Millor VPN de Colòmbia el 2020

Hi ha infinites coses per fer i llocs a veure a Colòmbia, des de les muntanyes dels Andes fins a les platges del Carib, que no es troben. Aquest país sud-americà té algunes de les millors esmeraldes i cafè del món, però els conflictes violents i les violacions dels drets humans són encara un problema. 


Per mantenir-vos fora de qualsevol perill en línia mentre esteu al país, haureu d’utilitzar una de les nostres millors VPN per a les seleccions de Colòmbia. Si teniu pressa, ExpressVPN és la millor VPN de Colòmbia. Segueix llegint per esbrinar per què hauria d’utilitzar una de les nostres VPN per a Colòmbia i quines funcions ha de tenir.

L’ús d’una xarxa privada virtual té molts avantatges i és per això que us recomanem que invertiu en una. Per començar, us protegiran dels perills en línia, com ara la ciberdicriminació i la vigilància, però hi ha molt més inclosos en el servei. 

Les VPN són una gran eina per obtenir blocs d’internet passats. Per exemple, si se li ha denegat l’accés a un lloc web o servei mentre es troba en un altre país, bé, és a causa de geoblocacions. El geoblocking s’utilitza per evitar que el contingut d’un país pugui accedir per un altre. Gran part del contingut que veieu en línia es basa en la vostra ubicació geogràfica.

Si sou un agent de Netflix, aviat notareu que la biblioteca Netflix Colombia és una mica diferent de la del vostre país. Si voleu accedir a Netflix EUA, necessitareu una adreça IP dels Estats Units i és allà on entra una VPN. 

La censura és una altra forma de bloqueig que podeu trobar i que cada vegada és més popular a tot el món. Alguns països filtren alguns tipus de contingut purament per raons morals i de salvaguarda. 

Altres països fan un pas més i dicten completament el que els seus ciutadans poden i no poden veure. Llegiu la nostra peça al gran tallafoc de la Xina per veure el mal que pot tenir.

Millor VPN per Colòmbia 2020

El que fa que una VPN sigui el millor per a Colòmbia

Hi ha moltes funcions que formen una VPN, però algunes són més importants a l’hora d’utilitzar-ne una a Colòmbia. 

Seguretat

Per començar, heu d’assegurar-vos que n’heu de triar amb una bona seguretat. Amb això, us assegureu que esteu protegit de qualsevol vigilància governamental i policia en línia. També us protegirà contra la ciberdelinqüència, ja que mai no sabeu quins perills hi ha a la xarxa pública WiFi (aquest és un bon motiu per instal·lar un antivirus digne). 

Com a part d’aquesta seguretat, la VPN hauria de tenir un interruptor de matança, que tallarà completament la vostra connexió si la VPN deixa de funcionar. També us heu d’assegurar que la VPN no manté un registre de la vostra activitat, així que assegureu-vos que té una política sòlida de registres sense tenir en compte..

Xarxa de servidors 

Tot i que els blocs de contingut no són una gran preocupació a Colòmbia, una xarxa de servidors de gran mida sempre serà útil. Us ajudarà a superar els blocs que trobareu, inclosos els geoblocs. Si voleu accedir al contingut colombià, heu de triar una VPN que tingui servidors al país.

Velocitat

La velocitat és un factor important perquè, sense ella, l’únic entreteniment serà una pantalla de càrrega ràpida. L’amplada de banda il·limitada és igual d’important. Si teniu un límit, no trigareu gaire a assolir-lo i quedareu sense protecció un cop ho feu. Ambdues funcions són importants si voleu generar un flux o un torrent. 

Netflix Colòmbia

Si Netflix es troba a l’agenda, assegureu-vos de triar un que sigui capaç d’evitar els detectors VPN de Netflix. No hi ha moltes VPN que puguin fer-ho, però la nostra millor VPN per a l’ajuda de Netflix us pot ajudar a triar-ne una. 

També és possible que vulgueu considerar quins dispositius és compatible la VPN i quantes connexions simultànies permet. La seva facilitat d’ús podria ser un decisiu per a vosaltres, així com la seva qualificació d’atenció al client. Finalment, els preus poden variar àmpliament, de manera que pot influir en la seva decisió.

ExpressVPN

Hem escollit ExpressVPN com a guanyador de Colòmbia. Té una excel·lent seguretat per mantenir-se amagat dels perills en línia i la vigilància del govern, suficient per ser la millor opció en la nostra millor peça VPN per a la Xina. Utilitza el xifrat AES de 256 bits com a predeterminat, però es pot augmentar, si ho preferiu. 

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

També es proporciona un commutador de matança, que està habilitat per defecte. La vostra privadesa tampoc és cap problema, ja que ExpressVPN té una política sòlida de registre sense registre. 

La xarxa de servidors de ExpressVPN és gran, amb més de 3.000 servidors que cobreixen 94 països. Això et dóna molt per triar, i n’hi ha alguns a Colòmbia, també, per als continguts restringits.

És la VPN més ràpida del mercat i ofereix una amplada de banda il·limitada, cosa que la converteix en una excel·lent opció per a la transmissió en temps real. De fet, és la nostra millor VPN per streaming, ja que pot accedir a pràcticament qualsevol plataforma de streaming que ha sortit. També us cobrirà si voleu torrent. Llegiu la nostra crítica de ExpressVPN per obtenir un millor aspecte del servei.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

ExpressVPN està disponible a Windows, macOS, Android i iOS, i hi ha extensions del navegador per a Chrome, Firefox i Safari. Permet fins a cinc connexions simultànies. És fàcil d’utilitzar i és una bona opció si sou nous al món de les VPN. 

Té una base de coneixement útil, si necessiteu ajuda. També hi ha assistència de xat i de correu electrònic en directe disponible les 24 hores del dia, però la ruta de correu electrònic és la millor opció per obtenir assistència en profunditat.

ExpressVPN és car, sobretot si es compara amb els seus rivals. Dit això, amb la qualitat del servei, val cada cent per cent. A més, podeu relaxar-vos sabent que hi ha una garantia de devolució de 30 dies, en cas que no us agradi.

CyberGhost

La nostra segona selecció és CyberGhost. Té un bon sistema de seguretat al xifrat AES de 256 bits directament fora de la caixa. També hi ha un commutador de matança que està activat de manera permanent. Això és bo si probablement oblideu activar-lo, però també no podreu desactivar-lo. També hi ha una política estricta sense registres.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

El seu recompte de servidors puja i baixa força sovint, però sempre té un nombre decent. En el moment d’escriure, hi havia 5.500 servidors en 90 països. També hi ha 22 a Colòmbia, de manera que podeu accedir al contingut colombià.

Té velocitats ràpides, però pot desaccelerar a llargues distàncies. Tot i així, haurien d’estar bé per a la majoria d’activitats i no hi ha límits d’ample de banda. És capaç d’entrar a la majoria de serveis de streaming, inclòs Netflix. 

CyberGhost us mantindrà segur mentre torneu i podreu trobar una fitxa “per a torrents” dins del tauler, on es mostren tots els servidors que estan a la tasca. Consulteu la nostra revisió de CyberGhost per obtenir més informació.

Altres motius ens agrada CyberGhost

CyberGhost és compatible amb Windows, macOS, Android i iOS, i també hi ha extensions del navegador per a Chrome i Firefox. La interfície és bona, fàcil d’utilitzar i una millora a l’anterior. 

Podeu tenir fins a set dispositius connectats alhora, però també és el límit per a les instal·lacions. Tot i així, set és un nombre decent i n’hauria de ser suficient.

Hi ha una àmplia base de coneixement d’autoajuda. Suport de xat i correu electrònic en directe disponible 24 hores. Tot i que el xat en directe és ideal per a preguntes senzilles i una resposta ràpida, el suport per correu electrònic és la millor opció per a consultes més tècniques.

CyberGhost és costós a la tarifa mensual, però si opteu per un pla a llarg termini, reduireu el cost considerablement. Una prova de set dies està disponible per a Android i iOS, i també hi ha una garantia de devolució de diners que cobreix totes les plataformes.

NordVPN

Al costat, tenim NordVPN. La seva seguretat es troba entre les millors del mercat. Utilitza el xifrat AES de 256 bits per defecte, però podeu augmentar-lo fàcilment. També s’utilitza els seus servidors opcionals de doble salt, que aporten més protecció al túnel VPN. S’inclou un interruptor de matança i també hi ha una política estricta de registre sense registres.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

El nombre de servidors de NordVPN és proper als 6.000, i cobreixen prop de 60 països, la qual cosa ofereix una gran quantitat d’opcions. Tanmateix, a diferència dels dos primers cops, a Colòmbia no hi ha servidors.

Les seves velocitats són bones, però és similar a CyberGhost perquè poden alentir-se a llargues distàncies. S’inclou ample de banda il·limitat i també és capaç d’entrar a totes les plataformes de streaming. Si teniu previst torrenting, també us complau saber que NordVPN és la nostra millor VPN per al torrenting. La nostra revisió NordVPN té més detalls sobre el servei.

Altres motius ens agrada NordVPN

NordVPN té clients per a Windows, macOS, Android i iOS, així com extensions de navegador per a Chrome i Firefox. És fàcil d’utilitzar i podeu tenir fins a sis dispositius connectats alhora.

Si necessiteu ajuda, podeu accedir a una base de coneixement útil. També hi ha assistència de xat i de correu electrònic en directe disponible les 24 hores, i obtindreu una bona ajuda amb qualsevol de les dues opcions.

El cost mensual no és terrible, però podeu estalviar diners escollint una subscripció més llarga. També hi ha un període de reemborsament de 30 dies per si decidiu que no és per vosaltres.

VyprVPN

VyprVPN és una altra elecció digna per a Colòmbia, principalment per la seva excel·lent seguretat. Els novells es portaran bé, però els que ho saben poden jugar amb la seva configuració. A més, també obtindreu el protocol propietari de VyprVPN Chameleon (depenent del paquet que trieu – que proporciona una capa de seguretat addicional).

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

S’inclou un interruptor de matança i hi ha una política sense registres. A més, també cal destacar que VyprVPN té un servei addicional anomenat Cyphr, que és un servei de missatgeria xifrat per a dispositius mòbils. Amb la prova de la vigilància de les comunicacions a Colòmbia i el fet que sigui gratuïta, pot ser que valgui la pena mirar-ho.

Amb menys de 1.000 servidors en 64 països, la xarxa de servidors de VyprVPN no és tan bona com les nostres primeres opcions. Tanmateix, encara caldrà evitar-ne les restriccions. A Colòmbia també hi ha servidors, per si els necessiteu.

La seva velocitat és bona per a la majoria d’activitats i obteniu un ample de banda il·limitat. Pot accedir a la majoria de plataformes de streaming i us cobrirà si també voleu torrent. El nostre comentari de VyprVPN aprofundeix en més detall.

Altres motius ens agraden VyprVPN

VyprVPN funciona amb Windows, macOS, Android i iOS. La seva interfície és fàcil d’utilitzar, i és una de les millors opcions VPN per a Android per les seves excel·lents aplicacions mòbils. Podeu tenir fins a cinc dispositius connectats alhora, segons el pla que trieu.

Si necessiteu ajuda, hi ha una base de coneixement per a l’autoajuda. El xat en viu està disponible les 24 hores del dia, però inicialment estarà connectat a un bot. Podeu parlar amb una persona real amb un simple clic. L’assistència per correu electrònic també està disponible les 24 hores del dia.

El preu que pagueu dependrà del paquet que trieu. El pla “estàndard” us oferirà tres connexions i el pla “premium” us oferirà cinc connexions, a més de l’ús del protocol de Camaleó.. 

A continuació, podeu triar el pla mensual o anual, però al final surt anualment més barat. En cas que no us agradi, hi ha una garantia de devolució de 30 dies.

Windscribe

La nostra darrera opció és Windscribe, però això no vol dir que sigui una mala elecció. Té moltes opcions a l’hora d’escollir el pla adequat. Per començar, Windscribe té un pla gratuït generós, tan generós que va obtenir el primer lloc en la nostra millor comparació de serveis VPN gratuïts. També podeu crear el vostre propi paquet o simplement optar per la versió completa de pagament; les funcions varien amb cadascuna.

parabrisa-lliscant1

parabrisa-lliscant2

parabrisa-lliscant3

parabrisa-lliscant4

parabrisa-lliscant5

Anterior

Pròxim

La seguretat de Windscribe és bona i es pot personalitzar. S’inclou un interruptor de matança, però confusament s’anomena “tallafoc”. Inclou moltes funcions de privacitat, però hi ha alguna informació registrada. Tanmateix, no té res de valor real i no es pot localitzar.

Hi ha més de 600 servidors en 60 països, la qual cosa és similar a VyprVPN. Dit això, si teniu un pla gratuït, només en teniu accés a alguns. Per exemple, a Colòmbia hi ha servidors, però només podeu accedir-hi si esteu al pla de “pro” de pagament. O bé, podeu “crear un pla” i afegir ubicacions per 1 $ cada mes al mes.

Si afegiu ubicacions també obtindreu un altre avantatge. Els del pla de pagament tenen una amplada de banda il·limitada, però el pla gratuït només obté 2 GB al mes o 10 GB si introduïu un correu electrònic vàlid. Per a cada ubicació que afegiu, obtindreu 10 GB de dades addicionals.

La seva velocitat està bé i està bé per a la majoria d’activitats. A més, Windscribe ha dedicat servidors de streaming anomenats servidors Windflix. S’han creat per transmetre Netflix i funcionen bé. Es poden afegir al vostre paquet per $ 1 al mes, però els membres pagats tenen accés de totes maneres. Llegiu la nostra revisió de Windscribe per obtenir més informació.

Altres motius ens agrada Windscribe

Windscribe es pot instal·lar a Windows, macOS, Android i iOS, i hi ha extensions del navegador per a Chrome, Firefox i Opera. La seva interfície és adequada tant per a principiants com per a tecnologies, essent senzilla però personalitzable. Podeu connectar un nombre il·limitat de dispositius, independentment de quin pla estigueu, convertint-lo en el nostre millor VPN per a diversos dispositius. 

Hi ha disponibles una base de coneixement, preguntes freqüents i guies de configuració per a l’autoajuda, així com un subreddit de Windscribe. El xat en viu i el suport de correu electrònic estan disponibles les 24 hores del dia, però el xat en viu està controlat per intel·ligència artificial. Està bé, però hauríeu d’enviar un bitllet a l’equip de correu electrònic si preferiu parlar amb un humà real. 

El pla de pagament és bastant car, sobretot quan el compareu amb el que ofereix NordVPN (llegiu la nostra peça Windscribe vs. NordVPN), però podeu reduir el cost registrant-vos en un pla més llarg. No hi ha cap política oficial de reemborsament, però si en demaneu un en el termini de tres dies després de la compra, us n’ofereu una. Podeu utilitzar el pla gratuït com a prova, com a mínim.

Censura en línia a Colòmbia

La Internet de Colòmbia és en la seva majoria gratuïta. El contingut polític i sensible no es bloqueja normalment. Els mitjans de comunicació i serveis de missatgeria socials també estan disponibles lliurement. 

La majoria de blocs que tenen lloc estan implementats per protegir els menors. Per exemple, la policia o una altra institució poden bloquejar el contingut relacionat amb abusos sexuals o pornografia infantil o que es consideri inapropiat.. 

A l’octubre de 2016, es va aprovar la legislació per regular els llocs de joc en línia. Cal que tots els llocs d’apostes tinguin una llicència d’operació. El 2017, es va ordenar als ISP que bloquegessin més de 300 llocs de joc després que es trobés que funcionaven sense autorització. 

Si voleu torrent, heu de tenir en compte que el contingut de drets d’autor contra el copyright pot causar dures penes a Colòmbia. El codi penal castiga reproduir, distribuir, subministrar i oferir contingut sense consentiment, i podríeu acabar amb una multa de fins a 327.000 dòlars i una pena de presó de fins a vuit anys. No hi ha normes d’ús just.

En un cas, un estudiant de 26 anys es va enfrontar a una frase així després d’haver publicat una tesi de màster escrita per un altre estudiós al lloc web de compartir text.. 

Va voler compartir la informació amb altres investigadors per si no hi tenien accés, però un any després, l’autor va presentar una denúncia criminal contra ell. Afortunadament, un tribunal li va netejar les càrregues penals més endavant.

Vigilància en línia a Colòmbia

Les agències d’intel·ligència, l’exèrcit i la policia colombians tenen un historial de vigilància. Aquestes operacions es duen a terme amb poca supervisió i els periodistes continuen investigant i descobrint infraccions de privadesa.

El 2015, es van filtrar documents de la companyia d’espionatge Hacking Team que demostrava que Colòmbia era client. Hi ha proves que Colòmbia va comprar un sistema de control remot anomenat Galileu, que és capaç d’accedir i segrestar dispositius orientats. 

També el 2015, es va anunciar la prova d’una plataforma de seguiment i anàlisi coneguda com a PUMA. Amb ell es poden controlar les línies telefòniques, però les autoritats van dir que les xarxes socials i els xats no ho faran. Dit això, la seva intenció és permetre la interceptació de comunicacions telefòniques i d’internet en temps real, i que inclogui missatges privats. 

Funcionaris públics han estat condemnats per vigilància il·legal. Els membres del departament de Seguretat Administrativa desmantellats van ser condemnats per malcriatura i l’exsecretari de l’oficina del president va ser condemnat a vuit anys de presó per haver interceptat il·legalment periodistes, polítics i comunicacions de membres de la societat civil.. 

Les lleis que regeixen la intercepció de comunicacions personals es trenquen a Colòmbia. La intercepció només està autoritzada per a investigacions penals i amb ordre judicial. 

Tanmateix, els proveïdors de serveis han de treballar amb agències d’intel·ligència i proporcionar accés a l’historial de comunicacions i altres dades sense cap justificació. Les dades s’han de conservar durant cinc anys.

Llibertat d’expressió a Colòmbia

Tot i que la Constitució de Colòmbia preveu la llibertat d’expressió, hi ha restriccions. La difamació és un delicte i els acusats d’insult poden fer front a una multa i fins a sis anys de presó sota el codi penal. La llei també estableix que qualsevol persona que publiqui, reprodueixi o repeteixi insult o difamació pot ser castigada també, així que tingueu cura.

L’article 73 de la Constitució protegeix “l’activitat periodística”, però els periodistes s’enfronten a amenaces i violència, i alguns han estat assassinats a causa de la seva tasca. Per això, molts practiquen l’autocensura i eviten temes com la corrupció, la violència i les drogues.

Pensaments finals

Esperem que us hagi ajudat a comprendre per què necessiteu una VPN a Colòmbia i quines són les funcions més importants. Amb les restriccions de vigilància i veu, heu d’assegurar-vos que trieu una que tingui una bona seguretat, inclòs un interruptor de matança. Una gran xarxa de servidors és beneficiosa per superar les restriccions i una bona velocitat us ajudarà amb la salut.

Tenint en compte aquestes funcions, ExpressVPN és el millor servei de VPN per a Colòmbia. Té una seguretat excel·lent, un interruptor de matança i garanteix que es respecti la vostra privadesa. La seva xarxa de servidors és gran i inclou alguns a Colòmbia. 

A més, ExpressVPN té les velocitats més ràpides disponibles i pot accedir a totes les plataformes de streaming. Per què no deixar-ho anar? Sempre podeu recuperar la garantia de devolució de 30 dies.

Si teniu experiència a l’hora d’utilitzar una VPN a Colòmbia, informeu-nos a la secció de comentaris. Ens agradaria saber-ho. Consulteu també els nostres altres articles VPN. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map