ExpressVPN vs TunnelBear: Baiting the Bear el 2020

De les desenes de xarxes privades virtuals que hem provat, ExpressVPN ha demostrat ser una de les opcions més fiables. Ofereix funcions sòlides combinades amb un client elegant i altes velocitats, sobre les quals podeu llegir més informació a la nostra revisió completa ExpressVPN. Des que vam començar a fer els nostres articles de concordança, ha derrotat a tots els oponents. 


En aquest enfrontament, correspon a TunnelBear, que és una de les VPN més conegudes. A la nostra revisió de TunnelBear, vam detectar que la velocitat de la VPN era poc freqüent, però el client era agradable i el generós pla gratuït el va convertir en una opció temptadora per a alguns usuaris.

En comptes de mirar els proveïdors individuals, ho farem per comparar-los per veure quin és millor i ofereix la millor relació qualitat-preu.

Configuració d’una lluita: ExpressVPN vs. TunnelBear

Si heu explorat el nostre millor article sobre VPN, ja sabeu que els dividim en nou seccions. En els nostres matchups, però, reduïm el nombre a cinc i consolidem algunes de les seccions en altres.

Per exemple, a les ressenyes dedicades, la seguretat i la privacitat tenen cadascun el seu apartat, mentre que aquí es combinen en una. Això permet que cada secció i punt tingui una ponderació uniforme.

Les cinc rondes que cobrim són característiques, preus, facilitat d’ús, velocitat i seguretat. A cada ronda, donarem una breu visió general del que busquem, fem una ullada a cada proveïdor i, a continuació, donarem la nostra conclusió sobre com van fer els competidors i declararem guanyador. La VPN amb més rondes guanyades al final rebrà la nostra recomanació.

1

Característiques

Primer, volem abordar quines funcions ofereixen ExpressVPN i TunnelBear. En aquesta secció, inspeccionarem els sistemes operatius i les plataformes que cobreix cada VPN i aprofundirem en els avantatges que incorporen els seus clients..

Les coses més importants que busquem són un interruptor de matança i la possibilitat de connectar-se automàticament a l’inici. N’hi busquem perquè tenen un efecte significatiu en la seguretat de la VPN.

A part d’aquests, la resta és simplement fer glaç al pastís, així que ens endinsem.

ExpressVPN

En termes de funcions, ExpressVPN és el proveïdor de VPN més robust que hem vist. És compatible amb gairebé tots els dispositius que pugueu pensar, que van des dels òvids, com iOS, macOS, Windows i Android, fins als foscos, com Nintendo Switch i NVIDIA Shield. També es pot configurar en routers, facilitant la protecció de tots els dispositius d’una sola vegada. 

El client d’escriptori ofereix diverses opcions de protocol, incloent OpenVPN, L2TP i PPTP. També hi ha opcions per llançar el client en iniciar-lo i connectar-se automàticament quan el client es llanci.

expressvpn-review-speed-test

Per a la seguretat s’incorpora un interruptor de matança al client, així com una bona característica de tunelatge dividit. Aquest últim permet als usuaris definir quins programes del seu ordinador volen utilitzar la connexió VPN protegida i quins programes volen utilitzar una connexió més ràpida i sense protecció. Pocs VPN ofereixen aquesta funció, consulta el nostre comentari de StrongVPN per a un altre.

ExpressVPN també té els seus propis servidors DNS i permet configurar el client perquè els utilitzi exclusivament quan es connecta a la VPN. Veurem què significa això quan arribem a la secció “seguretat i privacitat”, però, en definitiva, garanteix un nivell més gran de seguretat i impedeix que la vostra informació es pugui colar per les esquerdes en línia.

TunnelBear

Aprofundir en la configuració del client TunnelBear mostra que cobreix les funcions més importants que hem esmentat. Hi ha un commutador mort que es titula com a “VigilantBear”. Té l’avantatge addicional de tornar a connectar-se automàticament si es perd la connexió.

TunnelBear ofereix una opció per llançar el client en iniciar-se i es pot configurar per connectar-se a la VPN automàticament quan no estigui en una xarxa de confiança. Aquesta darrera funció es pot fer servir per fer que el túnel de la VPN sigui mitjançant una connexió segura quan esteu a WiFi pública, però romaneu en una connexió més ràpida i sense protecció quan feu servir el WiFi de casa..

Tunnelbear-OS

TunnelBear no us ofereix moltes opcions quan es tracta de protocols, que veurem més a fons a la secció “seguretat i privadesa”. L’únic paràmetre que podeu canviar relacionat amb els protocols és una substitució TCP, que utilitza una versió diferent d’OpenVPN per oferir una connexió més estable. 

A banda de l’interruptor de matança i les xarxes de confiança, no hi ha molt en termes de campanes i xiulets procedents de TunnelBear. El pitjor, però, és que a les nostres proves no es va treballar en un servei de streaming únic. Netflix, Hulu, Amazon Prime Video i BBC iPlayer ens han rebutjat quan hem intentat mirar qualsevol cosa.

Primer Pensament

TunnelBear cobreix les funcions més importants que busquem, però s’atura aquí. Simplement no pot competir amb una central com ExpressVPN quan es tracta de funcions.

ExpressVPN ofereix túnels dividits, servidors DNS privats i més protocols. També abasta més sistemes operatius que qualsevol VPN que hàgim vist. Assegura el punt d’aquesta ronda.

Ronda: Punt de característiques per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de TunnelBear

2

Preu

La fixació de preus és una de les coses més importants a l’hora de comprar qualsevol cosa. Tot i això, quan es tracta de VPN, un preu just només no és suficient per ser competitius. També observem si el proveïdor ofereix una prova gratuïta, la seva política de reemborsament i quins mètodes de pagament s’accepten.

ExpressVPN

Una de les primeres coses que molta gent nota sobre ExpressVPN és el seu preu fort que en comparació amb molts proveïdors. El preu mensual és un dels més alts que hem vist, i els preus de sis mesos ofereixen un lleuger descompte. El període més llarg al qual podeu registrar-vos és de 15 mesos, cosa que redueix el preu en un rang més igualat amb altres VPN.

Tot i que ExpressVPN no ofereix cap prova gratuïta, té una garantia de devolució de 30 dies, que és més que IPVanish (llegiu la nostra peça ExpressVPN vs. IPVanish). Quant als mètodes de pagament, ExpressVPN accepta totes les formes principals, incloses les targetes de crèdit, PayPal i bitcoin. Bitcoin és una opció ideal per a aquells que vulguin mantenir-se el més anònim possible quan utilitzeu una VPN i minimitzar el rastre de paper que quedi enrere. 

ExpressVPN també accepta prop de mitja dotzena de formes de pagament menys destacades, incloses coses com Sofort, Mint i UnionPay.

TunnelBear

TunnelBear ofereix un pla gratuït i decent que proporciona als usuaris 500 MB per mes d’ample de banda. Es poden compartir entre un màxim de cinc dispositius, però la poca quantitat de dades no arribarà lluny quan es difonguessin. Podeu ampliar l’amplada de banda per 1 GB fent un tuit sobre quant estimeu TunnelBear. Si us interessa un pla gratuït més generós, consulteu el nostre servei de VPN gratuït.

En canviar la subscripció de pagament, obteniu un ample de banda il·limitat, però encara esteu limitat a cinc dispositius. El preu mensual és competitiu i l’opció anual dóna un descompte sòlid que el fa més barat que ExpressVPN, però no tan assequible com Windscribe, que podeu llegir més sobre a la nostra revisió Windscribe. Mireu també la nostra peça Windscribe vs. TunnelBear.

Val la pena assenyalar que TunnelBear és anual i mensual. No hi ha cap opció de sis mesos com les ofertes ExpressVPN i no hi ha opcions plurianuals com la que feu amb Windscribe. 

TunnelBear accepta dos mètodes per arribar a la vostra subscripció. Podeu pagar amb targeta de crèdit o, si voleu ser el més anònim i el que no es pugui realitzar, utilitzeu bitcoin. 

Finalment, TunnelBear també ofereix una garantia de devolució de 30 dies per a aquells que canvien d’opinió després d’utilitzar el servei.

Ronda dos pensaments

Aquesta part de les coincidències és sovint un bon exemple de l’adagi “obteniu el que pagueu”. ExpressVPN és més car que TunnelBear, però com veureu a la resta d’aquest article, el cost es justifica. 

Dit això, aquesta secció tracta sobre preus, i TunnelBear supera ExpressVPN al respecte. Tots dos proveïdors ofereixen una garantia de devolució de 30 dies, però només TunnelBear ofereix un pla gratuït perquè els usuaris ho intentin. A més, tots dos accepten bitcoin per obtenir el màxim anonimat dels usuaris.

Rodona: Punt de preu per a TunnelBear

Logotip ExpressVPN
Logotip de TunnelBear

3

Facilitat d’ús

En aquesta ronda, examinarem la facilitat d’ús. Ens dirigirem a tot allotjament, des del lloc web fins al client per tenir una bona idea de quin tipus d’experiència d’usuari ofereixen ExpressVPN i TunnelBear. Aquesta és la ronda més subjectiva, però farem tot el possible per donar una idea clara de com és fer servir cada VPN.

ExpressVPN

Quant a la facilitat d’ús, ExpressVPN utilitza el mateix model general que utilitzen una gran part dels proveïdors VPN. El lloc web dirigeix ​​les persones a la pàgina on han de ser per configurar el seu compte d’una manera racionalitzada. Està clar i facilita obtenir ajuda o trobar descàrregues.

Un cop configurat el compte i aplicació en funcionament, se us farà una pantalla mínima. Hi ha un botó d’engegada cap a la part superior de la pàgina que us connecta a la VPN. 

expressvpn-review-llançament

A sota hi ha una línia de text que indica si esteu connectat a la VPN. Més avall hi ha un quadre que mostra el servidor seleccionat. Fent-hi clic, podeu obrir la llista d’ubicacions disponibles. La llista de servidors es pot cercar amb una barra de cerca a la part superior i s’ordena per continent, cosa que facilita la navegació..

A la part superior esquerra, hi ha una icona amb tres línies horitzontals que obre els menús i les configuracions més en profunditat. Posar un client senzill i mínim per davant i ocultar les funcions més robustes en menús més profunds és una manera excel·lent de proporcionar als usuaris que volen una cosa més senzilla una interfície senzilla alhora que ofereixen als usuaris potents tones d’opcions.. 

És un estil que estan adoptant més proveïdors de VPN i ExpressVPN ha aconseguit bé l’equilibri. El client és fàcil d’utilitzar mentre encara empaqueta moltes funcions.

TunnelBear

Com la majoria de proveïdors de VPN, TunnelBear té un lloc web elegant que ofereix una manera senzilla de configurar la vostra subscripció mitjançant la col·locació de diversos botons “Obtenir TunnelBear ara” al voltant del lloc web..

Després de configurar el compte i baixar el client, les coses continuaran bé. El client té una disposició inusual que mostra un mapa amb canonades a l’estil Mario que surten del sòl a les ubicacions de tot el món. 

Client de Tunnelbear

Feu clic a una canonada us permetrà connectar-vos a aquesta ubicació. Mentre que la VPN es connecta, mostra una animació d’un ós que cava al terra a la vostra ubicació i surt de la canonada que heu triat. 

Alternativament, si tot el gust de la imatge és una mica, podeu triar la vostra ubicació des d’un menú desplegable a la part superior de la finestra i activar l’interruptor d’encesa / apagada per connectar-se. La llista de servidors no té forma de cercar la ubicació desitjada, no està alfabetitzada i no mostra indicadors al costat de cada ubicació, cosa que dificulta la navegació de les opcions..

El client té un aspecte inusual i acollidor i se li agrada utilitzar, però, en definitiva, aquest estil comporta una experiència més problemàtica per a aquells que busquen una VPN amb pràctica primera.. 

Ronda de tres pensaments

Si bé el client de TunnelBear és atractiu i inusual, presenta desavantatges. L’aspecte pintoresc que apareix en un mapa afegeix un caràcter agradable al client, però és menys racionalitzat que el client de ExpressVPN.. 

ExpressVPN posa el seu millor peu cap endavant amb una interfície elegant i fàcil d’utilitzar que es desfà de les molèsties. Aleshores, per a aquells que vulguin aprofundir amb la configuració i la personalització, les opcions es troben en menús ben organitzats i de fàcil accés.

Ronda: Punt de facilitat d’ús per a ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de TunnelBear

4

Velocitat

La velocitat és una de les seccions més senzilles quant a com es mesura i com arribem a les nostres conclusions. Provem la velocitat de la nostra connexió a Internet sense protecció, després la comparem amb la velocitat que pot assolir cada VPN mentre esteu connectats a cinc servidors de tot el món.

Les ubicacions utilitzades per a cada VPN són les mateixes per mantenir els resultats comparables. També fem alguna navegació i streaming web per garantir que les coses funcionin com haurien i la velocitat que veiem al paper reflecteixen el rendiment real.

ExpressVPN

ExpressVPN es troba entre les VPN més consistents del mercat quan es tracta de velocitat. D’un servidor a un altre, podeu esperar gairebé el mateix rendiment, tant si us connecteu a un servidor que es troba a cent quilòmetres de distància com a diversos milers, a diferència de NordVPN (consulteu la nostra peça ExpressVPN vs NordVPN).

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit9161,8310.22
Ubicació intel·ligent-Kansas City44105,497.94
Toronto3590,577,89
Amsterdam145103,124.48
Singapur24485,472,98
Japó163100,824,84

El ping mai va estar fora de control, fins i tot quan es va connectar a un lloc llunyà, com el Japó. Tot i que és possible que no vulgueu jugar mentre esteu connectats a un servidor llunyà, el temps de ping era prou baix perquè la navegació per llocs web i el contingut en streaming no ha afectat gaire. Es carregava ràpidament les coses i els llocs web tenien resposta, i és per això que ExpressVPN es troba ben situat a la nostra llista de VPN ràpida.

Les velocitats de descàrrega i càrrega sostingudes van ser impressionants, independentment del servidor que utilitzem i, de vegades, era fàcil oblidar que estàvem connectats a la VPN, ja que navegar pel web se sentia tan ràpid.. 

TunnelBear

De servidor a servidor, el rendiment de TunnelBear era incoherent. Alguns servidors, inclòs el servidor dels EUA, que era el més proper a nosaltres, van caure molt més de les tres quartes parts de la nostra velocitat de descàrrega sense protecció.. 

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (Virginia, Estats Units)1672,025,82
Estats Units3354,515.12
Regne Unit19824.041,60
Suïssa22062,852.56
Japó35223,861,35
Brasil29567,991,91

Tal com s’esperava d’aquests números, la navegació sovint és lenta. Fins i tot els servidors que mostraven velocitat comparable a ExpressVPN en paper eren sensiblement més lents en carregar llocs web o vídeos. 

Per descomptat, la distància no semblava ser un factor important a l’hora de determinar quins servidors tenien un rendiment inferior i quins funcionaven. El servidor més llunyà que vam provar, el Japó, va ser un dels millors, mentre que els Estats Units va ser un dels pitjors tot i ser el més proper.

Ronda de quatre pensaments

El guanyador aquí ho té clar. TunnelBear és inconsistent entre servidor i servidor, amb diverses ubicacions amb un baix rendiment. La ubicació sembla que no tenia cap incidència en el rendiment de cada servidor, cosa que ens fa pensar que la incoherència és un símptoma d’una xarxa sobre traficada.

ExpressVPN, per la seva banda, va funcionar bé, amb velocitats i coherència impressionants a tots els servidors. Estem donant el punt d’aquesta prova.

Ronda: Punt de velocitat per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de TunnelBear

5

Seguretat i privadesa

Sens dubte, hem estalviat la ronda més important per últim: seguretat i privadesa. Per seguretat, mirem quins protocols ofereixen les VPN i quin xifrat utilitzen. També cerquem filtracions d’adreces DNS i IP per tenir una bona idea de com de fàcil serà que algú us faci un seguiment al voltant del web mentre feu servir la VPN.

Per a la part de privadesa d’aquesta secció, analitzem en detall la política de privadesa de cada proveïdor i intentem veure quanta informació sobre el vostre ús de la VPN que recopilen. Entre aquests dos factors, podem obtenir una imatge clara de la quantitat de VPN que protegirà el vostre anonimat i seguretat en línia.

ExpressVPN

ExpressVPN ofereix diversos protocols incloent OpenVPN, L2TP i PPTP. En la seva majoria, suggerim que els usuaris segueixin amb OpenVPN perquè és segur i ofereix un rendiment sòlid. Si voleu saber més sobre el que signifiquen totes aquestes sigles, llegiu el desglossament del protocol VPN. 

Pel que fa al xifrat, no hi ha opcions. Sempre heu configurat el format AES de 256 bits. Es tracta d’un xifrat potent i ofereix nivells de seguretat pràcticament inoblidables, fins i tot si algú va poder interceptar el trànsit a Internet. 

Quan vam provar filtracions de DNS o filtracions d’adreces IP, no hem pogut trobar signes d’informació que s’enfilin per les esquerdes.. 

Pel que fa a la privadesa, ExpressVPN és tan bo com es fa. Tot i que la seva política de privadesa no és la més concisa que hem vist, és contundent. Es descriu a la part superior del document que no fa l’activitat de registre, inclosos l’historial de navegació o la destinació del trànsit. 

El sistema ExpressVPN està dissenyat per recollir la menor informació possible sobre l’usuari. Si feu servir bitcoin per pagar, tot el que us calgui és una adreça de correu electrònic i res no us impedeix fer servir un desplegament. 

És fàcil deixar sense deixar rastres enrere quan s’utilitza ExpressVPN. A més, l’empresa es basa a les Illes Verges Britàniques, que té algunes de les lleis més fortes de protecció de dades del món, garantint a més que les vostres dades siguin segures i que es protegeixi la vostra privadesa.

TunnelBear

TunnelBear ofereix menys opcions de protocol que ExpressVPN, però cobreix OpenVPN, que és el millor. També coincideix amb el xifrat de ExpressVPN amb AES 256-bit. No hem pogut trobar cap filtració de DNS o adreces IP a la connexió de TunnelBear. 

A la seva política de privadesa, TunnelBear diu que no registra coses com ara les dades de trànsit, però recopila dades operatives per ajudar a mantenir la xarxa VPN. Inclou el sistema operatiu que s’utilitza i quantes dades heu utilitzat. Cap d’ella s’identifica personalment i, tal com passa amb ExpressVPN, podeu donar una adreça de correu electrònic del cremador i pagar amb bitcoin per mantenir-se en l’anonimat..

Ronda de cinc pensaments

Els dos proveïdors accepten el bitcoin i tenen polítiques similars de registre sense registre. També tenen el que considerem l’estàndard d’or per a protocols i xifrats, que és el maridatge d’OpenVPN amb AES 256-bit.

Tot i que ambdues VPN no tenen polítiques de registre i respecten la privadesa dels usuaris, TunnelBear recopila més informació operativa que ExpressVPN, així que donem el punt final a ExpressVPN.

Ronda: Punt de seguretat i privadesa per a ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de TunnelBear

6

Pensaments finals

TunnelBear va lluitar bé en aquest partit i es van decidir diversos punts. Al final del dia, ExpressVPN és capaç de mantenir una bona oportunitat gràcies al seu ràpid rendiment, moltes funcions i un client fàcil d’utilitzar.. 

Tot i que TunnelBear ha estat capaç de valer-se el preu, el marcador final arriba a quatre punts per ExpressVPN i només per a TunnelBear.. 

Guanyador: ExpressVPN

Si teniu experiència amb ExpressVPN o TunnelBear, ens agradaria escoltar les vostres coses sobre els comentaris següents. Consulteu també les nostres comparacions ExpressVPN vs CyberGhost i ExpressVPN vs PIA. Esperem que us hagi agradat aquesta obra i, com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map