Com obtenir una adreça IP sud-africana el 2020

Pot resultar molest quan no podeu accedir al contingut o servei en línia que desitgeu a causa dels geoblocs. Si sou un sud-africà a l’estranger i proveu de veure el contingut restringit al vostre país, us quedarà buscant un missatge d’error. Heu d’obtenir una adreça IP sud-africana per visualitzar-la, així que us mostrarem com obtenir-ne una.


Pot semblar simplement un munt de números aleatoris, però la vostra adreça IP té molta informació oculta. Quan entreu en línia, indica al lloc web o al servei on esteu ubicats. Per visualitzar contingut restringit a un determinat país, heu de tenir una adreça IP que us mostri que hi esteu.

Potser heu intentat comprovar els vostres fons en línia després d’una nit, però no us heu pogut iniciar la sessió. Alguns bancs només us permeten iniciar la sessió si esteu al país, de manera que sense una adreça IP sud-africana se us denegarà l’accés..

Potser voleu veure els vostres programes preferits de la Corporació de Radiodifusió Sud-africana o accedir a serveis com ara e.tv, Soweto TV, DSTV i Showmax. El que vulgueu, no hi ha disponibles disponibles fora de Sud-àfrica.

El motiu d’això són les restriccions de llicència. Les xarxes han d’obtenir una llicència a cada país en què volen emetre un programa. Netflix n’és un bon exemple. Tot i que està disponible a molts països, cada biblioteca és diferent a causa de les llicències.

Podeu llegir més informació al nostre article sobre la prohibició VPN de Netflix. Si ja en coneixeu i voleu accedir, feu una ullada a la nostra millor VPN per a Netflix per obtenir recomanacions.

Com obtenir una adreça IP sud-africana

És el vostre mètode quin mètode utilitzeu per obtenir una adreça IP sud-africana. Podeu utilitzar un servidor intermediari, que és la ruta més fàcil de fer, però poden ser poc fiables (fins i tot el millor servidor intermediari gratuït). Tampoc inclouen seguretat, deixant-lo vulnerable a la ciberdelinqüència i us permetrà fer un seguiment perquè la vostra adreça IP no està protegida. La nostra explicació VPN vs. proxy vs Tor té més informació.

La vostra millor aposta és utilitzar una xarxa privada virtual perquè us mantindrà anònims i estigueu protegits de perills en línia. Podeu fer una ullada als proveïdors de les nostres millors revisions VPN per trobar bones opcions, però us heu d’assegurar que el que trieu és bo per a Sud-àfrica.

Necessitareu un que tingui servidors allà perquè estareu en la mateixa posició que ara no teniu. Com més hi hagi el proveïdor, millor.

Per accedir a Netflix, haureu de triar un proveïdor que pugui accedir-hi. Netflix compta amb un complicat sistema de detecció de VPN, i només hi ha un bon grapat de VPNs que poden evitar-lo. Per obtenir més informació, consulteu el nostre error al proxy de Netflix.

NordVPN

NordVPN és una bona opció per obtenir una adreça IP sud-africana. Té una xarxa amb milers de servidors, inclosos 19 a Sud-àfrica. Té una seguretat excel·lent amb xifratge de doble salt i també hi ha una política estricta sense registres. Té bones velocitats amb una amplada de banda il·limitada i us permetrà accedir a serveis de transmissió fàcilment.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

NordVPN es pot instal·lar a Windows, macOS, Android i iOS. Els clients són senzills d’utilitzar i podeu tenir fins a sis dispositius connectats alhora. Llegiu la nostra ressenya de NordVPN per obtenir més detalls sobre el servei. Podeu provar-ho per veure si també us agrada, perquè té un període de reemborsament de 30 dies.

CyberGhost

Un altre proveïdor decent és CyberGhost, que té una gran xarxa de servidors i té 10 servidors a Sud-àfrica. La seva seguretat és estreta i no manté un registre de la vostra activitat. La velocitat és bona i no hi ha capelles d’ample de banda. També podreu accedir a Netflix i a altres serveis de streaming.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

CyberGhost és compatible amb la majoria de sistemes operatius principals i és un dels nostres millors VPN per a diversos dispositius, ja que us permetrà connectar fins a set dispositius d’una sola vegada. Podeu aprofitar la prova de set dies per assegurar-vos que us agradi. A més, hi ha una garantia de devolució. Consulteu la nostra revisió de CyberGhost per conèixer millor el servei.

Astrill

També recomanem Astrill per obtenir una adreça IP sud-africana. Té una petita xarxa de servidors en comparació amb els altres dos proveïdors, però hi ha servidors a Johannesburg. Estareu segurs perquè té una seguretat decent amb diversos protocols per triar, inclosos dos exclusius de la VPN.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Anterior

Pròxim

És capaç d’incorporar-vos a serveis de streaming i té velocitats ràpides amb una amplada de banda il·limitada. Podeu utilitzar-lo en Windows, macOS, Android i iOS, i us permetrà connectar fins a cinc dispositius alhora. Hi ha una prova de set dies disponible i, per tant, podeu veure si us agrada abans de registrar-vos. Llegiu la nostra ressenya a Astrill per obtenir més informació.

Perills d’ús d’una adreça IP sud-africana

No és perillós utilitzar una adreça IP sud-africana, però heu de tenir en compte els riscos. Tot i que hi ha països que valoren la privadesa, tal com es pot llegir en el nostre fragment de lleis de privadesa, d’altres no, i hi pot haver lleis i vigilància invasives.

El 2017 hi va haver revelacions que el govern sud-africà rastrejava milers de telèfons mòbils. Una escletxa a les lleis de vigilància del país permetia que es produís.

A més, els hotspot WiFi gratuïts estan disponibles a tot el país, però és impossible saber quina seguretat tenen. Sense una protecció adequada, podeu ser vulnerable a la pirateria informàtica i als virus. Un estudi de 12 mesos va demostrar que gairebé 9 milions de sud-africans havien estat víctimes de cibercriminalitat, la qual cosa és una bona raó per obtenir un antivirus..

Llegiu el nostre millor article sobre VPN per a Sud-àfrica per obtenir més informació sobre el país.

Pensaments finals

Esperem que ara sapigueu obtenir una adreça IP sud-africana i per què necessiteu protecció, sense importar on esteu. Una VPN és la millor opció per obtenir totes dues funcions, així com moltes altres funcions.

Qualsevol dels proveïdors anteriors obtindrà el que necessiteu, però NordVPN és la millor opció. Amb la seva seguretat més avançada i la seva capacitat per accedir als serveis de streaming, hauria de tenir totes les funcions que necessiteu per obtenir el contingut que desitgeu de manera segura. A més, amb el període de reemborsament de 30 dies, no hi ha cap raó per no provar-ho.

Si teniu recomanacions per obtenir una adreça IP sud-africana, informeu-nos a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Ens agradaria escoltar-los. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me