Millor VPN per a Sud-àfrica 2020: VPNs per al Veldt

Sud-àfrica es troba a l’extrem més meridional del continent africà. Les seves belles costes, la seva diversa cultura i els seus paisatges dramàtics plens de diversos animals fan que el converteixin en un lloc popular per als turistes. Tot el que facis mentre esteu allà, és probable que vulgueu navegar per Internet i haureu d’utilitzar una de les nostres millors VPN per a les opcions de protecció de Sud-àfrica.


El nostre favorit, amb diferència, és ExpressVPN, tot i que les nostres eleccions també us proporcionaran una bona quantitat de diners.

Sempre és una bona idea utilitzar una xarxa privada virtual mentre estigueu en línia, sigui on vulgueu. Un dels seus principals usos és accedir a contingut restringit. Mentre esteu a Sud-àfrica, és possible que no pugueu accedir al que feu normalment en línia. Això es deu als geoblocs, que bàsicament restringeixen l’accés al contingut d’un país determinat.

Per exemple, si aneu a Netflix, sereu acollits amb la seva biblioteca sud-africana. Si voleu accedir a la versió dels EUA, necessitareu una adreça IP dels EUA.

Podeu triar un dels proveïdors de les nostres revisions VPN, però molts no poden superar el sistema de detecció VPN de Netflix. Si això és el que voleu, hem arrodonit cinc VPN que compleixen aquesta tasca a la nostra millor VPN per a la peça Netflix.

Millor VPN per a Sud-àfrica 2020

Censura en línia a Sud-àfrica

A més de les restriccions regionals, hi ha altres blocs que potser haureu d’afrontar. Alguns països bloquegen determinats llocs web i contingut en línia. Els motius dels blocs varien, però poden incloure motius polítics i morals. Un dels pitjors culpables és la Xina amb el seu gran tallafoc. Gairebé qualsevol contingut occidental està bloquejat dels ciutadans xinesos.

A Sud-àfrica, s’imposa poca censura. Alguna policia moral té lloc en llocs que presenten material sexualment explícit o violent. A més, es va proposar que es posés un filtre automàtic a tots els dispositius perquè els nens no quedessin exposats al material per a adults. A part d’això, la majoria de contingut és lliure de visualització. 

Dit això, el parlament va aprovar un nou projecte de llei de censura a Internet el 2018. Ara espera que el president sigui signat en llei. Tot i que el projecte de llei d’esmena de pel·lícules i publicacions no és tècnicament censura, hi ha preocupacions que puguin conduir a una internet més controlada. 

Una vegada que es faci llei, el Consell de pel·lícules i publicacions (FPB) podrà regular els continguts generats per l’usuari i retirar tot allò que el FPB consideri perjudicial o pertorbador..

Inclou imatges, música i vídeos en qualsevol mitjà, inclosos mitjans socials, pel·lícules, publicacions i YouTube. Tanmateix, la majoria de blocs només es poden produir si algú es queixa per això.

En alguns casos, és bo. Hi haurà normes més estrictes per protegir els nens de determinats continguts, i també pretén aturar el porno en venjança. El discurs d’odi també és un objectiu, i qualsevol persona que distribueixi conscientment contingut que inciti a la violència o defensi un discurs d’odi pot ser multada o condemna a presó..

Dit això, han sorgit preocupacions perquè el projecte de llei està mal redactat i la llei es podria mal utilitzar. A més, les plataformes de contingut, com YouTube i Netflix, hauran de registrar-se com a distribuïdor i pagar una quota anual, l’import de la qual dependrà de la mida de la biblioteca de contingut de la plataforma. Les plataformes que no compleixen es poden bloquejar a nivell ISP.

Torrent a Sud-àfrica

Si us agrada torrent, heu de saber que la infracció dels drets d’autor pot comportar penalitzacions en virtut de la Llei de propietat intel·lectual de Sud-àfrica. En virtut d’aquesta, podríeu rebre una multa de 5.000 Rand sud-africans (aproximadament $ 330) i / o presó de fins a tres anys per cada infracció, si es tracta d’una primera condemna. 

Condemnes posteriors poden acabar amb una multa de 10.000 Rand sud-africans (uns 660 dòlars) i / o cinc anys de presó per cada infracció.

A més, els proveïdors d’intercanvi han de bloquejar els llocs de torrent i d’altres que violin els drets d’autor, així com informar als usuaris de la pirateria, en virtut d’una revisió al projecte de llei de cibercrimines. Si descarregueu alguna cosa il·legalment, podríeu acabar amb un bon càstig, la pena màxima de fins a 15 anys de presó.

Vigilància en línia a Sud-àfrica

El Reglament d’intercepció de comunicacions i la subministrament d’informació relacionada amb la comunicació, també coneguda com RICA, és la llei principal de vigilància de Sud-àfrica. Sota ell, les agències d’ordenació i intel·ligència han d’obtenir un permís especial per interceptar comunicacions, i el seu raonament ha de ser adequat.

Tot i això, el 2017, es va revelar que el govern sud-africà rastrejava milers de telèfons mòbils i que va poder fer-ho a causa d’una llacuna a RICA. La secció 205 de la Llei sobre procediments penals permet als funcionaris passar per alt el permís necessari amb RICA i accedir a les dades del seu telèfon.

No només això, sinó que RICA requereix que els ISP conservin les dades dels clients i que prohibeixen els sistemes de comunicacions que no es poden supervisar. A més, els subscriptors de telèfons mòbils han de proporcionar els seus números d’identificació nacionals i altres documents personals per adquirir targetes SIM i altres serveis. 

Dit això, les eines de xifratge no estan prohibides i no cal fer servir cafeteries d’internet per supervisar els seus clients.

A més que la llei principal de vigilància de Sud-àfrica és problemàtica, també hi ha altres revelacions que han augmentat les preocupacions sobre la vigilància. 

El 2015, van aparèixer informes sobre organitzacions de seguretat de l’estat que posseïen tecnologia de vigilància. L’equip pot capturar metadades del telèfon mòbil imitant torres de telefonia mòbil. 

Un portaveu de la Direcció d’Investigació de Delictes Prioritaris va confirmar que posseïa aquesta tecnologia, però va dir que només s’utilitzava per a qüestions de seguretat nacional..

El Projecte de llei 2017 sobre Cybercrimes and Cyber ​​Security encara està pendent d’estar signat a la llei, però inclou una disposició que podria donar a l’estat més poders d’intercepció i que violessin els drets de privacitat. La secció 38 permet interceptar la comunicació indirecta, així com l’accés a dades de comunicació en temps real i a la informació arxivada. 

Llibertat d’expressió en línia a Sud-àfrica

La constitució sud-africana preveu la llibertat d’expressió. Generalment es respecta, i la llibertat no és cap delicte. Dit això, hi ha restriccions per al discurs d’odi cap a la raça, l’ètnia, el gènere i la religió, així com incitar a la violència.

A més, si la Llei de cibercrimenció i seguretat esdevé llei, penalitza la circulació de missatges nocius, que poden incloure informació falsa. Les especificacions del mateix són vagues, però, hi ha preocupacions que es puguin utilitzar per censurar cert discurs, com ara opinions polítiques..

Sud-àfrica té un entorn mediàtic vibrant, però els periodistes s’enfronten a l’assetjament i als atacs pels seus informes crítics del govern.

Cibercriminació a Sud-àfrica

Sud-àfrica ha augmentat un 22 per cent dels atacs de programari maliciós durant el primer trimestre del 2019, i la companyia de ciberseguretat Kaspersky Lab va dir que cada dia es produeixen més de 13.000 intents de ciberatac. Un altre estudi del 2016 va demostrar que gairebé 9 milions de sud-africans van ser víctimes de cibercriminalitat durant un període de 12 mesos.

Tenint això en compte, heu de ser prudents durant els vostres viatges, especialment si us connecteu a un dels molts punts hotspot WiFi públics disponibles al país. El nivell de seguretat d’aquestes connexions és desconegut i podríeu ser vulnerable a virus i atacs de pirateria. Si s’utilitza una VPN no s’utilitza cap problema en aquest cas, però un antivirus digne tampoc no funcionaria.

El que fa que una VPN sigui el millor per a Sud-àfrica

Tot i que molts proveïdors de VPN tenen grans funcions i un servei fiable, és important que trieu el que més s’adapti a Sud-àfrica. 

Heu d’assegurar-vos que té una bona seguretat per protegir-vos de la vigilància en línia i la ciberdicriminació. Com a part d’aquesta seguretat, és convenient assegurar-se que inclou un interruptor de matança. Un interruptor de matança reduirà la connexió a Internet si la VPN falla, mantenint-lo segur. 

La vostra privadesa també és important, i tenir una bona seguretat no vol dir que el proveïdor ho faci honor. Heu d’assegurar-vos que la VPN té una política sense registre. Amb un d’aquests, podeu estar segur que les vostres activitats en línia no es gravaran.

Una bona xarxa de servidors és beneficiosa per superar qualsevol censura o geobloc. Com més servidors hi hagi a diferents països, millor serà la vostra possibilitat d’evitar les restriccions. A més, si voleu accedir a contingut exclusiu de Sud-àfrica, necessitareu una adreça IP sud-africana, així que assegureu-vos que la VPN tingui servidors allà.

També voleu assegurar-vos que el servei té bones velocitats i una amplada de banda il·limitada, especialment si voleu torrent o emetre’s. Les bones velocitats signifiquen que no sereu afectats de les pantalles de càrrega i que teniu una amplada de banda il·limitada us assegura que no us haureu de preocupar d’arribar a un límit, moment en què la VPN deixarà de funcionar i us deixarà sense protecció..

1. Millor VPN de Sud-àfrica: ExpressVPN

Hem escollit ExpressVPN com la millor selecció per a Sud-àfrica a causa del seu servei excel·lent. És la millor VPN que hem revisat fins ara i marca totes les caselles de Sud-àfrica. 

La seva seguretat és excel·lent i s’estableix en xifrat de 256 bits, tot i que es pot augmentar si voleu. També hi ha un interruptor de matança, que està activat de manera predeterminada. La privadesa tampoc no és cap problema, ja que ExpressVPN té una política estricta de registre sense registres.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Hi ha un munt de servidors repartits pel món per evitar restriccions i també n’hi ha alguns a Sud-àfrica, en cas que els necessiteu. 

ExpressVPN és la VPN més ràpida que hem provat. Les seves velocitats, amplada de banda il·limitada i la seva capacitat d’introduir-se a Netflix van ajudar-lo a guanyar en la nostra millor VPN per a la transmissió de peces. També us cobrirà si voleu torrent. Llegiu la nostra crítica de ExpressVPN per obtenir un millor aspecte del servei.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

Si sou nous de totes les malàquies de VPN, ExpressVPN és una opció fantàstica, ja que és una de les VPN més fàcils d’utilitzar. No us preocupeu si sou un usuari amb més experiència, però podeu continuar fent la vostra configuració. Es pot instal·lar a Windows, macOS, Android i iOS, i podeu connectar fins a cinc dispositius alhora. 

ExpressVPN és car, malauradament. Tot i això, el servei que obté val la pena guanyar diners. A més, hi ha una garantia de devolució de 30 dies, de manera que podeu provar-la abans sense riscos.

2. NordVPN

La nostra segona opció és NordVPN. Sovint obté una menció aquí a Cloudwards.net i és un concursant proper amb la nostra primera selecció, tal com es pot llegir al nostre enfocament ExpressVPN vs. NordVPN.. 

Té una de les millors seguretat disponibles amb un commutador de matriu integrat i podeu afegir encara més protecció a la vostra connexió mitjançant els servidors de doble salt. NordVPN també valora la privadesa i no manté un registre de les vostres activitats.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Hi ha més de 5.600 servidors disponibles en 60 països i això inclou 30 a Sud-àfrica per als continguts restringits. 

Les seves velocitats són ràpides, però és possible que trobareu que s’alenteixen si us connecteu a un servidor llunyà. No hi ha capes d’amplada de banda i pot entrar en gairebé qualsevol xarxa de streaming. També és la nostra millor VPN per torrenting, cosa que cal tenir en compte si és una activitat freqüent per a vosaltres. Podeu obtenir més informació sobre el servei a la revisió completa de NordVPN.

Altres motius ens agrada NordVPN

Podeu utilitzar-lo en Windows, macOS, Android i iOS. És fàcil d’utilitzar i us permet connectar simultàniament fins a sis dispositius.

NordVPN pot ser una opció millor que ExpressVPN si no nedeu en efectiu. És una bona relació qualitat-preu i, mentre que el pla mensual no és excel·lent, els plans més llargs canvien molt en el preu global. També hi ha un NordVPN, per provar-ho primer.

3. CyberGhost

Una altra bona opció VPN és CyberGhost. Té una gran seguretat i fins i tot té un interruptor de matança activat de manera permanent, per la qual cosa no cal que recordeu la configuració. També hi ha una política estricta sense registres per honorar la vostra privadesa.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

La seva xarxa de servidors és enorme, amb prop de 6.000 servidors en 89 països. També hi ha 10 servidors a Sud-àfrica, de manera que podeu accedir al contingut restringit allà.

Les seves velocitats són bones, però, com NordVPN, poden arribar a ser lents a llargues distàncies. Hi ha un ample de banda il·limitat i es pot accedir a la majoria de plataformes de reproducció. A més, a la interfície, hi ha pestanyes de streaming i servidors de torrenting, de manera que podeu triar la millor disponible. Podeu llegir més informació sobre això en la nostra crítica de CyberGhost.

Altres motius ens agrada CyberGhost

CyberGhost és compatible amb Windows, macOS, Android i iOS. Pot ser que la seva interfície actualitzada recentment s’hi acostumi, però és fàcil veure on cal estar i no és difícil d’utilitzar. Podeu connectar fins a set dispositius alhora, cosa que us ha valgut un lloc a la nostra millor VPN per a la llista de diversos dispositius.

La tarifa mensual és dolenta, però, si us registreu per una subscripció més llarga, us resultarà més barat a llarg termini. Hi ha disponible una prova gratuïta de set dies per a Android i iOS, de manera que podeu utilitzar-la per veure si us agrada. A més, hi ha una garantia de devolució de diners garantida per una tranquil·litat addicional. El pla mensual té 14 dies, però els més llargs tenen 45 dies.

4. Windscribe

Per a la nostra quarta selecció, hem escollit Windscribe. En primer lloc, esmentarem ràpidament que Windscribe ofereix un pla gratuït i de pagament. El pla gratuït és generós, fins i tot ha estat nomenat el millor servei de VPN gratuït per l’equip de Cloudwards. Tot i això, hi ha algunes funcions a les quals només podeu accedir mitjançant el pla de pagament, així que tingueu en compte.

interfície de parabrisa

preferències de paravents

extensió del navegador de parabrisa

opcions de privadesa de Windscribe

Proves de fuites de parabrisa

Anterior

Pròxim

Té una bona seguretat que es pot personalitzar i inclou un interruptor de matança, tot i que estranyament s’anomena tallafoc. Hi ha una política sense registres, però hi ha informació que es registra, com ara el consum d’amplada de banda i els segments de temps d’activitat. Cap de les dades registrades no té cap valor real i no se’t pot indicar.

El seu nombre de servidors és de més de 600 en més de 60 països, però només accedireu a totes les ubicacions si teniu un pla de pagament. Hi ha servidors a Johannesburg, però només hi poden connectar-se membres “pro”. 

Les seves velocitats són prou bones per a la majoria d’activitats, però altres són més ràpides. Pel que fa a l’amplada de banda, els membres gratuïts reben 2 GB mensuals fins a 10 GB si introduïu el vostre correu electrònic. Si afegiu ubicacions a la vostra xarxa de servidors per 1 $ al mes, també aconseguireu 10 GB més. 

Els membres “Pro” obtenen una amplada de banda il·limitada, cosa obligatòria si teniu previst fer un streaming o torrentar. A més, Windscribe també ofereix servidors de streaming dedicats, anomenats servidors Windflix. Només estan disponibles per a membres “pro” i funcionen bé amb Netflix i altres plataformes. Podeu trobar més informació a la nostra revisió de Windscribe.

Altres motius ens agrada Windscribe

Hi ha clients disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS. La seva interfície és una experiència fantàstica, que és excel·lent per als principiants, però els que ho saben poden fer ganes de fer-ho. Un avantatge per a Windscribe és que també podeu tenir un nombre il·limitat de connexions.

El preu mensual és bastant car, però els plans més llargs redueixen el cost considerablement. No hi ha proves gratuïtes, sinó que podeu fer ús del pla gratuït per veure si us agrada. Tampoc hi ha cap política de reemborsament, però si demaneu un reembossament d’aquí a tres dies, l’obligarà.

5. VyprVPN

Finalment, tenim VyprVPN, que és un bon servei que ofereix una excel·lent seguretat. És personalitzable, però fàcil d’utilitzar. També disposa del seu propi protocol Chameleon, que afegeix encara més protecció al túnel VPN. També hi ha un canvi de matització i una política sòlida de registres sense registres.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

La seva quantitat de servidor és similar a la de Windscribe, amb més de 700 països en 64 països. Dit això, VyprVPN no té servidors a Sud-àfrica, de manera que no podreu accedir a cap contingut restringit a Sud-àfrica.

Les seves velocitats no són tan bones com les altres opcions, però haurien d’estar bé per a la majoria d’activitats. També obté una amplada de banda il·limitada i pot accedir a serveis de reproducció. VyprVPN us blindarà si també torgueu.

Altres motius ens agraden VyprVPN

Està disponible a Windows, macOS, Android i iOS. Es pot millorar la seva interfície, però encara és fàcil d’utilitzar. A més, les aplicacions per a mòbils són algunes de les millors, raó per la qual és una de les nostres millors VPN per a la selecció d’Android. Podeu connectar fins a cinc dispositius alhora, segons el pla que trieu (més sobre això més endavant).

Durant les proves del servei d’atenció al client, la nostra experiència va ser variada. El temps d’espera normalment no era massa dolent, però en un test vam esperar uns 20 minuts. A més, sembla que no sempre es treballa, cas en què haurà de deixar un missatge. 

Però hi ha l’opció de correu electrònic. Ha millorat, però encara podria ser millor. Podeu obtenir més informació sobre el nostre comentari de VyprVPN.

Podeu optar per la subscripció mensual o anual. El preu mensual és força normal, però el cost anual el fa molt més assequible a llarg termini. També podeu triar entre els plans “estàndard” o “premium”. 

El pla “estàndard” permet tres connexions, mentre que el “premium” en permet cinc. A més, el pla “premium” us permet accedir al protocol Chameleon. Podeu donar-li un remolí amb la garantia de devolució de 30 dies, per veure si us agrada.

Pensaments finals

Sigui quin sigui el vostre motiu d’anar en línia a Sud-àfrica, ja sabeu per què hauríeu d’utilitzar una VPN en fer-ho. Necessiteu una bona seguretat i privacitat per protegir-vos de la vigilància del govern i de la ciberdelinqüència. A més, obtindràs una bona xarxa de servidors, així com servidors sud-africans, si no hi ha contingut.

Tenint això en compte, ExpressVPN és el clar guanyador. Marca totes les caixes i inclou moltes altres funcions. La seva seguretat és excel·lent, sens dubte les vostres activitats continuaran sent privades i compta amb una gran xarxa de servidors, incloses algunes de Sud-àfrica. A més, pot accedir a serveis de streaming, inclòs Netflix, amb facilitat.

Per què no fer servir la seva garantia de devolució de 30 dies i veure si t’agrada? Si teniu experiència a l’hora d’utilitzar una VPN a Sud-àfrica, o no us hem perdut res, aviseu-ho a la secció de comentaris. Consulteu el nostre arxiu VPN mentre esteu també aquí. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me