Com obtenir una adreça IP japonesa el 2020

Tot i que Internet és excel·lent per connectar-se amb persones de tot el món o trobar contingut al qual, d’altra manera, no podríeu accedir, la vostra connexió normal no ho troba tot. Quan us connecteu a Internet, us han assignat una adreça IP que indica la vostra ubicació relativa al món.


A partir d’aquesta adreça IP, alguns llocs web poden ser bloquejats per un procés conegut com geoblocatge. A més dels bancs i els llocs web governamentals, molts serveis de streaming, com Netflix, segmenten determinades biblioteques en determinades regions, que podeu llegir a la nostra guia sobre com combatre la prohibició de Netflix.

Dit això, podeu canviar la vostra adreça IP perquè aparegui com si estiguéssiu en una altra ubicació. En aquesta guia sobre com obtenir una adreça IP japonesa, us mostrarem com apareixer com si estigués al Japó pràcticament, malgrat on us connecteu des de la vostra forma física. Hi ha moltes maneres d’obtenir una nova adreça IP, però ens centrarem en les maneres de fer-ho de manera segura.

No importa el contingut japonès que intenteu accedir, ja sigui plataformes de streaming, bancs o formes d’entreteniment alternatives, us podem ajudar. A més de mostrar-vos com obtenir una adreça IP japonesa, també contactarem sobre els possibles perills d’utilitzar-ne una.

Com obtenir una adreça IP japonesa

No és difícil obtenir una nova adreça IP en una determinada regió. Per als principiants en matèria de ciberseguretat, s’aconsegueix en trobar un servidor intermediari gratuït a la regió i connectar-s’hi. Podeu trobar els que trobareu a la nostra millor guia de proxy gratuïta. Un servidor intermediari es troba entre el vostre ordinador i on vulgueu connectar-vos, substituint la vostra adreça IP per una que hi ha en aquesta ubicació.

En lloc d’aparèixer com si provenís del vostre ordinador, la connexió apareixerà com si provís del servidor del servidor intermediari. Això no és una configuració ideal. Com es pot veure a la nostra guia VPN vs proxy vs Tor, els servidors proxy tenen tot tipus de desagradables, inclosos els lents de velocitat, el malware i, de vegades, la ciberdelinqüència..

Això ignora el fet que els representants són fàcils de detectar i bloquejar. Tal com es mostra a la nostra guia sobre l’error del proxy de Netflix, la majoria de llocs web tenen sistemes de detecció que poden identificar un proxy quan s’utilitza. El traçat senzill de ruta també mostrarà d’on s’origina la connexió.

Això és perquè els representants no addicionen xifrat a la vostra connexió. El que portes és el que tens. És aquí on entra una xarxa privada virtual. Les VPN funcionen de manera similar als proxies. Us connecteu a un servidor remot, que substitueix la vostra adreça IP. A diferència dels proxies, però, la vostra connexió inicial es xifra amb un protocol VPN, oculta l’origen de la connexió.

La nostra guia de seguretat VPN i la descripció del xifratge expliquen com es produeix el procés a nivell tècnic, però tot el que cal saber per obtenir una adreça IP japonesa és que una VPN és essencial. Fa que el traçat de rutes sigui impossible i, sempre que us mantingueu enganxat als nostres millors proveïdors de VPN, no sereu bloquejats pels sistemes de detecció.

Donarem tres recomanacions sobre ubicacions al Japó, però, per sort, les ubicacions al Japó són comunes entre les VPN, a diferència dels nostres millors serveis VPN per a la Xina. Si voleu més opcions, llegiu les nostres opinions VPN.

ExpressVPN

expressvpn-review-speed-test

ExpressVPN és la millor VPN que hi ha al voltant. És la VPN més ràpida que hem provat i hem ocupat el primer lloc en la nostra VPN més segura i la millor VPN per a les guies Netflix. Tot i que és excel·lent en totes les categories, des de la velocitat fins a la privacitat, el real que la distingeix és la coherència. Tant se val com configureu la vostra connexió o quin servidor escolliu, us oferirà una experiència fantàstica.

També és senzill d’utilitzar. Tot i que la configuració de TorGuard (per exemple, consulteu la revisió de TorGuard) té el seu lloc, l’enfocament racionalitzat de ExpressVPN pot agradar a qualsevol persona. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió ExpressVPN o provar-la amb la seva garantia de devolució de 30 dies.

NordVPN

nordvpn-review-marker-selection

NordVPN no és tan coherent com ExpressVPN, cosa que el posa només un puntet per sota del nostre gos superior. Dit això, és molt millor per a determinades aplicacions. Per exemple, va superar ExpressVPN a la nostra millor VPN per guiar el torrenting. Amb prop de 100 servidors al Japó, també és una excel·lent opció per obtenir una adreça IP japonesa.

La xarxa és massiva, cosa que explica l’elevat nombre de servidors al Japó. Dit això, NordVPN es distingeix amb una llista excel·lent de funcions, com servidors especials, una eina de bloqueig de programari maliciós i molt més. Podeu trobar la llista completa de les funcions a la nostra revisió NordVPN o provar el servei amb la seva garantia de devolució de 30 dies.

CyberGhost

cyberghost-review-expandit-ui

CyberGhost lluita quan es tracta de velocitat. Malgrat això, es va guanyar un lloc a la nostra millor VPN per al Japó i a la millor VPN per a guies de transmissió. La xarxa no és tan gran com NordVPN, però són poques les xarxes. Tot i així, CyberGhost ofereix 31 servidors al Japó.

Igual que NordVPN, disposa de servidors especials per streaming i torrenting, així com una interfície redissenyada que fa que trobeu allà on heu d’anar senzill. També és barat, com podeu veure a la revisió CyberGhost. Si us sembla interessant, proveu-lo amb la seva generosa garantia de devolució de 45 dies.

Perills d’ús d’una adreça IP japonesa

A diferència de la nostra guia sobre com obtenir una adreça IP xinesa, el Japó no té lleis de censura estrictes. Igual que els EUA (llegiu la nostra millor VPN per a la guia dels EUA), les lleis de censura del Japó se centren en la distribució de material amb drets d’autor i contingut obscè, com ara abusos o pornografia infantil..

Dit això, el Japó també és com els Estats Units perquè pot espiar els seus ciutadans. L’any 2000, el Japó va promulgar una llei sobre tabla de fil que permet als agents de la llei supervisar les trucades telefòniques sota ordre judicial. Tot i que inicialment només permetia controlar casos en què es tractava drogues, tràfic d’éssers humans, assassinats i distribució d’armes de foc, la llei es va ampliar el 2016 per incloure el robatori i el frau..

El que va suposar el 2017 va ser gairebé 11.000 trucades de telèfon i 61 detencions. Tot i que és excel·lent per aturar la delinqüència, la supervisió del Japó no se situa per sobre del cinturó. L’exèrcit ha controlat il·legalment els ciutadans en el passat i un document filtrat del 2013 demostra que els EUA van subministrar al Japó XKEYSCORE, que pot controlar gairebé tot el que algú fa en línia..

Si utilitzeu una adreça IP al Japó, sereu el mateix potencial de control. Dit això, si utilitzeu una VPN segura, com ExpressVPN, això no significa res. El veritable problema sorgeix si, per exemple, utilitzeu una opció de la nostra pitjor guia VPN gratuïta.

Sempre que utilitzeu un dels nostres proveïdors més valorats o una opció d’aquesta revisió, heu d’estar bé. És important només utilitzar una VPN que no tingui una política sense registres, ja que les dades d’ús podrien sol·licitar-les el govern japonès, o qualsevol altra persona, que reveli qui sou (consulteu la nostra revisió HideMyAss per veure un proveïdor que guarda els registres).

Pensaments finals

No hi ha gaire perill associat a l’adreça IP japonesa sempre que utilitzeu un servei que protegeixi la vostra connexió. ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost i TorGuard són opcions sòlides, però Windscribe tampoc és dolent (consulteu la revisió Windscribe).

Per obtenir tot allò que va des de configurar una VPN fins a assegurar-vos que esteu protegit mentre l’utilitzeu, consulteu el nostre arxiu VPN. A més de ressenyes i guies, trobareu articles sobre la configuració d’una VPN i la seva correcta configuració.

Quina VPN utilitzeu per a una adreça IP japonesa? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map