Millor VPN per a mòbils 2020: mantenir-se segur a Android i iOS

Els telèfons s’utilitzen en línia més que mai, tot i que es té molta atenció a la seguretat d’aquesta connexió. Tot i que les xarxes privades virtuals són habituals en ordinadors de sobretaula i ordinadors portàtils, no són tan freqüents a la connexió LTE, amb menys seguretat, del proveïdor de telefonia mòbil. En aquesta guia de la millor VPN per a mòbils, us mostrarem com mantenir-vos fora de perill. 


Seleccionant la nostra millor guia VPN, hem escollit cinc opcions que satisfan els nostres estàndards de velocitat, seguretat i usabilitat. Farem una breu descripció general de per què ens agrada cada selecció per a mòbils, així com per què ens agrada cadascú en general. 

Si no teniu pressa, podeu saltar-vos el fulletó i simplement descarregar ExpressVPN. És ràpid, fàcil d’utilitzar i té una de les llistes de servidors més grans. Des del streaming fins al torrent i tot el que hi ha entremig, ExpressVPN només funciona i funciona simplement.

Millor VPN per a Mobile 2020

Elecció de la millor VPN per a mòbils

Hi ha una gran diferència entre l’elecció d’una VPN per a un escriptori i un telèfon. La interfície i la mida de la pantalla són factors importants. Les aplicacions creades per a petites pantalles tenen en compte un disseny fàcil d’utilitzar. Els nostres cinc primers blocs, però, van més enllà de menús còmodes i senzillesa.

Si us interessa la facilitat d’ús, per exemple, haureu de provar ExpressVPN o CyberGhost. Són senzilles i redueixen al mínim les campanes i els xiulets. Amb aquestes opcions, seleccioneu els servidors recomanats o en streaming i feu clic a “connectar”. És perfecte per a dispositius de mà, on la configuració senzilla és millor.

Fora de la usabilitat, la connectivitat és un factor important per als dispositius mòbils. L’estàndard d’or per a la majoria de VPNs és el protocol OpenVPN, del qual es pot conèixer en el nostre desglossament del protocol VPN. Tot i això, no és adequat per a la majoria de connexions mòbils. Tot i que l’OpenVPN funcionarà, es reduirà si perdeu o canvieu les connexions. 

És important per als mòbils, ja que la majoria dels usuaris canviaran fluixament entre LTE i WiFi en diversos punts al llarg del dia. En aquest cas, IKEv2 és la millor opció de protocol. Utilitza paquets UDP i comença a crear l’associació de seguretat un cop enviats els primers paquets, cosa que significa que pot saltar i desactivar connexions molt ràpidament. 

En resum, quan s’utilitza un dispositiu mòbil, és crític que la VPN ofereixi una opció IKEv2, ja que es pot desconnectar i tornar a connectar quan canvieu de LTE i WiFi sense gaire temps d’inactivitat.. 

La millor VPN per a mòbils: ExpressVPN

millor VPN per a mòbils

ExpressVPN és la VPN més ràpida que hem trobat, i es manté en els dispositius mòbils. Tant si esteu reproduint el vostre programa de televisió favorit, com descarregueu una pel·lícula o bé la realitzeu en uns quants partits d’un joc mòbil competitiu, ExpressVPN us ha cobert. De fet, la considerem com la millor VPN per a jocs.

També hi ha una interfície neta per gaudir, que és imprescindible per a pantalles més petites. Tot el que heu de fer és tocar el botó gran “encesa” situat al centre de l’aplicació i ja teniu definit. A l’hora de triar una ubicació, ExpressVPN disposa d’una llista extensiva de 160 servidors de 94 països.

ExpressVPN és un dels pocs VPN que sobresurt en totes les categories. De la transmissió a la torrentada a la navegació general, és ràpida i perfecta. Podeu configurar-lo perquè es connecti automàticament quan enceneu el vostre dispositiu, cosa que significa que ni tan sols sabreu que està actiu la majoria del temps.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

L’únic inconvenient de ExpressVPN és el seu preu, tot i que la taxa encara paga la pena pagar. Altres opcions, incloses algunes d’aquesta llista, ofereixen anys de servei per la quota d’un any de 100 dòlars que ExpressVPN sol·licita. Tot i així, la garantia de devolució de 30 dies significa que podeu provar gratuïtament el risc del servei. 

ExpressVPN està configurat per tenir èxit i, si us donen una oportunitat, us sorprendrà gratament. Per obtenir més informació, consulteu la nostra crítica ExpressVPN.

NordVPN

millor VPN per a mòbils

Quan obriu NordVPN, podreu veure alguns detalls senzills. Aquests inclouen un botó de configuració, un botó de connexió ràpida i una llista desplegable de servidors i opcions. És una interfície neta amb un mapa únic al fons que podeu utilitzar per seleccionar regions concretes. 

Al menú de configuració, trobareu les configuracions habituals que s’inclouen amb una VPN, però també una que en destaca. CyberSec, que s’inclou de forma gratuïta, ofereix un impuls a la vostra seguretat i us protegeix de programari maliciós, intents de pesca i d’altres amenaces cibernèriques. 

CyberSec és com un bloqueig de contingut, però funciona a nivell de sistema, més que com a extensió del navegador. També funciona com a bloquejador d’anuncis, que és un avantatge important.

Precisament, NordVPN és més accessible que ExpressVPN, amb un pla de tres anys que costa una mica més de 100 dòlars. Tal com és, la subscripció obté un judici de tres dies abans de cobrar-te. Per descomptat, podeu cancel·lar el vostre servei si creieu que no és adequat per a vosaltres.

Altres motius ens agrada NordVPN

NordVPN també inclou un conjunt de servidors especials. Aquestes opcions inclouen la doble VPN, P2P, IP dedicada i opcions ofuscades. Tot i que els servidors estàndards estan bé per a la majoria d’usuaris, podeu utilitzar les opcions especials si necessiteu més seguretat, potser per penjar al vostre emmagatzematge al núvol o, per exemple, torrent. 

Si NordVPN pogués seguir les velocitats consistents amb ExpressVPN, ocuparia el primer lloc. Tot i així, és una excel·lent elecció, com es pot veure a la nostra ressenya NordVPN.

CyberGhost

millor VPN per a mòbils

CyberGhost sembla un dels VPN més àrids quan l’obriu per primera vegada, però hi ha més coses sota el capó. Quan l’obriu, hi ha un control lliscant per connectar, un petit botó per escollir un servidor i un botó de configuració.

Un cop esteu al menú de configuració, les opcions s’obren. Hi ha un bloqueig d’anuncis i una versió simplificada d’un bloquejador de programari maliciós que protegeix contra els llocs web maliciosos. El túnel dividit també és a la llista, que rarament es veu per VPN, molt menys per mòbils.

Pel que fa a la velocitat, CyberGhost lluita per mantenir una connexió estable. Podeu esperar cims i valls mentre navegueu pel web. La reproducció és la més afectada, i les pauses més freqüents per emmagatzemar. Hi ha folre de plata, però, perquè hi ha més de 5.000 servidors en 90 països del món.

Altres motius ens agrada CyberGhost

Tot i que CyberGhost no pot anar a parar amb NordVPN i ExpressVPN quan es tracta de velocitat, pot arribar al preu (llegiu la nostra peça NordVPN vs CyberGhost). Durant tres anys, amb 107 dòlars, és una de les opcions més barates i té una garantia de devolució de 45 dies per arrencar. Podeu llegir més informació sobre això en la nostra crítica de CyberGhost.

VyprVPN

millor VPN per a mòbils

Tot i que altres VPN destaquen per la seva senzillesa, VyprVPN és el més fàcil de maniobrar. Tres botons dominen la part inferior de la pantalla. Aquí és on navegueu entre la configuració, l’estat de la connexió i la llista de servidors. És còmode, fàcil als ulls i se sent perfecte.

Tot i que les opcions de servidor són limitades, amb l’opció d’escollir-ne manualment o de seleccionar automàticament la més ràpida disponible, és més que suficient per a l’usuari mitjà, especialment quan considereu la varietat de configuracions que podeu canviar.

Entre els ajustaments disponibles, n’hi ha un que és exclusiu de VyprVPN. Podeu utilitzar el protocol propietari Chameleon, que és similar al d’OpenVPN (consulteu el desglossament del protocol VPN per obtenir més informació sobre això). No obstant això, Chameleon inclou mesures addicionals de privacitat. 

El preu és on VyprVPN es separa una mica. Podeu pagar 60 dòlars pel pla “normal” d’un any o pujar el preu fins a 80 dòlars anuals pel compte “premium”. Aquest últim afegeix un servei de núvol i el protocol de Camaleó al pla bàsic. En ambdós casos, hi ha una garantia de devolució de 30 dies.

Altres motius ens agraden VyprVPN

Pot ser que el streaming no sigui el seu millor preu, però les velocitats de descàrrega són consistents amb VyprVPN. Les descàrregues ràpides són un dels motius pels quals vam haver d’incloure aquesta aplicació a la nostra llista de millors VPN per al torrenting. 

També hi ha una opció per a l’activació automàtica a les xarxes públiques. Això fa evident que la versió per a dispositius mòbils estava ben pensada i reunida amb cura. Podeu obtenir més informació sobre aquestes funcions a la revisió completa de VyprVPN. 

Accés a Internet privat

millor VPN per a mòbils

PIA té una petita cobertura de servidor a tot el món, tot i que continua servint. Estén per 32 països i ofereix 3.375 servidors en 50 ubicacions, a l’hora d’escriure. 

Tot i això no és tot un desgraciat. Tot i que la transmissió està en paral·lel amb la PIA, encara es troba com una de les VPN més ràpides que hi ha. De fet, etiqueta just darrere ExpressVPN de la nostra llista per la VPN més ràpida. Aquesta velocitat es manté en el mòbil.

També inclou una excel·lent llista de funcions, com ara el tunelatge fraccionat i el MACE, que funcionen de manera similar a CyberSec. PIA va tenir un augment de preus a principis del 2019, però fins i tot després de la pujada, manté els costos inferiors a ExpressVPN i NordVPN. 

Altres motius ens agrada l’accés a Internet privat

PIA té una interfície senzilla. Igual que ExpressVPN, utilitza el botó de connexió gegant al mig de la pantalla. És ràpid establir una connexió amb el servidor i inclou algunes opcions de configuració útils. Podeu obtenir més informació sobre els resultats de la nostra revisió d’accés a Internet privat o bé provar el servei amb una garantia de devolució de set dies. 

VPN gratuïtes Android i iOS

És possible que les VPN gratuïtes publicades a la majoria de botigues d’aplicacions siguin temptadores, però tenen més problemes que una solució. Són fascinants, sobretot sense etiqueta de preu, però els seus avantatges superen molt els seus avantatges, com podeu llegir en el nostre article sobre els pitjors VPN gratuïts.

La majoria d’aquestes alternatives gratuïtes no aconsegueixen la feina. Les fuites DNS són habituals i moltes aplicacions gratuïtes lluiten per connectar-se a un servidor en un temps raonable. La cobertura limitada del país i la velocitat lenta només aporten insult a les lesions. 

La mineria de dades és el següent número. Quan utilitzeu una VPN, la vostra seguretat en línia ve amb un anonimat complet. Això vol dir que la VPN que feu servir no ha de recopilar ni emmagatzemar cap informació. Si una VPN recopila o ven la vostra informació, la finalitat sencera serà derrotada.

És molt millor mantenir-se al costat segur i inclinar-se cap a les opcions de pagament. Qualsevol de les VPN enumerades anteriorment farà una feina molt millor que qualsevol alternativa gratuïta. Si, tanmateix, els diners són un gran problema per a vosaltres, consulteu la nostra revisió de Windscribe per obtenir la millor VPN gratuïta que hi ha.

Pensaments finals

Les cinc opcions anteriors protegiran el vostre dispositiu mòbil, ja sigui Android o iOS, mentre us mantingueu ràpid i fàcil d’utilitzar. Totes les VPN que figuren en la llista tenen els seus punts forts, de manera que no us sentireu malament amb una que es classifiqui més avall a la llista. 

El nostre guanyador consistent és ExpressVPN, però podríeu pensar d’una altra manera. Hi ha alguna alternativa que creieu que hauríeu d’haver fet la llista? Expliqueu-ho a l’apartat de comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map