Com obtenir una adreça IP espanyola el 2020: desplaceu-vos per Madrid

Espanya és coneguda per moltes coses, incloent-hi el sol fantàstic, les curses de toros, la música flamenca i molt més. També és un dels països més grans del món en matèria de futbol o, com es diu el seu nom propi, futbol. Si esteu fora d’Espanya i voleu participar en l’acció, necessitareu una adreça IP espanyola.


En aquesta guia sobre com obtenir una adreça IP espanyola, us mostrarem com afegir el tunel al país de manera segura. Si bé l’accés als fluxos de futbol és excel·lent, també parlarem dels riscos de seguretat i privadesa que comporta la connexió amb un altre país pràcticament.

Com obtenir una adreça IP espanyola

Abans d’explicar-vos com obtenir una adreça IP espanyola, hem de parlar de què és una adreça IP. Igual que una adreça física, les adreces IP identifiquen els equips d’una xarxa. Quan us connecteu a un lloc web, compartiu la vostra adreça IP, que també nota la vostra ubicació geogràfica.

Això pot convertir-se en un problema quan s’intenta accedir al contingut restringit a un determinat país. Els geoblocs es creen per restringir el contingut a una àrea determinada. Per exemple, Netflix compta amb diferents biblioteques d’espectacles i pel·lícules per a diferents parts del món (llegiu la nostra millor guia de dispositius Netflix per veure com accedir-hi).

Per descomptat, substituir la vostra adreça IP és senzill, però molts no són correctes. Una de les rutes més habituals és utilitzar un proxy, que us permet connectar-vos a un servidor del país on accediu abans de passar a Internet (consulteu la nostra millor guia de proxy gratuïta). En fer-ho, se substituirà la vostra adreça IP.

Dit això, com podeu llegir a la nostra manera de combatre la guia de prohibició VPN de Netflix, es detecten fàcilment els representants. A més, són perillosos sobre els quals podeu obtenir més informació a la nostra VPN vs proxy vs. Tor Explicator.

Això és degut a que la vostra connexió amb el proxy no està xifrada. Les xarxes privades virtuals anul·len això. Mitjançant els protocols VPN, podeu fer túnels a qualsevol part del món pràcticament. A diferència dels proxies, però, la vostra connexió es xifrarà, és a dir, la vostra identitat i les sol·licituds que envieu es mantindran privades.

Us donarem algunes recomanacions del nostre millor guia VPN amb servidors a Espanya, però si voleu comprar, consulteu les nostres opinions VPN..

ExpressVPN

ExpressVPN és la VPN més segura que hem provat. A més d’oferir una experiència d’usuari racionalitzada i una excel·lent seguretat, és ràpid. ExpressVPN és la VPN més ràpida que hem revisat, no només perquè es mantingui ràpid quan es trobi a prop de casa, sinó també perquè manté la seva velocitat a llargues distàncies..

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Té dues ubicacions a Espanya: una a Madrid i una altra a Barcelona. Tot i que només hi ha dues ubicacions, ExpressVPN té una xarxa de més de 3.000 servidors, el que significa que sempre us podreu connectar. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió ExpressVPN o provar el servei amb la seva garantia de devolució de 30 dies.

NordVPN

NordVPN té una xarxa de servidors massiva, però encara no té ExpressVPN. No és un proveïdor tan coherent, però és impressionant. NordVPN, com a campió de la nostra millor VPN de guia de torrents, destaca per la multitud amb una gran varietat de funcions i seguretat de primer nivell..

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Té 61 servidors a Espanya i, a diferència de ExpressVPN, podeu triar el que vulgueu connectar. Tot i que Espanya no disposa de tots els servidors especials de NordVPN, podeu utilitzar els P2P per fer torrents. Podeu obtenir més informació sobre les funcions de NordVPN a la nostra revisió NordVPN o veure com us agrada amb la seva garantia de devolució de 30 dies.

CyberGhost

CyberGhost és un dels nostres proveïdors preferits aquí a Cloudwards.net. Va obtenir un lloc a la nostra millor VPN per a la guia de streaming gràcies a la seva excel·lent gamma de servidors de streaming dedicats i inclou una etiqueta de baix preu. Tot i que no és tan ràpid com ExpressVPN o NordVPN, CyberGhost fa pràcticament la resta.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

Disposa de 64 servidors a Espanya distribuïts per Barcelona i Madrid, i igual que amb NordVPN, podeu triar el servidor al qual voleu connectar-vos. CyberGhost té molt a oferir que una gran xarxa de servidors, però, per tant, llegiu la nostra revisió de CyberGhost per conèixer les particularitats. També podeu inscriure-us al servei per aprofitar la seva generosa garantia de devolució de 45 dies.

Perills d’ús d’una adreça IP espanyola

Espanya té una internet generalment gratuïta, malgrat els problemes amb un ús raonable en el passat. Tot i així, no hi ha molt que preocupar-se quan aconsegueixi una adreça IP espanyola, tret que facis alguna cosa il·legal com ara recolzar el terrorisme, participar en discursos d’odi o distribuir pornografia infantil..

Tot i que el túnel cap a Espanya pot no suposar cap problema, el fet de venir des d’un altre país pot ser problemàtic. Com podeu llegir a la nostra guia de censura d’internet, molts països del món restringeixen o bloquegen l’internet. L’ús d’una eina de proxy, com ara una VPN, pot suposar multes o temps de presó.

Per això, és important que utilitzeu un proveïdor que s’adapti al millor en seguretat de VPN. Si es combina un xifrat fort i una política estricta sense registres, una VPN pot mantenir-se fora del registre. Les tres opcions enumerades anteriorment han obtingut punts en els nostres millors serveis VPN per a la Xina a causa de la seva excel·lent seguretat.

Tot i que no visqueu sota l’opressiu govern xinès, haureu de tenir en compte la seguretat VPN. El govern dels EUA, per exemple, fa un seguiment de les dades dels usuaris a través de programes com PRISM, i companyies de tecnologia massiva com Facebook i Amazon s’alimenten de les sol·licituds que envieu.

Tot i que protegir-se de les amenaces en línia òbviament, és obvi, algunes de les col·leccions més molestes i més nefastes poden patir les esquerdes. Una VPN segura ho impedeix.

Pensaments finals

Hi ha moltes raons per les quals voldríeu tenir una adreça IP espanyola i els fluxos de futbol es troben a la part superior de la llista. Tot i que el govern espanyol no es preocupi gaire pel que fa a seguretat o privacitat, el país on vius i els serveis que utilitza poden causar problemes.

Una VPN és fonamental per a la seguretat en línia, però només és un pas per assegurar-vos que esteu segurs mentre navegueu pel web. Si voleu conèixer més maneres de protegir-vos, consulteu el nostre arxiu de seguretat en línia.

Quina VPN utilitzeu per obtenir una adreça IP espanyola? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map