Com obtenir una adreça IP austríaca el 2020 per veure la televisió pública

Si viatgeu o hi heu traslladat, probablement no podreu accedir a tot allò que vau fer servir en línia. Potser rebreu un missatge d’error o el contingut sigui diferent. El fet és que alguns continguts estan restringits a determinats països i l’única manera de visualitzar-lo és canviant la vostra adreça IP. En aquest article, us mostrarem com obtenir una adreça IP austríaca.


Penseu en la vostra adreça IP com a etiqueta d’identitat. És únic al vostre dispositiu i indica als llocs web on visiteu el país on esteu. Si el contingut està restringit a un país, només podreu accedir-hi si hi sou. Si canvieu la vostra adreça IP, podreu veure com hi esteu i us permetrà visualitzar el contingut.

Hi ha raons per les quals en podreu gaudir. Potser us falta la varietat de programes que ofereix ORF o voleu accedir a la versió austríaca de Netflix.

Les restriccions a què s’enfronta són conegudes com a geobloc. Les emissores necessiten una llicència per a cada programa que pretenen emetre a cada país on volen mostrar-la. No és viable que cada programa es pugui emetre a cada país a causa de diferències lingüístiques i culturals. Per això, la biblioteca de Netflix varia molt arreu del món. Llegiu la nostra peça a la prohibició de Netflix per obtenir més informació.

Si Netflix és el que heu passat, consulteu la nostra millor guia VPN per Netflix per obtenir més recomanacions.

Hi ha altres raons per obtenir una adreça IP austríaca. Per exemple, alguns bancs no us permeten iniciar la sessió des de fora del país. Aquestes restriccions existeixen per ajudar a aturar el frau. Un cop canvieu la vostra adreça IP, podreu iniciar la sessió com sempre.

Com obtenir una adreça IP austríaca

Podeu canviar la vostra adreça IP mitjançant un proxy, llegiu la nostra millor guia de proxy gratuïta per a algunes opcions, però no són fiables. Tampoc disposen de funcions de seguretat per mantenir-vos en seguretat. Feu un cop d’ull a la nostra comparació VPN vs proxy vs Tor per obtenir més informació.

Us recomanem que utilitzeu una xarxa privada virtual. No només canviarà la vostra adreça IP, sinó que també et mantindrà segur amb protocols VPN que ofereixen xifratge d’alt nivell. La majoria també tenen una política sense registres, cosa que significa que no tindran un registre de les vostres activitats en línia.

La majoria dels proveïdors de la nostra millor llista de VPN són una bona opció, però alguns són més adequats per a Àustria que d’altres.

Haureu de tenir la VPN per tenir servidors a Àustria, si no, us quedaran bloquejats a la mateixa situació. Si voleu reproduir informació, assegureu-vos que la VPN també pugui accedir als serveis que voleu. Netflix té un sistema de detecció de VPN de classe mundial que la majoria dels serveis no poden obviar. Consulteu la nostra peça a l’error del proxy de Netflix per obtenir més informació.

CyberGhost

CyberGhost és una opció fantàstica per obtenir una adreça IP austríaca, ja que té 69 servidors allà, cosa que és més que qualsevol proveïdor. Té una bona seguretat i respecta la vostra privadesa amb una política sense registres. Beneficiaràs d’amplada de banda il·limitada, velocitats decents i la possibilitat d’utilitzar serveis de streaming, com Netflix, també.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

CyberGhost és compatible amb Windows, macOS, Android i iOS. Podeu connectar fins a set dispositius simultàniament, cosa que va obtenir el segon lloc en la nostra millor VPN per a diversos exemplars de dispositius. Podeu provar el servei amb la prova de set dies. Si necessiteu més temps, també hi ha una garantia de devolució de diners. Llegiu la nostra crítica de CyberGhost per obtenir un millor aspecte.

NordVPN

Una altra bona opció per obtenir una adreça IP austríaca és NordVPN perquè té una enorme xarxa de servidors que inclou 35 servidors a Àustria. La seva seguretat és entre les millors i no manté un registre de les vostres activitats en línia. Té bones velocitats i no té límits d’ample de banda. A més, s’incorpora a Netflix i la majoria de serveis de streaming.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Podeu utilitzar-lo en Windows, macOS, Android i iOS amb fins a sis dispositius connectats alhora. Hi ha un període de reemborsament de 30 dies, de manera que disposeu de temps per decidir si us agrada. Consulteu la nostra revisió NordVPN per obtenir més detalls.

HideMyAss

També podeu utilitzar HideMyAss per obtenir una adreça IP austríaca. La seva xarxa de servidors és enorme, que abasta 190 països i compta amb set servidors a Àustria. Té una bona seguretat i una política de privadesa, però manté els registres de connexió i desconnexió durant 30 dies. Les seves velocitats són adequades per a la majoria d’activitats i hi ha un ample de banda il·limitat. A més, pot accedir a la majoria de serveis de streaming.

HidemyAss-homepage-2019

HMA es pot utilitzar a Windows, macOS, Android i iOS. Podeu connectar fins a cinc dispositius d’una sola vegada. Hi ha una prova de set dies que podeu utilitzar per veure si us agrada, a més d’una garantia de devolució de 30 dies. La nostra revisió HideMyAss té més informació sobre el servei.

Perills d’ús d’una adreça IP austríaca

Tot i que no és perillós utilitzar una adreça IP austríaca, cal tenir en compte algunes coses. La vigilància del govern, la lliure expressió i la privacitat dels usuaris varien d’un país a un altre.

El govern austríac és capaç de supervisar. És capaç de supervisar les comunicacions per Internet, fins i tot si estan xifrades. Inclou aplicacions com WhatsApp i Skype (llegiu la nostra guia sobre com fer còpies de seguretat i restaurar l’historial de xats de WhatsApp).

Les lleis d’afirmació d’Àustria es troben entre les més estrictes de la UE i el codi penal criminalitza insultar l’estat i els seus governants. Els periodistes corren més risc, però encara heu d’anar amb compte. Si ets periodista, llegiu la nostra guia de privadesa en línia per als periodistes.

Independentment d’on estiguis, teniu el risc de cibercriminalitat. Hi ha un munt d’hotspots WiFi públics, però no sabreu el nivell de seguretat. Existeix el risc de patir-se pirateria, de virus o de provocar programari maliciós en utilitzar-ne un, de manera que és bona idea instal·lar un antivirus decent juntament amb la VPN. La nostra millor guia de programari antivirus té recomanacions.

Pensaments finals

Amb sort, us hem ajudat a obtenir una adreça IP austríaca. Haureu d’utilitzar una VPN per obtenir-ne una perquè estareu protegits per una bona seguretat i les vostres activitats es mantindran en secret.

Qualsevol de les nostres recomanacions funcionarà, però CyberGhost és la millor opció perquè té 69 servidors al país. Podeu utilitzar la prova de set dies per veure si us agrada i hi ha una garantia de devolució de 30 dies si voleu més temps. Si voleu veure alternatives, assegureu-vos de navegar per les nostres revisions VPN.

Si voleu obtenir consells o experiència per obtenir una adreça IP austríaca, expliqueu-ho a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map