PureVPN vs ExpressVPN: Una batalla actualitzada per al 2020

Actualment, ExpressVPN és la millor VPN que hem revisat, combinant una excel·lent llista de funcions, una interfície fàcil d’utilitzar i una seguretat impecable en un mateix sostre. Ha estat capaç de combinar aparells, eliminant fins i tot titans de la indústria de xarxes privades virtuals (consulteu la comparació ExpressVPN vs. NordVPN).. 


Addicionalment, ExpressVPN va enderrocar PureVPN l’última vegada que vam comparar els dos serveis. Tanmateix, després d’una auditoriosa privacitat i un lloc web renovat, PureVPN ha superat la barra que ja havia establert, cosa que significa que tornarà a ser el moment de veure qui guanya en una batalla ExpressVPN vs. PureVPN.. 

Com en totes les nostres comparacions, estem contemplant aquestes dues VPN en buit, per la qual cosa recomanem llegir la nostra revisió PureVPN i la revisió ExpressVPN per a tots els nostres pensaments. Tot i que són diferents en diverses àrees, totes dues ofereixen un servei excel·lent i, amb polítiques de reembossament generoses, ja no hi ha cap risc..

Configuració d’una baralla: ExpressVPN vs PureVPN

Abans d’entrar-hi, establim unes regles bàsiques. Comparem ExpressVPN i PureVPN en cinc rondes: característiques, preus, facilitat d’ús, velocitat i seguretat. Cadascuna d’aquestes rondes val un punt i, si el servei VPN tingui més punts al final, serà el nostre guanyador global. 

Tot i que hi ha una cruïlla natural entre rondes, farem tot el possible per limitar la qualificació a una ronda individual. Això vol dir que si el preu és bo, és bo, fins i tot si hi ha altres factors a tenir en compte. Aquests altres factors es resumeixen al final de cada ronda, per la qual cosa recomanem la lectura de les nostres reflexions completes en lloc de no apoderar-se dels guanyadors.. 

A més, la nostra feina és ser decisiva a cada ronda, però hi ha ocasionalment més coses que només un guanyador. El millor per a vosaltres pot ser diferent del nostre guanyador, segons diversos factors. En aquest cas, quan comparem dos proveïdors VPN sòlids, és difícil dir definitivament que un és millor que l’altre per a tothom..

1

Característiques

Amb una gran quantitat de VPN sòlides, les funcions s’han convertit en una característica definidora per als gossos més importants. Com ja havíem vist diverses vegades abans, la manca de funcions condueix a una experiència subpar, fins i tot si el servei principal de VPN està bé (consulteu la nostra revisió VPN Goose per obtenir un exemple). En aquesta ronda, veurem com ExpressVPN i PureVPN es basen en la típica experiència de privadesa.

PureVPN

PureVPN sempre ha estat un proveïdor de VPN centrat en les funcions i, tot i que algunes d’aquestes funcions es troben bloquejades darrere d’un placa de pagaments, la vostra subscripció base us permet molt. Això comença, com hauria de passar amb qualsevol bona VPN, amb un interruptor de bloqueig que bloquejarà la vostra connexió a Internet en cas que perdi la connexió amb el servidor remot.. 

No obstant això, PureVPN es basa en el commutador de matriu amb una prova de velocitat i un túnel fraccionat. Tot i que la prova de velocitat és bastant bàsica, però és un complement benvingut. El túnel dividit és molt més emocionant, el que us permet orientar la connexió VPN per aplicació. L’única característica que falta és l’aplicació d’aplicacions, que, com podeu veure a la nostra ressenya Astrill, està força especialitzada.

purevpn-review-split-tunneling

Les funcions de pagament inclouen el reenviament de ports, la protecció DDoS i una adreça IP dedicada. Cadascun corre un dòlar addicional al mes, cosa que no és un ritme dolent. Dit això, ens agradaria que incloguéssim de forma gratuïta la protecció DDoS. La càrrega per al reenviament de ports i les IP dedicades té sentit, però la protecció DDoS hauria de ser inclosa. 

Potser la “característica” més destacada és l’enfocament modal del procés de connexió amb el servidor de PureVPN. A mesura que entrarem a la tercera ronda, hi ha diversos modes que podeu triar quan us connecteu a un servidor. 

Tot i que sovint aquests modes provoquen més molèsties del que valen a l’hora de triar un servidor, el mode “streaming” és una característica agradable que permet connectar-se a un servidor en funció del lloc web al qual intenteu accedir.. 

En cas contrari, PureVPN inclou una extensió per a Chrome i Firefox. És la versió principal de la seva aplicació d’escriptori, que proporciona un procés de connexió amb el servidor més senzill. Tot i això, també inclou protecció contra filtracions de WebRTC i una connexió basada en el lloc web. 

ExpressVPN

ExpressVPN és una aplicació centrada, de manera que està més preocupat per connectar-se que no pas amb la personalització (consulteu la revisió de TorGuard per això). Tot i que hi ha força funcions per fer-ne el lliscament, estan reservades a altres parts de l’aplicació per tal de mantenir l’experiència de l’usuari el més simple possible.. 

Va a parar amb PureVPN al departament de funcions, proporcionant un interruptor de matriu, una prova de velocitat i un tunelatge dividit. El commutador de matança és lleugerament únic, ja que encara us permet dispositius, com ara impressores, a la vostra xarxa local, mentre que la vostra connexió a Internet oberta està bloquejada. El seu túnel dividit és estàndard. 

La prova de velocitat és més robusta, però. En lloc de només provar la latència, com ho fa PureVPN, ExpressVPN mostra la latència i la velocitat de descàrrega de cadascuna de les seves ubicacions, a més d’oferir un índex de velocitat, que constata la rapidesa que es troba a la llista general. Tot i que una petita diferència, el test de velocitat més robust d’ExpressVPN el cedeix per sobre del PureVPN.

expressvpn-review-speed-test

ExpressVPN també ofereix una extensió del navegador que proporciona una manera més senzilla de connectar-se a un servidor. Tanmateix, s’expandeix a partir de la implementació de PureVPN amb una petita caixa d’eines de privadesa, que us permet fer malbé la vostra ubicació, bloquejar les sol·licituds de WebRTC i forçar HTTPS a tot arreu (llegiu la nostra guia SSL vs. TLS per obtenir més informació).  

Primer Pensament

Característica per característica, ExpressVPN i PureVPN són iguals. Les dues VPN ofereixen túnel fraccionat, un interruptor de matança, una extensió del navegador i una prova de velocitat. Tot i això, ExpressVPN ofereix versions més robustes d’aquestes funcions, mostrant la velocitat de descàrrega en la prova de velocitat i oferint múltiples eines de privadesa en l’extensió del navegador.

Ronda: Punt de característiques per ExpressVPN

Logotip de PureVPN
Logotip ExpressVPN

2

Preu

El preu és important per a qualsevol programari o servei en línia, però especialment per a VPNs. Sembla que hi ha un alt nivell d’incoherència quan es tracta de costos de VPN: llegiu la nostra revisió Hide.me per obtenir un exemple: això fa que aquesta ronda sigui primordial. En aquesta ronda, compararem els costos, els cicles de facturació disponibles i les polítiques de reemborsament de PureVPN i ExpressVPN. 

PureVPN

Pel que fa a les coses mensuals i anuals, PureVPN està en línia amb la resta del mercat, cobrant al voltant d’11 dòlars mensuals i al voltant de 70 dòlars anuals. Tot i que no és una tarifa dolenta, hi ha millors ofertes si esteu concentrats en una durada inferior (consulteu la nostra ressenya sobre accés a Internet privat).. 

Les subscripcions a curt termini, en el millor dels casos, són dignes, però PureVPN sobresurt quan es tracta de contractes plurianuals. És un dels pocs serveis que ofereix una subscripció de cinc anys, la qual cosa redueix el cost global a menys de 100 dòlars. Per a un punt de referència, el pla a tres anys de 99 dòlars de CyberGhost és un dels millors valors del mercat (llegiu la nostra revisió CyberGhost i la nostra revisió ExpressVPN vs CyberGhost).. 

PureVPN no és comparable en el cas de subscripcions a llarg termini. Les durades més curtes són poc impressionants, però quan es pot obtenir una protecció de privadesa al voltant d’1,50 dòlars mensuals, això gairebé no importa. A més, PureVPN ofereix una garantia de devolució de 31 dies, cosa que significa que no hi ha cap risc de provar-la. 

Si preferiu comprar un compte de prova, podeu, però no és gaire gran. PureVPN ofereix un compte de prova de tres dies per 2,50 dòlars, però amb la política de reemborsament a punt, millor intentar un pla complet.

ExpressVPN

ExpressVPN és una de les opcions més econòmiques, amb una tarifa mensual que és d’1 dòlars més cara que NordVPN (consulteu la nostra revisió NordVPN). Tot i que la taxa és coherent amb altres serveis VPN de primera línia, proporciona poc valor quan es compara amb durades més llargues. 

A més d’un pla d’un mes, ExpressVPN ofereix opcions de sis mesos i un any. El pla de sis mesos és lleugerament inferior al pla anual de PureVPN a 60 dòlars, mentre que l’opció anual costa igual que el pla quinquennal de PureVPN a 100 dòlars. Podeu obtenir tres mesos de servei gratuïtament quan us registreu per primera vegada, però, independentment, la tarifa és molt superior a la de PureVPN. 

La còpia de seguretat de la subscripció és una garantia de devolució de 30 dies, que ExpressVPN honora, molt a diferència de VPN.asia (consulteu la revisió VPN.asia per obtenir més informació sobre això). Tot i que tècnicament un dia més curt que la finestra de reembossament de PureVPN, les polítiques de devolució són igual o menys les mateixes. 

Pel que fa al pagament, ExpressVPN coincideix amb PureVPN amb PayPal, targetes de crèdit i bitcoin, que és millor que IPVanish (llegiu la nostra peça ExpressVPN vs. IPVanish), tot i que no tenen altres opcions centrades en la privadesa, com ara efectiu. Si és el que heu passat, assegureu-vos de llegir la nostra crítica de Mullvad.

Ronda dos pensaments

Tot i que ExpressVPN i PureVPN ofereixen un servei sòlid als seus preus respectius, no nega que PureVPN ofereixi un valor millor. Un pla de cinc anys de 100 dòlars és difícil de lluitar, fins i tot per a ExpressVPN. Això suposa PureVPN al tauler per a aquesta segona volta.

Ronda: Punt de preus per PureVPN

Logotip de PureVPN
Logotip ExpressVPN

3

Facilitat d’ús

Una VPN ha de ser automàtica, permetent triar la vostra ubicació i oblidar que l’aplicació fins i tot està en funcionament. En aquesta ronda, comparem com de fàcil és configurar ExpressVPN i PureVPN, així com la facilitat de connectar les VPN. 

PureVPN

PureVPN adopta un enfocament diferent quan es connecta. En lloc de simplement presentar-vos una sèrie de servidors i demanar-vos que en seleccioneu, la VPN proporciona diversos modes. Aquests modes no canvien res pel procés de connexió. Més aviat, us indiquen cap a servidors específics o us permeten connectar-vos en funció d’un lloc web. 

purevpn-review-modes

Tot i que en teoria la idea és fantàstica, fa que l’usuari de VPN tingui una experiència més molesta a la pràctica. Són, per a tots els propòsits i propòsits, opcions de filtratge del nombre de servidors, tot i que, sota la disfressa d’alguna cosa més gran. 

A més, poden causar certa confusió en connectar-se. Per exemple, quan utilitzem el mode de reproducció de la VPN, vàrem lluitar per accedir a Netflix, però en el mode “llibertat d’internet” normal, Netflix va carregar bé. 

Podeu localitzar els llocs preferits per accedir ràpidament als servidors que freqüenteu, però fora d’això, no hi ha opcions de filtratge. No podeu alfabetitzar la llista d’ubicacions ni connectar-vos en funció d’un servidor recomanat de PureVPN. L’aplicació VPN encara es pot utilitzar, però se sent massa maca. Per intentar que l’aplicació sigui més del que és, PureVPN fa mal a l’experiència de l’usuari. 

L’inversió és l’àrea del membre, a la qual podeu accedir a la de PureVPN. Aquest quadre de comandament és excel·lent, permetent gestionar la vostra subscripció ràpidament, trobar ajuda quan ho necessiti i configurar l’aplicació en altres plataformes. Ens agradaria veure que la filosofia del disseny es va aplicar a l’aplicació local. 

ExpressVPN

ExpressVPN, com s’ha esmentat a la primera ronda, es racionalitza a través i a través. Després d’haver triat un pla i comprovat-ho, ni tan sols cal que inicieu la sessió a l’aplicació. Més aviat, ExpressVPN proporciona un codi d’activació que fareu servir per autenticar el vostre dispositiu. 

Després d’haver-ho fet, s’obrirà ExpressVPN, que mostra una ubicació intel·ligent escollida en funció de la ubicació real i un botó “on” gran. Tot i que no cal que s’expliqui, ExpressVPN deixa clar que cal fer clic al botó per assegurar la connexió del servidor. Per a la majoria de la gent, la ubicació del servidor intel·ligent està bé, però també podeu triar un servidor mitjançant el botó “tria la ubicació”. 

expressvpn-review-llançament

També hi ha diversos paràmetres activats de manera predeterminada, inclòs el commutador de matança. Tanmateix, la configuració predeterminada més important està relacionada amb l’inici. ExpressVPN s’executarà i es connectarà automàticament quan inicieu l’ordinador. Mentre resteu contingut a la mateixa ubicació virtual, probablement oblideu que fins i tot a la vostra màquina. 

Tot sobre ExpressVPN fa èmfasi en la usabilitat, la qual cosa permet que la VPN surti del procés de connexió diària. L’aplicació també és adequada per a dispositius mòbils, guanyant un cop d’ull a ExpressVPN a la nostra millor VPN per a iPhone i a la millor VPN per a guies Android.

Ronda de tres pensaments

Aquesta ronda és la més decisiva del sorteig. Tot i que PureVPN no és difícil d’utilitzar, no té el polonès d’ExpressVPN. La facilitat d’ús de ExpressVPN l’ajuda a fondre’s en el fons de l’ús diari de l’ordinador, guanyant-lo fàcilment un punt aquesta ronda.

Ronda: Punt de facilitat d’ús per a ExpressVPN

Logotip de PureVPN
Logotip ExpressVPN

4

Velocitat

Potser la ronda més concreta d’aquesta comparació, la velocitat és un dels factors clau a tenir en compte a l’hora de triar una VPN. A continuació, superarem els resultats de les proves de velocitat de PureVPN i ExpressVPN. Per a totes dues VPN, vam provar diverses ubicacions mitjançant OpenVPN / UDP i AES-256, amb la nostra velocitat sense protecció com a punt de comparació.. 

PureVPN

PureVPN es va mostrar impressionant durant la darrera ronda de proves de velocitat. Té diversos servidors virtuals, però només vam provar servidors físics per assegurar-nos que tot era just. Com podeu veure als nostres resultats a continuació, PureVPN va mantenir-se al trencar dins del mateix país i va caure només una mica en marxar a l’estranger. 

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (St. Louis)781,2321.06
Nova York, EUA.3561,5817.1
Vancouver, Canadà7659,0717,88
São Paulo, Brasil15458,1915.61
Hong Kong22557,8312.12
Brisbane, Austràlia22525,6211.4

Hi ha una mica de diferència, però tot i així, PureVPN és ràpid. El més impressionant va ser la rapidesa quan es va connectar a Hong Kong. Tot i que la nostra velocitat de càrrega va caure molt en aquesta ubicació, només vam perdre 25Mbps per la nostra taxa de descàrrega, cosa que és excel·lent. La latència també es va mantenir baixa. 

El major factor amb PureVPN és la vostra velocitat sense protecció. És ràpid, no hi ha dubte sobre això, però hi ha una petita quantitat de variació que cal afrontar. Si ja teniu una connexió lenta i necessiteu una ubicació molt específica, és possible, tot i que bastant poc probable, que sigui més lent que la resta de les ubicacions. 

ExpressVPN

ExpressVPN continua sent el servei de VPN més ràpid que hem provat, no només perquè es mantingui ràpid a prop de casa, sinó perquè es mantingui ràpid a l’estranger. Si compareu els nombres, és més consistent que PureVPN i treu molt poc de la connexió inicial. El més impressionant, però, és el seu rendiment internacional.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit9161,8310.22
Ubicació intel·ligent-Kansas City44105,497.94
Toronto3590,577,89
Amsterdam145103,124.48
Singapur24485,472,98
Japó163100,824,84

En comparació de les mitjanes, PureVPN va situar al voltant del 64% de la nostra velocitat de descàrrega sense protecció, de mitjana, excel·lent. Tot i això, la velocitat de ExpressVPN és més ràpida. La seva mitjana era del 78 per cent de la nostra velocitat sense protecció. Tot i que comercialitzen cops a prop de casa, el rendiment internacional d’ExpressVPN ho fa més ràpid en general. 

Com veieu en els nostres resultats, ExpressVPN va mantenir velocitats constants a tot el món, caient només una mica al Japó. Tanmateix, com a PureVPN, si les vostres velocitats d’entrada són baixes, pot haver-hi massa un impost inicial.

Ronda de quatre pensaments

Aquesta ronda és dura. Al crear la nostra guia VPN més ràpida, vam basar les proves en una mitjana ponderada, que va cimentar ExpressVPN a la part superior de la llista, tot i que només amb un petit marge. L’ús de les mitjanes ponderades és millor quan es proven múltiples VPN, ja que, en la majoria dels casos, les ubicacions properes a la vostra ubicació física seran més ràpides. 

Això no és tan cert per PureVPN i ExpressVPN. Les dues VPN són força ràpides, fins i tot quan es viatja a l’estranger. Pel que fa a aquesta ronda, tornarem als números. ExpressVPN té de mitjana una baixada de descàrrega, aconseguint la victòria d’aquesta ronda. 

Ronda: Punt de velocitat per ExpressVPN

Logotip de PureVPN
Logotip ExpressVPN

5

Seguretat & Privacitat

Independentment del preu o de les funcions, una VPN no és res si la seva privadesa i seguretat no sonen. En aquesta ronda, comparem les polítiques de privadesa de PureVPN i ExpressVPN, així com les opcions de seguretat que s’ofereixen a cada aplicació.

PureVPN

PureVPN es configura per defecte a un protocol “automàtic” quan arrenqueu l’aplicació, que afirma que té el millor equilibri de velocitat i seguretat. Aquest protocol automàtic és ambigu, ja que PureVPN pot utilitzar qualsevol cosa, des de PPTP fins a OpenVPN en funció de la vostra connexió. Aconsellem canviar immediatament a OpenVPN (consulteu el desglossament del protocol VPN per saber per què).  

purevpn-review-protocols

OpenVPN es combina amb AES-256, que és el material més fort al voltant, tal com es pot veure a la nostra descripció de xifrat. Per assegurar-nos que les mesures de seguretat eren tan bones com semblaven, vam realitzar PureVPN mitjançant una sèrie de proves de filtració DNS, comprovant també filtracions IP i WebRTC. Per sort, tot va sortir net. 

Tot i això, és important recordar que PureVPN té un gran nombre de servidors virtuals. S’han indicat a l’aplicació, de manera que podreu eliminar-les si us preocupa la seguretat. Provant els servidors virtuals, podríem rastrejar fàcilment la ubicació física del servidor. Tot i que als servidors de metall nu, tot va anar bé. 

Quan es tracta de privadesa, PureVPN manté els registres bàsics de connexió, que inclou quan us vau connectar i l’ISP que vau utilitzar. La vostra IP original, la IP de destinació, el temps específic en què vau connectar i les vostres activitats no es controlen ni es registren. Dit això, PureVPN ha ajudat al FBI en el passat a capturar un cibersalt. En aquest incident, no va incomplir la seva política de privadesa. 

ExpressVPN

ExpressVPN surt amb els estàndards or en seguretat VPN: OpenVPN amb AES-256. Igual que PureVPN, hi ha altres opcions de protocol, incloses SSTP, L2TP i PPTP, però l’OpenVPN s’utilitza per defecte. El xifrat està bloquejat, tal i com passa amb la majoria de VPN, però podeu configurar-lo si no us importa fer-ho amb fitxers de configuració d’OpenVPN..

Expressvpn-review-protocol-options

També hi ha una opció automàtica que, de nou, recomanem canviar. Si utilitzem ExpressVPN mitjançant la mateixa sèrie de proves de filtracions, tot va sortir net. També hi ha diverses ubicacions virtuals, tot i que menys que les de PureVPN. 

La privadesa es gestiona amb el màxim respecte. ExpressVPN recopila informació mínima durant la connexió, inclosa la totalitat de dades transferides, la versió de l’aplicació i si la connexió va tenir èxit. No es registra cap informació identificable personalment, però si realment us preocupa la privadesa, podeu fer un pas més. 

L’autenticació basada en un testimoni d’ExpressVPN significa que no cal que utilitzeu una adreça de correu electrònic real. Podeu registrar-vos fàcilment amb un correu electrònic del cremador i pagar amb crypto. 

Com que mai no heu d’iniciar sessió localment, mai no heu de lliurar informació a ExpressVPN. Tot i que això passés, aquesta informació estaria en mans segures, tenint en compte que ExpressVPN està basat a les Illes Verges Britàniques, que té algunes de les millors lleis de privadesa del món. 

L’aproximació a la privadesa es resumeix millor en la política de privadesa d’ExpressVPN: “Potser sabem que un client ha utilitzat ExpressVPN, però mai sabem com han utilitzat el nostre servei”.

Ronda de cinc pensaments

Aquesta és una altra ronda propera i determinar un guanyador en aquest punt és una mica nul. Les dues VPN ofereixen una política sense registres i OpenVPN amb AES-256. Tanmateix, la nostra feina és tallar pèls. En aquest context, ExpressVPN té una lleugera avantatge amb la seva autenticació basada en un testimoni i la seva ubicació a les Illes Verges Britàniques.

Ronda: Seguretat & Punt de privadesa per a ExpressVPN

Logotip de PureVPN
Logotip ExpressVPN

6

Pensaments finals

En les versions anteriors d’aquesta comparació, no es va tancar del tot i ExpressVPN va malmetre el sòl amb PureVPN. Ara és molt més a prop, perquè PureVPN va millorar moltes parts de la seva seguretat i es va connectar amb algunes velocitats ràpides per iniciar. No obstant això, la usabilitat encara porta un seient posterior a ExpressVPN, i aquest va ser el factor determinant per a nosaltres. 

Guanyador: ExpressVPN

Què en penses d’aquestes VPN? Esteu d’acord que ExpressVPN és l’opció millor? Expliqueu-nos per què o per què no als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me