Com obtenir una adreça IP txeca el 2020: camí cap a Praga

Si intenteu accedir a un lloc web o servei mentre viatgeu, però tot el que obteniu és un missatge d’error o una altra versió, així, heu estat ben rebuts al meravellós món dels geoblocs. Tanmateix, no tingueu por, perquè podeu canviar-los canviant l’adreça IP. En aquest article, us mostrarem com obtenir una adreça IP txeca.


La vostra adreça IP està plena d’informació, inclosa la vostra ubicació. Quan visiteu un lloc web o utilitzeu un servei, els indica on esteu. Si el lloc web o servei només està disponible en un país determinat i no hi esteu, no podreu accedir-hi. Tanmateix, podeu canviar la vostra ubicació canviant la vostra adreça IP.

Utilitzem Netflix com a exemple de geoblocatge. La seva biblioteca és diferent a tots els països. Alguns espectacles estan disponibles a tot arreu, mentre que d’altres només estan disponibles en un o dos països. La versió dels EUA té la biblioteca més gran del món. A causa de les restriccions de copyright i de diferents idiomes o cultures, no és pràctic fer tots els espectacles disponibles a tots els països.

Potser us falten els vostres espectacles preferits de la biblioteca txeca. Doncs bé, si no hi esteu, necessitareu una adreça IP txeca per accedir-hi. Per obtenir més informació, llegiu el nostre article sobre la prohibició de Netflix. També podeu consultar la nostra millor guia VPN per Netflix per obtenir recomanacions dedicades.

També és possible que vulgueu accedir a serveis de streaming txec com Česká televize o Prima televize. Quant vulgueu, necessitareu una adreça IP txeca per visualitzar-la.

Hi ha altres raons per les quals podeu necessitar una adreça IP txeca. Alguns serveis financers, com ara la banca en línia, només permeten als usuaris iniciar sessió des del seu país d’origen. És frustrant, però hi ha les restriccions per ajudar a combatre el frau i mantenir la vostra identitat segura. Només cal canviar la vostra adreça IP i podreu iniciar la sessió com sempre.

Com obtenir una adreça IP txeca

La manera més fàcil de canviar la vostra adreça IP a una de Txeca és mitjançant el nostre millor servidor intermediari gratuït. Moltes persones les utilitzen, però no les recomanem. Poden ser poc fiables i no s’inclouen cap funció de seguretat, cosa que permet que tu i la teva adreça IP siguin vulnerables. La nostra comparació VPN vs proxy vs Tor entra en més detall.

Recomanem utilitzar una xarxa privada virtual. Una VPN us permetrà canviar la vostra adreça IP alhora que us protegirà amb la seva seguretat integrada. També protegirà la vostra adreça IP de manera que no se’n pot localitzar res. La majoria de les nostres millors llistes de VPN inclouen també polítiques de registre sense registre, cosa que significa que les vostres activitats en línia es mantenen en secret.

Tot i que només podríeu escollir una opció entre les nostres revisions VPN, heu d’assegurar-vos que és adequada per a la República Txeca. Les xarxes de servidors varien segons el proveïdor VPN, de manera que heu de comprovar que hi hagi servidors a la República Txeca, en cas contrari, no té sentit utilitzar-lo.

A més, Netflix té un dels millors sistemes de detecció de VPN del món, així que en necessitareu un que pugui superar-lo. Llegiu la nostra peça sobre l’error del proxy de Netflix per obtenir més informació.

ExpressVPN

Recomanem ExpressVPN per obtenir una adreça IP txeca. Té servidors txecs a la seva gran xarxa i estarà protegit per la seva excel·lent seguretat. A més, hi ha una sòlida política sense registres, cosa que significa que les vostres activitats es mantenen privades. També té la velocitat més ràpida, l’ample de banda il·limitat i entra amb Netflix fàcilment, per la qual cosa és la nostra millor VPN per streaming.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Admet els principals sistemes operatius i té un dels clients més fàcils d’utilitzar, de manera que és excel·lent per a principiants. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies inclosa i us proporcionarà molt de temps per assegurar-vos que us agradi. Llegiu la nostra crítica ExpressVPN per obtenir un aspecte més detallat.

NordVPN

També podeu utilitzar NordVPN per obtenir una adreça IP txeca perquè 45 dels seus servidors hi són. Unes de les millors seguretat del mercat estaran protegides i respecta la vostra privadesa amb una política sense registre de registre. Té bones velocitats, però pot desaccelerar-se a llargues distàncies i no hi ha cap límit de banda ampla. També pot accedir a Netflix i a altres serveis de streaming.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Podeu instal·lar els seus clients fàcils d’utilitzar a Windows, macOS, Android i iOS. NordVPN inclou una finestra de reembossament de 30 dies, de manera que hauríeu de disposar del temps suficient per provar-la. Consulteu la nostra revisió NordVPN per a més detalls.

CyberGhost

CyberGhost és una altra bona opció per obtenir una adreça IP txeca. Té 40 servidors allà, que és un munt. La seva seguretat és bona i no manté un registre de les vostres activitats en línia. Les seves velocitats són decents i obtindreu un ample de banda il·limitat. També podreu accedir a Netflix i a altres serveis de streaming.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

Podeu utilitzar-lo en Windows, macOS, Android i iOS. A més, podeu connectar fins a set dispositius alhora, i és per això que és un dels nostres millors VPN per a diversos dispositius. Podeu utilitzar la prova de set dies per assegurar-vos que us agradi. Si encara no esteu segurs, també hi ha una garantia de devolució de diners. Llegiu la nostra crítica de CyberGhost per obtenir més informació.

Perills d’ús d’una adreça IP txeca

No és especialment perillós canviar la vostra adreça IP, però les accions en línia poden tenir problemes en alguns països. El millor és tenir consciència de qualsevol cosa que sigui il·legal o perillosa en línia, com mostren molts dels nostres articles VPN.

Molts governs de tot el món participen en una vigilància generalitzada i, tot i que no hi ha informes creïbles que faci el govern txec, no sabem què pot fer. Si feu servir una VPN us assegureu que resteu anònim.

La cybercriminalitat està augmentant a la República Txeca i preval més en la connexió WiFi pública. Com que els hotspots són cada cop més populars, hauríeu d’assegurar-vos que estigueu protegits amb una bona VPN i un antivirus quan els feu servir..

Pensaments finals

Esperem que ara entengueu com obtenir una adreça IP txeca de la manera més segura. El millor mètode per canviar la vostra adreça IP és utilitzar una VPN perquè estarà protegit per les seves moltes funcions de seguretat.

Recomanem utilitzar ExpressVPN per obtenir una adreça IP txeca. Té servidors allà i et mantindrà protegit amb la seva gran seguretat. A més, és ràpid i us permet accedir a serveis de streaming. No teniu res a perdre per la seva garantia de devolució de 30 dies i proveu-la.

Si teniu experiència per obtenir una adreça IP txeca, expliqueu-la a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me