Millor VPN per Firefox el 2020: seguretat fàcil d’utilitzar

Seleccionar el proveïdor VPN adequat pot semblar una tasca impossible, donades totes les opcions que hi ha. Si estàs buscant una VPN, en general, la nostra llista dels millors serveis VPN és el lloc perfecte per iniciar la cerca. Tanmateix, si el que busqueu és la millor VPN per Firefox, concretament, haureu arribat al lloc adequat.


Si necessiteu un desglossament complet de tot el que fa una VPN, heu de dirigir-vos al nostre article explicant què és una VPN. Breument, una VPN pren tot el trànsit d’internet, l’encripta i l’encamina a través d’un servidor separat per ocultar la vostra identitat, ubicació i activitat..

Amb la censura a Internet en augment a tot el món, instal·lar una VPN s’ha convertit en una part crucial de protegir-se en línia. Altres motius per instal·lar una VPN al vostre ordinador són torrents i protegir-vos dels perills de les xarxes WiFi públiques. 

A més, a mesura que la neutralitat de la xarxa es converteix en menys certesa, una VPN és essencialment l’única manera de garantir que el vostre proveïdor d’identificació intel·ligent no tingui la vostra connexió en funció del que feu en línia..

Tal com vam veure amb la nostra millor llista de VPN per a Google Chrome, l’accés a Internet privat és el clar guanyador de Firefox, a causa de la seva excel·lent extensió del navegador plena de configuració per modificar.

Millor VPN per Firefox 2020

Què fa que una VPN sigui millor per al Firefox?

Per a aquest article, jutgem els diversos serveis VPN pel mateix conjunt de criteris que fem servir per a les revisions tradicionals de VPN. Més enllà d’això, veurem de prop les extensions del navegador, en particular, veient les que permeten treure el màxim profit sense obrir ni instal·lar les seves aplicacions d’escriptori.

ExpressVPN-Si us plau, inicieu la sessió

Fora de les extensions del navegador, el més important per a una VPN d’aquesta llista és que no guarda registres de cap tipus. El registre extensiu pot fer que la VPN sigui pitjor que inútil, ja que llavors genera una falsa sensació de seguretat. La velocitat també és de gran importància, ja que ningú vol connectar-se a la seva VPN només per comprovar que han d’esperar edats perquè es faci un buffer de vídeo..

Una gran quantitat de servidors també és un gran avantatge, sobretot si s’estenen per diversos continents i països diferents. Per a moltes persones, una VPN és una manera d’evitar les mesures de geoblocatge, com les de Netflix o la BBC, de manera que tenir una gran selecció de països per triar facilita molt més.

Llista de servidors ExpressVPN

El xifrat és òbviament crucial, ja que una VPN que no protegeix adequadament les dades no val l’espai de disc del dispositiu. Tot i que la importància del xifrat és massa gran per a un tema que es tracti en detall aquí, dirigiu-vos a la nostra descripció del xifrat per obtenir més informació sobre els diversos tipus, així com els seus punts forts i febles..

Tot i que els criteris anteriors cobreixen els fonaments bàsics d’una VPN, hi ha diverses altres funcions de seguretat que esperem veure en una bona VPN. Aquests inclouen la protecció contra filtracions DNS, el bloqueig WebRTC i la cloaking IP.

Per a moltes persones, una VPN és simplement una manera d’accedir a serveis de streaming o contingut que no estan disponibles a la seva ubicació, per la qual cosa poder enganyar la prohibició VPN de Netflix, com els serveis de la nostra millor VPN per a la llista de streaming, també és força essencial..

Millor VPN per Firefox: Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat és una opció fantàstica per a una VPN, en general, i és encara millor quan només mireu l’extensió del navegador. En comparació amb la resta de proveïdors de la llista, PIA us ofereix una sèrie de paràmetres que hi ha a l’extensió, i no utilitzar l’aplicació d’escriptori us permetrà passar algunes de les nostres molèsties amb el servei, com ara bloquejar a la safata del sistema..

Configuració PIA

Quan es tracta de seguretat, PIA es fa per defecte a AES de 128 bits, cosa que és decent. Podeu reforçar les vostres defenses commutant a AES a 256 bits, però només podeu fer-ho a l’aplicació d’escriptori. 

OpenVPN és l’única opció de protocol VPN amb PIA i, si voleu obtenir més informació sobre què significa això, consulteu el nostre desglossament del protocol VPN. En poques paraules, OpenVPN és un protocol excel·lent.

L’accés a Internet privat puntua molt ràpidament i ofereix 53 servidors ubicats a 33 països diferents. El reenviament de ports està disponible a l’aplicació d’escriptori, a més d’un interruptor de matança, però el tunelatge fraccionat és destacable.

Servidors PIA

L’extensió del navegador us ofereix tres categories diferents de configuració per jugar. Sota seguretat, podeu habilitar el bloqueig WebRTC, el bloqueig HTTPS forçat i el Flash. 

Sota la privadesa, PIA permet impedir que Firefox accedeixi al vostre micròfon, càmera i ubicació, i també l’obliga a desactivar diversos paràmetres del navegador, com ara l’emplenament automàtic i la navegació segura..

Configuració de seguretat PIA

El següent és fer el seguiment, on podeu habilitar MACE (un bloquejador de programari maliciós) i desactivar les referències HTTP, cosa que, en termes de profe, significa que els llocs web no podran dir on heu fet clic en un enllaç al seu domini. També hi ha diversos seguidors que podeu bloquejar en aquest menú, com ara galetes i xarxes socials.

Configuració de seguiment de PIA

Malauradament, PIA no és una bona opció per a la transmissió en temps real. Tot i que pot accedir a Netflix, és a dir, i a altres grans proveïdors de streaming, com ara BBC iPlayer, Hulu i Amazon Prime Video, poden detectar-ne la presència i evitar que vegis cap contingut a les seves plataformes..

Altres motius ens agrada l’accés a Internet privat

PIA no conserva els registres d’activitats, i això és bo, tenint en compte que l’empresa es troba als Estats Units, un país que –a través del seu programa PRISM i la xarxa d’espionatge Five Eyes– ha demostrat tenir pocs escrúpols a l’hora de forçar. empreses per complir amb les sol·licituds d’informació de l’usuari.

Independentment de quin sistema operatiu preferiu, ja sigui Windows, macOS, Linux, iOS o Android, podreu utilitzar PIA. De fet, va aterrar en primer lloc a la nostra llista dels millors serveis VPN per a Linux.

Per obtenir un resum complet de tots els seus avantatges i contres, dirigiu-vos a la nostra revisió d’accés a Internet privat. També podeu utilitzar el seu període de reemborsament durant una setmana i comprovar-ho.

ExpressVPN

Si heu llegit la nostra crítica de ExpressVPN, ja sabeu que som grans seguidors del servei. De fet, va ser la nostra primera opció per a una VPN, en general, i, tot i que aquí no ho fa tan bé, no deixa de ser una bona opció en gairebé tots els aspectes..

ExpressVPN-Extension-Main-Panel

Malauradament, l’extensió del navegador no funciona en absolut sense instal·lar també l’aplicació d’escriptori. Tot i que sempre haureu d’instal·lar les aplicacions dedicades per a totes les nostres opcions d’aquest article, encara ens agradaria fer ús d’alguna funcionalitat d’extensió bàsica sense fer-ho.

Un altre problema significatiu és l’absència total de programari maliciós o de bloqueig d’anuncis, cosa que proporcionen moltes VPN del navegador.

En termes dels nostres criteris de revisió estàndard, ExpressVPN cobreix totes les bases. La VPN és molt ràpida, encapçalant la nostra llista dels serveis VPN més ràpids. També és la millor VPN per streaming, i tot i que pot lluitar amb Hulu i Amazon Prime, podeu utilitzar-la per veure Netflix i BBC iPlayer sense problemes..

Per a l’encriptació, ExpressVPN utilitza AES 256-bit, que és l’estàndard d’or. També ofereix quatre protocols diferents, però haureu d’anar a l’aplicació d’escriptori per canviar-la per defecte, que és OpenVPN. Tot i això, aquest és un gran protocol, per la qual cosa la majoria dels usuaris no hauran de fer-ho mai.

ExpressVPN-Protocols d'escriptori

A més de connectar, desconnectar i triar un servidor, hi ha molt poc que puguis fer en la pròpia extensió del Firefox. Només hi ha tres configuracions que podeu canviar: espatllar ubicació, bloqueig de WebRTC i HTTPS arreu. Tot i que ens alegrem que hi hagi aquesta configuració, ens agradaria molt més controlar-nos sense dependre de l’aplicació d’escriptori.

Configuració de ExpressVPN-Security

No tenim cap queixa quan es tracta de la selecció de servidors, ja que ExpressVPN recull una enorme llista de més de 2.000 servidors repartits en 148 ubicacions de 94 països. Si la quantitat d’elecció se sent intimidant, ExpressVPN us permet escollir una regió (per exemple, Europa) i l’extensió triarà el servidor òptim en funció de la vostra ubicació.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

Amb més de 60.000 usuaris, està clar que l’extensió del navegador ExpressVPN és una opció popular entre els usuaris de Firefox. Un motiu probable per a aquesta popularitat és el seu gran compromís amb la privadesa, sense guardar registres de cap tipus i emmagatzemar només una petita quantitat d’informació personal amb finalitats de subscripció..

També podeu pagar amb bitcoin, que proporciona un anonimat encara més gran que si pagueu mitjançant targeta de crèdit o PayPal.

Tot i que el servei és una mica més car que altres d’aquesta llista, sens dubte obtindreu el que pagueu i ExpressVPN també ofereix una generosa garantia de devolució de 30 dies per si voleu provar-la per vosaltres mateixos..

Windscribe

Tal com es recull a la revisió de Windscribe, aquest servei ofereix un generós pla gratuït fins al punt que és la nostra primera selecció per a la millor VPN gratuïta. Probablement això és el que ha convertit Windscribe en l’extensió VPN més popular per al Firefox entre els cinc d’aquesta llista, amb més de 92.000 usuaris fins ara.

Tot i que el pla gratuït té alguns límits, com ara una tapa de dades de 2 GB al mes i només 10 servidors disponibles, aquest és encara molt generós tenint en compte que no pagareu cap centenari. A més, podeu augmentar la tapa a 10 GB simplement confirmant el vostre correu electrònic.

Parabrisa-Data-Cap

Si preferiu optar pel pla de pagament, accedireu a 148 servidors de 62 països en lloc dels 10 que us proporcionen de forma gratuïta. Si no necessiteu tanta opció, podeu adaptar el vostre pla de pagament en funció de les vostres necessitats, amb cada ubicació addicional que costarà 1 $ al mes..

WindScribe-Server-List

El protocol predeterminat és IKEv2, però si descarregueu l’aplicació d’escriptori, podreu canviar-la per OpenVPN, IPSec o stunnel.. 

Malauradament, IKEv2 és força fàcil de reconèixer els llocs web, per la qual cosa generalment no és suficient si voleu utilitzar Windscribe per a un servei que bloquegi les VPN. No tenim cap queixa sobre el xifrat, però, ja que l’opció predeterminada és AES 256-bit.

Windscribe també gaudeix d’una excel·lent velocitat, almenys per a descàrregues. Per desgràcia, la velocitat i la latència de càrrega deixen una mica desitjables, cosa que fa que sigui una mala elecció per a activitats com ara jocs en línia o altres tasques amb molta càrrega.

La versió “pro” us permet accedir a la suite completa de bloquejadors, incloent programari maliciós, xarxes socials, anuncis, porno, jocs d’atzar, seguidors, notícies falses, clickbait i criptòmetres. Tot i que encara podeu activar el sistema – anomenat R.O.B.E.R.T – en el pla gratuït, només bloquejarà programari maliciós si no sou un client que paga..

Windscribe-Robert

La funció de “personalitat dividida” renova automàticament el vostre agent d’usuari, fet que augmenta el seu anonimat, i també pots habilitar el bloqueig de WebRTC i fer que la VPN vulgui fer servir la teva ubicació i zona GPS.

Privadesa de WindScribe

Windscribe també és una excel·lent opció per a la transmissió en temps real i, fins i tot, us ofereix servidors dedicats per a Netflix, anomenat “Windflix”, que semblen funcionar molt bé, ja que no teníem problemes amb errors de proxy mentre feia servir el servei per accedir a Netflix. Per això, Windscribe se situa entre les nostres millors opcions per a la millor VPN de Netflix.

WindFlix

Tot i que hi ha un interruptor mortal a l’aplicació d’escriptori, no hi ha cap túnel dividit enlloc, la qual cosa és una de les majors debilitats de Windscribe. Tanmateix, podeu connectar tants dispositius com vulgueu, cosa que suposa un gran avantatge.

Altres motius ens agrada Windscribe

L’única informació que Windscribe guarda als seus clients és l’ús total d’amplada de banda, nom d’usuari del protocol VPN, quin servidor VPN heu utilitzat més recentment, la quantitat de dades que heu utilitzat i quant de temps heu estat connectats..

Tot això, tret de l’ús total de l’ample de banda, s’esborra quan finalitzeu la sessió de VPN i l’únic motiu pel qual es conserva el nombre d’amplada de banda és el de garantir que els usuaris gratuïts no sobrepassin els seus límits de dades..

NordVPN

NordVPN és la nostra primera opció per obtenir el millor servei VPN. A més, es desprèn de la nostra revisió NordVPN que estàvem molt satisfets de la seva actuació, tot i que amb algunes advertències, i que normalment sol ser com els de Windscribe a les nostres peces (llegiu la nostra comparació Windscribe vs. NordVPN). Més de 58.000 persones utilitzen la seva extensió Firefox, la qual cosa la converteix en una opció popular per al navegador.

La VPN inclou un programari maliciós i un bloqueig d’anuncis, a més de desactivar WebRTC. No hi ha cap túnel dividit, ni tan sols a l’aplicació d’escriptori, però podeu designar quines aplicacions han d’ignorar el commutador de matança. Això és similar al de túnel fraccionat, però no és en cap cas una alternativa suficient.

Nord-Security-Settings

Els servidors “especials” de NordVPN es troben a l’aplicació d’escriptori, que inclouen servidors P2P per torrenting, servidors Onion per a connexions Tor (consulteu la nostra revisió de Tor per obtenir més informació sobre això) i servidors de doble salt que guien la vostra connexió a través de dos servidors en lloc d’un, duplicant efectivament la vostra seguretat i anonimat. A més d’aquests servidors especials, NordVPN ofereix més de 5.000 ordinaris en 62 països.

Tauler de control Nord

Tot i això, no és una bona notícia, ja que, probablement, pugueu imaginar la posició número quatre de NordVPN en aquesta llista. La seva velocitat és increïblement inconsistent i, a causa que l’algorisme del servidor recomanat està completament trencat, heu de cercar manualment el servidor òptim. 

Això també pot dificultar la reproducció, ja que NordVPN pot gestionar Netflix, BBC iPlayer, Hulu i Amazon Prime Video, però només en determinats servidors.

El taló real d’Aquil·les de NordVPN, segons aquest rànquing, és que no teniu permès escollir un servidor específic en l’extensió del navegador. En lloc d’això, se us ofereix una llista de països i NordVPN triarà el servidor precís per a vosaltres. Tenint en compte la ruptura de l’algorisme del servidor recomanat, aquesta és una debilitat enorme, en general.

Llista Nord-Server

Per a la seguretat, NordVPN fa de manera predeterminada l’OpenVPN i el xifratge AES de 256 bits, que són les millors opcions de les dues categories. També podeu canviar a IKEv2 si descarregueu l’aplicació d’escriptori i, tot i que preferim OpenVPN, és ben segur que tingueu l’opció.

Altres motius ens agrada NordVPN

NordVPN no guarda cap registre de la vostra activitat i, si voleu ser encara més anònim, podeu utilitzar un correu electrònic a curt termini per registrar-vos i pagar mitjançant bitcoin. Tanmateix, heu de confirmar el vostre correu electrònic, així que assegureu-vos de rebre missatges a l’adreça amb la qual us registreu.

Els preus també són excel·lents, sobretot si escolliu el pla de dos o tres anys. Podeu consultar NordVPN per vosaltres mateixos mitjançant la seva garantia de devolució de 30 dies.

TunnelBear

TunnelBear és un altre servei VPN amb un pla gratuït bastant generós, que ofereix gratuïtament 500MB de dades al mes (la nostra peça Windscribe vs. TunnelBear compara els plans gratuïts dels dos). Tanmateix, tal com vam assenyalar en la nostra revisió TunnelBear, hi ha diversos problemes amb el proveïdor, cosa que significa que a penes arriba a la llista.

TunnelBear-Data-Cap

Primer, anem a cobrir les coses bones. El seu xifrat és sòlid, amb l’única opció AES 256-bit. Fora de l’aplicació iOS, la VPN utilitza OpenVPN, que, com ja hem esmentat anteriorment, és la millor opció. Tampoc hem pogut detectar cap fuga DNS durant les proves i hi ha un interruptor mortal a l’aplicació d’escriptori, però malauradament no és compatible amb cap tipus de tunelatge dividit..

Quan es tracta de l’elecció del servidor, TunnelBear està situat a 22 països diferents, però a diferència de gairebé totes les VPN, només podeu seleccionar el país i no una ubicació o un servidor específics. La majoria dels països es troben a Europa i Amèrica del Nord, amb una cobertura escassa a Àsia, Amèrica del Sud i Oceania, i res a Àfrica..

TunnelBear-Server-List

Les seves velocitats són inconsistents, en el millor dels casos, amb les taxes de descàrrega que varien salvatge en funció del servidor (o del país, en el cas de TunnelBear) amb què connecteu. La latència no és millor, de manera que es converteix en una mala elecció per a jocs en línia. 

Per a la transmissió en streaming, no funciona millor, ja que hem trobat totes les plataformes de streaming més grans (Netflix, BBC iPlayer, Hulu i Amazon Prime Video) que han pogut detectar i bloquejar les connexions provinents de la VPN.

No millora si contempla el complement del Firefox, ja que és molt escàs. No hi ha cap configuració que pugueu canviar i l’única funcionalitat present és la possibilitat de triar un país i de connectar-vos o desconnectar-vos. Tampoc s’inclou cap programari maliciós o bloqueig d’anuncis que hauria contribuït a anul·lar alguns dels problemes del servei.

Configuració de TunnelBear

Altres motius ens agraden TunnelBear

Com la resta de proveïdors VPN d’aquesta llista, TunnelBear no guarda cap registre del vostre trànsit. Tot i això, recull algunes dades, com ara el vostre sistema operatiu i l’amplada de banda total, que val la pena tenir en compte. També podeu pagar en bitcoin, oferint-vos aquest nivell de protecció addicional.

El servei al client és excel·lent, ja que les respostes a les nostres consultes són sorprenent. Tot i que no hi ha cap xat en directe, hi ha una àmplia base de coneixement que ha de contenir la solució a la majoria dels problemes que pugueu trobar amb la VPN.

TunnelBear és raonable, si és lleugerament pel costat car de les coses, si es compara amb les ofertes de NordVPN, per exemple. Però més preocupant és la falta total d’un període de reemborsament, el que significa que no tindreu l’oportunitat de provar el vostre pla “professional” sense haver-vos de separar amb una mica d’efectiu..

Pensaments finals

Ara que heu llegit la nostra millor llista de VPN per a Firefox, hauríeu d’estar més que llest per escollir la més adequada. L’accés a Internet privat és el nostre màxim escollit, però si es preocupa majoritàriament de la transmissió en streaming, pot ser que us ajudi millor amb ExpressVPN o Windscribe, aquest últim, a més, us ofereix un excel·lent pla gratuït per provar-lo..

Malauradament, NordVPN baixa diversos nivells a l’escala en comparació amb la nostra llista de millors VPN, en general, principalment perquè no us permet escollir un servidor específic en l’extensió i també pel seu rendiment increïblement inconsistent, que esdevé molt més. crític quan confieu en ell per triar un servidor.

TunnelBear, en canvi, és una altra bona opció, fins i tot si es troba a la part inferior d’aquesta llista a causa de la seva velocitat inconsistent, la seva latència terrible i la falta d’un període de reembossament.. 

Ara que hem arribat al final de la nostra llista, què en penses de les nostres opcions? No hem inclòs l’extensió de VPN de Firefox que escolliu? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map