Com obtenir una adreça IP polonesa el 2020: Vaga a Varsòvia

Si vols viatjar, intentar accedir a determinats continguts en línia pot ser un dolor. Alguns llocs web i serveis estan restringits a un país determinat i, si no hi esteu, obtindreu un missatge d’error o una versió diferent. Per sort, podeu aconseguir l’objectiu de canviar la vostra adreça IP i esporgar la vostra ubicació. En aquesta guia, us mostrarem com obtenir una adreça IP polonesa.


Les adreces IP contenen informació sobre la vostra ubicació, entre altres coses. Si voleu accedir a quelcom restringit a un determinat país, només ho podreu fer si la vostra adreça IP demostra que hi esteu. Això és gràcies a les geoblocacions. Si canvieu la vostra adreça IP, fonamentareu la vostra ubicació.

Netflix és un bon exemple de geoblocatge. Tots els països on hi ha disponibles tenen una biblioteca diferent. Per poder emetre un programa, necessita una llicència per a cada país en què tingui la intenció de mostrar-la. A causa de les diferències lingüístiques i culturals, no és pràctic transmetre tots els espectacles a tot arreu. El nostre tema de la prohibició de Netflix entra amb més detall.

Si trobeu a faltar la versió polonesa de Netflix, se us tornarà a triar un cop hàgiu rebut una adreça IP polonesa. També podeu accedir a la versió dels EUA, que té la biblioteca més gran. Consulteu la nostra millor VPN per a Netflix per obtenir recomanacions dedicades.

El servei de televisió polonès per Internet IPLA no està disponible fora de Polònia. Tanmateix, tal i com passa amb Netflix polonès, podeu accedir-hi canviant la vostra adreça IP per una de polonesa.

Una altra raó que potser necessiteu una adreça IP polonesa és perquè alguns bancs i altres empreses financeres no permeten que la gent s’iniciï la sessió des d’altres països. El seu raonament és combatre el frau.

Tot el que vulgueu, haureu de canviar la vostra adreça IP per una polonesa per accedir-hi.

Com obtenir una adreça IP polonesa

Una de les maneres més fàcils de canviar la vostra adreça IP és utilitzar un proxy (com, per exemple, el nostre millor servidor intermediari gratuït). Dit això, no és la millor manera de fer-ho. No sempre funcionen i no hi ha funcions de seguretat incloses per protegir-vos i la vostra adreça IP. Llegiu la nostra peça VPN vs. proxy vs. Tor per millorar una educació.

Una xarxa privada virtual és la millor opció. Una VPN no només canviarà la vostra adreça IP, sinó que també estarà protegida per la seva seguretat i la vostra adreça IP estarà protegida dels ulls indiscretos. A més, moltes de les nostres millors VPN no tenen polítiques de registre, cosa que significa que les vostres activitats en línia no es gravaran.

Només en podríeu escollir una de les nostres revisions VPN, però primer us heu d’assegurar que sigui adequat per a Polònia. Ha de tenir servidors allà, en cas contrari, encara estareu enganxats. Si després de Netflix, us caldrà un que pot obviar el seu sistema de detecció VPN i només hi ha uns quants. Podeu obtenir més informació a la nostra peça sobre l’error del proxy de Netflix.

ExpressVPN

ExpressVPN és una bona opció per obtenir una adreça IP polonesa. Ofereix una excel·lent seguretat i una política estricta sense registres. Té una xarxa massiva de servidors, incloses algunes de Polònia. És la VPN més ràpida i no restringeix la amplada de banda que podeu utilitzar. No tindreu cap problema a entrar a Netflix, ja que és la nostra millor VPN per streaming.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Podeu utilitzar-lo en tots els sistemes operatius i és una bona opció si no teniu molta experiència amb les VPN, perquè són tan fàcils d’utilitzar. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies, de manera que podeu provar abans de comprometre’s. Llegiu la nostra crítica de ExpressVPN per obtenir un millor aspecte del servei.

CyberGhost

També podeu utilitzar CyberGhost per canviar la vostra adreça IP. La seva seguretat és bona i respecta la vostra privadesa amb una sòlida política sense registres. Hi ha milers de servidors disponibles i 60 d’ells a Polònia. Les seves velocitats són decents i ofereix una amplada de banda il·limitada. CyberGhost no té problemes per accedir a serveis de streaming, com Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

És compatible amb Windows, macOS, Android i iOS. A més, és una de les nostres millors VPN per a diversos dispositius, perquè podeu connectar fins a set alhora. Hi ha una prova de set dies, de manera que podeu provar-la abans de comprar. Si encara no esteu segurs, hi ha una garantia de devolució de diners. Feu un cop d’ull a la nostra revisió de CyberGhost per obtenir més detalls.

NordVPN

NordVPN és una altra bona elecció. La seva seguretat és de primera qualitat i la vostra privadesa no està en joc perquè no conserva cap registre de la vostra activitat. Disposa de 47 servidors a Polònia, que li proporcionen un munt per triar. Tot i que pot ser lent a llargues distàncies, la seva velocitat és bona i no hi ha taps d’ample de banda. És una opció fantàstica per entrar a Netflix i altres serveis de streaming.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Els clients de fàcil utilització NordVPN estan disponibles a Windows, macOS, Android i iOS. Hi ha una finestra de reemborsament de 30 dies per si no us agrada. La nostra revisió NordVPN aprofundeix en més detall.

Perills d’ús d’una adreça IP polonesa

Tot i que no hi ha cap perill en canviar la vostra adreça IP per una polonesa, hi ha algunes coses que hauríeu de saber abans de fer-ho. Algunes activitats en línia us poden causar problemes en alguns països, de manera que el millor és educar-vos.

El discurs en línia pot produir càstigs a Polònia. Libel és un delicte i hi ha lleis contra l’insult. Per exemple, la blasfèmia és punible fins a dos anys de presó i insultar el president, fins a tres anys. Heu d’anar amb compte amb el que publiqueu en línia.

Molts governs es dediquen a la vigilància i Polònia n’és un. Les seves lleis antiterroristes i de vigilància tenen definicions àmplies que permeten al govern supervisar en secret qualsevol persona que li agradi.

També hi ha el risc de cibercriminalitat. Pots ser vulnerable a ella en qualsevol moment, però l’ús de WiFi pública publica suposa un risc més elevat. Una VPN us ajudarà a mantenir-vos en seguretat, però també és una bona idea instal·lar un antivirus decent.

Pensaments finals

Tant de bo ja sabeu obtenir una adreça IP polonesa de manera fàcil i segura. Igual que en els altres articles VPN, us recomanem que utilitzeu una VPN per protegir-vos dels perills en línia.

ExpressVPN és la millor opció per obtenir una adreça IP polonesa. Té servidors allà, és ràpid, és segur i us permetrà accedir a serveis de streaming. A més, amb la seva garantia de devolució de 30 dies, no hi ha res a perdre.

Si teniu consells per obtenir una adreça IP polonesa, informeu-nos a la secció de comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me