Millor protecció de robatori amb identitat gratuïta per al 2020

La protecció contra el robatori d’identitats és una gran empresa: només cal fer una ullada a la nostra millor guia de protecció contra robatoris d’identitat, però, tot i això, hi ha molts passos que podeu fer pel vostre compte de forma gratuïta. Tot i que els serveis de protecció de robatori d’identitat gratuïts no us portaran fins a un pla de pagament, hi ha opcions disponibles. 


En aquesta guia per a la millor protecció de robatori d’identitat gratuïta, anem a presentar cinc opcions que mantindran la vostra identitat segura sense comprometre altres aspectes de seguretat en línia. Al capdavall, no s’hauria de prendre lleugerament la confiança d’una empresa amb el vostre número de seguretat social i la informació del vostre compte bancari per a un servei gratuït. 

Les opcions a continuació us protegiran de forma gratuïta, però sovint s’aconsegueixen amb anuncis per actualitzar o altres estipulacions per al servei. Dit això, no haureu de pagar cap dime per estar segur. Segueix llegint per conèixer les millors opcions de protecció a la identitat gratuïta, així com algunes opcions per resoldre el problema tu mateix.

Elecció de la millor protecció de robatori d’identitat gratuïta

Escollir la protecció lliure contra el robatori d’identitat és com intentar travessar un camp de mines. Qualsevol servei que pretengui ser gratuït mentre sol·liciteu informació sensible com el vostre número de seguretat social és sospitós. Hem interpel·lat cada servei que hem trobat diverses vegades per assegurar-nos que no hi ha cap negoci divertit amb les vostres dades. 

Dit això, si us preocupa la seguretat de les vostres dades, el millor és anar amb un servei de pagament. Com es pot veure a la nostra revisió IdentityForce, pagar comporta determinats beneficis, inclosos una cobertura més elevada, millors recursos d’aprenentatge i un seguiment més robust. Tot i així, si teniu diners en efectiu, hi ha maneres de protegir-vos gratuïtament. 

Malauradament, no és tan senzill com trobar un servei gratuït i anar-hi. Com veurem properament, la majoria d’opcions han d’incloure un asterisc. Tècnicament són gratuïts, però potser no ofereixen una protecció completa o potser requereixen que ja tingueu alguna altra subscripció. 

Durant la nostra recerca, també hem hagut de qüestionar-nos quina és la protecció contra el robatori d’identitat. És un terme ampli i, quan hem de buscar serveis gratuïts, hem hagut de ser creatius. Amb aquesta finalitat, no necessàriament hem trobat proveïdors que ofereixin una protecció integral. Al capdavall, és molt que demanar un servei gratuït. 

Més aviat, vam buscar serveis que poguessin oferir almenys una part de la protecció contra el robatori d’identitat, com ara la supervisió de crèdits o la restauració d’identitat. Hi ha alguns que cobreixen totes les bases, però la majoria no. Si això és el que estàs buscant i estàs disposat a pagar per la seva protecció, assegureu-vos de llegir la nostra revisió de Guardia d’Identitats.

La millor protecció de robatori d’identitat gratuïta: AAA ProtectMyID Essential

ProtectMyID d’AAA és un servei de protecció de robatori d’identitat de pagament, no hi ha cap sentit al voltant. Tot i que no és tan car com LifeLock (consulteu la revisió de LifeLock per obtenir més informació sobre això), ProtectMyID té com a mínim 11 dòlars mensuals per obtenir cobertura completa. Dit això, si ja ets membre d’AAA, pots obtenir una protecció bàsica amb el pla “essencial” de forma gratuïta.

millor-lliure-identitat-robatori-protecció-aaa-essencial

El pla “essencial” no és la suite de protecció completa, però encara és adequat per a un paquet gratuït. Inclou el seguiment de crèdits amb Experian, un informe de crèdit a la inscripció, suport de resolució de fraus i 10.000 dòlars en assegurança de robatori d’identitat. 

No és res comparat amb els 1.000.000 de dòlars en cobertura que ofereix ID Watchdog, però pel preu baix gratuït, és difícil queixar-se (llegiu la nostra revisió ID Watchdog). Fora d’això, el pla és àrid. “Essencial” inclou la protecció de la cartera perduda, però es tracta. Tot i així, per controlar el vostre crèdit i rebre un informe complet, ProtectMyID “essencial” no és una mala opció si ja sou membre d’AAA..

Altres raons per les quals ens agrada AAA ProtectMyID Essential

Si decidiu que us agrada la protecció contra robatori d’identitat ProtectMyID d’AAA, podeu actualitzar-la a “deluxe” o “platí”. El pla “deluxe” amplia la supervisió de crèdits per incloure Equifax i TransUnion, i inclou un Experian VantageScore, per arrencar. Addicionalment, l’assegurança ascendeix a 1.000.000 dòlars i s’inclou la vigilància web fosca. 

Per 11 dòlars al mes, “deluxe” és un bon preu. Podeu obtenir una protecció més barata contra el robatori d’identitat: consulteu un exemple de la nostra revisió ADT Identity Robo Protection, però no amb les funcions que ofereix AAA. Si esteu protegint una família, també podeu afegir fins a 10 nens al vostre compte per 3,95 dòlars al mes cada un. 

A la part superior de la gamma es troba “platí”, que té només 5 dòlars més que “deluxe”. Afegeix només algunes funcions més. El control de crèdit s’amplia per oferir alertes d’ús, es fa un seguiment de les vostres xarxes socials i AAA vetllarà per obtenir informació sobre serveis de préstecs per sou i llistes de delinqüents sexuals.. 

Independentment del pla que trieu, els membres de la AAA Premier reben un descompte en “deluxe” i “platí”. Si ja ets membre d’AAA, no hi ha cap mal en provar el servei gratuït. Si t’agrada, una actualització val molt la pena.

TrueIdentity

TrueIdentity és un servei ofert per TransUnion, una de les tres principals oficines de crèdit. No és sorprenent, la protecció només fa referència al vostre informe TransUnion, de manera que si busqueu supervisar la vostra puntuació amb Equifax i Experian, no esteu de sort. Tot i així, els informes de TransUnion solen ser un servei de pagament (consulteu la nostra revisió myFICO per obtenir un exemple).

millor identitat-lliure-robatori-protecció-fidelitat-identitat

Tot i així, cridar a TrueIdentity un servei de protecció contra robatoris d’identitat és una mica generós. TrueIdentity no ofereix cap exploració profunda. Més aviat, se centra només en el vostre informe TransUnion, supervisant-lo si hi ha canvis crítics a la vostra puntuació. Dit això, heu ofert actualitzacions il·limitades de la puntuació. 

L’aspecte de protecció entra en joc amb el seu bloqueig de crèdit d’un sol to, que us permet bloquejar el vostre crèdit amb un sol clic o tocar. Per descomptat, això només s’aplica al vostre informe TransUnion, però és millor que res. El lloc també diu que podeu rebre fins a 25.000 dòlars en assegurança, però, atenent als termes del servei, no en fem cap menció. 

Altres motius que ens agraden amb TrueIdentity

Res a la vida és realment gratuït, per la qual cosa hauria de sorprendre que la TrueIdentity estigui monetitzant en algun lloc de la cadena. En aquest cas, TransUnion genera monetització de les dades. La política de privadesa diu que “… per rebre l’adhesió gratuïta, heu d’acceptar rebre ofertes dirigides.”

Això és irònic, tenint en compte que una gran part de la protecció contra el robatori d’identitat opta per les ofertes de màrqueting. Tot i així, els captaires no poden ser escollits. Tot i que TrueIdentity monetitza les vostres dades, ofereix una protecció contra robatori d’identitat i fins a 25.000 dòlars en assegurança a canvi. 

Si decidiu que necessiteu més cobertura o voleu supervisar Equifax a més de TransUnion, TrueIdentity també ofereix Credit Lock Plus. El seu preu és de 24,95 dòlars al mes, però té una cobertura de 1.000.000 dòlars i la possibilitat de bloquejar el vostre crèdit en diverses oficines..

Sèsam de crèdit

Fundat el 2010, Credit Sesame és un dels serveis de control de crèdit gratuïts més antics dels voltants. També ofereix protecció gratuïta contra el robatori d’identitat. L’afiliació gratuïta és, sens dubte, restrictiva, oferint puntuacions de crèdit mensuals de TransUnion i monitoratge d’un sol departament. Tanmateix, també inclou una assegurança de robatori d’identitat amb 50.000 dòlars. 

millor-lliure-identitat-robatori-protecció-crèdit-sèsam

La cobertura més elevada, en comparació amb les altres eleccions, va destacar com una bandera vermella. Tot i que, revisant la política de privadesa, no hi ha res maliciós. Credit Sesame pot i recopilarà informació global per enviar-los als socis de màrqueting, però deixa clar que mai no es comparteix cap informació identificable personalment.

Sembla que la política de privadesa i els termes del servei s’apliquen als serveis gratuïts i gratuïts, ja que no hi ha cap mena de diferència entre els dos. Tot i que és probable que Credit Sesame guanyi diners per vendre informació generalitzada, el pla gratuït sembla una publicitat per als seus serveis premium, més que res. 

Tot i que no és ideal, podem trobar-ho al darrere, sobretot amb la quantitat que ofereix Credit Sèsam. Et restringiu només a la supervisió de crèdits, però amb una cobertura de 50.000 dòlars a punt, és difícil queixar-se. 

Altres motius ens agrada el sèsam de crèdit

Credit Sesame divideix els seus paquets de pagament en tres nivells. Si teniu la voluntat de passar a un pla premium, al final, sembla que és l’objectiu de Credit Sesame, amb el pla “avançat”, accedireu a les puntuacions de crèdit diàries i als informes de crèdit mensuals de les tres oficines i amb el “pro”. Si voleu obtenir assistència de resolució de fraus 24 hores / 24,. 

Tot i això, només el pla més car ofereix una protecció total contra el robatori d’identitat. El pla “platí” inclou el web fosc, el registre públic i la vigilància de la seguretat social, tot i que a un preu bastant elevat. 

Tot i que ens agrada el pla gratuït de Credit Sesame, l’opció de “platí” de pagament és massa cara a 20 dòlars al mes. Si us interessa un paquet de pagament, consulteu la nostra revisió d’EverSafe.

Karma de crèdit

Credit Karma és una altra eina popular de verificació de crèdits. És gratuït, permetent consultar les puntuacions d’Equifax i TransUnion tant com vulgueu. Dit això, no és tècnicament un servei de protecció del robatori d’identitat. 

best-free-free-identity-rob-protection-credit-karma

Més aviat és una eina de control de crèdit i només una eina de control de crèdits. Dit això, de franc, és un bon pas per protegir la vostra identitat. Credit Karma proporciona informes detallats de dues de les tres principals oficines, la qual cosa us permet mantenir-vos al dia sobre el que afecta el vostre punt de crèdit. Si apareix qualsevol cosa, podeu iniciar el procés de restauració immediatament. 

Per aquells que busquen protegir la seva identitat de forma gratuïta, Credit Karma és una de les rutes més efectives. Tot i que, per aquest motiu, no controlarà el vostre crèdit, ni la web fosca, presenta el vostre informe de crèdit de manera fàcilment digerible. A més, Credit Karma ofereix suggeriments per millorar el vostre crèdit. 

Si us robeu la vostra identitat, el Karma de crèdit us pot ajudar. Des del tauler de control, podeu veure les infraccions de dades recents i activar la protecció de crèdit. Aquestes últimes funcions bloquejaran el vostre crèdit amb Equifax i TransUnion, el que significa que ningú no pot obrir un compte amb el vostre nom.

Altres raons ens agrada el karma de crèdit

Com a eina d’èxit financer, Credit Karma va més enllà de la simple supervisió de crèdits. Utilitzant el vostre informe, Credit Karma us permet consultar les oportunitats de préstecs, préstecs automàtics i targetes de crèdit. Tot i que no garanteix l’aprovació, Credit Karma fa recomanacions en funció de la puntuació, l’ús del vostre crèdit i l’historial de crèdits. 

A més, hi ha molts recursos per entendre les vostres finances a un nivell més profund. Credit Karma proporciona calculadores de préstecs, un simulador de puntuació de crèdit i una cerca de diners no reclamada. Totes aquestes eines són fàcilment accessibles des del vostre tauler de control i, per descomptat, s’ofereixen de forma gratuïta. 

Dit això, “gratuït” és el límit per al karma de crèdit. A diferència de la veritable protecció contra el robatori d’identitat, Credit Karma no ofereix cap supervisió ni escaneig avançat. Haureu de fer tots els treballs de les cames i no hi ha cap camí d’actualització.

Fes-ho tu mateix amb la Comissió Federal de Comerç

Sempre podeu protegir la vostra identitat. Tot i que el plantejament de bricolatge requereix diligència i treball, es pot fer. Un servei de control de crèdits, com Credit Karma, és un bon pas. No obstant això, hi ha altres mesures de seguretat que hauríeu de posar en marxa. 

Primer, assegureu-vos que cadascun dels vostres comptes en línia tingui una contrasenya única i aleatòria. Podeu utilitzar la nostra pròpia eina generadora de contrasenya per crear un i el nostre millor gestor de contrasenyes per emmagatzemar-lo. El nostre proveïdor més ben qualificat és Dashlane, cosa que també fa la nostra llista dels millors gestors de contrasenyes gratuïts (consulteu la nostra revisió Dashlane). 

Les contrasenyes solen ser la clau del robatori d’identitat a l’època moderna. Un cop l’atacant tingui una de les vostres contrasenyes, els vostres comptes en línia i la informació personal es poden desvelar com una bobina. Per sort, quan s’utilitzen contrasenyes úniques i aleatòries, les possibilitats de que això passi són molt reduïdes. 

Fora de configurar contrasenyes fortes, també podeu protegir la vostra identitat amb protecció contra programari maliciós. El nostre millor programari antivirus us ajudarà a protegir-vos localment, però també podeu utilitzar eines gratuïtes. Llegiu les nostres 99 eines per protegir la vostra guia de privadesa per obtenir-ne informació.

Altres motius ens agrada fer-ho vosaltres mateixos

Malauradament, fins i tot si feu tots els passos adequats, encara es pot produir el robatori d’identitat. Tot i que és poc probable, és possible. Tanmateix, si esteu als Estats Units, podeu fer mesures per aturar el sagnat. La Comissió Federal del Comerç (FTC) disposa d’un lloc web que podeu utilitzar per denunciar el robatori d’identitat. Després de respondre unes preguntes, la FTC us ajudarà a elaborar un pla de recuperació. 

A més de proporcionar plans de recuperació, la FTC també manté una pàgina de recomanacions per assegurar la vostra identitat. Tot i que el procés no és tan perfecte com amb els serveis de protecció de robatori d’identitat de pagament, la FTC proporciona recursos valuosos i gratuïts per a víctimes de robatoris d’identitat..

Què és la protecció contra el robatori d’identitat?

La protecció contra el robatori d’identitat és una mica confusa, i hem hagut d’estendre la definició als efectes d’aquesta guia. Tanmateix, en general, la protecció contra el robatori d’identitat consisteix en un crèdit, una web fosca, una seguretat social i un control bancari, així com una forma d’assegurança de robatori d’identitat. Dit això, la protecció contra el robatori d’identitat pot tenir una definició més àmplia. 

En definitiva, la protecció contra el robatori d’identitat és qualsevol cosa que us ajudi a prendre consciència d’algú que utilitza la vostra informació personal. Els serveis de pagament i gratuïts són mesures de resposta, que us proporcionen les eines per identificar i respondre al robatori d’identitat. Moltes de les mesures proactives que podeu prendre contra el robatori d’identitat són completament gratuïtes. 

La millor manera de pensar en la protecció contra el robatori d’identitat és com una assegurança. Et cobreix, de forma monetària i d’una altra manera, en cas de robatori de la teva identitat. No és un sistema aïllat. Podeu reduir les vostres possibilitats de robatori d’identitat, però no hi ha cap eina màgica que us pugui protegir aturat. 

Necessito protecció contra robatoris d’identitat?

La pena de robatori d’identitat, en la majoria dels casos, val la pena. Tot i que hi ha molts passos per realitzar pel vostre compte, cal adquirir una resolució de frau i una assegurança. Hi ha opcions gratuïtes que ofereixen una visió al respecte. Tanmateix, si busqueu protegir la vostra identitat, pagueu per un servei si feu la millor aposta. 

Com s’ha esmentat, podeu supervisar el vostre crèdit, el vostre compte bancari i fins i tot la web fosca pel vostre compte de forma gratuïta. Però no és fàcil. L’assegurança i la resolució de fraus són aspectes importants de la protecció contra el robatori d’identitat. Tanmateix, no es pot subratllar la importància de tenir una ubicació centralitzada per al vostre seguiment. 

En general, la protecció contra el robatori d’identitat és una cosa que no hauríeu de necessitar, però en fareu la seva satisfacció. Recomanem trobar un servei que s’ajusti fàcilment al vostre pressupost, ja que l’objectiu és continuar pagant sense haver-vos robat la identitat.

Pensaments finals

Si esteu intentant estalviar diners, la millor ruta per protegir el robatori d’identitat ho feu vosaltres mateixos. Tot i això, ens agraden els “fonamentals” de ProtectMyID per als membres de l’AAA, i el sèsam de crèdit tampoc és dolent. Dit això, no són tan comprensius com els serveis de pagament i poden posar en risc la vostra informació personal per a la mineria de dades. 

Com estàs protegint la teva identitat? Voleu amb una opció gratuïta o una de pagament? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map