Millor VPN per a Espanya 2020: Paella i privadesa

Tot visitant Espanya, podreu gaudir de la bellesa de les seves platges, admirar la seva famosa arquitectura i tastar vi en una de les seves moltes vinyes. No oblideu fer una bona migdiada entre tot això i recordeu mantenir-vos segur en línia mentre esteu allà amb la nostra millor VPN per a Espanya.


Si bé molts països practiquen la censura estricta, el govern espanyol no restringeix l’accés a la majoria de llocs web. Els mitjans socials són de lliure accés, així com la majoria dels altres continguts i serveis. Per obtenir una ullada a com es pot produir la mala censura, llegiu la nostra peça al Gran Firewall de la Xina.

Tanmateix, s’ha sabut que el govern va bloquejar continguts que manifestin opinions polítiques amb les quals no està d’acord. Això ha estat principalment en resposta a grups activistes que promouen el referèndum independentista català.

El torrent de material amb drets d’autor és il·legal a Espanya i, el 2011, el govern va introduir dures polítiques contra la pirateria per bloquejar els llocs web infractors. La nostra millor guia VPN per a Alemanya mostra un altre país amb estrictes regles de pirateria.

Malgrat l’esforç d’Espanya, el 2015 es va informar que el 88 per cent del material descarregat al país era il·legal, convertint-lo en un dels pitjors països d’Europa pel contingut pirata. Podeu trobar que alguns llocs web del torrent estan bloquejats, però. La pirata badia està bloquejada des del 2015, per exemple.

La millor lliga professional de futbol espanyola, La Liga, va prendre la pirateria a la seva mà mitjançant la seva aplicació per trobar quins bars mostraven partits il·legalment. Va utilitzar el micròfon del dispositiu per detectar el so de les emissions i va poder determinar el lloc mitjançant la geolocalització de l’usuari. Amb aquesta informació, es podria determinar si el flux era il·legal i va demandar a moltes barres.

Discurs en línia

La constitució espanyola preveu la llibertat d’expressió i el govern respecta aquests drets, tot i que hi ha excepcions. Per exemple, està prohibit publicar contingut que el govern consideri glorificar o donar suport al terrorisme.

La llei també estableix que els discursos d’odi dirigits a religió, raça o grup ètnic, sexe o orientació sexual, discapacitat i alguns altres grups o associacions poden ser castigats amb una pena de presó de fins a tres anys..

El 2016, el govern va intentar prohibir els memes d’internet que semblaven burlar polítics. Volia posar fre a la “difusió d’imatges que violessin l’honor d’una persona”. Els campistes de veu lliure van criticar la proposta i la llei no es va aprovar mai.

Vigilància a Espanya

Si bé Espanya afirma que no participa en la vigilància del govern, els informes suggereixen d’una altra manera.

Després de les revelacions de Snowden, van aparèixer informes que les autoritats espanyoles tenien la capacitat de realitzar una vigilància en línia massiva en línia. A més, Espanya forma part de l’aliança Courteen Eyes. Altres informes demostraven que la NSA havia realitzat un seguiment de les comunicacions dels ciutadans espanyols.

Un exemple d’autoritats que vigilen el contingut en línia és Cassandra Vera, una estudiant de 21 anys a Múrcia que va fer bromes a Twitter que es veien glorificants del terrorisme. Va ser declarada culpable d’humiliar les víctimes del terrorisme i, per tant, va rebre una sentència de 12 mesos de suspens i es va impedir fer set anys un treball finançat públicament. Per sort per ella, la sentència va ser anul·lada després.

Tenint això en compte, tingueu cura de què publiqueu en línia. No voleu compartir cap opinió o broma que porti a les autoritats que hi haran.

Millor VPN per a Espanya 2020

El que fa que una VPN sigui el millor per a Espanya

La majoria de proveïdors de xarxes privades virtuals inclouen les mateixes funcions, però alguns són millors que d’altres i n’hi ha una d’única. A les nostres revisions VPN hi ha moltes bones opcions, però voleu assegurar-vos que la que escolliu tingui les millors qualitats per a Espanya.

En primer lloc, cal que tingui una bona seguretat per protegir-se dels perills en línia, com ara la ciberdelinqüència i que s’amagui de la vigilància.

Una política sense registres també és important per a la privadesa, ja que garantirà que no es registrin les vostres activitats en línia. Si t’agrada torrent, és especialment útil tenir una funció.

Voleu una VPN amb una bona xarxa de servidors que cobreixi tants països com sigui possible. Això us ajudarà a evitar les restriccions i els geoblocs. Si voleu accedir a contingut restringit a Espanya, també necessitareu servidors ubicats allà.

La velocitat és un altre factor important. Una pantalla de càrrega no us mantindrà entretinguts durant molt de temps i, si voleu torrent o emetre’s, és imprescindible. L’amplada de banda il·limitada és tan important com la velocitat perquè sense ella la VPN deixaria de funcionar un cop arribés al límit i et deixés vulnerable.

Altres funcions a tenir en compte a l’hora de prendre la vostra decisió són els dispositius que suporta, la facilitat d’ús i el preu dels clients.

1. Millor VPN per a Espanya: NordVPN

NordVPN sovint es guanya un lloc en els protagonistes de Cloudwards.net a causa del seu gran servei. Podeu tenir la certesa que esteu garantits per la seva excel·lent seguretat, inclosos els servidors de doble salt si voleu utilitzar-los. Bàsicament xifren el túnel VPN dues vegades més. També teniu una política sòlida de registre sense protecció.

Anterior

Pròxim

Disposa de més de 5.000 servidors en 60 països i us ofereix moltes opcions per evitar els blocs. Hi ha 47 a Espanya, de manera que també podeu accedir a continguts restringits al país.

La velocitat bona és bona, però és possible que es redueixi si esteu connectats a un servidor molt lluny. Dit això, no hi ha límits quant a l’amplada de banda que pugueu utilitzar, cosa que va ajudar NordVPN a superar la nostra millor VPN per torrentar la peça. Llegiu la nostra ressenya de NordVPN per obtenir més informació.

Altres motius ens agrada NordVPN

Després d’una bona instal·lació, heu d’estar connectat en pocs minuts. Es pot utilitzar en Windows, macOS, Android i iOS.

L’assistència al client està disponible a través de xat en directe i correu electrònic. El xat en directe és el més ràpid per respondre i el personal té coneixement. També hi ha una àmplia base de coneixement per mirar si voleu provar el vostre problema.

No és la millor idea optar pel pla mensual de NordVPN. Dóna valor per als vostres diners, però us permetrà anar molt més temps, ja que estalviareu diners. Si ho proveu i decidiu que no us agrada, podeu obtenir un reemborsament en els primers 30 dies.

2. ExpressVPN

ExpressVPN és un altre dels favorits a Cloudwards.net i té qualitats similars a NordVPN, tal i com podeu llegir al nostre article de cap a cos. El servei que ofereix és excel·lent, amb una gran seguretat que es pot augmentar si cal. Hi ha una política estricta sense registres per assegurar que les vostres activitats també es mantinguin sota el radar. Llegiu la nostra crítica ExpressVPN per veure per què ens agrada tant.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Disposa de més de 3.000 servidors en 94 països. Tot i que no són tants com alguns dels seus competidors, té l’àmplia àrea de cobertura de qualsevol de les nostres millors VPN. Inclou servidors a Barcelona i Madrid, de manera que podeu obtenir contingut en espanyol.

No tindreu cap problema amb la velocitat, ja que és la VPN més ràpida disponible i no hi ha cap límit de banda ampla. Aquestes funcions la converteixen en una bona opció per al torrenting i el streaming, i també l’han ajudat a entrar en la nostra millor VPN per a streaming de peça..

Altres motius ens agraden ExpressVPN

ExpressVPN té clients fàcils d’utilitzar i són perfectes per a principiants, però encara es pot ajustar la seva configuració si teniu més coneixement. Estan disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS. A més, hi ha extensions del navegador per a Firefox, Chrome i Safari.

Podeu contactar amb el servei d’atenció al client les 24 hores del dia a través del xat en directe i el correu electrònic. El xat en directe obtindrà la resposta més ràpida, però el correu electrònic és millor per obtenir ajuda més detallada. Sigui com sigui, el personal és amable i experimentat i té l’objectiu d’ordenar-lo ràpidament.

La seva taxa mensual és força alta en comparació amb els rivals, però val la pena per la qualitat del servei que obté. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies, de manera que no tindreu res a perdre.

3. CyberGhost

CyberGhost té una gran seguretat, amb un xifrat AES de 256 bits fora de la caixa. També disposa de servidors segurs especialitzats per a una protecció addicional. L’empresa no manté cap registre que garanteixi la vostra privadesa.

Hi ha més de 3.000 servidors repartits per 59 països, entre els quals 64 a Espanya, que és el que més hem vist.

Les velocitats de velocitat són bones, però, com NordVPN, poden frenar-se quan es connecten a llargues distàncies. Tot i que han d’estar bé per a la majoria d’activitats, i no hi ha taps d’ample de banda. El nostre comentari de CyberGhost aprofundeix en més detall.

Altres motius ens agrada CyberGhost

Els clients d’escriptori estan disponibles per a Windows i macOS, Android i iOS. La interfície s’ha actualitzat recentment, fent que sigui molt millor l’ús, tot i que encara pot trigar un temps per acostumar-se.

Si teniu problemes que apareixen, podeu utilitzar l’àmplia base de coneixement per ajudar-los a resoldre. Si encara us queda enganxat, podeu parlar amb un membre del personal mitjançant xat en directe o correu electrònic. Xateja en directe la ruta més ràpida, però és millor per a preguntes senzilles. Per obtenir més consultes tècniques, el millor és contactar amb ells per correu electrònic.

El pla mensual de CyberGhost és assequible, però els altres plans funcionen millor a llarg termini. Hi ha una prova de set dies per a Android i iOS que podeu aprofitar per assegurar-vos que esteu satisfets amb el servei. A més, hi ha una garantia de devolució de diners si es troba que no li agradaria més avall. El pla mensual permet tenir 14 dies, mentre que els plans més llargs donen 45 dies.

4. Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat no té les funcions que fan els altres proveïdors, però no deixa de ser una bona opció per a Espanya. La seva seguretat és capaç, però la configuració predeterminada és el xifrat de 128 bits. Haureu de canviar la configuració manualment per obtenir els 256 bits recomanats, però, en fer-ho, alentireu la vostra connexió. Igual que amb els altres, no es conserva cap registre d’ús.

Disposa de més de 3.000 servidors en 33 països. No és tan estès com les nostres altres opcions, però hauria de ser suficient per evitar les restriccions. També és bo per accedir a Netflix dels EUA, ja que la majoria dels seus servidors es troben als EUA. També hi ha 14 servidors a Espanya, cosa que significa que podeu accedir al contingut des d’allà..

PIA sobresurt en la velocitat, però es redueix principalment en el xifrat més lleuger que utilitza per defecte. Com dèiem, s’alentirà si augmenteu la seguretat. Tot i així, hauria d’estar bé per a la majoria d’activitats i no imposa límits a l’ús de l’ample de banda.

Altres motius ens agrada PIA

Podeu configurar-lo a Windows, macOS, Android i iOS. Els clients són senzills i us permetran connectar-vos ràpidament.

No hi ha cap xat en directe, que és un desavantatge. Podeu utilitzar la base de coneixement disponible o assistència de correu electrònic. Hem provat l’ajuda en la nostra revisió PIA i hem trobat la resposta exhaustiva, si és lenta.

PIA solia tenir un dels millors plans entre mesos en el mercat, però el seu preu va augmentar dràsticament. Dit això, encara podeu estalviar diners si opteu per una subscripció més llarga i hi ha una garantia de devolució de set dies per a la tranquil·litat..

5. VyprVPN

La nostra recomanació final per a Espanya és VyprVPN, que té una bona seguretat i el seu propi protocol de Camaleó per proporcionar una protecció encara més gran. No conserva els registres, de manera que podeu estar segur que les vostres activitats en línia es mantinguin en secret. Llegiu la nostra ressenya de VyprVPN per obtenir més detalls.

VyprVPN-Selecció del servidor

No té tants servidors com les altres opcions, però abasta més de 60 països, el que significa que encara teniu una bona possibilitat d’evitar les restriccions. A més, disposa de servidors a Madrid per a contingut espanyol.

No és la VPN més ràpida, però tampoc és la més lenta i no us haureu de preocupar d’arribar a un límit d’amplada de banda..

Altres motius ens agraden VyprVPN

Els clients estan disponibles per a molts dispositius, amb versions d’escriptori per a Windows i macOS i versions mòbils per a Android i iOS. La interfície està datada, però no deixa de ser fàcil d’utilitzar.

Hi ha disponible una base de coneixement útil per ajudar-vos amb problemes senzills. Si necessiteu més ajuda, podeu parlar amb un membre d’assistència mitjançant un xat en directe o un correu electrònic. Dit això, cap de l’ajuda és fantàstica.

VyprVPN-Pàgina inicial

El seu preu mensual és assequible, però estalviareu diners subscrivint-vos al seu pla anual. No hi ha cap prova gratuïta, però hi ha una finestra de reembossament de 30 dies, que us ha de donar temps suficient per veure si us agrada.

Pensaments finals

Ara ja sabeu per què haureu d’utilitzar una VPN a Espanya i quines funcions són més importants. Cal triar-ne un que tingui una gran seguretat i respecti la seva privadesa. També ha de tenir una gran xarxa de servidors que podeu utilitzar per evitar els blocs, a més de bones velocitats i límits de banda ampla de banda il·limitats..

Hem escollit NordVPN com la nostra millor VPN per a Espanya perquè té una excel·lent seguretat i una gran xarxa de servidors. És una opció fantàstica i, amb el reemborsament de 30 dies, no hi ha cap raó que no ho proveu.

Si teniu experiència utilitzant una VPN a Espanya, ens agradaria saber-ne a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Examineu la nostra biblioteca VPN per trobar altres articles útils. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me