Com obtenir una adreça IP iemenita el 2020: navegar a Sana’a

Si viviu o treballeu a Yemeni a l’estranger i voleu accedir a contingut que només estigui disponible allà, necessitareu una adreça IP iemenita. 


Els serveis en línia que ofereix el govern o les empreses financeres canvien el que podeu veure o bloquejar en funció de la vostra ubicació. Els bancs ho fan per combatre el frau en línia, però si canvieu la vostra adreça IP, podreu iniciar la sessió al vostre compte bancari en línia com la normal.

Una adreça IP els ajuda a veure on us heu situat i, si no esteu al Iemen, rebreu un missatge d’error a causa d’un geoblocatge. En definitiva, això significa que un lloc web restringeix l’accés en funció de la ubicació geogràfica. Per trobar aquest bloc, haureu d’obtenir una adreça IP que estigui registrada al país en qüestió.

Les plataformes en streaming també utilitzen geoblocs per restringir l’accés a contingut específic de la regió. Per exemple, si voleu accedir a la biblioteca de Yemeni Netflix, necessitareu una adreça IP iemenita. Netflix es troba a la majoria de països, però amb diferents biblioteques de contingut perquè necessita una llicència per a la presentació de mostres a tots els països. Més informació sobre això en la nostra guia sobre com combatre la prohibició VPN de Netflix.

Tanmateix, el Iemen es troba en un estat de guerra civil i es troba a la taula d’encaminament global, ja que la xarxa del país s’ha dividit seguint les línies de batalla. Els rebels Houthi mantenen Sana, la capital de la nació al nord, i controlen l’operador d’internet nacional del Iemen, YemenNet.

Al juliol de 2018, els rebels de Houthi van tallar les principals línies de fibra òptica que connecten els usuaris, i van restar el 80 per cent del servei d’internet al país. Això vol dir que poden apagar, accelerar o censurar les connexions a Internet, que no són les condicions favorables per a ningú sense una adreça IP iemenita, de manera que us mostrarem com obtenir-ne una.

Com obtenir una adreça IP iemenita

Hi ha dues maneres d’obtenir una adreça IP iemenita. Podeu utilitzar un servidor intermediari o una xarxa privada virtual.

Un proxy és la ruta més fàcil de realitzar, però, com podeu llegir en la nostra comparació VPN vs proxy vs Tor, no sereu protegits per seguretat i la vostra adreça IP real es pot exposar fàcilment per qualsevol persona que vulgui fer-ho..

La millor manera de canviar la vostra adreça IP és amb una VPN. Són fàcils d’utilitzar, tenen una bona seguretat i la majoria de proveïdors mantenen les seves activitats en línia privades. També protegeixen la vostra veritable adreça IP. Alguns poden passar per alt el sistema de detecció intel·ligent de Netflix (consulteu la nostra guia d’error del proxy de Netflix per obtenir més informació), així que haureu d’obtenir un que pugui accedir-hi i proporcionar una adreça IP del Iemen..

HideMyAss

Tots els proveïdors del nostre millor servei d’enllaç VPN ofereixen una bona seguretat i entren en serveis de streaming, però a partir d’aquest escrit, només HideMyAss té servidors al Iemen. És una VPN bona amb una xarxa de servidors massiva, però les seves velocitats no estan al nivell dels proveïdors VPN més ràpids. També guarda els registres de la vostra activitat en línia, i és per això que no va suposar el tall en la nostra millor VPN per a la llista de viatgers.

HideMyAss ofereix un commutador de matança, però podeu triar les aplicacions a les quals s’aplica en lloc de protegir tota la connexió. La funcionalitat que es diu “matar l’aplicació”, falta a la majoria de VPN, amb un dels únics altres proveïdors que l’ofereixen com Astrill.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Pròxim

La seguretat de HideMyAss és bona i té un xifrat AES de 256 bits. A més, el seu mode “llibertat” us guia automàticament per un país amb lleis de veu lliure. Això és útil quan voleu evitar la censura i gaudir d’internet més obert. També pot accedir a Netflix, però no té accés a altres plataformes, com ara la BBC iPlayer.

La seva interfície és bona i els preus són decents, tot i que no és el proveïdor més barat. Hi ha disponible una prova gratuïta de set dies, però requereix que un mètode de pagament estigui registrat. També hi ha una finestra de reembossament de 30 dies. Podeu obtenir assistència mitjançant xat i correu electrònic en directe, així com un fòrum de la comunitat i una base de coneixement. Per obtenir més informació sobre el servei, consulteu la nostra crítica HideMyAss.

Els perills d’utilitzar una adreça IP iemenita

No hi ha perills reals per utilitzar una adreça IP iemenita, però heu de tenir en compte algunes dades sobre el país a causa de la guerra civil en curs. Des que va començar el 2015, els periodistes i defensors dels drets humans s’han enfrontat a atacs violents dels rebels Houthi i del seu adversari, el govern Hadi.

L’únic servei d’internet i transmissió de dades del país, YemenNet, està controlat pels Houthis i el van tancar el 2018 com a atac contra el règim saudita. Després de l’atac de 30 minuts, la gent no es va poder comunicar mitjançant aplicacions de missatgeria, com Facebook, i moltes aplicacions es van bloquejar.

Però no només es bloqueja el mitjà de comunicació social. Qualsevol cosa que sigui antigubernamental, inclosos els que s’oposen als punts de vista dels rebels, també està bloquejada. D’aquesta manera, els ciutadans lluiten per mantenir-se al dia de les novetats dels conflictes i de les notícies del món exterior. A més d’això, les connexions lentes i acceleradores els dificulten la feina.

També és popular la connexió WiFi pública, que exposa a més gent a la ciberdelinqüència i similars. No sabreu la seguretat que tenen aquests punts hots, de manera que utilitzar una VPN us pot protegir.

Pensaments finals

Esperem que ara conegueu la manera més segura d’obtenir una adreça IP iemenita. La millor ruta és utilitzar una VPN perquè estareu protegit de correus electrònics en línia i d’altres amenaces i la vostra connexió també estarà protegida. A més d’obtenir una adreça IP iemenita, amagarà la vostra adreça IP real.

Normalment recomanem més d’un proveïdor, però, en aquest cas, HideMyAss és l’únic que té servidors al Iemen. No és un servei dolent perquè ofereix una bona seguretat, una excel·lent atenció al client i altres funcions útils. A més, podeu utilitzar el seu període de prova gratuïta de set dies i la devolució de set dies per veure si us agrada.

Tens recomanacions per obtenir una adreça IP del Iemen? Ho fem saber a la secció de comentaris. Consulteu la nostra biblioteca VPN per obtenir altres guies útils. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me