Millor VPN per a Oman 2020

La capital d’Oman, Mascate, està plena d’encant natural i bellesa arquitectònica i hi ha platges, castells i mesquites sorprenents per meravellar-se en altres llocs del país. Hi ha moltes coses per fer-hi, però és molt probable que us connecteu a Internet durant la vostra visita i convindria fer servir una de les nostres millors VPN per fer-ho..


L’ús d’una xarxa privada virtual té molts avantatges, independentment d’on estiguis. No només garantirà la vostra seguretat, sinó que també us ajudarà a accedir a contingut restringit. Per a aquest article, ens centrarem en els motius pels quals hauríeu d’utilitzar-ne un a Oman.

Com a molts països, Internet està estretament controlat a Oman, tot i que ara no és tan dolent com la Xina. Bloca llocs web que contenen pornografia, material gai i lèsbic i contingut relacionat amb drogues il·legals. Alguns llocs web de cites també han estat bloquejats, però pot haver-se produït perquè tenien imatges sexualment explícites.

Els usuaris d’Internet estan obligats als acords de termes i condicions dels proveïdors de serveis d’Internet. Estipulen que els usuaris no podran realitzar activitats il·lícites que contradiguin els valors socials, culturals, polítics, religiosos o econòmics de la monarquia o que puguin perjudicar un tercer. El fet de no fer-ho pot comportar la finalització del servei i fins i tot una demanda penal o civil.

Els serveis de veu a IP com Skype, FaceTime i WhatsApp estan prohibits, però la nostra millor VPN per a Skype us pot ajudar. El 2007, l’Autoritat Reguladora de les Telecomunicacions va imposar que les cafeteries d’Internet permetessin que els usuaris utilitzin aquests serveis. Les cafeteries a Internet a tot el país han estat atacades i moltes persones han estat arrestades per haver prestat serveis de VoIP. Els violadors poden fer front a la presó i a les multes.

Juntament amb aquestes restriccions, s’han bloquejat alguns llocs web per a eines de circumval·lació. Podeu evitar-ho baixant el programari abans d’arribar a Oman.

Intervenció en línia a Oman

L’article 29 de la Constitució d’Oman garanteix la llibertat d’opinió i d’expressió sempre que estigui dins dels límits de la llei. Un discurs que és crític amb els governants del país o el govern no està permès, ni l’odi cap a l’Islam. Hi ha hagut detencions, interrogatoris i penes de presó per crítiques al govern a les xarxes socials, cosa que ha fet que moltes persones es censurin.

La Llei de premsa i publicacions de 1984 permet al govern censurar les publicacions considerades ofensives polítiques, culturals o sexuals, així com de contingut que atempti contra la seguretat del país o provoqui discòrdies públiques.

Els periodistes practiquen l’autocensura sobre determinats temes per evitar el càstig. El govern té l’autoritat de tancar els mitjans de comunicació, bloquejar llocs web, cancel·lar les llicències i perseguir infraccions de contingut.

Un exemple d’això és el cas del conegut escriptor i activista Abdullah Habib, condemnat a tres anys de presó i multat a 2.000 rials Omani (5.195 dòlars) el 2016 per publicacions de Facebook sobre qüestions polítiques i de drets humans..

Vigilància a Oman

Un informe del Departament d’Estat dels Estats Units va dir que Oman monitoritza les comunicacions privades, incloses el telèfon mòbil, el correu electrònic i les sales de xat. Els que es creuen crítics amb el govern podrien ser localitzats per la seva adreça IP i interrogats.

Per exemple, el 2006, les administracions van detenir un administrador i diversos moderadors d’un fòrum de discussió popular. Van ser acusats de difamació després que es publicés al fòrum un article sobre la corrupció al país.

Les cafeteries d’Internet han de tenir un pla d’aprovació aprovat que faci visibles totes les pantalles d’ordinador per al supervisor del pis. No hi ha d’haver cortines ni altres obstruccions i es demana als operadors que instal·lin servidors de proxy per supervisar l’activitat dels usuaris i mantenir-ne un registre.

Millor VPN per a Oman 2020

El que fa que una VPN sigui el millor per a Oman

Les VPN tenen moltes funcions, però difereixen de proveïdor a proveïdor, de manera que us heu d’assegurar de triar la que s’adapti a les vostres necessitats entre les revisions VPN. Una bona seguretat és imprescindible, ja que us mantindrà protegit dels perills en línia. A més, un interruptor de matança integrat és beneficiós perquè us desconnectarà d’internet si la VPN falla, mantenint les vostres dades segures.

Per evitar les restriccions, voleu escollir-ne una amb una xarxa de servidors gran que cobreixi el major nombre possible de països. Si ho feu, us oferireu la millor oportunitat de evitar la censura i els geoblocs. Si voleu accedir al contingut que només està disponible a Oman, també necessitareu servidors.

Els límits de velocitat i d’amplada de banda també són factors a tenir en compte, especialment si teniu previst transmetre la informació.

Potser voldreu pensar en la seva facilitat d’ús i en quins dispositius també podeu configurar. A més, una bona atenció al client és útil i el vostre pressupost participarà en la vostra decisió.

Les nostres seleccions depenen de determinades activitats, així que assegureu-vos de triar un proveïdor que s’adapti a les vostres necessitats.

1. Millor VPN d’Oman: ExpressVPN

El nostre guanyador per a Oman és ExpressVPN. Sovint apareix en els cinc primers articles a causa del seu excel·lent servei integral. És un dels millors proveïdors de VPN i té una gran seguretat amb el xifrat AES de 256 bits i l’opció d’augmentar-lo a 4096 bits, garantint la vostra protecció contra els perills en línia. També hi ha un interruptor mortal per obtenir més tranquil·litat.

El proveïdor té una política estricta de registre, per la qual cosa no haureu de preocupar-vos de la vostra privadesa. Llegiu la nostra crítica completa ExpressVPN per obtenir més informació al respecte.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

La seva xarxa de servidors és àmplia i abasta 94 països, cosa que us permet triar entre els blocs de bypass. No té cap lloc a Oman, però. Si necessiteu això, heu de dirigir-vos directament a la nostra quarta opció, HideMyAss. Les nostres altres opcions són les primeres, ja que la vostra privadesa i seguretat tenen prioritat.

ExpressVPN és la nostra VPN més ràpida, especialment indicada per a aquells que vulguin transmetre informació. Això, a més de la seva característica d’amplada de banda il·limitada, l’han ajudat a guanyar la nostra millor VPN per streaming.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

És una elecció perfecta per a aquells que no tinguin experiència amb les VPN. Mana gairebé tot per a vostè. Tot el que heu de fer és assegurar-vos que esteu connectat al servidor correcte. Tot i així, podeu modificar algunes opcions de configuració.

Està disponible per a Windows, macOS, Android i iOS, i hi ha extensions del navegador per a Chrome, Firefox i Safari.

L’assistència al client és excel·lent, però és més lenta que altres serveis. Tot i així, s’esforça a resoldre el problema el més aviat possible a través del xat en viu. També podeu contactar per correu electrònic si ho preferiu. De qualsevol forma, el personal és amable i experimentat.

ExpressVPN és car en comparació amb els seus rivals, però encara ho recomanem. L’excel·lent servei que obté val la pena guanyar diners i hi ha una garantia de devolució de 30 dies, el que significa que no tindràs res a perdre.

2. NordVPN

La nostra segona opció és NordVPN. Té seguretat de primera qualitat amb excel·lents protocols d’encriptació i l’addició de servidors de doble salt. També hi ha un interruptor de matança integrat i té una bona política de privadesa, ja que té una política sòlida sense registres.

Anterior

Pròxim

Disposa de més de 5.000 servidors en 60 països. Tot i que és més que ExpressVPN, encara no n’hi ha a Oman, però no hauríeu de tenir cap problema per accedir a altre contingut.

Les velocitats són bones, però es poden alentir quan es connecta a llargues distàncies. No obstant això, el vostre ample de banda no serà limitat.

Altres motius ens agrada NordVPN

NordVPN es pot instal·lar a Windows, macOS, Android i iOS. La configuració és bona i us podeu connectar en pocs minuts. Per obtenir més detalls sobre el servei, llegiu la nostra crítica del NordVPN.

Si teniu problemes, podeu cercar la gran base de coneixement i intentar arreglar-los vosaltres mateixos. Si no ho feu, podeu contactar amb un membre d’assistència mitjançant un xat en directe i un correu electrònic. El xat en viu és l’opció més ràpida i el personal us serveix.

El seu preu mensual està bé, però té sentit registrar-se en un dels seus plans a llarg termini, ja que el cost disminueix considerablement. També té un reemborsament de 30 dies, per si de cas no és per a vosaltres.

3. CyberGhost

CyberGhost és la nostra següent opció i, tot i que no és tan bo com les nostres primeres eleccions, té una gran seguretat. Es proporciona un interruptor de matança i hi ha una política ferma de registres que no permeti mantenir les vostres activitats privades.

Hi ha un munt de servidors per triar entre 89 països. Una vegada més, no n’hi ha cap a Oman, però podreu eludir altres blocs amb els disponibles.

Té bones velocitats, però, com NordVPN, pot arribar a ser lent a llargues distàncies. Tot i així, hauria d’estar bé en la majoria dels casos i no hi ha límits d’amplada de banda per preocupar-se. Consulteu la nostra revisió de CyberGhost per obtenir més informació sobre el servei.

Altres motius ens agrada CyberGhost

Els clients estan disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS. La interfície s’ha actualitzat recentment i, tot i que encara pot aprofitar-ne, és fàcil d’utilitzar.

Si teniu problemes, podeu utilitzar l’amplia base de coneixement per intentar solucionar-los. Si no funciona, podeu contactar amb l’assistència mitjançant xat en directe o correu electrònic. El xat en directe és la ruta més ràpida i el personal és útil.

El pla mensual de CyberGhost és assequible, però podeu estalviar diners si opteu per un pla més llarg. Hi ha un assaig de set dies per a Android i iOS per aprofitar i una garantia de devolució de 45 dies en cas que necessiteu més temps per decidir.

4. HideMyAss

La nostra propera elecció és HideMyAss, que té una bona seguretat i un interruptor de protecció per mantenir-lo protegit dels perills en línia. Tanmateix, hi ha un problema amb la privacitat perquè manté els registres sobre els temps de connexió, etc. Indica que també pot conservar registres més detallats si se’ls demana. Llegiu la nostra revisió completa de HideMyAss per obtenir més detalls.

HideMyAssDownloadPage

Té una bona xarxa de servidors, amb més de 900 repartits en 190 països, molt més que altres proveïdors. Alguns són a Oman, de manera que podreu accedir a contingut restringit a la regió, si és el que voleu.

La seva velocitat està bé per a la majoria d’activitats i no hi ha taps d’ample de banda.

Altres motius ens agraden HideMyAss

Podeu aconseguir-ho per a Windows, macOS, Android i iOS i els clients són fàcils d’utilitzar.

Si necessiteu ajuda, podeu començar amb la útil base de coneixement, que hauria de ser suficient per solucionar els problemes més habituals. Per obtenir més consultes tècniques, podeu contactar amb un membre d’assistència mitjançant correu electrònic o xat en directe. L’opció més ràpida és el xat en directe, però el personal és amable i servicial de totes maneres.

Pàgina inicial HideMyAss

La tarifa mensual és bastant cara, però podeu estalviar-vos subscrivint-vos a un període més llarg. Si no voleu entrar directament, podeu fer la prova de set dies per veure si us agrada. No obstant això, assegureu-vos de cancel·lar durant el període de prova. Si no ho fa, se’t cobrarà per una subscripció d’un any.

Encara podreu utilitzar els set dies després de la cancel·lació.

5. TorGuard

La nostra darrera elecció és VyprVPN. Té una excel·lent seguretat personalitzable amb diferents protocols per triar, inclòs el seu propi protocol Chameleon. També hi ha un canvi de matança i la vostra privadesa s’aconsegueix amb una política sense registres.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Disposa de servidors que cobreixen 64 països, però cap és a Oman. Les velocitats estan bé, però poden variar. Tot i així, és prou ràpid i hi ha servidors propers per ajudar-los. No té un límit d’amplada de banda i pot superar els geoblocs establerts per alguns serveis de streaming. Consulteu la nostra revisió de VyprVPN per obtenir més informació sobre el servei.

Altres motius ens agraden VyprVPN

Els clients estan disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS i les seves aplicacions mòbils són algunes de les millors que hem provat.

Si teniu problemes menors, podeu utilitzar la base de coneixement per ajudar-vos a tornar al camí. Si encara esteu enganxats, podeu contactar amb l’assistència a través d’un xat en directe, però us connectarà inicialment a un bot, que us indiqui a parts rellevants de la base de coneixement un cop sol·liciteu ajuda..

Hi ha un botó que us permet connectar-vos a un ésser humà, però us poseu en una cua. A més, de vegades no està equipat, així que haureu de deixar un missatge. Si ho preferiu, podeu fer la ruta de correu electrònic en primer lloc.

VyprVPN té un pla estàndard, que permet tres connexions i un pla premium, que permet cinc connexions i obtindràs l’ús del protocol de Camaleó. Podeu registrar-vos en una subscripció mensual o anual, amb la millor producció anual. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies, en cas que no sigui per a vosaltres.

Menció honorífica: PureVPN

PureVPN no faria aquesta llista si no fos pel fet que tingui servidors a Oman. Si les vostres activitats en línia són prou sensibles, no us recomanem que l’utilitzeu i hauríeu de fer una ullada a les altres opcions.

La seguretat està bé, però us heu d’assegurar que el xifrat està en 256-bit. Hi ha un interruptor de matança i una política de privadesa, però, com podeu llegir a la nostra revisió PureVPN, és bastant inconsistent.

PureVPN-homepage-2018

Té una bona xarxa, però, amb més de 2.000 servidors en 140 països, inclòs Oman.

La velocitat de velocitat és bona i no imposa límits de banda ampla. Hi ha clients disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS, però és possible que no us agradi la seva interfície enrajolada.

El xat en directe i el correu electrònic estan disponibles les 24 hores del dia en cas de tenir problemes. Està bé, però podria ser millor.

En comparació amb els seus rivals, PureVPN és una de les opcions més barates i hi ha una garantia de devolució de 31 dies.

Pensaments finals

Com en qualsevol lloc, hi ha bons motius per utilitzar una VPN mentre esteu a Oman. El que escolliu hauria de tenir una bona seguretat, juntament amb un interruptor de matança integrat per assegurar-vos que esteu protegit de les amenaces en línia. A més, una política estricta sense registres mantindrà les vostres activitats en secret.

Una bona xarxa de servidors també és beneficiosa, ja que us ajudarà a fer més fàcil els blocs. No oblideu també buscar servidors a Oman, si voleu visualitzar el contingut restringit al mateix.

ExpressVPN és la nostra millor VPN per a Oman per la seva excel·lent seguretat i la gran xarxa de servidors. És un servei fantàstic que marca totes les caselles, tret que hi hagi servidors. Si es tracta d’un desglossament d’ofertes, voldreu anar amb la nostra quarta opció, HideMyAss.

Si teniu experiència o suggeriments per utilitzar una VPN a Oman, informeu-nos als comentaris que es mostren a continuació. Mireu també el nostre arxiu VPN. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map