Millors extensions de privadesa per a Chrome el 2020

La privadesa en línia és un tema que cada cop rep més atenció, ja que les corporacions de tecnologia gegants i els governs nacionals del món recopilen i emmagatzemen cada cop més dades sobre els seus consumidors i ciutadans (llegiu les columnes Estat del núvol per obtenir més informació). 


Per ajudar-vos a protegir-vos de tot això, hem creat una llista de les millors extensions de privadesa de Chrome que us ajudaran a protegir les vostres activitats en línia de la mirada indiscutible..

Aquestes extensions de privadesa de Google no només et protegeixen de la inflexió, sinó que també poden millorar significativament la teva experiència de navegació eliminant anuncis intrusius i protegint-te de programari maliciós i de phishing, a més d’ajudar-te a gestionar els diversos comptes d’usuari i contrasenyes..

Totes les extensions següents es treuen directament de la botiga web de Chrome, de manera que no haureu de tenir cap problema per instal·lar-les. Tot i que el navegador té alguns problemes de privadesa en general, aquestes extensions de privadesa de Chrome us haurien de protegir.

Quines són les millors extensions de Chrome per a la privadesa?

 1. Fantasma
 2. Badger de privadesa
 3. LastPass
 4. Telegrama
 5. Escut Hotspot
 6. uBlock Origin
 7. Fonaments de privadesa de DuckDuckGo
 8. HTTPS a tot arreu
 9. Unshorten.link
 10. Comprovació de la contrasenya de Google
 11. Feu clic a&Neteja
 12. ScriptSafe
 13. Botó de pànic

Les extensions de privadesa de Chrome realitzen una gran varietat de tasques i sovint tenen solapades importants amb les centrades en la seguretat, que recollim al nostre article sobre les millors extensions de seguretat del navegador. Tot i que aquesta llista proporciona una classificació, la naturalesa variable d’aquestes extensions significa que no és una comparació estricta entre pomes i pomes..

Tot i que aquesta llista se centra en Google Chrome (llegiu la nostra crítica de Google Chrome), totes les nostres opcions també són compatibles amb els diversos navegadors basats en Chromium, com ara Brave (llegiu la nostra crítica Brave), Opera (llegiu la nostra crítica Opera) i Vivaldi (llegiu la nostra ressenya de Vivaldi). Si us heu centrat especialment en la privadesa, el navegador del projecte Tor (consulteu la nostra ressenya de Tor) també és una cosa que heu de tenir en compte)

1. Fantasma

Ghostery és una de les millors extensions gratuïtes de Google Chrome per a privadesa i per una bona raó. La tasca principal de Ghostery és bloquejar anuncis i diversos rastrejadors que recullen informació mentre navegueu per Internet. Podeu configurar l’extensió de Chrome amb quatre nivells diferents de bloqueig, segons l’estricte que voleu que sigui.

Opcions de bloqueig de fantasmes

Tot i que Ghostery ofereix totes les seves funcions bàsiques de forma gratuïta, també podeu subscriure-vos al pla Pro per 2 dòlars al mes. D’aquesta manera, us proporciona accés a assistència prioritària, temes d’interfície i estadístiques detallades. Dit això, el pla de pagament no ofereix cap protecció addicional.

Plànols fantasma

Ghostery també té una funció de “anti-seguiment millorat”, que és un algorisme que identifica els seguidors que no es poden bloquejar i que procedeix per treure cap informació personal o identificable. També hi ha un “bloqueig d’anuncis millorat”, que funciona molt com un bloquejador d’anuncis estàndard eliminant anuncis visuals dels llocs web que visiteu.

Finalment, la configuració del “bloqueig intel·ligent” optimitza la vostra experiència de navegació, permetent que alguns seguidors necessaris per als llocs web funcionin i que se sap que són segurs.. 

Ghostery-Privacitat

Un bon bon petit d’utilitzar Ghostery és el programa “recompenses”. Aquest és un algorisme que us ofereix ofertes i descomptes en productes i serveis que us poden interessar. A la superfície, això sona malhumorat, però tot això es fa localment a la vostra màquina i no hi ha cap de les dades que s’utilitzen per a “ desbloquejar ”les ofertes es tornen a enviar als servidors de Ghostery.

Fantasma-Vista simple

La icona d’extensió de la barra d’eines proporciona una vista senzilla i una vista detallada. Aquests us donen accés a la configuració esmentada anteriorment, així com a quins rastrejadors i peticions estan bloquejats actualment al lloc web que visiteu.

Ghostery-Vista detallada

2. Badger de privadesa

Igual que Ghostery, Privacy Badger està especialitzat en bloquejar tot tipus de rastrejadors que controlin l’activitat de navegació o recopilin informació personal. Mentre que la majoria del programari anti-seguiment ho farà consultant llistes de filtres (llistes de seguidors coneguts, és a dir, que el Badger de privadesa adopta un enfocament diferent).

PrivacyBadger

Quan comenceu a utilitzar el Badger de privadesa, no passarà gaire. Això es deu al fet que l’extensió aprèn de la vostra navegació i, un cop detecta el mateix rastrejador a tres llocs web diferents, comença a bloquejar-lo. 

Això té l’avantatge de no confiar en que s’actualitzin les llistes de filtres i també redueix en un menor consum de recursos perquè l’extensió no necessita fer tantes referències creuades.

Configuració de la privacitat

A més, podeu configurar el distintiu de privadesa per impedir que WebRTC filtri la vostra adreça IP i també us ho indiqui quan esteu a un lloc web que no sembla que us segueixi, cosa que cal saber. A la coincidència entre Privacy Badger i Ghostery, Ghostery guanya, però Privacy Badger encara és una bona opció. 

A més, la Electronic Frontier Foundation ha desenvolupat i mantingut el Badger de privadesa, de manera que esteu en bones mans.

3. LastPass

Un gestor de contrasenyes dedicat és absolutament essencial si voleu millorar la vostra experiència de navegació, així com la vostra seguretat i privadesa en línia. 

Tot i que Dashlane (llegiu la nostra revisió de Dashlane) va ser la nostra elecció per al millor gestor de contrasenyes, es basa molt en la seva aplicació d’escriptori, mentre que LastPass funciona completament dins del vostre navegador, la qual cosa és la millor elecció si només esteu buscant les extensions del navegador..

LastPass

A més, LastPass té el millor pla gratuït de qualsevol gestor de contrasenyes que hem provat i també inclou algunes funcions més orientades a la privadesa. L’objectiu principal de l’extensió és fer un seguiment dels comptes d’usuari i les contrasenyes associades, però això ho classificaríem més en la categoria de “seguretat” en lloc de privadesa.

El que és excel·lent per a la privadesa és que podeu emmagatzemar contingut d’emplenament automàtic, com ara adreces, targetes de pagament i comptes bancaris. D’aquesta manera, es pot eludir la funció d’emplenament automàtic predeterminada que ofereix el mateix Chrome que, donada la reputació de Google, s’utilitza gairebé definitivament per recopilar informació personal sobre vosaltres, com ara on viviu, quin tipus de banca utilitzeu, etc..

Adreça LastPass

Si us interessa un detall complet de les funcions de LastPass, inclosa una revisió més detallada del seu funcionament en termes d’emmagatzemar les vostres contrasenyes, consulteu la nostra revisió LastPass per obtenir més informació..

4. Telegrama

La majoria de les principals aplicacions de missatgeria són propietat de grans corporacions que tenen pocs escrúpols a l’hora de recopilar dades dels seus usuaris. 

Val a dir que Facebook Messenger, òbviament, no és privat, però fins i tot aplicacions com WhatsApp –que abans es va lloar amb el seu xifratge final i la seva gran posició sobre la privadesa dels usuaris– són difícils de confiar en aquests dies, ja que s’han embogit. pujat per empreses com Facebook.

Telegrama

Telegram és la solució perfecta a aquest problema. Tots els missatges enviats dins de l’aplicació estan protegits amb xifratge de punta a punta. 

Tot i que això també és cert per a WhatsApp, la diferència és que, des de la seva adquisició per part de Facebook, l’aplicació WhatsApp pot comunicar-se amb altres aplicacions de Facebook, com Messenger, que obre les portes perquè l’empresa reculli tots els xats emmagatzemats al dispositiu. sempre que vulguin.

Configuració del telegrama

Telegram, per la seva banda, està protegit correctament d’això mitjançant la caixa de sorra, cosa que significa que no pot enviar dades d’entrada i d’abans entre ella i altres aplicacions del vostre dispositiu.. 

A més d’això, Telegram inclou totes les funcions que esperaves d’una aplicació de missatgeria, com ara xats de grup, notificacions i contactes. Tot el que necessiteu per configurar-lo és un número de telèfon (per rebre els SMS de verificació) i us convé anar.

5. Escut Hotspot

Hotspot Shield és una VPN gratuïta de Chrome que us ha de mantenir segur quan navegueu. Tot i que no és perfecte: llegiu la nostra ressenya d’Hotspot Shield per obtenir més informació sobre això, protegireu la vostra adreça IP de qualsevol lloc interessat en això. 

Una xarxa privada virtual funciona de manera similar al navegador Tor, encara que amb molts menys punts de rebot. En lloc de connectar-vos directament amb el servidor web al qual intenteu accedir, primer es connectarà a un servidor remot una VPN. En aquest servidor remot, se substitueix la vostra adreça IP, fet que us permetrà anar incògnit en línia. 

Tot i que Hotspot Shield ofereix un pla gratuït, està limitat a 500 MB per dia. Hi ha un pla de tres anys amb un descompte per uns 100 dòlars, però inclou una garantia de devolució de 45 dies per arrencar. 

6. uBlock Origin

Com que el bloqueig d’anuncis és una de les maneres més eficaces de protegir-vos contra programari maliciós, uBlock Origin figura de manera destacada a la nostra llista de les millors extensions de seguretat de Google Chrome. A més, va ser la nostra opció número dos per al millor bloquejador d’anuncis i és el millor programari de bloqueig d’anuncis que no porta una etiqueta de preu.

uBlock-Main-Panel

Pel que fa a la privadesa, uBlock Origin ofereix diverses funcions excel·lents. Podeu tenir les sol·licituds de recepció prèvia del bloc d’extensions, que impedeix que el navegador estableixi connexions amb llocs web abans de fer clic a l’enllaç per visitar-les. 

També hi ha una opció per bloquejar l’auditoria d’hiperenllaços, que és essencialment una funció de “telèfon de casa” que informa a l’empresa del navegador de quins enllaços feu clic i quan. uBlock també pot bloquejar les fuites d’adreces IP mitjançant el marc de WebRTC i, finalment, desactivar l’enviament d’informes CSP. 

CSP és un sistema de seguretat que et protegeix contra comportaments malintencionats, com ara scripts entre llocs i injecció de codi, que és fantàstic, però també genera informes d’aquesta activitat per als desenvolupadors, que és menys gran. La desactivació dels informes CSP no eliminarà la protecció que obteniu del sistema, tan sols els informes que es tornaran a enviar a l’empresa encarregada.

Privadesa uBlock

Finalment, com qualsevol bon bloquejador d’anuncis, uBlock Origin deté un gran nombre de seguidors que recopilen informació sobre vosaltres personalment, així com la vostra activitat de navegació..

Llistes de filtres uBlock-Filter

7. Fonaments bàsics de privadesa de DuckDuckGo

DuckDuckGo Privacy Essentials és una altra extensió anti-seguiment de Chrome. A més de protegir-vos del seguiment, l’extensió també fa predeterminades les vostres connexions a HTTPS sempre que sigui possible i proporciona un resum de les pràctiques de privadesa d’un lloc web quan estan disponibles públicament.

DuckDuckGo-Main-Panel

A cada lloc web que visiteu se li donarà una qualificació de privadesa en funció de si ofereix HTTPS, quants rastrejadors estan presents al lloc i si es coneixen o no les seves pràctiques de privacitat.. 

A continuació, es generen dues qualificacions diferents, una relacionada amb el lloc web abans de fer l’extensió i la segona, que reflecteix quant DuckDuckGo va millorar la vostra privadesa bloquejant els seguidors.

DuckDuckGo-Privacitat-Grau

De manera predeterminada, DuckDuckGo Privacy Essentials també bloqueja els tuits incrustats, però es pot desactivar en la configuració, on també podeu configurar una llista blanca de llocs que l’extensió ignorarà completament.

DuckDuckGo-Settings

8. HTTPS a tot arreu

Aquesta és una altra selecció que també apareix a la nostra llista de les extensions de seguretat més importants. No només HTTPS millora la vostra seguretat en línia protegint-se contra la injecció de contingut, sinó que també proporciona un grau important de privadesa. 

Això es deu al fet que el trànsit gestionat per HTTPS (a diferència del protocol HTTP estàndard) està encriptat, cosa que impedeix que qualsevol persona intercepte les seves circulacions en ruta o, amb més precisió, faci inútil qualsevol cosa, ja que no podran desxifrar el contingut.

HttpsEverywhere

A mesura que passen els anys, cada cop són més les empreses que adopten HTTPS de manera predeterminada, però encara hi ha molts llocs web, especialment petits, que encara no han fet el canvi.

Tingueu en compte que moltes altres extensions (com ara bloquejadors d’anuncis, suites de privadesa o xarxes privades virtuals) també ofereixen aquesta funció, de manera que si ja utilitzeu alguna cosa com NordVPN (llegiu la nostra revisió NordVPN) o DuckDuckGo Privacy Essentials, instal·leu HTTPS a tot arreu. es redundant.

9. Unshorten.link

Els enllaços escurçats són una de les maneres més habituals de ciberdelinqüents per atraure usuaris que no tinguin respecte al seu lloc web. Tot i que els enllaços acurtats solen estar bé, el problema és que no hi ha manera de dir-ho abans de fer-hi clic. 

Fins i tot aquells que tenen precaució quan naveguen en línia poden caure per una d’aquestes trampes i de sobte es troben en un domini carregat de rastrejadors o, pitjor, de programari maliciós..

UnshortenLink

Unshorten.link és l’extensió perfecta per solucionar aquest problema. Sempre que feu clic en un enllaç escurçat, sereu redirigits a una pàgina que us permetrà saber si el lloc al qual intenteu accedir és segur o no, moment en què podeu decidir si voleu continuar o no.

Tot i que l’extensió és gratuïta, també hi ha una versió Pro disponible per 7 dòlars a l’any. Això us permet accedir a dues funcions addicionals i a un historial detallat del que heu filtrat.

Configuració UnshortenLink

Primer, la versió Pro us permet habilitar captures de pantalla de previsualització, que mostraran una instantània del lloc web que intenteu visitar abans d’entrar al lloc web. També podreu accedir al filtratge passiu, que passarà directament a la pàgina del filtre si l’enllaç es determina que és segur.

10. Comprovació de contrasenya de Google

La comprovació de contrasenya és una altra extensió molt senzilla que realitza una única tasca: protegir-vos de les fuites de dades. Tot i que vàrem dubtar a incloure una extensió desenvolupada per Google (ja que ens costaria trobar una empresa menys dedicada a la privadesa dels usuaris), la comprovació de la contrasenya sembla prou innocent..

Control de contrasenya

Sempre que inicieu la sessió en un lloc web, l’extensió la comprova amb una llista d’incompliments de dades coneguts on els noms d’usuari i / o les contrasenyes estaven compromesos. Si el lloc web en qüestió apareix a la llista, l’extensió us avisa i us animarà a canviar la vostra contrasenya per assegurar-vos que el vostre compte segueix sent segur.

11. Feu clic&Neteja

Una extensió senzilla que fa exactament el que diu, Feu clic&Clean us proporciona una manera fàcil i ràpida d’esborrar totes les dades de navegació. Bàsicament, l’extensió us ofereix un botó amb l’etiqueta “tancar de manera segura el navegador” que, segons la vostra configuració, tancarà Chrome, esborrarà l’historial de navegació, buidarà la memòria cau, eliminarà bases de dades indexades i molt més..

ConfiguracióAjustClean-Configuració

Fins i tot podeu configurar-lo per esborrar les contrasenyes desades, esborrar l’historial de descàrregues i suprimir les dades del formulari desat. Tot això contribueix a esborrar fonamentalment l’ordinador de la vostra activitat de navegació, estalviant-lo un temps important en comparació amb fer-ho de manera manual.. 

Si suprimiu tota aquesta informació alhora sembla una mica excessiva, feu clic a Feu clic a&Neteja també conté botons d’eliminació separats per a cada opció de manera que pugueu escollir i triar, segons les vostres necessitats actuals.

ClicAndClean-MainPanel

12. ScriptSafe

A més de bloquejar els rastrejadors mateixos, desactivar diversos scripts que s’executen en pàgines web és la forma més eficaç d’evitar el seguiment i altres problemes relacionats amb la seguretat i la privadesa a l’hora de navegar..

Configuració ScriptSafe

A més de poder bloquejar tota mena de scripts, ScriptSafe inclou un mode de navegació segur que bloqueja llocs amb programari maliciós, protecció contra les empremtes dactilars, un “mode antisocial” que elimina els elements de les xarxes socials de les pàgines web i la protecció WebRTC.. 

També podeu activar l’atac a la vostra franja horària, l’agent d’usuari i el remitent, cosa que ajuda a ocultar la vostra identitat als llocs web que visiteu o a qualsevol persona que pugui escoltar al final..

Configuració de privadesa de ScriptSafe

El tauler principal al qual es pot accedir des de la barra d’eines us ofereix una visió general de tot el que es bloqueja a la pàgina web actual, així com l’opció de permetre o denegar scripts individuals o tot el que s’executa al domini actual..

ScriptSafe-Main-Panel

13. Botó de pànic

Tot i que la resta d’opcions d’aquesta llista està centrada en protegir la vostra privadesa contra algú que t’espionés pràcticament, Button Panic està dirigit en lloc a evitar protegir-se de l’espionatge físic. Si alguna vegada heu experimentat algú que mira per sobre la vostra espatlla i vegi alguna cosa a la pantalla, preferiu que us mantingueu en privat, llavors el botó de pànic és el que necessiteu.

PanicButton

En termes de funcions, és exactament el que sona. L’extensió proporciona un botó de pànic literal que, un cop premuda, amaga totes les finestres i pestanyes obertes actualment de qualsevol persona que us mira. Podeu associar-ho a una drecera del teclat i configurar una “pàgina segura” que s’obre al lloc de les pestanyes que voleu mantenir amagades.

Opcions PanicButton

Si voleu protecció addicional, podeu configurar una contrasenya per reobrir les pestanyes ocultes i ocultar la icona del botó de pànic a la barra d’eines quan s’activa.

Pensaments finals

Amb això, hem arribat al final de la nostra llista de les millors extensions de privadesa del navegador Chrome. Com que hi ha moltes coincidències en la funcionalitat entre les eleccions d’aquesta llista (per exemple, entre l’extensió Ghostery Chrome i la privacitat del teixit), instal·lar-ne cadascuna d’elles és mínim.. 

Més aviat, us recomanem que trieu algunes d’aquestes extensions que no es superposen en gran mesura per tal d’aconseguir un fort equilibri entre la privadesa i el rendiment. Si combinem algunes de les nostres opcions aquí amb les de la nostra llista d’extensions de seguretat, tindràs les millors extensions de seguretat i privadesa per a Chrome per mantenir-te segur.

Què en penseu de la nostra llista de les millors extensions de Google Chrome per a la privadesa? Hem deixat fora un programari vital que utilitzeu per mantenir la vostra navegació segura i privada, o potser heu tingut una mala experiència amb alguna de les nostres opcions? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me