Millor VPN per a Skype 2020: assegureu la connexió de VoIP

Skype ha estat al voltant durant la millor part de vint anys, proporcionant als seus milions d’usuaris de trucades de veu i de vídeo gratuïtes en gairebé qualsevol dispositiu habilitat per a Internet. Tot i això, els defectes de seguretat han fet que els usuaris busquessin una protecció addicional, i el servei fins i tot està bloquejat en alguns països. Les millors opcions de VPN per a Skype us ajudaran a accedir al servei i a mantenir-vos protegits mentre ho feu.


Si necessiteu una correcció ràpida, la vostra millor aposta és instal·lar ExpressVPN. És la millor VPN Skype a causa de la cobertura del servidor, la velocitat ràpida i la seguretat excel·lent. Si la utilitzeu, podreu connectar-vos a un país on Skype estigui lliurement disponible. A més, tot el vostre trànsit serà xifrat i ocult, i la vostra connexió no serà interceptada ni controlada.

Les persones físiques i les empreses utilitzen Skype o altres serveis de protocol de veu a través d’internet (VoIP) per realitzar trucades en línia d’un en un i d’un grup o de xats de vídeo. També es pot utilitzar per enviar missatges instantanis o compartir fitxers. És gratuït d’utilitzar i només costa diners si utilitzeu les seves funcions premium, com ara missatges de veu o missatges de text i trucades fora d’Skype. 

Tanmateix, en molts països, Skype és limitat o prohibit completament. Hi ha algunes raons per a això, que més endavant tindrem en compte en aquest article, però el resultat és que utilitzar una xarxa privada virtual digna pot ajudar-vos a accedir al servei d’una manera segura. En aquest article, us expliquem com triar la millor VPN per al servei, per què necessiteu una VPN i per què utilitzar una VPN gratuïta no és una bona idea.

La millor VPN per a Skype

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. Accés a Internet privat
  5. VyprVPN

1. ExpressVPN

Sovint, ExpressVPN és el màxim VPN dels nostres articles, però és per una bona raó. És un dels millors resultats a la majoria de les nostres proves i compleix tots els criteris necessaris per ser una VPN digna per a Skype. 

Disposa de més de 3.000 servidors que cobreixen 94 països, de manera que no hauríeu de tenir cap problema per trobar-ne un que pugui accedir a Skype. No hi ha límits de l’amplada de banda, és a dir, que no rebutgeu la trucada mitjana i és la VPN més ràpida que hem provat fins ara. Aquestes dues funcions van ajudar a ExpressVPN a guanyar la nostra millor VPN per streaming i a la millor VPN per a comparacions de Netflix.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

La seguretat d’ExpressVPN és de primera qualitat, fins i tot és una de les millors opcions per a la millor peça VPN per a la Xina. Per defecte, utilitza xifratge AES de 256 bits, que és l’estàndard recomanat. També sereu protegits per un interruptor de matriu activat automàticament. Podeu desactivar-la, però no la recomanem. També hi ha una política estricta de registre sense registres.

Si ets un principiant, ExpressVPN és una opció excel·lent per la seva interfície fàcil d’utilitzar. Un cop hàgiu descarregat, podeu triar fàcilment amb quin país voleu connectar i connectar-vos ràpidament a un servidor. Es pot utilitzar en Windows, macOS, Android i iOS. Llegiu la nostra crítica sobre ExpressVPN per obtenir més informació sobre això.

Malauradament, el preu de ExpressVPN no conté els mateixos aplaudiments que les altres funcions. És car. Dit això, obtindreu molts diners i no podreu superar la seva velocitat ni la seva estabilitat. A més, podeu estalviar diners registrant-vos en un pla més llarg i hi ha una garantia de devolució de 30 dies per tornar-hi a comptar.

2. NordVPN

NordVPN és un altre dels principals competidors del ring VPN i és comparable al nostre guanyador, ja que podeu llegir a la nostra peça ExpressVPN vs NordVPN. Tot i així, es troba a la primera posició per problemes de velocitat. 

Té més servidors que ExpressVPN, amb més de 5.000 a la piscina, però amb 58 països enumerables, no té la mateixa cobertura. Tot i això, en què no se li pot renyar, no hauria de ser molt per trobar un servidor que funcioni amb Skype. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

En general, NordVPN és ràpid i ràpid, però si us connecteu a un servidor molt lluny, pot ser lent. Tanmateix, obteniu una amplada de banda il·limitada.

El departament de seguretat és on NordVPN brilla realment. Utilitza el xifrat AES de 256 bits directament, però també podeu utilitzar els servidors de doble salt, que bàsicament afegeixen una altra capa de xifrat a la vostra connexió. També hi ha un interruptor de matança i no en guarda cap registre. No és estrany que NordVPN sigui la nostra millor VPN per torrenting.

NordVPN es pot utilitzar a Windows, macOS, Android i iOS, amb una interfície fàcil d’utilitzar. Llegiu la nostra ressenya de NordVPN per obtenir una imatge millor.

Si necessiteu un proveïdor més senzill en carteres i pugueu sacrificar les velocitats ràpides i coherents de ExpressVPN, NordVPN és el següent. Ofereix una bona relació qualitat-preu. A més, si opteu per un pla més llarg que el mensual, estalviareu diners al final. També hi ha una finestra de reembossament de 30 dies per si canvieu d’opinió.

3. CyberGhost

CyberGhost és un altre gran servei que sembla millorar amb cada actualització. La seva xarxa de servidors és similar a la de NordVPN, amb més de 5.000 en 89 països. Aquests números acostumen a canviar molt, però sempre van en aquest rang. A més, per una petita quota, podeu utilitzar els servidors NoSpy de CyberGhost, que es troben fora dels 14 Eyes i estan configurats amb maquinari premium..

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

Les seves velocitats són ràpides, però de nou, com NordVPN, poden alentir-se a llargues distàncies (llegiu la nostra peça NordVPN vs CyberGhost per obtenir una comparació general). No hi ha cap límit de banda ampla de què preocupar-se i no hi ha cap política de registre sense registres, de manera que no es registraran les vostres activitats en línia..

La seguretat és bona i utilitza el xifrat AES de 256 bits des del primer moment. També s’inclou un interruptor de matança, només CyberGhost és una mica diferent de les nostres opcions, està activat definitivament i no el podeu controlar. D’una banda, és bo perquè no us haureu de preocupar d’activar-lo. D’altra banda, estaria bé que almenys tingui l’opció.

Podeu instal·lar CyberGhost a Windows, macOS, Android i iOS. La seva interfície és una mica estranya al principi, però un cop us hi acostumeu, és fàcil d’utilitzar. Podeu llegir més informació sobre això en la nostra crítica de CyberGhost.

Els preus de CyberGhost no són dolents, tot i que l’opció mensual no és l’elecció més rendible. Subscrivint-vos per un període més llarg, veureu alguns estalvis. 

Els usuaris d’Android i iOS poden aprofitar la seva prova gratuïta de set dies, mentre que els usuaris d’escriptori només aconsegueixen un dia. No obstant això, té una garantia de devolució de diners, que és de 14 dies al pla mensual i 45 dies per a més llargs.

4. Accés a Internet privat

Al costat hi ha accés privat a Internet, que és un excel·lent servei sense embuts. Disposa de més de 3.000 servidors, però només cobreixen 29 països i es troben majoritàriament als Estats Units. Això encara hauria de ser molt per accedir a Skype, però no està a prop del mateix nivell que les nostres altres opcions.. 

pia-slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Anterior

Pròxim

PIA té un ample de banda il·limitat i les seves velocitats són ràpides, però poden ser inconsistents. A més, gran part de la seva velocitat es deu al fet que s’instal·la amb xifratge més lleuger. De manera predeterminada, utilitza xifratge AES de 128 bits, però per protegir-lo millor, us recomanem augmentar-lo a AES 256-bit. També s’inclou un interruptor de matança al servei.

Respon a la vostra privadesa amb una estricta política sense registres i s’ha demostrat que es pot mantenir al respecte, tal com es pot llegir a la nostra revisió PIA..

És compatible amb Windows, macOS, Android i iOS, i és la millor VPN per a Linux, perquè té un client adequat. La interfície és fàcil d’utilitzar un cop configurada, però està lligada a la safata, de manera que pot ser una mica molesta. El menú de configuració s’obre en una finestra nova.

PIA és una de les VPN més barates del mercat que no escatima el seu servei. Ofereix un pla en diverses durades, amb duracions més llargues amb un descompte més gran. En cas que no us agradi, hi ha un període de devolució de set dies.

5. VyprVPN

La nostra darrera opció és VyprVPN, que és una VPN decent que té una gran importància en matèria de seguretat. Una de les raons per les quals arriba, però, és la falta de distribució del servidor. Perjudicats, els seus servidors cobreixen més de 60 països, però el seu total total és inferior a 1.000 servidors. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Encara haureu de poder trobar un servidor adequat per a Skype, però les seves velocitats són un altre problema. Tot i que estan bé per a la majoria d’activitats, en comparació amb les altres opcions, és lent. Tanmateix, obteniu un ample de banda il·limitat.

Pel que fa a la protecció i la privadesa, està protegit per una excel·lent i personalitzable seguretat. Hi ha diferents protocols per triar, un dels quals és el protocol Chameleon de VyprVPN, que bàsicament fa que sembli que no utilitzeu ni una VPN. També s’inclou un interruptor de matança i l’empresa no conserva els registres. 

Tot i que aquest article s’adreça a persones que utilitzin Skype, vam pensar que hauríem de dir als lectors conscients de la privadesa que Golden Frog, la companyia que hi ha al darrere de VyprVPN, també disposa de serveis de privadesa addicionals disponibles.. 

Un d’aquests és la seva aplicació de missatgeria xifrada, Cyphr. És gratuït i fàcil d’utilitzar, només cal que us assegureu que la persona que contacteu també l’utilitzi.

Podeu utilitzar VyprVPN a Windows, macOS, Android i iOS. Té algunes de les millors aplicacions mòbils disponibles, de manera que es converteix en una de les nostres millors VPN per a eleccions Android. La seva interfície està una mica datada, però no deixa de ser fàcil, tal i com podeu llegir a la nostra revisió VyprVPN.

El preu de VyprVPN depèn del paquet que vulgueu. El pla estàndard inclou tres connexions simultànies, però el pla Premium inclou cinc connexions i l’ús del seu protocol Chameleon. Els plans més llargs el fan més assequible i hi ha una garantia de devolució de 30 dies.

Com escollim la millor VPN per a Skype

L’elecció d’una VPN per a Skype no és si es pot accedir al servei, perquè Skype no bloqueja les persones que utilitzen VPN. El que necessiteu és una VPN que us permeti moure blocs o prohibicions específiques del país a Skype, i que us mantindrà fora de seguretat mentre ho feu. Per això, hauria de complir els criteris a continuació. 

Xarxa de servidors

Si esteu en un país que bloqueja l’accés al servei, haureu de poder connectar-vos a un país on estigui lliurement disponible. Si escolliu una VPN que tingui un bon repartiment del servidor, podreu evitar més possibilitats d’evitar aquest bloc. 

A més d’això, és possible que vulgueu trucar a gent a moltes parts diferents del món i una gran xarxa de servidors us permetrà fer-ho.

Velocitat i amplada de banda

Per garantir la millor connexió possible, heu d’assegurar-vos que trieu una VPN amb velocitat ràpida. Si no ho és, la qualitat de les trucades pot patir. La resolució de vídeo pot ser deficient i es pot produir un retard. També voldreu assegurar-vos que té una amplada de banda suficient, per la qual cosa no rebutgeu la mitjana de trucades.

Seguretat

Ara que hàgim passat les funcions que us ajudaran a accedir a Skype, parlarem de seguretat. És important que trieu una VPN amb bona seguretat, sobretot si esteu en un país que fa que l’accés a VoIP sigui il·legal. 

Una bona seguretat us amagarà dels ulls indiscretos, de manera que ningú sabrà que encara esteu utilitzant el servei. El fort xifratge és crucial per mantenir-se protegit i la VPN hauria d’utilitzar com a estàndard AES 256-bit, o almenys permetre que el canviï per això. Per aconseguir aquesta seguretat, hauria d’incloure un interruptor de matança, que permetrà reduir la connexió si la VPN falla, mantenint-lo segur i les dades.

Privacitat

La vostra privacitat és igual d’important. Si trieu una VPN que no té una política estricta sense registres (o potser fins i tot que diu que sí, però que no ho fa honor), podríeu entrar en una situació desordenada. 

Una política sense registres significa només això: l’empresa no conservarà cap registre de les vostres activitats en línia. Si ho fessin i les autoritats ho demanessin, podrien lliurar-vos informació que inclogui tot el que heu fet en línia.

Per què necessito una VPN per a Skype?

Tot i que Skype és només un servei que us permet fer trucades a amics, familiars o col·legues en línia, hi ha un parell de raons per les quals heu de fer servir o fer una VPN amb aquesta.

Blocs i prohibicions del país

En primer lloc, hi ha molts països que prohibeixen l’ús de serveis de VoIP, inclòs Skype. La Xina, i molt menys Corea del Nord, n’és un bon exemple. 

Gairebé qualsevol contingut o servei occidental està prohibit pel gran tallafoc de la Xina i es substitueixen per les versions pròpies del país. Per exemple, Renren és la versió xinesa de Facebook i WeChat és la seva resposta a WhatsApp. 

El servei VoIP no està completament prohibit, però només et permet utilitzar serveis xinesos, molt probablement controlats. Intentar accedir a un servei prohibit, com Skype, en un país que controla els seus ciutadans és una mala idea. El seu govern està vigilant tots els moviments realitzats en línia i fora de línia, de manera que utilitzar una VPN per cobrir les vostres pistes digitals és obligatori. 

No només això, sinó que si intenteu descarregar Skype mentre estigueu a la Xina sense VPN, el més probable és que acabeu amb una versió xinesa que compleixi el govern xinès, és a dir, que es fa un seguiment.

Oman i Kuwait també es troben entre els països que prohibeixen l’ús dels serveis de VoIP. En altres països, com Belize i Brasil, no es prohibeix el llançament de VoIP, sinó restriccions. Els proveïdors de serveis d’Internet (ISPs) bloquegen l’accés a certs serveis i només permeten a les persones que utilitzin els seus propis per tal que se’n beneficiïn. 

En altres circumstàncies, el govern pot sol·licitar que aquests serveis siguin bloquejats, tret dels que són propietat del govern. D’aquesta manera, poden controlar les comunicacions de les persones.

Errors de seguretat de Skype

Una altra raó per utilitzar una VPN amb Skype és que, tot i que les seves trucades i missatges estan xifrades, no tenen protecció de punta a punta.. 

Els missatges s’analitzen regularment per evidenciar fraus, cosa que només pot significar que el servei sigui capaç de desxifrar-los. Això demostra que els vostres missatges privats no són del tot privats i, si les autoritats volen accedir, només haurien de sol·licitar-ho. 

No podem estar 100% segurs que una VPN impediria que Microsoft us identifiqués ja que havíeu de fer un compte, però us ajudarà amb la privadesa i us mantindrà protegit de fonts externes.

Puc utilitzar una VPN gratuïta per a Skype?

No totes les VPN gratuïtes no són dolentes (mireu la revisió de Windsscribe i la revisió de TunnelBear), però moltes de les VPN gratuïtes que s’anuncien com a bones no es troben en aquest punt.. 

La nostra pitjor peça de proveïdors VPN gratuïts és suficient per augmentar les celles, però, en definitiva, algunes d’aquestes VPN que asseguren tenir un excel·lent xifratge o bé utilitzen una taxa de xifrat més baixa o, pitjor, cap. Això seria molt dolent en determinats països i us recomanem que netegeu qualsevol cosa que no estigueu segurs.

Altres VPN només hi són per semblar bonics i, en lloc de protegir-vos, sifonen les vostres dades de trànsit a altres empreses a canvi d’alguns dòlars. 

A més, algunes de les anomenades VPN estan carregades de programari maliciós i, un cop l’instal·leu, us caldrà resoldre més que alguns problemes de privadesa per resoldre (es pot pensar que un antivirus digne pot ajudar-vos).

Pensaments finals

Si esteu en un país que prohibeix o impedeix l’accés a Skype, esperem que us hagi ajudat a triar una VPN que us portarà. En cas contrari, haureu de saber per què una VPN és imperativa per a la privadesa i la seguretat. Sigui quin sigui el vostre motiu de necessitat, assegureu-vos que tingui una bona xarxa de servidors i velocitats ràpides, així com una excel·lent seguretat per mantenir-vos segur.

ExpressVPN és la millor VPN per a Skype. Disposa de servidors en 94 països, velocitats super ràpides i seguretat de primera qualitat, així com una política de privadesa estricta. Per què no proveu-lo amb la seva garantia de devolució de 30 dies?

Heu utilitzat una VPN per a Skype? Si teniu, expliqueu-vos la vostra experiència a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Consulteu els nostres articles sobre VPN mentre també esteu aquí. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me