Com obtenir una adreça IP de Nova Zelanda el 2020: la connexió de Kiwi

Si heu intentat accedir al contingut de Nova Zelanda des d’algun altre lloc del món, és possible que hagueu rebut un missatge d’error. Això és a causa dels geoblocs, i només hi ha una manera de trobar-los. En aquest article, us explicarem com obtenir una adreça IP de Nova Zelanda.


Hi ha moltes raons per obtenir una adreça IP de Nova Zelanda. Per exemple, potser viatgeu i heu de gestionar un negoci en línia de forma remota o, potser, sou un nou Zeelander a l’estranger i heu de comprovar el vostre compte bancari en línia. En qualsevol dels dos casos, és probable que us bloquegiran.

Alguns jocs s’estrenen al mateix temps a tot el món, però els jugadors poden obtenir-los hores d’antelació a Nova Zelanda perquè la seva zona horària és per davant de la majoria del món. Una adreça IP de Nova Zelanda emmascararà la vostra veritable ubicació i li farà aparèixer al proveïdor que hi esteu, donant-vos accés a aquestes versions si es poden descarregar..

Consulteu la nostra millor VPN per a jocs si això us interessa.

És possible que només desitgeu veure els canals locals, com TVNZ, o l’últim partit de Tots els Negres. El servei de streaming Lightbox i la versió de Nova Zelanda de Netflix només estan disponibles per a Kiwis per problemes de llicència de contingut. Llegiu el nostre article sobre la prohibició de VPN de Netflix per obtenir més informació i consulteu la nostra millor VPN per a Netflix per obtenir recomanacions.

Com obtenir una adreça IP de Nova Zelanda

La manera més fàcil de fer malbé la vostra adreça IP és utilitzar un servidor intermediari, però no és la millor manera. Els proxies no són fiables. Sovint no funcionen i, tot i que sí, no us protegeixen. No hi ha seguretat i la vostra adreça IP real és traçable. Llegiu la nostra peça VPN vs proxy vs Tor per tractar el tema.

Utilitzar una xarxa privada virtual és la millor manera de seguir, però val la pena revisar la nostra millor guia de proxy gratuïta si esteu configurats en aquesta ruta. Inclouen funcions de seguretat i molts no guarden els registres, de manera que les vostres activitats es mantindran en secret. La majoria dels nostres millors proveïdors de VPN estaran a l’altura de la tasca, però n’hi ha alguns que seran millors per a Nova Zelanda.

Per començar, voldreu que el proveïdor tingui servidors allà perquè pugueu accedir al contingut. Sense ells, estareu en la mateixa posició en què vau iniciar la sessió. Si és Netflix al que heu de triar, trieu una VPN que pugui combatre el sistema de detecció VPN de Netflix o tot el que haureu d’entretenir és un missatge d’error. El nostre article d’error del proxy de Netflix s’endinsa més en el tema.

NordVPN

NordVPN és una bona opció per a Nova Zelanda. Té una gran xarxa de servidors que cobreix gran part del món. Vint-i-un dels seus servidors es troben a Nova Zelanda, la qual cosa hauria de ser suficient per accedir al contingut que seguiu. Té algunes de les millors seguretat disponibles i també es pren seriosament la privadesa. Algunes de les seves característiques inclouen ample de banda il·limitat, velocitats decents i commutació ràpida del servidor.

Anterior

Pròxim

Podeu utilitzar-lo amb tots els sistemes operatius principals. A més, us portarà a Netflix i altres serveis de transmissió sense embuts. Hi ha un període de reemborsament de 30 dies que et proporciona molt de temps per resoldre si t’agrada. Per obtenir més detalls sobre el servei, consulteu la nostra revisió NordVPN.

CyberGhost

CyberGhost és un altre proveïdor que és adequat per a Nova Zelanda. Té una gran xarxa de servidors que cobreix 60 països, inclòs Nova Zelanda, on n’hi ha 10 disponibles. La seva seguretat és bona i hi ha una estricta política de privadesa per a la tranquil·litat.

Podeu instal·lar-lo a la majoria de sistemes operatius i és un dels millors VPNs per a diversos dispositius perquè podeu connectar fins a set dispositius alhora.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

Té velocitats dignes i cap plafó d’ample de banda, cosa que el fa bo per la transmissió en temps real. També pot accedir a Netflix. Hi ha una prova de set dies que podeu aprofitar i, si encara no esteu convençuts, podreu recórrer a la garantia de devolució. Llegiu la nostra crítica sobre CyberGhost per obtenir més informació.

ExpressVPN

ExpressVPN és una bona opció perquè és una de les millors VPN del mercat. Els servidors estan disponibles en 94 països, inclosa Nova Zelanda. A més de tenir una gran seguretat i privacitat, és la VPN més ràpida del mercat i té una amplada de banda il·limitada. És un servei comparable al NordVPN, tal i com podeu llegir al nostre article de llançament.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

No té cap problema entrar a Netflix i guanyar a la nostra millor VPN per a la guia de transmissió. Podeu utilitzar-lo en tots els sistemes operatius principals. Si no teniu gaire experiència amb les VPN, és una elecció especialment bona perquè és tan fàcil d’utilitzar. Podeu provar-lo vosaltres mateixos amb la seva garantia de devolució de 30 dies o llegir la nostra crítica ExpressVPN per a més detalls.

Perills d’ús d’una adreça IP de Nova Zelanda

El fet de tenir una adreça IP de Nova Zelanda no suposa gaire perill, però hi ha algunes coses que hauríeu de saber. Si l’empresa es basa en l’empresa VPN és important si les vostres activitats seran arriscades, tal i com podeu llegir en el nostre article de les lleis de privadesa. Protegir-se amb una VPN és important.

Nova Zelanda va ser un dels molts països pels quals es va trobar evidència de l’ús de la vigilància massiva a les revelacions de Snowden. Es van analitzar les comunicacions en línia i el govern va poder fer un seguiment dels seus moviments en línia. Podeu obtenir més informació al nostre article VPN per a Nova Zelanda.

Si utilitzeu una VPN no us mantindreu ocult de la vigilància i les vostres activitats romandran privades.

Pensaments finals

Ara heu de saber canviar la vostra IP per una de Nova Zelanda. Si voleu accedir al vostre compte bancari o estar al dia amb la televisió local, utilitzar una VPN és la millor manera de fer-ho. No només podreu accedir a continguts i serveis de Nova Zelanda, sinó que també us beneficiarà de l’amplitud de funcions incloses amb VPNs, com ara la seguretat.

NordVPN és una opció ideal per a Nova Zelanda. Estareu protegit i, amb 21 servidors allà, no haureu de tenir cap problema per accedir a res. A més, el període de reemborsament de 30 dies significa que no hi ha res a perdre si ho proveu.

Si teniu recomanacions per obtenir una adreça IP de Nova Zelanda, informeu-nos a la secció de comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me