Millor VPN per a Gaming 2020: Epic Pwnage, Low Ping

En aquesta guia de la millor VPN per a jocs, us explicarem per què haureu d’utilitzar una VPN quan jugueu en línia. Com a entusiasta del jugador i de la tecnologia, és fàcil ofendre’s amb l’abandonament de productes “jugadors” que plaguen a Internet. Un parell de gots de filtre blau de llum i una ampolla de Mountain Dew no canviaran ni tan bon joc, de manera que és temptador escriure tots els productes “gamer” com a tendències senzilles..


Les xarxes privades virtuals solen encaixar en aquesta categoria, però no haurien de ser així. Tot i que les VPN s’utilitzen principalment per accedir a títols exclusius a Netflix o per protegir la gent de l’atac que espia el govern a la majoria de països, l’ús d’un pot mantenir-se segur mentre es juga en línia..

ExpressVPN és la nostra selecció més elevada, la qual cosa no ens ha de sorprendre. Compta amb la millor combinació de funcions, seguretat i velocitat, el que la converteix en una elecció ideal per a gairebé qualsevol escenari. Tot i així, hi ha altres proveïdors que juguen bé el rol de joc, per tant, llegiu-ne si voleu més opcions.

Millor VPN per a Gaming 2020

L’elecció de la millor VPN per a jocs

Quan recomanem VPN, el joc no és el primer tema que es presenta. Qualsevol persona que estigui ben relacionada a Internet entén que protegeixen la vostra privadesa de les agències governamentals, els proveïdors de serveis d’Internet i els venedors de xarxa. Tot i que és fàcil de veure, l’avantatge dels jocs no és tan evident.

En primer lloc, i més obvi, les VPN permeten accedir a contingut geoblocat. Tot i que una gran preocupació per les escombraries de Netflix, també té implicacions per al joc. Podeu navegar pels títols exclusius a PlayStation Network, Steam o Xbox Live que potser no estaran disponibles a la vostra regió. En alguns casos, això vol dir obtenir un títol AAA abans del llançament al vostre país també.

Tot i això, no tindrà inconvenients. Les VPN afecten la velocitat, de manera que podreu deixar una part de la vostra connexió mentre n’utilitzeu una. Per això, hem escollit proveïdors de la nostra guia VPN més ràpida per assegurar-vos que no us quedeu. Consulteu els resultats de les proves al nostre full.

Tot i que hem seleccionat en aquesta guia, la comanda no és la mateixa. El joc, en especial el joc en línia, es preocupa més per la latència que per l’amplada de banda, que es considera que és la “velocitat”. Com que les textures i els models s’emmagatzemen i es mostren localment, l’única informació que s’ha d’enviar entre consoles o PC és la manera en què el reproductor està interaccionant amb el món.

Minimitzar aquesta latència és important, però de vegades es pot millorar una VPN. Si el servidor al qual us heu connectat s’acosta més al servidor on esteu jugant, hi ha menys distància per recórrer un paquet. A més, l’ús d’una VPN pot permetre accedir a servidors que puguin tenir menys trànsit en altres parts del món.

Tampoc es perd l’aspecte de seguretat de les VPN. Els atacs de denegació de servei distribuïts han estat un diable per als esdeveniments esportius i, com en qualsevol connexió oberta, corre el risc de caure víctima de ciberdelinqüència. Tot i que no apareix tan sovint com passa, per exemple, torrent pel·lícules, és possible. Una VPN xifrarà la vostra connexió perquè ningú pugui entrar al vostre flux de dades.

Hem seleccionat els nostres proveïdors. Primer, vam abordar els temps de latència. Una VPN no val la pena si arruïna el que se suposa que havia de protegir. A continuació, vam mirar la seguretat. Una combinació entre AES de 256 bits i OpenVPN de primera qualitat sol fer el truc.

Encara que aquests eren el nostre focus, també teníem en compte el preu, la facilitat d’ús i les funcions, però aquests aspectes són menys importants per jugar.

1. Millor VPN per a jocs: ExpressVPN

ExpressVPN és la millor VPN del mercat, per la qual cosa no és d’estranyar que també sigui la millor per a jocs. A més de ser la VPN més ràpida que hem provat, és especialment bo per deixar de banda els geoblocs, per la qual cosa és una elecció excel·lent per agafar una exclusiva de PSN o protegir-se mentre es juga en línia..

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

La nostra latència es va mantenir al voltant de 75 mil·lisegons durant la prova, que és acceptable per a jocs. Els seus resultats ping no han estat els més ràpids, però han estat els més consistents. Una cosa és ser ràpida quan us connecteu a un servidor proper a casa, però si intenteu accedir a la competència en altres parts del món, podeu tenir problemes. Amb ExpressVPN, s’evita aquest problema.

A més, ExpressVPN té aplicacions per a gairebé totes les plataformes, que són especialment importants per a jocs. Cap VPN que hem provat té aplicacions per a Xbox One o PlayStation 4 i ExpressVPN no trenca aquesta tendència. Tot i així, disposa d’un senzill instal·lador per a encaminadors, que permetrà assegurar tot el trànsit sortint. Té aplicacions per a iOS i Android per protegir els teus jocs mòbils.

Quant a la seguretat, ExpressVPN és una de les millors opcions del mercat. A més d’utilitzar el xifrat de 256 bits AES de primer nivell amb el protocol OpenVPN, manté una política estricta de registre sense registre. Té la seu a les Illes Verges Britàniques, que té algunes de les millors lleis de privadesa del món. Independentment del que esteu intentant protegir, ExpressVPN us ha cobert.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

Les VPN són fantàstiques per jugar, però també podeu utilitzar-les per a altres propòsits. ExpressVPN és la nostra millor VPN per streaming, no només per les seves excel·lents velocitats, sinó també per la seva capacitat per evitar els estrictes bloquejos de proxy que utilitzen les plataformes de streaming.

Si intentes superar la prohibició VPN de Netflix, ExpressVPN és per a vostè. Durant la nostra prova, es va poder accedir als títols exclusius de Netflix a tot el món i el temps de resposta senzilla dels seus servidors va assegurar que podríem transmetre el contingut en alta definició o millor. Tal com vam dir a la nostra revisió ExpressVPN, “es troba en una lliga pròpia quan es tracta de fer streaming”.

També és a la seva pròpia lliga quan es tracta de preus. ExpressVPN no té els índexs escandalosos d’Hide.me (consulteu la nostra revisió Hide.me), però és més car que la majoria de VPN. Tot i que els tres límits de connexió simultània se senten ben limitants, la veritat és que podeu instal·lar ExpressVPN al vostre enrutador, superant eficaçment el límit de connexió..

És car, però val la pena. ExpressVPN marca totes les caselles que vulguem d’una VPN. És ràpid, fàcil d’utilitzar i segur, el que la converteix en una excel·lent elecció per a jocs o gairebé qualsevol altra cosa. També ho podeu provar sense risc, amb una garantia de devolució de 30 dies.

2. NordVPN

NordVPN és una excel·lent elecció. Si no anéssim per un rendiment incoherent durant les nostres proves de velocitat, seria la victòria sobre ExpressVPN. Les altes eren altes, però les mínimes també eren baixes. NordVPN funciona ràpid i fluix, de manera que es fa una mica més TLC per funcionar sense problemes. Si esteu disposats a fer-ho, però, és una de les millors opcions disponibles.

Anterior

Pròxim

Durant la nostra prova, ha retornat els resultats més ràpids de qualsevol VPN. Però només ho va fer en determinades ubicacions. En alguns casos, va ser incapaç d’aconseguir fins i tot el 10 per cent de la nostra velocitat sense protecció. Dit això, si esteu disposats a buscar un servidor, obtindreu bons resultats.

La resta del servei és fantàstic. NordVPN és a la perfecció amb ExpressVPN a l’hora d’evitar els geoblocs, per la qual cosa hauríeu de poder navegar per servidors bloquejats per regió o trobar jocs exclusius d’altres parts del món. Llegiu el nostre article NordVPN vs ExpressVPN per obtenir més comparacions entre els dos serveis.

La seva seguretat és igual de bona, si no és millor, que la de ExpressVPN. Tot i que també utilitza AES 256-bit amb OpenVPN, també inclou servidors de doble salt. Aquests servidors especials us permeten afegir una segona capa de xifrat a la vostra connexió perquè aneu saltant d’un servidor VPN a un altre. Com si un túnel no fos prou difícil de trencar-se, dos és gairebé impossible.

Altres motius ens agrada NordVPN

Els servidors de doble salt de NordVPN són només un dels quatre tipus de servidors especials que ofereix. Cada sabor ofereix una possibilitat d’ajustar la connexió per a velocitats més ràpides o una millor seguretat. Els servidors de doble salt, així com els servidors Tor, van guanyar a NordVPN un lloc en els nostres millors serveis VPN per a la guia de la Xina.

NordVPN també inclou CyberSec. És un programari maliciós i d’anuncis que funciona bé, però no substitueix el millor programari antivirus. Tot i així, és una bona eina per bloquejar anuncis molestos o evitar amenaces com les botnets que es troben en línia (consulteu el que és una guia de botnet per obtenir informació sobre aquests).

NordVPN també té un interruptor de matança, que és una característica que hauria de tenir qualsevol VPN digna, però li permet un toc. Podeu configurar el commutador kill com a actiu en determinades aplicacions, de manera que podeu, per exemple, bloquejar el vostre client torrent si la connexió VPN cau sense parar la sessió de navegació.

Malgrat la incoherència en la velocitat, NordVPN és una de les millors opcions pel seu conjunt de funcions robust, una infraestructura segura i una xarxa massiva de servidors. Podeu obtenir informació sobre els seus punts forts en la nostra revisió NordVPN o provar-la amb una garantia de devolució de 30 dies.

3. CyberGhost

Sempre hem estat fans de CyberGhost, però els problemes d’utilització ens van impedir fer una recomanació completa en el passat. La preocupació s’ha solucionat principalment per la recent revisió de la interfície d’usuari, mantenint intacte el servei sòlid que tenia.

Cyberghost-homepage-2018

Durant la prova, vam observar una latència mitjana de només 37 ms als EUA, on va tenir lloc la nostra prova. A l’estranger, CyberGhost no era tan coherent com ExpressVPN, però tot i així va aconseguir resultats decents. Per exemple, el lloc amb pitjor rendiment, el Japó, tenia una latència mitjana de 154 ms.

La instal·lació al router tampoc ha de ser un problema. CyberGhost té una llista de guies per instal·lar-la a gairebé qualsevol plataforma, des del vostre enrutador fins a l’emmagatzematge connectat a la xarxa. El seu límit de connexió també és elevat, oferint més de NordVPN i ExpressVPN, per la qual cosa es va classificar en la nostra millor VPN per a guies de diversos dispositius.

Tot i que pot ser ràpid, CyberGhost no funciona tan bé amb ExpressVPN quan s’utilitza OpenVPN. Per defecte, CyberGhost utilitza IKEv2, que és tan segur com OpenVPN, però també es bloqueja amb més facilitat. No és tan bona opció per afegir títols bloquejats per regió per això, però simplement ser més fàcil de bloquejar no vol dir que serà.

Altres motius ens agrada CyberGhost

CyberGhost té punts dèbils, però augmenta on ho aconsegueix. Ofereix un impressionant conjunt de funcions que us permetrà ajustar la vostra connexió, accedir a plataformes de streaming de nínxol i protegir-vos mentre torneu.

Hi ha dos conjunts de servidors especials, un de streaming i un altre de torrenting. Els servidors torrent no són tan impressionants, però els servidors de reproducció ho són. CyberGhost té uns 50 centres de dades optimitzats per a diferents plataformes de streaming, amb tot, des de Netflix fins a Crunchyroll disponible.

Altres funcions inclouen un bloquejador d’anuncis, un interruptor d’assassinat i “regles intel·ligents”. Les regles intel·ligents permeten automatitzar determinats aspectes de la vostra connexió. Per exemple, podeu configurar CyberGhost perquè es connecti automàticament quan us connecteu a una determinada xarxa WiFi o engegueu automàticament el navegador després de realitzar una connexió.

No se sent tan ben arrodonit com ExpressVPN perquè posa més èmfasi en les funcions i la interfície que la velocitat i la seguretat. Tot i així, genera resultats impressionants i és barat. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de CyberGhost o provar-la amb una generosa garantia de devolució de 45 dies.

4. Mullvad

Mullvad no sol fer les nostres “millors VPN” guies, tot i ser un servei excel·lent. Tot i que no fa res especialment especial, ofereix una seguretat i una velocitat impressionants.

mullvad-review-interface

Es va mesurar una latència mitjana de 36 ms durant la prova, que hauria de ser perfecta per jugar. A l’estranger, la latència era pitjor que la de CyberGhost, però Mullvad ens va sorprendre amb la seva capacitat de resistència entre rondes. A diferència de HideMyAss, que va tenir resultats ping inconsistents (llegiu la nostra ressenya de HideMyAss), Mullvad ens va donar la mateixa latència rere ronda..

Per als jocs, això és especialment important. Els proveïdors amb latència inconsistent tindran un rendiment de línia ràpid. La capacitat de resistència de Mullvad és ideal perquè posa la càrrega de latència al servidor al qual esteu connectant i a la vostra connexió a Internet.

Altres motius ens agraden Mullvad

Pel que fa a la resta del servei, Mullvad no té experiència. No està malament, però no ofereix molt de diferenciar-se com ho fan NordVPN, ExpressVPN i CyberGhost. El més inusual de Mullvad és que accepta diners en efectiu com a pagament. Podeu enviar-li qualsevol quantitat en qualsevol moneda amb el vostre número de compte i us farà un crèdit per molt que valgui els diners.

Aquesta és una qualitat rara per a una VPN i els serveis de programari en general. Tot i que no té sentit per a la majoria de les persones, demostra la dedicació de Mullvad a l’anonimat. Té una clara posició sobre la privadesa, manté una política sense registres i només utilitza dues cookies al seu lloc web.

Per a aquells que es preocupin de la privacitat, és una opció fantàstica. També és barat. Mullvad només cobra al voltant de 5 dòlars mensuals, la qual cosa és menys de la meitat de la taxa mensual per a la resta de seleccions. També inclou un ample de banda il·limitat i fins a cinc connexions simultànies.

El valor és sòlid, fins i tot si la xarxa de servidors de Mullvad no és impressionant i no té funcions. Podeu obtenir informació sobre els detalls de la nostra revisió de Mullvad o provar-la amb un passi de tres hores.

5. TorGuard

TorGuard és un servei altament personalitzable que, malgrat la seva dedicació als tinkerers, és una excel·lent elecció per als jugadors. Es va mesurar una latència mitjana de 38 ms als Estats Units, així com puntuacions dignes a l’estranger, de manera que no hauríeu de tenir problemes per jugar-hi.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Pròxim

Si bé aquesta va ser la mitjana de la darrera prova de velocitat, vam tenir resultats encara millors durant la nostra revisió de TorGuard. La connexió a un servidor de Chicago, que estava molt més a prop de la nostra ubicació de proves, es va produir una caiguda de la velocitat insignificant. Amb un ping base d’11 ms, TorGuard només va afegir 7 ms, que pocs VPN poden demostrar.

Com era d’esperar, la latència augmenta a mesura que es fa la distància. Dit això, la taxa de descàrrega de TorGuard va ser forta. Fins i tot en altres parts del món, va mantenir la major part de la nostra velocitat sense protecció. Això no canvia l’aspecte dels jocs, però encara és important per a la reproducció i la navegació.

La interfície no és tan atractiva com, per exemple, ExpressVPN, però és transitable. TorGuard també té eines de configuració de router, de manera que és fàcil començar-hi. Si no us convé agafar incòmode a la interfície gràfica d’usuari del vostre enrutador, també podeu comprar un encaminador previ.

Altres motius ens agraden TorGuard

Si bé és una excel·lent elecció per a jocs, TorGuard ens ha impressionat amb la seva personalització i funcions. Fins i tot quan us registreu, podeu ajustar el servei al vostre gust. De manera predeterminada, inclou cinc connexions simultànies, però podeu adquirir fins a 200 euros més per 1 $ cadascuna. De la mateixa manera, podeu adquirir adreces IP dedicades a esports, streaming o ús general.

A l’aplicació, no només obteniu la vostra elecció del nivell de protocol i de xifrat, sinó també del xifrat específic que utilitzeu. Tot i que dubtem que la majoria de la gent utilitzarà qualsevol cosa que no sigui la versió predeterminada de 256 bits AES, l’opció hi és si ho vol.

Pel que fa a les funcions, TorGuard no té parella. S’inclou amb la vostra subscripció a VPN un compte de correu web xifrat de 10 MB que compleix les principals mesures de seguretat del correu electrònic. També teniu l’opció de configurar scripts personalitzats i configurar el commutador de mort per a que només funcioni en determinades aplicacions.

No és la VPN adequada per a tothom, però a aquells que els agradi escopir el seu programari els encantarà TorGuard. A més de ser ràpid, és altament configurable, que és un saldo que pocs VPN assoleixen. Podeu veure si us agrada amb la prova de set dies de TorGuard.

Menció honorífica: ProtonVPN

ProtonVPN no va ser inclòs en aquesta guia, publicant al voltant de 40 ms en provar al mateix país. Tot i això, va empitjorar molt a l’estranger, fent un recorregut a 127 msnm a Amsterdam i 322 ms a Japó. Dit això, ProtonVPN té un pla gratuït que es va guanyar un lloc a la nostra millor guia VPN gratuïta.

A diferència de les VPN gratuïtes que restringeixen la quantitat de dades que podeu transferir, com Windscribe (llegiu la nostra revisió Windscribe), ProtonVPN restringeix la velocitat. Tot i això, no hauria de tenir un impacte enorme en els jocs. Fins i tot amb una connexió de 10 megabits per segona càrrega i descàrrega, la latència no hauria de canviar perquè el trajecte d’anada i tornada d’un missatge a un servidor i la resta es manté igual..

Tanmateix, hi ha problemes amb el pla gratuït. Només podeu utilitzar la VPN en un sol dispositiu i només connectar-vos a un dels tres servidors. Dit això, té un parell d’opcions per als plans de pagament. Per exemple, Basic és inferior a 50 dòlars anuals i inclou tota la velocitat de la xarxa de ProtonVPN i de tots els servidors que hi ha..

No hi ha cap risc de provar ProtonVPN per veure com t’agrada. Si preferiu veure les característiques específiques, llegiu la nostra ressenya de ProtonVPN.

Pensaments finals

Tot i que una VPN no és el primer que ens ve al cap quan es tracta d’un joc en qüestió, és un pas important per mantenir-se segur mentre jugues en línia. Qualsevol flux obert convida a l’activitat de la xarxa no desitjada i l’ús d’una VPN pot protegir-vos de la víctima de qualsevol esquema.

ExpressVPN no té la latència més baixa de les nostres opcions, però té el millor equilibri de característiques, seguretat i velocitat. Si només us preocupa el joc, us recomanem CyberGhost per la seva facilitat d’ús i els seus baixos temps de latència. Creiem que les nostres eleccions són els millors, però si voleu comprar més informació, consulteu les nostres opinions sobre VPN.

Quina VPN utilitzeu per jugar? Feu-nos-ho saber als comentaris que hi ha a continuació i fem una ullada als altres articles VPN. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me