Millors serveis VPN per a la Xina 2020

Amb una llista de revisions VPN cada cop més gran, vam decidir que era bona idea actualitzar la nostra llista de VPN per a Xina. Com que és un dels països on l’ús d’una VPN és essencial, és important seguir les noves opcions que passen pel gran tallafoc i amb els antics favorits que han perdut la seva brillantor..


En aquesta guia per a la millor VPN de la Xina, us oferirem cinc eleccions i una menció honorífica que anul·larà els blocs que el govern xinès ha posat en marxa. Abans d’excavar-ho, us explicarem per què necessiteu una VPN per a la Xina i com fem les nostres seleccions.

No hauria de sorprendre que les nostres seleccions siguin amb la nostra millor guia VPN. La seguretat és la principal preocupació quan s’utilitza una VPN en general, però és especialment important quan es troben sota les cinc estrelles. Encara no penseu amb les nostres eleccions i estareu segurs.

Per què necessita una VPN a la Xina

La Xina continental és notòria per la seva estranya posició a Internet. Al voltant de 2 milions de persones busquen el trànsit a Internet que surt del país i que es basa en un informe del 2013. Tenint en compte la diferència horària, és segur suposar que encara més persones el controlen ara.

El seguiment és a favor de la censura. La Xina bloqueja gairebé totes les formes de mitjans tradicionals. A més de ser bloquejat per CNN, la BBC i més, les autoritats xineses també van tancar Bloomberg breument quan explicava un ciutadà xinès benestant. Segons sembla, l’editor va matar algunes històries per recuperar l’accés.

Obtenir la censura anterior és on entra una xarxa privada virtual. Una VPN us connectarà a un altre servidor abans d’enviar-vos a Internet obert, substituint la vostra adreça IP per una de nova i ocultant les vostres sol·licituds. En lloc de semblar que accedíeu a un lloc web des de la Xina, semblarà que estiguéssiu en qualsevol altre lloc del món.

Per als nadius xinesos, el cas d’ús és clar. El coneixement, com diuen, el poder i la capacitat d’accedir a notícies mundials no s’hauria de desacreditar.

Dit això, l’escenari més probable que tingueu llegit el nostre article és que viatgeu a la Xina i vulgueu accedir a llocs web que coneixeu i estimeu, com Netflix o BBC iPlayer.

Millor VPN per a la Xina 2020

L’elecció de la millor VPN per a Xina

Quan es tracta de triar la millor VPN per a la Xina, es tracta de seguretat. Tot i que som fans de CyberGhost, el protocol IKEv2 predeterminat no aniria bé a la Xina (llegiu la nostra crítica de CyberGhost). La seguretat resistent és el nostre objectiu aquí, de manera que no s’inclouran fins i tot bons proveïdors amb pocs passos.

La nostra guia de seguretat VPN aprofundeix en allò que busquem, però, en definitiva, és una combinació de protocols i xifrat. Tal com expliquem en el nostre desglossament del protocol VPN, OpenVPN és la millor opció perquè utilitza el millor en xifratge en una connexió de xarxa estàndard, fent que aparegui com si res estés fora del comú.

Malauradament, no és tan senzill com fer servir l’OpenVPN i trucar-lo un dia que surti de la Xina. A causa de la inspecció profunda de paquets, que inspecciona tots els detalls d’un paquet a mesura que s’envia, és fàcil que el govern xinès detecti i bloquegi les connexions VPN. En alguns casos, ni tan sols sabreu que esteu fent un seguiment.

Per això, és important que pugueu triar el protocol de transport i més encara, de manera que pugueu triar el port pel qual passeu. Si utilitzeu TCP, que té la verificació de paquets, normalment us permetreu obviar els tallafocs que, d’altra manera, no podrien ser irrompibles. A més, com que els vostres paquets estan verificats, sabreu si s’està supervisant la vostra connexió.

L’ofuscació de paquets és una altra solució. Essencialment, afegeix variables als paquets que envieu per facilitar-ne el desxiframent mitjançant una inspecció profunda de paquets. Tot i que OpenVPN no obsequia els vostres paquets per si mateix, la naturalesa de codi obert del protocol permet que altres persones hi puguin afegir aquesta característica.

Finalment, necessitareu un interruptor de matança. Tot i que sempre busquem un canvi de matança, no és una característica agradable per a la Xina. Un interruptor de bloqueig bloquejarà la vostra connexió a Internet si la VPN falla, protegint la vostra identitat de qualsevol persona que supervisi la seva connexió. Sabem que el govern xinès està vigilant la vostra connexió, de manera que un esborrany de la VPN podria tenir greus conseqüències.

Altres factors, com ara la facilitat d’ús, el suport i la velocitat, són importants, però no a costa de la seguretat. Tot i que vam intentar incloure proveïdors que tinguin velocitats ràpides i interfícies fàcils d’utilitzar, es tractava de preocupacions secundàries. La seguretat és el rei d’aquesta guia.

1. Millor VPN de la Xina: ExpressVPN

Com s’ha esmentat, la seguretat era la nostra preocupació principal a l’hora de fer les nostres seleccions, encara que el proveïdor sacrificés la facilitat d’ús o la velocitat per reforçar-la. ExpressVPN demostra que podeu tenir-ho tot. Tot i ser altament segur, també es racionalitza, és fàcil d’utilitzar i la VPN més ràpida que hem provat.

expressvpn-review-speed-test

Tot i que la majoria de VPN lluiten per mantenir-se al dia amb la prohibició de VPN de la Xina, ExpressVPN es manté resistent. Té un historial d’actualització del servei per continuar ignorant les prohibicions en evolució de la Xina. Tampoc té ubicacions a la Xina, cosa que significa que no ha de complir les lleis xineses de regulació de dades.

Es tracta d’un joc de ratolins i ratolins entre la Xina i els serveis de VPN, però fins i tot quan alguns servidors d’ExpressVPN es bloquegen, normalment els restaura en pocs dies. ExpressVPN es compromet amb la Xina, de manera que encara que de vegades sigui víctima dels esquemes de detecció de la Xina, es recupera ràpidament.

La seguretat del servei també és excel·lent. ExpressVPN utilitza OpenVPN amb xifratge de 256 bits AES, que us permet triar quin protocol de transport utilitzar. També inclou un interruptor de matança, protecció contra filtres DNS i protecció IPv6, que és important tenir, com es pot veure a la nostra guia IPv4 vs. IPv6.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

Tot i que la seguretat de ExpressVPN és de primera qualitat, la seva combinació de facilitat d’ús, rapidesa i privacitat és el que la distingeix. Fins i tot quan s’utilitza el xifrat d’alt nivell, es manté ràpid i ho fa a llargues distàncies. No importa on esteu tunelant, manté la major part de la vostra velocitat intacta.

És per això que va ocupar el primer lloc en la nostra millor VPN per streaming i en la millor VPN per a guies de Netflix. Les persones que es troben a la Xina solen intentar accedir a llocs web bloquejats, com Netflix, que pot ser problemàtic. Les plataformes en streaming tenen els seus propis blocs VPN, el que significa que haureu de passar per dues capes per combatre House of Cards.

Tanmateix, ExpressVPN és responsable de la tasca. També és senzill fer-ho. Fa tot el que volem que una VPN faci amb honors, combinant seguretat sense compromís amb una interfície fàcil d’utilitzar i una velocitat excel·lent. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió ExpressVPN o provar-la tu mateix amb la seva garantia de devolució de 30 dies.

2. NordVPN

Igual que ExpressVPN, NordVPN ha treballat constantment a la Xina, tot i que ocupa el segon lloc per problemes de velocitat. Tot i així, és un servei robust que ofereix moltes més funcions que ExpressVPN per un preu més baix. Si esteu disposats a canviar la coherència per més botons i botons, NordVPN us pot satisfer.

nordvpn-review-server-navigation

NordVPN també utilitza OpenVPN amb xifratge de 256 bits AES per a la vostra connexió, però té l’avantatge afegit de servidors especials, molts dels quals són perfectes per a la Xina. L’opció més aplicable són els servidors ofuscats, que, com s’ha dit, busquen els paquets OpenVPN per obviar la inspecció de paquets profunds..

NordVPN també inclou Tor sobre servidors VPN, que podeu conèixer a la nostra guia VPN vs. proxy vs Tor i servidors Double VPN, que reboten la vostra connexió fora de dos servidors abans d’enviar-la a Internet. Windscribe va introduir aquest mètode de connexió (llegiu la revisió de Windscribe), però popularitzat per NordVPN.

Tot i que la xarxa de servidors de NordVPN és qualsevol que sigui consistent, la mida només significa que trobareu un servidor que funcioni. Amb més de 5.000 opcions per triar, és difícil que el govern xinès les bloquegi i amb la restauració constant de servidors bloquejats de NordVPN, això significa un túnel consistent al món exterior.

Altres motius Ens agrada NordVPN

Les funcions són el que ven NordVPN. A més dels servidors especialitzats, NordVPN inclou CyberSec. És una eina gratuïta de programari maliciós i de bloqueig d’anuncis que funciona sorprenentment, sobretot tenint en compte que els bloquejadors d’anuncis agrupats normalment no fan gaire.

Tot i que els servidors VPN obsequiats i Tor sobre VPN són aplicables a la Xina, també podeu aprofitar els servidors torrents de NordVPN. No fan res d’especial. Més aviat s’han reservat per a connexions entre pares que necessiten molta transferència de dades. Només per als servidors, NordVPN va ocupar el primer lloc a la nostra millor VPN per guiar el torrenting.

Vam donar a NordVPN gairebé perfectes marques en totes les categories, però amb rapidesa, cosa que podria superar ExpressVPN si soluciona els resultats incoherents a la seva xarxa. Tot i així, es tracta fàcilment de resoldre aquest tema, de manera que NordVPN és una de les millors VPN de la Xina i en general. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió NordVPN o provar-la tu mateix amb el seu NordVPN.

3. TorGuard

TorGuard no és per a tothom, però segueix sent un favorit aquí a Cloudwards.net. La seva interfície és buida, fechada i poc accessible, però la cara lletja la conforma una impressionant gamma de funcions de seguretat. TorGuard no s’adhereix al paquet. En canvi, ofereix funcions úniques, tot mantenint una sòlida xarxa de servidors.

interfície de revisió-revisió-torguard

De manera predeterminada, utilitzeu OpenVPN amb xifratge de 256 bits AES, però TorGuard us ofereix molt control sobre el vostre protocol i xifrat. Podeu triar el mètode de xifrat, la mida de la clau i l’autenticació de dades que voleu utilitzar juntament amb el protocol de transport. Independentment de quina configuració trieu, TorGuard armarà automàticament el commutador de matriu després de la vostra primera connexió.

Hi ha funcions especials per a la Xina. El primer és un paràmetre de proxy furtiu, que emmascara el cop de mà de la xarxa que es produeix com a resultat de xifrar la connexió. En fer-ho, és difícil per a les autoritats xineses detectar que està utilitzant una VPN perquè la prova clau que suggereix que està dissimulada.

També podeu utilitzar Cisco AnyConnect, que TorGuard recomana si esteu sortint de la Xina. Cisco AnyConnect és una VPN basada en SSL / TLS que es comercialitza cap a les empreses, però és especialment útil per fer túnels a la Xina. TorGuard no només és un dels pocs VPNs que el suporten, sinó que també inclou recursos de suport per configurar-se.

Altres motius ens agraden TorGuard

TorGuard ofereix moltes personalitzacions en matèria de seguretat, però la configuració no s’atura aquí. Probablement sigui la VPN més configurable, proporcionant-vos un marc VPN que us permetrà definir-lo com vulgueu. Malgrat la seva data i la seva lletja interfície, TorGuard fa que moltes funcions avançades també es sentin accessibles.

Per exemple, TorGuard admet scripts personalitzats. Podeu fer-les funcionar abans de la connexió, després de la connexió o després de la desconnexió. Si es produeix algun d’aquests esdeveniments, TorGuard cridarà al guió i farà el que calgui. Les possibilitats amb això són infinites. Podeu dir a TorGuard que iniciés una aplicació específica després de la connexió o, fins i tot, que vinculés els paràmetres de parada a la VPN.

Si no teniu por d’enrossir-vos les mans, TorGuard us premiarà. No és bonic, però TorGuard ofereix una flexibilitat que s’ha perdut a mesura que els proveïdors intenten fer més accessibles les aplicacions. Podeu llegir més informació a la revisió de TorGuard o veure com us agrada amb la seva prova gratuïta de set dies.

4. AirVPN

Com TorGuard, AirVPN ofereix una aplicació datada que és lleig i difícil de navegar. Tot i que, si bé la tendència sembla anar, ofereix una excel·lent seguretat, amb una comunitat de tecnologies al voltant que facilita la configuració complexa. No és una VPN per als novells, però això no vol dir que sigui dolent.

Llista de servidors airvpn

De fet, està bé. La VPN es construeix al voltant d’OpenVPN, utilitzant AES 256-bit amb una clau RSA de 4096-bit per a la mà. També podeu connectar a SSL o SSH, que us ajudarà a obviar els blocs VPN implantats per les autoritats xineses.

Tal com recomana AirVPN, la millor manera d’evitar els blocs és evitar l’ús d’UDP. La configuració recomanada és OpenVPN sobre SSL al port 443 o OpenVPN a tls-crypt en TCP. És una gran tecnologia, pel que perdonem si no ho enteneu. AirVPN permet que es produeixin aquestes configuracions avançades, però requereixen que sàpigues el que estàs fent.

A diferència de TorGuard, AirVPN no fa accessible la configuració. En canvi, les recomanacions sobre què heu de fer estan enterrades en fòrums amb poc context. Així és com alguns prefereixen treballar, per la qual cosa, si us ve de gust poca cosa, us passarà bé. Si no ho és, el millor és seguir les nostres altres opcions.

Altres motius ens agraden AirVPN

En la mateixa línia que la configuració manual de la VPN, AirVPN inclou funcions de seguretat útils, però pot ser que no siguin tan excitants com, per exemple, els servidors especials de NordVPN. Per exemple, admet connexions de doble salt com NordVPN, però no de la mateixa manera. Més aviat, haureu d’utilitzar dues de les vostres connexions simultànies a través de sistemes operatius virtuals.

Això vol dir que podeu tenir fins a cinc salts, però a un cost important. No només necessitareu coneixement i paciència per configurar quatre sistemes operatius mac virtuals, també heu de compartir recursos entre ells. La configuració mostra de què es refereix AirVPN. Podeu fer algunes coses interessants amb això, però, a diferència de la majoria de VPN, no us donarà la mà en aquest procés.

Si voleu controlar la vostra connexió durant la navegació a la Xina, AirVPN és una aposta segura. Dit això, TorGuard i les nostres altres opcions s’obtenen la major part del camí mentre continuen sent accessibles. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió AirVPN o comprar un forfet de tres dies per provar-lo tu mateix.

5. Astrill

Igual que ExpressVPN, Astrill és una VPN bàsica per utilitzar a la Xina. El servei té una excel·lent seguretat i velocitats dignes, però aquí ho incloem perquè podeu adquirir una subscripció a Xina.

Astrill-Slider1

Les altres opcions requereixen que compreu i configureu la VPN abans de la sortida perquè, un cop arribeu a la Xina continental, probablement es bloquegiran els seus llocs web. Astrill també ho és, però podeu utilitzar astrill4u.com, que és un mirall del lloc web normal, per comprar una subscripció a la Xina.

No és una solució perfecta. El govern xinès fa un seguiment del vostre trànsit i serà fàcil recollir-lo si heu adquirit una VPN. Dit això, pot ser l’única opció si es bloquegen els altres llocs web VPN.

Dit això, hi ha raons per utilitzar Astrill a la Xina fora de poder accedir al seu lloc web. Astrill té dos protocols propietaris: StealthVPN i OpenWeb. Han estat dissenyats per evitar la censura, específicament a la Xina. OpenWeb és un protocol lleuger i sense connexió que utilitza TCP, mentre que StealthVPN adopta OpenVPN amb paquets ofuscats.

Altres motius ens agrada Astrill

Astrill té una petita interfície que no es pot redimensionar, per la qual cosa la facilitat d’ús no és dolenta, la navegació és un malson. Aquest és un inconvenient fàcil d’acceptar amb la velocitat i les característiques que ofereix Astrill.

Va situar dos punts per sota d’ExpressVPN a la nostra guia VPN més ràpida, sent superada per l’accés a Internet privat (llegiu la nostra crítica PIA). Dit això, va ser més ràpid que TorGuard, AirVPN i Mullvad, que van ocupar el quart, cinquè i sisè punts d’aquesta guia, respectivament (llegiu la nostra ressenya de Mullvad).

A més, obté un tunelatge dividit, que rarament es veu entre les VPN, llegiu la nostra ressenya PureVPN per obtenir un altre exemple de VPN que en tingui, i un test de velocitat integrat. Astrill és molest d’utilitzar, però les funcions i la velocitat de pagar a llarg termini. Podeu llegir la nostra ressenya a Astrill per obtenir més informació o veure com us agrada amb una prova de cap de setmana.

Menció honorífica: VyprVPN

VyprVPN sembla un ajustament natural amb el seu protocol propietari Chameleon. En resum, Chameleon és un gir a l’OpenVPN que ofuscula els vostres paquets, semblant als de Astrill i NordVPN. Dit això, és una menció honorífica aquí a causa d’un accés incoherent.

Interfície vyprvpn-review-review

No sempre funciona a la Xina, fet que està agreujat per la petita xarxa esportiva VyprVPN. Camaleó està creat per evitar les restriccions a la Xina, però, i quan funciona, funciona bé.

El paquet de seguretat que inclou VyprVPN també és excel·lent. Tot el trànsit es dirigeix ​​a través dels servidors DNS de VyprVPN, no vol dir que en cap moment de la cadena de xarxa es controli o registri el trànsit. VyprVPN també inclou un tallafoc NAT, que funciona com qualsevol altre tallafoc, tret que bloqueja les amenaces basades en la xarxa abans que fins i tot puguin arribar al vostre encaminador..

Com a opció de baix cost amb funcions úniques, VyprVPN funciona bé, però el seu accés incoherent a la Xina és alguna cosa que hauríeu de considerar. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió VyprVPN o aprofitar la seva garantia de devolució de 30 dies.

Pensaments finals

Trobar una VPN per a la Xina és un negoci seriós i els proveïdors anteriors no corren cap possibilitat amb la vostra seguretat. ExpressVPN continua sent el gos principal, però les funcions inusuals de NordVPN i la configuració de TorGuard poden variar cap a una altra opció. Astrill i AirVPN també són bons, però hauràs de tenir una raó sòlida per escollir-ne un dels tres primers llocs.

Si cap de les nostres opcions us funciona, podeu consultar les nostres revisions VPN per obtenir més opcions. Tingueu en compte que, tan sols perquè un proveïdor té una alta classificació, això no significa que no es bloqueixi a la Xina.

Quina VPN utilitzeu a la Xina? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Navegueu entre els altres articles VPN mentre esteu aquí. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me