TotalVPN Review 2020 • És realment la millor VPN?

Revisió TotalVPN

Males pràctiques de facturació i un munt de queixes dels usuaris. Eviteu aquest servei.


Visió general de TotalVPN

Consulteu www.expressvpn.com

TotalVPN Característiques

Menú de configuració TotalVPN

TotalVPN El client

TotalVPn Dispositius compatibles

Anterior

Pròxim

TotalVPN és el nou proveïdor de serveis VPN a la xarxa i creixen a un ritme ràpid.

De fet, tenen un servei més que adequat en molts aspectes, i és necessari, perquè competeixen amb els gegants de la indústria.

Però no deixeu que la seva jove edat us enganyi. Al principi vaig ser escèptic, però em va sorprendre gratament quan vaig provar el seu servei.

Com altres serveis, ajuden els usuaris a emmascarar la seva adreça IP i xifren les transmissions de dades de manera que les agències governamentals i els pirates informàtics no puguin robar les vostres dades. Poden ajudar a desbloquejar contingut georerestringit, però potser no són adequats per als usuaris internacionals, ciutadans de països petits i viatgers perquè la seva xarxa és relativament petita en comparació amb altres serveis madurs..

Dit això, per la novetat que és sorprenent com de polit és el seu servei. La interfície és neta, com també ho és el lloc web, i han creat un servei sòlid que satisfarà les necessitats de la majoria dels usuaris.

Per conèixer millor aquest nou servei, fem un cop d’ull més detallat de les seves funcions.

Pàgina d'inici de revisió TotalVPN

Preu & Característiques

Tot sobre TotalVPN sembla senzillament elegant. En lloc d’un complex sistema de fixació de preus i envasos, els usuaris només han de triar una de les dues opcions: gratuïta o de pagament. Tanmateix, la versió gratuïta és només una manera de provar el seu servei, ja que té algunes restriccions. Les limitacions inclouen la possibilitat de connectar-se només a 3 ubicacions, amplada de banda i límits de transferència de dades i només una connexió de dispositiu activa.

Dit això, hi ha molts proveïdors que ni tan sols ofereixen una prova gratuïta. Els usuaris que vulguin adquirir el seu servei només han de pagar 4,99 dòlars mensuals. El pla de pagament permet als usuaris connectar-se a totes les ubicacions (més de 30 ubicacions globals actuals), sense amplada de banda ni restriccions de dades, 3 connexions simultànies i un servei de proxy.

I ja està. No hi ha subscripcions a llarg termini amb campanes i xiulets addicionals, només el pla gratuït o el pla mensual. Tot i que són una empresa jove, tenen servidors a totes les regions geogràfiques més populars, incloses:

 • Els EUA
 • Europa
 • Sud-est asiàtic
 • Hong Kong  
 • bons Aires
 • Àfrica

També fan una bona tasca d’incloure totes les funcions que els usuaris esperen com a estàndard d’un proveïdor de serveis VPN competent.

Estan disponibles en tots els sistemes operatius principals, inclosos Windwos, Mac OS X, iPhone, iPad, Android Tablet, Android i, fins i tot, estan treballant en una aplicació per a Chromebook. A més, disposen d’assistència al client les 24 hores (que parlarem més endavant). I, igual que altres proveïdors, tenen una garantia de temps de vida del 99,99%, és a dir, que els seus servidors estaràs estant tot el temps estalviat per una dificultat tècnica aquí i allà.

I si tenen alguna dificultat tècnica, s’aïllarà a una ubicació o a un grup reduït de servidors. Simplement no és plausible que tots els servidors que mantenen baixin. Aquesta garantia és bastant estàndard, però us sorprendrà la quantitat de serveis que no planifiquen adequadament la capacitat. A més, utilitzen tots els algorismes de xifrat més recents i majors per assegurar-se que les dades dels usuaris són intocables ja que es transiten des de l’ordinador de l’usuari al servidor VPN..

Les opcions de connexió inclouen PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec i IkeV2. Tot i que això pot semblar fantàstic, s’està convertint en la norma i tots els proveïdors competents ofereixen aquestes opcions de connexió. Tot i això, tot i que ofereixen PPTP com a opció de connexió, recomanem als usuaris que eviti utilitzar aquest protocol. Només ofereix un xifrat feble i, creieu-lo o no, pot ser esquerdat.

TotalVPN Característiques

Anterior

Pròxim

Privacitat & Seguretat

TotalVPN és segur?

Tot i que asseguren les dades dels usuaris xifrant-les d’una manera que impossibilita la lectura de tercers, n’hi ha una que es refereix extremadament a la part dels seus termes d’ús. Personalment, crec que només estan intentant mantenir les mans netes legalment reservant-se el dret a divulgar informació, però és espantós però.

A continuació es mostra la seva política sobre l’aplicació de la llei:

“La VPN total pot revelar informació de l’Usuari a les agències d’aplicació de la llei sense consentiment ni notificació a l’Usuari prèvia sol·licitud legítima d’aquestes agències. Cooperarem plenament amb les agències d’aplicació de la llei. ”

A més, registren alguns tipus d’informació concrets que són prou típics entre els proveïdors de serveis VPN.

Realitzen un seguiment de petites quantitats d’informació personal (com ara detalls del compte i correu electrònic), de cookies d’inici de sessió perquè pugueu desar les credencials d’usuari i els següents tipus de fitxers de registre:

 • Quan inicieu la sessió al seu servei
 • L’adreça IP que s’utilitza per iniciar la sessió al seu servei
 • Nom d’usuari

Aquests registres són força habituals, perquè ajuden al pla de serveis per als requisits de capacitat i l’expansió de la xarxa. Indiquen explícitament el següent a la seva política de privadesa:

“Utilitzem adreces IP per analitzar les tendències, administrar el nostre lloc web i servidors, fer un seguiment de l’accés i recopilar informació demogràfica àmplia per a un ús global.”

Tanmateix, certament no guardaran cap registre d’ús de l’activitat de l’usuari ni de les dades personals. Una vegada que el trànsit d’Internet s’hagi encapsulat dins del túnel VPN, no hi ha res de què preocupar-se: ningú pot veure la vostra informació. A més, tenen molta cura per protegir la informació dels usuaris. Seria bastant vergonyós que una empresa de seguretat perdés informació als pirates informàtics o als empleats.

Prenen mesures estrictes per salvaguardar la informació del compte, tal com s’indica a la seva política de privadesa:

“La VPN total utilitza mesures de seguretat tècniques per evitar la pèrdua, mal ús, alteració o divulgació no autoritzada d’informació sota el nostre control. Aquestes mesures de seguretat inclouen, però no es limiten a: procediments físics, electrònics i de gestió per protegir i protegir la informació que recopilem en línia. “

Per últim, però no per això menys important, els usuaris haurien de ser conscients de la seva política d’ús acceptable. Això és força comú i senzill, però val la pena esmentar que no es toleren:

 • Infracció dels drets de propietat intel·lectual
 • Activitats il·legals
 • Ús no personal
 • Explotació sexual de menors

En poques paraules, la seva política d’ús i la privadesa acceptables són força habituals. L’única cosa que no em va agradar va ser la reserva de complir amb les forces de l’ordre, que és comprensible.

Tot i així, sembla que preferirien perdre informació en lloc de defensar-se dels usuaris. Però, com tots sabem de l’escàndol de detecció de la NSA PRISM, quan es tracta del govern i de l’aplicació de la llei, les mans de les empreses tecnològiques estan lligades.

Fortaleses & Debilitats

Tot i que no és un servei perfecte, sens dubte són una opció viable per a les persones que volen assegurar la seva connexió a Internet. Aquí teniu el que em va agradar i el que no em va agradar:

Tot plegat, vaig estar moderadament satisfet amb el seu servei. No obstant això, no tenen algunes de les funcions avançades que inclouen altres proveïdors, com ara un tallafoc NAT, un interruptor de matriu VPN, una protecció contra filtracions DNS i altres funcions especials. Ara mateix el seu servei és racionalitzat, lleuger, net i senzill. M’agradaria que reforcin les seves funcions i la seva xarxa global a mesura que creixen com a empresa i, fins i tot, fins i tot canvien el model de preus a mesura que maduren, però això només és especulació.

És cert que no són el servei més barat del mercat, però no es basen als Estats Units, cosa que suposa un gran avantatge. Els veig com un gran proveïdor d’usuaris d’arreu del món, però crec que els usuaris europeus els agradaria més perquè és on es troben la concentració més alta dels seus servidors. Si us interessa, us recomanaria que almenys proveu la seva prova gratuïta.

Però, a què serveix tot? Heu de comprar el seu servei? És una decisió que us deixaré, però crec que tenen un preu raonable per la qualitat del servei que presten. De ben segur que estan molt lluny de ser un servei terrible i frustrant. I tinc curiositat per veure com funcionen les coses en el futur. Si ara és tan bo el seu servei com a empresa jove, m’imagino que el servei serà millorat durant els propers mesos.

Rendiment

En general, vaig estar força satisfet amb la prova de velocitat. Abans de caure en els resultats, vull definir uns quants paràmetres. Primerament, enteneu que he realitzat la prova de velocitat en una connexió a Internet ADSL amb 5Mbps de velocitat de descàrrega i teòricament de 1Mbps de càrrega.

A més, vaig connectar-me al servidor de Hong Kong i vaig fer una prova de velocitat estàndard i un ping als servidors DNS de Google per fer el seguiment de la latència. Els resultats són els següents:

 • Descàrrega: 4.64Mbps
 • Carrega: 0.93
 • Servidor de proves de velocitat Ping: 62ms
 • Ping de DNS de Google: aproximadament 88ms

Fins ara, tot bé. Certament, no són la VPN més ràpida que he provat, però també estan lluny dels pitjors. Per provar més la connexió, he intentat reproduir contingut de YouTube i ha funcionat bé.

Ni tan sols he passat cap temps a l’espera que el vídeo s’amassés. Però, què signifiquen aquestes estadístiques de velocitat per a diferents tipus de trànsit i el rendiment global? Bé, per començar, he perdut una petita part de la meva amplada de banda de càrrega i descàrrega total.

Tot i això, això és d’esperar. El fet és que qualsevol servei VPN introduirà despeses generals a la vostra connexió a Internet. No obstant això, aquesta petita quantitat de despeses generals no és raonable.

De fet, em va sorprendre gratament que els temps de ping fossin tan baixos. Una connexió ràpida donarà cabuda a la gran majoria de les necessitats dels usuaris. L’emmagatzematge en línia, la transmissió d’àudio i vídeo i la navegació web comuna no són cap problema. A més, fins i tot les trucades VoIP serien d’alta qualitat en aquesta connexió, cosa que és interessant perquè l’àudio és altament sensible a la latència.

La trucada VoIP mitjana necessita menys de 300 ms de latència i aquesta connexió compleix fàcilment aquest requisit. Tot i això, no estic segur que aquesta sigui la millor opció per a usuaris que tinguin necessitats extremadament exigents. Un tipus d’aplicació que ve al cap és el joc en temps real, que és extremadament sensible a la latència. Al final, tot depèn on es troba el servidor de jocs i on finalitza la connexió VPN.

Per als jugadors, diria que certament hi ha connexions més ràpides amb altres proveïdors que s’adapten millor al joc.

Atenció al client

L’assistència al client és una gran oferta per als usuaris que no són tècnics. Tot i que TotalVPN va funcionar bé quan els vaig provar, considereu que cada servei de posada en marxa o soterrament experimentarà dolors creixents. Per tant, el suport al client és molt més important amb TotalVPN que amb altres proveïdors. Sorprenentment, realment tenen una gran atenció al client.

Com la majoria dels altres proveïdors, tenen una funció de xat en directe al seu lloc web, que és essencialment una manera de posar un missatge al personal de suport amb un missatge instantani. En realitat prefereixo aquestes opcions a les cues de suport a telefonia horribles on haureu de passar hores escoltant música de l’ascensor abans de ser transferit a un agent. A més, els usuaris poden iniciar una sol·licitud de servei mitjançant correu electrònic.

No només tenen representants al servei d’atenció al client, sinó que també tenen una bona base de coneixement al seu lloc web. Per a aquells que no se sentin còmodes en configurar programari VPN, la base de coneixement disposa de guies de configuració per a Windows, Mac OS X, iPhone, iPad i Android. La secció d’ajuda general és una mica prima, però inclou tots els conceptes bàsics.

Per últim, però no menys important, la pàgina del centre d’ajuda inclús guies de resolució de problemes. Un cop més, crec que fan una bona feina per cobrir les seves bases, simplement no puc dir que sigui comprensible. Però, de nou, això és per als agents d’atenció al client.

I pel que fa al lloc web, és molt net, atractiu i fàcil de navegar. Però no hi va agradar una cosa. Els usuaris primer han d’iniciar la sessió i crear un compte abans d’accedir a la pàgina d’assistència al client. És una mica complicat, i sembla que només hi ha un aro més per recórrer per obtenir accés a l’assistència.

Audioversió de revisió TotalVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map