ExpressVPN VS NordVPN: dos titans cauen el 2020

ExpressVPN i NordVPN són dues de les VPN més conegudes del mercat. Tant si heu vist anuncis per a ells a YouTube com si algun amic els ha mencionat, és probable que hàgiu sentit almenys un d’aquests titans de la indústria. 


Tot i que hem fet una revisió expressVPN i una revisió NordVPN, creiem que no és suficient mirar només cada VPN en la seva pròpia bombolla. Així que vam decidir que era hora de posar aquests dos cap a la cara en un enfrontament ExpressVPN vs NordVPN per veure quina és la corona per obtenir la millor VPN.

Configuració d’una lluita: NordVPN vs ExpressVPN

Per tal de garantir que la nostra concordança NordVPN vs ExpressVPN sigui justa, hem elaborat un regleig senzill. Hem dividit les coses en nou rondes amb cada secció centrada en un aspecte vital del rendiment de VPN. 

A cada ronda, discutirem com funcionen cadascuna de les VPN a aquesta zona i comparem el rendiment de cadascuna. Aconseguirem cada fase declarant guanyador i la VPN rebrà un punt. 

És possible, i fins i tot probablement, amb aquests dos principals opositors: que hi hagi una eliminatòria. Si això succeeix, es dona un punt a les dues VPN. El VPN amb més punts al final és el guanyador i, en aquest cas, el campió de campions.

1

Velocitat

La darrera vegada que vam fer un article ExpressVPN vs NordVPN, aquesta ronda va ser molt clara: ExpressVPN tenia millors velocitats que NordVPN a totes les ubicacions. De fet, si veieu el nostre cercle de VPN més ràpid, vam posar NordVPN a les “mencions deshonroses” en un moment perquè havia desenvolupat la reputació de ser tan inconsistent en les nostres proves de velocitat.. 

Tot i així, sembla que al llarg de diversos mesos, NordVPN ha anat millorant constantment. En les nostres proves de velocitat per a aquest article, NordVPN va poder canviar cops amb ExpressVPN de lloc a lloc.

Velocitats NordVPN

Ubicació: PingDownloadUpload
No protegit4292,67343,85
nosaltres.11238,98288,49
UK81183,2567,81
Hong Kong212157,84174.16
Israel142161,87113,61

A partir dels servidors locals dels EUA, NordVPN tenia un temps de ping inferior i velocitats més elevades tant per a la descàrrega com per a la càrrega. Al trasllat al Regne Unit, NordVPN encara té un avantatge a l’hora de fer ping, però ExpressVPN guanya la velocitat de descàrrega i càrrega. 

Velocitats ExpressVPN

Ubicació: PingDownloadUpload
No protegit4292,67343,85
nosaltres.21173,35189.19
UK93205,52275,18
Hong Kong217125,19126.88
Israel13972,8633,58

NordVPN és més ràpid a Hong Kong, mentre que ExpressVPN aconsegueix tenir un ping més baix a Israel, NordVPN obté velocitats molt millors. Tot i això, tot i haver avançat en paper, hi ha alguns problemes que NordVPN té davant de la velocitat. 

Per començar, NordVPN triga una mica més a connectar-se. ExpressVPN pot obtenir una connexió estable entre cinc i set segons i la connexió se sent immediatament estable. NordVPN pot trigar entre 10 i 15 segons a connectar-se, i fins i tot després que el programari digui que està connectat, encara es poden trigar uns segons addicionals en continuar. 

Tardar una mica més en connectar-se a un servidor és una cosa, però el veritable problema amb NordVPN és que les velocitats en paper no reflecteixen del tot el que és el rendiment real.. 

Tot i que NordVPN sens dubte ha millorat millor del que era i és una VPN respectuosament ràpida, sembla que encara té els problemes similars d’estabilitat i fiabilitat que vam comentar a l’article VPN més ràpid..

De vegades, NordVPN funciona perfectament i se sent molt ràpid i sensible. Tanmateix, altres vegades, les coses es redueixen fins a un rastreig i, fins i tot, llocs web senzills basats en text poden trigar 30 segons a l’atzar a carregar-se. 

ExpressVPN, per contra, és molt fiable. És fàcil deixar sense voler ExpressVPN connectat durant dies alhora i ni tan sols adonar-nos-ho, ho havíem fet abans. 

Per aquesta raó, donem aquesta ronda a ExpressVPN. Tot i que NordVPN té un millor rendiment en paper, encara està afectat pel problema de la incoherència i de sobte perdrà el pep en el seu pas en moments aleatoris i inconvenients. Per a aquells que busquen una VPN ràpida i fiable sense l’etiqueta de preu elevada d’ExpressVPN (que obtindrem més endavant), consulteu la nostra revisió d’accés a Internet privat (consulteu també la nostra comparació ExpressVPN vs PIA).

Ronda: Punt de velocitat per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de NordVPN

2

Reproducció

ExpressVPN i NordVPN són uns dels millors del que es tracta de la transmissió en temps real. Tant ExpressVPN com NordVPN admeten la transmissió a tots els servidors, en lloc de requerir servidors dedicats de streaming. 

Podeu connectar-vos a qualsevol servidor i Netflix, Hulu i Amazon Prime Video funcionen bé, independentment de la VPN que utilitzeu. De fet, NordVPN i ExpressVPN apareixen a la nostra millor VPN per a Netflix i a la millor VPN per a llistes Hulu. 

Dit això, encara hi ha un clar guanyador. ExpressVPN es carrega en vídeos de forma instantània i se sent molt responsiu quan es frega per un vídeo. Per alguna raó, NordVPN va lluitar quan es carregava la transmissió de vídeo a qualsevol lloc que vam provar.

Això reforça el que vam dir a l’última ronda. Malgrat el seu excel·lent rendiment en les nostres proves de velocitat, NordVPN va tartamudejar molt quan vam provar la transmissió de vídeo, independentment de quin servidor estiguéssim o de quin lloc estiguéssim reproduint. 

Fins i tot llocs com YouTube i Twitch, que no utilitzen geoblocatge, van funcionar molt malament. A NordVPN, Twitch es va carregar a 360p. Aquest va ser un fort contrast amb ExpressVPN, que immediatament va carregar Twitch a resolució 1080p i 60fps. 

Tot i que és capaç d’accedir al contingut, NordVPN ha carregat a una velocitat de fotogrames i qualitat tan baixa que estem donant el servei de reproducció a ExpressVPN.. 

ExpressVPN pot evitar el geoblocatge fàcilment i al mateix temps carregar-se gairebé a l’instant en alta definició HD cada vegada. No és estrany que sigui la nostra millor VPN per streaming.

Ronda: Punt de reproducció per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de NordVPN

3

Seguretat i privadesa

NordVPN i ExpressVPN són gairebé idèntics quan es tracta de seguretat. Les dues VPN utilitzen OpenVPN com a protocol vinculat amb el xifrat AES-256. ExpressVPN també té IKEv2 i L2TP, i fins i tot permet als usuaris canviar els fitxers de configuració d’OpenVPN per marcar en determinats aspectes del protocol, però això és una mica més enllà del que la majoria dels usuaris estan disposats a aplicar. 

Expressvpn-review-protocol-options

NordVPN ofereix IKEv2 com a protocol, però es tracta d’alguna cosa que no està instal·lada amb el client i que s’ha d’instal·lar manualment. Si voleu més opcions quan es tracti de protocols i encriptació, assegureu-vos de fer una ullada a la nostra revisió de VyprVPN. Ofereix diversos protocols, inclòs el protocol propietari “Camaleó”. 

Tant ExpressVPN com NordVPN tenen un interruptor de matança perfectament funcional i mai no hem pogut detectar cap tipus d’adreça IP ni fuites DNS mentre provem VPN. Com si aquesta ronda no fos prou propera, ambdues VPN també tenen polítiques de privadesa força semblants i ningú no ha revelat mai informació d’usuari. 

nordvpn-review-killswitch

Cap dels dos registra la vostra adreça IP i tots dos proveïdors VPN només recopilen una quantitat mínima absoluta d’informació, com ara una adreça de correu electrònic i un mètode de pagament.. 

NordVPN va patir un pirate fa temps, però, tal com descrivim en aquest article, sembla haver tractat la vulnerabilitat de manera ràpida i eficaç.

Podem dir amb seguretat que sereu lliure de navegar per internet sense importar quines d’aquestes VPNs trieu i, per això, estem declarant aquesta eliminatòria. Consulteu el nostre article sobre les VPN més segures per obtenir més informació sobre això.

Ronda: Seguretat i privadesa Cap guanyador clar, punts per a tots dos

Logotip ExpressVPN
Logotip de NordVPN

4

Torrent

Per provar el rendiment torrent de cada proveïdor VPN, descarreguem un fitxer de vídeo d’1,4 GB, que és aproximadament la mida que podeu esperar d’un episodi d’un programa de TV de 30 minuts. ExpressVPN va poder avançar-se ràpidament en la nostra descàrrega de proves i va dedicar gran part del temps de descàrrega al voltant de 7,5 MB / s.

La descàrrega de ExpressVPN va continuar accelerant-se passant els dos minuts i mig de marca, fins a arribar a velocitats de 13 MB / s fins al final de la baixada. La descàrrega completa va trigar només tres minuts i 15 segons, i es va acabar mentre semblava que encara hi havia més al dipòsit. Hi ha un potencial que ExpressVPN podria haver aconseguit velocitats més altes en una descàrrega més gran.

NordVPN va començar una mica més lentament que ExpressVPN, però es va mantenir constantment durant la descàrrega. Al cap de dos minuts i mig, la descàrrega entrava a una intensa intensió de 17 MB / s i la descàrrega va acabar en tres minuts i cinc segons. 

El més estrany és que pels resultats que obtenim, no hem utilitzat els servidors dedicats P2P que NordVPN ofereix, només hem utilitzat els servidors normals dels EUA. Els servidors P2P eren molt més lents i la descàrrega va trigar uns sis minuts a utilitzar-los.

A diferència de la ronda de “transmissió”, aquí vam veure que NordVPN realment utilitza la seva velocitat superior que vam veure al paper … sempre que utilitzeu servidors que no siguin P2P. Es tracta de la descàrrega més ràpida d’un fitxer de torrent que ja hem vist i vol dir que NordVPN guanya la seva primera ronda fins ara, fonamentant el seu lloc com la millor VPN per torrenting.

Ronda: Punt de torrenting per NordVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de NordVPN

5

Ubicacions del servidor

ExpressVPN és un dels millors proveïdors de VPN per a aquells que desitgin tantes opcions d’ubicació possibles. Permet als usuaris connectar-se a servidors de 95 països, inclosos alguns força rars com Kenya i Laos. La distribució dels servidors és excel·lent i inclou diverses opcions a l’Orient Mitjà i Àfrica, de manera que podeu tenir un servidor relativament proper, independentment del lloc on esteu.

Expressvpn-Review-Server-Ubicacions

NordVPN té, en realitat, un nombre més gran de servidors que ExpressVPN, amb uns 4.500 servidors fins als 2.000 aproximadament de ExpressVPN, però la difusió no és tan impressionant. NordVPN només té servidors a 62 països.

nordvpn-review-marker-selection

Tots dos proveïdors tenen xarxes respectables, però la VPN amb més ubicacions no és en realitat cap d’aquests competidors de referència, sinó HideMyAss. Si llegeixes la nostra revisió HideMyAss, veuràs que té una xarxa de servidors amb 290 ubicacions a 190 països..

HideMyAss encara no competeix contra aquests dos. ExpressVPN té més ubicacions disponibles i és el guanyador d’aquesta ronda. 

Ronda: Punts d’ubicacions del servidor per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de NordVPN

6

Connexions simultànies

La majoria de serveis VPN limiten els usuaris a un nombre determinat de connexions simultànies per diverses raons. Poden variar des d’impedir la càrrega excessiva del servidor fins a fer més difícil que les persones puguin compartir comptes.

Si teniu molts dispositius a casa que voleu protegir, és important que us assegureu que pugueu cobrir tots, idealment amb una única subscripció a VPN. Quan es tracta de NordVPN i ExpressVPN, està a prop, però NordVPN n’aprofita.

NordVPN permet als usuaris connectar fins a sis dispositius alhora, mentre que ExpressVPN només permet cinc connexions simultànies, convertint NordVPN en el clar guanyador. Si teniu tones de dispositius que voleu protegir i no voleu molestar amb diversos comptes, consulteu la nostra revisió Windscribe. Windscribe permet un nombre il·limitat de connexions simultànies per compte. 

Ronda: Punt de connexions simultànies per NordVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de NordVPN

7

Preu

A partir dels plans més curts i de funcionament, tant NordVPN com ExpressVPN ofereixen una opció d’inscripció mes a mes. El preu de NordVPN per aquesta opció és aproximadament 1 $ al mes inferior al de ExpressVPN. A continuació, ExpressVPN ofereix un pla de sis mesos que és uns quants dòlars menys al mes que el pla mensual de NordVPN o ExpressVPN. 

Avançant encara més lluny, tots dos serveis VPN tenen un pla d’un any, i el pla anual de NordVPN arriba tècnicament a una mica menys que el d’ExpressVPN. Tot i això, ExpressVPN inclou tres mesos addicionals de franc amb aquest pla, cosa que suposa un cost mensual just per sota del NordVPN.

Aquí és on s’acaben les opcions de ExpressVPN, però NordVPN continua. NordVPN també té un pla de dos anys i fins i tot l’opció d’inscriure’s durant tres anys. Tant els plans de dos anys com els de tres anys superen qualsevol preu que ExpressVPN té, i l’opció de tres anys és un dels plans amb preus més competitius que hi ha (consulteu les nostres comparacions ExpressVPN vs CyberGhost i NordVPN vs CyberGhost i fes-ne un cop d’ull. el nostre CyberGhost revisió per veure el major competidor de NordVPN per obtenir plans assequibles de VPN a llarg termini.)

Els dos serveis VPN tenen una garantia de devolució de 30 dies i tots dos també accepten no només targetes de crèdit i dèbit, sinó també bitcoin. Malauradament, cap servei VPN no té prova gratuïta, però, si busqueu una VPN gratuïta, assegureu-vos de llegir el nostre millor article de VPN gratuïtes.. 

NordVPN ofereix millors preus a curt termini amb els seus preus mensuals, mentre que ExpressVPN té un lleuger avantatge en els plans anuals. Encara que el NordVPN brilli realment, però és a llarg termini, amb el seu pla de tres anys que ofereix un dels millors valors que hem vist. Per això, donem aquesta ronda a NordVPN. 

Ronda: Punt de preus de NordVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de NordVPN

8

Usabilitat amb els usuaris

Les interfícies d’usuari de ExpressVPN i NordVPN són de moltes maneres oposades polars, però totes dues funcionen bé. El disseny del programari ExpressVPN utilitza una disposició molt neta amb un mínim desorden visual, que permet una mida de finestra més petita. Aquesta finestra compacta té un botó de connexió gran al centre amb un menú del servidor a sota i un parell de ubicacions recents a la part inferior. 

expressvpn-review-llançament

NordVPN, per altra banda, té una finestra aproximadament quatre vegades més gran que la de ExpressVPN. El motiu perquè NordVPN necessiti tot aquest espai de pantalla és que la interfície ofereix un gran mapa de món. 

Aquest mapa té petites bombolles a cada ubicació que tingui un servidor, al qual podeu fer clic per connectar-se a aquesta ubicació. A l’esquerra del mapa hi ha una llista d’ubicacions disponibles, en cas que el mapa no sigui el vostre mètode preferit per navegar per ubicacions. 

nordvpn-review-server-navigation

Al viure a la configuració, NordVPN té un lleuger avantatge. El disseny de la configuració és una mica millor, però el que és més important, NordVPN dóna algunes explicacions al menú sobre què fa cada configuració. D’aquesta manera és fàcil, fins i tot per als que no coneixen l’ús d’una VPN, configurar la configuració al seu gust. 

nordvpn-review-settings

En definitiva, ambdues VPN són molt fàcils d’utilitzar. Es tracta de saber si valoreu tenir un programari compacte que deixi la major part de la pantalla visible, o bé tenir un bon mapa per veure totes les ubicacions disponibles. Per això, aquesta ronda acaba en empat. 

Ronda: Facilitat d’ús No hi ha guanyador clar, punts per a tots dos

Logotip ExpressVPN
Logotip de NordVPN

9

Característiques

Per començar, ExpressVPN i NordVPN tenen totes les funcions bàsiques que esperem que cobreixin totes les VPN decents. Les dues opcions tenen un commutador de matriu funcional, així com una manera de connectar-se automàticament a l’inici. Tots dos proveïdors també ofereixen atenció al client de xat en directe 24 hores al dia. 

Quant a campanes i xiulets addicionals, cada VPN té una funció addicional destacada. Per a NordVPN, és “CyberSec”. Es tracta d’un bloqueig d’anuncis que també us ajuda a mantenir-vos fora de perill de programari maliciós, phishing i altres amenaces online. Això ho fa simplement bloquejant els llocs que serveixen aquest tipus de contingut. 

La principal característica addicional de ExpressVPN és el desglossament per divisions. Aquesta és una característica molt útil que us permet triar per aplicació quins programes informàtics utilitzen la connexió segura de la VPN i quins programes utilitzen la vostra connexió a Internet regular..

expressvpn-review-settings

Això vol dir que podríeu descarregar un fitxer torrent mitjançant una connexió VPN mentre jugueu un joc a la vostra Internet regular de ping baix. Aquesta és una característica excel·lent que és difícil de trobar, i que la implementació d’aquesta expressió de ExpressVPN és una de les millors disponibles gràcies a la senzilla senzillesa a l’hora de configurar-la.

El bloqueig de NordVPN és agradable, però hi ha infinites opcions quan es tracta de bloquejadors d’anuncis i moltes persones ja utilitzen una separada de la seva VPN. El túnel de divisió és una característica que és valuosa i difícil de trobar, és a dir, ExpressVPN pren la última ronda.

Ronda: Punt de característiques per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip de NordVPN

10

Pensaments finals

Com esperàvem, moltes de les rondes d’aquest partit ExpressVPN vs NordVPN van acabar en un empat. Ambdues VPN són excel·lents i a la part més important de la indústria (llegiu la nostra peça NordVPN vs IPVanish), però ExpressVPN va aconseguir la victòria en aquest partit per un sol punt gràcies a la seva característica de tunelatge dividit. La fiabilitat superior de ExpressVPN també va ser un factor decisiu per impulsar-la endavant en diverses rondes. 

Guanyador: ExpressVPN

Si teniu experiència amb NordVPN o ExpressVPN, sempre ens interessa escoltar-ne els comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map