Revisió StrongVPN – Actualització del 2020

Revisió StrongVPN

StrongVPN és un servei potent amb algunes funcions inusuals, però l’equilibra al no oferir funcions comunes amb altres proveïdors. La impressió general és un servei que podria ser bo, però és massa desagradable. Llegiu la nostra ressenya completa per obtenir més informació.


Best-VPN-reviews

StrongVPN no arribarà a un quilòmetre dels millors proveïdors VPN. Això no és perquè està fent alguna cosa malament. Demostra que un servei pot estar tan en mal que no fa res. Tot i que comprar-lo no és la pitjor elecció que podeu fer, hi ha moltes xarxes privades virtuals que fan millor el que fa.

En aquesta revisió de StrongVPN, parlarem de l’estrany equilibri entre el bé i el dolent en el servei i com es porta a un proveïdor que se sent bé. Abans de dictar el nostre veredicte, parlarem de funcions, preus, facilitat d’ús, velocitat, seguretat, privadesa, rendiment de transmissió, ubicacions del servidor i servei al client..

Pots guanyar molt millor els diners, però StrongVPN no té les pràctiques qüestionables d’altres serveis, com ara VPN.Express (llegiu la nostra revisió VPN.Express). Tanmateix, no és un servei dolent, així que si trobeu que sou fan, no renunciareu gaire.

strongvpn-review-interface

strongvpn-review-killswitch

strongvpn-review-knowledgebase

strongvpn-review-setup-guides

strongvpn-review-server-navigation

Anterior

Pròxim

Alternatives per a StrongVPN

Fortaleses i debilitats

Característiques

StrongVPN no té funcions més que allò que considerem que “ha de tenir” per a una VPN. L’únic punt fort és un killswitch, que redueix la connexió a Internet si la VPN falla. És universal, però, significa que no podeu definir-la per bloquejar només algunes aplicacions com si ho podeu fer amb Astrill (llegiu la nostra ressenya a Astrill).

strongvpn-review-killswitch

També hi ha altres funcions diverses, com ara la connexió en iniciar-se, tornar a connectar-se automàticament si la VPN baixa i iniciar l’aplicació amb Windows, però, en general, la interfície és àrida.

Tot i que normalment és un avantatge per a la facilitat d’ús, la manca de funcions només es veu mandrosa aquí. Com veurem a la secció “facilitat per a l’ús”, StrongVPN no és fort a l’hora de guiar els usuaris a través de la interfície. Si l’aplicació serà difícil d’utilitzar, almenys ens agradaria que les funcions mereixin la pena.

Pel que fa a la falta, la llista és llarga. Dit això, les omissions més nefastes són el túnel fraccionat, una prova de velocitat i el reenviament de ports.

L’única característica una mica inusual és la possibilitat de fer servir paquets quan s’utilitza OpenVPN. En parlarem més a la secció “seguretat”, però, essencialment, et permet ser encara més segur quan fas servir la VPN. No és habitual, però hem vist que diversos proveïdors implementen aquesta característica.

Característiques de StrongVPN

Logotip de StrongVPNstrongvpn.com

A partir de 583 dòlars al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit, AliPay

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
12

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible

Període de devolució
30 dies

Import del servidor mundial
650 en 20 països

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS, Linux

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
IPSec, OpenVPN, L2TP, SSTP, IKEv2

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe
24/7

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

StrongVPN és insensible quan es tracta de preus. Al voltant de 10 dòlars mensuals és el que esperem de les VPN, amb opcions a mitja distància, com ara ProtonVPN que coincideixen (consulteu la nostra ressenya de ProtonVPN). Com aquest servei, StrongVPN no és l’opció més cara que hi ha, llegiu la nostra revisió Hide.me, però podeu obtenir més diners amb un altre proveïdor..

Dit això, fins i tot en comparació amb millors proveïdors, el preu de StongVPN no impressiona. 70 dòlars durant un any no estan malament en comparació amb NordVPN (llegiu la nostra revisió NordVPN), però podeu obtenir el doble de durada pel mateix preu mitjançant Accés a Internet privat (llegiu la nostra revisió PIA). Tots dos proveïdors també ofereixen subscripcions plurianuals, cosa que StrongVPN, malauradament, no.

Tot i que no és el més habitual veure en la fixació de preus VPN, els plans plurianuals sempre són alguna cosa que busquem. Permetre que un usuari es subscrigui durant dos o més anys i fent un descompte pesat, les VPN poden fomentar el patrocini dels seus serveis. És una situació guanyadora, de manera que l’omissió de StrongVPN no es veu genial.

Tampoc hi ha cap judici ni pla. Si bé les VPN gratuïtes poden resultar dolentes, per exemple, consulteu la nostra pitjor guia de VPN gratuïta. Hi ha serveis VPN gratuïts que permeten a l’usuari veure com funciona sense posar una targeta de crèdit. Windscribe és un exemple perfecte de com funcionen les VPN gratuïtes (consulteu la nostra revisió de Windscribe).

La manca de prova gratuïta es compta en certa manera amb la garantia de devolució de 30 dies de StrongVPN, que, basada en les nostres proves, és honrada. Hi ha alguns termes relatius a l’adquisició de l’App Store d’Apple, per exemple, però la política és senzilla.

Tot i que estàndard en gairebé tots els altres aspectes, el nombre de connexions simultànies és qualsevol cosa. StrongVPN ofereix 12 connexions amb qualsevol subscripció, que és la més alta que hem vist. També es pot instal·lar en routers, de manera que podeu augmentar aquest límit.

Pel que fa als mètodes de pagament, StrongVPN torna a ser insensible. Accepta PayPal, targetes de crèdit i AliPay. Les escombraries de Cryptocurrency hauran d’enviar el seu bitcoin a qualsevol altre lloc.

Facilitat d’ús

Si heu vist una caixa de pagament VPN, les heu vist totes, a excepció d’AirVPN, que té un procés de còlera infuriós (consulteu la nostra revisió d’AirVPN). Després de fer clic a “començar”, tot el que heu de fer és triar un pla, introduir el vostre correu electrònic i seleccionar un mètode de pagament.

strongvpn-review-signup

Tot i que se us enviarà una confirmació per correu electrònic, no heu de verificar la vostra adreça de correu electrònic, de manera que el compte de cremadors és un joc just. El vostre correu electrònic serà el vostre nom d’inici de sessió i es generarà una contrasenya aleatòriament. Tingueu en compte que és un grup aleatori de lletres, números i símbols, de manera que voldreu utilitzar el millor gestor de contrasenyes per emmagatzemar-lo..

A la mateixa pàgina, trobareu els instal·ladors per a Windows, macOS, iOS i Android. StrongVPN té guies de configuració que acompanyen cada plataforma, però la instal·lació és senzilla. L’única excepció és si voleu, per exemple, utilitzar L2TP a Android. En aquest cas, els guies seran útils.

strongvpn-review-setup-guides

L’instal·lador està bé, si té data. Un cop finalitzada la instal·lació, podeu obrir la interfície i iniciar la sessió mitjançant les credencials que us va donar StrongVPN. Preferim autenticar-se amb els testimonis del dispositiu perquè és més fàcil per a l’usuari i proporciona el mateix nivell de seguretat, però iniciar la sessió no és incertant. Si no sou fan l’enfocament basat en el testimoni, llegiu la nostra ressenya ExpressVPN.

Un cop acabat, arrencaràs a la interfície, cosa que queda molt a desitjar. StrongVPN mostra la vostra adreça IP, el temps en què heu estat connectats i un petit mapa d’on heu connectat. Es va optar per utilitzar un fons fosc amb colors vius, que poden tensar els ulls en habitacions lluminoses. Tot i que no anem contra l’aspecte del “mode nocturn”, no hauria de ser el predeterminat.

strongvpn-review-interface

La connexió no és difícil, però. El botó de “connexió” verd i gran us donarà seguretat, i StrongVPN tria el millor servidor per a la vostra ubicació. Una molèstia és que no podeu veure on es troba el millor servidor fins després d’haver-vos connectat.

També se sent impactant ràpidament. La nostra primera connexió va trigar menys de tres segons. Quan hem aprofitat la configuració, hem trobat StrongVPN per defecte a IKEv2, que hauria de ser més ràpid que OpenVPN. Parlarem més sobre com això canvia la vostra seguretat en una secció posterior.

Si voleu triar la vostra ubicació, feu clic al botó “la millor ubicació disponible”. Podeu triar ubicacions, però no servidors específics, cosa que no és gens dolenta. La llista condensada de StrongVPN no hauria de ser difícil de desplaçar-se, però un estrany retard que es produeix al girar la roda del ratolí la fa sentir més difícil del que hauria de.

strongvpn-review-server-navigation

Tot i així, podeu cercar una ubicació o ordenar per país o ciutat. Un cop hàgiu seleccionat una ubicació, feu clic a “desa”. La nova ubicació serà l’opció predeterminada que es mostra, fins i tot si tanqueu i torneu a obrir l’aplicació.

Podeu modificar la configuració de StrongVPN fent clic a la icona d’engranatge a la cantonada superior dreta. No entrarem en tots els paràmetres, no us heu de confondre amb ells, tret que sapigueu què esteu fent, però sí que voldríem destacar una molèstia.

Una de les pestanyes es titula “diagnòstic” i, amb tota seguretat, mostrarà un registre de la vostra connexió per solucionar problemes. Tot i que ens agrada veure una característica com aquesta, no hi ha manera d’exportar el registre. Haureu de seleccionar-ho tot, copiar-lo i enganxar-lo en un document independent.

Velocitat

StrongVPN és un dels proveïdors de VPN més ràpids del vostre negoci. Tanmateix, el rendiment mediocre internacional significa que el vostre quilometratge variarà. Està clar que algunes ubicacions estan més ben optimitzades que altres, cosa que mai és bona cosa quan hi ha tantes opcions per fer un tunelisme.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (St. Louis)8175,4910,66
Atlanta (recomanat)45149.979.03
Londres105144,037,75
Varsòvia, Polònia16084,383.7
Tel Aviv, Israel17524,412.31
Hong Kong222137,353.13

Sorprenentment, el servidor recomanat de StrongVPN va ser el millor rendiment entre les ubicacions que vam tastar. En la majoria dels casos, el servidor recomanat s’acosta, però hi ha opcions més ràpides. Tot i que el salt inicial de la latència és elevat, la velocitat de descàrrega es va mantenir a prop de la puntuació no protegida.

L’ésser estrany és el servidor de Tel Aviv, Israel, que va aniquilar la nostra velocitat. Durant les proves, esperàvem que el servidor de Hong Kong funcionés de manera semblant (sovint hi ha un gradient de velocitat), així que ens ha sorprès quan no ho feia. El bon rendiment de Hong Kong és un testimoni d’aquesta ubicació, però no de la xarxa de StrongVPN.

La inconsistència és la clau aquí. Barrejar el bon i el mal rendiment no és mai bo. Es tradueix en moments frustrants quan intenteu fer servir un servidor.

Un dels avantatges és la latència, que es va mantenir baixa durant les proves. Tot i que continua sent una omissió de la nostra millor VPN per a la guia de jocs a causa del salt inicial del ping, els resultats de StrongVPN no són dolents.

Seguretat

StrongVPN té un nombre sorprenent d’opcions de seguretat. De manera predeterminada, la vostra connexió està protegida amb IPSec mitjançant el protocol VPN IKEv2. Pel que fa a la seguretat VPN, aquesta és una opció estranya, tenint en compte que OpenVPN amb xifratge AES de 256 bits és gairebé sempre millor.

Dit això, l’elecció és il·luminadora. IKEv2 pot canviar fàcilment entre WiFi i xarxes mòbils, cosa que el converteix en una elecció excel·lent per a dispositius mòbils (vegeu la nostra millor VPN per a iPhone i la millor VPN per a guies Android). No és una opció ideal per a l’escriptori, però, per això, recomanem canviar el vostre protocol tan aviat com sigui possible.

Podeu triar entre IKEv2, OpenVPN, SSTP i L2TP. OpenVPN hauria de ser la vostra primera opció, ja que proporciona AES 256 bits per assegurar la vostra connexió (llegiu la nostra descripció del xifrat). A OpenVPN, StrongVPN us permet canviar el vostre protocol de transport (ja sigui a UDP o TCP) i seleccionar el port específic pel qual passeu.

Tot i que no és aplicable per a molts usuaris, canviar el protocol i el port de transport pot ajudar a ignorar els tallafocs. StrongVPN assenyala al seu lloc web que L2TP i IKEv2 es poden bloquejar fàcilment, i suggereix TCP 443 o UDP 53 a OpenVPN com a alternatives.

També hi ha una opció per rastrejar els paquets a l’OpenVPN. La funció es veu sovint en protocols propietaris, com el protocol Camaleó de VyprVPN (llegiu la nostra revisió de VyprVPN). Fer servir els paquets és una bona idea si sortiu d’un país amb una censura estricta, obviant efectivament la inspecció profunda dels paquets..

A la pràctica, aquestes mesures de seguretat donen els seus fruits. Hem provat filtracions de DNS mitjançant ipleak.org i StrongVPN ha sortit net amb redireccions mínimes. Tampoc ha llençat la nostra adreça IP ni informació de WebRTC.

Privacitat

StrongVPN és un proveïdor de VPN sense registre. Tot i que no és tan centrada en la privadesa com Mullvad (llegiu la nostra revisió de Mullvad), la clara política de privadesa de StrongVPN i el seu historial conseqüent ens donen esperança. Dit això, funciona fora dels Estats Units, per la qual cosa els que tingueu en compte la vigilància governamental haurien de ser clarament evidents.

A la política de privadesa no hi ha ossos al respecte: “StrongVPN no recopila ni registra cap trànsit dels seus serveis.”

Quan us registreu, heu de posar una adreça de correu electrònic i un mètode de pagament al fitxer, que StrongVPN registra per raons òbvies. Fora d’això, no sap res de tu.

L’única excepció és si pagueu amb targeta de crèdit. En aquest cas, StrongVPN també necessita el vostre nom complet i la vostra adreça de facturació i no podreu utilitzar la informació sobre els cremadors tal com ho feu amb el vostre correu electrònic. No està clar si la informació de facturació està relacionada amb l’ús de la vostra VPN, tal com passa amb la VPN buffered
(llegiu la nostra revisió VPN buffered), però és clar que els afectats per la privadesa no haurien d’utilitzar una targeta de crèdit.

StrongVPN ha de proporcionar, modificar o eliminar aquesta informació si els clients de la UE ho sol·liciten per mantenir-se en compliment del Reglament general de protecció de dades..

Tot això s’hauria de prendre amb un gra de sal. StrongVPN està basat als Estats Units, que ha demostrat que no es troba per sobre de la recollida de dades. Si heu de romandre fora del radar, us recomanem que utilitzeu un servei basat en un país amb bones lleis de privadesa. Els nostres millors serveis VPN per a la Xina són un bon lloc per començar.

Hem trobat alguna cosa interessant durant les proves també. Alguns dels servidors de la xarxa de StrongVPN es van registrar a StackPath, una xarxa de lliurament de contingut que té una petita participació en IPVanish (llegiu la nostra revisió IPVanish).

Tot i que no podem connectar massa punts, antigament, IPVanish ha quedat registrat la informació de l’usuari.

Dit això, StackPath és un CDN, per la qual cosa té sentit que s’hi registressin alguns servidors. No pretenem que els dos proveïdors estiguin connectats, és probable que no ho siguin, però s’ha de tenir en compte.

Funció en streaming

StrongVPN funciona bé amb plataformes de streaming. Va trencar les barreres de Netflix, BBC iPlayer i Hulu, però encara va ser bloquejat per Amazon Prime Video. Tot i que no és un candidat a la nostra millor VPN per a guies de transmissió per altres problemes, l’accés és innegable.

El que és excel·lent és que StrongVPN no només va accedir a aquestes plataformes, sinó que ho va fer a través de diversos servidors. El nostre mostreig suggereix que sempre podreu fer la reproducció, encara que utilitzeu un servidor diferent.

Dit això, StrongVPN no és perfecte i és per això que no va fer la nostra millor VPN per Netflix ni la millor VPN per a les guies iPlayer de la BBC. Si només es basés en el rendiment de transmissió en directe, StrongVPN no seria només un concursant, probablement sigui un líder.

Ubicacions del servidor

Pel que fa a ubicacions de servidors, no us espereu gaire de StrongVPN. Com molts proveïdors intermedis, la seva xarxa es limita principalment als EUA i Europa, amb algunes ubicacions disperses a les zones més lliures d’Àsia. En total, hi ha al voltant de 650 servidors, però només cobreixen 20 països.

Àfrica és un lloc cec, com ho són la majoria de l’Orient Mitjà i Àsia. Al Pròxim Orient, hi ha Israel i així. Àsia és millor, amb ubicacions a Singapur, Japó, Corea del Sud, Filipines i Hong Kong. No obstant això, es tracta d’una agrupació estreta i la resta d’Àsia no està tocada.

No és una sorpresa: StrongVPN simplement no coincideix amb les nostres expectatives, però la difusió no sembla excel·lent en comparació amb un servei líder al sector en ubicacions de servidors com HideMyAss (llegiu la nostra ressenya HideMyAss).

Servei d’atenció al client

El suport de StrongVPN cobreix els conceptes bàsics, però les representacions amb les quals vam parlar sentíem una cosa més que acollidora.

Per a l’autoajuda, hi ha una base de coneixement que es divideix en tres seccions: “guies de configuració”, “resolució de problemes” i “preguntes freqüents”. Com s’ha esmentat, les guies de configuració són bàsiques, però voldreu consultar la secció si voleu configurar la VPN manualment.

Els altres articles de la base de coneixement estan dispersos. Sembla que la base de coneixement viu, tractant els problemes a mesura que es plantegen, en comptes de comptabilitzar els problemes que poden tenir els usuaris en el futur. Tot i que la secció de resolució de problemes inclou alguns articles per resoldre problemes, la majoria se senten més adequats per a les preguntes freqüents.

strongvpn-review-knowledgebase

La secció de preguntes freqüents és principalment facturació de respostes i reiteracions d’altres àrees. Hi trobareu respostes a preguntes com “com utilitzar StrongVPN per a equips Windows?” i “Com canvio servidors?”

El suport directe consisteix en xat en directe i correu electrònic. Quan vam arribar, StrongVPN va trigar un parell de dies a tornar, cosa que no està malament, però podria ser millor. El representant va respondre a la nostra pregunta dirigint-nos a una altra àrea del lloc web. Mai no és res bo.

El xat en directe va fer el mateix. Tot i que està disponible tot el dia, es necessita més de uns minuts per connectar-se a un agent. A més, els agents no tenen coneixement del producte i entren en la mateixa trampa per proporcionar la menor quantitat d’informació possible.

El Veredicte

No hi ha res impressionant sobre StrongVPN. Tot i que no fa res molt dolent, el fet que no es pugui destacar és una responsabilitat massiva. Els preus són iguals a tots els proveïdors, així com els serveis mediàtics d’atenció al client i de funcions poc fàcils. L’única qualitat de bescanvi és l’alta velocitat quan es fa un tunel a prop de casa.

Dit això, té un bon conjunt de funcions de seguretat i una política sense registres, de manera que si teniu ganes de StrongVPN, podríeu empitjorar molt més. Tanmateix, per a la majoria dels usuaris, recomanem llegir les altres ressenyes VPN.

Què en penses de StrongVPN? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map