Avast SecureLine VPN vs NordVPN: Qui supera a qui el 2020?

Avast és un nom que alguns lectors ja podrien conèixer. Avast va començar a finals dels anys 80 com a empresa de programari de ciberseguretat i ara protegeix més de 435 milions d’ordinadors a tot el món, convertint el seu antivirus en l’aplicació anti-malware més prolífica existent avui en dia..


Per a aquells que estiguin interessats en aquest costat de la línia de productes d’Avast, podeu consultar la nostra revisió Avast Pro, però en aquest article mirem Avast SecureLine VPN, que és el que fa Avast del programari VPN. A la nostra revisió VPN de Avast SecureLine, vam trobar que oferia velocitats sòlides i seguretat tot i ser fàcil d’utilitzar.

Vam pensar que convindria tenir una coincidència entre aquest tità de la indústria antivirus amb un titani de la indústria VPN, NordVPN. Si ens fixem en la nostra revisió NordVPN, trobareu que és una de les nostres preferides de sempre, i excel·lent en gairebé totes les categories però amb rapidesa.

Configuració d’una baralla: NordVPN vs Avast SecureLine VPN

Per comparar els nostres dos proveïdors VPN més importants, hem desenvolupat una estructura senzilla per a aquests articles. Desglossem les coses en cinc rondes, destacant un element clau del rendiment VPN en cadascuna. A la primera ronda, mirem les funcions, seguides dels preus a la segona, després la facilitat d’ús, la velocitat i, finalment, la seguretat. 

Comencem cada ronda observant breument què es busca i quin tipus de senyals d’avís no volem veure. A continuació, comentem com actua cada VPN a la categoria donada. Finalment, donem la volta a cada ronda mirant quina VPN ha funcionat millor i assignant un punt al guanyador de la categoria.

És possible empatar i, si és el cas, atorguem un punt a cada proveïdor per a aquesta ronda. La VPN amb més punts al final és declarada guanyadora general.

1

Característiques

Com fem amb les nostres revisions completes sobre VPN, iniciem aquestes coincidències avaluant les funcions que ofereix cada proveïdor. Hi ha un parell de funcions clau que busquem: un commutador de matança i alguna manera de connectar-se automàticament a la VPN. 

Ambdues funcions tenen un impacte significatiu en la seguretat i qualsevol VPN sense una o ambdues és gairebé inutilitzable. A part d’aquestes, les funcions que inclouen els bloquejadors d’anuncis o el túnel dividit són agradables de veure, però només guanyaran punts extra de VPN i no es consideren obligatoris. 

VPN Avast SecureLine

Fins i tot a primera vista, la interfície de VPN Avast SecureLine té un aspecte àrid. L’encapçalament als paràmetres només reforça aquesta sensació de buit. 

La configuració consta de tres pestanyes, cadascuna amb només algunes caselles de verificació escasses. A partir de la pestanya general, hi ha l’opció d’activar o desactivar les notificacions del programari, una casella de verificació per a si el client s’inicia en l’inici i l’opció d’activar o desactivar les actualitzacions beta..

Avast-SecureLineVPN-Perfil del client-xarxa

Aquesta funció beta podria posar en perill l’estabilitat de la vostra VPN, cosa que Avast remarca en si mateixa. La segona pestanya es titula com a “seguretat de xarxa” i us ofereix algunes opcions relacionades amb la connexió automàtica de la VPN.

La pàgina de seguretat de xarxa també és on es troba l’interruptor de matança, que per a nosaltres s’ha desactivat de manera predeterminada. Per a aquells que utilitzin SecureLine VPN, us recomanem que us assegureu que aquesta sigui activada per maximitzar la seguretat perquè, sense ella, la vostra VPN es podrien desconnectar sense que us adonés, i podríeu continuar fent compres en línia o mirant informació privada sense cap protecció.. 

La pestanya final no té cap casella de selecció, però proporciona als usuaris una manera de fer un clic per instal·lar les extensions del navegador Avast SecureLine. Tot i que Avast cobreix les funcions mínimes que hem esmentat, tot ho fa. No hi ha funcions addicionals més que obligatòries. 

NordVPN

NordVPN no és necessàriament el millor quan es tracta de funcions, tal com vam veure al nostre article NordVPN vs. TorGuard, però encara té uns quants trucs de màniga. A partir d’allò bàsic, NordVPN té un commutador de matança robust i carregat que és més que una casella de selecció.

Hi ha un commutador per matar Internet, que funciona igual que el commutador Avast SecureLine kill, entre d’altres, que bloqueja el trànsit a Internet quan la VPN està desconnectada. A més, també hi ha un interruptor de matança d’aplicacions. Això us permet definir una llista de programes que NordVPN tancarà si es perd la connexió a la VPN (llegiu la nostra ressenya a Astrill per a un altre servei amb aplicació de matar). 

nordvpn-review-killswitch

També hi ha opcions de connexió automàtica que permeten connectar-se quan s’inicia l’aplicació o quan es detecta una xarxa no fiable, la qual cosa és una gran defensa contra els perills de la connexió WiFi pública.. 

A diferència d’Avast SecureLine VPN, NordVPN també permet triar a on s’enllaça la VPN quan es connecta automàticament. Si no teniu en compte una ubicació específica, també podeu triar una regió per connectar-vos i NordVPN escollirà automàticament un servidor ràpid.

Quant a extres, NordVPN ha afegit recentment una funció anomenada CyberSec, que us ajuda a romandre segur en línia bloquejant llocs amb programari maliciós o intents de phishing. CyberSec també funciona com a bloquejador d’anuncis. 

Tot i que no és tan eficaç com un blocador d’anuncis dedicat, com ara les de les nostres 99 eines gratuïtes per protegir el vostre enllaç de privadesa, és una bona característica. NordVPN també té l’opció d’utilitzar servidors ofuscats, cosa que permet que les persones en llocs on l’ús de VPN estigui restringit a connectar-se encara a la xarxa NordVPN.

Primer Pensament

La VPN Avast SecureLine cobreix les funcions més bàsiques i s’atura aquí. NordVPN va més enllà, amb els conceptes bàsics que inclouen un interruptor de matança d’aplicacions i diverses opcions per personalitzar el comportament de la connexió automàtica.. 

A més d’això, NordVPN llança diverses cosetes addicionals, com un bloquejador d’anuncis i programari maliciós i servidors ofuscats. Aquesta primera ronda és una victòria tancada i seca per al NordVPN. 

Ronda: Punt de característiques per NordVPN

Logotip de VPN Avast SecureLine
Logotip de NordVPN

2

Preu

Quan compres per qualsevol cosa, una de les primeres coses –si no la primera cosa– vol saber-ho és el preu. És per això que hem dedicat la segona secció a investigar això, però no parem només mirar el preu.

També observem quin tipus de política de devolució està disponible i si hi ha algun tipus de prova gratuïta. A més, determinem quin tipus d’opcions de pagament s’accepten i què inclou el pla, com ara quantes connexions simultànies estan permeses. 

VPN Avast SecureLine

Avast SecureLine VPN té un nombre innecessari de plans i opcions de preus. Hi ha l’opció d’obtenir només una llicència d’un sol dispositiu tant per a Android com per a un sol iPhone o iPad, que només inclou uns dòlars al mes.

També hi ha l’opció d’obtenir una llicència d’un sol dispositiu per a un escriptori o un ordinador portàtil que s’executi bé amb Windows o macOS. Aquests plans no estan disponibles en un termini de temps mensual i s’han de comprar en durada d’un, dos o tres anys.

Aquests tres períodes de temps, però, tenen pràcticament el mateix cost mensual, cosa que suposa aproximadament cinc dòlars. Finalment, també hi ha l’opció de comprar un pla que cobreixi fins a cinc dispositius de qualsevol varietat, inclosos els mòbils, Windows i macOS.

Aquest pla està disponible en els quatre períodes de temps que van des d’un mes fins a tres anys. El preu mensual és decent, i arriba a uns dòlars al mes menys que els competidors de primer nivell. El pla anual redueix un parell de dòlars, mentre que les opcions de dos i tres anys no permeten reduir el preu mensual més que algunes despeses. 

Quan arribi el moment de fer el check-out, Avast SecureLine VPN accepta targetes de crèdit o PayPal, però no hi ha cap forma de criptomoneda. Abans de comprar, Avast ofereix als usuaris potencials una prova gratuïta d’una setmana fàcil de configurar. També cobreix la compra amb una política de reembossament de 30 dies. 

NordVPN

La línia de plans de NordVPN és molt més senzilla que Avast SecureLine VPN. Només hi ha un pla que està disponible en quatre marcs de temps. El preu mensual és el que esperàvem veure des de les VPN de gamma alta i, per descomptat, no és un acord impressionant per a ningú. 

El pla anual, però, redueix el preu a la meitat, cosa que fa que el cost mensual estigui gairebé en línia amb els preus anuals de la VPN Avast SecureLine. Els plans de dos i tres anys de NordVPN redueixen aquest preu encara més gran, cosa que el converteix en una opció més econòmica que el pressupost Avast que el pla Windows o Mac d’un sol dispositiu d’Avast. 

No només això, sinó que els plans de NordVPN inclouen fins a sis connexions simultànies. Tot i que NordVPN no ofereix cap tipus de prova gratuïta, sí que coincideix amb la política de reemborsament de 30 dies d’Avast SecureLine VPN. Això vol dir que, si el servei no funciona com esperaves, hi ha una manera de recuperar la vostra inversió. 

NordVPN també accepta més tipus de pagament que Avast SecureLineVPN, incloent targeta de crèdit, PayPal, UnionPay, Alipay i fins i tot bitcoin. Tot i que NordVPN no és immillorable pel que fa a preus, com vam veure al nostre article NordVPN vs. PureVPN, els seus tres anys són els millors. 

Ronda dos pensaments

Tot i que Avast SecureLine VPN ofereix una prova gratuïta, no és el millor que hem vist (això probablement aniria a ProtonVPN, del que podeu llegir a la nostra revisió de ProtonVPN). La prova gratuïta d’Avast és l’única etapa que té sobre NordVPN. 

NordVPN ofereix un model de preus més fàcil d’entendre i més connexions per compte, accepta més formes de pagament i fins i tot té preus millors si aneu amb l’opció de tres anys. Tot i que el preu del pla únic per a dispositius mòbils d’Avast SecureLine és difícil de superar, aquest pla és una opció nínxua a la qual a molts no els interessaria..

Ronda: Punt de preus de NordVPN

Logotip de VPN Avast SecureLine
Logotip de NordVPN

3

Facilitat d’ús

La facilitat d’ús és quelcom difícil de definir de forma objectiva, però no deixa de ser una cosa important. Una eina de programari ben construïda pot fer que les tasques complexes siguin fàcils, mentre que una de mal dissenyat pot fer que tasques simples frustrin i tinguin molt de temps. 

En aquesta ronda, descrivim el disseny de cada VPN i com és el que vol fer servir. Tenim problemes alts i baixos, i fins i tot intentem causar una mica d’estralls amb el programari provocant desconnexions aleatòries i obrint altres programes de programari exigents mentre s’executa la VPN per intentar provocar accidents i inestabilitat.. 

VPN Avast SecureLine

Com ja vam veure a la secció de funcions, Avast SecureLine VPN adopta un enfocament molt minimalista a la seva interfície d’interès. La finestra és una mica més gran que la majoria de VPN, però queda molt poc per omplir aquest espai.

Gairebé els dos terços principals de la finestra estan ocupats per un commutador alternatiu per connectar i desconnectar de la VPN. A continuació, mostra la vostra IP quan no està protegida, així com la vostra IP i el temps de connexió protegits un cop heu activat la VPN.

Avast-SecureLineVPN-Client-Desconnectat

El terç inferior de la finestra mostra el text de la bandera del país que heu seleccionat actualment i el nom de la ubicació. Hi ha un botó anomenat “canviar la ubicació” que amplia la llista completa del servidor, que ocupa tota la finestra quan s’obre i està ben organitzat..

Podeu navegar per totes les ubicacions disponibles en una llista alfabetitzada o escollir una de les pestanyes de l’esquerra, que té les ubicacions agrupades per continent, així com un parell de pestanyes addicionals per a coses com els servidors de streaming dedicats. 

La configuració, que hi ha tan poques, és fàcil de trobar. Totes les opcions també s’expliquen en una o dues línies per ajudar els usuaris de VPN per primera vegada a trobar el seu camí. El client és estable i no vam patir cap fallida, però hi havia una peculiaritat amb el programari.

Quan feu clic i arrossegueu la finestra per desplaçar-la, causa un estrany efecte de taxa de fotograma baixa. La finestra es mou més lentament que el ratolí i canvia de forma tartamudosa en lloc que sense problemes. També continua movent-se durant un segon o dos després que deixis anar el ratolí o si canvieu d’orientació, fent gairebé impossible col·locar la finestra on vulgueu.

En general, el client de la VPN Avast SecureLine sembla una solució d’incendis i oblidats per a aquells que no volen haver d’embolicar-se amb cap configuració, però també té el defecte evident de frenar momentàniament tot l’ordinador al ser arrossegat.. 

NordVPN

Fins i tot a primera vista, la interfície de NordVPN se sent més aprofundida que la de VPN Avast SecureLine. En lloc de tenir una finestra gran i majoritàriament buida, els dos terços drets del client són agafats per un mapa que mostra totes les ubicacions disponibles amb marcadors blaus. 

Podeu fer clic al marcador a la ubicació de connexió desitjada, o bé podeu utilitzar la llista de servidors a la part esquerra de la finestra. NordVPN no té cap opció d’agrupació com Avast SecureLine VPN, però té una barra de cerca per ajudar a trobar ubicacions. 

nordvpn-review-server-navigation

Passant a la configuració, NordVPN té molt més a oferir que Avast SecureLine VPN, però fa un bon treball per mantenir-los manejables. Només hi ha tres pestanyes de configuració i una d’informació del compte.

Les tres pestanyes de configuració són “generals”, “connexió automàtica” i “avançada”. La pàgina “general” acull la majoria de les funcions que la majoria dels usuaris necessitaran, i la pàgina de “connexió automàtica” es nomena amb precisió, que conté tots els paràmetres rellevants sobre com i quan la VPN es connecta automàticament.. 

La pestanya “avançat” té opcions de protocol i DNS que la majoria dels usuaris no hauran de preocupar. El client de NordVPN està ben optimitzat i només necessita petits fragments de recursos del sistema. No hem pogut induir cap error o problemes amb el programari i tot funciona correctament amb el client obert, ja sigui que es connecta, ja està connectat o simplement està al ralentí.. 

Ronda de tres pensaments

El client de Avast SecureLine VPN és senzill i senzill d’utilitzar. Sembla que, davant les funcions anteriors, Avast tenia l’objectiu de fer una VPN que tothom pogués utilitzar amb facilitat i, de moltes maneres, va aconseguir que.

Tanmateix, hem tingut un problema amb l’arrossegament de la finestra, que no estava present amb NordVPN. A més, la disposició més petita però encara més robusta del disseny basat en mapes de NordVPN es presta a la facilitat per als usuaris de les seves maneres. NordVPN té aquesta ronda, principalment a causa del problema que la VPN d’Avast SecureLine reposició a la finestra.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de NordVPN

Logotip de VPN Avast SecureLine
Logotip de NordVPN

4

Velocitat

A la quarta ronda, ens allunyem del terreny del subjectiu i entrem al món de les dades dures. Per provar la velocitat de cada VPN, mesurem el temps de ping, les velocitats de descàrrega i les velocitats de càrrega de cada VPN en cinc llocs diferents, que van des de pràcticament al costat fins a tot el món. 

La comparem amb la nostra mesura de control sense cap VPN per veure el rendiment de cada proveïdor. També fem les proves al món real per confirmar els resultats en paper, carregant vídeos en streaming i descarregant fitxers més grans per veure com van les coses. 

VPN Avast SecureLine

La VPN Avast SecureLine triga una estona en formar una connexió, des dels cinc segons fins a 10 segons. Un cop connectat, el rendiment varia notablement d’un país a un altre.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (Regne Unit)13194.3012.24
Alemanya49191,789,74
Rússia11439,396.03
Brasil22841.301.12
nosaltres.8575,042,62
Corea del Sud47218.943,07

Als Estats Units i Regne Unit, es va observar un rendiment molt respectable amb temps de ping baixos i velocitats de descàrrega de tres dígits. Tanmateix, al Japó i al Brasil, el rendiment va caure considerablement. Els temps de ping encara eren per raó, donades les grans distàncies implicades, però les velocitats de descàrrega es van reduir als nivells de treball (encara que poc impressionants)..

Quan va arribar el moment de provar realment el rendiment d’Avast SecureLineVPN, vam trobar que les coses eren una mica lentes per començar. Els llocs web i els vídeos trigarien dos o tres segons més a començar a carregar-se, però un cop les coses es van començar a carregar, tot semblava funcionar normalment. Passat el temps de càrrega inicial, els vídeos han estat els fitxers predeterminats a 1080p i no han calgut emmagatzemar.

NordVPN

Com hem parlat moltes vegades abans, com en el nostre article NordVPN vs IPVanish, NordVPN ha tingut alguns problemes a l’hora d’aportar velocitats consistents. De fet, fins i tot va tenir una menció deshonrosa al nostre servei de VPN més ràpid per aquest motiu.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit9165,510.57
# 2479 dels EUA23133,538,87
Regne Unit # 20115334,786.06
Països Baixos # 6614566,915.39
Japó # 69159132,833,31
VPN doble (EUA al Canadà # 4)7920.488,64

D’un servidor a un altre, fins i tot a la mateixa ubicació, les velocitats poden anar d’excel·lents a pràcticament inutilitzables. Sembla que sortirà a la sort del sorteig i, moltes vegades, simplement desconnectar-vos i tornar a connectar-vos pot solucionar-ho connectant-vos a un servidor diferent. 

Dit això, en realitat no vam experimentar aquest problema en aquest moment, és a dir, NordVPN podria treballar en aquest problema. En les nostres proves per a aquest article, les velocitats eren cada cop més ràpides, amb totes les ubicacions que van retornar les velocitats de descàrrega i càrrega de tres dígits. 

Quan es tracta d’un ús del món real, el rendiment és tan bo com suggeririen els números. Fins i tot el servidor més llunyà, el Japó, es va sentir molt atès i hi va haver un retard molt poc perceptible abans que es comencessin a carregar les coses. Vam poder veure vídeos de 1080p fàcilment, fins i tot a 60 fps, sense problemes de memòria intermèdia. L’única queixa que podem presentar és que, com Avast SecureLine VPN, NordVPN pot trigar un moment a establir la connexió. 

No és infreqüent haver d’esperar deu segons més o menys perquè NordVPN es connecti i, un cop connectat, les coses poden ser una mica lentes durant 10 segons més. Vegeu com es compara amb la nostra VPN més ràpida a la nostra peça ExpressVPN vs NordVPN.

Ronda de quatre pensaments

Tot i que NordVPN s’ha mostrat problemàtic en el passat, la seva actuació en les proves d’aquest article mostra signes de millora. Tots els servidors que vam provar tenien excel·lents velocitats en paper i es realitzaven de la mateixa manera que els números que suggeririen en les proves del món real. 

Avast SecureLine VPN es va utilitzar a tota la taula, però tenia molta més variació de servidor a servidor que NordVPN. La VPN Avast SecureLine també es va sentir menys responsable que NordVPN i va trigar un moment abans de començar a carregar els llocs web, mentre que NordVPN es va sentir instantani per comparació.. 

Ronda: Punt de velocitat per NordVPN

Logotip de VPN Avast SecureLine
Logotip de NordVPN

5

Seguretat & Privacitat

NordVPN ha guanyat totes les proves fins ara, aconseguint el marcador de quatre a cap, cosa que significa que és impossible que Avn SecureLine VPN guanyi en general, malgrat aquesta ronda final. Dit això, hem estalviat el que podria ser la secció més important per últim: seguretat i privacitat. 

En aquesta ronda, analitzem quins protocols i xifrats utilitza cada VPN i testem per a coses, com ara les filtracions de DNS. També mirem enrere l’historial de cada VPN per veure si hi ha un historial de seguretat o un antecedent d’incompliments. 

A més, aprofundim en les polítiques de privadesa de cada proveïdor per veure quin tipus d’informació es recopila i com s’utilitza. 

VPN Avast SecureLine

Com ja hem esmentat, Avast SecureLine VPN no proporciona als usuaris gaire opcions, de manera que tant el protocol com el xifrat estan bloquejats i depenen del dispositiu que utilitzeu.. 

Per a aquells que es troben en dispositius Windows i Android, Avast SecureLine VPN utilitza el protocol OpenVPN. Si comproveu el nostre desglossament del protocol VPN, veureu que aquest és un protocol de codi obert de molta confiança i de codi obert. 

Els de dispositius iOS i macOS, però, utilitzaran IKEv2, que és menys segur que OpenVPN, però encara ofereix un nivell de protecció respectable. Per al xifratge, Avast SecureLine VPN combina tots dos protocols amb AES-256, que és una part superior del xifrat de la línia. 

En lloc de tenir una política de privadesa que pertany específicament a SecureLine VPN, Avast té una política de privadesa única que cobreix tots els seus productes i serveis. Per aquest motiu, la política és àmplia i continua durant unes 39 pàgines impressionants. 

Cap a la part inferior d’aquesta èpica de 39 pàgines hi ha la informació que concreta específicament amb la VPN. En aquesta secció, s’indica que Avast SecureLine VPN recopila informació, inclòs el sistema operatiu que utilitzeu, una part de la vostra adreça IP (tot i que no és suficient per identificar-la) i quin servidor utilitzeu..

A més, a les altres seccions de la política de privadesa, es mencionen coses com “informació sobre els vostres interessos” com a coses que Avast podria recopilar sobre vosaltres. En aquesta política també es mostra que la informació que recopila Avast es comparteix amb nombrosos tercers. 

L’amplària durada d’aquesta política de privadesa i alguns dels termes que es recullen són una mica rellevants i no ofereixen una imatge clara de la quantitat d’objectius que Avast pretén aprendre sobre vostè mitjançant l’ús dels seus productes.. 

NordVPN

Igual que Avast SecureLine VPN, NordVPN no ofereix opcions reals per als consumidors quan es tracta de protocols i xifrats. En lloc d’això, bloqueja els usuaris en la combinació d’OpenVPN i AES-256, la qual cosa, de la mateixa manera que succeeix, és exactament el que suggerim que faci servir la majoria de la gent. Aquesta combinació ofereix un sòlid rendiment i una excel·lent seguretat.

No obstant això, com els que heu estat atents a les notícies tecnològiques ja sabrien, NordVPN recentment va patir un incompliment de seguretat. En definitiva, els pirates informàtics van poder robar una clau de TLS, cosa que els va permetre llançar el que s’anomena un “home al centre”..

Això significa que els pirates informàtics poden configurar un servidor perquè sembli un dels servidors de la xarxa real de NordVPN. Els usuaris podrien haver-se connectat sense saber-ho a aquest servidor fals, donant als pirates informàtics accés a la seva informació. 

Aquesta mateixa vulnerabilitat s’ha descobert des d’altres xarxes VPN i NordVPN ha parchejat aquest problema i continua treballant per assegurar-se que aquest tipus de coses no es pot tornar a repetir, però, independentment, es tracta d’una taca permanent en la trajectòria de NordVPN..

Seguint la política de privadesa, NordVPN manté les coses concises i fa una tasca raonablement bona per evitar l’argent legal excessiu. L’única informació que NordVPN necessita de vosaltres per configurar un compte és una adreça de correu electrònic i no hi ha res que us impedeixi utilitzar un missatge de correu electrònic fals per a això.

La pròpia VPN no recopila cap informació identificativa. Les dades recopilades sobre el vostre ús de la VPN es limiten a coses com la càrrega del servidor, que s’utilitza per mantenir la xarxa.

Ronda de cinc pensaments

Tant NordVPN com Avast SecureLine VPN ofereixen el que considerem l’estàndard d’or per a la seguretat VPN: OpenVPN i AES-256. Tot i això, Avast SecureLine VPN només ho ofereix en algunes plataformes, mentre que NordVPN recentment ha tingut un important incompliment en la seguretat. 

NordVPN ha redactat una sòlida política de privadesa raonablement breu i redactada de manera que gairebé qualsevol pot entendre. Avast, en canvi, té una política de privadesa ridículament llarga que sovint pot deixar-vos amb més preguntes que respostes. 

Entre la vulneració de NordVPN i la política de privadesa de Avast SecureLine VPN, sembla que tots dos proveïdors han de netejar una mica els seus actes. Aquesta ronda finalitza en un empat.

Ronda: Seguretat & Privacitat No hi ha un guanyador clar, punts per a tots dos

Logotip de VPN Avast SecureLine
Logotip de NordVPN

6

Pensaments finals

En una victòria per cinc, NordVPN ha demostrat per què és una de les VPN més prolífiques actuals del mercat. Va superar Avn SecureLine VPN de principi a fi amb velocitats més altes, més funcions i una interfície més fàcil d’utilitzar.. 

Guanyador: NordVPN

Per alguna raó, les empreses antivirus lluiten per competir en el mercat VPN, com hem vist en altres casos, com en la nostra revisió VPN de Bitdefender. Sembla que el tipus d’especialització necessària per competir en el mercat VPN i la inversió de xarxa necessària crea una barrera per a l’entrada a empreses d’altres parts del món de la ciberseguretat.. 

Si heu utilitzat alguna d’aquestes VPN abans, sempre ens agradaria escoltar les vostres reflexions sobre els comentaris que es mostren a continuació. Com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map