Millor VPN per a Mèxic 2020: privadesa? No Mames Güey

Mèxic és una destinació popular que rep més de 20 milions de visitants l’any. És el més conegut per la seva cuina picant, les platges i el tequila. Les antigues ruïnes azteques i maies es poden veure a tot el país i a la seva capital, la ciutat de Mèxic, que garanteix la vida moderna. Qualsevol que us porti allà, heu d’utilitzar una de les nostres millors VPN per a Mèxic com a sombrero virtual de protecció en línia.


L’única manera d’assegurar-se que està protegit dels perills en línia és una xarxa privada privada i també pot ser útil quan s’intenta accedir a determinats continguts.

Si el castellà és la vostra llengua materna o, si més no, ho enteneu, encantarà el de Mèxic telenoveles. Si no és així, potser preferiu transmetre els programes des de casa. Si utilitzeu una VPN, us permetreu connectar-vos a un servidor del vostre país i transmetre els vostres programes favorits a serveis com Netflix (tenim una guia completa per veure Netflix dels EUA a Mèxic també).

El mateix passa amb els que volen accedir al contingut mexicà des d’un altre país. Consulteu la nostra millor peça VPN per a Netflix per obtenir més recomanacions.

Censura a Mèxic

La censura és un problema habitual per a molts països, amb alguns pitjors que altres: llegiu la nostra peça a la Xina per veure el mal que pot tenir. Mèxic té poca censura a Internet. No bloqueja ni filtra contingut i els mitjans socials estan disponibles.

Dit això, el 2018 es van aprovar els canvis a la Llei federal sobre drets d’autor. Els canvis van permetre eliminar el contingut en línia si se sospita que és una infracció dels drets d’autor. Tanmateix, la retirada podria tenir lloc sense haver de demostrar que s’ha produït una infracció. Altres països són més durs quan es tracta de la infracció de drets d’autor en línia, tal com es pot llegir a la nostra millor versió VPN per a Alemanya.

Tot i que no hi ha cap prohibició de contingut, les plataformes i els motors de cerca de les xarxes socials han rebut sol·licituds d’eliminació.

Facebook ha tret contingut relacionat amb un tiroteig en una escola de Monterrey, Mèxic, publicacions que van ser denunciades per difamació i articles relacionats amb la venda il·legal de productes regulats. Google ha rebut sol·licituds d’eliminació per difamació, drets d’autor i altres motius, i Twitter també ha notificat peticions d’eliminació.

Discurs en línia

La llibertat d’expressió està garantida per la constitució mexicana, com també és la privacitat de les comunicacions personals. Dit això, tot i que la difamació es va despenalitzar a nivell federal i en alguns estats, encara hi ha alguns llocs on continuen les lleis de difamació criminal.

Amb les lleis vigents, la parla no és totalment gratuïta i solen usar-se per intimidar els periodistes. Alguns que han publicat informes crítics en línia han rebut una demanda.

Per exemple, es va presentar una denúncia criminal contra la presa de notícies digital Contramuro.com el febrer de 2018 per l’alcalde de Zitacuaro, Carlos Herrera Tello, que l’acusava d’un atac contra l’honor. Va sorgir després que la sortida publicés un informe sobre presumptes irregularitats financeres en diverses empreses vinculades a l’alcalde.

L’agost de 2011, un tutor de matemàtiques i un comentarista de ràdio van ser arrestats després de difondre rumors sobre nens segrestats d’una escola local i tots dos van enfrontar fins a 30 anys de presó. Els rumors eren falsos i l’estat va introduir un nou delicte de “pertorbació pública” per utilitzar-lo en casos similars de provocar pànic, tot i que hi havia la preocupació que es podria utilitzar massa fàcilment contra discurs.

També hi ha hagut amenaces i violència contra mitjans de comunicació, periodistes i bloggers que denuncien temes com ara drogues, tràfic de drogues i violència relacionada amb les drogues. Centenars han estat atacats o rebut amenaces de mort o missatges intimidatoris i 12 han estat assassinats. Almenys quatre han treballat en línia per a un lloc de premsa o per a xarxes socials.

La violència ha portat molts periodistes i alguns mitjans locals a autocensurar-se o evitar completament informar sobre certes històries. Tenint en compte això, probablement el millor sigui seguir el cas i tenir cura del que publiqueu. Pot ser molt pitjor, però, només heu de llegir la nostra millor guia VPN per a Singapur per fer-ne la comparació.

Vigilància a Mèxic

El govern ha augmentat els seus poders de vigilància mitjançant la guerra contra les drogues com a justificació. La Llei de telecomunicacions del 2014 va substituir parcialment la legislació anterior per permetre una vigilància més gran amb la retenció de dades i la geolocalització en temps real.

Segons l’article 189, les empreses, com ara els proveïdors de serveis d’internet i les xarxes mòbils, han de proporcionar la geolocalització i les metadades dels usuaris a les autoritats. Les modificacions del Codi nacional sobre procediment penal del 2016 van fer que es requerís una ordre judicial perquè les entitats governamentals utilitzessin geolocalització, però, tret que ho facin per, per exemple, investigar.

L’article 190 obliga a les empreses a mantenir els registres de les metadades dels usuaris durant almenys dos anys i donar a les agències de seguretat accés a les dades en qualsevol moment que se’ls sol·liciti. El govern envia també sol·licituds a empreses de xarxes socials i Google sobre informació sobre els usuaris.

La Llei de seguretat interna, promulgada el 2017, permet als militars realitzar activitats d’intel·ligència de qualsevol manera possible (sempre que sigui legal) i diu que la informació recollida es considerarà un interès de seguretat nacional, és a dir, que el públic no hi pot accedir. Les organitzacions de drets humans s’han mostrat preocupades per la llei.

Moltes revelacions han demostrat que s’abusaven de les tecnologies d’espionatge digital destinades a investigar els delinqüents. Citizen Lab va comprovar que el programari Pegasus s’estava utilitzant a Mèxic. Es ven exclusivament als governs i les proves mostren que el govern mexicà ha gastat almenys 80 milions de dòlars en el programari.

També hi va haver informes que Mèxic era un gran client de la companyia de vigilància Hacking Team. És conegut per proporcionar tecnologia d’intrusió i vigilància ofensiva a governs, agències policials i altres corporacions de tot el món.

Millor VPN per a Mèxic 2020

El que fa que una VPN sigui el millor per a Mèxic

Molts dels proveïdors de les nostres revisions VPN solen oferir les mateixes funcions, però alguns són millors en certs aspectes que altres. Per exemple, pot tenir una millor seguretat o servei al client. Heu de saber quines funcions són les més importants per tenir seguretat a Mèxic i quins serveis són els millors.

Per a Mèxic, voleu una bona seguretat perquè us ajudarà a mantenir-vos protegit de la vigilància i la policia en línia. Sempre hi ha l’amenaça d’atacs en línia, independentment d’on estiguis, però en alguns països el risc és més elevat que altres.

Els hotspot WiFi gratuïts són cada cop més populars, però poden suposar un risc més alt de patir ciberdicriminació. Llegiu el nostre millor VPN per a Tailàndia per obtenir un exemple. No hi ha manera de saber la seguretat de la connexió, de manera que el millor és fer-se protegir-se amb una VPN. També és bo tenir un antivirus digne.

També voleu que la privadesa, diferent de la seguretat, tingui una posició elevada a la llista. Per assegurar-vos que el proveïdor respecti la privadesa, cal que tingueu una política clara sense registres que mostri que no hi haurà registre de les vostres activitats en línia.

La seva difusió del servidor és un altre factor important. Com més tingui disponible, millor serà la vostra probabilitat d’evitar restriccions, com la censura o els geoblocs. Si després de contingut restringit a Mèxic, també necessitareu servidors.

La velocitat és una altra característica a tenir en compte, sobretot si voleu reproduir-vos en circulació i l’amplada de banda il·limitada no és important per veure els vostres programes preferits. Si no teniu aquest últim, podeu arribar al límit ràpidament i, un cop ho hàgiu de fer, la VPN deixarà de funcionar, deixant-vos vulnerable.

Hi ha uns quants altres aspectes a veure: quins dispositius són compatibles, quants es poden connectar d’una sola vegada, la qualitat de l’assistència al client i la facilitat d’ús, especialment si no teniu experiència en la configuració. Per últim, el seu preu pot variar la vostra decisió perquè algunes VPN són més cares que altres.

1. La millor VPN per a Mèxic: CyberGhost

Hem escollit CyberGhost com la nostra millor VPN per a Mèxic. És un servei decent que ofereix una bona seguretat per protegir-vos dels perills en línia i respecta la vostra privadesa mitjançant una política estricta sense registres.

Cyberghost-homepage-2018

Disposa de més de 3.000 servidors a 59 països, de manera que no hauríeu de tenir problemes per accedir al contingut que desitgeu. Inclou 19 a Mèxic, que et proporciona molt per triar per obtenir contingut mexicà.

És ràpid, però pot arribar a ser més lent a les llargues distàncies. Les velocitats encara són decents, per la qual cosa no hauríeu de tenir problemes. També té una amplada de banda il·limitada, el que significa que podeu transmetre i descarregar el màxim que vulgueu. Consulteu la nostra revisió de CyberGhost per conèixer millor el servei.

Altres motius ens agrada CyberGhost

CyberGhost es pot instal·lar a Windows, macOS, Android i iOS. La versió més recent té una interfície actualitzada, que és bo, però pot trigar a acostumar-se. Podeu connectar fins a set dispositius alhora, la qual cosa l’ha ajudat a obtenir el segon lloc a la nostra millor VPN per a diversos dispositius, però també és el límit per a instal·lacions.

L’assistència al client està disponible, amb una àmplia base de coneixement que és el primer port de trucada. Si encara necessiteu ajuda, podeu parlar amb un membre del personal mitjançant un xat en directe o un correu electrònic les 24 hores. El xat en directe és l’opció més ràpida, però el correu electrònic és la més adequada per a problemes més tècnics.

El cost mensual està bé, però estalvieu diners registrant-vos durant un període més llarg. Hi ha una prova de set dies per a Android i iOS que podeu utilitzar per veure si us agrada. A més, hi ha una garantia de devolució dels diners, la qual cosa varia segons el pla que trieu. Els plans més curts tenen 14 dies i els més llargs en tenen 45, però tots dos permeten molt temps per decidir-se.

2. ExpressVPN

ExpressVPN ocupa el millor lloc en molts dels nostres articles. Ofereix un servei global excel·lent i és la VPN més segura disponible, amb una excel·lent seguretat que pot fer encara més forta. Hi ha una sòlida política sense registres per a la tranquil·litat.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Hi ha més de 3.000 servidors en 94 països impressionants, que us ofereixen la millor oportunitat de veure el contingut que desitgeu. Algunes també es troben a Mèxic, de manera que podeu accedir al contingut des d’allà.

ExpressVPN és la VPN més ràpida del mercat, per la qual cosa les càrregues de pantalles no haurien de ser un problema. Tampoc hi ha cap cas d’amplada de banda per impedir-lo a les vostres pistes. Aquestes funcions l’han ajudat a ocupar el primer lloc en la nostra millor VPN per a streaming de peces. Consulteu la nostra revisió ExpressVPN per obtenir més informació.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

Si teniu poca experiència utilitzant una VPN, ExpressVPN pot ser la millor opció per a vosaltres. Un cop l’heu instal·lat, us farà gairebé tota la resta. Només cal que us assegureu que esteu connectat a un servidor adequat, cosa que és fàcil. Si teniu més coneixement, podeu modificar la configuració, però assegureu-vos que en primer lloc sabeu el que feu.

Es pot utilitzar en Windows, macOS, Android i iOS. A més, hi ha extensions del navegador per a Chrome, Safari i Firefox. Es poden connectar cinc dispositius simultàniament, cosa que no està malament.

Si us trobeu en un escabetx, el xat en viu i el correu electrònic estan disponibles les 24 hores del dia. El xat en directe és l’opció més ràpida, però la ruta de correu electrònic és millor si necessiteu ajuda més en profunditat.

Un desavantatge de ExpressVPN és el seu cost. És car en comparació amb els seus rivals, però val la pena per la qualitat del servei que obté. Si opteu per un pla més llarg, podeu reduir el cost i hi ha una garantia de devolució de 30 dies en cas que no sigui per vosaltres..

3. NordVPN

NordVPN és un altre proveïdor que sovint es recomana aquí a Cloudwards.net. Té una de les millors seguretat al voltant, amb una gran selecció de protocols i l’opció d’utilitzar servidors de doble salt, que bàsicament afegeixen més protecció al túnel VPN. Tampoc es passa per alt la privadesa, ja que NordVPN no manté els registres.

Anterior

Pròxim

No hauríeu de tenir cap problema per trobar un servidor adequat perquè hi ha més de 5.000 62 punts, entre els quals 15 a Mèxic.

Té bones velocitats, però, com CyberGhost, pot disminuir quan es connecta a un servidor molt lluny. Malgrat això, NordVPN no deixa de ser una bona opció per transmetre el streaming perquè no hi ha restriccions sobre la quantitat d’ample de banda que podeu utilitzar. Llegiu la nostra ressenya de NordVPN per obtenir una informació més detallada del proveïdor.

Altres motius ens agrada NordVPN

Podeu utilitzar NordVPN a Windows, macOS, Android i iOS, i la configuració és senzilla. La interfície és fàcil d’utilitzar i podeu tenir fins a sis dispositius connectats alhora.

Hi ha una àmplia base de coneixement per mirar si teniu problemes. Per obtenir més ajuda, podeu utilitzar el xat en directe o el correu electrònic per parlar amb un membre d’assistència. Totes dues són bones, però el xat en directe és més ràpid.

El preu mensual no és dolent, però els plans més llargs resulten ser més barats al final. Hi ha un reembossament de 30 dies disponible, de manera que et pots assegurar que estàs satisfet amb això abans de comprometre’t completament.

4. Accés a Internet privat

En quart lloc, tenim accés a Internet privat, que ofereix un bon servei, tot i que no té totes les funcions que tenen els seus competidors. La seguretat és bona, però està definit per xifrar de 128 bits per defecte. El millor és canviar-ho manualment per als més desitjables 256-bit per a una millor protecció. Dit això, fer-ho pot retardar la vostra connexió.

servidors privats-d'Internet-accés-revisió-favorits

Tampoc no hi ha cap registre de shenanigans en línia perquè PIA no conserva els registres.

PIA compta amb molts servidors (3.279, per ser exactes), però només cobreixen 33 països, molt menys que altres proveïdors. Tot i així, hauríeu de definir el contingut mexicà si és el que esteu fent, perquè hi ha 33 servidors.

Una de les millors funcions del PIA és la velocitat. De manera predeterminada, principalment s’utilitza un xifratge més lleuger i s’alentirà un cop augmentat el nivell de xifrat. Tot i així, les velocitats estan bé i els servidors de commutació són ràpids. També us permet connectar-vos a un altre servidor sense desconnectar del que ja utilitzeu primer. A més, no hi ha límits a l’ample de banda.

Altres motius ens agrada PIA

Podeu configurar PIA a Windows, macOS, Android i iOS. Té clients fàcils d’utilitzar i és excel·lent per als usuaris de Linux, ja que és l’única VPN que té un client complet per a la plataforma, per la qual cosa és la millor VPN per a Linux. També podeu connectar fins a cinc dispositius alhora.

Hi ha una base de coneixement decent que hauria d’ajudar a resoldre els problemes més habituals. En general, però, es podria millorar el servei al client. L’assistència per correu electrònic està disponible les 24 hores del dia, però no hi ha cap xat en directe. Tot i així, el que hi ha d’ajuda disponible és exhaustiu, encara que sigui més lent que el que ofereixen els competidors del PIA. La nostra revisió PIA proporciona més detalls sobre el servei.

PIA solia ser una de les opcions més barates disponibles, però els seus preus van augmentar recentment. No deixa de ser un preu just, però altres proveïdors ofereixen un millor servei aproximadament al mateix preu. És una idea intel·ligent, com passa amb altres serveis, subscriure’s a un pla més llarg i estalviar diners. Hi ha una garantia de devolució de set dies que et proporcionarà molt de temps per provar-la.

5. VyprVPN

Tot i que VyprVPN no es troba a la part superior de la llista, però ofereix una bona seguretat, amb la protecció afegida del seu propi protocol Chameleon. També té una política estricta sense registres, de manera que no us haureu de preocupar de la vostra privadesa. També té altres opcions de seguretat interessants que podeu llegir a la nostra revisió VyprVPN.

VyprVPN-Selecció del servidor

Els seus servidors cobreixen 64 països, però la quantitat disponible és pobre en comparació amb altres proveïdors. Hi ha més de 700 en total i n’hi ha que es troben a Ciutat de Mèxic, cosa que suposa un avantatge si esteu després de contingut mexicà.

Les seves velocitats no són dolentes, però de vegades pot ser lent. Tanmateix, no hi ha límits per a l’ús d’ample de banda, però, això és bo.

Altres motius ens agraden VyprVPN

Hi ha clients disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS, però la interfície està datada. Dit això, encara és fàcil d’utilitzar. Podeu connectar tres dispositius alhora i, si en necessiteu més, podeu registrar-vos al paquet premium per assolir-lo fins a cinc.

Si trobeu un problema, podeu utilitzar la secció de preguntes freqüents per resoldre-la. Si no ho feu, podeu contactar amb l’assistència mitjançant un xat en directe o un correu electrònic les 24 hores. Per obtenir la resposta més ràpida, haureu d’utilitzar el xat en directe, però oferiu respostes breus, la qual cosa no és excel·lent.

El seu pla de preus és raonable i hi ha un període de reembossament de 30 dies que podeu utilitzar per comprovar-ho abans de comptar.

Pensaments finals

Esperem que ara enteneu per què haureu d’utilitzar una VPN a Mèxic o a qualsevol altre lloc on aneu. Quan escolliu un proveïdor, heu d’assegurar-vos que té una gran seguretat i servidors puntuats arreu del món, de manera que podreu accedir al contingut fàcilment. També hauria d’incloure Mèxic si voleu veure contingut restringit allà.

El nostre guanyador per a Mèxic és CyberGhost, ja que té una bona seguretat i molts servidors per triar, inclosos 19 a Mèxic. A més, amb la prova de set dies i la garantia de devolució de diners, no tindreu res a perdre.

Si teniu recomanacions per utilitzar una VPN a Mèxic, introduïu-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Ens encantaria escoltar-los. Assegureu-vos de consultar també els altres articles VPN. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me