ExpressVPN vs IPVanish: el professor es converteix en estudiant el 2020

A Cloudwards, no amaguem el fet que ens agrada a ExpressVPN. Si ens fixem en la nostra revisió ExpressVPN, veurem que lloem la seva velocitat, seguretat, rendiment de transmissió i joc de funcions. ExpressVPN fa una bona feina de representar gairebé tot el que hi ha d’agradar sobre una bona VPN. 


IPVanish és un gran competidor en el mercat VPN amb un passat inquiet. En la nostra revisió IPVanish, vam analitzar les seves velocitats sòlides, però també vam aprofundir en la seva història qüestionable que implica el registre de l’usuari i el lliurament d’informació als agents de la llei dels Estats Units.. 

Volíem tenir una coincidència entre ExpressVPN i IPVanish per veure si IPVanish podia superar el seu passat i disputar-se amb una VPN de primera línia com ExpressVPN.

Configuració d’una lluita: ExpressVPN vs IPVanish

Per garantir que la nostra concordança entre ExpressVPN i IPVanish és justa i té una estructura fàcil de seguir, hem desglossat les coses en nou rondes. A cada ronda, ens centrem en un únic factor de rendiment de VPN. 

Mirem com funcionen ambdues VPN a cada categoria i les comparem directament. Al final de cada ronda, triem quina VPN ha funcionat millor en aquest camp. La VPN que guanya més rondes guanya aquest partit ExpressVPN vs IPVanish i es declara la millor de les dues opcions VPN.

1

Velocitat

IPVanish va sortir sens dubte a la velocitat dels Estats Units, on és el que vam fer les nostres proves. Vam veure el ping del fons absolutament rock i la majoria de la nostra amplada de banda encara intacta, IPVanish fins i tot superava ExpressVPN aquí.

Velocitats IPVanish

Ubicació: PingDownloadUpload
No protegit4289,54344,35
nosaltres.4219.93193,39
UK1006,8728,71
Hong Kong39276,7162,09
Suïssa11094,91116,22

Tot i això, aquesta era l’única ubicació on IPVanish va poder sortir a la part superior. En qualsevol altra ubicació que vam provar, ExpressVPN tenia velocitats de baixada i càrrega més elevades, així com temps de ping inferiors. Això no és una sorpresa real, però, perquè hem vist el rendiment de ExpressVPN en el passat i ha guanyat el primer lloc en el nostre article de VPN més ràpid..

Velocitats ExpressVPN

Ubicació: PingDownloadUpload
No protegit4289,54344,35
nosaltres.24189.73243,47
UK95183.12276,97
Hong Kong217147,83158,56
Suïssa109180,65143,99

El rendiment d’IPVanish va ser digne, amb el pitjor servidor, al Regne Unit. Tot i que utilitzant el servidor del Regne Unit, però, vam poder realitzar una navegació web estàndard bé, malgrat les pobres velocitats. Els vídeos de YouTube fins i tot es van predeterminar a 1080p, i tot es va sentir normal, sense un augment dràsticament notable dels temps de càrrega.

ExpressVPN és massa bo en aquest sentit, però guanya indiscutiblement aquesta categoria. Tot i que IPVanish té velocitats de servidor útils i pot gestionar la majoria de tasques, ExpressVPN fa molt impossible moltes vegades dir si estàs connectat. 

Les descàrregues i actualitzacions de ExpressVPN semblen arribar tan ràpidament sense la VPN, i és molt fàcil tenir connectat ExpressVPN sense saber-ho mai.

Ronda: Punt de velocitat per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip IPVanish

2

Reproducció

Tot i que alguns serveis VPN tenen servidors de streaming dedicats, com Windscribe, que podeu llegir en el nostre millor VPN per a l’article Hulu, ExpressVPN i IPVanish tant ho renuncien, i en canvi, semblen tractar de donar suport a la reproducció a tots els servidors. Això és excel·lent per a la comoditat, però pot produir resultats de toca o falta.

Amb IPVanish vam poder arribar a Netflix sense cap problema, però tots els altres serveis de streaming que vam provar ens van bloquejar. 

Hem detectat una opció en la configuració per “escorcollar” el nostre trànsit VPN, que afirma que pot obviar els sensors de trànsit de xarxa destinats a detectar i bloquejar l’ús de VPN. Tot i això, encara amb això, no hem pogut treballar Hulu, Amazon Prime Video o BBC iPlayer.

Error de proxy IPVanish

ExpressVPN, per la seva banda, va treballar en tots els llocs de reproducció sense cap canvi en la configuració. Hulu, Netflix i Amazon van funcionar perfectament amb vídeos que es carregaven de forma ràpida i semblants. ExpressVPN ha estat present en diverses de les nostres millors llistes de streaming de VPN per aquest motiu, inclosa la nostra millor VPN per a Netflix i la millor VPN per a Amazon.

Ronda: Punt de reproducció per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip IPVanish

3

Seguretat i privadesa

A partir de la seguretat d’ExpressVPN, hi ha algunes opcions, però només hi ha una que realment importi. El protocol recomanat és OpenVPN, però també hi ha l’elecció de L2TP i PPTP. 

Tot i això, ExpressVPN ha qualificat tots dos de “seguretat feble” i estem d’acord. Generalment, demanem a tothom que configuri el protocol a OpenVPN UDP, però podeu llegir sobre les altres opcions de la nostra distribució del protocol VPN.. 

Expressvpn-review-protocol-options

IPVanish ofereix fins i tot més protocols que ExpressVPN amb no només OpenVPN, PPTP i L2TP, sinó també IKEv2 i SSTP. Una vegada més, tot i que és fantàstic tenir opcions, OpenVPN es considera la elecció de la brossa a l’hora de fer protocols i és el que suggerim que la majoria de la gent triï per a la majoria d’usos.. 

Tant ExpressVPN com IPVanish utilitzen xifratge AES-256, que, quan es combina amb OpenVPN, constitueix l’estàndard daurat per a la seguretat VPN. Ni el proveïdor VPN ens va exposar a filtracions de DNS o IP durant la nostra prova, i la seguretat general de les dues VPN semblava que va incomodar.

Tot i que ambdues VPN són comparables quan es tracta de seguretat, la privadesa és un altre tema. ExpressVPN té un historial sòlid de respectar la privadesa dels usuaris i no ha donat cap informació d’usuari en el passat. 

La seva política de privadesa exposa clarament què és la informació i no es controla. Addicionalment, ExpressVPN està basat a les Illes Verges Britàniques, que tenen algunes de les millors lleis de privadesa del món. Les dades que recopila ExpressVPN són anonimitzades i s’utilitzen per al manteniment de la xarxa. 

IPVanish, per la seva banda, va rebutjar la seva pròpia política de privadesa el 2018. Una publicació de Reddit ara suprimida va trencar la història de que IPVanish va lliurar informació sobre el client al Departament de Seguretat Nacional dels EUA després de rebre una citació. Això va demostrar que IPVanish de fet mantenia els registres malgrat que la política de privadesa digués el contrari.

Registre IPVanish

Un incident com aquest deixa una marca permanent en la trajectòria d’un VPN. Tot i que l’actual conseller delegat afirma que l’empresa es gestiona de manera diferent ara, amb executius completament diferents i un nou equip jurídic, probablement sigui millor prendre lliçons del passat i evitar IPVanish si no es preocuparà de tenir registres guardats pel proveïdor VPN.. 

Ronda: Punt de seguretat i privadesa per a ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip IPVanish

4

Torrent

Hem provat el torrenting de les dues VPN mitjançant un fitxer de prova d’1,4 GB. El gran fitxer de vídeo dóna una bona idea de quin tipus d’espera pot esperar quan descarregueu un episodi de 1080p ben plantat d’un programa de TV de 30 minuts.

Tant ExpressVPN com IPVanish van actuar de manera molt similar. IPVanish va augmentar fins a uns 4MB / s al cap de 30 segons i va acabar passant la major part del temps de descàrrega en un rang de 7MB / s a ​​8MB / s. Es van produir ràfegues curtes de fins a 12 MB / s, i la descàrrega completa es va acabar en tres minuts i 10 segons.

ExpressVPN va començar una mica més lent i va trigar uns 45 segons a començar, però es va acabar instal·lant entre els 7MB / s i els 8MB / s. També hi va haver pics similars, d’uns 12MB /, i la descàrrega completa va acabar en uns tres minuts i 15 segons.

Tot i que ExpressVPN va trigar uns segons més, val la pena assenyalar que vam fer aquesta prova als servidors locals dels Estats Units per a ambdues VPN. Aquesta va ser l’única ubicació del servidor que va guanyar IPVanish a la ronda “velocitat” i va ser, amb molt, el millor servidor d’IPVanish, cosa que significa que ExpressVPN supera àmpliament l’IPVanish en altres regions del món quan es tracta de descàrregues.. 

Tanmateix, en les proves de torrents, ExpressVPN i IPVanish han actuat de manera semblant i han completat la descàrrega molt ràpidament, és a dir, aquesta ronda acaba igualada.

Ronda: Torrenting No hi ha guanyador clar, punts per a tots dos

Logotip ExpressVPN
Logotip IPVanish

5

Ubicacions del servidor

ExpressVPN té més de 2.000 servidors, cosa que és molt, però alguns serveis VPN, com ara NordVPN, la superen. Tanmateix, on el NordVPN no té una batuda ExpressVPN és en el nombre de ubicacions del servidor disponibles. ExpressVPN té els seus servidors ben distribuïts amb una fantàstica 148 ubicacions en 94 països. Llegiu les nostres comparacions ExpressVPN vs NordVPN i NordVPN vs IPVanish.

Expressvpn-Review-Server-Ubicacions

ExpressVPN només té un concursant pel que fa al nombre elevat d’ubicacions disponibles de la xarxa de servidors i és HideMyAss. Si llegeixes la nostra ressenya de HideMyAss, veuràs que té 290 ubicacions a 190 països.. 

Saber que HideMyAss és l’únic competidor de ExpressVPN per a opcions d’ubicació del servidor significa que no cal dir que IPVanish té una xarxa més petita. IPVanish compta amb més de 1.000 servidors en 60 països, cosa respectable, però simplement no és suficient per vèncer una opció de prestat més alta com ExpressVPN. 

IPVanish-Server-Map

Ronda: Punts d’ubicacions del servidor per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip IPVanish

6

Connexions simultànies

Les connexions simultànies són probablement l’aspecte més feble de ExpressVPN. ExpressVPN només permet un màxim de cinc connexions simultànies, que és bastant fluix. 

Tot i que sempre és una opció configurar el vostre router per protegir tots els vostres dispositius a casa mentre que només utilitzeu una de les vostres connexions, hi ha alguns problemes amb aquesta implementació, sobretot si us deixeu fora i useu WiFi pública.. 

IPVanish ofereix als usuaris 10 connexions simultànies per compte. Això és suficient perquè la majoria de la gent mantingui protegits tots els seus dispositius sense haver de desconnectar una tauleta per poder obtenir un portàtil a la VPN. Naturalment, 10 connexions simultànies són millors que només cinc, per la qual cosa IPVanish acaba de guanyar la seva primera volta en aquesta coincidència entre IPVanish i ExpressVPN..

Ronda: Punt de connexions simultànies per a IPVanish

Logotip ExpressVPN
Logotip IPVanish

7

Preu

ExpressVPN i IPVanish tenen models de preus força similars, amb algunes diferències notables. Per començar, cada proveïdor VPN té una opció mensual, i ExpressVPN és una de les opcions més cares al mercat i IPVanish arriba només a 1 dòlar al mes menys.

A continuació, IPVanish té una opció de tres mesos mentre que ExpressVPN ofereix plans de sis mesos. Un cop més, quan es divideix en el cost mensual, el preu IPVanish per tres mesos és 1 $ menys que el que ExpressVPN cobra al mes durant sis mesos. 

Finalment, tots dos proveïdors tenen una opció anual. ExpressVPN realment proporciona als usuaris 3 mesos addicionals de franc si obteniu el pla d’un any, cosa que el converteix en una subscripció de 15 mesos en total. En aquest període de temps, IPVanish arriba a uns 50 cèntims menys al mes per al pla anual en comparació amb ExpressVPN. 

Tot i que cap dels proveïdors ofereix cap prova gratuïta, ExpressVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies mentre que IPVanish només té una garantia de devolució de 7 dies. ExpressVPN també accepta més opcions de pagament, incloses bitcoin, UnionPay, Sofort i molt més, mentre que IPVanish només accepta targetes de crèdit i PayPal. 

Aquesta ronda és difícil de convocar i el millor preu depèn potencialment de les vostres necessitats. IPVanish té preus lleugerament més baixos, però ExpressVPN ofereix una millor garantia de devolució i té més opcions de pagament. Al final, donem aquesta ronda a IPVanish perquè té uns preus més baixos combinats amb el millor acord que permet més connexions simultànies. 

Ronda: Punt de preus per a IPVanish

Logotip ExpressVPN
Logotip IPVanish

8

Usabilitat amb els usuaris

IPVanish té una interfície d’usuari atapeïda i ocupada que us proporciona gairebé tota la informació que podríeu necessitar. Al centre de la finestra hi ha un quadre gran ocupat per un gràfic del trànsit de xarxa mentre esteu connectat i està en blanc mentre no esteu connectat. També hi ha un quadre a continuació que mostra una altra informació de connexió, com ara el protocol i l’hora de connexió. 

IPVanish-Quick-Connect

IPVanish utilitza diversos menús desplegables a la part inferior dreta de la finestra per triar la vostra ubicació. Un menú selecciona el país al qual us connectareu, un altre tria la ciutat i un altre us permet triar a quin servidor us connectareu a la ciutat escollida. Hi ha pestanyes a l’esquerra que us permeten accedir a la configuració, així com una llista de servidors més detallada amb una barra de cerca.

En comparació, la interfície de ExpressVPN és molt neta, amb molt poca informació. Al lloc d’un temporitzador gràfic i de connexió, només hi ha un botó de connexió gran al mig de la pantalla.

expressvpn-review-server-navigation

La finestra en si és molt més petita amb ExpressVPN, arribant a aproximadament la meitat de la mida de la interfície d’usuari de IPVanish. La llista de servidors també és més navegable amb ExpressVPN. La llista de servidors estàndard ja té una barra de cerca, a diferència d’IPVanish, i les ubicacions del servidor s’organitzen per regió.

Més enllà de la poca facilitat d’ús de la interfície i del programari, també hem tingut problemes en la forma en què funcionava l’interruptor de mort d’IPVanish. L’interruptor de matança, quan s’activa, bloquejaria tot el trànsit sempre que no es connectés la VPN.

Això vol dir que si el programari s’executa i l’interruptor de matança està activat, però el VPN no està connectat, no tindreu accés a Internet. IPVanish bloquejarà tot el trànsit no només si la VPN es desconnecta, sinó si no esteu connectats a la VPN per qualsevol motiu, encara que sigui per elecció.

Aquest tipus d’implementació significa que molts usuaris probablement acabaran desactivant la majoria o la totalitat del temps. Aquesta no és la millor manera de dissenyar aquesta funció per funcionar i permetrà que molta gent aparti un aspecte crític de la seguretat VPN.

Ronda: punt d’amabilitat d’ús per a ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip IPVanish

9

Característiques

IPVanish no té molt quant a campanes i xiulets afegits. Es pot iniciar automàticament en l’arrencada i connectar-se automàticament quan s’inicia, però aquestes són característiques molt bàsiques que tenen gairebé totes les VPN. 

ExpressVPN, en canvi, té funcions útils i difícils de trobar. La característica més destacable de ExpressVPN és l’excel·lent tunelatge dividit. El túnel dividit permet triar quines aplicacions utilitzen la connexió protegida de la VPN i quines aplicacions utilitzen una connexió a Internet estàndard. 

Això és fantàstic per navegar per internet amb la vostra xarxa d’internet mentre, per exemple, baixar un torrent amb la connexió de VPN al mateix temps. A part del túnel fraccionat, ExpressVPN té un millor interruptor de matança i totes les funcions de connexió automàtica que suporta IPVanish..

Les dues VPN també disposen d’assistència al client de xat en viu durant 24 hores, la qual cosa és excel·lent per solucionar problemes i ajudar en cas que alguna cosa vagi malament. Tanmateix, el túnel dividit de ExpressVPN guanya la ronda, i és una característica que ens ha sorprès no veure-ho més sovint, tenint en compte la utilitat que pot ser.

Ronda: Punt de característiques per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip IPVanish

10

El Veredicte

Amb un marcador final de set a tres, amb una ronda final en un empat, ExpressVPN s’aconsegueix fàcilment la victòria en aquest partit IPVanish vs ExpressVPN. Si bé IPVanish prenia la ronda de connexions simultània i la ronda de preus (estretament), encara no podia competir amb la millor funcionalitat, velocitats més elevades i un registre de seguretat i privadesa superiors.. 

Guanyador: ExpressVPN

Si teniu experiència amb ExpressVPN vs IPVanish, informeu-nos als comentaris que es mostren a continuació. Llegiu també les nostres comparacions ExpressVPN vs CyberGhost i ExpressVPN vs PIA. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me