Millor protecció contra el robatori d’identitat del 2020: mantenir-se en línia

El robatori d’identitat no és un concepte nou, però ara és més important que mai. Amb tanta informació compartida a les xarxes socials -per no parlar de la revolució de la compra en línia-, es guarda més informació personal al núvol que mai. Tot i que Internet ha comportat nous riscos per al robatori d’identitat, també ha comportat noves maneres de protegir-se contra ell. 


En aquesta guia per a la millor protecció contra robatoris d’identitat, destacarem els serveis que us protegeixen de les estafes, els fraus i qualsevol altra desagradació criminal. Al llarg del camí, també parlarem de com us manté la protecció contra el robatori d’identitat, com es relaciona amb la ciberdicriminació i què podeu fer pel vostre compte per disminuir el vostre risc. 

Com veureu properament, valorem IdentityForce superior a qualsevol altre servei. Tot i que no és l’opció més barata, és fàcilment la millor. IdentityForce ofereix, a més d’un servei de control complet, funcions d’aprenentatge. També té una prova gratuïta de dues setmanes, de manera que no hi ha cap motiu per no donar-li un tret.

La millor protecció contra robatori d’identitat

L’elecció de la protecció de robatori d’identitat és de facto difícil, ja que el servei “ideal” per a vostè és subjectiu i depèn de les teves necessitats. Per això, hem dividit la nostra guia en cinc seccions: funcions, preus, facilitat d’ús, protecció i suport. Cadascuna ofereix tres recomanacions, seguida d’alguna informació general sobre el robatori d’identitat i la protecció.. 

Dit això, si busqueu la millor protecció global contra el robatori d’identitat, val la pena mirar-hi IdentityForce. Ha estat al voltant de per sempre i durant aquest temps s’ha convertit en un servei robust i complet de protecció del robatori d’identitat.

Característiques: les millors eines de robatori d’identitat

L’elecció de la protecció de robatori d’identitat és de facto difícil, ja que el servei “ideal” per a vostè és subjectiu i depèn de les teves necessitats. Per això, hem dividit la nostra guia en cinc seccions: funcions, preus, facilitat d’ús, protecció i suport. Cadascuna ofereix tres recomanacions, seguida d’alguna informació general sobre el robatori d’identitat i la protecció.. 

Dit això, si busqueu la millor protecció global contra el robatori d’identitat, val la pena mirar-hi IdentityForce. Ha estat al voltant de per sempre i durant aquest temps s’ha convertit en un servei robust i complet de protecció del robatori d’identitat.

IdentityForce

IdentityForce va més enllà del control amb diverses funcions de protecció social i de navegació. A més de controlar el vostre número de seguretat social i la informació del vostre compte bancari, IdentityForce també pot estar atent als vostres comptes de Facebook, Twitter, YouTube, Google+ i Instagram per realitzar qualsevol activitat fraudulenta.. 

identitat-slider5

IdentityForce també proporciona phishing i protecció de keylogging al vostre navegador. Tot i que no estigui al nivell d’un antivirus complet, com Bitdefender (llegiu la nostra revisió Antivirus de Bitdefender), és millor tenir aquestes eines que no pas. 

La protecció contra la pesca no us protegirà dels correus electrònics maliciosos, mentre que el programari anti-keylogging garantirà que qualsevol cosa que escriviu no s’enviï a un atacant.. 

A més, IdentityForce inclou múltiples recursos d’aprenentatge, incloent exemplars de cartes de conflicte de crèdit, un extens glossari de termes financers i una calculadora de comparació de préstecs. Podeu obtenir més informació sobre els resultats de la nostra revisió IdentityForce. 

Guàrdia d’Identitat

El nucli de Identity Guard és la intel·ligència artificial “Watson” d’IBM, que desplega per a la seva exploració. En parlarem més a la ronda de “protecció” a continuació, però també val la pena assenyalar-ho aquí. Es relaciona amb la protecció, però Watson és una característica que no es pot veure amb altres serveis de protecció del robatori d’identitat, que cimenten Identity Guard per sobre de la competència. 

A més, Identity Guard ofereix una sèrie d’eines de privadesa del navegador. Tot i que no inclou cap VPN, llegiu la nostra millor guia VPN per això, l’extensió Navegació segura pot mantenir el vostre navegador segur. Bloca anuncis i sol·licituds de flaix, obliga HTTPS a llocs web i monitores d’URL de pesca. 

identitat-guàrdia-revisió-seguretat de navegació

A més, l’extensió Navegació segura obre un tauler de control complet del navegador on podeu gestionar la vostra configuració de privadesa per a diversos comptes de xarxes socials.. 

Com es pot veure a la nostra guia de privadesa de Facebook, no és difícil gestionar aquests paràmetres, però tenir un lloc únic per a ells no hauria de ser inferior. Podeu obtenir més informació sobre les funcions de privadesa a la nostra revisió de Identity Guard. 

EverSafe

EverSafe guanya un lloc a les nostres funcions, ja que ofereix un toc únic al model de robatori d’identitat. En comptes d’oferir suport únicament individual, EverSafe s’especialitza en la protecció familiar i de gent gran. Si busqueu protegir diverses persones o necessiteu comprar protecció per part d’una altra persona, EverSafe és per a vosaltres.

eversafe-slider2

Tot i que el primer membre d’un pla familiar haurà de pagar el preu complet, cada membre addicional rebrà un descompte del 30 per cent. Així, el pla “més” de 14,99 dòlars tindria un cost de 46,47 dòlars al mes per a una família de quatre persones. A més, tots els comptes es troben en un quadre de comandament únic, de manera que podeu supervisar tota la vostra família sense saltar. 

Per a gent gran, EverSafe permet especificar els advocats que podran accedir al vostre compte en nom vostre. Com que el robatori d’identitat s’adreça sovint a gent gran que potser no està familiaritzat amb la protecció basada en línia, la capacitat d’assignar defensors és enorme. Podeu obtenir més informació sobre aquest tema a la nostra revisió EverSafe.

Preu: protecció contra el robatori d’identitat més assequible

El preu és important amb qualsevol servei d’estil de subscripció, però especialment amb la protecció contra robatori d’identitat. La veritat és que com més car sigui el servei, més probabilitats de cancel·lar-lo. L’objectiu és que la vostra identitat no es robi mai, de manera que en aquesta secció busquem la protecció de robatori d’identitat més assequible. 

Protecció de robatori d’identitat ADT

ADT ofereix el servei de protecció de robatori d’identitat més barat que hem trobat. No té problemes amb diversos nivells o diferents funcions. Hi ha un únic pla que costa 9,99 dòlars al mes. Aquest pla inclou tot, cosa que significa que obtindreu 1.000.000 dòlars en cobertura, monitoratge web fosc i resolució de fraus de TDA.

Igual que EverSafe, podeu afegir fins a cinc membres a un pla, tot i que el seu preu no canvia en funció del nombre d’usuaris que tingueu. Cada membre corre amb els mateixos 10 dòlars al mes, però tenint en compte la quantitat de costos que tenen és difícil. 

El preu baix és atractiu, però l’enfocament no-sentit de l’AdT el porta a algunes zones desfavorables. No hi ha cap descompte per a una durada més llarga i no hi ha una política de reemborsament ferma. Pagueu 10 dòlars al mes, cada mes, fins que decidiu cancel·lar-lo. Podeu obtenir més informació sobre això en la nostra revisió de la protecció del robatori d’identitat de l’AD.

Identificador de vigilància

ID Watchdog té alguns problemes d’ús, però són fàcils de passar per alt perquè el preu és tan bo. El pla base només és de 15 dòlars mensuals i ofereix 1.000.000 dòlars en cobertura, alertes personalitzables, resolució de robatoris d’identitat gestionada i vigilància web fosca. També hi ha un pla de 20 dòlars al mes que afegeix un informe de crèdit tri-bureau. 

Els preus de la taula anterior són per a plans mensuals. Tot i això, ID Watchdog també ofereix un cicle de facturació anual que, com IdentityForce, us ofereix dos mesos de servei gratuïtament. Dit això, s’ha eliminat una pegada en aquesta ronda perquè no hi ha cap període de prova i la política de reemborsament és feble. Podeu llegir-ne la informació a la nostra revisió ID Watchdog.

IdentityForce

IdentityForce no és el servei més barat per allà, tot i que és lluny dels més cars. És més barat que ADT i ID Watchdog, però les funcions justifiquen gastar uns quants dòlars addicionals al mes. El pla bàsic, UltraSecure, inclou una cobertura completa, incloent-hi 1.000.000 dòlars en assegurança, assistència en carteres perdudes i monitoratge web fosc.. 

A l’interior, UltraSecure + Credit és principalment el mateix, tot i que inclou un seguiment de crèdit tri-bureau per un import addicional de 6 dòlars mensuals. Independentment de quin pla trieu, podeu pagar mensualment o anualment. 

Apostar pel pla anual significa que obtindreu dos mesos de servei de forma gratuïta, que repartiran el cost de 10 mesos entre 12. A més, les dues primeres setmanes són gratuïtes, de manera que podeu provar IdentityForce sense perdre diners..

La facilitat d’ús: el millor servei de protecció del robatori d’identitat

Comprendre què és important si es roba la vostra identitat. És un moment espantós, per la qual cosa és primordial una interfície fàcilment digerible que comenci el procés de restauració. En aquesta secció, busquem el millor servei de protecció contra robatoris d’identitat que mantingui tot el fàcil d’entendre, fins i tot en cas de catàstrofe.

Guàrdia d’Identitat

Des de la pàgina principal fins al vostre tauler, Identity Guard facilita la protecció de la vostra identitat. El lloc web està ben net i gairebé tots els botons us dirigeixen cap a la pàgina de compra. Un cop us registreu, configurar el vostre compte és senzill; Identity Guard sol·licita informació bàsica abans d’enviar-lo al tauler. 

identitat-guàrdia-revisió-tauler

Un cop al tauler, podeu veure les vostres noves alertes, veure quins comptes Identity Guard vigila i comprovar si alguna de les vostres dades ha aparegut a la web fosca. També hi ha una pestanya “Gestió del risc”, on podeu veure la vostra puntuació de risc. Identity Guard genera aquesta puntuació a partir d’una sèrie de preguntes que responen després d’haver entrat al tauler per primera vegada. 

Les preguntes es relacionen amb els vostres hàbits, com ara quines botigues compres i quina indústria treballa. Amb aquesta informació, Identity Guard no només pot proporcionar una puntuació de risc, sinó que també pot formar Watson en els vostres hàbits. Per això, Identity Guard pot identificar qualsevol comportament anormal. 

EverSafe

És sorprenent que EverSafe sigui fàcil d’utilitzar, ja que és un servei de protecció de robatori d’identitat centrat en gent gran. EverSafe carrega el procés de manera superior, és a dir, que introduïu la informació al registrar-vos. Això fa que ja estigueu protegit quan arribeu al tauler de comptes. 

eversafe-review-add-account

EverSafe és al contrari que Identity Guard i IdentityForce quan es tracta del quadre de comandament. La interfície d’usuari és neta i ofereix només informació bàsica sobre el que s’està supervisant. Fora de les vostres alertes, podeu canviar la configuració de notificació i aprovar o rebutjar els comptes que EverSafe ha trobat al vostre informe de crèdit..

Tot i que EverSafe no ofereix la funcionalitat de Identity Guard i IdentityForce, el seu enfocament sense tonteries serà atractiu per a alguns usuaris. 

IdentityForce

IdentityForce té alguns problemes a l’hora de triar un pla. La línia és prou senzilla, però hi ha massa opcions al lloc web principal, cosa que fa que la pàgina de checkout sigui confusa. 

Dit això, un cop us registreu en un compte, IdentityForce és un somni. Després de fer la sessió, se us demanarà que introduïu tota la informació personal de manera que IdentityForce pugui començar a protegir-vos de seguida. 

identitatea-revisió-quadre de comandament

Al tauler de control, podeu veure ràpidament quins elements escaneja IdentityForce i les alertes que tingueu. També hi ha una pestanya “recursos” on podeu trobar el glossari i les calculadores d’arrendaments automàtics, hipoteques i targetes de crèdit..

La brillantor d’IdentityForce rau en la seva capacitat de segmentar informació. El quadre de comandament és fàcil d’utilitzar i d’utilitzar, permetent veure ràpidament informació pertinent alhora que proporciona un tresor de recursos d’aprenentatge..

Protecció: millor cobertura de robatori d’identitat

Els tres serveis següents proporcionen la millor cobertura de robatori d’identitat. Això significa que ofereixen una combinació de bones assegurances, molts recursos d’aprenentatge i un sofisticat sistema de control per mantenir-vos protegit. 

IdentityForce

A la nostra revisió vam obtenir una valoració del 98 per cent a IdentityForce, que és el punt de protecció més alt que hem donat a un servei de protecció contra robatoris d’identitat. La cobertura bàsica és bona, amb IdentityForce supervisant el vostre número de seguretat social, informació del compte bancari i comptes de mitjans socials. Tanmateix, l’abast d’aquest seguiment és enorme. 

IdentityForce vigila els registres judicials, els serveis de préstecs de pagament, les llistes de delinqüents sexuals i la base de dades del canvi d’adreça de l’USPS per obtenir qualsevol informació. A més, podeu visualitzar la vostra identificació mèdica al tauler de control per assegurar-vos que sigueu l’únic que utilitzeu l’assegurança mèdica. 

identitat-revisió-calculadores

Fins i tot amb aquesta protecció, destaquen els recursos. IdentityForce proporciona un recurs per a tot, des de resoldre els conflictes automobilístics fins a desactivar el correu brossa. Tots aquests recursos es troben en un mateix lloc. 

Mentre que altres serveis de protecció contra el robatori d’identitat esperen per veure si passarà alguna cosa, IdentityForce proporciona eines proactives, de manera que hi ha una menor possibilitat en primer lloc.

Guàrdia d’Identitat

Com s’ha esmentat, Identity Guard funciona amb la intel·ligència artificial Watson d’IBM. Tot i que pot semblar una tontería de màrqueting, Watson és seriosament impressionant. S’ha utilitzat en diversos camps, sobretot la medicina, on s’ha implementat per determinar rutes de tractament contra el càncer. A més, Watson no és només un control; és aprendre. 

A diferència d’altres eines, Watson pot controlar el vostre comportament i utilitzar aquest perfil per identificar una activitat fraudulenta. Com a intel·ligència artificial, aprèn en funció de la informació que introduïu, de manera que atrapa informació que pot caure a través de les esquerdes amb altres serveis.. 

A més de Watson, Identity Guard també ofereix un gestor de casos dedicat al vostre compte i us avisa si es produeixen incompliments de dades rellevants.. 

En lloc d’operar en un sol avió, Identity Guard ofereix un enfocament a diverses capes que disminueix enormement la probabilitat de la roba de la vostra identitat. També és fàcil supervisar el nivell de protecció del punt de control de riscos. 

Identificador de vigilància

En la nostra revisió, ID Watchdog va rebre una puntuació gairebé perfecta per a la seva protecció. Tot i que el tauler triga un temps a actualitzar-se, podeu veure ràpidament quina informació s’escaneja i les alertes al cap d’una hora o dues.. 

A més de la suite de control estàndard, ID Watchdog també comprova els vostres comptes de xarxes socials, però, més que això, busca activitats específiques.. 

id-watchdog-review-social-media-settings

Els vostres comptes de mitjans socials s’escanegen en 14 categories, que van des del contingut d’alcohol i drogues fins al racisme. També podeu definir la severitat per a cadascuna d’aquestes categories. Per exemple, si sou, digueu, un cambrer i publiqueu molt sobre l’alcohol, podeu dir-li a ID Watchdog que no us avisi quan es publiqui contingut relacionat amb l’alcohol a les vostres xarxes socials.

Igual que Identity Guard, ID Watchdog combina tot el seu seguiment en un informe d’exposició. L’informe d’exposició es refereix principalment a les xarxes socials, cosa que us permet saber si hi ha alguna informació que compartiu que us pugui posar en risc. No és tan senzill com el punt de gestió de riscos de Identity Guard, però no deixa de ser agradable.

Suport: millor ajuda per robatori d’identitat

Suport i protecció estan estretament relacionats quan es tracta de la protecció contra el robatori d’identitat. Normalment, us donareu atenció per ajudar-vos a si alguna cosa va malament. Per això, és essencial l’assistència telefònica durant tot el dia, com també és una mena de funcionalitats de xat en viu.

IdentityForce

Tenint en compte la força de recursos d’aprenentatge que són robustos que ofereix IdentityForce, hauria de sorprendre que el seu suport sigui excel·lent. La base de coneixement barreja educació i suport responent a preguntes sobre el servei i permetent comprendre més com protegir la vostra identitat.

identitat-revisió-base de coneixement

Com és cert per a qualsevol bon servei de protecció del robatori d’identitat, IdentityForce proporciona suport telefònic durant tot el dia si teniu problemes. Els representants d’assistència poden respondre a preguntes bàsiques, però hi són principalment per ajudar-vos en cas de rebre una alerta que no podreu resoldre pel vostre compte. Si teniu un problema menys pressionant, també podeu enviar un correu electrònic a IdentityForce.

LifeLock

LifeLock no ha rebut cap tipus de cap en aquesta guia, ja que té funcions excessives i carregades. Dit això, el suport és excel·lent. Si no ho sabeu, Norton és propietària de LifeLock (consulteu la nostra revisió sobre seguretat de Norton). Com que LifeLock està lligat a un gegant antivirus, pot aprofitar el sistema de suport robust que Norton ja té al seu lloc..

línia de vida-revisió-base de coneixement

La base de coneixement està ben presentada, hi ha un fòrum on podeu fer preguntes i les assistències estan disponibles al telèfon les 24 hores. El suport també està disponible en diversos idiomes. A través de les xarxes socials de LifeLock, hem trobat respostes en anglès, espanyol i fins i tot japonès. 

Parlant de les xarxes socials, LifeLock respon a preguntes a través de Twitter i Facebook. Tot i que la majoria de serveis de protecció contra robatoris d’identitat tenen xarxes socials, LifeLock és un dels pocs que realment respon a les publicacions dels usuaris. Podeu llegir més informació sobre això en la nostra revisió de LifeLock.

myFICO

myFICO en realitat no és un servei de protecció contra robatoris d’identitat. Més aviat, és un servei complet de control de crèdits. Tot i que això protegeix malament per a la protecció, myFICO es troba en una lliga pròpia quan es tracta de suport. És molt una eina educativa i el suport ho reflecteix. myFICO ofereix múltiples recursos per aprendre més sobre crèdit i finances. 

En cas de problemes, podeu contactar mitjançant correu electrònic o telèfon. Tot i això, els correus electrònics requereixen un termini d’execució de dos dies laborables i l’assistència telefònica només està disponible durant l’horari comercial. Afortunadament, podeu obtenir respostes les 24 hores del dia amb els fòrums de myFICO.

fòrums de revisió myfico

Tot i que no és un reemplaçament adequat per al suport directe, els fòrums són molt actius. Analitzant les publicacions recents, gairebé tots els fils han tingut respostes en pocs minuts. Podeu llegir més informació sobre els fòrums i el sistema d’assistència a la nostra revisió myFICO. 

Val la pena la protecció contra el robatori d’identitat?

Aquesta és una pregunta difícil de respondre, ja que pot ser un sí o un en funció de les vostres circumstàncies. De manera que tenim clar, un servei de protecció contra robatoris d’identitat no fa res del que no pugueu fer pel vostre compte. Fora de proporcionar una assegurança, podeu supervisar tot el que pugui fer un servei de protecció. 

Dit això, fer-ho tindrà diverses hores de treball cada dia. Tot i que és fàcil comprovar el vostre crèdit aquí i allà, navegar per la web fosca i treure cada dia la base de dades del Canvi d’adreça d’USPS no és fàcil. Si no és possible aprofitar una IA per fer-ho, no és possible controlar cada àrea que fa un servei de protecció de robatoris d’identitat.. 

No necessiteu protecció contra robatoris d’identitat, però no és mala idea tenir-ne. Igual que comprar una assegurança, el robatori d’identitat és un joc de nombres, de manera que com més pugueu apilar la plataforma a favor, menys propens a tenir la identitat robada.

Tipus de robatori d’identitat

Tot i que hem utilitzat el “robatori d’identitat” com a terme ampli durant tota aquesta guia, hi hauria tipus específic. La majoria de la gent coneix almenys alguns tipus de robatori d’identitat, però hi ha algunes formes que mai no heu sentit a parlar. 

Robatori d’identitat del compte

El robatori d’identitat del compte és la forma més habitual de robatori d’identitat. És quan un criminal accedeix als comptes existents que tinguis, siguin els mitjans socials, els bancs o d’una altra manera. A més, aquest tipus de robatori d’identitat cobreix els delinqüents que obrin nous comptes al vostre nom. 

Afortunadament, és fàcil detectar el robatori d’identitat del compte, sobretot si controles el vostre crèdit i els vostres comptes en línia. Tot i que un servei de protecció del robatori d’identitat ajuda a assegurar el vostre número de seguretat social, informació del compte bancari i molt més, el robatori d’identitat del compte sol ser el resultat de contrasenyes febles. 

Per combatre aquest problema, assegureu-vos d’utilitzar una contrasenya llarga, generada aleatòriament per a cada compte que tingueu. Podeu generar i emmagatzemar contrasenyes mitjançant una de les nostres millors opcions de gestor de contrasenyes, com ara Dashlane (llegiu la nostra revisió de Dashlane). 

Robatori d’identitat laboral

El robatori d’identitat laboral s’utilitza quan un criminal no pot obtenir feina, normalment com a resultat d’un historial penal. Utilitzaran el vostre número de seguretat social i la informació personal per sol·licitar una feina al vostre nom. Tot i que cobraran el sou al vostre nom, sereu l’únic que pagueu l’impost sobre la renda cada any.. 

Robatori d’identitat fiscal

El robatori d’identitat fiscal es produeix quan un criminal presenta impostos al vostre nom, rebent la declaració d’impost que hi hagi sobre la taula. Si heu presentat els vostres impostos als Estats Units i l’IRS els ha rebutjat, és possible que algú ja els hagi presentat al vostre nom.

Robatori d’identitat mèdica

El robatori d’identitat mèdic és quan un atacant rep atenció mitjançant l’assegurança mèdica. A més de fer servir els registres mèdics, el robatori d’identitat mèdic podria afectar greument el vostre crèdit. Si les factures no es paguen, sereu responsables de les despeses. Depenent de com hagi utilitzat la vostra informació l’atacant, és possible que pugueu ignorar les factures fins que no apareguin a les col·leccions. 

Robatoris d’identitat criminal

Finalment, el robatori d’identitat criminal és quan algú utilitza la seva informació per un delicte que va cometre. Normalment es manifesta a través d’identificacions falses, com per exemple quan algú podria, per exemple, obtenir un bitllet de velocitat i donar a l’agent de policia un fals identificador amb la informació. 

Com denunciar el robatori d’identitat

Els informes de robatori d’identitat canviaran en funció del lloc on viviu. Si suposem que viuen als Estats Units, els informes no són difícils. El lloc web identtheft.gov proporciona un procés senzill en tres passos per informar del robatori d’identitat. Tot i que aquest és el primer pas que heu de fer per denunciar el robatori d’identitat, no és l’últim. 

informe de robatori d’identitat

A més, podeu trucar a la Comissió Federal del Comerç a la línia d’atenció al robatori d’identitats (877-438-4338). Allà, un agent ajudarà a calmar els nervis i a preparar un pla de recuperació. També és una bona idea trucar a les tres grans oficines de crèdit (Equifax, TransUnion i Experian) per posar una alerta de frau al vostre historial de crèdit.. 

Després d’això, es tracta d’esperar i esperar que els danys no siguin massa greus. No és probable que un delicte pugui causar massa problemes si teniu un servei de protecció del robatori d’identitat, ja que podreu implementar aquestes accions immediatament després que el servei detecti un problema..

Prevenció de robes d’identitat i prevenció de robatoris d’identitat

La majoria dels serveis anteriors ofereixen assegurança i prevenció de robatoris d’identitat. Tanmateix, és important conèixer la diferència entre tots dos. L’assegurança de robatori d’identitat us cobreix en cas de robatori de la vostra identitat. La quantitat de diners que es triga o qualsevol despesa fora de butxaca per restaurar la vostra identitat solen cobrir la política. 

La prevenció del robatori d’identitats, d’altra banda, intenta evitar que això passi en primer lloc. Mitjançant una sèrie de serveis de vigilància, la prevenció de robatoris d’identitat us manté al cap d’on es troba la vostra informació i com s’utilitza.

Tot i que el seguiment prové d’una de les nostres opcions anteriors, també podeu participar en la prevenció de robatoris d’identitat. Hi ha infinites maneres de protegir-se, algunes de les quals inclouen triturar qualsevol document important, mantenir privats els seus mitjans de comunicació social i instal·lar un programa antivirus (llegiu la nostra millor guia de programari antivirus).

Pensaments finals

Hi ha moltes opcions de protecció contra robatoris d’identitat, tot i que no recomanem algunes de les més populars, com ara LifeLock. A partir de la nostra investigació i experiència, les dues millors opcions són Identity Guard i IdentityForce. Ambdues ofereixen una àmplia protecció i moltes funcions per arrencar. Tot i que no és tan barat com, per exemple, ADT, la despesa extra val la pena. 

Si esteu comprant per a una família o per compte d’una persona gran, EverSafe també és una bona opció. Així mateix, ens agrada el preu de ID Watchdog. 

Quina protecció contra el robatori d’identitat estàs fent? Per què l’has triat? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map