Els millors serveis VPN gratuïts del 2020: seguretat amb descompte

Hi ha molts serveis suposadament VPN “gratuïts”. Tot i que li donaran la impressió que estàs protegit, la majoria de vegades pagues amb la seva privadesa. En alguns casos, fins i tot pagueu amb la vostra seguretat en línia, amb serveis de telefonia falsa, com ara Hola VPN, que arrossegueu els usuaris a una botnet.


Per intentar traspassar la densa boira que han establert aquests pseudoconservadors, vam buscar Internet per obtenir els millors serveis VPN gratuïts. Tot i que no puguin disputar-se amb els millors proveïdors de les nostres revisions VPN, us mantindran protegits sense que hi hagi cap fitxer adjunt.

L’única excepció d’això és Windscribe, que té potes en un mercat gratuït i remunerat. Si arribeu a VPNs i voleu provar alguna cosa de forma gratuïta abans d’invertir, la vostra millor aposta és seguir amb Windscribe. No només ofereix el millor pla gratuït que hem vist, sinó que tampoc és massa cutre quan es tracta de plans de pagament, tampoc.

Elecció dels millors serveis VPN gratuïts

Trobar els millors serveis VPN gratuïts és senzill. La VPN ha de ser gratuïta i no pot ser una brossa completa. La nostra pitjor guia gratuïta de VPN mostra que les VPN no són bones només perquè són gratuïtes i, en alguns casos, poden suposar programari maliciós, frau o altres molèsties informàtiques.

A diferència del nostre millor guia de gestor de contrasenyes gratuït, però, hauràs de renunciar a alguna cosa per utilitzar una VPN de forma gratuïta. Per exemple, LastPass ofereix de forma gratuïta la major part de la funcionalitat d’un gestor de contrasenyes de pagament. No trobareu una opció equivalent a l’espai VPN. Llegiu la nostra crítica de LastPass si esteu al mercat d’un gestor de contrasenyes.

Les nostres primeres eleccions VPN restringeixen la quantitat de dades que podeu utilitzar, però ofereixen un servei complet. Els dos últims, tot i que decents, costen la velocitat i la privacitat.

En la majoria dels casos, els plans gratuïts són proves per a plans pagats. Exposarem les característiques específiques del pla gratuït, incloses la quantitat de dades que pugueu utilitzar, restriccions, etc., parlarem sobre les possibles rutes d’actualització i reflexionarem sobre si val la pena una actualització..

La primera opció és una excepció, però la resposta sol ser “probablement no”. Les bones VPN tenen un preu, així que tingueu en compte a mesura que passem per aquestes ofertes gratuïtes.

Millors serveis VPN gratuïts 2020

1. El millor servei gratuït de VPN: Windscribe

Windscribe és una excepció quan es tracta de VPN gratuïtes. A diferència de la majoria de serveis gratuïts, proporciona una quantitat útil de dades mensuals i la possibilitat de guanyar-ne més (tot i que encara no és suficient per incloure’s a la nostra millor VPN per a la llista d’emmagatzematge en núvol). És l’única VPN que us ofereix tota l’experiència de forma gratuïta.

Els plans gratuïts comencen a partir de 2 GB de dades al mes, però podeu augmentar-lo a 10 GB de dades si proporcioneu un correu electrònic i accepteu rebre anuncis de Windscribe. Res és veritablement gratuït, però estem negociant contingut de 8 GB de dades per fer una mica de publicitat.

Windscribe-Slider1

També podeu obtenir més dades. Si tuitegeu mitjançant un enllaç Windscribe, obtindreu 5 GB de més al mes. Tanmateix, Windscribe adverteix que no “sigui un douche i suprimeix el Tweet després”.

Windscribe també us permet utilitzar potència de la CPU sobrant per resoldre els hashes per a la mineria de Monero. En un Ryzen-1700X de vuit nuclis, vam estar al voltant de 50 hashes per segon. Podeu utilitzar aquests hashes per adquirir una de les tres recompenses: un restabliment de l’amplada de banda, 10 GB de dades mensuals permanents o un mes de subscripció Pro.

Però no són barats. Les recompenses costen 1 milió, 10 milions i 50 milions de hashes, respectivament. Per sort, pots fer el teu hashing en qualsevol ordinador i en qualsevol moment. Mentre hagueu accedit al vostre compte, Windscribe estalviarà la quantitat de crèdits que teniu.

Tot i que tècnicament és una manera “gratuïta” d’aconseguir més dades, potser no seria la millor idea. Podeu definir límits d’ús de la CPU, però probablement gastareu més en electricitat i components danyats del que val la recompensa. Una subscripció mensual és prou barata com és.

Altres motius ens agrada Windscribe

Tenint en compte el generós pla gratuït de Windscribe, esperàvem un fort cost dels plans Pro. Per sort, no és el cas. Windscribe no té una taxa mensual tan baixa com Access Internet a Internet privat, tot i que si llegiu la nostra revisió PIA, veureu que pocs proveïdors ho fan, però encara és més barat que la nostra millor opció VPN, ExpressVPN (consulteu la nostra crítica ExpressVPN).

Els plans d’un any i de dos anys tenen un valor important. La tarifa mensual baixa per sota de 5 dòlars en ambdues opcions, podeu connectar tants dispositius com vulgueu alhora i accedir als servidors de streaming especialitzats de Windscribe.

Recentment va introduir una opció per construir el vostre propi pla. A més de les ubicacions gratuïtes i de 10 GB de dades, podeu afegir ubicacions per un import de 1 $ al mes. Totes les ubicacions poden tenir qualsevol nombre de centres de dades. Per exemple, l’opció dels EUA té 35 centres de dades, però Bèlgica només en té un. Tots dos costen 1 $.

A més d’accedir a les ubicacions del servidor Pro, s’hi afegeixen 10 GB de dades al vostre pla per a cada ubicació. Podeu afegir una opció de dades il·limitada per 1 $ suplement, que també us permet accedir a R.O.B.E.R.T.

R.O.B.E.R.T és un bloquejador de programari maliciós, phishing, botnet, anunci, tracker i xarxa social. Durant la nostra prova, hem trobat que ha estat sorprenentment eficaç, però no en el nivell del millor programari antivirus. S’inclou amb cap pla Pro, però per només un dòlar addicional amb dades il·limitades en un pla gratuït, no veiem cap motiu per no provar-lo.

El preu de Windscribe és confús, però hi ha molt valor per eliminar els sistemes que ha establert. Podeu aprendre els detalls sobre preus, així com les altres funcions de Windscribe, a la nostra revisió Windscribe.

2. TunnelBear

TunnelBear ha estat la nostra elecció per a la millor VPN gratuïta en el passat, principalment perquè era l’única que hi havia disponible. En els darrers anys, però, ha perdut el seu brillantor, ja que els nouvinguts, com Windscribe i Speedify, prenen el mercat per tempesta (llegiu la nostra comparació Windscribe vs. TunnelBear). L’adquisició de TunnelBear de McAfee tampoc ha servit per res. Llegiu la nostra revisió de McAfee Total Protection per veure el perquè.

Tot i així, ofereix 500MB de dades de forma gratuïta sense cap cadena adjunta. A diferència de Speedify, no hi ha cap negoci divertit amb seguretat. TunnelBear utilitza AES 256 bits amb OpenVPN, IKEv2 o IPSec i no conserva els registres. Durant la nostra prova, tampoc no hem saldat sol·licituds de DNS.Es pot utilitzar 500MB, però es tracta més que una prova. Afortunadament, el preu de TunnelBear no és terrible, amb dades il·limitades de 10 dòlars al mes o 60 dòlars anuals, però hem vist millor. Tots els plans també inclouen cinc connexions simultànies, cosa que no va malament.

La nostra esperança és que TunnelBear incorpori més dades al seu pla gratuït. La companyia que hi ha al darrere va llançar recentment RememBear, que es troba entre els millors gestors de contrasenyes gratuïts disponibles. Com podeu llegir en la nostra revisió de RememBear, és igual o menys que la versió de pagament.

Malauradament, no es pot dir el mateix per a TunnelBear. 500MB de dades són generoses, però es poden menjar fàcilment amb tantes dades en poques hores, sobretot si esteu reproduint informació fluïda. Sempre que s’acosti al pla gratuït com a prova, però, no sembla tan dolent.

Altres motius ens agraden TunnelBear

La força més gran de TunnelBear és la seva interfície, que està lligada a una icona de la safata. No obstant això, és una aplicació de safata. Feu clic a la icona per obrir una finestra, però no podreu moure-us per la pantalla.

Encara amb aquest inconvenient, triar una ubicació és senzill i recorda a NordVPN (llegiu la nostra ressenya de NordVPN). Hi ha un mapa amb canonades de Mario-esque a les ubicacions on TunnelBear té presència. En fer clic a una, us connectareu a un servidor d’aquesta ubicació i us mostra un gràfic on us dirigireu.

Tot i que s’ha centrat en una experiència VPN racionalitzada, TunnelBear té funcions avançades. Hi ha un interruptor de matança, que TunnelBear anomena “VigilantBear”, que tallarà la vostra connexió a Internet si la VPN falla. El túnel dividit també s’ofereix, però, estranyament, només a Android. Llegiu la nostra ressenya a Astrill per a un proveïdor que ofereix túnels a tot arreu.

Si sou nous a les VPN i voleu veure de quina raó es tracta, TunnelBear és una opció fantàstica. Tanmateix, aquells que estiguin més familiaritzats amb el seu funcionament probablement millorin amb Windscribe. Llegiu la nostra ressenya de TunnelBear per obtenir més informació.

3. Amagar.me

Hide.me és una de les VPN més cares que hem revisat i, tot i que el servei és bo, no fa res especial per justificar el seu preu superior a la mitjana. Afortunadament, hi ha un pla gratuït disponible. Podeu utilitzar 2 GB de dades al mes des de la xarxa d’Hide.me en un sol dispositiu, no cal la targeta de crèdit.

Els usuaris gratuïts estan limitats a tres servidors, però. La xarxa de servidors completa de Hide.me no és tan gran: 55 ubicacions en 34 països a partir de l’escriptura, però la petita selecció per a usuaris gratuïts no deixa de ser un volum.Actualitzant premis d’accés a aquests servidors, juntament amb connexions més simultànies i transferència de dades il·limitada, però el preu no val la pena. Per accedir a totes les ofertes que Hide.me haureu de pagar, com a mínim, 10 dòlars al mes, i això si compreu un any per endavant. Si voleu anar de mes en mes, aquesta taxa salta a 20 dòlars.

Hi ha un pla entre l’oferta de primer nivell gratuïta i Premium, Hide.me, però, una vegada més, el preu no val la pena. Tot i que només té 5 dòlars mensuals, el pla mitjà de Hide.me a mitja capa només inclou 75 GB de transferència de dades i suport per a un sol dispositiu..

No ens podem queixar del pla gratuït. Els usuaris gratuïts no poden accedir a les plataformes de reproducció, però la quantitat limitada de transferència de dades no permetria de totes maneres la transmissió. No és més que una manera de protegir la navegació bàsica.

Altres raons per les quals ens agrada Hide.me

Pel que fa a les particularitats del servei, Hide.me és una opció de mig camí. Durant les proves, es van observar velocitats útils, si no excitants, quan s’aconsegueixia un tunel a prop de casa i uns resultats poc brillants quan es viatja lluny.

La selecció del servidor es reflecteix que, amb les 55 ubicacions que cobreixen la major part del món. Es tenen en compte els espots generals, amb l’Amèrica del Nord i l’Europa occidental que han rebut més amor. Hi ha algunes ubicacions estranyes que no són infreqüents entre les VPN, inclòs el Marroc.

Els usuaris gratuïts poden utilitzar servidors als Països Baixos, Canadà i Singapur, malgrat que Hide.me té la seu a Malàisia. La ubicació de la seu central de Hide.me ens fa una pausa, tot i que, ja que té un mal historial a l’hora de respectar la privadesa dels seus ciutadans, ja que podeu llegir a la nostra millor peça VPN per a Malàisia.

Hide.me és un servei VPN bo, però no excel·lent. No obstant això, val la pena revisar el pla gratuït. Podeu llegir la nostra revisió Hide.me per obtenir més informació o registrar-vos en un pla amb una garantia de devolució de 14 dies.

4. ProtonVPN

ProtonVPN adopta un enfocament diferent al model de VPN gratuït. En lloc de restringir la quantitat de dades que podeu utilitzar, restringeix la velocitat. Podeu utilitzar la VPN tant com vulgueu en un sol dispositiu de forma gratuïta, sempre que pugueu afrontar la velocitat “lenta” anunciada del pla gratuït.

Quan el vam provar, ProtonVPN va oferir automàticament una prova de cap de setmana al servei Plus, que inclou cinc connexions simultànies, suport per a la transmissió i la transmissió de torrents, un bloquejador de programari maliciós i servidors Tor dedicats. Dit això, el judici no es fa publicitat i, tot i que hem pogut replicar-lo, no podem confirmar que sempre serà al voltant.Els plans Plus tenen velocitats decents, però els nostres resultats van demostrar que alguns servidors estan millor optimitzats que altres. A la nostra ubicació de proves a Irlanda, vam trobar que els servidors dels EUA funcionaven millor que els del Regne Unit i Hong Kong va tenir resultats més ràpids que diverses opcions europees. Sembla que la proximitat a un determinat servidor no és un factor important, almenys per a les taxes de descàrrega.

Vam abandonar, de mitjana, al voltant del 50 per cent de la nostra velocitat sense protecció en un pla de pagament, de manera que un pla gratuït probablement promedia un 75 per cent. El pla gratuït de ProtonVPN no és adequat per a la transmissió de torrents o en streaming. Més aviat és una eina per protegir la vostra privadesa durant la navegació bàsica, i és probable que Mozilla la va escollir com a VPN predeterminada per a Firefox.

Altres motius ens agraden ProtonVPN

Tot i que el pla gratuït és agradable, ProtonVPN val la pena actualitzar. Els usuaris que paguen tenen accés als seus servidors “nucli segur”. Ells dirigeixen la vostra connexió per un país que respecta la privadesa abans d’anar al vostre destí. Per exemple, si esteu connectant-vos a Singapur, la vostra connexió primer pot passar per Suïssa, que té algunes de les millors lleis de privadesa del món.

A la gamma alta, hi ha ProtonMail, que és un servei de correu electrònic segur. TorGuard ofereix un servei similar, però a un preu molt inferior, com podeu veure a la nostra revisió de TorGuard. Llegiu la nostra guia per a la seguretat del correu electrònic si teniu curiositat sobre el que significa “segur”.

ProtonVPN no impressiona en comparació amb els proveïdors de plataformes més alts al mateix punt de preu, però el seu pla gratuït no és un mal cost. Podeu llegir la nostra ressenya de ProtonVPN per obtenir més informació o provar un compte gratuït.

5. Accelerar

Speedify s’adreça a la gent mòbil, cosa poc comuna al mercat. Tot i que es pot utilitzar a l’escriptori, Windscribe té velocitats més ràpides, més ubicacions del servidor i un límit mensual més elevat. Dit això, hi ha avantatges per als usuaris mòbils.

Utilitza la “connexió de canals” a la vostra connexió, que pot utilitzar múltiples connexions a Internet per augmentar l’amplada de banda, la latència inferior i una millor redundància. També podeu establir regles sobre els tipus de connexió per automatitzar l’ús de les dades mòbils.

Speedify-Pantalla principal

L’enllaç de canals també està disponible a l’escriptori, però no té gaire sentit. Speedify pot utilitzar qualsevol connexió (per exemple, WiFi i Ethernet), però tot acaba en el mateix mòdem. Té més sentit al mòbil, on és possible que vulgueu limitar l’ús mòbil i afavorir la connexió WiFi.

No estem segurs que els avantatges de l’enllaç de canals són tan grans com suggereix el material de màrqueting. La latència va ser pobre i les velocitats de descàrrega eren escasses. Tot i provar Alemanya, el nostre millor resultat va ser d’un servidor basat en EUA, cosa que suggereix que Speedify té una optimització millor per als servidors de la gespa de casa.

Tot i així, Speedify és una opció gratuïta digna. Podeu utilitzar 5 GB de dades en un dispositiu cada mes i no heu de crear cap compte per fer-ho. Aquesta és la meitat de les dades que obteniu amb Windscribe, però no heu de verificar el vostre correu electrònic per obtenir-lo.

Això té un avantatge insignificant, tenint en compte que Speedify registra la vostra adreça IP i la ubicació aproximada. El lloc web és complicat. Afirma que Speedify no registra els llocs web que visiteu ni les dades que transferiu. Tot i que això és cert, la política de privadesa deixa clar que Speedify “registrarà] la informació d’accés sobre el dispositiu client, inclosa l’adreça IP i els identificadors únics del dispositiu”.

Speedify no registra l’adreça IP dels llocs web que visiteu, però sí que el registra.

Altres motius ens agrada velocificar

No recomanaríem que pagueu per Speedify, però la versió gratuïta no és tot un desgraciatisme i una penúria. Té una excel·lent interfície, especialment en iOS, però les seves pràctiques de registre l’han mantingut fora de la nostra millor guia VPN per a iPhone. L’aplicació us mostra un gràfic d’ús ràpid i ràpid de les connexions mòbils i WiFi, de manera que podreu controlar ràpidament el que utilitzeu.

L’enfocament net del “mòbil primer” ajuda molt; Speedify estableix clarament la seva configuració i funcions a la interfície. Tot, des dels botons i les icones fins a la navegació i el disseny de la pantalla, proporciona una experiència intuïtiva.

També entra a Netflix, però no ha aconseguit la nostra millor VPN per a la guia de Netflix perquè, així, la privadesa.

Aquest és el millor cas per a Speedify. Es tracta d’usuaris sense preocupacions de privadesa i només volen veure de forma gratuïta el contingut geoblocat a Netflix. Si us sembla, assegureu-vos de llegir la nostra revisió de Speedify per obtenir més informació sobre com registrar-vos.

Pensaments finals

Heu d’anar amb compte al navegar pels serveis VPN gratuïts, però hi ha opcions legítimes. Si bé ProtonVPN i Speedify són decents, recomanem que s’adhereixi amb Windscribe, TunnelBear o Hide.me, per aquest ordre.

Aquests proveïdors ofereixen serveis de VPN realment gratuïts, a diferència de Speedify, que comercialitza 5 GB de dades per obtenir informació personal. A més, Windscribe ofereix una clara ruta d’actualització mitjançant la compra d’una subscripció Pro o l’addició d’ubicacions del servidor al vostre pla gratuït.

Hi hem trobat bons proveïdors gratuïts? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Consulteu també els nostres articles VPN. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me