Revisió ExpressVPN: ràpida i segura – Actualitzada 2020

Revisió ExpressVPN

ExpressVPN, al nostre parer, és la millor VPN que hi ha. És un servei ràpid i segur que està garantit per accedir a Netflix i a altres serveis de streaming, mentre que les vostres dades queden lluny dels ulls indiscretos. Per a tots els detalls, consulteu la nostra revisió ExpressVPN completament actualitzada.


Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

ExpressVPN s’ha classificat constantment a la part superior de les nostres millors llistes de VPN i és fàcil veure per què. Tot el que és sobre el servei és sòlid, des de l’experiència de la velocitat a l’usuari fins a la seguretat i la privadesa. Sens dubte, és a la primera part del joc, però actualitzacions actuals per a competidors com NordVPN i CyberGhost comencen a donar-li a ExpressVPN diners per guanyar diners. 

En aquesta revisió ExpressVPN, tornem a treure fidels a la volta per provar-ne la seguretat, la velocitat, les funcions, la facilitat d’ús i molt més. Tot i que pensem en ExpressVPN com una xarxa privada virtual segura i ràpida, no ens ha reduït cap descàrrega en aquesta revisió. Encara continua rebent el tractament complet, des de proves de velocitat fins a prestacions de streaming. 

Podeu llegir els detalls detallats a continuació, però en definitiva, ExpressVPN continua sent el millor dels millors. Fins i tot en un nivell d’elit amb competidors com NordVPN i PIA, ExpressVPN aconsegueix distingir-se amb una velocitat sense compromís i una experiència d’usuari sense disbarat.. 

Si sou més que un fan de les proves pràctiques en lloc de la lectura, podeu provar ExpressVPN amb una garantia de devolució de 30 dies per posar-vos a prova. Si us registreu un any des del primer moment, també rebeu tres mesos addicionals de franc.

Examen de vídeo ExpressVPN

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a ExpressVPN

Característiques

Tot i que ExpressVPN inclou algunes llaminadures úniques, no està tan farcit de funcions com CyberGhost o NordVPN. Per exemple, no teniu protecció contra programari maliciós i un bloqueig d’anuncis que inclouen algunes altres VPN. 

Tanmateix, donat el mal rendiment que solen tenir aquests extres, no estem massa molestos amb l’omissió de ExpressVPN. De tota manera hauríeu d’utilitzar una eina de la nostra millor llista de programari antivirus. 

ExpressVPN ofereix un túnel dividit en l’aplicació, que sorprenentment poques VPNs admeten (consulteu la nostra revisió StrongVPN per a un altre servei que faci). Tot i que podeu configurar manualment qualsevol VPN amb un túnel dividit, el procés és poc intuïtiu i difícil. ExpressVPN ho facilita, permetent especificar directament a l’aplicació quins programes utilitzen la connexió VPN i quins no.

Expressvpn-split-tunneling

ExpressVPN és bastant ràpid a tota la taula, ja que entrarem en breu, però no totes les ubicacions de la xarxa de servidors són iguals. Afortunadament, podeu obtenir una informació ràpida dels servidors que millor són per a la vostra ubicació amb la prova de velocitat incorporada. ExpressVPN fins i tot emmagatzema els resultats de les proves de velocitat perquè pugueu consultar-los més endavant.

expressvpn-speed-test

Podeu executar la prova a qualsevol ubicació recomanada, totes les ubicacions o ubicacions d’una regió específica. ExpressVPN proporciona una velocitat de descàrrega, latència i índex de velocitat per a cada servei. 

Tot i que són útils com a punt de comparació, no recomanem que es preocupi massa pels números reals. Segons les nostres proves, no són exactes (normalment més lents que la velocitat real). Són relativament exactes quan estan relacionats entre ells. Si la ubicació A sembla més ràpida que la ubicació B, ho és, fins i tot si els números específics no són fiables. 

Routers, navegadors i consoles Oh, My My!

Com a eina de xarxa, podeu utilitzar una VPN amb qualsevol dispositiu connectat a Internet, sempre que tingueu accés a configurar la configuració de xarxa d’aquest dispositiu. Dit això, un instal·lador fa molt. ExpressVPN ofereix als instal·ladors gairebé tots els dispositius imaginables, la qual cosa us permet mantenir les vostres dades segures, independentment del lloc on esteu. 

ExpressVPN-instal·ladors

Es comptabilitzen els estàndards, amb aplicacions per a Windows, macOS, iOS i Android. Més enllà d’això, ExpressVPN és compatible amb ChromeOS a través de la botiga Google Play, Fire TV i Kindle Fire, diverses distros i enrutadors de Linux. 

També podeu utilitzar la funció MediaStreamer de ExpressVPN a Apple TV, Xbox One, PS4, PS3 i Xbox 360, tot i que no proporcionarà el mateix nivell de protecció (més a la secció “streaming” següent). 

Si preferiu un enfocament manual, ExpressVPN té cabuda. Podeu descarregar fitxers de configuració d’OpenVPN per a la majoria de la xarxa ExpressVPN, incloses les ubicacions a Amèrica, Europa, Àsia, Orient Mitjà i Àfrica. Encara que sembli desconcertant, la configuració manual no és tan dolenta sempre que tingueu un accés fàcil al client d’OpenVPN. 

Tot el que heu de fer és importar el fitxer de configuració d’OpenVPN al client. El fitxer de configuració inclou totes les claus necessàries per utilitzar el vostre compte amb ExpressVPN. 

Fora d’això, potser necessiteu el vostre nom d’usuari i contrasenya (generats per ExpressVPN) i importeu els certificats necessaris. Per sort, també és senzill perquè ExpressVPN inclou un fitxer .zip amb totes les claus i certificats necessaris.

Descripció general de les característiques de ExpressVPN

Logotip ExpressVPNwww.expressvpn.com

Comença des de 666 dòlars al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit, Bitcoin

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
5

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible

Període de devolució
30 dies

Import del servidor mundial
3.000+

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS, Linux, ChromeOS

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador
Chrome, Firefox

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe
24/7

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

Tot servei VPN té una debilitat i, per a ExpressVPN, el preu. Tot i que tradicionalment ha estat el servei més car de les nostres revisions VPN, opcions de gran cost com Hide.me i Astrill han fet que sembli més raonable. Tot i així, ExpressVPN no és barat, i hi ha moltes opcions menys cares. 

El preu base mensual és d’uns 13 dòlars. Tanmateix, com és el cas de gairebé totes les VPN, estalviareu molt subscrivint-vos a llarg termini. Un any ronda els 100 dòlars, cosa que no és una tarifa terrible, tot i que hem vist millor. PureVPN, per totes les seves falles, ofereix fins a cinc anys de servei, portant el preu mensual a pocs dòlars. 

Afortunadament, l’elevat cost es compensa amb la política de reemborsament sense tonteries d’ExpressVPN, a la qual arribarem d’aquí a un minut. Tot i que podeu provar ExpressVPN durant un mes de forma gratuïta, no podeu utilitzar el servei VPN de forma gratuïta més enllà d’això. No va fer la llista de les nostres millors VPN gratuïtes, ni va superar opcions com Windscribe. 

Quant al pagament, ExpressVPN us ofereix moltes opcions, com ara PayPal, targetes de crèdit, sistemes de pagament regionals i pagament de bitcoin anònim. Ens hauria agradat veure efectiu fred i dur com una opció de pagament, Mullvad ho ofereix, però tot i així, ExpressVPN us ofereix moltes maneres de pagar, algunes de les quals són anònimes.. 

Connexions simultànies ExpressVPN

Independentment de la durada que trieu, podreu utilitzar ExpressVPN en un màxim de cinc dispositius alhora. Això no és un límit d’instal·lació, tingueu en compte; podeu instal·lar ExpressVPN en tants dispositius que vulgueu. No obstant això, només cinc d’aquests dispositius es poden connectar activament als serveis d’ExpressVPN en qualsevol moment. 

El fet de tenir connexions simultànies és sovint considerat com una espècie clau de VPN, amb serveis com ProtonVPN que ofereix fins a 10 dispositius alhora (consulteu la nostra ressenya de ProtonVPN). A la pràctica, però, cinc és més que suficient. En un cas d’ús personal, és poc probable que tingueu més d’un o dos dispositius connectats a una xarxa en un moment donat.

Si teniu el nivell del dispositiu al vostre dispositiu, sempre podeu instal·lar ExpressVPN al router. Mentre el vostre router estigui protegit, també seran protegits tots els dispositius connectats a aquesta xarxa. La configuració implica més que executar un instal·lador a Windows, però no és massa difícil amb les guies ExpressVPN.. 

ExpressVPN té una prova gratuïta?

Ara per alguna mala notícia. Malauradament, ExpressVPN no ofereix cap prova gratuïta, almenys no en el sentit tradicional. A diferència de Surfshark, que ofereix una prova de VPN durant una setmana per als usuaris de telefonia mòbil, haureu de pagar per endavant si voleu utilitzar ExpressVPN (consulteu la nostra ressenya de Surfshark). Dit això, si no esteu satisfets, podeu obtenir un reemborsament ràpidament. 

ExpressVPN ofereix una garantia de devolució de 30 dies sense fer preguntes. Independentment de la durada que compreu, podeu obtenir un reemborsament complet durant els primers 30 dies per qualsevol motiu. Tot i que no dura el període de reemborsament de 45 dies de CyberGhost, és igual a PIA (llegiu la nostra revisió d’accés a Internet privat). 

Usabilitat amb els usuaris

ExpressVPN és l’exemple perfecte de com hauria de funcionar una VPN. El procés de registre és tan directe com són, i l’aplicació local presenta pocs obstacles. Quan compareu ExpressVPN amb un servei com AirVPN, queda molt clar per què situem el primer en una lliga diferent (llegiu la nostra crítica d’AirVPN). 

A partir de la inscripció, ExpressVPN facilita l’obtenció d’un compte, amb un gran botó vermell “per començar” que us segueix al voltant del lloc. A la pàgina de checkout, haureu d’introduir un correu electrònic i la informació de pagament, però això serà. No hi ha cap creació de cap compte ni cap altre disbarat per frenar l’experiència.

expressvpn-registre

En el seu lloc, ExpressVPN genera una clau d’activació, que haureu d’introduir a l’aplicació un cop la baixeu. En instal·lacions no tradicionals, on haureu d’utilitzar la línia d’ordres, ExpressVPN ofereix un nom d’usuari i contrasenya generats aleatòriament.. 

L’important aquí és que no cal que recordeu cap credencial. Un cop ExpressVPN es registri al vostre dispositiu, romandrà així sempre que tingueu un compte. 

Qualsevol usuari pot utilitzar l’aplicació local (tret que premeu un botó “on” evident per sobre de la qualificació de sou). ExpressVPN t’assigna automàticament una “ubicació intel·ligent” i, tot i que pots obtenir més rendiment del servei triant una ubicació manualment, la “ubicació intel·ligent” s’acosta força. Tot el que heu de fer és fer clic al botó “on” i estareu connectats en segons.

connectat a Expressvpn

Un cop us heu connectat, ExpressVPN mostra alguns enllaços a llocs web populars, també podeu fer-ne el vostre, encara que rarament els utilitzem. Una VPN ha de funcionar en segon pla i, en aquest front, ExpressVPN és excel·lent. 

Tanmateix, vam trobar alguns problemes amb l’inici. De tant en tant, la connexió es cola, deixant-nos sense internet durant cinc minuts més o menys. Aquests casos eren pocs i molt distants, però, i es van solucionar fàcilment desconnectant i tornant a connectar. 

Ús de l’extensió de Chrome ExpressVPN

ExpressVPN ha millorat enormement les seves extensions del navegador des de la darrera vegada que el vam provar. Essencialment, l’extensió Chrome és ExpressVPN al navegador, però amb una llar a la barra d’adreces i un acabat negre i elegant. Les mateixes regles s’apliquen: feu clic al botó “on” per connectar-vos, ja sigui amb la ubicació escollida o amb una “ubicació intel·ligent”.

expressvpn-browser-extension

Fora de recordar-vos que podeu obrir l’extensió amb una drecera (Ctrl + Maj + X, de manera predeterminada), l’extensió reflecteix l’aplicació local, tant en termes d’usabilitat com de configuració. L’extensió realment es combina amb l’aplicació local, de manera que els paràmetres que hi hagi es reflectiran en l’extensió. 

Això no fa que l’extensió sigui obsoleta, però. HTTPS a tot arreu, s’incorporen els paràmetres de geolocalització HTML5 i un bloquejador de WebRTC, que ofereixen seguretat i privadesa addicionals per al vostre navegador. 

ExpressVPN a Android

ExpressVPN va ocupar el primer lloc a la nostra millor VPN per a guies mòbils i la millor VPN per a Android i és fàcil veure per què. L’aplicació d’escriptori s’adapta a la mida del mòbil i, sorprenentment, la mateixa interfície està present a Android. Simplement escolliu la vostra ubicació, toqueu el botó “on” gran, esbandiu i repetiu.

best-vpn-per-android-expressvpn

Per descomptat, podeu descarregar l’aplicació a través de la botiga de Google Play (és el mètode més senzill). Tot i això, ExpressVPN posa l’APK disponible obertament, permetent-vos utilitzar ExpressVPN en dispositius arrelats o versions limitades d’Android que d’altra manera no tindrien accés a la botiga completa de Google Play.. 

Els usuaris de mòbils també tenen l’avantatge d’una prova gratuïta durant una setmana. Per descomptat, està vinculat a Google Pay, de manera que haureu de vigilar per cancel·lar-lo si no voleu continuar amb la vostra subscripció. Tot i així, és una bonica oferta per als usuaris de telefonia mòbil i us permet descobrir el funcionament de ExpressVPN sense deixar de pagar diners. 

Velocitat

ExpressVPN és la VPN més ràpida que hem provat, no només tenint en compte les dades de proves de velocitat properes a casa, sinó també a l’estranger. Podeu veure els números que hem reunit durant aquesta revisió a la taula següent, així com el nostre procés de proves una mica més avall.  

UbicacióPing
Senyoradescarregar
MbpsCarregueu
MbpsMitjana12915415,76
No protegit8458,522,81
Chicago18125,2714,96
NewJersey (Ubicació intel·ligent)42195.4518,57
Països Baixos137181.2817.6
Sud-Àfrica276127,088.06
Japó174140,919,62

Tenint en compte les velocitats de descàrrega, no hem caigut mai per sota dels 125Mbps, cosa que no hauria de sorprendre amb la nostra velocitat sense protecció de 458Mbps. Sembla una caiguda severa i ho és, tot i que ens hem adonat que hi ha una caiguda inicial important en fer la primera connexió, que ExpressVPN comparteix amb NordVPN i CyberGhost, entre d’altres.. 

La veritable prova és com la VPN gestiona la velocitat a les ubicacions i, en aquest front, ExpressVPN és un guanyador. Després de la caiguda inicial, ens vam mantenir dins de la mateixa velocitat, sense importar el lloc en què ens trobéssim al món. La latència també es va mantenir baixa a totes les ubicacions excepte Sud-àfrica, és per això que ExpressVPN se situa entre les millors VPN per a jocs. 

A mesura que entrarem en un moment, deixem a ExpressVPN triar la ubicació específica, amb nosaltres només especificem el país per emular un escenari d’ús normal. L’única excepció d’això va ser Chicago, que vam triar a partir del fet que era la més propera a la nostra ubicació de proves. 

Curiosament, la “ubicació intel·ligent” a Nova Jersey tenia un rendiment molt millor per a la descàrrega i la càrrega, encara que el servidor més proper encara guanyés en termes de latència. 

Com fem les nostres proves de velocitat ExpressVPN

Per mantenir-ho tot just, vam provar les velocitats de ExpressVPN mitjançant l’UDP d’OpenVPN en una connexió per cable. Abans de prendre els nostres números, vam provar la velocitat sense protecció de la nostra connexió per avaluar la baixada relativa del rendiment quan esteu connectats al servei VPN. Tot i que podeu tenir internet més ràpid o més lent, la caiguda de la velocitat hauria de ser aproximadament la mateixa. 

Els nostres números no són lleis. A mesura que entrarem a la següent secció, ExpressVPN admet una àmplia gamma de protocols, cadascun dels quals afectarà d’alguna manera el seu rendiment i seguretat.. 

OpenVPN és l’estàndard per a gairebé tots els serveis VPN que hi ha i és el que utilitzem per comparar els proveïdors de manera universal, amb el que vam provar. Tot i així, haureu de veure números més alts amb protocols com IKEv2 i L2TP, si voleu utilitzar-los. 

Pel que fa a ubicacions, hem escollit el país però no el servidor VPN específic, permetent a ExpressVPN triar el millor servidor per a la feina. L’única excepció a aquesta és la ubicació de Chicago, que hem reunit números per comparar-los amb la “ubicació intel·ligent” de Nova Jersey.

Seguretat

98% – Excel·lent

La seguretat amb ExpressVPN és pràcticament en stock. La vostra connexió s’estableix normalment utilitzant OpenVPN amb UDP com a protocol de transport, que es combina amb el xifrat AES-256 (llegiu la descripció del xifrat per obtenir més informació sobre això). Hi ha altres protocols disponibles, tot i que OpenVPN sol ser la millor opció. 

Les altres opcions inclouen IKEv2, ideal per a connexions mòbils, i L2TP / IPSec, que és una bona opció per a situacions de baix risc. PPTP també està disponible, tot i que no li recomanaríem utilitzar-lo (consulteu el desglossament del protocol VPN per saber per què). Finalment, hi ha OpenVPN amb TCP, al qual tornarem a cercar en un minut.

És possible que ExpressVPN estigui en estoc, però això no significa que no sigui segur. OpenVPN i AES-256 són el secret per a una connexió segura i això és el que ExpressVPN està creixent. Tot i així, ens hauria agradat veure algun tipus de protocol OpenVPN encapsulat com el que ofereix VyprVPN (llegiu la nostra ressenya de VyprVPN). 

Tot i així, no es nega que ExpressVPN sigui una VPN segura. A l’aplicació, trobareu enllaços ràpids a proves d’enllaç DNS, IP i WebRTC, a més de protecció contra filtracions IPv6. Hem provat utilitzant les eines ExpressVPN, així com les nostres, i no hem trobat filtracions IP, WebRTC o DNS.. 

Torrenting amb ExpressVPN

Podeu torrent fàcilment amb ExpressVPN, tot i que us hem de recordar que el contingut de drets d’autor contra el copyright és il·legal en la majoria dels països. Tot i així, si us ve de gust navegar pels mars digitals, ExpressVPN us mantindrà protegits. De fet, es va situar a la part superior de la nostra millor VPN per guiar el torrenting. 

Tot i que la manca de servidors peer-to-peer dificulta l’experiència, la gran seguretat i velocitat sense compromís de ExpressVPN el converteixen en una elecció ideal per descarregar fitxers torrent de forma ràpida i segura. 

Si us ve de gust transmetre pel·lícules i programes de televisió des de, per exemple, llocs web amb dubtes, ExpressVPN també és una bona elecció (llegiu la nostra guia de Kodi si us sembla). 

Seguretat ExpressVPN a la Xina i altres països amb alt risc

Una de les raons principals per utilitzar una VPN és deixar de banda els censors en països d’alt risc com la Xina. Tot i que la censura a Internet és un problema d’una forma o una altra a la majoria de països del món, alguns són pitjors que altres, amb països com la Xina, Rússia, Egipte i Iran com a delinqüents especialment desagradables.. 

Afortunadament, ExpressVPN es troba entre els nostres millors VPNs de la Xina, capaç d’evitar qualsevol quantitat de censura que s’hi llanci. Hi ha dues raons per això, la primera d’elles és OpenVPN amb TCP. OpenVPN apareix com una connexió a Internet normal, però en cas que un censor capti el senyal quan utilitzeu UDP, el poden supervisar sense que sàpigues. 

D’altra banda, TCP té confirmació de paquets. És més lent, però sabreu si els vostres paquets van a la vostra intenció. Si un censor interceptés els paquets, no arribaria a la destinació i no rebríeu la confirmació. Això vol dir que la vostra connexió està protegida. 

Hi ha altres factors que fan que ExpressVPN sigui una elecció sòlida en situacions d’alt risc, com ara el seu interruptor de matança, la configuració DNS i la protecció contra filtracions IPv6. Tanmateix, per a nosaltres, el secret de seguretat perfecte és la característica de seguretat més important per a situacions d’alt risc. En definitiva, PFS protegeix un servidor de xarxa d’utilitzar una única clau de xifratge per desxifrar tot el trànsit històric. 

ExpressVPN genera una nova clau cada vegada que es connecta o, en el cas que estiguis connectat durant un llarg període, cada 60 minuts. Tot i que algú que intercepteu la vostra connexió hagués pogut trencar-lo, el màxim que hauria pogut veure és una hora d’història.

Pel que fa als blocs VPN, que la Xina és notòria, hi ha poca cosa ExpressVPN que pot impedir-los. Tanmateix, ExpressVPN té un llarg historial de resolució de blocs a mesura que es presenten. 

Privacitat

100% – Excel·lent

ExpressVPN té una política de privadesa sense registres. En definitiva, això vol dir que no sap res de tu, de l’historial de navegació o de la connexió VPN. Hi ha alguna col·lecció bàsica que té lloc, però ExpressVPN té molt clar això en la seva política de privadesa, en lloc de mentir simplement per aconseguir la reclamació de “sense registres” (mirant-te, IPVanish).

Comencem per allò que no es recopila. ExpressVPN no sap res sobre les adreces IP que es connecten als seus servidors ni les consultes DNS que envien els seus usuaris. En definitiva, ExpressVPN pot saber que un usuari està connectat a un dels seus servidors, però no té informació sobre qui és aquest usuari, a quin servidor està connectat o a què serveix mentre està connectat.. 

Com s’ha esmentat anteriorment, ExpressVPN també implementa un secret de reenviament perfecte, el que significa que les dades de navegació es refresquen cada hora. Tot i que ExpressVPN hagués de registrar les dades de navegació, només es podrien veure fins a una hora. La probabilitat que es recopilin les dades de navegació també és molt baixa, tenint en compte que ExpressVPN està basat a les Illes Verges Britàniques. 

Les Illes Verges Britàniques tenen algunes de les millors lleis de privadesa del món, sense lleis de retenció de dades. A més, els tribunals normals de les Illes Verges Britàniques no poden obligar les empreses a produir registres, a diferència dels Estats Units. L’única manera en què el govern pot veure les vostres dades de navegació és si una ordre prové de la High Court de les Illes Verges Britàniques i, fins i tot, ExpressVPN té res a lliurar. 

Ara, per allò que ExpressVPN recopila. Quan esteu connectat al servei, ExpressVPN pot veure la versió de l’aplicació, si la connexió ha tingut èxit o no i la quantitat de dades transferides. Tanmateix, el temps de la connexió, l’adreça IP original, l’adreça IP de destinació i l’historial de navegació de l’usuari no es registren ni es controlen.. 

Què tan segura és la vostra informació amb ExpressVPN?

En definitiva, la vostra informació és segura amb ExpressVPN. La política de privadesa només indica clarament qualsevol informació personal que us pugui identificar no és controlada ni emmagatzemada per ExpressVPN. A més, la seva ubicació a les Illes Verges Britàniques ofereix protecció contra els tribunals i lleis estrangeres.

Pel que fa al que es recopila, ExpressVPN manté molt poc en registre, suficient per ajudar en el cas que la vostra versió de l’aplicació tingui problemes. Aquesta informació sobre agregats anònims s’utilitza només per a diagnòstics, no per a la venda i, fins i tot, podeu desactivar aquesta col·lecció en la configuració de ExpressVPN..

Reproducció en temps real

100% – Excel·lent

ExpressVPN és un monstre en streaming. Tot i que no tenen servidors específics de streaming com CyberGhost, la majoria de les ubicacions del servidor es descomponran en Netflix, Hulu, Amazon Prime Video i BBC iPlayer. També vam donar a ExpressVPN un gir amb Kodi i, després de provar-ho, el vam coronar com el millor VPN de Kodi. 

Hulu i Amazon Prime Video es basen en la nostra prova, la qual cosa no ens ha de sorprendre (aquests serveis generalment són difícils per a VPNs, com es pot veure a la nostra millor VPN per a Hulu i a la millor VPN per a guies de vídeo primari). ExpressVPN també va irrompre Disney +, BBC iPlayer i CBS All Access. 

Utilitzant ExpressVPN amb Netflix

ExpressVPN es fa realment amb Netflix. Hem provat 10 ubicacions del servidor i només dos han retornat un error de proxy. ExpressVPN ha batut constantment la competència en la nostra millor guia VPN per Netflix i les nostres proves en aquesta revisió ExpressVPN només ho afirmen. Si busqueu una VPN Netflix, no millora molt que ExpressVPN. 

MediaStreamer

ExpressVPN ocupa el primer lloc en la nostra millor VPN per a la guia de transmissió de dades, i això no només perquè pot accedir fàcilment a diverses plataformes. Si la vostra connexió és relativament segura o si teniu un dispositiu que normalment no és compatible amb una VPN, podeu utilitzar MediaStreamer. Aquesta eina afegeix els avantatges d’expansió geogràfica d’una VPN sense el encriptació de les despeses generals. 

És semblant a un proxy perquè no ofereix cap xifratge addicional a la vostra connexió (consulteu la nostra guia VPN vs proxy vs Tor per obtenir més informació sobre això). Tot i que això significa que la vostra connexió és menys segura, també vol dir que és molt més ràpida. Amb MediaStreamer, podeu fer servir gairebé qualsevol plataforma de streaming de qualsevol ubicació i qualsevol dispositiu. 

Ubicacions del servidor

95% – Excel·lent

ExpressVPN no és NordVPN quan es tracta d’ubicacions del servidor, però supera gairebé totes les VPN. Més de 3.000 servidors abasten 160 ubicacions de servidors VPN en 94 països. No importa si esteu a Nova York o a Kenya, tindreu un servidor VPN a prop. 

A més, totes les ubicacions del servidor admeten OpenVPN amb UDP, com a mínim, tot i que molts donen suport a tots els protocols ExpressVPN.. 

Hi ha molts serveis VPN amb molts servidors. La difusió de ExpressVPN és la que més impressiona. Cobreix els centres de comunicació del món, inclosos els EUA, el Regne Unit i gairebé tots els països d’Europa. Tanmateix, a diferència d’altres VPN, ExpressVPN també té presència a Amèrica del Sud, l’Orient Mitjà i Àfrica.

Expressvpn-server-locations

No totes aquestes ubicacions disposen de servidors de metall nu, un fet que ExpressVPN és molt previ. S’obtenen ubicacions més remotes, com Mònaco, Illa de Man i Sri Lanka, mitjançant servidors virtuals, la majoria dels quals passen a Holanda. De la mateixa manera que la VPN HideMyAss aconsegueix la seva xarxa de servidors massiva. 

Servei d’atenció al client

95% – Excel·lent

Si necessiteu ajuda, podeu contactar amb ExpressVPN a través de xat o correu electrònic en directe, tot i que preferim molt el primer. Al llarg de la nostra revisió, vam contactar per xatejar en viu un bon grapat de vegades i vam rebre una resposta ràpidament cada vegada. No van ser les més tècniques de respostes, però per a preguntes de nivell de superfície, el xat en directe és el que sembla. 

expressvpn-live-chat

El correu electrònic és al voltant de la intensa elevació, encara que haureu d’esperar unes quantes hores abans de tornar-lo a sentir. Tot i que aquesta és molt més ràpida que la majoria de les altres VPN, el xat en directe continua sent la millor opció per a la majoria de preguntes. Tot i així, si voleu parlar amb una representació d’assistència a un nivell més profund, el correu electrònic és una opció. 

Les opcions de contacte estan bé, però ens agraden molt més els recursos d’autoajuda. Els recursos d’assistència es divideixen en dues categories: articles i instruccions per resoldre problemes. ExpressVPN tracta gairebé tots els temes possibles, des de les instruccions de configuració del Kindle Fire fins a la resolució de problemes d’articles sobre codis d’error específics.. 

expressvpn-knowledgebase

Per descomptat, les guies de configuració són més impressionants. Tot i que ExpressVPN no té una aplicació dedicada per a la plataforma en la qual voleu instal·lar-la, probablement tingui una guia de configuració. Inclou l’extensió del navegador, instal·lacions no Linux de Linux i fins i tot guies de BlackBerry. 

Hem vist moltes VPN amb un suport directe decent i, tot i que ExpressVPN és una mica més ràpid i una mica més detallat, el suport directe no té lligues millors que la competència. Tot i això, els recursos d’autoajuda distingeixen ExpressVPN a part del paquet.

El Veredicte

Hem provat una vegada més els límits de ExpressVPN i, després de cada avaluació, arribem a la mateixa conclusió: simplement és la millor opció VPN. 

Competidors com NordVPN i CyberGhost es troben molt a prop quant a velocitat, seguretat i usabilitat, i fins i tot guanyen ExpressVPN en funcions. Tot i això, ExpressVPN és encara el més ràpid i, tot i que la competència ha recorregut un llarg camí en termes d’usabilitat, no deixa de ser la més fàcil d’utilitzar. 

Però hem cantat els seus elogis. Recomanem donar-li una oportunitat a ExpressVPN ja sigui amb una prova gratuïta de mòbils o amb una garantia de devolució de 30 dies per veure com t’agrada. Assegureu-vos de fer-nos saber la vostra experiència als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir. 

Preguntes freqüents sobre ExpressVPN

  • És segur utilitzar ExpressVPN?

    Sí, és segur utilitzar ExpressVPN. Aquesta VPN utilitza OpenVPN amb xifratge AES-256, cosa que fa que la vostra connexió sigui pràcticament impossible de crack. A més, ExpressVPN implementa una política de privadesa sense registres i un perfecte secret de transmissió, de manera que només coneixeu els vostres hàbits de navegació..

  • Quant costa ExpressVPN?

    ExpressVPN costa 12,95 dòlars al mes, però podeu estalviar-vos subscrivint-vos durant un període de temps més llarg. Per exemple, el pla anual té un cost de 99,95 dòlars. Independentment de la durada que trieu, tots els plans de ExpressVPN inclouen fins a cinc connexions simultànies i una garantia de devolució de 30 dies.

  • Com cancel·leu ExpressVPN?

    Podeu cancel·lar ExpressVPN si aneu a “el meu compte” a la pàgina principal i feu clic a “Configuració de la subscripció”. Des d’allà, podeu desactivar la renovació automàtica de manera que no se’t cobrarà el vostre període següent. Si aprofiteu la política de reemborsament de la VPN, haureu de contactar amb un servei de xat en directe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me