Millor proxy gratuït del 2020: el recanvi del vostre trànsit, el camí fàcil

La manera més fàcil d’amagar la vostra adreça IP quan voleu, per exemple, evitar els geoblocs, és utilitzar un servidor intermediari. Un proxy emmascara la vostra adreça IP, els dígits que indiquen a Internet des d’on veniu, amb el propi i fa entendre al servidor receptor pensant que esteu en algun altre lloc. En aquest article, us ajudarem a deteriorar la vostra ubicació mitjançant els millors representants gratuïts que podríem trobar.


Tingueu en compte, però, que hem dit que la forma més senzilla d’ocultar la vostra IP, no la millor. Tal com expliquem al nostre article VPN vs. proxy vs Tor, els proxies són inherentment insegurs i no s’han d’utilitzar per a res, excepte perjudicar la vostra ubicació, cosa que potser voldreu fer quan, per exemple, intenteu desbloquejar YouTube mentre a l’escola o desbloquejant Youku de fora de la Xina.

Si esteu intentant fer alguna cosa més substancial, com ara, per exemple, desactivar-vos del gran tallafoc o esquivar la vigilància, utilitzar un proxy per ocultar el que esteu fent és com crear armadura del cos sense paper. Es perdrà esforç i els resultats seran dolorosos.

VPN vs servidor intermediari

Tal com mostrem a la nostra millor VPN per a Rússia i als millors articles de VPN per a Iran, per no dir-ne dos, alguns països no creuen que els seus ciutadans tinguin el dret de fer el que vulguin a Internet i han desenvolupat una tecnologia de rebotatge proxy que ho farà. revela’t en mil·lisegons. En aquests casos, haureu d’utilitzar una xarxa privada virtual en lloc d’un servidor intermediari.

Tal com expliquem a la nostra secció VPN de seguretat, una VPN no només falsa una adreça IP, realment reverteix el trànsit a través d’un túnel segur (una connexió xifrada) i a un servidor propietari del proveïdor. Aquesta és una manera molt més segura de fer coses que realment us amagaran els ulls indiscretos.

Un altre avantatge és que les VPN poden fer una altra cosa que els representants no poden fer-ho: portar-vos a webs de streaming com Netflix. Tal com expliquem al nostre article sobre la prohibició de la VPN de Netflix, el servei ha fet difícil espatllar la vostra ubicació per entrar a la versió d’un altre país. Hi ha pocs VPNs que poden accedir, i molt menys els proxies, que gairebé sempre produiran un error de proxy.

Elecció del millor servidor intermediari gratuït

Això no vull dir que els representants no serveixen per a res. Són perfectes per accedir a llocs web com YouTube mentre esteu a l’escola o a la feina i, normalment, també desbloquejaran Instagram. El millor és pensar-los com a germans més petits i dèbils de les VPN. No són bons per fer pesats però estan bé per a coses més petites.

Podeu utilitzar un dels nostres millors serveis VPN gratuïts en canvi, però els representants tenen l’avantatge de no tenir cap límit de banda ampla ni reduir massa la vostra velocitat. A més, la majoria de VPN gratuïtes publicitàries a les botigues Google i Apple només són proxies glorificats. Dit això, si decidiu anar amb una VPN gratuïta a través d’un servidor intermediari gratuït, llegiu la nostra llista o podeu acabar amb un servei d’estafa com Hola VPN que esclavitzarà els vostres dispositius per a una botnet.

Dirigiu els avisos a part, l’equip Cloudwards.net es va endinsar en el món del proxies i va triar els següents serveis per al vostre gaudi. Basem la nostra selecció en la facilitat d’ús i la velocitat de connexió perquè les reclamacions de seguretat i similars no són més que l’aire calent. Sense més detalls, comencem.

Els millors proxies gratuïts

Hem provat 15 representants basats en recomanacions dels lectors i algunes cerques judicials de Google. Vam poder descartar cinc representants immediatament a causa de llocs web trencats o instruccions poc intel·ligibles, deixant-nos amb 10 concursants. Els proxies es veuen a faltar, de manera que només recomanem les cinc primeres entrades.

El millor servidor intermediari gratuït: servidor intermediari HideMyAss

Molts dels representants que vam poder provar són propietat de serveis VPN, el més probable és que tinguin un recanvi a la xarxa existent. El millor del lot és el proxy de HideMyAss, molt ràpid i senzill d’utilitzar. Ofereix diversos servidors i opcions de seguretat, a les quals es pot accedir fàcilment i de manera agradable. També corre a la velocitat dels llamps, una raresa entre representants.

Proxy HideMyAss

Un cop connectat, el botó “intenta VPN gratuïta” a la barra d’adreces és força destacat, però aquest és el preu gratuït. Un altre negre menor ha d’acceptar la política de privadesa d’HideMyAss, que no fa massa calor. Llegiu la nostra revisió completa de HideMyAss per obtenir més informació.

Proxy d’ocultació

El proxy de Hide.me també és una extensió del servei VPN de l’empresa, que no ens ha impressionat massa quan escrivíem la nostra crítica Hide.me. Dit això, el seu pla gratuït va ocupar el tercer lloc entre els nostres millors VPN gratuïts, de manera que hi ha una certa dedicació a proporcionar un servei gratuït i digne als consumidors sense ingressos disponibles.

Proxy Hideme

Aquesta dedicació es mostra també al proxy. És un dels millors que hem trobat durant la nostra cerca, amb moltes opcions de seguretat útils i fins i tot una selecció de servidors. Només són tres països, però com a mínim saps on estàs connectat. També és ràpid i fàcil d’utilitzar, però el fet que haureu d’introduir un URL complet no permeti perdre l’experiència.

4everproxy

4everproxy té la presentació més senzilla de la llista. El lloc web es carrega ràpidament i us permet triar les ubicacions del servidor i de l’adreça IP, el que significa que probablement enllaça la vostra connexió dues vegades. Tot i que tenim els nostres dubtes sobre el funcionament que va funcionar, també va funcionar en algunes ubicacions. Tenim una pàgina de Google espanyola i una oferta de YouTube dels EUA quan utilitzem servidors corresponents.

4everproxy-proxy

També és ràpid, de vegades, fins i tot, carregant-se més ràpidament que els proxies d’Hide.me o HideMyAss. Dit això, la seva velocitat no era coherent i no sempre arribàvem a la versió del lloc web que vam seleccionar. Tanmateix, en general, podríeu fer molt pitjor que 4everproxy.

Zend2

El lloc web de Zend2 és bàsic, que ofereix només una barra d’adreces i una explicació ràpida a sota d’ella. No ens fa molta il·lusió que posi en igualtat de condicions les VPN i els representants, però és un resum decent.

Proxy Zend2

Quan vam provar Zend2, no tots els llocs web funcionaven i hem creat una petita col·lecció de missatges de disculpa. Dit això, quan funcionava, era el proxy més ràpid de la llista, per la qual cosa pot ser que val la pena examinar-lo en alguns casos.

ProxFree

ProxFree és un proxy agradable perquè us ofereix moltes més opcions que la seva competència. Per exemple, podeu triar entre 11 ubicacions del servidor i el mateix nombre d’adreces IP. A sota de la barra d’adreces del lloc web, també hi ha diversos canvis que ajudaran a accelerar l’experiència de navegació web o d’optimitzar-la d’altra manera.

Proxy lliure de proxfree

Missatgant amb això, podríem carregar YouTube sense molèsties, però ens molestava que haguéssim de tornar a la pàgina principal cada vegada que volíem navegar per un lloc web nou. Una cosa que no ens va agradar, però, va ser que vam obtenir un 404 quan vam intentar accedir a la pàgina de termes i condicions de ProxFree..

Proxy Whoer

Whoer és un servei VPN nou que sembla que ofereix el seu proxy com a bonus, però la versió gratuïta només us dóna accés a un servidor i als Països Baixos. Pagar per un servidor intermediari és una tonteria perquè puguis obtenir una VPN pels mateixos diners, de manera que classifiquem Qui és baix aquí, tret que necessiteu una adreça IP holandesa..

Proxy per qui

Com passa amb la majoria dels serveis d’aquest rànquing, utilitzar Whoer és un exercici de paciència. Els llocs web triguen per sempre a carregar-se, de manera que utilitzar YouTube és fora. Una altra manera com Whoer planteja els nostres dubtes és només funcionant com a extensió del navegador, cosa que facilita a l’empresa actuar amb mala fe i fer còpies de seguretat de les seves dades. No hem trobat evidències d’això, però és una cosa que cal tenir en compte.

ProxySite.com

ProxySite.com té un aspecte bo quan hi accediu. Va amb la mateixa barra d’adreces que fan la majoria de proxies, però en un format més gran i té un botó de canvi del servidor clar. Disposa de 25 servidors repartits pels EUA i la UE, cosa que és agradable, però es milloraria si sabéssim on es troben els servidors d’aquestes zones massives.

Proxy-proxy

Dit això, quan utilitzeu ProxySite.com, esteu esperant una espera molt llarga. Hem provat alguns dels enllaços ràpids a la barra d’adreces, però cap s’ha carregat. Acabem de tenir la barra a la part superior, que té algunes opcions de seguretat i un anunci de NordVPN (llegiu la nostra revisió NordVPN), que mostra la fe que ProxySite.com posa en el seu propi servei i una pantalla grisa que no va anar enlloc..

Proxy Hidester

Hidester ofereix serveis de proxy VPN i VPN, però després d’haver passat uns minuts amb ell, vam renunciar a disgust. Qualsevol lloc web que es va introduir a la barra de cerca va trigar definitivament a carregar-se, amb YouTube que no es carregava ni tan sols després de donar-lo uns quants minuts.

Proxy amè

Aquesta experiència ens va fer espantar la revisió de la VPN de Hidester perquè la vida és prou dura sense provar el programari subpar. Dit això, eventualment apareixerà a les revisions de VPN: som completistes aquí a Cloudwards.net, però no en cap moment.

KProxy

KProxy sembla inicial al principi. El disseny del lloc web és clar i es carreguen ràpidament. Dit això, un segon cop d’ull demostra que hi ha problemes. Tot i que hi ha 10 servidors disponibles, no esmenta les ubicacions. Això vol dir que no tens ni idea d’on naveges, cosa que molesta i que perillosa és el pitjor.

Proxy Kproxy

Alguns poden ser perdonables perdonables per a alguns, però fem una excepció a l’afirmació de KProxy que el seu servei és millor que el d’una VPN, perquè aquests protocols són “fàcils de bloquejar i lents”. Això no és cert i una manera descarada per a la gent de la gent per comprar els plans de pagament de KProxy.

Anònim

Anonymousouse és un servei interessant, ja que explica què fa i per què l’hauríeu d’utilitzar de manera anònima. Permetrem que la pàgina web parli per si sola a la captura de pantalla de sota.

Proxy anònim

Tot i que és una manera reduccionista d’explicar el seu funcionament, suposem que ho farà. El que no farà és que el servei no admeti HTTPS, que és vital en aquesta època de ciberdelinqüència. Quan finalment arribeu a un lloc web que funcioni sense ell, el ritme és tan lent, per la qual cosa no us recomanem utilitzar-lo. Suposem que l’ús de “yahoo.com” com a exemple va ser un regal que Anonymousouse no té amb les vegades.

Pensaments finals

Tot i que els representants no haurien de ser la possibilitat de mantenir-se segur en línia, sinó que són una manera útil d’evitar els blocs simples, com ara els que els administradors de l’escola han posat en pràctica. Dit això, com podeu veure més amunt, la majoria de representants només són terribles. Si fins i tot funcionen, són tan lents com la melassa i no hi ha cap garantia que es faci malbé la connexió.

Què en penseu dels representants? Hem trobat a faltar alguna durant les nostres proves? Esteu d’acord amb nosaltres que les VPN són una opció molt millor? Feu-nos-ho saber als comentaris següents i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me