VyprVPN vs ExpressVPN: Quin serà el que us servirà millor el 2020?

Si heu llegit la nostra crítica ExpressVPN, sabeu que ofereix un dels millors serveis VPN del mercat. Això és degut a la seva excel·lent velocitat, a la seva forta seguretat i a la política de privadesa hermètica. El mercat VPN és competitiu, però, ExpressVPN ha de defensar el seu títol davant dels molts competidors que també volen ser els millors. 


En aquest article, ExpressVPN no s’acosta cap a VyprVPN. Si feu una ullada a la nostra revisió de VyprVPN, veureu que té una base sòlida per ser un dels principals competidors del mercat VPN, però ha perdut molts punts sobre problemes concrets, com ara un client obsolet i un servei al client deficient.. 

Anirem a executar les VPN a través de les nostres proves per veure fins a quin punt queda ExpressVPN comparat amb un altre servei sòlid.

Configuració d’una baralla: ExpressVPN vs VyprVPN

Com en qualsevol competició individual, cal establir unes regles per determinar un guanyador just. A les nostres revisions de VPN, mirem nou categories per donar una visió holística d’un servei VPN. Investiguem coses des de qualsevol angle, inclòs el suport al client i el rendiment en streaming.

Tanmateix, en els amunts directes, restringim això a només cinc categories. Això vol dir que coses com la privadesa, tot i que tractades per si mateixes en ressenyes dedicades, es consolidaran en altres seccions.

Els cinc torns són característiques, preus, facilitat d’ús, velocitat i seguretat. Veurem els proveïdors de manera individualitzada a cada secció, després comparem allò que ofereixen les VPNs i escollirem un guanyador. Es dona un punt per a cada secció que guanyi una VPN, i la que obtingui més punts serà el guanyador global.

1

Característiques

Una de les coses més importants per examinar amb qualsevol programari són les funcions integrades. Algunes funcions són essencials per a les VPN, de manera que qualsevol VPN sense elles perdrà punts automàticament.. 

La principal característica que busquem és un interruptor mortal perquè és fonamental per garantir la seguretat. Les opcions DNS també són agradables de veure. També mirem en quins dispositius es pot instal·lar la VPN. A part d’aquestes, les funcions addicionals només poden ajudar la VPN als nostres ulls.

ExpressVPN

ExpressVPN fa un bon treball per oferir una experiència racionalitzada a la superfície, permetent a aquells que volen una solució plug-and-play la utilitzen com a tal. Dit això, quan obriu el menú d’opcions, es mostra un impressionant conjunt de funcions. 

Hi ha moltes opcions de protocol, que veurem més a la secció “seguretat i privacitat”. També hi ha diverses opcions de posada en marxa, inclosa la posada en marxa del client a la posada en marxa i la connexió a la darrera ubicació utilitzada automàticament.

Hi ha un interruptor de matança, fonamental per a la seguretat, i podeu permetre o evitar que altres dispositius es connectin al vostre ordinador mentre el VPN estigui activat. És útil per evitar que altres ordinadors us puguin tocar a la vostra si teniu accés WiFi públic i us facilita la configuració quan torneu a casa per deixar que les impressores i altres dispositius es comuniquin amb la vostra màquina..

expressvpn-review-settings

Addicionalment, ExpressVPN té una gran característica de túnel dividit. Us permet triar quins programes del vostre ordinador utilitzen la connexió segura de la VPN i quins usen la connexió sense protecció més ràpida. És una característica rara que ofereix molta funcionalitat (consulteu la nostra revisió de StrongVPN per a un altre proveïdor que en tingui).

El client també us permet utilitzar els servidors DNS de ExpressVPN, la qual cosa impedeix que la vostra informació es llisqui per les esquerdes i acabi al DNS del proveïdor de serveis d’internet.. 

ExpressVPN és compatible amb molts dispositius, inclosos Windows, macOS, Linux, Android i iOS. A més a més, es pot configurar la VPN al vostre enrutador de manera que cada dispositiu de casa vostra estigui protegit des del moment en què es connecta a Internet. ExpressVPN també té extensions del navegador per a Google Chrome i Mozilla Firefox, així com aplicacions per a PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

VyprVPN

VyprVPN admet un bon nombre d’opcions de protocol, inclòs el seu propi protocol Chameleon, que es basa en OpenVPN i està especialitzat per emmascarar el fet que es tracta d’una connexió VPN. Això ajuda en accedir a contingut geoblocat, com ara BBC iPlayer. 

VyprVPN es pot configurar per connectar-se automàticament a la posada en marxa de Windows i inclou un interruptor de matança, que, com s’ha esmentat, és essencial perquè qualsevol VPN es consideri segura. També podeu dir a VyprVPN que torni a connectar la VPN si es perd la connexió.

vyprvpn-revisió-avançada-configuració

També podeu configurar xarxes de confiança i de confiança, cosa que us permet, per exemple, no utilitzar la VPN a casa, sinó connectar-vos automàticament a la VPN quan hi ha WiFi pública. VyprVPN també us permet utilitzar el seu servidor DNS o un DNS de tercers que escolliu.

Finalment, VyprVPN ofereix una cobertura sòlida per a tots els dispositius principals, inclosos Windows, macOS, Android i iOS. També es pot configurar en routers per protegir tots els dispositius de casa i alguns televisors intel·ligents. 

Primer Pensament

Tot i que VyprVPN ofereix més funcions que moltes de les VPN del mercat, no pot competir amb la gran quantitat de funcions que ofereix ExpressVPN. ExpressVPN ha dividit el túnel, que és rar i molt útil per a molta gent i admet més sistemes operatius i maquinari que qualsevol VPN que hem vist.

Ronda: Punt de característiques per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de VyprVPN

2

Preu

El preu és una de les categories més puntuables. Quasi pràcticament tot és objectiu i es poden comparar coses iguals amb facilitat. 

Dit això, la fixació de preus és important per a moltes persones. Ningú vol gastar els seus diners en alguna cosa que no val la pena. Una VPN assequible pot recuperar punts si no hi ha altres àrees.

ExpressVPN 

El preu de ExpressVPN és pronunciat en comparació amb la majoria d’opcions, però no s’entén en un territori molt car, com Hide.me, sobre el que podeu llegir més informació a la nostra revisió Hide.me. Se situa en el que considerem un preu just, ja que és probablement la millor VPN del mercat. 

ExpressVPN només ofereix un pla i només inclou cinc connexions. L’única manera d’afegir més connexions és obtenir un segon compte, que és més complicat del que hauria de ser augmentar el nombre de dispositius que podeu utilitzar. 

El preu mensual és aproximat, però és igual a allò que s’hauria d’esperar d’un competidor de primera línia com ExpressVPN. Els preus de sis mesos i de 15 mesos són més favorables, però encara no són tan forts com els de CyberGhost, que té descomptes enormes per a inscripcions a llarg termini. Podeu llegir més informació sobre això en la nostra crítica de CyberGhost.

Podeu pagar amb targeta de crèdit, PayPal, bitcoin i un grapat d’opcions més obscures, com Sofort i Mint. El pagament de Bitcoin és excel·lent per a aquells que vulguin maximitzar el seu anonimat i cada vegada és més difícil trobar-lo amb els proveïdors de VPN. 

Finalment, tot i que ExpressVPN no ofereix cap prova gratuïta, proporciona una garantia de devolució de 30 dies.

VyprVPN

VyprVPN té un pla de dos nivells on se li dóna l’opció d’obtenir un paquet més bàsic o un paquet Premium. El paquet Premium té el mateix preu que ExpressVPN, però es poden obtenir grans descomptes si aneu a un pla anual.

A diferència de ExpressVPN, el pla bàsic té tres connexions. També manca el protocol Chameleon, que examinarem una mica més a la secció “seguretat i privacitat”. VyprVPN accepta targetes de crèdit i PayPal, però no té bitcoin ni cap altra forma de pagament obscura.. 

Tot i que VyprVPN ofereix una forma de prova gratuïta, és enganyós. La prova de tres dies encara requereix que introduïu la informació de pagament com si adquiríssiu un pla. Aleshores, espera tres dies per cobrar-vos i començar el vostre servei. Una prova realment gratuïta seria fantàstica, com les que es troben al nostre servei de VPN gratuït.

Ronda dos pensaments

Com vam assenyalar, ExpressVPN és ric i funcionalitzat per obtenir una experiència excel·lent per als usuaris. Per aquestes raons, pot obtenir més problemes quan es tracta de preus. 

Dit això, perquè aquesta és la secció de preus, VyprVPN porta aquí la victòria. Ofereix plans amb més connexions i millors preus a llarg termini. També ofereix una forma de prova gratuïta i, tot i que pot ser un mètode per anomenar-ho, no deixa de ser millor del que ExpressVPN us ofereix. 

Si realment sents la necessitat de pagar amb bitcoin, però, ExpressVPN és l’única opció entre aquests dos. 

Ronda: Punt de preus de VyprVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de VyprVPN

3

Facilitat d’ús

La secció de “facilitat d’ús” és, com podríeu imaginar, la més subjectiva. Tot i així, creiem que és important abordar-ho, perquè les interaccions amb la VPN faran que la seva experiència o es trenqui. 

Us donarem una idea clara de com és fer servir cada VPN i com funciona i se sent el client. Enllaçarem aquell tipus d’usuari a qui s’adreça, si n’hi ha, i triarem el guanyador en funció del client que ofereixi una millor experiència global de l’usuari.. 

ExpressVPN

ExpressVPN té un lloc web desplegat, però arriba directament al punt i us mostra on heu d’estar eficaços. Hi ha un xat en directe a la part inferior dreta i és fàcil registrar-se o iniciar la sessió. 

En obrir el client, us ha rebut una interfície elegant i amb un mínim desordenament. Hi ha un enorme botó d’engegada al centre del client que et connecta a la VPN quan es prem i es mostra el servidor seleccionat a sota seu.

expressvpn-review-llançament

Al fer clic al servidor actual s’obrirà una finestra que mostra totes les opcions del servidor. Estan ben organitzats i es poden cercar manualment. A més, es poden ordenar per regió o es poden connectar automàticament a la ubicació que ExpressVPN consideri millor.

Les tres línies horitzontals de la part superior esquerra obren el menú que mostra el conjunt massiu de funcions que hem comentat anteriorment. Els seus menús tenen una aparença perfecta i s’adapten a l’estètica del client. 

L’experiència global amb ExpressVPN és racionalitzada i el programari es veu molt bé. L’única cosa és que en una habitació fosca o en monitors lluminosos, hi ha molts blancs que es poden veure. Un mode nocturn, com el que té accés a Internet privat, seria un excel·lent complement (consulteu la nostra ressenya sobre accés a Internet privat).

VyprVPN

VyprVPN té un disseny de lloc web comparable a ExpressVPN i molts altres proveïdors de VPN per aquest tema. Hi ha diversos botons de colors vius d’alt contrast que us permeten anar fins a on heu de fer un compte i és fàcil trobar el que busqueu. També com ExpressVPN, VyprVPN té una funció de xat en viu a la part inferior dreta en cas que necessiteu ajuda.

Pel que fa al client, les coses estan més trastocades El botó per iniciar una connexió es troba a la part superior de la pantalla i la bombolla d’ubicació que hi ha al costat, us permet canviar on us connecteu. A continuació hi ha un gràfic que mostra la velocitat de les connexions entrants i sortints. Encara més avall, us mostra l’adreça IP, el temps de connexió, l’estat del protocol i el tallafoc. 

Interfície vyprvpn-review-review

Tot i que la llista de localitzacions i menús de configuració són comparables en disseny amb el client d’ExpressVPN, VyprVPN no sembla tan refinat. La llista del servidor és més desordenada i el menú de configuració té un to gris datat que recorda programes molt antics.

Ronda de tres pensaments

Tot i que VyprVPN té un client respectable amb un bon disseny, el disseny elegant que ExpressVPN ha aconseguit és difícil de superar. Fa una gran feina només mostrar-vos el que necessiteu i presentar les coses d’una manera agradable.

Tots dos posen una interfície d’aspecte mínim davant i central i amaguen les seves funcions sota el capó, però ExpressVPN la treu millor. El gràfic i l’estètica datada de VyprVPN fan que l’ús del mateix sigui grolle i clínic, mentre que ExpressVPN se sent molt més com utilitzar una cosa elegant i moderna.

Ronda: Punt de facilitat d’ús per a ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de VyprVPN

4

Velocitat

La velocitat, com el preu, és una qüestió empírica. La nostra prova es realitza en dues parts. La primera part recull les dades de velocitat en brut que mostren les velocitats de connexió sostingudes i els temps de ping que es poden esperar de cada proveïdor. 

El segon consisteix en utilitzar la VPN per veure com funciona quan el cautxú es troba amb la carretera per assegurar-se que els números del paper es redueixen al rendiment del món real.

ExpressVPN

Veient la taula següent, sembla que ExpressVPN és consistent en les velocitats de descàrrega de servidor a servidor. Tots els servidors tenen un megabit per segon en velocitat de descàrrega i només perden una petita part de la nostra velocitat sense protecció.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit9161,8310.22
Ubicació intel·ligent-Kansas City44105,497.94
Toronto3590,577,89
Amsterdam145103,124.48
Singapur24485,472,98
Japó163100,824,84

Les velocitats de càrrega van ser similars en la seva major part, amb Japó i Hong Kong mancats notablement al respecte, probablement a causa de la distància massiva. Aquesta distància és també el que provoca els temps de ping més elevats per a aquests servidors, però això és ineludible. 

A la pràctica, ExpressVPN és tan ràpid com sembla al paper. Les coses es carreguen gairebé a l’instant, de manera que és fàcil oblidar que fins i tot teniu una VPN activada. Els vídeos es carreguen a resolució completa i no retarden ni el buffer i els llocs web se senten sensibles. El seu rendiment és el que va guanyar a ExpressVPN el primer lloc de la nostra llista de VPN més ràpida.

VyprVPN

Al paper, VyprVPN té un bon funcionament, però no tan coherent com ExpressVPN. Les seves velocitats de càrrega són un punt fort i fins i tot superen ExpressVPN en alguns casos, i alguns dels servidors mantenen les velocitats de descàrrega, però no tenen ubicacions com el Regne Unit i Hong Kong..

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (St. Louis)9178,0410.41
Chicago (recomanat)1982,658.42
Regne Unit11548,434.25
Israel16466,953,41
Japó16245,63.61
Austràlia23314.012,79

El comerç VyprVPN i ExpressVPN xoca a l’hora de fer ping, cosa que és difícil dir quina seria una millor VPN per a jocs.

VyprVPN era sensiblement més lent en el que els números suggereixen. Les coses van trigar un segon més o menys per carregar-se i la connexió va ser sovint inestable durant uns 30 segons després de la connexió VPN.

Ronda de quatre pensaments

ExpressVPN és el clar guanyador en paper, oferint no només velocitats de descàrrega elevades, sinó velocitats consistents per arrencar. Tot i que el rendiment de VyprVPN no és res per esternudar, com diem, no pot competir amb el millor gos del joc. 

ExpressVPN també va tenir un excel·lent rendiment navegant pel web, mentre que VyprVPN va lluitar de vegades.

Ronda: Punt de velocitat per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de VyprVPN

5

Seguretat i privadesa

Probablement la característica més important de qualsevol VPN és el nivell de seguretat i privacitat que ofereix. En aquesta secció, veurem com de segur és el programari del servei, així com el funcionament de la companyia i la respectació de la privadesa dels usuaris. 

També mirarem quins protocols i mètodes de xifratge s’utilitzen, a més de comprovar si hi ha coses com ara les fuites DNS per determinar la seguretat del servei..

ExpressVPN

ExpressVPN utilitza OpenVPN per defecte per al seu protocol i el combina amb el xifrat AES de 256 bits. Aquest és el millor cas per a la seguretat i ofereix una bona velocitat. ExpressVPN també admet SSTP, L2TP i PPTP. Podeu obtenir més informació sobre tot el que significa en el nostre desglossament del protocol VPN. 

ExpressVPN té una política de privadesa hermètica i no rastreja ni registra dades de trànsit, historial de navegació ni consultes DNS. Pràcticament no hi ha cap retenció de dades. L’única informació que ExpressVPN coneix de vosaltres és la informació que introduïu per crear i pagar el compte.

Tot el que necessiteu per fer un compte és una adreça de correu electrònic i és prou fàcil configurar un correu electrònic de sortida. Si pagueu amb bitcoin, el vostre paper en paper és inexistent també, cosa que converteix ExpressVPN en una, si no la més, VPN privada del mercat.

VyprVPN

Igual que ExpressVPN, VyprVPN utilitza OpenVPN aparellat amb AES 256-bit per defecte. Aquesta és la protecció de primera línia i ofereix una navegació segura, independentment de qui intenta espiar la vostra connexió. Com podeu llegir en la nostra descripció de xifratge, AES-256 és gairebé impossible de rompre durant una vida humana. 

VyprVPN també ofereix protocols L2TP i PPTP, així com una opció propietària anomenada Chameleon, que és una versió personalitzada d’OpenVPN dissenyada per desplaçar-se per sistemes de detecció de VPN, com els que fan servir Netflix i la BBC iPlayer.

Pel que fa a la privadesa, VyprVPN ho fa bé mantenint les coses curtes i dolces. Té una política sense registre i es verifica independentment per verificar aquesta reclamació. Va contractar Leviathan Security per verificar la seva conservació de registres i provar la VPN per detectar vulnerabilitats. VyprVPN va aprovar l’auditoria amb alguns problemes menors de seguretat, que va resoldre ràpidament.

Ronda de cinc pensaments

Tots dos proveïdors ofereixen xifratge AES OpenVPN i A6 de 256 bits, que és el que busquem en termes de seguretat. No hi ha cap fuga DNS detectable per part dels competidors i tots dos ofereixen un bon grapat d’altres opcions de protocol. 

A més, ambdues tenen polítiques de privadesa sòlides que no inclouen registre. Tot i que VyprVPN va ser provat per un auditor de tercers, ExpressVPN ofereix la criptomoneda com a mètode de pagament, cosa que fa difícil determinar un guanyador. Pel que fa a la seguretat i la privacitat, VyprVPN i ExpressVPN es troben a la part superior del partit, per la qual cosa aquesta ronda final finalitza en un empat.

Ronda: Seguretat i privadesa Cap guanyador clar, punts per a tots dos

Logotip ExpressVPN
Logotip de VyprVPN

6

Pensaments finals

El marcador final arriba a tres punts per ExpressVPN, un punt per VyprVPN i un empat. Com vam preveure, VyprVPN va lluitar en totes les categories en una lluita respectable i la seva actuació no serveix per res..

Dit això, ExpressVPN és el servei líder al mercat per una bona raó. Compta amb velocitats consistents i fiables, un client ben dissenyat i funcions difícils de trobar en altres llocs, com ara túnels fraccionats. 

Guanyador: ExpressVPN

Al final del dia ExpressVPN rep la nostra recomanació contundent, però si teniu curiositat sobre altres opcions de VPN, consulteu la nostra llista completa de ressenyes VPN. 

Si teniu experiència amb VyprVPN o ExpressVPN, ens agradaria escoltar-ne els comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map