exclou la meva carpeta de descàrregues, ja que qualsevol cosa que emmagatzemi allà sempre la puc tornar a descarregar.

Això estalvia amplada de banda i temps de còpia de seguretat general. El retrocés de seguretat es fa ràpidament: si ho permeten i configura els fils a 10. Això pot reduir la resta d’aplicacions de xarxa, per exemple, sessió d’escriptori remota i similars. El procés de restauració de Backblaze és poc complicat, ja que només podeu descarregar fitxers zip des del client web. En general, els usuaris poden obtenir Backblaze a un preu molt assequible per només 5 dòlars al mes o 50 dòlars per any. Al meu parer, això no és molt inspirador.

Visiteu www.backblaze.com

Llegiu la ressenya

Carbonita

Pàgina inicial de revisió de carbonites
Carbonite és un altre servei de còpia de seguretat en línia decent, però, la versió de Windows és molt superior a l’edició de Mac: els usuaris de Mac han d’anar sense còpies de seguretat externs del disc dur ni còpies de seguretat d’imatges de mirall. Si ets un usuari de Windows, però, Carbonite té molt a oferir i és sens dubte una de les millors solucions que hi ha.

Els usuaris que s’inscriguin al pla principal per import de 149 dòlars / any reben una restauració gratuïta al servei de portes on s’envia un disc dur en cas de desastre. La còpia de seguretat en núvol es configura fàcilment i funciona automàticament si els usuaris no tenen ganes de seleccionar fitxers i carpetes. Carbonite realitzarà una còpia de seguretat contínua dels fitxers en un segon pla, si es fa una còpia de seguretat de fitxers de vídeo automàticament, els clients han de triar com a mínim el pla principal.

Afortunadament, Carbonite es va desfer d’algunes polítiques que limiten l’ample de banda i ofereix als usuaris una experiència realment il·limitada.

Pros

 • Còpia de seguretat del núvol molt segura mitjançant claus de xifrat privat
 • Procés de configuració fàcil, fins i tot per a usuaris novells
 • Programari de client decent

Contres

 • Cap intercanvi i sincronització de fitxers (finalitzada des d’abril de 2016)
 • Malauradament, no hi ha còpies de seguretat de les NAS a les edicions personals
 • De vegades sembla que les còpies de seguretat lentes es limiten a 10 Mbit / s

Visiteu www.carbonite.com

Llegiu la ressenya

Còpia de seguretat en línia SOS

Revisió de còpia de seguretat en línia de SOS
SOS Online Backup arriba amb un preu il·limitat agressiu: 7,99 dòlars al mes és bastant bo. Hi ha alguns detalls que els usuaris han de tenir en compte: d’una banda, SOS requereix suficient espai de disc dur gratuït per a fitxers en memòria cau, és a dir, si feu una còpia de seguretat de 10 GB d’espai Còpia de seguretat en línia SOS pot requerir 10 GB d’espai addicional per a la memòria cau. Fitxers.

D’altra banda, no hi ha cap opció de còpia de seguretat contínua disponible, però els usuaris poden agafar el programa per hora, però. SOS no és el servei de còpia de seguretat en núvol més ràpid de la nostra prova i es va trigar una mica fins que la connexió va tenir una mitjana aproximada de 7Mbit / s. Per a aquells usuaris que vulguin compartir fitxers, SOS Online Backup té una opció per compartir fitxers, segons el seu lloc web que sigui. A la pràctica, està implementat de la pitjor manera possible que mai he vist en una aplicació de còpia de seguretat. Em va costar gairebé 30 minuts per trobar-lo.

Si busqueu solucions per compartir fitxers, mireu un altre lloc. Tanmateix, les còpies de seguretat funcionen molt bé i el fet que SOS emmagatzemi versions il·limitades de fitxers satisfarà les necessitats de la majoria de la gent. A Cloudwards, recomanem que les persones utilitzin diferents aplicacions per a còpia de seguretat i emmagatzematge al núvol.

Pros

 • Un preu il·limitat assequible per a fins a 5 ordinadors i dispositius mòbils il·limitats
 • Procés de configuració fàcil, però no us baseu en la selecció de còpies de seguretat automàtica
 • Les restauracions es poden executar a la ruta de la carpeta desitjada

Contres

 • Versió de Mac més dèbil que la contrapart de Windows
 • Una terrible implementació de la característica de compartir fitxers, la qual cosa em fa saber si realment volen que la gent comparteixi fitxers
 • Velocitat de transferència del mediocre de fins a 7Mbit / s

Visiteu la còpia de seguretat en línia de SOS

 

Llegiu la ressenya

Altres marques a conèixer …

 • SpiderOakONE
 • degoo
 • Dúplica
 • Jottacloud
 • mimedia
 • ADRIURE
 • StorageGuardian
 • memopal
 • JungleDisk
 • Simfòmica
 • Acronis Cloud
 • ElephantDrive
 • SurDoc
 • Molt
 • Cifertita
 • La còpia de seguretat del meu ordinador
 • Zoolz
 • IBackup
 • nòmadesk
 • Còpia de seguretat en línia de Norton
 • AltDrive
 • Dipòsit de dades
 • SafeSync
 • MyOtherDrive
 • Defensa total

Còpia de seguretat del núvol

Còpia de seguretat en línia per a particulars
La còpia de seguretat en núvol és essencialment un sinònim de còpia de seguretat en línia perquè descriu exactament el mateix. De fet, el terme còpia de seguretat del núvol és cada vegada més popular. S’utilitzava àmpliament només en el sector empresarial, però ara tothom entén què s’entén amb el núvol.

A Cloudwards.net utilitzem aquests termes de còpia de seguretat de forma intercanviable, de manera que esperem que això aclareixi uns quants dubtes. La llista que es proporciona al nostre gràfic de comparació es basa en serveis basats en funcions, fiabilitat, velocitat, seguretat i atenció al client. En cap cas els nostres rànquings són un producte final, tot i que, en canvi, us pot servir de punt de partida perquè podeu filtrar les funcions segons els vostres requisits.

Wiki emmagatzematge al núvol

Wiki emmagatzematge al núvol

Estem treballant a la nostra secció wiki per proporcionar als nouvinguts al núvol una manera senzilla de comprovar els termes que s’utilitzen amb freqüència als llocs web dels venedors. Alguns d’aquests termes s’utilitzen de forma intercanviable, cosa que fa difícil determinar per a què s’utilitzen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me