Com obtenir una adreça IP egípcia el 2020: una ubicació a Luxor

No tots els països tenen accés complet a Internet, cosa que pot resultar molesta. Si sou un egipci a l’estranger i no podeu accedir als llocs web i als serveis en línia que heu fet servir, haureu d’obtenir una adreça IP egípcia. Pot semblar molèstia, però us mostrarem la manera més senzilla de fer-ho.


La vostra adreça IP és més sofisticada que un nombre de números aleatoris. Indica als llocs web i serveis en línia que visiteu on esteu. Tot i que això no sembli dolent, el contingut sovint es geobloca, de manera que només podreu visualitzar-lo si esteu al país on està restringit. En aquest lloc, es pot canviar la vostra adreça IP i esponja la vostra ubicació.

Suposem que heu de comprovar els fons del vostre compte bancari. És possible que no pugueu fer-ho un cop sortiu del país. Molts bancs i empreses financeres no permeten als usuaris iniciar sessió des de fora del país. Ho fan com a mesura de seguretat contra el frau.

Potser voleu veure un canal de televisió local, com Nile TV International, o una sèrie a Netflix exclusivament a Egipte. A causa de restriccions de llicència, no podreu veure-les sense una adreça IP egípcia.

Això és perquè a cada programa que emet una xarxa, hi ha d’haver una llicència per a cada país on es mostra. Netflix està disponible a molts països del món, però les biblioteques varien segons el país a causa d’aquestes restriccions, tal com es pot llegir a la nostra peça. a la prohibició VPN de Netflix.

La versió dels EUA té la biblioteca més gran i és la que més gent vol accedir. Si aquesta és la vostra prioritat, podeu consultar la nostra millor guia VPN per a Netflix per obtenir recomanacions.

Com obtenir una adreça IP egípcia

Hi ha diverses maneres d’obtenir una adreça IP egípcia. El mètode més senzill és utilitzar un servidor intermediari (podeu trobar algunes opcions a la nostra millor guia de proxy gratuïta), però no són fiables i no inclouen seguretat. Sense seguretat, us deixareu oberts a la ciberdelinqüència. A més, la vostra adreça IP real no està emmascarada, de manera que es pot localitzar. Llegiu la nostra peça VPN vs. proxy vs. Tor per obtenir més informació.

La segona, i la millor manera de canviar la vostra adreça IP és utilitzar una xarxa privada virtual. Estareu protegit per la seguretat de la VPN i emmascara la vostra adreça IP per mantenir-vos anònims. Les nostres millors revisions de VPN inclouen proveïdors excel·lents per triar, però voleu assegurar-vos que el que trieu és bo per a Egipte.

NordVPN

NordVPN és una bona elecció per a Egipte. Té una gran quantitat de servidors, tres d’ells. La seguretat és de primera qualitat, inclosa l’opció d’utilitzar el xifratge de doble salt i no conserva cap registre de la vostra activitat. Té velocitats dignes i no hi ha taps d’ample de banda. A més, no té problemes per accedir a serveis de streaming, inclòs Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Podeu instal·lar els seus clients fàcils d’utilitzar a Windows, macOS, Android i iOS i connectar fins a sis dispositius alhora. Llegiu la nostra ressenya de NordVPN per obtenir més detalls o proveu-la vosaltres mateixos mitjançant el període de reemborsament de 30 dies.

ExpressVPN

ExpressVPN també és una bona opció per obtenir una adreça IP egípcia. Té molts servidors, alguns dels quals a Egipte. Proporciona una excel·lent seguretat i privacitat, alhora que és la VPN més ràpida. A més, amb la seva amplada de banda il·limitada i la possibilitat d’incorporar-vos a serveis de streaming, com Netflix, no és estrany que arribés al primer VPN per a la reproducció de peces..

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Funciona amb tots els sistemes operatius i, perquè és tan fàcil d’utilitzar, és especialment bo per a aquells que no tinguin molta experiència amb VPN. Podeu utilitzar-lo en tres dispositius alhora. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies, de manera que no tindreu res a perdre. Consulteu la nostra revisió ExpressVPN per obtenir més informació sobre el proveïdor.

VPNArea

VPNArea compta amb servidors a 70 països, inclòs Egipte, de manera que podreu obtenir una adreça IP egípcia. La seva seguretat és bona, oferint l’opció d’utilitzar servidors de doble salt i no conserva els registres. Les seves velocitats varien, però haurien d’estar bé. No hi ha límits per a l’amplada de banda que podeu utilitzar. A més, pot accedir a Netflix.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Anterior

Pròxim

Podeu instal·lar-lo a Windows, macOS, Android, iOS i Linux, i els seus clients són fàcils d’utilitzar. Et permetrà connectar fins a sis dispositius alhora. Hi ha una garantia de devolució de set dies, que ha de ser el temps suficient per provar-la. Llegiu el nostre comentari VPNArea per obtenir més detalls.

Perills d’utilitzar una adreça IP egípcia

No és perillós obtenir una adreça IP egípcia, però hi ha informació que demostra que ho heu de fer amb precaució. Tot i que molts països tenen lleis dignes de privadesa, hi ha molts que fan ús de la vigilància o no tenen lleis que es mantenen.

Egipte ha vist molts atacs terroristes i, com a conseqüència, s’ha imposat un estat d’emergència. La llei d’emergència permet a les autoritats supervisar i censurar la comunicació en línia, així com realitzar recerques de persones i correspondència sense cap mena de justificació.

Les autoritats també es veuen fortes amb les persones que es diverteixen al govern. Els càstigs inclouen multes i penes de presó. A més, Egipte és un dels països més vulnerables d’Àfrica en matèria de ciberataques, de manera que mantenir-se protegit hauria de ser una prioritat elevada. Llegiu la nostra millor peça VPN per a Egipte per obtenir més informació sobre el país.

Pensaments finals

Tant de bo us hàgim ajudat a comprendre com podeu obtenir una adreça IP egípcia de manera segura. Heu d’assegurar-vos que esteu protegits en fer-ho i la millor manera d’assegurar-vos amb una VPN.  

Tots els proveïdors que us recomanem obtindran el que necessiteu. NordVPN és la nostra elecció més alta, ja que ofereix una gran seguretat i privacitat. A més, no té cap problema per accedir a serveis de streaming. Amb el període de devolució de 30 dies, hauríeu de disposar de molt de temps per assegurar-vos que us agradi.

Si teniu suggeriments per obtenir una adreça IP a Egipte, informeu-nos a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Estem encantats de sentir-los. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me