Revisió VPN Goose – Actualització 2020

Revisió VPN d’Oca

L’alta velocitat i el preu baix de GooseVPN són suficients per situar-lo per sobre de la multitud de VPN. No marca puntuacions perfectes, però, lluitant principalment amb la transmissió de serveis i el servei al client.


goose-vpn-slider1

goose-vpn-slider2

goose-vpn-slider3

goose-vpn-slider4

goose-vpn-slider5

Anterior

Pròxim

Goose VPN és una xarxa privada holandesa virtual que només hi ha des del 2014. Tot i que és un servei excel·lent que ofereix velocitats ràpides a un preu raonable, mai no va arribar a la nostra millor llista de VPN. La manca de característiques i algunes estranyes decisions en matèria de seguretat ens van deixar rascar el cap, cosa que és una vergonya, tenint en compte la quantitat de VPN de Goose. 

En aquesta revisió VPN Goose, determinarem si és el proveïdor VPN adequat per a vosaltres. Durant els propers milers de paraules, tractarem funcions, preus, facilitat d’ús, velocitat, seguretat, privadesa, rendiment de transmissió i molt més, abans de dictar el nostre veredicte.. 

Quan es tracta del servei real, Goose VPN sobresurt, amb una velocitat ràpida i una interfície sense sentit. Tanmateix, pel mateix preu, podeu obtenir més diners en qualsevol altre lloc. Dit això, Goose VPN té una prova gratuïta de 30 dies, de manera que no hi ha cap motiu per no donar-li un tret. 

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Goose VPN

Característiques

La VPN Goose realment no té funcions. Es tenen en compte els fonaments bàsics, com ara un interruptor de matança, la protecció contra filtracions DNS i l’inici automàtic a l’inici de sessió a Windows, però no ho és. Algunes de les funcions més especialitzades, com ara la mort d’aplicacions i el tunelatge fraccionat, s’ometen desgraciadament. 

La seva característica més important és en realitat el suport de la plataforma. Goose VPN és compatible amb gairebé qualsevol màquina, des d’encaminadors a Linux fins a televisions intel·ligents amb Android TV. També hi ha una extensió Chrome, per la qual cosa Goose VPN va rebre una veu a la nostra guia sobre com configurar una VPN a Chromebook (llegiu la nostra revisió de Google Chrome). 

A més, hi ha àmplies guies de configuració disponibles per a les plataformes que suporta Goose VPN. Cada instal·lació està inclosa amb instruccions pas a pas i moltes captures de pantalla, cosa que facilita la instal·lació no tradicional.

Oca-vpn-revisió-configuració-guies

Tot i que apreciem les guies de configuració de VPN Goose, no podem ignorar les seves funcions. El túnel està dividit. 

Si no en sabeu, el tunelatge fraccionat us permet enviar una mica de trànsit a través del túnel VPN mentre que un altre trànsit es manté a la vostra connexió normal. Podeu configurar-lo manualment amb Goose VPN, però no hi ha una manera senzilla de fer-ho al client, com passa amb ExpressVPN. 

De la mateixa manera, Goose VPN no proporciona l’aplicació d’aplicacions, cosa que permet especificar quines aplicacions han de complir el commutador de matança. És útil si la vostra VPN es desconnecta i voleu mantenir la sessió de navegació intacta sense exposar, per exemple, al vostre client torrent. Si busqueu una VPN amb aplicació, no oblideu llegir la nostra ressenya a Astrill.

Vista general de les funcions VPN de Goose

Logotip de VPN Goosegoosevpn.com

Comença des de $ 199 al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
Il·limitat

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada
Només pla il·limitat

Prova gratuïta disponible

Període de devolució
N / A

Import del servidor mundial
33

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS, Linux, Android TV

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador
Chrome

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

Com la majoria de les VPN, Goose VPN el manté senzill proporcionant un pla únic amb múltiples durades, a diferència de ProtonVPN (llegiu la nostra ressenya de ProtonVPN). Podeu comprar com a mínim un mes o fins a dos anys, igualant els similars a ExpressVPN, tot i que no superen PureVPN (llegiu la nostra crítica ExpressVPN i la revisió PureVPN). 

En el cas final de les coses, Goose VPN és abismal. Tot i que no assoleix els nivells mínims d’Hide.me, la taxa mensual és massa alta (consulteu la nostra ressenya Hide.me). Afortunadament, el fet de passar a una durada més llarga es paga en pigues. 

Els plans d’un i dos anys ofereixen un valor excel·lent, portant la taxa a menys de 5 dòlars mensuals per a un pla d’any i a menys de 3 dòlars al mes durant dos anys. Cada pla també admet un nombre il·limitat de connexions simultànies, és per això que Goose VPN va guanyar un lloc a la nostra millor VPN per a la guia de diversos dispositius. 

Dit això, hi ha una política d’ús just. Tot i que podeu instal·lar i utilitzar VPN Goose en tants dispositius que vulgueu, no podreu agafar més d’un percentatge de l’ample de banda total de la VPN Goose. Si ho fas, se’l sol·licitarà Goose VPN per reduir l’ús o bé pagar un preu més alt. 

Prova lliure de VPN Goose

Independentment de la durada que trieu, no se us cobrarà el primer mes. A diferència de TorGuard, que anuncia una garantia de devolució de diners com a prova gratuïta, podeu utilitzar Goose VPN durant 30 dies sense passar ni un centenar (llegiu la nostra crítica de TorGuard). 

Haureu d’informar la informació de pagament per començar, ja sigui amb targeta de crèdit o PayPal, ja que Goose VPN no accepta bitcoin, però no se us cobrarà fins que s’acabi el judici. Tot i que no és tan generós com el pla gratuït de Windscribe, Goose VPN fa vergonya a la majoria d’altres serveis quan es tracta d’assajos gratuïts (llegiu la nostra revisió Windscribe).

Amabilitat amb l’Usuari

Goose VPN té un procés de check-out en tres parts que facilita la configuració. Després de fer clic al botó “prova gratis” a la pàgina principal, se us portarà a una pantalla on podeu triar la vostra durada i introduir la informació de pagament. També podeu introduir el vostre correu electrònic i la vostra contrasenya o iniciar la sessió amb opcions socials, tot i que no la recomanaríem per a privadesa. 

goose-vpn-checkout

Això és el que necessiteu per registrar-vos. Després d’haver confirmat el pagament, Goose VPN us redirigirà a una pantalla de descàrrega, que mostra instal·ladors i guies de configuració per a les moltes plataformes compatibles amb Goose VPN.

Descàrrega de VPN Goose

La pàgina de descàrrega té molt a oferir. Per a la majoria de la gent, la descàrrega de l’instal·lador per a macOS o Windows hauria de ser suficient, però si voleu fer una instal·lació no tradicional (per exemple, en un encaminador), l’Obn VPN també us ha cobert. Fins i tot versions anteriors de Windows estan incloses amb guies de configuració per a PPTP i L2TP.

goose-vpn-review-downloads-page

La instal·lació avança ràpidament i Goose VPN ofereix algunes preguntes freqüents sobre la plataforma que feu servir mentre finalitzeu la instal·lació. Un cop acabat, Goose es llança immediatament, proporcionant-vos alguns consells per començar. 

Tot sobre el procés de configuració de VPN Goose és fluït. Hi ha una bona quantitat de dispositius de mà, però això no impedeix el procés com passa, per exemple, amb PureVPN. En canvi, només es proporciona informació suficient per a aquells que ho necessitin. Per a aquells que no ho són, és fàcil saltar-se ràpidament a través de les guies de guia de configuració i configuració. 

Inicia sessió VPN Goose

Un cop instal·lada l’aplicació, podeu iniciar la sessió. Igual que us registreu, podeu iniciar la sessió mitjançant Facebook o Google, tot i que probablement sigui millor adherir-vos amb una adreça de correu electrònic i una contrasenya. Un cop fet això, Goose s’iniciarà a l’aplicació, mostrant un servidor recomanat i una vista de mapa, gairebé inútil. 

gans-vpn-revisió-aplicació

No podeu utilitzar el mapa per seleccionar ubicacions del servidor com en NordVPN (consulteu la nostra revisió NordVPN). De fet, del que podem dir, el mapa no fa res. Fins i tot després de connectar-vos a un servidor dels EUA, el mapa encara apareixia a Europa, juntament amb els drets d’autor d’un any. 

El mapa no és necessari, però. A la pantalla principal, podeu veure si esteu connectat, a quin servidor heu connectat i al protocol que utilitzeu. Quan ho vam provar, Goose es va fer per defecte a IKEv2, de què parlarem més a la secció de “seguretat” a continuació.

Canviar els servidors és senzill, amb Goose permetent “preferir” les opcions de la llista desplegable. La majoria dels servidors estan marcats amb una icona P2P que mostra que són adequats per torrent. De la mateixa manera, un parell d’opcions es marquen amb una icona “de reproducció”, indicant que s’han d’utilitzar per a la transmissió en temps real. 

Configuració VPN d’Oca

La configuració de la VPN Goose, a la qual es pot accedir fent clic a la icona d’engranatge a la cantonada inferior dreta, és mínima. Podeu activar l’interruptor de matança i la protecció contra filtracions DNS, dues configuracions que estan desactivades estranyament per defecte, a més de canviar el protocol, però sí. El més útil que us permet fer la pantalla de configuració és enviar dades de depuració a l’equip d’assistència. 

goose-vpn-review-settings

Velocitat

La VPN Goose no va entrar a la nostra llista de VPN més ràpida, tot i que podria haver-la. El problema amb la VPN Goose no és la seva velocitat, sinó la consistència de la velocitat. No hi ha cap rima o motiu de les tarifes que vam assenyalar, amb ubicacions molt més llunyanes que els servidors al mateix camí.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (St. Louis)889,1721.34
Emissió en temps real dels Estats Units6350.219.38
UK11336,3814.05
Canadà P2P3637,7520,69
Japó P2P17780,5119,99
Austràlia22435,5720,83

Tot i que la VPN Goose va predeterminar-se a IKEv2, vam canviar a OpenVPN per provar, com ho fem amb totes les VPN. Goose no us ofereix l’opció entre UDP i TCP, de manera que el que varem decidir fer servir és el que vam provar. A partir dels resultats, podríem sospitar que utilitzés UDP. 

Oca va ser ràpid a través de tota la taula i es va mantenir al nord de 30 Mbps durant les proves. De manera estranya, però, vam observar un rendiment molt millor al Japó que els Estats Units. Vam tornar a provar els EUA mitjançant el servidor que no es va reproduir, i tot i que la taxa de descàrrega va millorar, encara que era més lenta que Japó.

Tot i que el percentatge de descàrregues era inconsistent, la latència no la tenia. La VPN Goose va augmentar la seva latència a mesura que ens avançàvem de la nostra ubicació de proves, com s’esperava, però es van mantenir relativament ràpidament. De fet, els resultats són dignes de la nostra millor VPN per a guies de jocs. 

Errors del servidor VPN d’oca

Durant la prova, hem detectat diversos errors del servidor. La VPN Goose es negava a connectar-se a determinats servidors (per exemple, en streaming de Regne Unit), i en reiniciar l’aplicació, podríem connectar, però no carregar cap lloc web.. 

Tot i que és fàcil canviar a un altre servidor, hem volgut notar els errors. Si hi ha una ubicació concreta que busqueu, és possible que pugueu trobar problemes similars, així que tingueu en compte. Semblava que només es produïa en canviar d’ubicació després que ja ens connectéssim.

Seguretat

Goose VPN compleix els estàndards del sector en seguretat VPN, que ofereix el xifratge AES-256 amb OpenVPN. Tanmateix, l’OpenVPN no està habilitat per defecte. Utilitzant el protocol automàtic, Goose VPN va saltar entre IKEv2 i L2TP a la nostra connexió basada en EUA. Tot i que IKEv2 és defensable, L2TP no ho és. 

Com es pot veure a la nostra distribució del protocol VPN i a la descripció del xifrat, L2TP no té els fregalls per assegurar la vostra connexió. Mitjançant aquest protocol, es pot detectar fàcilment la vostra connexió a països amb censura estricta, com la Xina (llegiu la nostra millor guia VPN per a Xina). 

OpenVPN està disponible, tot i que la VPN Goose no us permet triar TCP i UDP com a protocol de transport. A més, no hi ha cap opció OpenVPN encapsulada, com passa amb VyprVPN (llegiu la nostra ressenya de VyprVPN). 

La seguretat de la VPN Goose no és dolenta, però us haureu d’assegurar de configurar-la adequadament per tal de mantenir-vos protegits. En una nota positiva, Goose VPN és amigable amb els torrents, tot i que no va guanyar ni un lloc a la nostra millor VPN per guiar el torrenting.

Hem provat filtracions de DNS mitjançant IKEv2 i OpenVPN, ja que l’última vegada que vam provar Goose, IKEv2 va filtrar peticions com una bogeria. Aquesta vegada, IKEv2 i OpenVPN eren, per sort, sòlides, amb l’única sol·licitud DNS mostrada a la IP VPN. 

Privacitat

Goose VPN manté una política sense registres. L’empresa es basa a Holanda i, tot i que no té les millors lleis de privadesa, és millor que la majoria de països, tal com es pot veure a la nostra guia de censura a Internet. Independentment, la VPN Goose no té res que el govern holandès controli. 

Primer, però, la xarxa de servidors. A diferència de les VPN que utilitzen servidors virtuals o de lloguer, consulteu la nostra revisió HideMyAss per obtenir un exemple: la xarxa de servidors VPN de Goose és propietat de Goose BV, la companyia de Goose BV. Això vol dir que no us haureu de preocupar d’enfosquir tercers. 

Pel que fa a la recollida de VPN Goose, la informació és mínima. La vostra adreça de correu electrònic es registra al registrar-vos, així com l’adreça IP que vau utilitzar quan inicieu la sessió al lloc web. Quan s’utilitza el servei, no es registra ni es controla res. La vostra adreça IP, les sol·licituds DNS i l’historial del lloc web no es desaran ni de forma temporal a la memòria del sistema. 

En cas que Goose hagués de lliurar tot el que tenia al registre, hauria de demostrar que us heu registrat en un compte. No s’anotarà res sobre el seu ús. L’única excepció és l’ús de l’ample de banda total, que es recopila amb l’objectiu d’aplicar la política d’ús just. 

Tot i això, de cap manera es pot relacionar la vostra activitat en línia quan s’utilitza Goose VPN. La informació recopilada (la vostra adreça de correu electrònic quan us vau registrar i l’ús de l’amplada de banda durant l’ús del servei) no és amenaçadora, és a dir, que la VPN d’Oca és segura d’utilitzar. 

Reproducció en temps real

Tot i incloure servidors de streaming dedicats, Goose VPN no farà la nostra millor VPN per a la guia de transmissió. Independentment de quin servidor estiguéssim connectats o quin protocol utilitzem, la VPN Goose estava bloquejada. Malauradament, els servidors “streaming” només semblen alternatives més lentes als altres servidors d’una ubicació determinada. 

Hulu i BBC iPlayer van treballar ràpidament amb Goose VPN, com va fer Amazon Prime Video. De fet, Amazon va detectar que estàvem utilitzant una VPN abans de provar de carregar qualsevol contingut. Si esteu interessats en aquestes plataformes, assegureu-vos de llegir la nostra millor VPN per a Hulu, la millor VPN per a BBC iPlayer i la millor VPN per a les guies de vídeo de Amazon Prime.. 

VPN de Goose Netflix

La darrera vegada que vam provar Goose VPN, vam poder accedir a Netflix de forma constant, encara que amb una velocitat bastant lenta. Aquesta vegada, Netflix es va bloquejar contínuament i sempre es va produir un temut error de proxy. Assegureu-vos de llegir la nostra millor guia VPN per a Netflix si és la plataforma que seguiu.

Ubicacions del servidor

La VPN Goose no especifica quants servidors té, simplement diu a la pàgina de preguntes freqüents que “busca constantment servidors nous i més ràpids per afegir”. Passant la llista, però, podem dir que, a l’hora d’escriure, hi ha 33 ubicacions a 26 països, amb EUA, Regne Unit, Països Baixos, Dinamarca, França i Alemanya que obtenen diverses ubicacions. 

La difusió no és excel·lent (i és una de les raons per les quals no va fer la nostra millor VPN per a la llista Skype), però Goose VPN diu que pot implementar fàcilment nous servidors en pocs dies, a petició del client. Això suggereix que els servidors recentment desplegats siguin llogats o virtuals, ja que no sospitem que un tècnic de Goose viatgi físicament a qualsevol ubicació.. 

No està clar si les ubicacions de Goose actualment són virtuals o físiques. Segons els nostres resultats de velocitat errònia, ens atrevirem a dir que almenys algunes de les ubicacions són virtuals, tot i que no tenim cap manera de confirmar-ho.

Servei d’atenció al client

Trobar suport amb Goose VPN és senzill. Des de l’aplicació, podeu enviar la informació de depuració si trobeu un error tècnic, així com trobar un enllaç a la pàgina de preguntes freqüents. El millor lloc per trobar assistència, però, és al tauler de control del vostre compte. 

Al fer clic a la pestanya “suport / FAQ” del tauler de comptes us portarà a una llarga llista d’articles sobre bases de coneixement. VPN Goose no deixa cap pedra sense volar, incloent fins i tot els temes més banals. És a dir, si podeu aconseguir que es carreguin els articles. 

goose-vpn-review-dashboard-knowledgebase

A la base de coneixement del tauler, que és diferent de la base de coneixement real, com podrem veure en un minut, molts dels articles es negaran a carregar. Tot i que en tenim alguns per carregar, la majoria dels articles es dirigiran al directori d’articles, cosa que és infuriós. 

Encara més frustrant és que la VPN Goose té una base de coneixement molt millor organitzada, accessible des del lloc web principal. Els articles es classifiquen amb més intenció en categories i, fins i tot, hi ha un formulari de contacte si heu de dirigir-vos directament a Goose.

goose-vpn-review-knowledgebase

Malauradament, el correu electrònic és l’única ruta de contacte. La VPN Goose no ofereix assistència telefònica ni xat en directe, cosa que és una vergonya. A més, no hi ha cap fòrum d’usuaris, subreditacions o cap compte de Twitter que limitin les vies per les quals podeu rebre assistència. 

El Veredicte

La VPN Goose no és una mala opció per a la majoria de la gent. Es connecta ràpidament, es manté ràpidament a llargues distàncies i inclou una política sense registre, per arrencar. Tanmateix, la manca de funcions significa que no és una opció ideal per a configuracions especialitzades. Tot i que el preu és correcte, hi ha altres serveis que ofereixen més al mateix ritme. 

Què en penses de Goose VPN? Voleu aprofitar la prova gratuïta de 30 dies? Feu-nos saber la vostra experiència als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir. 

Preguntes freqüents sobre VPN Goose

 • Com reembossar la VPN Goose

  Goose VPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies, sense preguntes. Tot i això, només s’ofereix si heu utilitzat menys de 100 MB de dades. Dit això, cada pla inclou un període de prova gratuïta de 30 dies.

 • Què és bo VPN Goose?

  Goose VPN és un servei sòlid a un preu raonable. És ràpid i fàcil d’utilitzar, tot i que podeu obtenir més funcions en un altre lloc pel mateix preu.

 • Com finalitzar la prova gratuïta de la VPN Goose

  Podeu finalitzar la prova gratuïta VPN de Goose des del tauler de control del vostre compte. Després de iniciar la sessió, feu clic a “El meu perfil” i, a continuació, “cancel·leu la subscripció”. Si esteu al període de prova, no se us farà cap càrrec.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map