Revisió ibVPN – Actualització del 2020

Revisió ibVPN

ibVPN és un servei que sembla saber exactament el que busquen les persones en una VPN, però que, de forma espectacular, no aconsegueix la seva distribució. Tot i que ho recomanem, no ho podem fer amb consciència bona, tal i com podeu llegir en la nostra revisió completa ibVPN.


Best-VPN-reviews

VPN de navegació invisible, o ibVPN, és un servei de xarxa privada virtual que té aproximadament uns 15 anys. Durant aquest temps, sembla haver après a mostrar a la gent el que vol, però no com executar-lo.

Segons trobareu al llarg d’aquesta revisió ibVPN, el servei té un patró d’alçar les vostres esperances abans d’esborrar-les ràpidament. Una prova gratuïta seguida d’una llista de plans innecessàriament complexa, una llarga llista de funcions que es confonen amb una interfície confusa o fins i tot l’aparició d’una seguretat impressionant són només alguns exemples de com ho fa..

ibVPN sap què és necessari per ser un dels millors proveïdors de VPN i què vol la gent. Malauradament, no pot proporcionar-ne una bona part.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per ibVPN

Característiques

Hi ha funcions importants, funcions que s’assemblen més a la comoditat de la criatura i funcions que ningú ni tan sols sabia que volia. ibVPN cobreix els tres.

Les principals característiques es tracten. Es pot instal·lar en dispositius Windows, macOS, Android i iOS. També es pot configurar per funcionar amb encaminadors, de manera que tots els dispositius es poden protegir automàticament. Té una gran quantitat de funcions de seguretat de les quals parlarem més endavant, com ara la possibilitat de tenir en marxa la posada en marxa i un mato.

ibVPN-OS

Aleshores, hi ha les funcions “agradables de tenir” que no són importants per ser una bona VPN. Ofereix un proxy intel·ligent DNS que pot ajudar a desplaçar-vos per contingut geoblocat. Hi ha un bloqueig d’anuncis integrat i gairebé qualsevol protocol VPN que podríeu sol·licitar està disponible, inclosos els que són freqüents.

Si teniu curiositat sobre els protocols VPN, feu una ullada a la nostra distribució del protocol VPN.

Finalment, hi ha coses que no sabríeu que volíeu fins que no sabíeu que existien. Hi ha un assistent de configuració que us permet triar coses com ara la reproducció al Regne Unit, la reproducció nord-americana o el bypass del gran tallafoc de la Xina. A continuació, configura automàticament el protocol i el servidor més adequats per a la tasca.

Assistent ibVPN

Tot i que trobareu a mesura que anem aprofitant aquesta revisió, no obstant això, algunes d’aquestes funcions no són del tot allò que han suggerit..

A més, a ibVPN li falta una característica cobejada: el túnel fraccionat. Sembla rar que el túnel es divideixi, així que si el busqueu en particular, us recomanem que reviseu la nostra revisió ExpressVPN. És un dels principals gossos del mercat i, juntament amb els túnels dividits, ofereix una experiència rica en característiques.

Característiques generals de l’IBVPN

Logotip ibVPNwww.ibvpn.com

A partir de 308 dòlars mensuals Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit, paret de pagament, diners perfectes

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
25

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible
24 hores

Període de devolució
15 dies

Import del servidor mundial
180

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador
Chrome, Firefox, Opera

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, Sock5

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe
hores d’oficina

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

Quan es tracta de preus, ibVPN té probablement la llista més complexa d’opcions que hem trobat. Els plans no només difereixen pel seu preu, sinó també pel nombre de dispositius connectats, quins protocols estan disponibles i quins programes estan disponibles.

El pla estàndard de VPN permet utilitzar ample de banda il·limitat, però no inclou el protocol SOCKS5 ni Tor sobre VPN. Només permet una única connexió, però té un bon preu. Com que l’ús d’una sola connexió és un cas d’ús comú amb les VPN, és sorprenent que més proveïdors de VPN no ofereixin un pla com aquest.

El pla de VPN Ultimate permet accedir a totes les funcions d’IBVPN i connectar fins a cinc dispositius simultàniament.

El pla VPN de Torrent només permet una connexió alhora i està restringit a determinats servidors. Hi ha una implicació aquí que el pla de VPN estàndard no permet torrent, però la manera de fer-ho no és clara.

Per completar, tenim el pla ibDNS i el pla VPN familiar. No recomanem que pagueu un proxy DNS intel·ligent en la majoria dels casos, perquè canviar el DNS es pot fer de manera fàcil i gratuïta. Si voleu saber més sobre això, consulteu com podeu canviar la vostra guia d’adreces DNS. La VPN familiar és la mateixa que la VPN final, però inclou set connexions simultànies.

Tot i que els preus mensuals del pla de VPN estàndard són competitius, VPN Ultimate i VPN Familiar són molt intensos pel que ofereixen. Si busqueu un bon acord mensual amb més connexions, llegiu la nostra ressenya sobre accés a Internet privat.

Si busqueu un proveïdor que us permeti registrar-vos durant períodes més llargs per obtenir estalvis addicionals, us recomanem que dirigiu-vos a la nostra revisió NordVPN, ja que NordVPN ofereix descomptes profunds per a les persones que s’inscriuen durant dos o tres anys alhora..

Facilitat d’ús

Configurar una prova gratuïta al lloc web d’IBVPN és senzill. El lloc web facilita la configuració del compte i el disseny en general és agradable per mirar-lo. Dit això, aconseguir un compte de pagament és més difícil a causa dels molts plans que ofereix.

La instal·lació és tan senzilla com es podria esperar per a un programa modern, i la política de privadesa i els termes d’ús s’elaboren durant la configuració, cosa que és agradable. La primera vegada que vam obrir el client ibVPN, però, va ser una experiència impactant.

ibVPN-dashboard

Us rebran una pantalla desordenada que està esquitxada amb botons, commutadors i configuracions. El que és pitjor és que poques vegades es ressalten les opcions i els botons de configuració de manera que quedi clar que si hi fan clic obriran més menús.

A l’esquerra hi ha una columna de pestanyes. En el primer, el tauler de control, podeu connectar la VPN, seleccionar un servidor, canviar el protocol, veure un registre, activar o desactivar el commutador kills, activar o desactivar el proxy intel·ligent DNS, així com fer coses menors com ara accedir al vostre compte o dirigir-vos als mitjans socials d’ibVPN. Com veieu, el principal problema d’aquesta interfície és la grapada que té.

ibVPN va intentar que la interfície el més rica possible en informació creés una monstruositat. No cal que un quadre de comandament tingui tanta informació.

Dit això, un cop es desgrana la desorientació inicial, es poden trobar bones característiques. Els servidors són fàcils de navegar i ibVPN fins i tot ofereix informació sobre la quantitat de càrrega que cobreix cada un. Si busqueu una VPN més fàcil d’utilitzar, dirigiu-vos a la nostra revisió de CyberGhost.

Servidors ibVPN

Velocitat

Les nostres proves de velocitat per ibVPN van començar bé. Al servidor de la ciutat de Nova York, que estava relativament a prop de nosaltres, a aproximadament 400 quilòmetres de distància, es va observar un augment de només 1 milisegon de ping i es va mantenir una bona quantitat de velocitats de descàrrega i càrrega..

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (Virgínia)1573,246.03
Nova York1658,74.5
Països Baixos9557.14.51
Londres20657,562.57
Tòquio17626,513,46
Seül2311,470,73

A continuació, vam provar el servidor que el client crida un servidor de “jocs”, que es va allotjar als Països Baixos. Va tenir un temps de ping significativament superior, com es podria esperar d’un servidor molt més lluny, però el ping era encara baix tenint en compte la distància de gairebé 4.000 milles.

Tot i que aquest servidor és l’únic que es marca per jugar a la llista de servidors ibVPN, potser no seria idoni per a la tasca. En funció de amb qui intenteu jugar i on us heu localitzat, és possible que els Països Baixos no siguin una ubicació fantàstica. Consulteu el nostre millor VPN per a l’article de jocs per obtenir altres opcions.

L’altre servidor europeu que vam provar, que es trobava a Londres, tenia un ping molt més elevat que el servidor “gaming”, cosa que té sentit, però mantenia l’alta velocitat de connexió. Tot i això, les coses es van convertir en pitjor quan ens vam dirigir als servidors asiàtics. Tant Tòquio com Seül eren lents.

Els temps de ping eren raonables, però les velocitats de descàrrega i càrrega sostingudes eren des de malament a abismals a Seül. Per ser justos, aquests servidors es trobaven a gairebé 6.800 milles de la nostra ubicació de prova, però deixar inacceptable una connexió de 70 megabit per segon a 1 Mbps.

El temps de ping baix feia que la navegació fos suportable, però els llocs web amb moltes imatges o anuncis sobre ells van trigar bastant a carregar-se. Si busqueu VPN que ofereixen altes velocitats de descàrrega per a descàrregues més grans, mireu la nostra guia VPN més ràpida.

Seguretat

A la superfície, ibVPN ofereix una excel·lent seguretat. Hi ha un interruptor kills fàcil d’utilitzar per assegurar-se que no hi ha fuites de dades si es perd la connexió. També podeu configurar la VPN perquè funcioni en el moment de començar, de manera que el vostre ordinador no enviarà ni rebrà informació sense que la VPN us protegeixi.

Hi ha tones de protocols disponibles, inclosos OpenVPN i SSTP, i, tot i que el xifratge varia segons el protocol, la majoria utilitza el potent A6 256 bits. Aquest xifrat és conegut per ser pràcticament impossible de trencar, tal com discutim en la nostra descripció del xifrat.

ibVPN-Protocols

Dit això, hem trobat almenys un incompliment en la seguretat de ibVPN. Ha fallat la nostra prova de fuites DNS. Hem provat diverses opcions de configuració, algunes de les quals expliquen explícitament la prevenció de fuites DNS, però sempre ens han produït filtracions.

Si teniu curiositat sobre què vol dir això, llegiu l’article sobre filtracions de DNS per obtenir un aspecte en profunditat. Essencialment, algunes de les vostres dades de navegació estan en mans del proveïdor de serveis d’Internet o del govern, fins i tot amb la VPN activada. Això derrota la finalitat d’utilitzar un DNS i descarta utilitzar l’IBVPN en llocs amb un fort control del govern a través d’internet, com la Xina.

Si sou un lector resident a la Xina i esteu intentant passar pel gran tallafoc, us recomanem que doneu un cop d’ull als nostres millors serveis VPN per a la Xina. Si només busqueu un servei que ofereixi una seguretat àmplia i sense vulnerabilitats, com ara filtracions de DNS, consulteu la nostra crítica de VyprVPN..

Privacitat

En general, ibVPN té una bona política de privadesa. Té una política de registre sense registre, que és el fonament de la política de privadesa de qualsevol bon proveïdor VPN. No recopila ni registra dades ni informació de trànsit sobre l’ús de la VPN.

Tampoc pot relacionar activitats específiques amb usuaris concrets. Això vol dir que si se li dóna un avís legal a ibVPN, no és capaç de transmetre dades a les autoritats perquè no pot transmetre informació que no té.

Dit això, hi ha coses que pot fer millor. Utilitza un tercer per gestionar i processar informació de pagament. A més, hi ha cookies al seu lloc web que recopilen informació, tot i que això és pràctica estàndard. La informació s’utilitza internament i externament per ajudar a mantenir el lloc web.

Finalment, recopila informació identificativa durant la creació del compte. Tot i que molts proveïdors VPN només recullen una adreça de correu electrònic, ibVPN també pren un nom. Dit això, podeu crear un nom perquè el nom del compte no té cap incidència en la prestació del servei.

Reproducció en temps real

Probablement a causa del problema de filtracions DNS esmentat anteriorment, ibVPN no va poder accedir a cap servei de streaming geoblocat important. La BBC iPlayer, Netflix i Amazon Prime Video podrien dir que una VPN estava en ús i ens impedeixen veure res.

Hem provat diferents configuracions, així com el servei de proxy Smart DNS en cap cas. Ho vam discutir amb el servei d’atenció al client, que abordarem amb més detall en un moment, però no hem pogut fer funcionar cap lloc web.

Amb la BBC iPlayer, Netflix, Hulu i Amazon Prime Video fora de la qüestió, vam decidir provar el rendiment en temps real de ibVPN amb YouTube i Twitch. Com podríeu esperar de les proves de velocitat que varem veure anteriorment, la qualitat de l’experiència de transmissió variava molt segons el servidor al qual vàrem connectar.

Quan es connectava a servidors europeus o nord-americans, la reproducció va ser agradable. El vídeo es va carregar aproximadament un segon i es va fer per defecte a 1080p. No es va produir cap memòria buffer i el vídeo es reproduïa sense problemes des del principi fins al final.

Tanmateix, quan vam connectar-nos amb Tòquio, vam tenir una experiència diferent. El vídeo va trigar fins a 30 segons en començar, es va publicar a 720p i, en molts casos, va tartamudejar unes quantes vegades abans de caure a 480p o fins i tot un bonic i gran 360p.

No podem recomanar ibVPN a ningú que tracti de reproduir contingut estranger. Tenim recomanacions, però. Si el contingut de BBC iPlayer és el que esteu tractant, feu un cop d’ull a la nostra millor VPN per a l’aixecament de la BBC iPlayer. De forma alternativa, podeu dirigir-vos al nostre article sobre com es pot superar la prohibició de VPN de Netflix si aquest és el contingut que voleu.

Ubicacions del servidor

ibVPN esports 180 servidors repartits en 87 ubicacions de 51 països. La llista de servidors inclou ofertes a Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Europa, Àsia i Àfrica. És un bon nombre d’ubicacions i servidors, i significa que ibVPN té la infraestructura necessària per augmentar significativament la base de clients sense haver de perdre el rendiment..

Dit això, 180 servidors estan lluny del millor que hem vist. Fins i tot sembla minúscul en comparació amb NordVPN, que té milers de servidors. Així mateix, 87 ubicacions són bones, però són excel·lents en comparació amb HideMyAss, que té més del doble de les opcions. Si sou un trotter global que cerqueu una VPN amb tantes opcions com sigui possible, consulteu la nostra revisió HideMyAss per obtenir més informació.

Servei d’atenció al client

IbVPN ofereix moltes opcions d’assistència al client. Al front del servei d’autoservei, hi ha una àmplia base de coneixement al lloc web que no només cobreix la instal·lació i la configuració en dispositius compatibles, sinó que també aborda moltes qüestions i qüestions de VPN habituals en detall..

Els serveis de correu electrònic i de xat en viu estan disponibles les 24 hores del dia. Hem parlat amb el xat en directe en dues ocasions diferents i la persona de l’altre extrem era sensible, estava ben manejada i tractava de ser útil. Es va tractar el tema de no poder accedir a llocs web geoblocats, com la BBC iPlayer, però no es va poder fer que les coses funcionin, fins i tot amb la seva ajuda.

També vam utilitzar el servei de correu electrònic i es va trigar tres hores a tornar-se a escoltar. No és un bon moment de resposta, però està molt lluny del pitjor. Vam tenir una experiència similar amb un representant d’atenció al client que va intentar ajudar, però no va poder fer-ho.

ibVPN fins i tot ofereix assistència remota en què un representant es connecta de forma remota al vostre ordinador i us ajuda a resoldre problemes que teniu. S’ha de fer amb cita prèvia, però és una bona opció.

El Veredicte

ibVPN va presentar constantment una cosa i després va lliurar una cosa diferent. La configuració que va dir explícitament que pot evitar que les fuites DNS no ho fossin. Els servidors que deien que eren en streaming al Regne Unit no us proporcionaven contingut de BBC iPlayer. Va seguir endavant i endavant.

Aquesta dualitat porta a ibVPN a quedar relegat al terreny del mediocre en el millor moment. Et deixa preguntant-te cap a on has de mirar al costat. Per sort, tenim un arxiu massiu de revisions VPN que es poden triar del millor al pitjor per la seva comoditat. Us preguem que busqueu les opcions que us ajudin a fer una elecció educada abans de gastar els vostres dòlars guanyats.

Heu provat ibVPN? Què en va pensar? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me