Revisió NordVPN – Actualització del 2020

NordVPN Review

NordVPN és un dels millors proveïdors de VPN que hi ha, gràcies a la seva facilitat d’ús, una excel·lent seguretat i una àmplia xarxa de servidors. Obteniu més informació sobre el que ens ha agradat i no ens ha agradat del servei en aquesta revisió completa.


Fortaleses & Debilitats

Sempre hem estat fans de NordVPN, no pel que es tracta, sinó pel que es podria. Podria superar fàcilment la nostra opció per a la millor VPN, ExpressVPN (llegiu la nostra crítica ExpressVPN). Tanmateix, tal com es pot veure en la nostra comparació ExpressVPN vs NordVPN, la coherència fa la diferència i NordVPN lluita quan es tracta.

En aquesta revisió de NordVPN, parlarem dels avantatges i dels pocs inconvenients desafortunats. Durant la revisió, parlarem de funcions, preus, facilitat d’ús, velocitat, seguretat, privadesa, streaming, ubicacions del servidor i atenció al client. Al final, us donarem el nostre veredicte sobre si val la pena NordVPN com a servei de VPN.

La resposta breu és que sí. Tot i així arriba amb les advertències. La velocitat inconsistent entre servidors no només significa que no optimitzeu la vostra connexió, sinó que també no podreu connectar-vos a Internet. Si teniu la voluntat de caçar els servidors que us funcionen, NordVPN no pot ser igualat.

Revisió de vídeo NordVPN

Alternatives per NordVPN

Característiques

Si hi ha alguna cosa que distingeix NordVPN a la resta del mercat de xarxes privades virtuals, són les seves característiques. Tot mantenint una experiència d’usuari racionalitzada, NordVPN inclou moltes funcions. Hi ha funcions que fan que l’aplicació sigui més funcional i una varietat de funcions de seguretat per protegir-vos en situacions de més risc..

NordVPN us permet especificar el servidor al qual voleu connectar-vos durant la posada en marxa. Tenint en compte els seus servidors especials, aquesta és una característica útil. La majoria de les VPN són per defecte a la ubicació més ràpida detectada.

A l’extrem de seguretat general, NordVPN inclou un interruptor de matança i CyberSec. CyberSec és una eina de programari maliciós i de bloqueig d’anuncis inclosa de forma gratuïta amb qualsevol subscripció a NordVPN. Tot i que no és un substitut del millor programari antivirus, és una de les millors eines de bloqueig d’anuncis que hem vist des d’una VPN.

Tot i que tenir un interruptor de matança no és gens especial, NordVPN té una característica inusual. Un interruptor de matança permet que només pugueu utilitzar Internet quan una VPN estigui activa, no garanteix que les dades personals es saltin entre les esquerdes. NordVPN ho fa, però també us pot semblar invisible als dispositius de la vostra xarxa local i especificar amb quines aplicacions s’utilitzaran.

nordvpn-review-killswitch

“La matança d’aplicacions”, com es fa referència generalment, no és infreqüent entre les VPN. Si configureu aplicacions, NordVPN tallarà la connexió amb les aplicacions quan la VPN falla mantenint intacta la vostra connexió normal. Per exemple, si voleu executar una còpia de seguretat en línia ininterrompudament mentre protegeu la navegació, és fonamental.

Recorda el túnel fraccionat, però no el mateix. El tunelatge dividit us permet enviar una mica de trànsit a través del túnel VPN mentre que un altre trànsit utilitza la vostra connexió normal. Tot i que es pot configurar qualsevol VPN d’aquesta manera, pocs proveïdors inclouen una manera de fer-ho a la interfície (consulteu un exemple de la nostra revisió PureVPN). Malgrat les seves múltiples característiques, NordVPN no troba aquesta.

Servidors especialitzats de NordVPN

Tot i que la matineria d’aplicacions, CyberSec i el control de posada en marxa són útils, els servidors especials de NordVPN són ben especials. NordVPN inclou quatre sabors: P2P, Double VPN, IP dedicat i Ceba sobre VPN. Els servidors peer-to-peer parlen per si mateixos – els faríeu servir per a torrentar-igual que els IP dedicats, però els servidors VPN i Onion dobles són interessants.

Els servidors VPN dobles utilitzen el que es coneix com a connexió de “doble salt”, que Windscribe va introduir (consulteu la nostra revisió Windscribe). En lloc de connectar-vos a un sol servidor, rebareu d’un servidor a un altre, duplicant efectivament el vostre nivell de seguretat. És per això que, entre altres motius, és per això que NordVPN va oferir als nostres millors serveis VPN per a la guia de la Xina.

Onion over VPN realitza una funció similar, que us permet connectar-vos a la xarxa Tor mitjançant una connexió VPN. Tor té els seus inconvenients, com es pot veure al nostre article VPN vs proxy vs Tor, però és una opció decent per a un veritable anonimat.

A més dels servidors especialitzats, podeu configurar NordVPN per connectar-se només amb servidors ofuscats al menú d’opcions. No ens detindrem amb els detalls, però activar la configuració us permetrà obviar la censura estricta escrivint les dades de cada paquet tal com s’envia..

Característiques generals de NordVPN

Logotip de NordVPNwww.nordvpn.com

A partir de 349 dòlars al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
Targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
6

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible

Període de devolució
30 dies

Import del servidor mundial
5244 a 62 països

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS, Linux

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador
Chrome, Firefox

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
OpenVPN, IKEv2

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe
24/7

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu NordVPN

Quan es tracta de les millors VPN, NordVPN és un dels més barats. Tot i que l’accés a Internet privat té una tarifa més barata entre mesos (consulteu la nostra revisió PIA), NordVPN tira endavant la competència amb plans plurianuals d’alt valor. Dit això, aquells que no puguin comprometre $ 125 durant la inscripció estaran obligats a anar mensualment.

Pel que fa als plans mensuals, NordVPN no és dolent, però tampoc és el millor. PIA i TorGuard són al voltant de la meitat del preu (llegiu la nostra crítica de TorGuard), mentre que Hide.me i Astrill són una mitja i mitja o fins i tot dues vegades més cares (llegiu la nostra crítica Hide.me i Astrill). Tot i que NordVPN no és tan car com els dos, el pla mensual és la pitjor opció de la seva alineació.

Tampoc és impressionant el pla anual. NordVPN us permetrà estalviar 5-10 dòlars en altres proveïdors de prestatgeries superiors, però el fet de contractar un any no sembla excel·lent si es compara amb les opcions de dos i tres anys.

NordVPN es basa en aquests plans. El preu de dos anys és gairebé el mateix que un any amb la majoria de proveïdors. Tres anys són només uns dòlars més i la majoria de proveïdors no ofereixen un pla durant tant de temps. L’únic competidor de NordVPN per a plans plurianuals és CyberGhost, que d’alguna manera fa que els plans de dos i tres anys siguin encara més barats (llegiu la nostra ressenya de CyberGhost i la nostra peça NordVPN vs CyberGhost).

Tot i que proporciona molt valor, l’esquema de preus de NordVPN no està defectuós. Com que les opcions de mes a mes i anuals ofereixen poc valor, estàs obligat a comprar dos o tres anys per endavant. Per exemple, CyberGhost té una taxa mensual més elevada, però té uns 20 dòlars més barats durant un any.

És una crítica, però no massiva. NordVPN continua sent un dels millors valors del mercat per les seves opcions plurianuals i la inclusió de sis connexions simultànies fa que el paquet sigui encara més atractiu. Els plans són reemborsables també durant 30 dies, de manera que podeu provar abans de comprar.

Pel que fa als mètodes de pagament, NordVPN és millor que la majoria, però no admet diners en efectiu com Mullvad (llegiu la nostra crítica de Mullvad). A més de les targetes de crèdit i les opcions de pagament regionals, també accepta bitcoin, Ethereum i Ripple. Recentment ha suprimit els pagaments amb PayPal, tot i que és un balanç.

Amabilitat amb l’Usuari

Registrar-se a NordVPN és brisa. Després d’escollir un pla, introduïu el vostre correu electrònic i seleccioneu un mètode de pagament, NordVPN us demanarà que verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic i configureu una contrasenya. Encara podeu utilitzar un compte de cremador, però haureu de tenir-hi accés per a activar la vostra subscripció. Després d’establir la vostra contrasenya, NordVPN descarregarà l’aplicació automàticament.

nordvpn-review-signup

Abans d’arribar a l’aplicació d’escriptori, parlem sobre el tauler de control del compte. Podeu trobar-ho fent clic a “el meu compte” a l’extrem superior dret. És possible que no accediu gaire a la zona, però és on podeu gestionar la configuració de facturació, canviar el pla i comprar adreces IP dedicades. També trobareu les aplicacions que ofereix NordVPN, incloses les extensions Chrome i Firefox.

L’extensió del navegador és bàsica, proporcionant un procés de connexió enrere, però val la pena instal·lar-lo. Si feu servir l’extensió del navegador, tindreu accés a CyberSec i a una eina que bloquegi la informació de WebRTC. Quant a la connexió, el millor és seguir amb l’aplicació d’escriptori.

Només triguen uns minuts a NordVPN a instal·lar la seva aplicació i la targeta de xarxa virtual. Un cop acabat això, només cal que inicieu la sessió i NordVPN l’iniciarà a la pantalla principal.

La interfície és diferent de gairebé totes les VPN que hem provat. NordVPN s’obre amb un mapa massiu que mostra els països on té servidors. La finestra també es pot canviar, de manera que podeu veure el mapa o la mida que vulgueu.

interfície nordvpn-review-review

A la vista de la Terra hi ha una llista de països i els servidors especials de NordVPN. La navegació i la connexió estan integrades a la interfície principal, proporcionant un enfocament racional i atractiu a les VPN que rarament es veuen.

Feu clic a un dels marcadors de mapa us connectarà al millor servidor d’aquest país. Tingueu en compte que el mapa només representa països, no regions o servidors individuals. Si esteu buscant una ubicació concreta dins d’un país, haureu d’anar a la manera més difícil.

nordvpn-review-marker-selection

L’intent de NordVPN de netejar l’experiència de connexió VPN comporta conseqüències en el disseny. Amb el menú de l’esquerra, podeu fer clic a un país per connectar-se a un servidor que hi ha, tal com ho feu al mapa, però és difícil trobar un servidor específic. Hi ha tres punts al costat de cada país que us permeten especificar a quina regió intenteu connectar-vos.

Podeu seleccionar servidors individuals, però només des del petit menú desplegable del menú emergent de selecció de regió. A ubicacions com els EUA, que té gairebé 2.000 servidors, trobar el que desitgeu pot ser un dolor. A més, NordVPN no etiqueta on es troben els servidors. L’especificació que obtindreu és el país i la regió general.

nordvpn-review-server-navigation

Per sort, podeu preferir o cercar servidors. NordVPN crearà automàticament una nova pestanya a la part superior del menú de navegació del servidor amb les vostres ubicacions preferides.

A la llista de servidors hi ha els servidors especialitzats de què hem parlat a la secció “Funcions”. Igual que passa amb les altres ubicacions, si feu clic a una opció d’especialitat, us connectarà automàticament a les opcions més ràpides disponibles i podreu especificar on us connecteu mitjançant els tres punts al costat de cada opció..

A la part superior de la interfície, hi ha una pestanya de configuració. A diferència de la majoria de VPN, que posen diverses pestanyes al menú de configuració, NordVPN esprimeix tot en una sola pantalla. Cada configuració, inclòs l’interruptor de matança i CyberSec, té un commutador de commutació per activar-los o desactivar-los en aquest menú.

nordvpn-review-settings

També hi ha un botó de “configuració avançada” a la part inferior de la pantalla que us permet canviar el protocol de transport, configurar DNS personalitzats i només utilitzar servidors ofuscats. NordVPN adverteix que, tanmateix, només heu de confondre amb aquesta configuració si sabeu el que feu.

És difícil proporcionar una experiència d’usuari racionalitzada quan hi ha més de 5.000 servidors a la vostra xarxa i l’esforç de NordVPN no passa desapercebut. Dit això, com veurem a la següent secció, haureu de cavar a la xarxa per trobar el millor servidor disponible i NordVPN no us ho farà tan fàcil.

Velocitat

Jutjar la velocitat de NordVPN és bastant una tasca. Com vam observar a la nostra guia VPN més ràpida, si utilitzeu servidors de cirereta, és l’opció més ràpida del mercat. Per a la gran majoria de la xarxa, però, la velocitat és mediocre fins a terrible. Per exemple, el servidor recomanat basat en la nostra ubicació ni tan sols carregarà l’eina que utilitzem per fer proves de velocitat.

Volem fer algunes notes abans d’arribar als resultats. NordVPN té una xarxa massiva i sabem que hi ha intèrprets bons i dolents. Per això, sempre hem utilitzat el servidor recomanat en un país determinat. En alguns casos, aquesta connexió va ser ràpida i, en d’altres, va fallar de forma directa.

UbicacióPing
Senyoradescarregar
MbpsCarregueu
MbpsMitjana11277.716,45
No protegit9165,510.57
# 2479 dels EUA23133,538,87
Regne Unit # 20115334,786.06
Països Baixos # 6614566,915.39
Japó # 69159132,833,31
VPN doble (EUA al Canadà # 4)7920.488,64

Provar NordVPN era infuriós. Alguns servidors es van connectar ràpidament, mentre que d’altres es connectarien i no carregarien cap pàgina web. Dir que la interpretació és esporàdica seria una infravaloració. NordVPN té el nivell més alt de variació de qualsevol VPN que hem provat i, tot i que les màximes són altes, les mínimes també són baixes.

Suposem que hi ha alguna cosa malament amb el sistema de recomanació de NordVPN. Per exemple, quan intenteu provar un servidor VPN doble, la connexió ha fallat contínuament. Tanmateix, quan vam seleccionar el nostre propi servidor, va tenir èxit.

Al món real, això es tradueix en mals de cap quan es tracta de trobar un servidor. Com hem comentat a la secció “facilitat per als usuaris”, encomiem NordVPN per intentar agilitzar una xarxa tan gran, però qualsevol lògica que hi ha al darrere del sistema no la redueix. El rendiment entre els servidors varia massa i el sistema de recomanació de NordVPN no ajuda a aquest tema.

L’inconvenient és que podeu obtenir velocitats ràpides. Quan NordVPN funciona a ple rendiment, trontolla gairebé tots els proveïdors del mercat. La seva latència es manté baixa durant el procés, i és per això que va obtenir una medalla de plata a la nostra millor VPN per guiar jocs.

Segons la nostra prova, el millor és seleccionar una regió i intentar trobar el servidor amb menys càrrega. No estem segurs de si NordVPN està intentant omplir un servidor abans de recomanar-ne un altre, però no deixa de ser que, en gairebé tots els casos, les recomanacions són subparmes i no representatives del que és capaç la seva xarxa..

Seguretat

86% – Molt bé

NordVPN és compatible amb OpenVPN i IKEv2, que són les millors opcions disponibles, tal com es pot veure al nostre desglossament del protocol VPN. Tot i que ambdues estan disponibles, al principi no sembla evident. NordVPN només s’instal·la amb OpenVPN a l’escriptori, de manera que si voleu utilitzar IKEv2, haureu d’instal·lar-lo manualment.

Tanmateix, pel que fa a la seguretat de VPN, OpenVPN amb AES 256-bit és el que busquem, i NordVPN satisfà en aquest front. Alguns protocols menys populars, com ara PPTP i L2TP, no estan disponibles. Tot i que no és rellevant per a la majoria d’usuaris, NordVPN no pot rascar la picor per a aquells que vulguin fer-los servir..

El que li falta en les opcions de protocol que compon en les funcions de seguretat. Els servidors especials de NordVPN estan gairebé tots centrats en la seguretat i la possibilitat d’ofuscar paquets garanteix més les portes. Tot i que sense un protocol propietari com el de VyprVPN (llegiu la nostra revisió de VyprVPN), NordVPN es basa en la naturalesa de codi obert d’OpenVPN per anar més enllà de la seguretat estàndard..

Hem provat NordVPN per filtracions DNS, així com filtracions IP i WebRTC. Va passar per tots els fronts i ho va fer sense diverses redireccions DNS.

Privacitat

100% – Excel·lent

NordVPN només conserva la informació que és necessària per a vostè. Pel que fa a l’ús de VPN, no es conserva cap informació identificable. Com diu NordVPN a la part superior de la seva política de privacitat, “vol que [s] entenguis quina informació limitada [recopila] i què pot passar amb aquesta informació quan s’utilitza qualsevol dels serveis NordVPN”.

La creació d’un compte proporciona a NordVPN dues dades: la vostra adreça de correu electrònic i el mètode de pagament. Podeu utilitzar un correu electrònic del cremador, però heu de poder accedir-hi per completar el registre.

Els socis de pagament de NordVPN també recopilen informació de facturació si feu servir una targeta de crèdit, però, a diferència de la VPN buffered, aquesta informació no està relacionada amb l’ús de la vostra VPN (consulteu la nostra revisió VPN buffered)..

Al seu lloc web, NordVPN també recopila informació sobre cookies per al seguiment i analítica d’afiliats, així com consultes d’atenció al client. Quan s’utilitza la VPN, l’única informació recollida és la informació de càrrega del servidor. Aquestes dades no identifiquen els usuaris i s’utilitzen per avaluar el rendiment del servidor i detectar interrupcions.

A part d’això, no esteu fora del registre. Tal com s’observa a la nostra guia de navegació anònima, l’anonimat en línia real és un somni realitzat, però NordVPN s’acosta amb la seva estricta postura de privadesa. Funciona sota la jurisdicció de Panamà, que té algunes de les millors lleis de privadesa del món, assegurant que es pot complir la política sense registres.

Rendiment de streaming de NordVPN

100% – Excel·lent

Provar el rendiment del streaming va ser tan molest com la velocitat de la prova, NordVPN sempre recomanant servidors tan lents que no podíem carregar contingut. Novament, seleccionar un servidor nosaltres mateixos va ser molt, molt millor. L’experiència va ser tan bona, de fet, que NordVPN va fer un lloc a la nostra guia de streaming de VPN.

També es va guanyar un lloc a les nostres guies de Netflix VPN i BBC iPlayer VPN, connectant-se a les dues plataformes sense embussos (fora de seleccionar un servidor, és a dir). Hulu i Amazon Prime Video també van estar bé.

NordVPN Netflix

Com la velocitat, el rendiment de Netflix es redueix a la selecció del servidor. Utilitzant els servidors recomanats de NordVPN, hem pogut connectar-nos al lloc web, però no reproduir contingut. No vam obtenir cap error de proxy, però la velocitat del servidor era tan grossa que el lloc web no transmetria res. S’adhereix a l’elecció del servidor amb la menor càrrega d’una regió i estarà bé.

Ubicacions del servidor

95% – Excel·lent

Quan es tracta de números de servidor, NordVPN és líder de la indústria. Té 5.191 servidors a la xarxa en el moment d’escriure, i l’import només ha augmentat des de l’última vegada que el vam revisar. Tot i que el nombre de servidors és increïblement elevat, la propagació deixa quelcom a desitjar.

No ens queixem La presència de NordVPN a 62 països és molt més que la majoria de serveis VPN, però la gran quantitat de servidors ven un somni que no és cert. HideMyAss, per exemple, té ubicacions a gairebé 200 països; llegiu la nostra revisió HideMyAss per veure el costat dolent d’aquest servei..

En comparació amb la majoria de proveïdors, NordVPN supera la barra, encara que sigui per un marge més baix del que indica el recompte del servidor. La majoria de les ubicacions estan enfocades a Amèrica i Europa, però hi ha ubicacions a l’Àsia i el Pacífic i a l’Orient Mitjà, encara que la majoria d’opcions exòtiques HideMyAss i ExpressVPN no s’ofereixen..

Servei d’atenció al client

98% – Excel·lent

El suport és un altre punt fort per a NordVPN. La majoria de preguntes es poden respondre mitjançant la base de coneixement. Es divideix en quatre categories i NordVPN fa una bona feina explicant temes. Com alguns proveïdors, barreja preguntes freqüents amb la base de coneixement, cosa que pot fer que les respostes siguin difícils de trobar.

nordvpn-revisió-coneixementbase

Això es compensa amb la barra de cerca, que sembla una cosa que no es pot equivocar, però hem trobat proveïdors en els quals només hi ha articles específics amb paraules clau. No és el cas de NordVPN, però. La funció de cerca sempre ha trobat articles relacionats amb el nostre tema ràpidament.

No podeu trobar assistència directa de la base de coneixement, però si feu clic a “contacta amb nosaltres” al peu de pàgina es mostraran les opcions. El xat en viu és sorprenentment bo. Moltes VPN tenen un xat mediocre en directe que només és adequat per respondre a preguntes bàsiques i dirigir-vos a la base de coneixement. NordVPN té coneixement del producte.

nordvpn-revisió-xat en viu

Probablement sigui millor que l’assistència per correu electrònic. Vam enviar la mateixa pregunta sobre els protocols a través de xat i correu electrònic en directe i vam obtenir la mateixa resposta. El xat en viu només va trigar uns minuts, però, mentre que el correu electrònic va trigar unes hores.

En general, mai no ens sentíem com si fóssim en unes mans tan bones. El sistema de suport de NordVPN és ideal, proporcionant respostes ràpides i sense problemes.

El Veredicte

Volem que NordVPN sigui tot el que pot ser, però no és així. Si el sistema de recomanacions fos millor i hi hagués més coherència a les ubicacions, no tindríem cap problema. El problema és que hi ha un buit tan ampli entre els servidors bons i els dolents, i trobar les opcions que us funcionen és inductor de mal de cap.

Tanmateix, no obstant això, NordVPN és tan bo com obtindreu quan es tracti de VPN. Inclou moltes funcions, té velocitats ràpides en alguns servidors i manté una dedicació clara a la privadesa. De les nostres ressenyes VPN, no trobareu moltes opcions millors.

Què en penses de NordVPN? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

NordVPN Preguntes freqüents

 • NordVPN és de confiança?

  Resposta breu: sí. Hem provat més de 50 VPN i NordVPN és un dels més segurs d’utilitzar. És un dels serveis VPN més populars per la qual cosa fa que sigui probablement una mica més susceptible a pirateria i altres amenaces. Tot i així, recomanem NordVPN per a la majoria de la gent.

 • NordVPN ofereix una prova gratuïta?

  NordVPN és un servei VPN de pagament, però el vostre pla està avalat per una garantia de devolució de 30 dies.

 • Funciona NordVPN amb Netflix?

  Sí, NordVPN funciona amb Netflix. La nostra prova demostra que diversos servidors de tot el món poden accedir a Netflix sense cap problema.

 • Com descarrego NordVPN?

  Podeu descarregar NordVPN registrant-vos en un compte i connectant-vos al tauler de control.

 • Està lliure de NordVPN?

  No, NordVPN no és gratuït. Tampoc hi ha cap prova gratuïta, però es pot provar sense riscos amb la garantia de devolució de 30 dies.

 • Quants servidors té NordVPN?

  NordVPN compta amb més de 5.000 servidors en més de 60 països. El nombre exacte de servidors varia de tant en tant, per tant, recomanem consultar la pàgina d’estat del servidor per obtenir informació actualitzada.

 • Com puc iniciar la meva sessió a NordVPN?

  Podeu iniciar la sessió a NordVPN des del vostre navegador mitjançant el botó “el meu compte” de la pàgina inicial. L’aplicació local us demanarà que inicieu la sessió sempre que s’obri.

 • Quin preu és NordVPN?

  NordVPN costa 11,95 dòlars al mes, 83,88 dòlars anuals, 95,75 dòlars per dos anys o 107,55 dòlars per tres anys. El pla de tres anys tremola a menys de 3 dòlars al mes i és totalment reemborsable durant 30 dies.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map