Millor VPN de Rússia 2020: Borscht and Blocks

Rússia és un país intrigant conegut pels seus hiverns freds i per l’amor al vodka. És la nació més gran del món i comparteix fronteres amb molts països d’Europa i del nord d’Àsia. Pot ser dirigit per un govern malhumorat, però no es pot treure la seva cultura, el seu patrimoni i la seva bellesa. Tot i així, si aneu a Internet, haureu d’utilitzar una de les nostres millors VPN perquè les opcions de Rússia siguin segures.


L’ús d’una xarxa privada virtual no és una idea que no sigui possible. Tampoc importa on esteu al món, no podeu fugir dels perills en línia, com ara la ciberdicriminació. A més, hi ha geoblocs per lluitar. Tanmateix, quan es tracta de Rússia, hi ha censures per evitar i altres motius que fan que sigui una idea raonable protegir-se amb una VPN.

Millor VPN de Rússia 2020

Censura en línia a Rússia

La censura a Internet preval en molts països. Però és pitjor en alguns que en altres. Per exemple, la Xina té una de les pitjors formes de censura en línia del món a través del Gran Tallafoc de la Xina. Tot i que el món en línia de Rússia no és tan dolent, certament té restriccions i la llibertat d’internet està disminuint constantment.

Les autoritats russes han desenvolupat i implementat lleis que els permeten restringir l’accés a determinats llocs web i contingut. Això pot incloure contingut relacionat amb l’oposició política, el conflicte d’Ucraïna i la comunitat LGTBI. 

Algunes agències poden prendre decisions sobre el que es bloqueja, com Roskomnadzor, el Servei Federal de Control de Drogues i la Fiscalia. El contingut que entra en determinades categories es pot bloquejar sense ordre judicial.

Inclou contingut relacionat amb informació sobre suïcidi, abús sexual infantil, propaganda de drogues, violacions de drets d’autor, extremisme, informació sobre joves víctimes de delictes i accions o mítings públics no anul·lats. També es poden bloquejar llocs que contenen contingut relacionat amb qüestions com la corrupció, la pornografia i les creences religioses.

Un altre contingut es pot bloquejar amb una ordre judicial i els proveïdors de serveis d’Internet (ISP) han de consultar una “llista negra” de llocs web prohibits. Tot i això, sovint manquen les directrius sobre el que s’hauria de bloquejar i els ISP sovint duen a terme blocs extensius per evitar càstigs. 

Alguns llocs web van ser bloquejats el 2017 després que es considerés “indesitjables” en virtut d’una llei del 2015 dirigida a organitzacions que el Kremlin acusa d’instigar dissensió política. El promotor de la llibertat d’Internet Roskomsvoboda supervisa la censura i va comprovar que el 2018 es van bloquejar més de 10 milions de llocs web.

Els proveïdors locals es van ordenar bloquejar 8.000 llocs web de pirates el 2017 i es van modificar algunes lleis que permetien el bloqueig de més de 600 llocs web de miralls pirates el 2018. La indústria cinematogràfica és la força motriu, però el bloqueig pretén combatre la infracció dels drets d’autor de la música. , llibres i programes de televisió.

Aplicacions de mitjans de comunicació i missatgeria social a Rússia

Moltes xarxes socials i aplicacions de missatgeria han estat víctimes del rigorós món en línia de Rússia. Telegram va ser bloquejat per ordre judicial el 2018 perquè no complia la Llei Yarovaya. 

Aquesta llei exigeix ​​serveis en línia que ofereixen el xifratge per ajudar les autoritats a descodificar les dades xifrades. Telegram ofereix un servei on la gent pot xifrar missatges de text, als quals se’ls ha acusat d’haver estat utilitzat per terrorisme.

Telegram va intentar superar el bloqueig, però també es van orientar els nous llocs web d’allotjament. Això significava que llocs web populars, com Google Cloud, Microsoft Azure i Amazon Web Services també es van bloquejar. 

En un moment donat, es van bloquejar 8 milions d’adreces IP que pertanyien a proveïdors d’allotjament principals, que al seu torn van afectar els serveis en línia per a bancs, botigues i companyies aèries. Tot i que moltes d’elles s’han desbloquejat, la llista continua sent àmplia. 

Tot i els esforços de Rússia per bloquejar Telegram, però, encara és accessible. Tot i això, el govern ha bloquejat altres plataformes, com ara LinkedIn, Blackberry Messenger, Line, Zello i WeChat.

Aquests blocs es van fer en virtut de la Llei Federal d’Informació, Tecnologies de la Informació i Protecció de la Informació perquè les empreses no s’havien registrat com a difusores d’informació. Després del registre, les autoritats haurien pogut accedir a les seves dades.

El LinkedIn també es va bloquejar el 2016 perquè no va transferir el tractament de dades personals dels ciutadans russos al territori rus. La legislació russa obliga a les empreses nacionals i estrangeres a emmagatzemar les dades personals dels ciutadans russos en servidors russos. Les empreses que es neguen poden fer front a una multa o bloquejar-se.

Kaspersky Labs va haver de traslladar alguns dels seus centres de dades a causa de les lleis de Rússia. Més recentment, Facebook i Twitter s’han donat nou mesos per traslladar les dades dels usuaris russos a servidors del país.

La prohibició de VPN russa

El 2017, Rússia va començar a bloquejar els serveis VPN. Els proveïdors que fins ara haguessin permès als usuaris accedir a contingut prohibit quedarien bloquejats a menys que acceptés restringir els usuaris a visitar llocs web prohibits. Si el proveïdor estava d’acord, podrien continuar funcionant al país.

La majoria es van negar a complir, i alguns van ignorar la sol·licitud per complet. A continuació, es va modificar la llei per imposar multes als serveis VPN no conformes i a altres anonimitzadors. Tot i això, la llei no es va aplicar bé.

En un altre intent el 2019, Roskomnadzor va enviar correus electrònics a proveïdors de VPN, ordenant-los que implementessin mecanismes de bloqueig de llocs web o que quedessin bloquejats.. 

Cap dels proveïdors de VPN que es van acostar no estava disposat a cooperar, ja que, essencialment, també es vol dir que registra l’activitat dels usuaris. Molts apaguen els servidors russos. El nostre article dedicat a la prohibició de VPN russa entra en més detall.

Vigilància en línia a Rússia

A part que les autoritats russes tinguin accés a les dades dels usuaris amb la Llei Yarovaya, la legislació que permet a les autoritats realitzar vigilància intrusiva és cada vegada més gran. 

Es va modificar la llei sobre la informació, les tecnologies de la informació i la protecció de la informació per prohibir que els usuaris siguin anònims en xarxes socials i plataformes de comunicació. Els comptes d’usuari s’han de connectar a identitats reals, però ha estat difícil d’implementar.

Les dades de comunicacions en línia, que inclouen text, vídeo i àudio, s’han d’emmagatzemar fins a sis mesos. Les metadades en línia han de mantenir-se fins a un any. Les autoritats poden accedir a les dades sense necessitat de disposició judicial.

El govern rus també utilitza el Sistema de mesures de cerca operativa (SORM) per a la vigilància en línia. Els ISP són necessaris per instal·lar la tecnologia SORM que permet la supervisió del trànsit a Internet. Si un proveïdor incompleix els requisits, pot ser multat o perdre la llicència. 

SORM utilitza tecnologia d’inspecció de paquets profunds que permet al Servei Federal de Seguretat (FSB) directament transmetre les comunicacions. Necessita una garantia, però no s’ha de demostrar, de manera que es poden interceptar secretament les comunicacions.

A més, es pensa que el govern utilitza les seves capacitats de vigilància per supervisar activistes, periodistes i membres de l’oposició. La nostra millor VPN del Regne Unit i la millor VPN de les peces dels Estats Units mostren altres països que vetllen per una vigilància intrusiva.

Llibertat de veu en línia a Rússia

Tot i que la constitució russa preveu la llibertat d’expressió, hi ha altres lleis que la restringeixen.

Qualsevol persona que es consideri provocadora de separatisme o extremisme en línia pot ser castigada amb un màxim de cinc anys de presó sota el codi penal rus. A més, la incitació a l’odi comportarà sis anys de presó. 

Només obrir aquest cas pot provocar que l’acusat s’afegeix a una llista d’extrems. El Servei Federal de Supervisió Financera manté la llista, i qualsevol persona que hi pugui restringir-se de determinades professions i tenir el seu compte bancari congelat, encara que no siguin condemnats. La definició de l’extremisme també és àmplia.

També es castiga la difamació i les peticions de terrorisme sota el codi penal. El codi administratiu prohibeix difondre informació falsa sobre la Unió Soviètica a la Segona Guerra Mundial i mostrar símbols d’organitzacions nazis o d’altres organitzacions extremistes.. 

S’han presentat més de 1.000 casos delictius per activitats en línia, com ara publicacions en xarxes socials, i 98 dels que han requerit una pena de presó. Molts usuaris han estat processats per haver criticat la religió, en particular l’Església ortodoxa russa. 

En un dels casos, un estudiant de 19 anys va ser acusat d’incitar el discurs d’odi després de comparar Jon Snow amb Jesucrist. La seva computadora va ser incautada per la policia i es va posar a la llista d’extrems i es va enfrontar a la possibilitat d’una pena de cinc anys de presó. També hi ha hagut casos similars, així que vés amb compte amb el que publiques en línia.

Es pot considerar que els activistes LGBT van promoure relacions sexuals no tradicionals i es tradueix en càstigs per la seva expressió en línia. Un activista va compartir informació sobre un grup que defensa l’accés a la informació sexual i de salut. Van ser condemnats i multats a 50.000 rubles russos (760 dòlars).

El que fa que una VPN sigui la millor per a Rússia

Només podríeu triar un proveïdor de les nostres revisions VPN, però us heu d’assegurar que sigui adequat per a Rússia. Per començar, el proveïdor ha de tenir una gran seguretat per protegir-vos dels perills en línia i mantenir-lo ocult de vigilància intrusiva.

També hauria d’incloure un interruptor de matança. Això afectarà la connexió si la VPN falla, mantenint les dades sensibles segures. Juntament amb això, hauria d’honorar la vostra privadesa en línia. El servei hauria de tenir una política sòlida sense registres, cosa que significa bàsicament que no manté un registre de les vostres activitats en línia.

Per obviar la censura de Rússia, haureu de triar-ne una amb una bona xarxa de servidors. Com més servidors hi hagi a diferents països, millor és la possibilitat de trobar-ne un per adaptar-se a les vostres necessitats. 

Això també té compte per obtenir geoblocs passats. Per exemple, si voleu veure Netflix EUA i no esteu al país, haureu de tenir una adreça IP dels Estats Units. En connectar-vos a un servidor dels EUA mitjançant una VPN, tindreu accés. La nostra millor guia VPN per Netflix té algunes recomanacions dedicades.

Si voleu accedir a contingut restringit a Rússia, haureu de necessitar servidors al país. A causa de la prohibició de VPN, molts proveïdors han tancat els servidors russos. Encara n’hi ha que hi ha servidors, però pot dir que han complert les normes de Rússia. 

Per assegurar-vos que no espereu constantment el contingut per carregar-lo, heu de triar un que tingui una bona velocitat. L’amplada de banda il·limitada també us garantirà que no us toqui una capella d’ús de dades. Ambdues funcions són importants si voleu fer una reproducció o torrenting.

Entre altres funcions que heu de considerar, destaquen quins dispositius admet, la seva facilitat d’ús i quants dispositius podeu connectar simultàniament. A més, un bon servei d’atenció al client és útil i la quantitat de costos del servei pot influir en la vostra decisió final.

1. Millor VPN de Rússia: ExpressVPN

ExpressVPN ens ha donat la corona russa a causa del seu excel·lent servei tot arreu i una gran seguretat. És la millor VPN disponible i no tenim cap dubte que estarà protegit. Proporciona seguretat amb xifratge de 256 bits AES i podeu augmentar-ho si voleu. Hi ha un interruptor de matança integrat, que està activat de manera predeterminada i no conserva els registres. 

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Disposa de més de 3.000 servidors disponibles en 94 països, cosa que us ofereix molt per triar per evitar els blocs. ExpressVPN solia tenir servidors a Rússia, però des d’ara els ha suprimit, de manera que no podreu accedir a contingut restringit al rus.. 

No tindreu cap problema amb la velocitat, ja que és la VPN més ràpida del mercat i també ofereix una amplada de banda il·limitada. Aquestes funcions (i el fet que pugui accedir a qualsevol plataforma de streaming) van ajudar a situar-se al millor lloc de la nostra millor VPN per a la comparació de streaming. També permet torrentar. Llegiu la nostra crítica de ExpressVPN per obtenir un millor aspecte del servei.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

És compatible amb Windows, macOS, Android, iOS i Linux. A més, hi ha extensions del navegador per a Chrome, Firefox i Safari. També podeu connectar fins a cinc dispositius alhora.

És fàcil d’utilitzar i és l’opció perfecta si no teniu molta experiència amb les VPN. Un cop hàgiu instal·lat ExpressVPN, ho farà gairebé tot. Tot el que heu de fer és assegurar-vos que esteu connectat a un servidor adequat.

Si necessiteu ajuda, hi ha una base de coneixement útil en línia per a l’autoajuda. També hi ha xat en directe i correu electrònic disponibles les 24 hores. Tot i que el personal us serveix per qualsevol ruta que realitzeu, la assistència per correu electrònic és millor quan es tracta de problemes més detallats. 

Un desavantatge de ExpressVPN és el seu preu. És un dels proveïdors més cars amb què hem trobat, però també és el millor VPN Cloudwards que ha revisat. Podeu extreure’n una mica aquest cost optant per un pla més llarg. A més, hi ha una garantia de devolució de 30 dies, de manera que no tindreu res a perdre.

2. NordVPN

NordVPN és un altre gran proveïdor que sovint fa esment als nostres articles VPN. La seguretat és una de les millors del mercat i inclou l’ús dels seus servidors de doble salt que ofereixen més seguretat al túnel VPN. Hi ha un canvi de matança i una política estricta sense registres per a una tranquil·litat addicional.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Té una gran quantitat de servidors (més de 5.000), i estan repartits per 60 països, el que significa que no haureu de tenir cap problema per connectar-vos a un que convingui. Tanmateix, com ExpressVPN, NordVPN tenia servidors a Rússia, però els va suspendre després de la implantació de les normes VPN de Rússia..

La seva velocitat és bona, però pot arribar a ser lenta a llargues distàncies. Aquesta és la raó principal per la qual va perdre el primer lloc. A la resta d’àmbits, NordVPN és comparable al nostre guanyador, ExpressVPN. Podeu llegir més sobre això a la nostra peça ExpressVPN vs. NordVPN. 

Tot i això, no hi ha cap capçalerat d’amplada de banda al seu lloc i pot accedir a la majoria de serveis de streaming, inclòs Netflix. A més, NordVPN és la nostra millor VPN per torrenting, en cas que sigui una cosa que vulgueu fer. Obteniu més informació sobre el proveïdor a la revisió completa de NordVPN.

Altres motius ens agrada NordVPN

NordVPN es pot utilitzar a Windows, macOS, Android i iOS, amb clients fàcils d’utilitzar. També podeu connectar fins a sis dispositius alhora.

Si teniu problemes, podeu utilitzar la base de coneixement útil disponible per resoldre el problema. Si no ho feu, hi ha assistència de xat i de correu electrònic en directe disponible les 24 hores del dia. El xat en directe té el temps de resposta més ràpid, però, de qualsevol manera, estàs en bones mans.

És una bona relació qualitat-preu, però la tarifa mensual no és bona. Optar per un pla més llarg us farà estalviar diners a llarg termini. Hi ha un període de reemborsament de 30 dies, en cas que no us agradi.

3. CyberGhost

El següent és el CyberGhost, que és un proveïdor decent i amb una gran seguretat. Té un interruptor de matança activat de manera permanent, cosa que significa que no us heu de preocupar i les activitats en línia no estan registrades. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

Té un gran nombre de servidors que cobreixen 59 països, però cap d’ells es troba a Rússia, de manera que no podreu accedir a contingut restringit. 

CyberGhost té velocitats ràpides, però, com NordVPN, pot arribar a ser lent a llargues distàncies. Tanmateix, tindreu un ample de banda il·limitat i podreu accedir a la majoria de serveis de reproducció. També és una bona opció per al torrenting, amb una llista de servidors optimitzats per a això. Llegiu la nostra crítica sobre CyberGhost per obtenir més informació sobre això.

Altres motius ens agrada CyberGhost

CyberGhost es pot instal·lar a Windows, macOS, Android i iOS. La interfície s’ha actualitzat recentment i, tot i que no és difícil d’utilitzar, pot trigar un temps a acostumar-se. 

Podeu connectar fins a set dispositius de manera simultània, i és per això que va guanyar un lloc a la nostra millor VPN per a l’obertura de diversos dispositius. Dit això, set és el límit per a quants dispositius també es pot instal·lar.

CyberGhost té una de les bases de coneixement més àmplies que hem vist. A més, hi ha assistència de xat i correu electrònic en directe. Totes dues són bones, però el correu electrònic és l’opció millor per a problemes més tècnics.

És un servei barat, ja que us permetrà registrar-vos a una subscripció més llarga, perquè la tarifa mensual és dolenta. Hi ha una prova gratuïta de set dies disponible per a Android i iOS, de manera que podeu veure si us agrada. A més, hi ha una garantia de devolució de diners, que és de 14 dies al pla mensual, però és de 45 dies si la tens més.

4. VyprVPN

VyprVPN també es pot utilitzar per Rússia. No és tan bo com les altres opcions, però té una seguretat excel·lent, que és el nostre objectiu principal. Podeu personalitzar la configuració, per la qual cosa és excel·lent per als usuaris, però també és bo per als principiants. S’inclou un interruptor de matança i no conservarà cap registre sobre els seus shenanigans en línia.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Juntament amb la seguretat, també tindreu accés al seu protocol propietari Chameleon, que afegeix encara més protecció a la vostra connexió. Podeu llegir més informació sobre això en la nostra revisió de VyprVPN.

La xarxa de servidors de VyprVPN és petita en comparació amb els seus rivals. Hi ha menys de 1.000 servidors en total que cobreixen 64 països. Tanmateix, té servidors a Moscou, de manera que si necessiteu accedir a contingut restringit a Rússia, aquesta és la vostra VPN.

Les seves velocitats no són excel·lents, però haurien d’estar bé per a la majoria d’activitats. No hi ha capes d’amplada de banda, permet torrenting i podreu accedir a la majoria de plataformes de streaming.

Altres motius ens agraden VyprVPN

Els clients estan disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS. La interfície està datada, però no deixa de ser fàcil d’utilitzar. El nombre de dispositius als quals podeu connectar-vos simultàniament depèn del paquet que trieu. El paquet estàndard permet fins a tres dispositius, mentre que el paquet premium permet fins a cinc. 

Hi ha una base de coneixement, de xat en viu i de suport de correu electrònic disponible les 24 hores del dia. Tanmateix, en la nostra revisió, no vam tenir la millor experiència amb ell. La base de coneixement no és fantàstica i les respostes de l’equip de suport van ser breus.

VyprVPN té dos nivells per a la fixació de preus: el paquet estàndard i el paquet premium. Per utilitzar el protocol Chameleon, però, haureu d’optar pel paquet premium. A continuació, podeu triar entre un pla mensual o anual, però el de l’any surt més barat. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies i ho podeu provar primer.

5. TorGuard

La nostra darrera selecció és TorGuard. És un bon proveïdor i té una de les seguretat més personalitzables del mercat. S’inclou un interruptor de matança, que està activat automàticament i hi ha una política estricta de registre sense registres.

TorGuard té més de 3.000 servidors en 55 països, però ja no tenen servidors a Rússia, en cas que això sigui el que voleu.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Pròxim

Té velocitats ràpides, però poden variar segons la ubicació. A més, si trieu opcions d’alta seguretat, també us pot reduir la velocitat. Hi ha un ample de banda il·limitat i permet torrentar. 

Tanmateix, TorGuard no pot accedir a algunes plataformes de streaming, com Netflix. Hi ha una manera d’evitar això, però. Té IP dedicats en streaming, que podeu afegir al vostre paquet per una quota mensual. Tot i així, tenen la garantia de funcionar, i és per això que va aparèixer a la nostra millor VPN amb una guia IP dedicada. Podeu llegir més en la nostra crítica de TorGuard.

Altres motius ens agraden TorGuard

Es pot utilitzar en Windows, macOS, Android i iOS. No obstant això, la versió per a mòbil pot resultar molesta. Podeu connectar fins a cinc dispositius al mateix temps, però si en necessiteu més, podeu adquirir fins a 20 euros més a un dòlar cada mes..

Si necessiteu ajuda, hi ha disponible una base de coneixement útil, recursos en línia i un fòrum. També hi ha un xat en directe, però és gestionat per una empresa general d’atenció al client, per la qual cosa pot no ser la millor opció per a problemes tècnics. No obstant això, hi ha assistència per correu electrònic disponible les 24 hores del dia.

El cost mensual no és dolent, però funciona millor en plans més llargs. També hi ha una garantia de devolució de set dies en el cas que no us agradi.

Pensaments finals

Ja sabeu per què és important utilitzar una VPN a Rússia. Esperem que hagueu trobat la nostra guia útil i que hàgiu triat un servei VPN adequat. Heu d’assegurar-vos que ofereix una excel·lent seguretat i privadesa i una bona xarxa de servidors per obtenir blocs passats.

ExpressVPN és un clar guanyador per la seva configuració de seguretat d’alt nivell, la dedicació a la privadesa i moltes altres funcions. Amagarà la vostra identitat i podràs treure-hi gairebé res. Per què no proveu-lo amb la garantia de devolució de 30 dies que hi ha?

Si teniu experiència utilitzant una VPN a Rússia, expliqueu-ho a la secció de comentaris. Ens agradaria saber-ho. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map