Millor VPN de Tailàndia 2020: el surf amb un somriure

Tailàndia és una destinació popular per a motxillers i nòmades digitals. Cobreix fins i tot els més pobres dels pressupostos i és coneguda per la seva cultura, una vida nocturna boja, belles platges i diversos menjars. Mentre hi esteu, és molt probable que vulgueu utilitzar Internet, per la qual cosa us hauríeu de combinar amb una de les nostres millors VPN per a les opcions de Tailàndia..


L’ús d’una xarxa privada virtual no és només una idea intel·ligent per a la seguretat. Tailàndia pateix censura a Internet, tot i que no és tan dolent com el Gran tallafoc. A més, hi ha altres motius per utilitzar una VPN, que explicarem en aquest article.

Millor VPN per a Tailàndia 2020

Censura en línia a Tailàndia

L’internet de Tailàndia té restriccions. El 2017 es van bloquejar més de 6.000 URL perquè es considerava que amenaçaven la seguretat nacional o entrava en conflicte amb la moral pública o l’ordre públic. La secció 20 de la Llei sobre el ciber del crim permet als funcionaris sol·licitar una ordre judicial per bloquejar aquest contingut. Els proveïdors de serveis d’Internet han de bloquejar l’accés als llocs web segons l’ordre judicial.

El contingut inclou pornografia i jocs d’atzar. Alguns blocs polítics i contingut anti-real també estan bloquejats. La llei sobre les mines majors de Tailàndia prohibeix la crítica a la família real i s’estén als continguts en línia.

Tot i que el torrenting està bé i els llocs web de torrent estan disponibles, els usuaris que infracten drets d’autor poden cancel·lar els seus serveis pel seu ISP.. 

És legal utilitzar una VPN a Tailàndia, però els llocs web d’alguns proveïdors estan bloquejats per llocs web de proveïdors. Tanmateix, podeu descarregar-vos una VPN abans d’arribar al país.

Vigilància en línia a Tailàndia

Les polítiques tailandeses permeten la vigilància del govern i, tot i que les xarxes socials estan disponibles, se’n fa un control. Un centre de vigilància centralitzat revisa i decideix si el contingut de les xarxes socials és inadequat o il·legal, com ara la crítica a la monarquia del país.

Tot i que la constitució de Tailàndia es va renovar el 2017, encara inclou algunes de les parts interines. Per exemple, la secció 44 proporciona a les autoritats el poder de controlar les activitats dels usuaris d’internet i ordenar als ISP que eliminin determinat contingut.

Els proveïdors interurbaris han de conservar les dades de trànsit almenys 90 dies, però els funcionaris poden demanar instruccions perquè es mantinguin fins a dos anys. Els funcionaris han de tenir un mandat per accedir a les dades, però alguns casos, com ara violacions de la Llei de delictes relacionats amb els ordinadors, són competències del Departament d’Investigacions Especials.. 

Els investigadors DSI poden interceptar comunicacions en línia i dades personals sense supervisió judicial. Els usuaris sospitosos de delictes de veu en línia es poden descobrir i s’han utilitzat registres de xats privats com a proves. En virtut de la secció 18 de la Llei sobre delictes relacionats amb els ordinadors, el govern pot ordenar als individus que descodifiquin les dades informàtiques xifrades sense una ordre judicial.. 

El 2015 es va introduir una polèmica llei contra la ciberseguretat, segons els crítics deien que envaïa la privadesa i permetia la vigilància. Es va promulgar el 2018 i inclou dotacions augmentades per a la vigilància. 

Les dades biomètriques, com ara les empremtes dactilars i les exploracions de rostres, es recopilen quan es registren noves targetes SIM, eliminant de forma efectiva l’anonimat. Les dades es guarden a la Comissió Nacional de Radiodifusió i Telecomunicacions.

El govern tailandès va comprar programari espia a Hacking Team entre el 2012 i el 2014. A més, té una llicència per importar equips d’intercepció de comunicacions de Suïssa i el Regne Unit..

Llibertat d’expressió a Tailàndia

La llibertat d’expressió a Tailàndia queda reduïda per la seva estricta llei de llei majora. Les autoritats bloquegen comentaris crítics amb la monarquia. Els que publiquen comentaris o siguin crítics amb el Consell Nacional per a la Pau i l’Ordre poden ser perseguits i sotmesos a vigilància. 

Per exemple, un home va ser condemnat a 18 anys de presó el 2017 perquè va publicar vídeos a Facebook que es consideraven insultants a la monarquia. Fins i tot compartir publicacions crítiques a les xarxes socials pot ser perillós.

La secció 14 de la Llei sobre delictes relacionats amb ordinadors prohibeix la introducció d’informació falsa en un sistema informàtic que causi danys al públic, que es refereix a delictes com ara pirateria. Dit això, els jutges han estat interpretats i utilitzats incorrectament per perseguir el discurs. 

Els periodistes i els mitjans de comunicació poden ser penalitzats per criticar el govern. Els canals de notícies s’han suspès i els periodistes han estat detinguts sense cap càrrec.

Cibercriminalitat a Tailàndia

Tot i que tots els temes anteriors són importants, no oblidem la connectivitat a Tailàndia. Si viatgeu, és possible que us trobeu utilitzant hotspot WiFi públic. No hi ha res dolent en fer-ho, però no hi ha manera de saber com de segura és la connexió. 

Al cap i a la fi, els cibercrutius a Tailàndia van augmentant, segons la companyia de ciberseguretat Symantec. Els pirates informàtics i els virus poden estar esperant, per la qual cosa el millor és protegir-se amb una VPN i un antivirus decent..

El que fa que una VPN sigui el millor per a Tailàndia

Tot i que la majoria de VPN tenen les mateixes funcions, no s’implementen al mateix nivell. Per això, és important que us assegureu de triar la més adequada per a Tailàndia. 

Una característica important és la seguretat, ja que seràs vulnerable a mirar els ulls indiscretos i sense atansar-se sense ella. Una bona seguretat us mantindrà fora de seguretat i us amagarà dels perills en línia, així que assegureu-vos que la VPN que escolliu la implementi bé. Si el proveïdor inclou un interruptor de matança, aquest és un bonus perquè reduirà la connexió si la VPN falla, garantint que no es deixi obert per atacar.

La privadesa és igual d’important. Tot i que podeu pensar que està cobert amb seguretat, no ho és. Les VPN honoreu la vostra privadesa al no mantenir un registre de les vostres activitats en línia, així que assegureu-vos que el que trieu tingui una política sense registres.

Per evitar la censura, necessitareu molts servidors per escollir. Com més servidors, millor és la vostra oportunitat de trobar-ne un de adequat. Això també us ajudarà a superar els geoblocs anteriors. 

Les geoblocacions restringeixen el contingut a un país determinat, de manera que si no hi sou, no podreu veure-lo. Si voleu accedir a contingut restringit a Tailàndia, allà necessitareu servidors.

Prenem Netflix com a exemple. Si no esteu fora del país i voleu accedir a la versió tailandesa, haureu de connectar-vos a un servidor tailandès. Si desitgeu una sessió de Netflix, consulteu la nostra millor VPN per a la comparació de Netflix per obtenir consells.

Si teniu previst transmetre el flux o el torrent, voldreu assegurar-vos que el servei inclou un ample de banda il·limitat i que té bones velocitats. Mentrestant, no voldreu esperar que es carregui contingut i es malgasti el vostre límit. Quan arribeu al límit d’amplada de banda, la VPN deixarà de funcionar i us deixarà insegurs.

Hi ha altres factors a tenir en compte, com ara quins dispositius són compatibles i si la VPN és fàcil d’utilitzar. Potser també voldreu considerar quants dispositius permet, la qualitat de l’atenció al client i quant costa la VPN.

Tenint en compte els factors anteriors, hem revisat les nostres revisions VPN per trobar les VPN més adequades per a Tailàndia.

1. Millor VPN de Tailàndia: ExpressVPN

ExpressVPN és un fantàstic proveïdor que té totes les campanes i els xiulets que necessita. Sovint se li dóna un lloc destacat als nostres articles VPN i amb una bona raó. Té una seguretat excel·lent per mantenir-lo segur i inclou un interruptor automàtic activat automàticament. També té una política estricta sense registres, de manera que no hi ha cap registre de la vostra activitat en línia.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Té una gran xarxa de servidors amb més de 3.000 servidors en 94 països, alguns dels quals a Tailàndia (és el nostre millor objectiu obtenir una adreça IP tailandesa amb raó).

No tindreu cap problema amb la velocitat perquè és la VPN més ràpida que hem provat. També hi ha una amplada de banda il·limitada i es pot accedir a totes les plataformes de streaming, per la qual cosa és la nostra millor VPN per streaming.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

ExpressVPN és fàcil d’utilitzar. De fet, és excel·lent per als usuaris per primera vegada. Dit això, també els agradarà els usuaris amb més experiència. Podeu utilitzar-lo en Windows, macOS, Android i iOS, podeu connectar fins a cinc dispositius alhora. 

Si teniu problemes, hi ha una base útil de coneixement per a l’autoajuda. Si no n’hi ha prou, hi ha assistència de xat i de correu electrònic en directe 24/7. El xat en directe obtindrà la resposta més ràpida, però el correu electrònic és millor per a problemes més tècnics. Llegiu la nostra ressenya ExpressVPN per obtenir més informació.

Malauradament, ExpressVPN és car. Tanmateix, podeu estalviar diners escollint un pla més llarg. A més, hi ha una garantia de devolució de 30 dies i, per tant, us assegureu que és la que voleu.

CyberGhost

Una altra elecció decent és CyberGhost. Té una gran seguretat amb un interruptor de matança que sempre us mantindrà protegit. A més, no conserva cap registre de les vostres activitats en línia.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

Més de 4.000 servidors formen la seva xarxa i es poden trobar a 58 països. Entre ells hi ha deu a Tailàndia. Té velocitats ràpides, però pot desaccelerar a llargues distàncies. Tot i així, obtindreu un ample de banda il·limitat i la seva capacitat per accedir a la majoria de plataformes de reproducció. CyberGhost també permet torrenting, tal i com podeu llegir a la nostra revisió CyberGhost.

Altres motius ens agrada CyberGhost

Podeu instal·lar CyberGhost a Windows, macOS, Android i iOS. La seva interfície es va actualitzar no fa massa temps i, tot i que s’acostuma a fer, és fàcil d’utilitzar. CyberGhost us permet connectar fins a set dispositius alhora, guanyant-li un lloc a la nostra millor VPN per a peces de diversos dispositius. Dit això, set també és el límit d’instal·lació.

Hi ha una base de coneixement, que és una de les millors que hem vist i que ofereix una gran autoajuda. També podeu contactar amb l’assistència mitjançant xat i correu electrònic en directe. El xat en directe no és excel·lent per a preguntes tècniques, per la qual cosa us recomanem que els indiqueu a l’equip de correu electrònic. 

CyberGhost és un servei barat, però bo. La tarifa mensual és dolenta, però, per tant, us recomanem que us registreu durant un període més llarg, ja que sortirà més barat.

Hi ha disponible una prova gratuïta de set dies per a Android i iOS, de manera que podeu provar-la primer. També hi ha una garantia de devolució de diners. Obteniu 14 dies per canviar d’opinió al pla mensual o 45 dies en subscripcions més llargues.

NordVPN

NordVPN és un servei excel·lent que és comparable al del nostre lloc més destacat, tal com es pot veure al nostre ExpressVPN vs. NordVPN cap a cap. Té una seguretat brillant, inclòs el xifrat de doble salt, que afegeix protecció a la vostra connexió. També s’inclou un interruptor de matança i hi ha una política estricta de registre sense registres.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Té molts servidors ubicats en més de 60 països, per la qual cosa no hauríeu de tenir cap problema per evitar les restriccions. A més, n’hi ha cinc a Tailàndia per accedir al contingut tailandès. Igual que CyberGhost, té bones velocitats, però es pot alentir en connexions llargues. Obtenireu una amplada de banda il·limitada i és fantàstic accedir a les plataformes de reproducció.

NordVPN és la nostra millor VPN per torrenting, per la qual cosa, si és el que fareu, és una bona elecció. Llegiu la nostra ressenya de NordVPN per obtenir més informació sobre el servei.

Altres motius ens agrada NordVPN

Podeu utilitzar els clients fàcils d’utilitzar de NordVPN a Windows, macOS, Android i iOS i es poden connectar fins a sis dispositius alhora.

Hi ha disponible una base de coneixement útil per solucionar petits problemes. Si necessiteu ajuda addicional, hi ha assistència de xat i de correu electrònic en directe 24/7. El xat en directe obtindrà la resposta més ràpida, però l’ajuda és bona de totes maneres.

NordVPN ofereix una gran relació qualitat-preu. El preu mensual és just, però els plans més llargs funcionen millor al final. Hi ha una finestra de reembossament de 30 dies per si decidiu que no us agrada també.

VyprVPN

També podeu utilitzar VyprVPN a Tailàndia. No és tan bo com les altres opcions, però redueix la seva excel·lent seguretat. És personalitzable i té el seu propi protocol Chameleon per afegir protecció al túnel VPN. Hi ha un canvi de matització i una política sense registres també.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Falta la seva xarxa de servidors, amb menys de 1.000 països en 64 països. Tot i així, això hauria de ser suficient per evitar blocs, i té servidors a Bangkok si voleu contingut restringit a Tailàndia.

Tot i que la seva velocitat hauria d’estar bé per a la majoria d’activitats, no són excel·lents. Tot i així, obteniu una amplada de banda il·limitada i permet torrentar. També s’incorporarà a la majoria de plataformes de streaming. Llegiu la nostra ressenya de VyprVPN per obtenir més detalls.

Altres motius ens agraden VyprVPN

Els clients estan disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS. Són fàcils d’utilitzar, tot i tenir data. Podeu connectar fins a tres dispositius alhora amb el pla Estàndard, però l’opció Premium permet fins a cinc.

Hi ha una base de coneixement disponible per ajudar-vos amb problemes menors. En cas contrari, podeu obtenir assistència mitjançant un xat i un correu electrònic en directe 24/7, però les respostes poden ser breus.

VyprVPN té subscripcions mensuals i anuals. Les anuals funcionen millor, però. A més, podeu triar entre els plans Standard o Premium. Aquest últim us oferirà dues connexions de dispositius addicionals i el protocol Chameleon. Hi ha una finestra de reembossament de 30 dies a la qual podeu fer ús per veure si us agrada.

TorGuard

La nostra darrera selecció és TorGuard, que és un bon proveïdor, malgrat la seva posició en aquesta llista. La seva seguretat és fantàstica i personalitzable, amb molts protocols per triar. També hi ha un interruptor de matriu activat automàticament. TorGuard no conserva els registres.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Pròxim

Disposa de més de 3.000 servidors a 55 països, inclosos alguns a Tailàndia, de manera que tindreu moltes opcions. Tot i que voleu fer-ho, podreu millorar els servidors perquè heu de desconnectar de la VPN. 

És ràpid, però es pot retardar en funció de la configuració de la ubicació i de la seguretat que utilitzeu. Hi ha un ample de banda il·limitat i permet torrentar. Està bloquejat per Netflix, però podeu aconseguir això mitjançant la compra d’una de les seves adreces IP en streaming. Tenen 7,99 dòlars mensuals cada un, però tenen garantit el seu funcionament.

Podeu obtenir més informació sobre aquest servei a la nostra revisió de TorGuard. Les opcions l’han ajudat a guanyar la nostra millor VPN amb la comparació d’adreces IP dedicades.

Altres motius ens agraden TorGuard

TorGuard és compatible amb Windows, macOS, Android i iOS, però la versió mòbil pot resultar molesta durant la configuració. Es poden connectar fins a cinc dispositius alhora amb la versió estàndard i podeu adquirir més connexions per 1 dòlar al mes cada un. 

Si teniu problemes, podeu utilitzar ajuda i fòrum útil. El xat en viu també està disponible, però està enllaçat amb una empresa contractada d’atenció al client, de manera que l’ajuda que rebeu no serà excel·lent. Podeu posar-vos en contacte amb algú a través del correu electrònic, però és millor.

El preu mensual de TorGuard no és dolent, però els plans més llargs funcionen millor. També hi ha una garantia de devolució de set dies.

Pensaments finals

Sigui on sigui el món, la vostra seguretat en línia és clau. Si les autoritats tailandeses vigilen internet i el risc de ciberataques, el millor és garantir la vostra seguretat amb un servei VPN que tingui una gran seguretat. També voldreu triar un munt de servidors per obtenir blocs, així com alguns a Tailàndia per als continguts restringits. 

ExpressVPN és la millor opció perquè és un dels millors serveis VPN disponibles i cobreix tot el que necessiteu. Proporciona un servei excel·lent amb moltes funcions. A més, amb la garantia de devolució de 30 dies, no tindreu res a perdre. 

Si heu estat a Tailàndia i heu utilitzat una VPN, feu-nos saber la vostra experiència als comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map