Millor gestor de contrasenyes per a famílies 2020

Amb l’amenaça constant i infreqüent de ciberdelinqüència, és difícil mantenir-se en si mateix, i molt menys la vostra família, protegit en línia. Un dels passos més fàcils que podeu fer per ajudar a la vostra seguretat en línia és utilitzar un gestor de contrasenyes. Aquestes eines no només faciliten els vostres comptes en línia, sinó que faciliten l’experiència de navegació. 


A partir de la nostra guia de gestors de contrasenyes, vam arrodonir cinc opcions per presentar-vos el millor gestor de contrasenyes per a famílies. Parlarem una mica sobre cadascuna i per què és una opció fantàstica per a les famílies i una bona opció en general. Tanmateix, si algú us interessa, assegureu-vos de llegir la seva corresponent ressenya. 

Si només voleu una resposta directa, 1Password és el millor gestor de contrasenyes per a famílies. Hi ha alternatives excel·lents en forma de Keeper, RoboForm, Bitwarden i LastPass, però és difícil superar la llista de funcions de 1Password per a famílies. Si no esteu segurs, 1Password ofereix una prova gratuïta de 30 dies i no cal la targeta de crèdit. 

Abans d’entrar a les nostres eleccions, parlem una mica sobre com hem fet les nostres seleccions, i sobre què fa que algunes solucions d’emmagatzematge de contrasenyes siguin adequades per a les famílies.

Millor gestor de contrasenyes per a famílies

 1. 1 Paraula clau
 2. Bitwarden
 3. Conservador
 4. LastPass
 5. RoboForm

1. 1 Paraula clau

1Password es troba com el millor gestor de contrasenyes de les famílies per la seva escalabilitat i flexibilitat. El pla de base de la família té un cost de 4,99 dòlars mensuals quan es factura anualment amb un suport de fins a cinc membres de la família. Tanmateix, a diferència de plans similars amb serveis, com LastPass, podeu afegir més usuaris al vostre compte. 

1password-starter-kit

Els membres de la família addicionals costen 1 $ per usuari, cosa que permet ampliar el vostre pla fins a totes les persones que necessiteu. A més, 1Password ofereix cinc comptes de convidats amb la vostra subscripció. 

Podeu regalar aquests comptes de convidats a altres usuaris per compartir connexions amb ells. D’aquesta manera, el destinatari pot rebre i utilitzar l’inici de sessió sense pagar la seva pròpia subscripció 1Password.

Tot i que 1Password no és el gestor de contrasenyes de la família més barat, és molt llunyà que sigui car tenint en compte les funcions que ofereix. Podeu albergar informació, etiquetes i voltes de targeta de crèdit, cadascuna amb les seves pròpies contrasenyes. L’administrador del compte pot gestionar totes aquestes voltes alhora, triant quins membres de la família tenen accés a què. 

1password-review-voltes

El pla familiar també inclou totes les funcions d’una subscripció estàndard 1Password. Inclou aplicacions per a Windows, macOS, iOS, Android, Linux i Chrome OS, així com extensions del navegador per a Chrome, Firefox i Brave (llegiu la nostra crítica Brave). 

Cada membre de la família també aconsegueix 1 GB d’emmagatzematge de documents xifrat i un any de recuperació d’elements per a les entrades suprimides. 

Altres motius ens agraden 1Password

1Password se situa per sobre del pack gràcies al seu excel·lent pla familiar, però també per la seva excepcional usabilitat. L’aplicació admet nombrosos tipus d’entrada, admet tot, des de contrasenyes fins a llicències de programari. A més, podeu personalitzar tots els camps per a una entrada en particular, la qual cosa us permet ampliar o reduir l’eina als camps que necessiteu. 

1password-add-entry

La seva seguretat també és de primer ordre. Rivalint fins i tot Dashlane, 1Password utilitza un model de dues claus secretes, el que significa que necessitareu la vostra contrasenya principal i una segona clau per desbloquejar el vostre compte. Aquesta segona clau es genera mitjançant les característiques del dispositiu i es xifra al costat del contingut de la volta.

A la pràctica, això vol dir que, fins i tot si algú hauria d’aprendre la vostra contrasenya principal, no podrà accedir al vostre compte. La segona clau funciona com una mena d’autenticació de dos factors; el segon factor només passa en un segon pla. 

A més, hi ha opcions d’autenticació de dos factors, inclosa la compatibilitat amb les millors aplicacions 2FA del voltant. 2FA afegeix un segon pas per desbloquejar les vostres dades sensibles, ja sigui un codi basat en el temps a través del navegador web mòbil o un codi QR enviat al vostre correu electrònic. 

1Password no té les opcions d’autenticació multifactorals centrades en el negoci de OneLogin, però per a ús personal, les opcions són excel·lents (consulteu la nostra revisió OneLogin). Podeu obtenir més informació sobre això en la nostra revisió 1Password o iniciar una prova gratuïta per veure com us agrada el servei. 

2. Bitwarden

Bitwarden és un gestor de contrasenyes gratuït i de codi obert conegut principalment pel seu pla personal. Tot i això, també té un pla familiar molt barat. Per només 1 $ al mes, Bitwarden ofereix una gestió de contrasenyes per a un màxim de cinc usuaris, a més d’elements compartits i col·leccions il·limitades entre aquests usuaris..

bitwarden-slider1

El pla no és tan sòlid com el pla familiar de 1Password, però a un cinquè del preu, és difícil queixar-se. A més del que obteniu amb la versió gratuïta, Bitwarden Families inclou informes sobre salut, 1 GB d’emmagatzematge de fitxers xifrats i l’opció d’acollir les vostres pròpies contrasenyes. Igual que el pla gratuït, sempre podeu utilitzar el núvol de Bitwarden per a la sincronització de diversos dispositius.

L’allotjament independent és una opció ideal per a famílies, sobretot si ja teniu configurada l’emmagatzematge adjunt a la xarxa. Tot i que necessiteu uns coneixements bàsics de xarxa i una familiaritat amb la línia d’ordres, Bitwarden facilita l’allotjament de la seva pila d’infraestructures a través de Docker. Amb unes senzilles indicacions, podeu configurar el vostre propi servidor de contrasenya. 

bitwarden-auto-host-tutorial

Si ho comparem amb 1Password, Bitwarden és millor per a aquells que no els interessa embrutar-se les mans. Tot i que l’aplicació és sorprenentment fàcil d’utilitzar, aquells a qui els agradi fer malbé seran recompensats pels seus esforços. Bitwarden us ofereix un control complet sobre la forma d’emmagatzemar, gestionar i protegir les vostres contrasenyes. 

Altres motius ens agrada Bitwarden

El programari de codi obert té una mala rap per ser difícil d’utilitzar i per una bona raó (consulteu la nostra ressenya KeePass per obtenir més informació sobre això). Per sort, Bitwarden no compleix aquesta idea. Ha estat senzill d’utilitzar, amb aplicacions locals per a macOS, Windows i Linux, així com amb una interfície web i extensions del navegador. 

descàrregues de bits

La seguretat de Bitwarden també és de primer nivell. Utilitza un model de coneixement zero, és a dir, Bitwarden no veu mai la vostra contrasenya principal, juntament amb el xifratge AES-256. A més, Bitwarden va buscar Cure53 per verificar el seu servei. A l’octubre de 2018, aquesta empresa cibersegurística alemanya va trobar algunes petites vulnerabilitats, però va assenyalar que els resultats van ser “molt positius”.

No és tan flexible com 1Password quan es tracta d’entrades, però Bitwarden encara pot contenir notes, contrasenyes i informació de la targeta de crèdit. Tot i que manquen en algunes àrees, és difícil queixar-se, tenint en compte la quantitat de cost que resulta Bitwarden. Combinat amb la seva primera interfície d’usuari i una excel·lent seguretat, no hi ha raó per no donar-li la oportunitat. 

Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de Bitwarden o registrar-vos en un compte gratuït per veure com us agrada. 

3. Conservador

Keeper és un gestor de contrasenyes molt millor que abans, amb una interfície actualitzada, una llista ampliada de funcions i un excel·lent pla familiar. Per 4,99 dòlars mensuals, obteniu cinc voltes privades, un total combinat de 10 GB d’emmagatzematge de fitxers xifrats, compartició il·limitada de contrasenyes i emmagatzematge de contrasenyes il·limitat (consulteu la nostra peça Dashlane vs Keeper per veure com es compara amb un servei més car)

porter-lliscant1

En resum, és el mateix que 1Password. Keeper és propi amb complements. Tot i que tenen un gran cèntim, Keeper té diversos serveis addicionals que podeu agrupar amb la vostra subscripció. Aquests inclouen el monitoratge web fosc, més emmagatzematge per al núvol xifrat i KeeperChat. 

KeeperChat és tan car com una subscripció familiar (podeu comprar tots dos per 9,99 dòlars al mes). Dit això, funciona com un complement perfecte per a la gestió de contrasenyes de Keeper. KeeperChat és una aplicació de missatgeria xifrada de punta a punta que ofereix retracció de missatges, galeries de suports privats i molt més. Amb ell, tothom de la vostra família es pot comunicar per un canal segur. 

Dit això, afegir totes aquestes llaminadures és car, i és per això que Keeper ocupa el tercer lloc. Tot i així, si canvieu els de sobres, Keeper és un dels millors gestors de contrasenyes del voltant. Les funcions són excel·lents, la seguretat és sòlida i la usabilitat rivalitza amb la millor de les millors. 

Altres motius ens agrada de guarda

Anteriorment, Keeper tenia una aplicació web difícil d’utilitzar, malgrat el seu atractiu exterior. Per sort, l’equip de desenvolupament ha resolt tots els problemes d’usabilitat que patíem amb la seva versió anterior. Keeper és ara un plaer d’utilitzar, mantenint intacta una de les seves funcions principals: els registres personalitzats. 

auditor de guarda-revisió-seguretat de seguretat

Per defecte, Keeper admet informació, contrasenyes i adreces de targetes de crèdit. Tanmateix, com l’1Password, Keeper és compatible amb camps personalitzats, cosa que us permet convertir una entrada en qualsevol cosa que us agradi. Un cop acabat, podeu codificar les vostres entrades, organitzar-les per nom o data, crear una drecera i canviar-ne la disposició. 

Keeper demostra que la simplicitat és clau a l’hora de gestionar contrasenyes. Podeu obtenir més informació sobre la interfície de Keeper, així com sobre les altres funcions, a la nostra revisió de Keeper. Si preferiu donar-li un tomb, Keeper ofereix una prova gratuïta de 30 dies. 

4. LastPass

LastPass ocupa el primer lloc en la nostra millor guia de gestor de contrasenyes gratuïta a la part posterior del seu excel·lent pla personal sense cap cost. Tot i que LastPass és més conegut pel seu pla gratuït, també ofereix un pla familiar sòlid. A 4 dòlars mensuals, LastPass Families protegeix sis usuaris amb totes les funcions d’una subscripció estàndard. 

lastpass-slider1

Per a cada usuari del compte, hi ha funcions de primera qualitat (com ara compartició d’un a molts, l’accés d’emergència i l’autenticació de diversos factors). Tanmateix, el pla Famílies té algunes característiques úniques. 

Hi ha un tauler de control de la família central on podeu afegir, eliminar i gestionar usuaris, així com carpetes compartides il·limitades, que us permeten moure fàcilment els registres als membres de la vostra família.. 

A més, LastPass és senzill d’utilitzar. L’aplicació es basa completament en el vostre navegador, la qual cosa us permet accedir a les vostres dades de la volta independentment de quin dispositiu estigueu. Allà, podeu gestionar les vostres entrades, configurar LastPass Authenticator i assumir el repte de seguretat LastPass, on es contrasen les vostres contrasenyes amb la resta de la comunitat en funció de la seguretat que siguin.. 

passpass-revisió-seguretat-repte

LastPass ocupa el quart lloc per una raó. Va tenir un incompliment de dades el 2015, quan els pirates informàtics van robar bases de dades de dades dels usuaris. Els atacants no aconseguien cap informació útil (totes les dades de la volta van ser xifrades), però l’esdeveniment no deixa de ser preocupant. Per sort, cinc anys després de la violació, com a resultat no hi ha hagut cap compte d’usuari únic compromès. 

Tot i que és espantós, la desgraciada violació de LastPass no vol dir que sigui menys segura que les altres opcions de la nostra llista. Igual que les nostres altres opcions, LastPass utilitza un model de coneixement zero i xifratge AES-256, pràcticament impossible de trencar. Si hi ha alguna cosa, la violació demostra la seguretat del model de seguretat de LastPass. 

Altres motius ens agraden LastPass

El pla gratuït de LastPass se situa per sobre del solar (llegiu la nostra peça KeePass vs LastPass), però hi ha alguns avantatges d’anar amb una subscripció de pagament. Una de les funcions que es concedeixen mitjançant el pagament és LastPass for Applications. Aquesta eina local us permet agafar l’excel·lent ompliment automàtic del navegador de LastPass i utilitzar-lo en aplicacions locals. No hi ha més copiar i enganxar contrasenyes del navegador. 

Encara que pagueu, el pla gratuït de LastPass té uns avantatges. Com que qualsevol pot registrar-se en un compte, podeu compartir contrasenyes fàcilment amb usuaris de fora de la vostra família. Si voleu, per exemple, compartir la vostra contrasenya de Netflix amb algú, tot el que ha de fer és crear un compte LastPass gratuït.. 

Tot i que LastPass no ofereix tantes funcions com 1Password o Bitwarden (llegiu la nostra peça Bitwarden vs LastPass), és propera i, per un preu baix, a això. Podeu obtenir més informació sobre LastPass i el seu funcionament al món real a la nostra revisió completa de LastPass. 

5. RoboForm

RoboForm sovint es queda a poca distància d’un lloc als nostres guies. No és un gestor de contrasenyes dolent, lluny d’això, de fet, però no va assolir la marca de la mateixa manera que 1Password, Dashlane o Bitwarden. Per a les famílies, però, brilla. Per menys de 4 dòlars mensuals, RoboForm ofereix protecció de contrasenya per a fins a cinc usuaris. 

roboform-column-editor

El preu és excel·lent, tenint en compte que RoboForm ofereix cinc de les seves llicències Everywhere pel preu de dues. Tot i que el pla no té algunes de les funcions de gestió central d’1Password, encara podeu compartir entrades fàcilment entre usuaris del vostre compte. Cada membre de la família té els avantatges d’una subscripció a tot arreu, inclosa la còpia de seguretat en núvol i la sincronització en diversos dispositius. 

 

Dit això, està clar que RoboForm no està dissenyat específicament per a famílies. La manca de gestió central significa que no hi ha cap tipus de registre d’activitats ni de compartició de voltes senceres. Envia una entrada o carpeta a un usuari del vostre compte és senzill, però no és possible concedir accés complet a la volta. 

També hi ha alguns problemes relacionats amb la usabilitat. Tot i que RoboForm no és inherentment difícil d’utilitzar, la interfície d’usuari està sensiblement datada en comparació amb les altres entrades. RoboForm presenta entrades en una jerarquia de l’Explorador de Windows. No és difícil desplaçar-se, però altres gestors de contrasenyes gestionen amb més gràcia l’organització d’entrades. 

roboform-editor

Altres motius ens agrada RoboForm

La seva interfície d’usuari de RoboForm es basa en la seva increïble flexibilitat. Més encara que Bitwarden, podeu personalitzar RoboForm com vulgueu. Inclou combinacions de teclat personalitzades per a diverses funcions mentre es minimitza l’aplicació, a més de decidir com es gestiona l’emplenament automàtic i com funciona la barra de cerca a les aplicacions. 

Roboform-settings

Aquestes opcions no són necessàries, segur, però per a aquells que els agradi fer servir, són un complement més benvingut. A més, RoboForm és barat. A només 4 dòlars mensuals per cinc comptes, és fàcil mirar les molèsties d’utilització de RoboForm, especialment amb la quantitat que ofereix en forma de personalització. 

Podeu obtenir més informació sobre la nostra experiència amb RoboForm a la nostra revisió RoboForm. També podeu registrar-vos a RoboForm Families, que ofereix una política de reemborsament de 30 dies. 

Elecció del millor gestor de contrasenyes per a famílies

A l’hora d’escollir el millor gestor de contrasenyes per a famílies, és evident, bàsicament, un pla multiusuaris. Segons la nostra definició, un pla multiusuari és qualsevol subscripció que tingui els avantatges d’un pla personal, però també inclou funcions senzilles de compartir. D’aquesta manera, podeu canviar fàcilment les entrades amb altres membres de la família. 

A més, hem buscat gestors de contrasenyes que ofereixen una àrea central per a la gestió de tots els usuaris del vostre compte. Tot i que no vam aprofundir amb la gestió d’usuaris com ho vam fer al nostre millor gestor de contrasenyes per a la guia de petites empreses, es pot veure una mica de control bàsic sobre els permisos i la propietat de les entrades.. 

Basant-nos en el pla de diversos usuaris, hem buscat gestors de contrasenyes que ofereixin un descompte important per a la compra d’un pla multiusuari en algunes llicències personals. En aquesta mateixa línia, també hem considerat l’escalabilitat per a famílies nombroses, tot i que és difícil trobar solucions de contrasenyes centrades en la família.. 

Per preu, hem aconseguit disparar per menys de 5 dòlars a almenys cinc usuaris. Dit això, tenim una entrada que va més enllà d’això, si decidiu comprar alguns extres. Tot i així, si el vostre pressupost és ajustat, hi ha administradors de contrasenyes com Bitwarden que poden protegir tota la vostra família aproximadament un mes.. 

Usabilitat i funcions

Un administrador de contrasenyes no és bo si la vostra família no l’utilitza. Per això, ens hem centrat en eines que ofereixen una excel·lent usabilitat. D’aquesta manera, si teniu alguns membres de la família a la vora d’adoptar el nou sistema, la transició serà fàcil. L’ideal és que un gestor de contrasenyes faciliti l’experiència de navegació, no més difícil. 

La usabilitat és clau, però també ho són les funcions. Coses com el mode de viatge de 1Password i l’aplicació de missatgeria xifrada de Keeper les van col·locar al capdamunt de la classificació, mentre que opcions com RoboForm se situen a la part inferior. Dit això, les funcions van tenir un paper principalment en el rànquing d’aquesta llista, no en el cas que un administrador de contrasenyes hi guanyés un lloc. 

Tot i que tenim les nostres entrades classificades de la manera que millor ens sembli adequada, qualsevol de les cinc opcions servirà bé a la vostra família. La paraula clau és la nostra recomanació directa per a la majoria de la gent, però altres opcions, com Bitwarden i RoboForm, poden ser adequades en funció del pressupost i les funcions necessàries. 

Una nota sobre seguretat

Evidentment, la seguretat és de la màxima importància a l’hora d’escollir una eina de gestió de contrasenyes. Hem revisat cadascuna de les opcions, donant a conèixer la documentació tècnica, les converses amb representants d’assistència i les nostres pròpies proves internes per garantir que les vostres dades es mantenen segures. Podeu llegir la nostra comparació de Dashlane vs 1Password per obtenir una visió del més profund que seguim en la seguretat. 

Tot i que hem mencionat la seguretat aquí i allà per a cadascuna de les nostres opcions, no haureu de prestar-li gaire atenció a l’hora de triar. Les cinc opcions ofereixen una excel·lent seguretat per garantir que les vostres dades sensibles siguin segures. 

Pensaments finals

Quan es tracta de gestors de contrasenyes per a famílies, 1Password es troba al capdamunt. Tot i que és costós al voltant de 5 dòlars mensuals, 1Password inclou una llarga llista de funcions, incloses 1Password X i passis de convidats limitats. A més, és un dels gestors de contrasenyes més segurs que hi ha amb el seu únic model de clau secreta. 

Si voleu estalviar alguns ossos, Bitwarden és una excel·lent alternativa, que ofereix la major part de la funcionalitat de 1Password a la cinquena part del preu. Keeper és també una opció sòlida, tot i que només comença a brillar si esteu disposats a comprar complements per a la vostra subscripció. 

Quin gestor de contrasenyes utilitzeu per a la vostra família? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map