Revisió PureVPN – Actualització del 2020

PureVPN Review

PureVPN ha millorat molt des de l’última revisió, però tot i així es queda breu en algunes àrees clau. Tot i que encara esperem el servei, ara mateix no ho podem recomanar realment. Llegiu la nostra ressenya completa per esbrinar el perquè i també vegeu algunes alternatives PureVPN que us recomanem.


purevpn-slider1

purevpn-slider2

purevpn-slider3

purevpn-slider4

purevpn-slider5

Anterior

Pròxim

PureVPN ha evitat la nostra millor llista de VPN, tot i ser un dels serveis de xarxa privada virtual més grans disponibles. Tot i que la seva velocitat ràpida i el seu baix preu són suficients per a destronar fins i tot les més dures de les competicions, PureVPN es queda curt en altres àrees (consulteu el partit de PureVPN vs. ExpressVPN per veure-ho en acció). 

En aquesta revisió de PureVPN, realitzarem el servei a través de la punta, comprovant la seva velocitat, funcions i molt més. Al llarg del camí, també tocarem la seva seguretat i privadesa, així com les seves ubicacions i el seu preu del servidor, abans de dictar el nostre veredicte.. 

Pel preu, PureVPN és un bon servei. La velocitat és excel·lent sempre que busqueu el servidor adequat i el preu demanat sigui més barat que la majoria dels seus competidors. Tot i això, ens han pesat contra la seva interfície deslligada, el suport poc brillant i el rendiment de transmissió en temps real. Tot i així, amb una garantia de devolució de 31 dies, no hi ha risc de provar-la.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per PureVPN

Característiques

PureVPN té un enfocament diferent per utilitzar una VPN. En lloc de simplement presentar-vos una llista de servidors, hi ha diversos modes que podeu triar, basats en allò que voleu fer en línia.. 

En la majoria dels casos, aquests modes simplement canvien les ubicacions que us heu mostrat, però algunes d’elles obren funcions addicionals (per exemple, el mode de streaming us permet connectar-vos en funció d’un lloc web). 

En cas contrari, les funcions són estàndard. PureVPN inclou un interruptor de bloqueig que bloquejarà la vostra connexió a Internet si la VPN es desconnecta, així com una prova de velocitat que estimarà la latència de les ubicacions de PureVPN. Tot i que la prova de velocitat funciona, ens agrada l’aspecte més de ExpressVPN (llegiu la nostra crítica ExpressVPN).

purevpn-review-speed-test

PureVPN té altres funcions, però només si pagues més. Podeu comprar la desviació de ports, la protecció DDoS i / o una adreça IP dedicada, que costen 0,99 dòlars mensuals. Tot i que entenem que no s’inclou una adreça IP dedicada, PureVPN hauria d’incloure la protecció DDoS de forma gratuïta.  

La seva característica destacada és el túnel dividit, que s’inclou de forma gratuïta. És una característica beta, el que significa que haureu de marcar l’interruptor de funcions beta a l’aplicació per accedir-hi. Funciona de forma per aplicació, permetent-vos enviar algunes aplicacions a través del túnel VPN mentre que altres aplicacions es mantenen a la vostra connexió estàndard.

purevpn-review-split-tunneling

Estem encantats amb el canvi de matriu, la prova de velocitat i el túnel dividit, tot i que plantegem algun problema amb els modes (més sobre això a la secció “facilitat d’ús” a continuació). L’única característica que falta és l’aplicació d’aplicacions (llegiu la nostra ressenya a Astrill per obtenir un servei que l’ofereix). Dit això, l’aparició d’aplicacions és una característica bastant rara, per la qual cosa no anem a atracar PureVPN massa difícil per ometre-la. 

Extensió de Chrome PureVPN

PureVPN ofereix una extensió del navegador per a Chrome i Firefox, un fet que pràcticament us enganxa al cap mentre s’utilitza l’aplicació. Com la majoria de les extensions VPN, serveix com a forma de retrocés de controlar la vostra connexió. Podeu triar la vostra ubicació, configurar una llista de bypass i, per descomptat, connectar-vos. 

purevpn-review-chrome-extension

Tot i que l’aplicació d’escriptori té més configuració, recomanem utilitzar l’extensió per a l’ús quotidià (és una raresa per a les VPN). El procés de connexió racionalitzat funciona molt millor que l’aplicació d’escriptori, permetent-vos triar la vostra ubicació i connectar-vos sense preocupar-vos de quin mode esteu.

Característiques generals de les característiques de PureVPN

Logotip de PureVPNwww.purevpn.com

Comença des de 165 dòlars al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
5

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible

Període de devolució
31 dies

Import del servidor mundial
2000+

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS, Linux

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador
Chrome, Firefox

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US
Només als EUA

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe
24/7

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

PureVPN és un d’aquests serveis que sempre ofereixen un acord. Podeu veure diferents durades i preus més baixos en funció de la vostra ubicació. Als efectes d’aquesta revisió, ens hem quedat relacionats amb la durada i els preus disponibles al lloc web de PureVPN. Basats en la nostra experiència passada amb el servei, aquestes són les més precises.

Com a servei mensual o anual, PureVPN no funciona. Tot i que no és car com Hide.me (consulteu la nostra revisió Hide.me per obtenir més informació sobre això), PureVPN està en línia amb la resta del mercat. Si busqueu una subscripció de curta durada, us recomanem PIA, que ofereix un any de servei per menys de 40 dòlars (consulteu la nostra revisió d’accés a Internet privat). 

Tanmateix, per a aquells que miren cap al futur, no hi ha cap servei com PureVPN. És un dels únics proveïdors que et permet comprar cinc anys abans i a un preu altament descomptat. Quan trenqueu les matemàtiques, el vostre cost mensual és d’aproximadament 1,60 dòlars quan aneu amb el pla quinquennal, que és un robatori.

Hem proposat constantment CyberGhost com a opció de pressupost per estrenar, ja que el seu pla a tres anys és de només $ 99 (llegiu la nostra crítica de CyberGhost). Tot i això, basat en fixar els preus, PureVPN guanya la batalla. Tot i que en algunes àrees no és breu (només arribarem a totes les revisions), els preus són sòlids.

Prova PureVPN

Si proveu PureVPN i decidiu que no és per vosaltres, podeu aprofitar la seva garantia de devolució de 31 dies. 

Si esteu inclinats, també podeu comprar un compte de prova de tres dies per un import de 2,50 dòlars. Tingueu en compte, però, que els 2,50 dòlars no són reemborsables, per la qual cosa probablement sigui una millor idea utilitzar la garantia de devolució. També podeu accedir a una prova gratuïta de set dies instal·lant l’extensió Chrome o Firefox. 

PureVPN Vida útil

Quan realitzem la nostra recerca, sovint ens trobàvem amb el terme “subscripció per a tota la vida de PureVPN”. Fa uns anys, PureVPN va oferir una subscripció permanent als seus serveis per uns 70 dòlars. 

Tanmateix, quan arribeu a la pàgina de “subscripció per a tota la vida”, PureVPN aclareix que es tracta del pla a cinc anys. En resum, en el moment d’escriure, no hi ha disponible cap opció per a tota la vida. Dit això, PureVPN ho ha ofert en el passat.

Amabilitat amb l’Usuari

Registrar-se a PureVPN és com unir-se a qualsevol altra VPN. Al lloc web, hi ha diversos botons que condueixen a la pàgina de checkout, que us demana la vostra durada, adreça de correu electrònic i mètode de pagament. Tot i que confirmeu el pagament en aquesta pàgina, encara hi ha un procés a realitzar per configurar-se. 

purevpn-review-checkout

Després d’això, se us portarà a un procés de configuració de cinc parts. Primer, PureVPN pregunta per a què voleu utilitzar la VPN, que pot semblar irrellevant, però no ho és. En funció de la vostra resposta, PureVPN us recomanarà quina aplicació heu de descarregar. 

Per exemple, a aquells que busquen reproduir-se, se’ls recomana l’extensió del navegador, mentre que els que busquen descarregar se’ls suggereix l’aplicació Windows. 

purevpn-review-setup

Un cop heu pres la vostra decisió, podeu descarregar l’aplicació que heu triat. Mentre que l’aplicació es descarrega, PureVPN us presentarà el vostre nom d’usuari i contrasenya generats. 

Totes dues són cadenes aleatòries de lletres i números, per la qual cosa recomanem utilitzar un dels nostres millors gestors de contrasenyes per emmagatzemar-les. També en aquesta pàgina, podeu visualitzar una guia de configuració de la vostra plataforma, si ho necessiteu.  

Descàrrega PureVPN

Un cop finalitzada la descàrrega, haureu de passar per instal·lació. PureVPN us demana a la pantalla principal que accepteu els seus termes i us ofereix l’opció d’instal·lar l’extensió del navegador per a Chrome o Firefox. També hi ha l’opció d’executar PureVPN quan inicieu la sessió a Windows. 

purevpn -review-installer

Un cop acabat, podeu iniciar la sessió mitjançant les credencials que s’ofereixen. De tornada al lloc web, PureVPN pregunta si estàs connectat. Si teniu problemes, seleccioneu que no esteu connectat i PureVPN us dirigirà cap al xat en viu. Tot i que els que estiguin familiaritzats amb les VPN poden tancar-se d’aquest procés de registre, hi ha més coses al final. 

Després de confirmar que esteu connectat, se us donaran les credencials de la vostra àrea de membre, que són diferents de les credencials del vostre compte (molestes, però bones per a la privadesa). Haureu d’establir la vostra contrasenya, la qual cosa requereix que feu un procés de “contrasenya oblidada” quan un enllaç de restabliment us sigui enviat per correu electrònic.  

Àrea de membre de PureVPN

La zona del membre és impressionant, però no passa gaire. Això no vol dir que no sigui útil. Podeu actualitzar el vostre pla, navegar per altres instal·ladors, accedir a l’àrea d’assistència i comprar complements, com ara una IP dedicada i un reenviament de ports. 

purevpn-review-members-area

Podeu registrar-vos per una subscripció PureVPN i mai tocar la zona del membre. Tot i això, encara és útil tenir un centre central per trobar la informació i l’assistència del vostre compte, fins i tot si podreu combinar la informació pel vostre compte. 

Inici de sessió PureVPN

Un cop a l’escriptori, PureVPN us demanarà que inicieu la sessió un cop heu arrencat l’aplicació. Després d’haver entrat les vostres credencials, se us presentarà una llista de modes i se us demanarà que en seleccioneu un. 

Els modes no canvien res sobre la vostra connexió. Més aviat canvien les ubicacions que veieu primer. Si escolliu el mode de compartició de fitxers, per exemple, veureu els servidors classificats entre iguals a la part superior. 

purevpn-review-modes

No ens importen els modes, però fa difícil navegar per la llista de servidors. Són opcions de filtratge essencialment més confuses, cosa que fa que es faci més difícil del que cal ser. Preferim molt una llista alfabètica de les ubicacions, així com l’opció de filtrar servidors en funció de les puntuacions, la ubicació general i la latència.  

purevpn-review-application

Tota l’aplicació reflecteix aquest desconcert. Un cop seleccionada una ubicació, la llista desapareixerà, la qual cosa és confusa en considerar que l’aplicació s’obre amb la llista de servidors oberta. De la mateixa manera, el mode de streaming inclou una funció on podeu dir a PureVPN a quin lloc web voleu connectar-vos, automàticament trobarà un servidor i llançarà aquest lloc web. Tanmateix, no trobeu aquesta opció en cap altre mode. 

A Windows, PureVPN se sent com una acumulació de moltes idees bones en teoria, però que no funcionen bé quan s’uneixen. Es pot veure clarament l’esforç que PureVPN està fent per afegir noves maneres de controlar una VPN, però les idees no es realitzen del tot. Una interfície d’usuari racionalitzada funcionaria millor, fins i tot si això suposa deixar algunes funcions que fan que PureVPN sigui únic.

Velocitat

Si PureVPN fos coherent, seria fàcilment una de les VPN més ràpides del voltant. No és inconsistentment inconscient (llegiu la revisió de NordVPN per això), però hi ha certa diferència a l’hora de saltar arreu del món. Dit això, sempre que utilitzeu PureVPN amb una velocitat sense protecció relativament ràpida, heu d’estar bé.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (St. Louis)781,2321.06
Nova York, EUA.3561,5817.1
Vancouver, Canadà7659,0717,88
São Paulo, Brasil15458,1915.61
Hong Kong22557,8312.12
Brisbane, Austràlia22525,6211.4

Per mantenir-ho tot just, vam provar PureVPN mitjançant OpenVPN / UDP amb AES-256. UDP es considera més lent que el protocol recomanat per PureVPN, no especifica quin és el protocol recomanat, però revertint les proves en ambdós resultats, la majoria dels resultats eren els mateixos. També vam provar servidors de metall nu.

PureVPN ens va impressionar, mantenint la majoria de la nostra velocitat a tot l’Amèrica del Nord i deixant caure només una mica quan saltem sobre qualsevol gran quantitat d’aigua. Tanmateix, com vam veure quan es feien proves per a la VPN més ràpida, hi ha clarament ubicacions que funcionen pitjor. Al nostre conjunt de dades anterior, Brisbane destaca. 

La variació no és innovadora, sobretot si s’hi inclou una connexió decent, però encara hi és actual. Una cosa coherent, però, era la latència. PureVPN es va mantenir a menys de 250 metres a través de tot el que fa que sigui digne de la nostra millor VPN per guiar jocs. 

Seguretat

PureVPN utilitza el xifratge AES-256 per defecte, que, com podeu llegir en la nostra descripció de xifrat, és el millor que hi ha al voltant. El protocol amb el qual està emparellat no és tan clar. 

PureVPN es fa per defecte a un protocol “automàtic”, que afirma que té el millor equilibri de velocitat i seguretat. Segons PureVPN, la configuració automàtica intentarà tot, des de PPTP fins a OpenVPN per veure què funciona millor per a la vostra connexió.

El problema és que PureVPN no mostra mai quin protocol estàs utilitzant si no estàs configurat com a “automàtic”. Aquest és un problema, tal com es pot veure a la nostra distribució del protocol VPN. 

Dit això, no és difícil canviar el protocol, encara que PureVPN tingui algunes de les opcions equivocades. IKEv2, per exemple, es titula “IKEV” a l’aplicació, tot i que l’acrònim significa “intercanvi de claus d’internet”. 

purevpn-review-protocols

Posant en pràctica la seguretat, vam realitzar PureVPN a través d’una sèrie de proves buscant fuites DNS, així com filtracions de WebRTC i IP. Als servidors físics, tot va anar bé, cosa que no va sorprendre. Tot i això, en els servidors virtuals, era molt fàcil rastrejar la ubicació física del servidor.

Privacitat

PureVPN deixa clar, a la part superior de la seva política de privadesa, que no conserva cap registre. Tot i que aquesta reclamació s’ha mantingut intacta durant tota la vida de l’empresa, és possible, si no és probable, que PureVPN mantingués els registres de connexió en el passat. 

A l’octubre de 2017, PureVPN va ajudar el FBI a detenir un cyberstalker que estava utilitzant els seus serveis. L’incident, amb raó, va plantejar algunes qüestions sobre la política de privadesa i quina informació va recopilar PureVPN. 

Per canviar l’opinió pública en la direcció correcta, PureVPN va buscar Altius IT per realitzar una auditoria independent. Els auditors no van trobar cap evidència de recollida de dades, fet que ens va colpejar el cap per un membre del personal de PureVPN, que va amenaçar amb accions legals contra nosaltres per la manera com ja havíem descrit aquest incident.. 

Tot i que no ens deixem impressionats per les amenaces, estem sempre disposats a deixar que els anuncis passin. L’auditoria va demostrar que no es van conservar registres significatius, de manera que PureVPN obté una passada d’aquesta ronda. 

Tot i això, no és tan tallat i sec com dir que PureVPN no guarda cap registre. Quan utilitzeu el servei, PureVPN registra el dia que vau connectar i l’ISP que vau utilitzar. No s’utilitza res d’això per identificar-vos directament, tot i que com es pot mostrar l’empremta digital del navegador, es pot utilitzar petita quantitat d’informació per restringir el camp.

L’única excepció és si utilitzeu una adreça IP dedicada (llegiu la nostra millor VPN amb guia d’IP dedicada). Com que l’adreça està lligada al vostre compte, PureVPN la té en registre. No hi ha cap manera d’evitar-ho, així que no hi ha cap motiu per fallar a PureVPN. 

Fins i tot amb la col·lecció, la probabilitat que qualsevol cosa us identifiqui és minsa. PureVPN només requereix una adreça de correu electrònic quan us registreu i ofereix diversos mètodes de pagament anònims. La reclamació sense registres és certa i la vostra privadesa és segura amb PureVPN.

Funció en streaming

PureVPN va lluitar per entrar a les plataformes de streaming tot i tenir un mode de streaming dedicat. Amb aquest mode, ens connectem a llocs web amb la funció de “cerca de llocs web”, que, teòricament, ens hauria de connectar a un servidor que funciona per a la plataforma a la qual intentem accedir i llançar automàticament el lloc web.. 

purevpn-review-site-search

Els llocs web es van llançar, però no vam poder reproduir serveis. Amazon Prime Video i Netflix van bloquejar la nostra connexió ràpidament, tot i que vam poder carregar Hulu i BBC iPlayer. Una vegada més, aquesta prova es va fer mitjançant la ubicació recomanada de PureVPN al mode de reproducció. En connectar-nos, vam produir resultats diferents. 

PureVPN Netflix

Hilariously, quan s’utilitza el mode “llibertat d’internet” i es connecta a un servidor dels EUA, Netflix es va carregar bé. Tanmateix, Amazon Prime Video encara detectava que estàvem utilitzant una VPN, així que no deixeu de llegir la nostra millor guia VPN per a Amazon Prime Video si voleu accedir a aquesta plataforma.. 

Aquest número es remunta a les modes. Si no hi fossin presents, no hauríem estat els més savis a l’hora de transmetre el streaming, ja que utilitzar el mode “llibertat d’internet”, el més general del lot, va treballar una vegada i una altra quan s’intentava carregar Netflix. 

Tanmateix, l’intent de conveniència fa que la connexió sigui més difícil. El mode de reproducció és únic, però no funciona, fent que el procés de connexió sigui més confús.

Ubicacions del servidor

PureVPN té moltes ubicacions del servidor, cosa que, com vam veure en la nostra revisió HideMyAss, significa que algunes són virtuals. Els nombres sempre fluctuen, però a l’hora d’escriure, hi ha més de 2.000 servidors VPN repartits en 180 ubicacions de més de 140 països. Tanmateix, la majoria no són físics. 

Els servidors VPN virtuals us permeten obtenir una adreça IP des d’una determinada ubicació mentre us connecteu a un servidor d’una altra regió. Per exemple, si necessiteu, per exemple, una adreça IP de Bangladesh, un servidor als Estats Units o al Regne Unit pot aparèixer com si fos a Bangla Desh. El problema és que els servidors virtuals són força fàcils de detectar. 

Hi ha problemes de seguretat a l’hora d’utilitzar servidors virtuals, de manera que és bo veure que PureVPN distingeix quins servidors són físics i quins són virtuals. Dit això, hi ha moltes ubicacions virtuals. Amèrica del Sud, per exemple, té un total de 81 servidors, però només 18 són físics, i tots aquests 18 es troben a São Paulo, Brasil. 

Llista de servidors PureVPN

La difusió de les ubicacions físiques és decent, encara que no és impressionant. Europa té el major nombre de localitzacions físiques, seguida d’Amèrica del Nord (tot i que la majoria dels servidors estan centrats als EUA i Canadà). Gairebé totes les ubicacions exòtiques tenen un servidor virtual, incloent l’Illa de Man, Laos i Sri Lanka. 

Tot i que alguns poden tenir problemes amb servidors virtuals, PureVPN no us obliga a utilitzar-los. Seria una cosa si les ubicacions principals fossin virtualitzades, però no ho són. Si teniu una ubicació específica després de la qual, PureVPN pot acomodar-la amb servidors virtuals. No obstant això, la majoria d’usuaris probablement seran en servidors de metall nu.

Servei d’atenció al client

Al lloc web de PureVPN, podreu veure una petita bombolla per a un xat en directe a la cantonada inferior dreta. Tot i que aparegui a la pàgina principal del lloc web, tant si us heu iniciat la sessió com si no, no hem pogut carregar el xat en viu tret que ens haguéssim registrat. La zona del membre, que mostra una icona de xat en directe diferent, no ens ha donat cap problema.. 

Ens vam plantejar una pregunta bàsica sobre què és el protocol automàtic i, tot i que el representant va abordar la pregunta, era difícil treure una resposta clara fora del bloc de text. El que mancava de resposta en la puntuació, es va determinar en anglès trencat. Fins i tot la pregunta més bàsica va ser massa per manejar el xat en viu, com podeu veure a l’intercanvi que es mostra a continuació. 

purevpn-review-live-chat

És una bona idea complir amb els recursos d’autoajuda, que són molt millors. PureVPN té guies de configuració detallades per a gairebé totes les plataformes, així com casos d’ús de VPN i guies de resolució de problemes. A més, es troben en una base de coneixement accessible, que us permetrà trobar ràpidament el suport que necessiteu. 

purevpn-review-knowledgebase

Com hem vist en altres àrees del servei, PureVPN no ha donat suport. La base de coneixement és útil i fàcil d’utilitzar, però el contacte directe aporta més preguntes que respostes. L’assistència és bona si esteu disposats a resoldre problemes pel vostre compte. Els que necessiten ajuda pel camí no ho trobaran amb PureVPN.

El Veredicte

PureVPN és un servei difícil de jutjar. Hi ha alguns aspectes que ens agraden molt, inclòs el baix preu, la velocitat ràpida i el lloc web fàcil d’utilitzar. Tot i això, hi ha algunes llacunes que són massa grans per ignorar. El suport no és tan bo com podria ser, i l’aplicació, per intentar ser única, acaba sent difícil d’utilitzar. 

Tens previst provar PureVPN? Esteu disposats a passar per alt les seves mancances? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Preguntes freqüents PureVPN

  • Com cancel·lar PureVPN

    Podeu cancel·lar la vostra subscripció a PureVPN des de la zona del membre. En fer-ho, aturaràs la subscripció amb l’opció de reiniciar-la en qualsevol moment. Si voleu suprimir el vostre compte, haureu de contactar amb PureVPN per correu electrònic.

  • Com utilitzar PureVPN

    PureVPN us explica com descarregar i instal·lar la seva aplicació després de comprar una subscripció. Un cop descarregat, tot el que heu de fer és escollir un mode, seleccionar un servidor i fer clic a “connectar”.

  • Com instal·lar PureVPN a Kodi

    Podeu instal·lar PureVPN a la majoria de plataformes que suporta Kodi. Si utilitzeu Windows, per exemple, no instal·lareu PureVPN al vostre ordinador, que protegiria Kodi. PureVPN té una llista de guies de configuració dedicades específicament a Kodi, així que assegureu-vos de consultar-ne la vostra plataforma.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me