Com obtenir una adreça IP de Bangladesh el 2020

Si viviu o viatgeu fora del país, no podreu reproduir contingut de llocs com Bangladesh Television o ATN Bangla. També podeu perdre l’accés a llocs web governamentals o als vostres comptes bancaris en línia de Bank Alfalah, HSBC i altres. 


Això passa a causa dels geoblocs. Amb una adreça IP de Bangladesh, però, podeu desbloquejar llocs de streaming i serveis en línia per accedir al contingut que desitgeu. Us mostrarem com obtenir-ne un.

Una adreça IP és un conjunt de dígits que conté informació sobre la vostra ubicació i el dispositiu que utilitzeu per accedir a Internet. Si canvieu la vostra adreça IP a una de Bangla Desh, es deteriora la vostra ubicació i fa que els llocs web i els serveis en línia pensin que hi esteu físicament.

Tant si voleu desbloquejar llocs de streaming o serveis en línia, aquesta guia us mostrarà com obtenir una adreça IP per a Bangla Des de qualsevol lloc del món.

Com obtenir una adreça IP de Bangladesh

Hi ha dues rutes comunes que podeu utilitzar per canviar la vostra adreça IP: mitjançant un proxy o mitjançant una xarxa privada virtual (VPN). El principal avantatge d’utilitzar un proxy per obtenir una adreça IP de Bangladesh és que normalment és gratuïta (llegiu la nostra millor guia de proxy gratuïta).

Tot i això, aquest mètode comporta diversos inconvenients, com ara la manca de seguretat, cosa que significa que la vostra connexió es pot remetre i la seva fiabilitat. L’ús d’una VPN és l’opció millor. 

No només us proporcionarà una adreça IP per a Bangla Desh, sinó que també xifrarà la vostra connexió per protegir-vos de l’atropellament i la ciberdicriminació de la xarxa, a més d’ocultar la vostra adreça IP real.. 

Les VPN també es carreguen amb funcions de seguretat i no contenen els registres de la vostra activitat en línia. Això els converteix en una inversió que val la pena si voleu embolicar les dades a una capa addicional de seguretat i privadesa. Obteniu més informació a la nostra peça VPN vs. proxy vs. Tor.

Hem rebut tres recomanacions VPN de la nostra guia de revisions de VPN que tenen servidors a Bangla Desh i que poden obtenir-vos una adreça IP de Bangladesh..

ExpressVPN

ExpressVPN és una excel·lent opció per obtenir una adreça IP de Bangla Desh. No només és la millor VPN al voltant, sinó que també és la VPN més ràpida amb una excel·lent seguretat. També desbloqueja Netflix i altres serveis de streaming, per la qual cosa arriba a la nostra llista la millor VPN per streaming.

El seu gran conjunt de funcions inclou un interruptor de matriu, encriptació AES de 256 bits, proves de velocitat integrades, verificadors de fuites DNS i una eina de diagnòstic. Tampoc manté els registres de la vostra activitat en línia, respectant la vostra privadesa.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Podeu instal·lar ExpressVPN a Windows, macOS, Linux, Android i iOS. A més, podeu descarregar extensions per a navegadors de Google Chrome, Mozilla Firefox i Safari.

Si teniu problemes d’instal·lació o de resolució de problemes, podeu contactar amb el seu equip d’atenció al client amable mitjançant correu electrònic o xat en directe. Per obtenir més consells, també hi ha disponible una base de coneixement útil.

El principal inconvenient de ExpressVPN és el seu preu, que costa 99 dòlars anuals. Tot i que això la converteix en una de les VPN més cares, el seu excel·lent servei us permetrà guanyar-vos els diners. Hi ha una garantia de 30 dies de devolució disponible si vols provar-la abans de subscriure’t. Consulteu la nostra revisió ExpressVPN per obtenir una anàlisi més detallada del servei.

HideMyAss

HideMyAss és una altra bona opció per obtenir una adreça IP per a Bangla Desh. Disposa de més de 900 servidors que cobreixen 190 països, entre els quals hi ha Bangla Desh. També té una bona seguretat, un interruptor de matança, velocitats dignes i amplada de banda il·limitada. Tanmateix, té un problema de privadesa, ja que manté els registres de la vostra activitat en línia fins a 30 dies. Llegiu la nostra ressenya de HideMyAss per obtenir més detalls.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Pròxim

Podeu instal·lar-lo a Windows, macOS, Android i iOS, i els seus clients són fàcils d’utilitzar. El seu personal amable i servicial d’atenció al client està disponible per correu electrònic o xat en viu, a més d’una bona base de coneixement per a problemes de resolució de problemes menors que podeu solucionar pel vostre compte.

També té una finestra de reembossament de set dies i 30 dies, de manera que podeu provar-la primer. Tanmateix, recordeu que cancel·leu en aquest període o se us cobrarà una subscripció anual.

PureVPN

Com les altres dues recomanacions, PureVPN us pot obtenir una adreça IP de Bangladesh. Això, juntament amb el fet que disposa de sis servidors a Bangla Desh, són els únics motius pels quals hi figura en aquesta llista. 

Tot i que ha fet algunes millores des de la darrera revisió, encara no es troba en algunes àrees crítiques, per tant, no li recomanaríem utilitzar-lo per a activitats sensibles a la natura. Llegiu la nostra ressenya de PureVPN per saber el perquè.

PureVPN-homepage-2018

Té una bona xarxa de servidors de més de 2.000 servidors en 140 països, velocitats decents i amplada de banda il·limitada. La seguretat està bé amb el seu xifrat de 256 bits, a més que hi ha un interruptor de caiguda, en cas que la connexió caigui. Hi ha una política de privadesa vigent, però és inconsistent, donant informació contradictòria sobre la conservació dels registres.

Podeu utilitzar-lo en Windows, macOS, Android i iOS. L’assistència també està disponible a través del xat en directe, que és ràpid, però també podeu arribar-hi per correu electrònic. 

El servei pot ser més barat que els altres dos proveïdors, però és probable que no haureu de basar la vostra decisió només en el preu. També hi ha disponible una garantia de devolució de 31 dies, de manera que podeu provar-la abans de comprometre’s amb un pla mensual o anual.

Els perills d’utilitzar una adreça IP de Bangladesh

No hi ha cap perill en fer servir una adreça IP de Bangla Desh, però heu de definir una mica els antecedents i la història de l’ús d’internet al país..

La llibertat d’Internet a Bangla Desh és parcialment gratuïta, segons un informe del 2019 de l’organisme d’advocacia Freedom House. Se sap que el govern va assetjar a qualsevol persona de l’oposició o dels seus aliats, incloses les veus crítiques dels mitjans de comunicació i de la societat civil. Entrem a més detall en la nostra millor peça VPN per a Bangla Desh.

Pensaments finals

Esperem que aquesta guia us hagi ajudat a comprendre com obtenir una adreça IP de Bangladesh. L’ús d’una VPN és el millor i més eficaç mètode per obtenir-ne una i protegir el vostre anonimat en línia. També us ajudarà a superar els geoblocs de manera que pugueu veure el contingut de serveis de streaming com Netflix, Hulu, Amazon Prime Video i altres.

Recomanem ExpressVPN pel seu equilibri de seguretat, rendiment, usabilitat i funcions de privadesa. També desbloqueja els serveis de transmissió i acceleració de suports de manera que pugueu veure el contingut en alta definició ràpid i intens. A més, tampoc estàs lliure de vigilància governamental intrusiva, de furtors en línia i de censura.

Si teniu recomanacions per obtenir una adreça IP de Bangladesh, compartiu-les a la secció de comentaris. Ens encantaria escoltar-los. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me