Revisió SecureVPN.pro – Actualització 2020

Revisió SecureVPN.pro

SecureVPN.pro (no s’ha de confondre amb SecureVPN.com) és un dels serveis més lents que hem revisat i té una horrible política de privadesa que coincideix. No recomanaríem utilitzar-lo a ningú, ja que podeu llegir aquesta revisió completa de SecureVPN.pro.


Best-VPN-reviews

SecureVPN.pro ha funcionat fora de Hong Kong des de la seva fundació el 2014. No té gaire reputació, però sembla que n’està establint una – per a mal o per a mal. Tingueu en compte que aquesta revisió és de SecureVPN.pro, no de SecureVPN.com.

En aquesta revisió de SecureVPN.pro, trobareu la informació que necessiteu per prendre una decisió informada sobre el proveïdor. Us donarem els avantatges i els contres i destacarem les funcions que us importen com a usuari. També hi trobareu detalls sobre preus, velocitat, facilitat d’ús, seguretat, privadesa i molt més.

La política de privadesa d’aquesta VPN genera banderes vermelles. Com a regla general, Cloudwards.net no recomanaria compartir informació amb VPN que guardin els registres. Com que SecureVPN.pro registra les dades internes i les comparteix amb venedors de tercers, potser voldreu mirar els nostres millors proveïdors de VPN si busqueu privacitat i seguretat. Una altra opció és dirigir-se directament a la nostra revisió ExpressVPN, un servei que valoram molt.

Alternatives per SecureVPN.pro

Fortaleses & Debilitats

Característiques

El frustrant sobre les funcions de SecureVPN.pro no són les funcions, sinó la manera com es presenten, de les quals parlarem més a la secció “facilitat d’ús”..

Començarem amb l’opció SecureDNS. Un DNS és essencialment un sistema per identificar i designar connexions. SecureDNS connecta l’usuari al DNS del servidor VPN, fent que l’usuari sigui anònim. Sempre voldreu tenir-lo activat. La majoria de les VPN no us ofereixen l’opció de desactivar-la perquè probablement exposarien els llocs web que visiteu al proveïdor de serveis d’internet..

OpenVPN sobre TCP permet el protocol TCP per evitar els tallafocs. Si està activat, la vostra connexió serà més fiable, però potencialment més lenta.

El servei també ofereix funcions. Si ho dius, l’aplicació es connectarà automàticament quan s’obre i es tornarà a connectar si perds el servidor VPN. També podeu iniciar l’aplicació com a icona de la safata del sistema i comprovar les actualitzacions en l’inici de l’aplicació.

Hi ha opcions per prevenir el mode de suspensió quan la VPN està connectada i per desconnectar la VPN en entrar al mode de suspensió. També podeu iniciar l’aplicació des de l’inici de Windows i connectar-vos a un servidor en iniciar l’aplicació. L’activació de les dues funcions permet una connexió de servidor VPN en el començament de Windows.

Des del menú de configuració, podeu esborrar la memòria cau DNS per eliminar els fitxers temporals de l’ordinador i configurar el reenviament de ports per utilitzar dispositius de forma remota a través d’Internet. També podeu desactivar IPv6.

També podeu activar el killswitch, que protegeix la vostra identitat si perds la connexió amb el servidor VPN. Si això succeeix, el killswitch també us desconnectarà d’internet, de manera que no sereu connectats als llocs web quan la vostra privadesa estigui compromesa.

SecureVPN.pro no té un túnel dividit. La funció permet executar una mica del vostre trànsit a través de la VPN mentre que un altre trànsit continua a la xarxa local. Això us permet protegir les vostres dades sense perdre la funcionalitat. Si aquest és un requisit bàsic per a vosaltres, consulteu la nostra revisió StrongVPN.

Hi ha una aplicació Android d’accés primerenc disponible, que encara està en desenvolupament. El lloc web de SecureVPN.pro diu que és compatible amb iOS, però no hi ha cap aplicació a l’App Store.

Vista general de les característiques de SecureVPN.pro

Logotip de SecureVPN.prowww.securevpn.pro

A partir de 790 dòlars mensuals Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
5

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible

Període de devolució
7 dies

Import del servidor mundial
34 servidors a 26 països

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS, Linux

Sistemes operatius mòbils
Android

Extensions del navegador

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
OpenVPN, PPTP, L2TP

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe
hores d’oficina

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

SecureVPN.pro té diverses opcions de preus. Hi ha tres punts de preu: Basic, Advanced i Pro. També hi ha una opció gratuïta que us ofereix un dia del servei bàsic. Podeu comprar entre valdre d’un dia i fins a un any de servei alhora. El pla Pro no està disponible per a subscripcions d’un sol dia.

Els preus de la taula anterior són per a compres d’un any per endavant, cosa que obté el descompte més fort. Abans d’entrar a les especificacions, hi ha algunes coses que voldríem tenir en compte: les subscripcions Pro són les úniques amb accés als servidors DoubleVPN i les subscripcions gratuïtes són simplement proves de 24 hores..

Els preus poden posar uns usuaris fora d’aquest servei perquè carreguen més per plans comparables que els líders del sector, com ara NordVPN. Per exemple, SecureVPN.pro cobra uns 5 dòlars al mes més que NordVPN per un pla durant un any (llegiu la nostra revisió NordVPN).

Ens hauria agradat veure plans de dos i tres anys de SecureVPN.pro, que haurien suggerit una fiabilitat a llarg termini, alhora que estalviem diners als clients. Per a plans com aquest, consulteu la nostra revisió de CyberGhost. SecureVPN.pro té una garantia de devolució de set dies, de manera que si en aquest moment no us satisfà, podreu obtenir un reemborsament..

Hi ha extres que podeu comprar al moment de la sortida. Tots els plans inclouen la desviació de ports durant tres mesos, però després haureu de pagar per això. També podeu comprar una adreça IP dedicada o un servidor VPN dedicat per 2 o 10 dòlars mensuals, respectivament.

Podeu pagar amb Mastercard, Visa, American Express, bitcoin, PayPal i molts altres serveis de pagament de tercers. Podreu connectar-vos entre dos i cinc dispositius alhora, segons el pla que trieu.

Facilitat d’ús

La creació de comptes és senzilla. Només cal que introduïu la informació i el mètode de pagament. A partir d’aquí, obtindreu un correu electrònic amb el vostre nom d’usuari i contrasenya, així com un enllaç de descàrrega per a l’aplicació del servei.

Tingueu en compte que aquest correu electrònic és l’únic lloc des d’on descarregar l’aplicació. Ho vam passar per alt al correu electrònic i vam anar al lloc web, només per cercar durant 15 minuts un enllaç que no existia.

SecureVPN-Email-Download-Image

Les funcions bàsiques de l’aplicació i el servei de SecureVPN.pro són senzilles d’utilitzar. La pantalla inicial de l’aplicació us permet connectar-vos i canviar servidors fàcilment. La connexió triga uns 15 a 20 segons.

SecureVPN App-Home-Page-Image

Dit això, si voleu fer una volta a la configuració, és possible que tingueu dificultats. Moltes de les funcions i configuracions incloses podrien passar desapercebudes o, fins i tot, abusar accidentalment.

SecureVPN-Aplicació-Configuració-Imatge

Per exemple, l’opció “connectar-se a l’inici” pot fer que alguns usuaris creguin que la seva connexió es posaria en marxa en el procés de creació de Windows quan realment es comenci a iniciar l’aplicació. De la mateixa manera, les designacions tècniques i explicades no explicades, com ara “SecureDNS”, “OpenVPN sobre TCP” i “StealthVPN tipus”, podrien deixar els usuaris desinformats..

L’aplicació també té funcions estranyes que limiten la facilitat d’ús. Per exemple, si feu clic a la icona de l’aplicació a la barra de tasques mentre està oberta, es tanca a la safata del sistema. Pot ser que trobeu aquesta tasca especialment molesta mentre feu una configuració, ja que és probable que aparegueu i sortiu de l’aplicació de prova que necessiteu tornar a iniciar el programa..

Llegiu la nostra revisió d’accés a Internet privat per obtenir un altre proveïdor amb aquest problema.  

Tanmateix, un cop configurat, el programa s’utilitza més convenientment des de la safata del sistema. Des de qualsevol pantalla en qualsevol moment, podeu ajustar les configuracions rutinàries, com ara la vostra connexió, l’elecció del servidor entrant i sortint, el killswitch i l’adreça IP. Tancar l’aplicació l’elimina de la safata del sistema.

El canvi de protocols també és fàcil i es pot fer des de la pàgina d’inici de l’aplicació, però haureu de fer clic sobre el commutador situat a la part superior dreta de la pàgina principal abans de fer-ho. El commutador activa el mode “Pro”, que permet més opcions. L’activació del mode Pro també permet canviar entre dues adreces IP.

Els protocols són allà on l’aplicació s’encomana. Els canvis es poden distribuir en diversos paràmetres. Entre les opcions SSH, SSL i TCP, sembla que s’hauria pogut fer molt més al menú desplegable del protocol “tipus VPN”..

Per seleccionar SSL o SSH, connecteu-vos al protocol StealthVPN i aneu a la configuració. Feu clic a “Tipus StealthVPN” permet triar quin protocol s’utilitza quan el protocol StealthVPN està actiu. Per habilitar TCP, seleccioneu el protocol OpenVPN. Vés a la configuració i fes clic a la pestanya addicional. És la quarta opció a la baixa.

TCP-SecureVPN-Image

SecureVPN.pro és fàcil d’utilitzar i potent pel que fa a les funcions. El fet de canviar entre modes Simple i Pro ajuda ajuda a mantenir l’equilibri. També és bo que la majoria de funcions siguin accessibles des de la safata del sistema.

Dit això, sembla que SecureVPN.pro podria tenir un desordre limitat en l’aplicació.

Velocitat

La velocitat de SecureVPN.pro va ser decebedora, de manera que no tocarà la nostra guia VPN més ràpida. Els servidors disponibles més propers tenien una velocitat de descàrrega molt severa. Tot i que aquests servidors encara podrien haver estat decents per a la transmissió en streaming, retardarien les descàrregues de videojocs i altres fitxers de grans dimensions.

Hem realitzat aquestes proves de velocitat des de Lewiston, Idaho. Les proves ràpides de servidors a tot Amèrica del Nord van mostrar velocitats similars a Los Angeles, de manera que pot ser que sigui la millor regió del servei.

Ubicació: PingUp SpeedDown Speed
No protegit483.10112,01
Els angels712,6715,56
Munic2181,354,05
Hanoi, Vietnam3351,374.02
Viña del Mar, Xile3931,691.03
Hong Kong1861,936.00

Tenint en compte els temps de ping, el joc en línia també seria difícil amb SecureVPN.pro. Perjudicat, el nostre ping sembla alt, però molts dels resultats farien que el joc en línia fos impossible. La velocitat de descàrrega també significa que es triguen diverses hores a descarregar la majoria de jocs de triple A. Si us preocupa, assegureu-vos de llegir la nostra millor VPN per a la guia de jocs.

Seguretat

SecureVPN.pro utilitza protocols OpenVPN, PPTP, L2TP i StealthVPN VPN. Tot i que diu al seu lloc web que és compatible amb IKEv2, no. La desorganització no és correcta per la seva fiabilitat.

Imatge de l'aplicació d'IKEv2-No-suportada-sobre-lloc web-

També podeu utilitzar OpenVPN al costat d’altres protocols de xarxa, com SSL, SSH i TCP, per navegar millor pels tallafocs i xifrar les dades..

SSH es autentica amb parells de clau pública per xifrar les dades. SSL utilitza la criptografia per proporcionar el mateix nivell de seguretat sense haver de teclejar contrasenyes.

Des de la pantalla inicial, podeu seleccionar servidors entrants i sortints separats. SecureVPN.pro es refereix a això com a VPN doble o VPN de doble cadena. Augmenta la vostra seguretat.

Només hi ha una opció per al xifratge i la longitud de la clau: AES 256-bit. Juntament amb AES, hi ha moltes altres opcions que ofereixen menys seguretat i més velocitat, però SecureVPN.pro no permet canviar la configuració.

SecureVPN.pro va passar totes les nostres proves de fuites. L’aplicació també té una opció per desactivar IPv6. Això afegeix una capa de seguretat per als que desconfien del protocol perquè és propens a filtracions.

SecureVPN.pro ofereix una opció per canviar la vostra adreça IP també a intervals regulars. Podeu activar-lo a la pestanya addicional del menú de configuració i configurar-lo en temps que van des de cada 10 minuts a tres hores.

També podeu canviar automàticament el servidor de la mateixa manera. En la pràctica, però, canviar servidors que sovint alenteixen les coses. Heu d’esperar al voltant de 35 segons a cada interval. A més, amb les velocitats del servidor que varien molt, és possible que trobareu que desactiveu la funció.

Privacitat

La política de privadesa de SecureVPN.pro presenta banderes vermelles. Comparteix dades amb venedors de tercers i conserva algunes de les vostres dades identificatives als seus sistemes.

Alguns dels problemes estan arrelats al seguiment geogràfic i adreça IP del seu lloc web. El lloc web enumera la vostra ubicació i la vostra adreça IP actuals a la part superior de la pantalla per obtenir comoditat i rapidesa. SecureVPN.pro afirma que no conserva aquesta informació, però no assumirem la paraula de cap VPN..

Utilitza dos serveis que també tenen accés a la informació: la Companyia MaxMind i GeoIP. També coordina dades amb Google Analytics i Yandex.Metrika per generar informes sobre els hàbits dels usuaris.

La política de privadesa de MaxMind només permet registrar les pàgines a les quals accedeix al servei, els URL de referència, el tipus de navegador, el sistema operatiu i la data i hora de la seva visita. També recopila dades sobre “el dispositiu i la forma en què el seu dispositiu interactua amb el seu servei”.

No sabem si aquesta informació és accessible per a MaxMind mitjançant SecureVPN.pro, però res de les seves polítiques de privacitat hauria de portar als usuaris a creure que són especialment estrictes al respecte.

La política de privadesa de SecureVPN.pro diu que continua:

  • Adreces de correu electrònic
  • Configuració del compte dels usuaris
  • Iniciar sessió i contrasenyes
  • Saldos de fons
  • Dates i hores de transacció
  • Identificadors de transaccions
  • Import de la transacció

Bona part d’aquest no es deriva de l’ús de la vostra VPN, sinó de visites no protegides al lloc web. Dit això, sembla que alguns, com ara la configuració dels usuaris i les adreces de correu electrònic, es registren des de l’aplicació i el servei, un pecat cardinal per a les VPN.

També us pot interessar aquesta característica descrita en els termes del servei: “L’usuari accepta rebre massatges promocionals (sic) sobre el servei que funciona des de l’Administració.” Així que comenceu a generar l’oli, usuari.

Totes les bromes a part, ens hauria agradat haver vist SecureVPN.pro aportar més cura, temps i reflexió en la seva política de privadesa i els seus serveis. Hem notat diversos errors com aquest i suggereixen una actitud descarada. De fet, algunes de les tipografies fan que sigui molt difícil dir què diu la política de privadesa.

Sembla que hi ha molt a buscar si teniu en compte SecureVPN.pro. Voleu anar amb compte amb el grau d’informació que permeteu als dispositius als quals tingui accés.

Reproducció en temps real

Netflix, Amazon Prime Video i Hulu van bloquejar la reproducció a tots els servidors provats. IPlayer de la BBC també es va bloquejar a tots els servidors intentats, inclòs el basat a Londres.

Penseu en una de les nostres millors VPN per a Netflix si és un desglossament de la vostra oferta.

També podeu trobar les nostres guies per combatre la prohibició de la VPN de Netflix i evitar que sigui útil l’error de proxy de Netflix.

Ubicacions del servidor

SecureVPN.pro té 34 servidors a 26 països. A més, podeu connectar-vos a servidors separats entrants i sortints.

Aquesta VPN fa un treball excel·lent per cobrir l’Occident, però algunes regions semblen infravalorades. Hi ha sis servidors a Àsia ia l’Orient Mitjà. A Mèxic i Amèrica Central i del Sud només hi ha un servidor. 

Servei d’atenció al client

El servei d’atenció al client de SecureVPN.pro va ser accessible i ben informat. Té una funció de xat en viu, però les seves hores poden ser tacades i difícils o impossibles de predir. Els representants van respondre als nostres tiquets d’assistència en un dia amb informació que hauria resolt el problema proposat.

El número de telèfon indicat al lloc web de SecureVPN.pro no sembla que funcioni, de manera que no podreu accedir-hi així. No sabem què en diu del servei pel que fa a organització, fiabilitat i finançament.

El lloc web de SecureVPN.pro també ofereix molts articles i informació que poden servir per a individus de diferents nivells d’experiència. També hi ha un bloc. Entre ell i els articles, pot ser que pugui satisfer gran part de les necessitats d’atenció al client sense haver de contactar amb l’empresa.

El Veredicte

Amb SecureVPN.pro, el streaming i el joc són gairebé impossibles. Tot i que les velocitats de descàrrega poden ser prou ràpides per streaming, molts dels llocs web de reproducció legal més populars bloquejaven els servidors que vam provar.

Els pings a la majoria de servidors haurien fet impossible el joc en línia. Fins i tot quan el ping de la connexió sigui tècnicament jugable, tindreu un desavantatge enorme.

La vostra privadesa tampoc és especialment segura amb SecureVPN.pro. Els forats de la seva política de privacitat deixen marge de perill per a la informació. No hi ha queixes ni informes sobre privadesa contra SecureVPN.pro, però és una empresa petita, per la qual cosa no significa gaire.

Quan tot plegat s’obté molt millor amb un altre proveïdor. Consulteu la nostra llista de comentaris VPN per veure els nostres favorits.

Si teniu experiència amb SecureVPN.pro o serveis similars, no dubteu a deixar un comentari o a compartir els vostres pensaments a les xarxes socials. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me